|
|
#4021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Jeszcze działa, dziś robiłam zamówienie
![]() Niestety nie pomogę,, nie używałam tego kremu. |
|
|
|
#4022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...he.html&next=1 Wyprobowalam juz bardzo duzo kremow polskich i tutejszych chociaz tutaj wybor jest zdecydowanie mniejszy niz na naszym rynku. Wiem, ze serie naczynkowa ma tez Clinique - ale nie probowalam bo jestem zadowolona z Avene. I nie polecam mycia twarzy zelem zadnych bo skora naczynkowa tego nie lubi. Ewentualnie delikatny tonik. |
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na mycie bez zelu moga sobie pozwolic osoby z sucha, bezproblemowa cera. Niestety moja potrzebuje dokladnego, regularnego oczyszczenia. W przeciwnym razie wygladam jak zapryszczona nastolatka.
|
|
#4024 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez mam pekajace naczynka i wysypuje mnie i, jak dotad nie wyobrazalam sobie mycia twarzy bez uzycia wody. Jednak zrobilam sobie odwyk i zaczelam uzywac chysteczek Haggis ogorkowych. Sa naprawde super. Nawet dobrze wyciagaja wagry z nosa.
Moge tez polecic krem kojaco-wzmacniajacy Pharmaceris. Przy uzywaniu dwa razy dziennie, po nawet niezbyt dlugim czasie, zniklo mi okropne naczynko znad oka. Pharmaceris mozna kupic na ebayu albo w http://www.m-shop.eu/informacyjna-3.html |
|
|
|
#4025 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktoś kupował może olejek rycynowy do stosowania na rzęsy, jeśli tak to gdzie?
|
|
|
|
#4026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-01-14 o 18:40 |
|
|
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej oplaca sie w azjatyckim, bo za 200ml chyba zaplacisz mniej wiecej tyle co za ok. 100ml w aptece. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
A teraz ,jak juz nie potrzebyje, to wydaje siebyc wszedzie ![]() O taka jest w azjatyckich sklepach http://www.pakswholesale.com/images/.../KTCcastor.jpg
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2011-01-18 o 00:29 |
||
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za odpowiedzi, czyli wychodzi, że lepiej przywieźć sobie z Polski.
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba ze zwyczajnie nie mozesz go nigdzie dostac. Przez neta jeszcze mozna.
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2011-01-18 o 00:32 |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie szukam i szukam i nie mogę znaleźć, dziś też byłam i nic. Mam jeszcze parę miejsc na liście, w które muszę zajrzeć, więc może się uda.
|
|
|
|
#4031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Castor oil w aptekach nie widzialam choc szukalam zanim moj zakupilam
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi sie przypomnialo, ze w Bootsie jest od jakiegos czasu dzial ALternative Remedies i tam sa rozne olejki. Moze tez warto tam zajrzec.
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj w najmniej oczekiwanym miejscu u siebie. Wczoraj dokonalam odkrycia. U mnie jest w duzym Tesco na azjatyckiej polce. Kosztuje chyba 1.45 czy cos takiego. Wlasnie 200ml z KTC.
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
chcialam Wam polecic sklep internetowy http://www.activebeauty.co.uk/index.php Maja bardzo dobre ceny. Teraz jest promocja na kosmetyki Goldwella ![]() Ja zwykle zamawiam od nich Kerastase. Przesylka za darmo, w ciagu paru dni, nigdy nie mialam problemow. |
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie szukam dobrego szamponu i odżywki do włosów nawilżających i ORGANICZNYCH czy używałyście jakiś dobrych szamponów organicznych które mogłybyście mi polecić? W Polsce nie ma wyboru a jak wchodzę na strony UK to jest tyle tego, że już sama nie wiem co jest warte uwagi. Dzięki wielkie
|
#4036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ktore olejki warto zatem zainwestowac? Wlasciwie wszystkie opinie na temat Dabur na KWC sa entuzjastyczne, a tych olejkow jest sporo. Widzialam, ze jest olejek kaktusowy, migdalowy, kokosowy, wzbogacony kokosowy, oliwkowy...? Domyslam sie, ze olejke kokosowy jest pewnie najlepszy, ale co myslisz o pozostalych? |
|
|
|
|
#4037 |
|
Zadomowienie
|
Kocurzyco wielkie dzięki
Agia co do vatiki to ja miałam kokosową, zużyłam 3 butelki i nic mi nie dała, do tego ten zapach jakiś taki dziwny, więc jak dla mnie nie warto inwestować, ale wiele dziewczyn sobie chwali. |
|
|
|
#4038 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny szukajcie kosmetykow na ebay sa duzo tansze, ja np. Kérastase kupuje za mniej niz pol ceny
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Body Shop ma bez sls itp, warto zajrzec. LUSH tez ma z organicznych skladnikow, ale ja w skladzie swojej niebieskiej kostki widzialam sls, moze w jakichs innych nie ma
|
|
#4040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od dawna poluje na fajna oferte Ciment Kerastase. W sklepach kosztuje od £18 wzwyz, a ze myje i prostuje wlosy codziennie, zuzywam tego dosc sporo. Na Ebayu czasem trafialam na cene ok £14, ale nigdy za pol ceny znalezc mi sie nie udalo ![]() Dziewczyny, podzielcie sie prosze swoim doswiadczeniem, jesli uzywacie jakichs mgielek dodajacych objetosci wlosom??? Ktore polecacie, a ktorych zdecydowanie nie???
|
|
#4041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chodzi mi o takie które są w ponad 90% ze składników naturalnych, lub z ekologicznych upraw, bez parabenów, siarczanów i innych chemicznych substancji pieniących itd np Australian Organics, Dr organic, A`kin itd jest tego mnóstwo u Was w zasadzie w każdej drogerii tylko że zastanawiam się czy są takie, które używałyście i są godne polecenia.
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...eXwN-LFkJkdFXA Lub taka http://www.emporiumonnet.com/images/...a-hair-oil.gif Czyli kokos wzbogacony To jedno i to samo tylko w nowej i starej wersji opakowania. Moim zdaniem warta zainwestowania. jest bardzo fajna. Lagodzi podraznienia, nawilza wlosy, zatrzymuje proces siwienia.
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2011-01-22 o 00:00 |
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
chciałam się dowiedzieć - czy może któras z was mieszka w Bristolu i wie gdzie jest sklep z kosmetykami MAC ? oraz gdzie znajde perfumerie z zapachami Hermesa
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wpisz Bristol i pokaze Ci, ze jest w Debenhamsie
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4046 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny sory z gory ze nie tak bardzo na temat ale nie wiecie czy jakas dziewczyna organizuje moze zakupy kosmetyczne z Pl i wysyla do Uk ? bo kurcze patrzylam na stronach z pl kosmetykami i nie ma czego potrzebuje a tak jak bede kupowala z roznych stron internetowych to drogoo wyjdzie. jesli nie wiecie nic na ten temat to mozecie zignorowac moje pytanie
|
|
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
Najlepiej poprosic kogos znajomego w Polsce
|
|
|
|
#4048 |
|
Raczkowanie
|
no najlepiej by bylo ale zadna z moich znajomych nie ma paypala no ale w sumie mozna sprobowac.
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
No ale przeciez PayPala mozna raz dwa zalozyc
Moneybookers tez jest dobre, ale chyba sa jakies male oplaty
|
#4050 |
|
Zadomowienie
|
PayPal tez sciaga swoja prowizje. A kase mozna pzresyla Western Union
Ja korzystam jeszcze z tej strony http://www.przelewy24.co.uk/ Place, za ich posrednictwem, za telewizje. Za kazdy przelew biora £4. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

czytalam o kosmetykach z Polski i jest pare na ktorych temat wizazanki pozytywnie sie wypowiadaly ale niestety nie znam zadnych "stad" 
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013