Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-17, 15:39   #2431
Kingulina2901
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 131
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
tak! ferie

Taaak nie ma to jak nasze ¶l±skie ferie tak wcze¶nie nie
Nie pamiêtam kiedy ostatnio tak jak dzi¶ wsta³am o godzinie 12

W³oski:

...
36cm=>luty '11
41cm=>wrzesieñ '11
...
60cm...

Czyli OSTRO dbamy, i OSTRO zapuszczamy
W³osomaniactwo od ~ kwietnia 2010

Kingulina2901 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 15:43   #2432
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Co do doje¿d¿ania na ³uk, u mnie te¿ robimy to sami i chyba wychodzi to plus, bo krótko, ale masz do czynienia ju¿ z tym samochodem. To znaczy podczas drugiego egzaminu pan kaza³ mi siê przygotowaæ do jazdy i w tym czasie wzi±³ mi kierownicê i sam dojecha³ do koperty. Ja wtedy nurkowa³am pod fotelem i by³am zdziwiona czemu auto samo jedzie.
Ale chyba podczas drugiej próby u nas cofa egzaminator.

Karolina, piêkne czerwone autko

Cytat:
Napisane przez Kingulina2901 Poka¿ wiadomo¶æ
Eroll Ojj czy takie przyjazne to ja nie wiem... A przynajmniej nie dla mnie, my siê od samego pocz±tku nie polubi³y¶my.
Jak to kobieta z kobiet±. Pok³óc± siê, pok³óc±, ale nied³ugo im przejdzie. Z Wami bêdzie podobnie Pani Toyotka d³ugo siê nie "foszy" ;p

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Poka¿ wiadomo¶æ
O, i jeszcze mi siê przypomnia³o. Dzisiaj z T¯-tem spotykamy siê ze znajomymi. T¯ oczywi¶cie wie, ¿e zapisa³am siê na prawko, ale znajomym mówi³am tylko o jaki¶ mglistych planach... Nie wiedz±, ¿e to ju¿ i zastanawiam siê, czym im powiedzieæ. Bojê siê, ¿e im wiêcej osób bêdzie wiedzieæ, tym wiêksz± bêdê czuæ presjê, ¿eby zdaæ Te pytania po egzaminie: "zda³a¶?". Nie wiem... Jakie s± Wasze do¶wiadczenia w tej kwestii? Mówi³y¶cie ca³ej rodzinie i znajomym, czy tylko nieliczne osoby wiedzia³y?
O mim kursie wiedzieli wszyscy. Du¿o moich znajomych robi³o prawko w tym samym o¶rodku co ja i wymieniali¶my siê wra¿eniami o instruktorach, nauce jazdy. Zreszt±, ja i tak bym nie wytrzyma³a i im w koñcu o ca³ym kursie opowiedzia³a, zanim trafi³am na ten w±tek zamêcza³am znajomych opowie¶ciami z eLki. Mi to pomog³o. Presji ¿adnej nie mia³am, bo mój dzieñ przed egzaminem wygl±da³ tak: "Monika, powodzenia, ale nie stresuj siê, bo i tak nie zdasz"

Moi rodzice niby ci±gle mi powtarzali, ¿e zdam dopiero za minimum dziesi±tym razem, wiêc mam nie byæ taka pewna siebie. Ale po pierwszym egzaminie tata by³ zawiedziony, ¿e nie zda³am, mówi³ ¿e by³ pewny, ¿e wrócê z pozytywem, bo jak z nim je¼dzi³am widzia³, ¿e mi dobrze sz³o (ale oczywi¶cie mi o tym nie powiedzia³). A przed trzecim egzaminem mama: "No mo¿e zda³aby¶ ju¿ to w koñcu jutro...?"

Muszê najpierw wp³aciæ pieni±dze do urzêdu, ¿eby co¶ ruszy³o z moim prawkiem. Ale oczywi¶cie takie instytucje musz± byæ czynne tylko do 14, kiedy to ja jeszcze siedzê w szkole. Chyba to za³atwiê przez mamê przyjació³ki, która w³a¶nie pracuje w wydziale komunikacji.
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 16:17   #2433
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez Kingulina2901 Poka¿ wiadomo¶æ
Taaak nie ma to jak nasze ¶l±skie ferie tak wcze¶nie nie
Nie pamiêtam kiedy ostatnio tak jak dzi¶ wsta³am o godzinie 12
Zazdroszczê ferii

Mia³am dzwoniæ do pana Marka, ¿eby siê umówiæ na jazdê, ale jako¶ nie mam weny

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Karolina, piêkne czerwone autko
Dziêkowaæ!

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 16:27   #2434
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Uff dziewczyny piszecie jak szalone, nie sposób przeczytaæ wszystkiego za jednym razem
Ja chodzê dzisiaj taka jaka¶ nieprzytomna, trzyma mnie jeszcze po sobotniej studniówce - ale naprawdê by³o super, chocia¿ niektórzy przesadzili troszkê z alkoholem. Wytañczy³am siê za wszystkie czasy, co prawda z innymi, bo mój partner mia³ dwie lewe nogi do tañca, a pó¼niej to jako¶ tak niespecjalnie by³ w stanie dotrzeæ na salê taneczn±...

I dzwoni³am do instr. pochwaliæ siê swoj± g³upot±. Pierwsza reakcja - cisza, a pó¼niej zapowiedzia³, ¿e bêdzie na mnie z pasem czeka³

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-17 o 16:36
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 16:35   #2435
Eroll
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
Uff dziewczyny piszecie jak szalone, nie sposób przeczytaæ wszystkiego za jednym razem
Ja chodzê dzisiaj taka jaka¶ nieprzytomna, trzyma mnie jeszcze po sobotniej studniówce - ale naprawdê by³o super, chocia¿ niektórzy przesadzili troszkê z alkoholem. Wytañczy³am siê za wszystkie czasy, co prawda z innymi, bo mój partner mia³ dwie lewe nogi do tañca, a pó¼niej to jako¶ tak niespecjalnie by³ w stanie dotrzeæ na salê taneczn±...
Nie³adnie ze strony partnera Co jak co, ale przede wszystkim dziêki mojemu partnerowi uwa¿am studniówkê za udan±. Nieprzytomna te¿ chodzê, a raczej siedzê i klej± mi siê oczy. Muszê siadaæ do ksi±¿ek, a tak mi siê nie chce.
Stary 2011-01-17, 16:36   #2436
gkruk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 376

Cze¶æ dziewczyny

Cytat:
(...)Dzisiaj z T¯-tem spotykamy siê ze znajomymi. T¯ oczywi¶cie wie, ¿e zapisa³am siê na prawko, ale znajomym mówi³am tylko o jaki¶ mglistych planach... Nie wiedz±, ¿e to ju¿ i zastanawiam siê, czym im powiedzieæ. Bojê siê, ¿e im wiêcej osób bêdzie wiedzieæ, tym wiêksz± bêdê czuæ presjê, ¿eby zdaæ Te pytania po egzaminie: "zda³a¶?". Nie wiem... Jakie s± Wasze do¶wiadczenia w tej kwestii? Mówi³y¶cie ca³ej rodzinie i znajomym, czy tylko nieliczne osoby wiedzia³y?
U mnie wie najbli¿sza rodzina i parê osób ze znajomych (ale dos³ownie kilka). Wolê unikn±æ pytañ i komentarzy, ³atwiej mi w ten sposób.

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Wpad³am tylko na chwilkê, ¿eby siê pochwaliæ, ¿e jazda na uczelniê i z powrotem wysz³a bardzo dobrze
Elegancko te¿ zaparkowa³am, tak jakby równolegle, ale nie ca³kiem ty³em
Fajnie siê tak je¼dzi, ale zarazem to takie dziwne uczucie mieæ swoje autko i wszêdzie nim je¼dziæ Dzisiaj jeszcze czeka mnie kurs na trening i z powrotem Tym razem z kole¿ankami. A zdecydowanie wolê je¼dziæ sama, mniejszy stres
Oj pozazdro¶ciæ tego, ¿e ju¿ mo¿esz sama ¶migaæ swoim autkiem fajnie Ci i super, ¿e sprawnie idzie

Zupe³nie inaczej jest, je¿eli masz kogo¶, kto ciê kocha. To ci daje setkê powodów, aby ¿yæ. Ja ich nie mam.

Jonathan Carroll
gkruk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 16:46   #2437
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Nie³adnie ze strony partnera Co jak co, ale przede wszystkim dziêki mojemu partnerowi uwa¿am studniówkê za udan±. Nieprzytomna te¿ chodzê, a raczej siedzê i klej± mi siê oczy. Muszê siadaæ do ksi±¿ek, a tak mi siê nie chce.
Mój naprawdê jest totalnym beztalenciem je¶li chodzi o taniec - a ja siê zawsze przejmowa³am, ¿e to niby ja nie potrafiê siê fajnie ruszaæ. Wszystkie kompleksy uciek³y daaaleko ju¿ po pierwszej próbie zatañczenia czego¶. Nie sposób by³o siê z nim zgraæ w "jedno", chyba s³yszeli¶my zupe³nie ró¿ne melodie
Niby on by³ fair, ci±gle siê dopytywa³ jak siê bawiê i ¿e je¶li chcê, to mo¿emy jeszcze potañczyæ - to ja wola³am mu oszczêdziæ tych mêczarni, za co bardzo mi dziêkowa³
A ja w sumie nie mog³am narzekaæ na brak partnerów do tañca, wybawili¶my siê wszyscy do samego rana

Stary 2011-01-17, 17:29   #2438
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

liwiusz, dlaczego ja nie wiedzia³am,¿e w sobotê siê bawisz?

invisible, u mnie pocz±tkowo wiedzieli tylko rodzice, dziadkowie, brat i bratowa( tak by³o do mniej wiêcej koñca teorii) pó¼niej by³y jazdy-dowiedzieli siê znajomi z uczelni, bo siê czasami odwozi³am
przed Nowym Rokiem, dowiedzia³am siê,¿e wiedz± te¶ciowie mojego brata i jego szwagierki. Po Nowym roku dotar³o do mnie,¿e wiedz± wszystkie ciotki i wujkowie
i jak dot±d presjê poczu³am ze strony:brata, jego te¶cia,ale najbardziej to chyba dziadek dopytuje co i jak. Na uczelni nie pytaj±,chyba,¿e sama zaczynam temat

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

aa co do wiary rodziców, to mamu¶ka raczej prêdko ze mn± nie wsi±dzie po tym jak zdam egzamin, bo ona raczej z tych p³ochliwych
tata- hmm dla niego eLka= ¶limaczenie siê. Nie chodzi tutaj o to,¿e cz³owiek jedzie przepisowo 50, tylko o to,¿e tatu¶ ma wyobra¿enie,¿e eLki je¿d¿± góra 30 km/h a zebranie siê na skrzy¿owaniu trwa wieki

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 17:45   #2439
liwiusz
Rozeznanie

Ups, chyba w tym przedstudniówkowym ferworze kompletnie zapomnia³am siê pochwaliæ tutaj

invisible tak jak ju¿ chyba kiedy¶ pisa³am, u mnie wiedzieli wszyscy - sama nie potrafi³am utrzymaæ tego w tajemnicy przed najbli¿szymi znajomymi, a ci dalsi... poczta pantoflowa.
Rodzina oczywi¶cie pierwsza wiedzia³a, bo i pieni±¿ki sk±d¶ trzebaby³o wy³o¿yæ na kurs a wszystkie ciotki, wujkowie zostali poinformowani przez moj± kochan± rodzicielkê
Oczywi¶cie pó¼niej wszyscy zasypywali pytaniami o wynik, ale ja chyba nie nale¿ê do osób, które siê jako¶ specjalnie przejmuj± wszystkim. Odpowiada³am z u¶miechem o pora¿ce, na¶miewa³am siê z w³asnej g³upoty - trudno, to nie koniec ¶wiata, ja im jeszcze poka¿ê (kiedy¶) , ¿e blondynka za kierownic± to niekoniecznie katastrofa.
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
aa co do wiary rodziców, to mamu¶ka raczej prêdko ze mn± nie wsi±dzie po tym jak zdam egzamin, bo ona raczej z tych p³ochliwych
tata- hmm dla niego eLka= ¶limaczenie siê. Nie chodzi tutaj o to,¿e cz³owiek jedzie przepisowo 50, tylko o to,¿e tatu¶ ma wyobra¿enie,¿e eLki je¿d¿± góra 30 km/h a zebranie siê na skrzy¿owaniu trwa wieki
Oj, mój tata ma dok³adnie takie samo wyobra¿enie! I zawsze jak je¼dzimy razem to dochodzi miêdzy nami to sprzeczek z tego powodu , bo ja za wszelk± cenê broniê wiêkszo¶ci eLek (no chyba, ¿e trafiamy na kogo¶, kto wybitnie porusza siê po mie¶cie z zawrotn± prêdko¶ci± 20km/h i rusza przez dwie zmiany ¶wiate³ - ale to sporadyczne przypadki, które i tak u mnie raczej wywo³uj± u¶miech, a nie zniecierpliwienie).
Niestety mój tatu¶, jako zawodowy kierowca jest chyba niereformowalny i na ka¿dy samochodzik z literk± na dachu patrzy krzywo.
Ostatnio pok³ócili¶my siê o to, ¿e specjalnie nie chcia³ wpu¶ciæ kursanta, który próbowa³ w³±czyæ siê do ruchu z pasa w³±czeniowego, chocia¿ ja dobre dziesiêæ razy zd±¿y³am powiedzieæ " no weee¼, wpu¶æ go!"

A moja mama ostatnio da³a mi do zrozumienia, ¿e kompletnie straci³a wiarê w moje powodzenie na pi±tkowym egzaminie. I chocia¿ nie podchodzê do tego jako do sprawy ¿ycia i ¶mierci, to trochê przykro mi siê zrobi³o.

Stary 2011-01-17, 18:13   #2440
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez gkruk Poka¿ wiadomo¶æ
Oj pozazdro¶ciæ tego, ¿e ju¿ mo¿esz sama ¶migaæ swoim autkiem fajnie Ci i super, ¿e sprawnie idzie
Dziêkujê!

Trener odwo³a³ trening, co wi±¿e siê z tym, ¿e ju¿ dzisiaj nigdzie nie jadê

Nieustanna marzycielka.!

Edytowane przez kar0link4
Czas edycji: 2011-01-17 o 18:14
Stary 2011-01-17, 18:58   #2441
Eroll
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy która¶ z Was musia³a najpierw wp³aciæ pieni±dze przed odbiorem prawka? Je¶li tak, to mam pytanie. Czy ten ca³y proces rusza dopiero po wp³acie pieniêdzy i papiery dopiero po tej czynno¶ci zaczn± kr±¿yæ? A zanim nie wp³acimy tych 84,50 to papiery bêd± sobie spokojnie le¿eæ i czekaæ na wys³anie?
Stary 2011-01-17, 19:05   #2442
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

dopiero po op³acie wysy³aj± do danego starostwa musia³am p³aciæ przed, a zap³aci³am zaraz po zdaniu egzaminu.
Stary 2011-01-17, 19:05   #2443
kar0link4
Zadomowienie

GG do kar0link4

Cytat:
Dziewczyny, czy która¶ z Was musia³a najpierw wp³aciæ pieni±dze przed odbiorem prawka? Je¶li tak, to mam pytanie. Czy ten ca³y proces rusza dopiero po wp³acie pieniêdzy i papiery dopiero po tej czynno¶ci zaczn± kr±¿yæ? A zanim nie wp³acimy tych 84,50 to papiery bêd± sobie spokojnie le¿eæ i czekaæ na wys³anie?
U mnie by³o dok³adnie tak jak piszesz

Nieustanna marzycielka.!
Stary 2011-01-17, 19:16   #2444
Eroll
Wtajemniczenie

O cholera. To w takim razie albo muszê czekaæ do pi±tku i dopiero bêdê mog³a wp³aciæ, albo idê do przyjació³ki i za³atwiam to przez jej mamê.
Stary 2011-01-17, 19:27   #2445
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Dobry wieczór Chcia³am siê przypomnieæ coby¶cie o mnie nie zapomnia³y .Mam teraz masê nauki dlatego rzadko zagl±dam.
Obiecujê wam opisaæ jazdy bo dzia³o siê dzia³o hehe a Wy na pewno lubicie czytaæ takie cu¶ ...jutro nastêpne 2 h mnie czekaj±....
Jutro poczytam o czym mowa bo w ogoóle nie w temacie jestem....a tymczasem spadam siê uczyæ na nastêpne ko³o bajjj
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:41   #2446
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

hej a ja w³a¶nie wróci³am od babci...iii mam pozwoli³a mi poprowadziæ moj± krowê!(czyt. autko) i super, ani raz mi nie zgas³a, zawraca³am, co jest wyczynem tym autem i parkowa³am

a teraz znowu zabieram siê za testy
Stary 2011-01-17, 19:45   #2447
gatka_84
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 429

Witam dziewczynki

Zamierzam zapisaæ siê na kurs. Mam prace zmianow± i chcialam zapytaæ jak godzi³y¶cie chodzenie na wyk³ady je¿eli która¶ z was mia³a tak± sytuacjê. Z jazdami to wiem ¿e to ju¿ sprawa indywidualna, ale w³asnie zastanawiam sie nad tymi wyk³adami. Je¿eli ju¿ takie pytanie by³o to przepraszam.
gatka_84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:48   #2448
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

mo¿esz siê np zapytaæ czy maj± w weekendy wyk³ady, bo wiem ¿e niektóre osk tak maj±...ja akurat mia³am wieczorami wyk³ady wiêc da³o siê pogodziæ z innymi obowi±zkami
Stary 2011-01-17, 20:26   #2449
princeseczka
Zakorzenienie

gatka, zapytaj w jakich godzinach odbywaj± siê wyk³ady
u mnie by³y 2 razy w tygodniu od godziny 16 do 17.30

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-17, 20:32   #2450
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

u mnie by³y od 16 do 19
Stary 2011-01-17, 21:09   #2451
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trinu08 Poka¿ wiadomo¶æ
Dobry wieczór Chcia³am siê przypomnieæ coby¶cie o mnie nie zapomnia³y .Mam teraz masê nauki dlatego rzadko zagl±dam.
Obiecujê wam opisaæ jazdy bo dzia³o siê dzia³o hehe a Wy na pewno lubicie czytaæ takie cu¶ ...jutro nastêpne 2 h mnie czekaj±....
Jutro poczytam o czym mowa bo w ogoóle nie w temacie jestem....a tymczasem spadam siê uczyæ na nastêpne ko³o bajjj
jasne,¿e nie zapomnimy!
z niecierpliwo¶ci± czekam na relacjê z jazd, bo jestem na g³odzie
i owocnej nauki kochana

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-17, 21:12   #2452
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

invisible - u mnie o kursie wygada³am siê ca³kiem przypadkiem (ale i tak by siê wyda³o - teoria 16.30-19.00 2 razy w tyg). I co? I tel do wszystkich wko³o, bo zapiasa³am siê na kurs. Ja wiem, ze to ma³y cud, bo broni³am siê d³ugo, ale bez przesady. Nie ja pierwsza nie ostatnia. O pierwszej je¼dzie wiedzieli. Zszokowani, ze jak to je¼dzi³am, a nie tylko patrz³am na samochód. O kolejnych to nawet nie wiem, o sobotnich tak, o tych na 17-18 pewnie te¿. O egz ¿adnym przed (wiedzia³y zawsze max 3-4osoby), o dwóch dopiero po. Nie by³o presji, nie by³o pytañ, nie by³o tel w najmniej odpowiednim momencie. Na pytania ile mi jeszcze zosta³o odp, ze nie wiem, bo instr zapisuje, ze jeszcze du¿o, ze nie wiem kiedy egz, bo ne by³am w WORDZie (mimo, ze w³a¶nie wróci³am z tego co zda³am). Dowiedzieli siê dwa dni po egz.

Cytat:
Mój tata w ogóle we mnie nie wierzy, ci±gle powtarza, ¿e nie zda³abym prawka, bo siê do tego nie nadajê... Trochê to podburza moj± wiarê w siebie
A sk±d tata to wie?
Cytat:
Mia³am dzwoniæ do pana Marka, ¿eby siê umówiæ na jazdê, ale jako¶ nie mam weny
Cytat:
Trener odwo³a³ trening, co wi±¿e siê z tym, ¿e ju¿ dzisiaj nigdzie nie jadê
To masz czas, zeby siê zebraæ i zadzwoniæ
Cytat:
I dzwoni³am do instr. pochwaliæ siê swoj± g³upot±. Pierwsza reakcja - cisza, a pó¼niej zapowiedzia³, ¿e bêdzie na mnie z pasem czeka³
Mój mi grozi³ morderstwem i co? I ¿yjê

Cytat:
A moja mama ostatnio da³a mi do zrozumienia, ¿e kompletnie straci³a wiarê w moje powodzenie na pi±tkowym egzaminie. I chocia¿ nie podchodzê do tego jako do sprawy ¿ycia i ¶mierci, to trochê przykro mi siê zrobi³o.
Ale my nie tracimy

Dziewczyny, pojechalismy po samochód. Oczywiscie dogadaæ siê z nimi w sprawie umowy itp graniczy z cudem, wiêc póki co nie widniejê jako wspó³w³a¶ciciel auta (chocia¿ to ja za nie zap³±ci³am). W kazdym b±d¼ razie pan otworzy³ gara¿ i co? I stoj± ch³opy, patrz± na ten samochód i patrz± i ¿aden siê nie garnie ¿eby jechaæ. Mia³am w torbie kluczyk i dokumenty to wsiad³am i przyjecha³am. Oczywisæie nie ma znaków odwo³uj±cych ograniczenia, wieæ troszkê na granicy tolerancji by³o, nie wyprzedzili mnie bo po co? I bardzo mi siê podoba jak ten samochód przyspiesza. Jedno co mnie zaskoczy³o to niskie siedzenie. I okaza³o siê ¿e ¶wiat³a stopu nie zawsze ³api± - czemu ty stopu nie u¿ywasz?Poza tym w ¶rodê autko jest moje

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-17, 21:17   #2453
princeseczka
Zakorzenienie

zapomnia³am siê pochwaliæ,¿e jest 5 z ko³a (:

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-17, 21:18   #2454
jomic
Zakorzenienie

Stary 2011-01-17, 21:18   #2455
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

gratuluje!
Stary 2011-01-17, 21:19   #2456
princeseczka
Zakorzenienie

jomic, za jazdê nowym autkiem
zaskakujesz mnie kobieto,oczywi¶cie pozytywnie

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-17, 21:27   #2457
jomic
Zakorzenienie

Dziêki
mnie zaskoczyli panowie, ze mi pozwolili

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Znowu jest problem z tym weselem. Czy ja nie mogê mieæ czarnej sukienki? Z fioletow± te¿ jest problem. Zaczynam ¿a³owac, ze siê zgodzi³am. To by³ totalny off top.

Stary 2011-01-17, 21:38   #2458
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, pojechalismy po samochód. Oczywiscie dogadaæ siê z nimi w sprawie umowy itp graniczy z cudem, wiêc póki co nie widniejê jako wspó³w³a¶ciciel auta (chocia¿ to ja za nie zap³±ci³am). W kazdym b±d¼ razie pan otworzy³ gara¿ i co? I stoj± ch³opy, patrz± na ten samochód i patrz± i ¿aden siê nie garnie ¿eby jechaæ. Mia³am w torbie kluczyk i dokumenty to wsiad³am i przyjecha³am. Oczywisæie nie ma znaków odwo³uj±cych ograniczenia, wieæ troszkê na granicy tolerancji by³o, nie wyprzedzili mnie bo po co? I bardzo mi siê podoba jak ten samochód przyspiesza. Jedno co mnie zaskoczy³o to niskie siedzenie. I okaza³o siê ¿e ¶wiat³a stopu nie zawsze ³api± - czemu ty stopu nie u¿ywasz?Poza tym w ¶rodê autko jest moje
Z tymi formalno¶ciami to tak przewa¿nie bywa, nie idzie wszystkiego za³atwiæ od razu, tylko siê cz³owiek musi namêczyæ niepotrzebnie
Brawo za odwagê, nie wiem czy ja zdecydowa³abym siê na samodzieln± jazdê nowymi autkiem, dlatego podziwiam

A co nie tak jest w fioletowym, ¿e nie mo¿e byæ? Przecie¿ to ¶liczny kolor.

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
zapomnia³am siê pochwaliæ,¿e jest 5 z ko³a (:
zuch dziewczyna

Stary 2011-01-17, 21:44   #2459
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ

Znowu jest problem z tym weselem. Czy ja nie mogê mieæ czarnej sukienki? Z fioletow± te¿ jest problem. Zaczynam ¿a³owac, ze siê zgodzi³am. To by³ totalny off top.
jak ja o¶wiadczy³am,¿e chcê wyst±piæ w czarnej sukni na weselu brata to by³o tak ok kupi³am jasn±. Czarnulkê zapakowa³am do samochodu i "niestety"jeszcze przed pó³noc± rozporek siê rozjecha³ po sam ty³ek. Wskoczy³am w moj± ma³a czarn± i wreszcie czu³am siê normalnie(:

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2011-01-17 o 21:46
Stary 2011-01-17, 21:47   #2460
jomic
Zakorzenienie

liwiusz i princeseczka - autko jest wiekowe i znany model (ma³a srebrna zapalniczka = tico - ku rozpaczy bratanicy)
A z umow± to ja siê z bratem nie mog³am dogadaæ. W koñcu w biedu zwineli mnie do samochodu, bo chcialam krawcow± za³atwiæ (a pó¼no ju¿ by³o).

Fioletowy jest za ciemny (podobno)

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.