|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Cytat:
![]() ja idę spać, dobranoc |
|
|
|
|
#3003 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam szybko i wybiórczo nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() My też mamy srebrne, ale to B. sobie zażyczył po zaręczynach ![]() Ale teraz przy wybieraniu obrączek rozmiar mamy idealnie dobrany Cytat:
![]() Cytat:
![]() My zaplacimy pewnie 200-300 zł ale na własne życzenie nie będzie kościelnego organisty tylko nasz znajomy + zespół
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa mnie zaczęła boleć |
|
|
|
|
#3005 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko że te nauki trwają do marca... co tydzien ![]() Gratuluję mieszkanka
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() Jak mnie dawno tu nie było - szok. Stęskniłam się za wszystkimi ![]() Dziewczyny TO NASZ ROK ![]() Extra że to już tak blisko. trochę starałam się nadrobić co pisałyście, ale ominęły mnie całe nowe wątki a to za dużo jak dla mnie :P:P W tym tygodniu idziemy załatwiać godzinę w kościele - oby się udało ![]() aaaaa i postanowiłam, że do ślubu będę miała kolorowe buty, a w tym samym kolorze bukiet. Na razie jestem w fazie poszukiwań pomarańczowych ładnych bucików może się uda. Jak któraś będzie widziała w Katowicach jakieś fajne, niewysokie to KRZYCZEĆ:PBuziaczki dla wszystkich. p.s. Postaram się teraz pisać często :P aaaa w końcu się obroniłam i jestem mgr inż. ![]()
|
#3007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie to jest wstępna rezerwacja.... a dokładne istalenia itp... to na miesiąc przed ślubem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-01-17 o 21:49 |
||||
|
|
|
#3008 |
|
Zadomowienie
|
dziekuję. Teraz szukam pracy w zawodzie :P:P albo stażu - zobaczymy czy coś sie trafi
![]() ![]() Kurcze, nie mam jeszcze florystki, ani zaproszeń - masakra. Trzeba się zmobilizować. Za to 6 lutego wybieram sie na targi Ślubne może cos tam ładnego wypatrze co mi bedzie potrzeba. Dziś byłam z mama w mieście i kupiłam pokrowce na stołki do kościoła - bły po 10 zł takie gotowe z gąbką. Barczo fajne, bo u nas trzeba mieć własne pokrowce jak sie chce je. A nie wiem ajkie dadzą stołki - wole nie ryzykować.
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie robie przerwe na dzis, czekam na TŻ i idziemy spac
kupiłam lody algidy truskawkowe ![]() dobranoc
|
#3011 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie dobrze wiedzieć musimy iść z TŻ do naszej
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
frezyjka85 oglądnęłam paznokcie jakie robisz - rewelacja
![]() Jesteś artystką Ja odrobinę bawię się metoda fiberglass - ale tylko na własnych paznokciach. Aż mi się zachciało zgłosić do Ciebie:P
|
#3013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez :PCytat:
my tez dalismy 200 zl i rzeczywiście ksiądz nam tłumaczył ze mają duże zainteresowanie terminami a pieniazki są po to zeby przyjsc i odwołać termin jak się go zwalnia - jak ich nie było pary sie nie fatygowały zeby powiadamiac o rezygnacji ze ślubów... mysle ze to nie jest jakieś gorszące tym bardziej ze te pieniazki wchodza juz w skład opłaty za ślub
|
|||
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trudno robi się tym jedwabiem? |
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam spać
Dobranoc |
|
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a właśnie ja mam pytanie do tych co pisały prace lic i mgr, czy możecie mi pomóc jak się pisze rozdział metodologi badań? nie chodzi mi o podrozdziały bo to wiem tylko jak to w ogóle zacząć pisać?
|
|
#3017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dużo napisałyście Mam problem, bo chciałam na razie poszukać butów na all bo nie mam kasy ale cieżko się szuka... Moje wymarzone są podobne do tych co lula wklejała, tylko pełne (bo u mnie tylko takie wchodza w grę) i koniecznie chabrowe zakochałam się w nich
|
||
|
|
|
#3018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a gdzie weselicho wyprawiasz ![]() ?A nauki kiedy zaczynasz ?
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zadomowienie
|
Już za pare dni za dni parę.. tygodni.. miesięcy.. ktoś powie do nas "moja żono"
![]() Nie wiem jak wy ale ja odliczam każdy dzień.. i staram się mimo tego całego zamieszania myśleć że będzie dobrze.. w końcu spełniają się Moje marzenia..nasze
|
#3020 | |
|
Wtajemniczenie
|
ślicznie robisz te pazurki! szkoda, że nie jesteś z mojego miasta
![]() Cytat:
|
|
#3021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że mnie do nieczego by taki nie pasował ![]() Cytat:
pięknie powiedziane!!!
|
||
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My juz po naukach robilismy u Dominikanów - polecamCytat:
|
||
|
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!!!
byłam dzis na zakupach i kupiłam buty i bardotke push up!!! wiedziałam ze z butami bede miec duzy problem, chodzilam ponad 3 h w kazdym sklepie obuwniczym, szukalam czerwnych butow, jak było mało czerwonych to nie było rozmaru a jak był rozmir to 35 mi był za duzy!!!! masakra juz byłam załamana i myslylam ze nie kupie ale w jendym sklepi były ale kolor taki czerwien ale jasna jakby troche w pomarancz wchodzsimy ale poszłam do drugiego i wysokie, piekne!!! 13 cm obcas!!! http://www.primamoda.com.pl/katalog/...ka/Plateu.html wkleiłam jem, to sa te ostatnie na dole. Jak przyszlam do domu pokazałam je mjemu ubrałam na noge a on czerwone ![]() dzis była u mnie mama, przymierzyłam szybko suknie slubna i zaznaczylam na cyckach długopisem gdzie mam wyciecie zeby nie kupic wyzszej bardotki, i znalalzma ja szybko w triumfie, fajna gładka, biała i cena spoko![]() najbardziec ciesze sie z butow micia fajne zdjecia ![]() u mnie jak rezerwowalam w kosciele date to sie pytalam o cene i kobieta ktora siedziala w kancelarii powiedziała mi ze ile łaska ale mnie niz 400 sie nie daje....
|
|
|
|
#3026 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? nie wiedziałam my w ogóle się zastnawailiśmy nad slubem u dominikanow ale tam jest beznadziejne z tym wejściem zrobione... A my w Dworku Arkadia w Piotrowicach
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten dworek bardzo mi się podoba ale za póxno się dowiedzialam o jego istetniu bo on nowy jest, prawda ?
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehea właśnie i ja mam miec czerwone buty tylko się zastanawiałam jak ubrac mojego ukochanego hmm nie chce żeby wyglądał tandetnie bo jednak czerwony krawat i biała koszula mi się nie podoba, po drugie nie wiem jaki bukiet, powinnam czerowne róże ale chce zrobić slub w stylu jesiennym i nie za bardzo te czerwone róże mi będą pasowały do calości |
|
|
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Kiedys próbowałam robic żelowe, ale jedwabiem szybciej mi idzie, natomiast smierdzi troche i jak pojelje sie po palcu to może ostro szczypać. No i nie da sie za bardzo wtapiac ozdób w tej metodzie, a przynajmniej ja jeszcze tego nie odkryłam hehe :P Natomiast wychodzą bardzo naturalnie, jak sie do tego przyłoży. Ja mam bardzo delikatne paznokcie naturalne, cieniutkie jak papierki i ten jedwab super wzmacnia mi moja naturalną długość
.Cytat:
Ale nie wiem czy o to chodziło;/ cobra115 chabrowa byty super... ![]() Szkoda, że to co jest na zdjęciu nie można kliknąć i pojawia się w szafie :P:P byłoby cudownie ![]() - nawet można by potem płacić przelewem za taką przyjemność ![]() ancys_krakow cudowne słowa ![]() ale zatęsknimy za przygotowaniami, pomimo że to przyprawia nas czasem o nerwówke :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Pani fotograf była tak uprzejma i zrobiła nam kilka zdjęć, ale to wymiata :P
... Niby to jest katedra i w samym centrum dużo ludzi tam chce wziąć ślub no ale trochę przesadzają, a w ogóle jak zarezerwowaliśmy to nie zapłaciliśmy od razu i powiedzieliśmy że zapąłcimy za dwa tygodnie no i zadzwoniłam nie dawno i mówię że przyjedziemy pod koniec miesiąca a ksiądz " no to szybciutko bo jak do końca miesiąca nie wpłacicie to Was wykreślam , bo może będą inny chętni" , tak mnie to wkurzyło
, no ale to jest mój wymarzony kościół i wole nie zmieniać , chociaż jak o tym pomyślę to mam ochotę poszukać innego kościoła:[ ... Dlatego pytam Was czy Wy coś płacicie i ile za ceremonię się płaci ?

musimy iść z TŻ do naszej 
to ciekawe ile zapłacimy za całą ceremonie :/... A u Was dziewczyny ile "daje" się księdzu?
:mad :
Perfect Housewife 
? nie wiedziałam