|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
|
|
#3392 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Swoja droga nie widzialam ani nie czytalam Harry'ego ![]() ale dla swietego spokoju ducha kupilabym pelne buty-bardzo wiele osob/kobiet wierzy w przesady dot slubu, moja mama jest tego samego zdania co ja (nie wierzy w wrozki etc), ale wiem ze na swoim slubie tez miala pelne butki
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah - no to ciekawych rzeczy tu się dowiedziałam, jeśli chodzi o te preparaty dla kobiet w ciąży, ciekawe, baardzo ciekawe
ramoncia - to poważna decyzja, ale najważniejsze, żebyście właśnie podjęli ją wspólnie i jeśli tylko tego chcecie to jak najbardziej i 3mam kciuki za podjęcie decyzji buahhot - śliczna tunika!! kaaasiuleczka - Kochana, a mogłabyś dać jakiegoś linka do dokładnie opisanych tych ćwiczeń itd.? Bo mnie zachęciło już te BBL xjustyniaaax - witaj I głos oddany.samaraNW - i jak, pomaga ta herbatka? Bo właśnie się na nią czaję ![]() honey1012 - witaj ![]() Dobra, doszłam do 95 strony i...oczy mi lecą, a zazwyczaj to zaliczam się do tego jakże cudnego grona nocnych marków - buszujących w nocy, śpiących w dzień A dzisiaj nie wiem co się stało, bo wstałam przecież ok.11... No nie wiem, ale idę spać już, nadrobię Was jutro już do końca Piękności!
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych snów
|
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chyba mam z 20 stron do nadrabiania Dzisiaj pójde na małe zakupki, bo skończyło mi się mleczko do demakijażu. Więc kupie mleczko, szampon i może jakiś tusz do rzęs.Wogóle mam dzisiaj w planach megaSPAmowanko ![]() buahhot Śliczny kolor tej szminki A co do butów to są słodkie, ale powiem Ci szczerze, że nie słyszałam o takim przesądzie, że nie można mieć na ślubie butów z odkrytymi palcami ![]() Alekssandra Nogi jak marzenie ![]() Widze, że nawinął się temat zdrady. Ja osobiście nie umiałabym wybaczyć. Niewyobrażam sobie życia z osobą, która by mnie tak skrzywdziła. Moje myśli by mnie chyba zabiły, napewno by mi nie dały spokoju. Niepotrafiłabym ponownie zaufać. Ostatnio moja koleżanka wybaczyła zdrade swojemu chłopakowi. Ale rozmawiając z nią teraz, widzę, że mogą długo ze sobą nie pociągnąć. Chłopak myśli, że jak wróciła do niego to jest ok i wogóle się nie stara o jej zaufanie. A jeśli chodzi o nią, to dochodzi do niej, że on się nie zmieni i nie wierzy w to, że mu tak naprawde na niej zależy. Bo niestety jego czyny przemawiają nad słowami. Nic sobie z tego nie robi, że ją zdradził. Myśli, że bd między nimi tak jak kiedyś. Taka sytuacja jest ciężka do wybaczenia i myśle, że nawet gdybyśmy chceli wybaczyć, to zawsze w naszej głowie wyobrażenia na ten temat bd zawsze powracały.
|
|
#3396 |
|
Zadomowienie
|
hej
buahhot butki sliczne !! E.J ja tez mialam zakwasy a ja tez chetni ebym nalozyla olej na rzesy ale sie boje bo podobno oczy puchna ![]() dzisiaj moj mąż ma wolne !!!!!
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie wiem w sumie, czy herbatka pomaga, bo w sumie za krótko ją piję ![]() wegetarianką jestem już ponad 5lat, nie wiem ile dokładnie, bo tego nie liczę. nie chwaliłam się też tym, bo w sumie nie ma czym robię to dla siebie, swoich przekonań i priorytetów. wkurzają mnie tylko reakcje niektórych ludzi, bo wystarczy, że zejdzie na temat jedzenia i od razu ktoś z towarzystwa wygada, że jestem wegetarianką i osoba, która pierwszy raz o tym usłyszy, nie chce mi dać spokoju. nie wiem, czy dla ludzi jest to tak dziwne, czy tak ciekawe... mnie nie interesuje, co inni jedzą, więc ich nie powinno interesować, czego ja nie jem. miałam głupią sytuację w weekend na imprezie. Tż mojej kumpeli się do mnie ciągle podwalał, mimo że Ona była obok... nie było to jakieś bezczelne, bez żadnych czynów, tylko słowne. ja w każdym razie źle się z tym czuję, bo w życiu bym nie pozwoliła, żeby mój Tż coś takiego zrobił i na szczęście jestem z takim, który by tego nie zrobił. wiem, że każdy ma inne zasady w związku, ale dziwnym dla mnie jest, że w tej całej sytuacji, to ja się czuję z tym wszystkim źle... idę się poSPAmować
|
|
|
|
#3398 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
wypije kawke i biore sie za Siebie
|
#3399 |
|
BAN stały
|
i ja witam
zaczynam spamowanko
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a nie wiem jeszcze
tzn moglabym z Tztem nawet dzis usiasc i ustalic, ale jakos nie wspominam o tym Tztowi
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Jak zwykle chciałam wstać o 9 a wstałam o...11:30 Ale muszę wyjść dziś o 14, bo z Tż'em się umówiłam i jeszcze muszę parę spraw na mieście załatwić, więc wpadłam na chwilkę tylko się przywitać - muszę się ogarnąć, makijaż zrobić, umyć naczynia, ugotować obiad, trochę tego jest Ale dziś jak wrócę, to już MUSZĘ to nadrobić, bo znów będę mieć drugie tyle Także zamelduję się tu wieczorkiem, buziaki Piękności !
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ja nie dawno wstałam hehe szok ileż można spać
![]() buahhot ta pomadka jest śliczna , kolorek fajny i pachnie słodko.. Ale szukam jeszcze jakiejś matowej nude bo ta ma troche drobinek..
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Jak Wam dzionek mija? Mnie znowu choroba rozłożyła. Z rana miałam 38 gorączki, ale już powoli spada. Miałam tyle planów na dzisiaj a teraz nie mam siły nic zrealizować
|
|
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra nie martw się ja też wstałam tak późno
Ech... Dzisiaj jadę do koleżanki i będziemy ustalać szczegóły naszego wypadu Nie wiem czy wam mówiłam, ale jadę z koleżanką do Rzymu (; ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Idę wziąć kąpiel, na razie ! (: |
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Was też tak boli głowa? Mnie już 4 dzień pod rząd. ![]() _Alessandra dziękuje. A synek jest mojej cioci. Uwielbiam go jest taki kochany, a jaki grzeczny. Zupełne przeciwieństwo swojej siostry, jak był u nas na wigilii to podszedł to mojego wujka i powiedział do niego, że jest podobny do mikołaja, bo ma też brodę ciągle się na niego patrzył i nie chciał odejść. Dziękuje za makijaż muszę go, jak najszybciej wypróbować. Super ta dziewczyna ma nogi, prześliczne. ekomonika dziękuje. I zdrowiej, jak najszybciej. Rzym, ale Ci zadroszczę. Od jakiegoś czasu mi się marzą Włochy. Rzym, Florencja... .buahhot ciesze się, że lepiej się już czujesz i trzymam kciuki za egzamin. Daj znać, jak Ci poszło. ![]() marlienkaa2 widziałam kiedyś blog anwen i nawet z nią pisałam, jak pielęgnuje włosy w sumie większość to stosuje co każdy, ale zgadzam się włosy ma cudne. Airish88 dziękuje. Choć wszystko jeszcze nie mam z głowy. Zostało mi jedno zaliczenie i 4 egzaminy, a i jeszcze prezentacja. ![]() Dziewczyny ja to mam szczęście. Mam kolejną pracę tylko teraz umowę zlecenie. W sumie prawdopodobnie do końca lutego, ale i tak się bardzo ciesze, bo zawsze jakaś kasa będzie, a dokładnie roznoszę ulotki po blokach. W sumie to pracuję tam już 4 raz więcej fajnie mi to idzie i wszyscy mnie znają.
|
|
#3407 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja znowu na chwile , muszę sie pochwalić- dziś zaliczyłam kolejny egzamin i to na 4.5 mam ochote jechać na zakupy ale kasy brak... i czasu też nie za wiele...
|
|
|
#3408 |
|
Raczkowanie
|
Witam
mam nadzieje, że jeszcze mnie pamiętacie. Spędziłam cały weekend na uczelni i nie miałam czasu zajrzeć. Zdałam egzamin był ciężki, ale udało się Od dzisiaj zaczęłam praktyki i znowu nie będę mieć na nic czasu. _blondyneczka_, angelinmyheart zagłosowałam. Kitka mnie też niemiecki do głowy nie wchodzi miałam kolosa w niedziele zobaczymy co z tego będzie. buahhot śliczne buty, ale nie słyszałam nic o takim przesądzie.
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj nie mogłam dodzwonić się do Tż. i w końcu odebrał jego tata i powiedział, że od rana jest na badaniach w szpitalu. Ciągle ma problemy z jelitami i z żołądkiem. Bardzo się martwię. ![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Niezapominajka 89 pewnie, że pamiętamy! Dziękuje za głos.
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, też zagłosowałam, ale to już wcześniej zrobiłam, tylko zapomniałam napisać
|
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Pozazdrościć
a kiedy i na jak długo?Cytat:
Fajnie, że prace znalazłaś Teraz coraz cieplej to można śmigać i kasiora będzie
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Hej
![]() ja juz po egzaminie, dostalam 4 ogolnie moglbo byc lepiej ale coz... ![]() hmm wklejam dwa posty dot tego przesadu: "słyszałam że przez odkryte palce ucieka szczęście a przez odkrytą pietę pieniądze, a prawda jest taka ze białe adidasy lub trampki są najlepszym przyjacielem na wieczór zwłaszcza dla panny młodej" "Slyszalam ze slubne buty jakkolwiek 'wyciete', palce, piety itp nie powinny byc zalozone do slubu poniewaz przez te 'otwory' ucieka szczescie!!! ale to oczywiscie przesad, czy wierzyc w przesady czy nie to juz inna sprawa. " tak jak mowie, nie wierze w wrozki horoskopy etc, ale przede wszystkim, jeszcze zobacze jakie buty kupie do slubu- musza pasowac do sukienki, a zeby kupic sukienke musi byc slub ![]() ale calkiem mozliwe ze nie slyszalyscie, pierwszy raz slyszalam to u swojej kuzynki a tu cos innego dot butow znalezione przypadkiem" w przeddzień ślubu należy wystawić buty na noc na parapet i włożyć go nich grosika, gwarantuje to ponoć szczęście i dobrobyt Młodej Pary" w sumie to mozna wykorzystac, zaszkodzic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze ;p
|
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
Alessandra,świetne nogi, ja mam niestety tak postawne łydki, że w życiu nie osiągnę takich nóg
za to uda mam szczupłe i to tak śmiesznie ![]() Ekonomika, zazdroszczę, byłam we Włoszech 8 tygodni latem 2008... Chętnie bym tam wróciła, jeden z lepszych krajów, w jakich byłam
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide Was nadrobic ![]() kupilam dzis pilnik szklany do paznokci ten co cchialam o dziwo, myslalam ze ciezko go dostac a tu w pierwszym lepszym kosmetycznym byl i polerke i bialy lakier wiec jestem zadowolona![]() musze nadac im dzisiaj ksztalt, wypolerowac itp bo wczoraj je tylko naoliwkowalam i odzywkami potraktowalam z Zyzia coraz gorzej, clay dzien ma goraczke, ja nie czaje jak dziecko jest chore to niech lezy w lozku i sei wypaca, a nie ona ma sie bawic i co jakis czas pod koc ucieka bo jej zimno, a spac jej nie namowie, bo ona w dzien nie lubi spac i jak ja chce wpakowac do lozka to juz placz ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Talullah a co dokladnie zamowilas z himalaya? ja zastanawiam sie nad tym olejkiem reewitalizujacym, ale cos go dostac nie moge a podobno w DOZie maja ich produkty, tylko jakas uboga game bo go nie ma ciagle...
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Wtajemniczenie
|
co ile myc olej nakładacie na wlosy??
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka gratulacje
|
|
|
|
#3418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
super Cytat:
brawo ![]() buahhot gratuluje oceny Uff, ja już po pracy ![]() Oj, nie udało mi się dziś kupić oleju rycynowego bo w drugiej aptece były taaakie kolejki, że szok, do pracy bym nie zdążyła, chyba nie jest mi dane jej kupić...ale za to kupiłam sobie ciepłą czapeczkę na targu za 20 zł ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
trzeba być dobrej myśli ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- http://stark.blog.onet.pl/Czy-Milosc...,ID419938630,n
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
zdrowka jeszcze raz zycze
![]() i gratuluje pozaliczania egzaminu ![]() a to moje pazurki naturalne, przepraszam za jakos zdjec i gratis wrzuce moj zwyklak, przepraszam za brak uczesania ![]() roztarty khol lancome tusz lancome hypnose podlad colorstay roz vipera bialy cien vipera blyszczyk bell makijaz w 5min
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-18 o 19:19 |
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

chociaz podobno nie powinno sie miec butow z odkrytymi palcami 

I głos oddany.

trzeba być dobrej myśli