|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
mam kilka propozycji na kompie
coś takiego slub_3.jpg fryzury-srednie-291.jpg fryzury-dlugie-10.jpg na pewno chce mieć koka. welon podpięty od spodu zmierzyłam sobie dzisiaj swoją obrączkę |
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast chcę mieć fryzurę na bok, w miarę prostą, bo kupiłam dużego kwiata we włosy, a poza tym moja suknia jest już sama w sobie bardzo strojna to nie chcę przeładować całości. Kilka fotek: |
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze się nie zdecydowałam czy chce welon czy nie mojemu TŻ welony się nie podobają:P a jeśli bym się zdecydowała na welon to też tak podpięty od dołu![]() No ale wolałabym fryzurkę na bok Kinga tylko, że z grzywką, ale to zapuszcze ją troszkę, żeby tak na bok ją sobie na czole zaczesać ![]() Cytat:
![]() Ech, chyba jak pójde się próbnie czesać to z fryzjerką pogadam, żeby mi coś doradziła, co z moimi włosami da się zrobić :p bo są dość problematyczne
|
||
|
|
|
#2496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama nie wiem, czy welon pod kok, czy nad :P jeszcze nie wiem, jak będę uczesana i chyba wszystko od tego w głównej mierze zależy.A jakie masz obrączki? Pokazywałaś tu kiedyś? Bo nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę chciała na pewno mieć wpięty od góry, bo od dołu mi się nie podoba. Będę miała delikatną mgiełkę. ![]() Jak masz zaufaną fryzjerkę, to najlepiej zapytać , w czym ona Cię widzi. |
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe, ale i ja w sumie nie jestem przekonana, chociaż zawsze myślałam że pójdę do ślubu w welonie
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Podczytuję Was coby nie było, ale brak mi czasu na odpisywanie ![]() Ale jestem jestem
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi przyszedł kwiat do włosów
Jest śliczny i bardzo podobny do tego co jest w tej 4 fryzurce co wklejałam, tylko troszkę większy. jusztyska jeszcze dużo czasu mamy na pewno fryzjerka coś Ci zaproponuje, ale chyba warto powiedzieć od razu czego mniej więcej oczekujesz.Ja TŻ nie pokazuje ani welonu, ani kwiata, ani sukni, nic mu nie pokażę, zobaczy dopiero w dniu ślubu Najbardziej go wkurza, że wszyscy dookoła z rodzinki co widzieli suknię łażą i gadają jaka piękna jest, a on musi jeszcze tyyyyle poczekać, hehe
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie pokazuję sukni
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sukni też nie pokazuje:P mój nawet nie wie, że już zamówiłam ale to żeby nie jęczał, że chce zobaczyć hehe
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wiedział, że już ją mam, bo musiał ją ze mną odebrać, ale nie wie jaka to, jak się nazywa, jak wygląda. Kolor tylko wie, bo pan od garniturów się pytał żeby dobrać mu wszystko do jego stroju.
Generalnie powoli, powoli kompletuje sobie wszystko. Mam tylko dylemat czy zakładać biustonosz pod suknię. Niby suknia ma wbudowany i ma takie zapięcia jak od stanika wewnątrz, ale jakoś tak goło się czuje bez. A Wy dziewczyny jak robicie? ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Mój wiedział, że już ją mam, bo musiał ją ze mną odebrać, ale nie wie jaka to, jak się nazywa, jak wygląda. Kolor tylko wie, bo pan od garniturów się pytał żeby dobrać mu wszystko do jego stroju. Generalnie powoli, powoli kompletuje sobie wszystko. Mam tylko dylemat czy zakładać biustonosz pod suknię. Niby suknia ma wbudowany i ma takie zapięcia jak od stanika wewnątrz, ale jakoś tak goło się czuje bez. A Wy dziewczyny jak robicie? |
|
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
Kinga pokaż kwiatek do włosów
i gdzie zamawiałaś? ja szukam, szukam i nic mnie mnie urzeka:P
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/sally-gardens-stro...404319767.html |
|
|
|
|
#2506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() PS. Jak dziewczyny samopoczucie? Właśnie mnie koleżanka uświadomiła, że dzisiaj jest "Blue monday" :P Ale jakoś tego nie odczuwam... ![]() Dla tych co nie wiedzą co to: http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,8956579.html |
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ja dopiero teraz o tym słyszę, o blue monday, dla mnie dzień jak codzień, nawet wesoły, bo wygraliśmy z Chile [COLOR="Silver"]
If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You... Edytowane przez Kinga_20 Czas edycji: 2011-01-17 o 20:52 Powód: Skopiowało się dwa razy |
|
|
|
|
#2508 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowny kwiatuszek! zaraz zabiorę się za oglądanie reszty aukcji kwiatkowych ![]() Cytat:
poza tym dowiedziałam się, że zaliczenie do przodu i to na 5 więc nie narzekam ![]() szukałam po necie różnych kiecuszek na poprawiny, zapodam fotki, co myślicie? |
||
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
2 i 4 - są śliczne!
|
|
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zadomowienie
|
mnie też naj podoba się 2
![]() ale nie wiem czy gdzieś taką znajdę chyba, że poszukam jakiejś dobrej krawcowej co by mi uszyła...
|
|
|
|
#2512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze mi się @ zbliża, więc w ogóle nie do życia byłam dzisiaj Cytat:
|
||||
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wrzucam 43465627.jpg na tych dwóch widać kawałek graweru - serduszko 50588164.jpg 87200667.jpg i tak sie prezentuje na mojej ręce ... DSC00208.jpg ja pokazałam tylko na stronie internetowej. Ale modelka nie stoi przodem i do końca nie widać jaka ta sukmana jest ![]() *** Cześć!! musiałabym dzisiaj do Kato skończyć do biblioteki, ale na samą myśl, że muszę jechać busem to mnie coś bierze :/ ![]() się nauczyła jeździć i autobus beee musiałabym się wyrobić jeszcze przed pracą. a jutro do Wawy |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
jusztyska 2 jest śliczna
![]() niunia ładnie ta obrączka prezentuje się na ręce
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki, właśnie o to mi chodziło, żeby był realistyczny, a bukiet będę miała z róż także myślę, że będzie pasować ![]() Klasyczne, piękne no i to serduszko w środku, super pomysł
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
i to był pomysł Narzeczonego
mako dzięki |
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Jusztyska mi też podobają się nr 2 i 4 .
A jak myślicie-jesli nie mam standardowych poprawin tylko grilla dla znajomych,to co wypada mi ubrać? Co do fryzur to ja jestem w dołku,bo włosy mam 4 cm za brodę (czyli dość krótkie). Nie da rady za bardzo ich zapuścić,bo są cienkie i źle wyglądają dłuższe. Bardzo podobają mi się te fryzurki na bok,ale musiałabym doczepić i pooszukiwać. Widziałam zdjęcie jednej dziewczyny z doczepianymi i moim zdaniem widać różnicę między sztucznymi a naturalnymi. |
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzurka ładna tej dziewczyny taka romantyczna. A byłaś już u fryzjerki zapytać co mogła by zaproponować dla Ciebie? Warto się poradzić, może ma jakiś fajny pomysł na krótkie włosy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

mojemu TŻ welony się nie podobają:P a jeśli bym się zdecydowała na welon to też tak podpięty od dołu
tylko, że z grzywką, ale to zapuszcze ją troszkę, żeby tak na bok ją sobie na czole zaczesać

ale to żeby nie jęczał, że chce zobaczyć