Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-17, 22:25   #2371
Eve1603
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

dobranoc

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 00:02   #2372
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

a ja nie moge spac, wiec buszuje dalej i pije cieple mleko
boze..
wstalam o 9
spalam 8 godzin
a wierce sie z boku na bok
wiec bede ogladac kuchenne rewolucje
uwielbiam geslerowa
Stary 2011-01-18, 06:23   #2373
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Witaśki Dzidziolkom i ich Mamusiom

Coś spać nie mogę dziś Wstałam lekko po 5 i już usnąć nie mogę . A takie głupoty mi się śnią, że szok. Jeszcze kaszlisko straszne mnie męczy

Miłego dnia Dziewczyny
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 06:40   #2374
amarcia
Wtajemniczenie

Dzień dobry Ja dziś ze snem... całkiem nieźle. Idę - wypłukam to moje biedne gardło wodą z solą... (Jezuuuuuuu - jaka to ochyda!), ale czego się nie robi, prawda?

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Siasiek no czym ty się kobieto przejmujesz... Włosy całkiem tego... no i ten... i wygląda jak profesjonalne balejaja od Jagi Hupało, więc spooooookoooo

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

moria44 doberek Jużeś wstała dziewczynko?
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 07:16   #2375
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry gaduuuły

Już pełną godzinę Was nadrabiam a jeszcze nie skończyłam ale już muszę puścić jednego posta, bo nie chcę później sypnąć jednego na całą stronę

Pytałam wczoraj ginka o Rennie i powiedział, że można brać spokojnie nawet 2 tabletki dziennie

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
(...)
Oglądam te rzeczy na allegro i doszłam do wniosku, że najbardziej podobają mi się rzeczy tego sprzedawcy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9522657 wydają się naprawdę dobrej jakości. Dziewczyny kupowała któraś z Was z tych aukcji? (coś mi się wydaje, że tak)
Dziewczonka zaglądaj na pierwszą stronę. Widzę, że sprzedająca, o którą pytasz widnieje na liście polecanych allegrowiczów

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
moria44 ta twoja golarka to goli do zera ??? gładko ???
Yes, trzeba się trochę najeździć ale goli na gładziutko. Użytkownik bronchildy zadowolony

mimbi
– ja też próbowała anti-blemish kolor 1 i mi nie podszedł, on nawet nie tyle jest jasniejszy co w ogóle ma inny odcień. No ale tak to jest, każda musi znaleźć swój KWC Zapisałam sobie wszystkie nazwy podkładów, o których pisałyście i przy kolejnej wizycie w Sephorze zbiorę próbki. Teraz też wzięłam coś polecanego wcześniej przez Eweskę.

Eweska – też jestem ciekawa ile ważą Twoi synkowie, bo wtedy sobie trochę odejmę i będę mniej więcej wiedziała jaką wagę ma Igusiowa
Acha i pochwal się co wypatrzyłaś w Sephorze no chyba, że już to zrobiłaś a ja zaraz doczytam

anula – widzę, że jeśli chodzi o make-up to używamy tej samej „świętej trójcy” : baza+podkład+puder mineralny. Oj, bez bazy to ja bym pewnie psioczyła na każdy podkład, chyba nigdy nie położyłabym fluidu prosto na skórę, wcześniej gdy nie znałam baz, używałam kremów koloryzujących a jeszcze wcześniej mieszałam fluid z kremem nawilżającym bo ja lubię lekki makijaż i każdy nałożony inaczej był dla mnie za ciężki.

mary – mi też się ta pościel FABLER KAMRATER bardzo podoba i jak na razie zamierzam ją kupić

spice – mam podobny problem z kurtka zimową, ekspres to mi już czasem pęknąć chce.

andziot – to fakt, Ikea ma swoją rozmiarówkę ale z materacykiem do łóżeczka nie ma problemu. Ja będę miała łóżeczko Ikeowe a materac kupuję kokos-gryka na allegro.

Tav – materacyka z Ikeii Tobie nie polecam. Dużo negatywnych opinii wyczytałam no i te trochę grubsze są strasznie drogie. No i super, że dziewczynki mają się dobrze, masz fotki z usg? Może już wstawiłaś ale muszę do nich dobrnąć

No nic czytam dalej

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-01-18 o 07:18
moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 07:19   #2376
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

właśnie mój mąż wyszedł do pracy i znów jestem sama w mieszkaniu uff jak to dobrze że jest wizaz

Witam wszystkie mamusie i dzidziusie w dzisiejszym dniu.
kolejna noc jakaś taka ciężka przewracałam się z boku na bok i nie umiałam zasnąć. A kiedy już mi się udało to albo miałam niespokojny sen albo Kacper kopał mnie tak mocno po pęcherzu że ledwo co zdążałam do łazienki...

A jak wam minęła nocka ??

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 07:27   #2377
amarcia
Wtajemniczenie

Doberek vanes.
Tak jak pisałam dzisiejsza noc bez ekscesów na szczęście. Ja mam tak, ze nawet jak spać nie mogę, albo śnią mi się koszmary to się właśnie tak przewracam z boku na bok, ale do wc wstawać nie muszę kilka razy na samym początku a teraz spokój
Wiem, jak to jest w domku - poprzednią ciążę w połowie przeleżałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 07:34   #2378
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Cytat:
Napisane przez amarcia Pokaż wiadomość
Doberek vanes.
Tak jak pisałam dzisiejsza noc bez ekscesów na szczęście. Ja mam tak, ze nawet jak spać nie mogę, albo śnią mi się koszmary to się właśnie tak przewracam z boku na bok, ale do wc wstawać nie muszę kilka razy na samym początku a teraz spokój
Wiem, jak to jest w domku - poprzednią ciążę w połowie przeleżałam

kurcze nie wiem co się ze mną dzieje wciąż mam idiotyczne sny że znajduję jakieś smsy szukam jakichś dowodów zdrady mojego męża choć mam do niego zaufanie w życiu. Nie wiem skąd mi się to bierze...budzę się w nocy zdyszana on myśli że coś się dzieje że coś mnie boli itd a ja przecież mu nie powiem że mi się takie głupoty śnią...

och ciężko ciężko

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

a co do siusiu to tak mam po luteinie dlatego nie lubię jej brać... co 5 minut siku masakra

Stary 2011-01-18, 07:36   #2379
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

kuku Kochaniusie Witam Was juz z mojego obozu pracy
Przepraszam, ze wczoraj sie nie odezwałam ale nie mialam kiedy.. Wróciłam do Krakowa a potem bigusiem USG, zakupy i w domu po 22 byłam.

Powiedzcie mi jak tam Dziewczynki po wczorajszych badaniach? Przybyło nam dziewuszek czy chłopaczków ?
Nie nadaze z czytaniem zaległosci przynajmniej poki co ;/
Zauwazyłam tylko ze z Paulizi babcia lepiej, tak? SUPER !!!!!!!!!!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 07:51   #2380
amarcia
Wtajemniczenie

vanes ja również w luteinowym klubie od początku 3-go miesiąca
Stary 2011-01-18, 07:52   #2381
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

dzien dobry brzuchatki!!!
wczoraj caly dzien mnie nie bylo, nawet nie wiecie jak sie ciesze ze tz jest, bo ten remont powala mnie na kolana, masakra jakas, jakbym sama musiala podjac tyyyle decyzji ktore sa abstrakcyjne to ja nie wiem.....

wrocilam do domu po calym dniu biegania, zeby nie bylo za dobrze to mlodego mamy chorego, wiec trzeba bylo go oddelegowac do babci, wchodze do wany, patrze a ja nie mam kostek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
mialam popuchniete nogi do kolan, ale kostki to zamiast wkleslych mialam 2 baniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tempo macie niesamowite, nadrobilam, ale pewnie cos tam umknelo

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Na chwilkę wpadłam i zaraz uciekam

Heh, Dziewczyny, serio? Ja podobieństwa nie widzę, nic a nic

E tam stara mężatka. Ja ślubowałam 27 grudnia 2003 r.

Gratuluję udanej wizyty

Cudowna wiadomość
Trzymam kciuki za zdrówko Twojej Babci!

No a tak się martwiłaś
Strasznie się cieszę, że z dzidziusiem wszystko dobrze

Ja miałam.
Mam bardzo niski próg bólowy i niestety ból był dla mnie nie do zniesienia. A poród na ZZO - rewelacja. Mogłam przeć a bólu w ogóle nie czułam (oczywiście anestezjolog musi podać odpowiednią ilość leku). Samego wkłucia też nie czułam. Teraz też raczej zdecyduję się na ZZO, choć kto wie - mówi się, że drugi poród jest szybszy i mniej bolesny
Aha - wtedy za ZZO musiałam zapłacić (600zł), ale było warto

No dobra, uciekam. Miłego wieczoru
ja mialam cesarke na zzo, super bylo to znieczulenie,

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
O smashbox mam kilka cudeniek z tej firmy, znajoma mi podesłała z usa bo u nas w PL są kosmiczne ceny niestety.

No, no to ja Was wszystkie przebiję na 100%

Uwaga ja ślub brałam 16.10.1999roku

Tak, tak to te linki co dawałam do allegro. Kosmetykom cyknę fotę jutro bo muszę aparat naładować, nawet chciałam zrobic zdjęcie brzuchola ale bateria padła i juz wychodziłam z domku. Więc podłączę sprzęta do żarełka i jutro będą foty, jak coś to sie przypomnij

Kochana ja kupiłam takie ubranka gdzie wiekszość jest o 0-3miesięcy i kilka do 6 miesięcy. Wiadomo na niektóre ciuszki dzieciaczki będą musiały poczekać, ale i tak warto zakupic taki zestaw zwłaszcza że za jeden dałam 100zł, a za drugi 112zł i wszystkie ciuszki praktycznie firmy Next i jaka świetna kurtałka na zimę, idealna jak nowa Więc pewnie jeden synal ją wykorzysta w zimie bo jest z tych wiekszych

Gratuluję udanej wizyty i cudnych zdrowych dziewczynek

Ja miałam Diora Diorskin puder sypki, ale chciałam teraz cos innego, mam tez końcówkę sypańca Clinique, a teraz na co dzień wróciłam do meteorków Guerlain, a przydałby mi się jakiś dobry sypaniec.

Dobra ja tu o pudrze a ty podkład polecasz, już go wyczaiłam na KWC, ale ja dziś już kupiłam podkładzik dla siebie, super kolor idealny, krycie jak dla mnie rewelacja, ciekawe jak będzie z trwałoscią, a kupiłam Dior Diorskin Forever, chciałam typowo dzienny podkład, super krycia moja cera nie potrzebuje bo typowo kryjący mam Estee Lauder Double Wear ale jak na co dzień jest dla mnie za ciężki, więc Diora wybrałam sobie na dzienniaka

A i udalo mi sie zakupić dziś ostatni tusz do rzęs Lancome Hypnose w promocji za 79zł a nie za 135zł

ja z smashbocx lubie baze pod podklad, a podklad niezmiennie od 2 lat uzywam revlona colorstay, a ostatnio revlon photo cos tam, nie chce mi sie isc nazwy sprawdzic, i chyba zmieniac nie bede bo sa naprawde fajne, teraz jeszcze zaopatrzylam sie w sypki nouba takze jest super

ale jakbyscie mialy opinie co do tuszy do rzes to bede wdzieczna, bo ja jeszcze tego jednego jedynego nie znalazlam

dzisaj znow mnie nie bedzie caly dzien, chyba pojde na morfologie, no i w czwartek wizyta, oby mi ta cholerna hemoglobina poszla w gore bo niechce do szpitala1!!!!

moria przyszedl ci ten spiworek cienki do spania? ja wcz dostalam
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 07:59   #2382
MoniaK
Zakorzenienie

Witajcie
Jeden dzień mnie nie było a tu już 14 stron Postanowiłam trochę mniej siedzieć przy kompie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie Idę Was troszkę doczytać ale wybaczcie, że wszystkiego nie nadrobię

Ja też biorę luteinę od początku ciąży ale myślę, że ona nie ma związku z wstawaniem na siku

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-01-18 o 08:00
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:09   #2383
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

amarcia i też masz tak że co chwilę do łazienki musisz latać???

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

a co do tuszu do rzęs to z tych które przetestowałam najlepszy dla mnie był diorshow teraz mnie na niego nie stać (ok 130zl)bo mam inne priorytety ale jest godny polecenia jest bardzo trwały i nie kruszy się. dodatkowo na prawde ładnie pachnie.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Witajcie
Jeden dzień mnie nie było a tu już 14 stron Postanowiłam trochę mniej siedzieć przy kompie, zobaczymy co mi z tego wyjdzie Idę Was troszkę doczytać ale wybaczcie, że wszystkiego nie nadrobię

Ja też biorę luteinę od początku ciąży ale myślę, że ona nie ma związku z wstawaniem na siku
hmmm moja gin zanim zaczęłam brać luteine powiedziała mi że mogę narzekać na częste oddawanie moczu i niestety tak jest w sumie nie widzę innej przyczyny

Edytowane przez vanes
Czas edycji: 2011-01-18 o 08:14
Stary 2011-01-18, 08:15   #2384
amarcia
Wtajemniczenie

vanes pisałam dopiero ze ja nie mam wogóle tego problemu. Wcale w nocy nie wstaję. To zależy od tego jak ci się dzidziuś ułożył w brzuszku
Stary 2011-01-18, 08:20   #2385
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry))

Spać, to spałam dobrze. Tylko po 8:00 obudziło mnie jakieś auto wyjeżdżające z parkingu, domyślam się, że baba za kierownicą, albo niedzielny, bo rzęziło to auto niemiłosiernie i nie mogło wyjechać

Na śniadanie kawa i sok. Chociaż czuję się jakaś pełna, jakbym się maksymalnie najadła, ciśnie mnie dziecko :P

Moria, no pościel jest super jak mnie Andziot oświeciła wczoraj o tych rozmiarach ikeowych, to miałam niezłą rozkminę. Przejrzałam allegro, ale nie znalazłam tam nic ciekawego, dlatego jednak zostaję przy Ikei. Kupię i pościel i wypełnienia [kołdra pewnie ta tańsza] , a kolejne komplety najwyżej będą lekko odbiegać rozmiarem, albo kupię materiał i dam do uszycia

Mamuśki, dawajcie jakieś foty wyprawek, bo jakoś stęskniona jestem zdjęć dzieciowych bibelotów i ciuszków

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Ja siusiam non stop bez Luteiny. Mydło, papier i mokre chusteczki idą hurtowo

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 08:24   #2386
amarcia
Wtajemniczenie

poziomkowa
Kawę rozpuszczalną pijesz?
Stary 2011-01-18, 08:24   #2387
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

takie są skutki uboczne brania luteiny jedni je mają inni nie.
ja niestety należę do tych pierwszych...

Stary 2011-01-18, 08:26   #2388
spice1985
Zadomowienie

Dzień dobry gaduły Widzę że temat łóżeczek i materacy na topie. Co sądzicie o takim zestawie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1402233627 ?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:26   #2389
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
vanes pisałam dopiero ze ja nie mam wogóle tego problemu. Wcale w nocy nie wstaję. To zależy od tego jak ci się dzidziuś ułożył w brzuszku
no właśnie
U mnie siku jest w normie. Co prawda chodzę częściej niż normalnie ale przecież jestem w ciąży w końcu

amarcia, ja czasami piję słabą rozpuszczalną z mlekiem a na co dzień Ricore

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-01-18 o 08:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 08:31   #2390
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wiecie co? Ja Was juz nie staram sie nadrabiac, podczytuje ile sie da heheh . Od wczoraj wrocilam do pracy zobaczymy jak sie wdroze i na jak dlugo

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a ja nie moge spac, wiec buszuje dalej i pije cieple mleko
boze..
wstalam o 9
spalam 8 godzin
a wierce sie z boku na bok
wiec bede ogladac kuchenne rewolucje
uwielbiam geslerowa
Oooo widze ze nie jestem sama , moj standard zasypiania to 1 -2 i o 6 moge juz wstawac . A geslerowa uwielbiam.

Druknelam sobie wczoraj wyprawke z pierwszej strony i prawie umarlam. Nie wiedzialam ze tego jest az tak duzo . Dobrze ze jeszcze mamy 5 m-cy na skompletowanie wszystkiego hihi

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry gaduły Widzę że temat łóżeczek i materacy na topie. Co sądzicie o takim zestawie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1402233627 ?
Mnie osobiscie takie lozeczka sie nie podobaja, wole zwykle cale szczebelkowe z szuflada na dole.

Dziewczyny mam do Was pytanie potrzebuje nabyc dobra maskare wodoodoporna, z efektem sztucznych rzes Czy mozecie mi cos fajnego polecic?

Aaa i mialam sie Wam pochwalic sukienka jaka ostatnio kupilam, musze tylko toszke poczekac az brzuchol mi wypelni luke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2921CZARNA.jpg (155,1 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2011-01-18 o 08:49
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:31   #2391
amarcia
Wtajemniczenie

A właśnie - wczoraj kilka wizyt było a lista na początku się nie uzupełnia? Wszystkie już wiedzą
Stary 2011-01-18, 08:38   #2392
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
poziomkowa
Kawę rozpuszczalną pijesz?
Tak Płaska łyżeczka, do tego 1/3 kubka mleka

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Spice, jeśli mam być szczera, to dla mnie szkoda kasy Ale nie sugeruj się moją opinią, bo ja minimalistka jestem i mnie ciężko wyglądające i zdobione łóżeczka nie kręcą

Amarciu, no właśnie wczoraj laski się niczego nie dowiedziały

vege!
Stary 2011-01-18, 08:39   #2393
amarcia
Wtajemniczenie

[QUOTE=mary poziomkowa;24448217]Tak Płaska łyżeczka, do tego 1/3 kubka mleka ]

Uuuuuuuuuuuuu... Ale szatan!
Stary 2011-01-18, 08:41   #2394
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie - wczoraj kilka wizyt było a lista na początku się nie uzupełnia? Wszystkie już wiedzą
Ja dalej nie wiem wizyta dopiero w przyszłym tyg. ale nie nastawiam się, że dzidziol coś pokaże. Już mam takiego pecha że od dawna nie chce pokazać
Stary 2011-01-18, 08:42   #2395
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Tak Płaska łyżeczka, do tego 1/3 kubka mleka

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Spice, jeśli mam być szczera, to dla mnie szkoda kasy Ale nie sugeruj się moją opinią, bo ja minimalistka jestem i mnie ciężko wyglądające i zdobione łóżeczka nie kręcą

Amarciu, no właśnie wczoraj laski się niczego nie dowiedziały
ja w domu pije ricore(stwierdzam ze w kawie uzaleznia mnie jej smak) a jedna rozpuszczalna dziennie zostawiam na kawe u mamy, tesciowej, kolezanki etc.

lece dalej, jak bede miec sile to podczytam was wieczorem

milego dnia!

p.s. czy ktorejs tez tak puchna nogi jak wiecej chodzi? mnie sie to wydaje cholernie szybko(23t,2d a to juz nie pierwszy raz)
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:46   #2396
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Amarciu, no szaleństwo!

Agnieszko, mnie nie puchną [jeszcze]. Polecam Ci leżąc np. na kanapie trzymać nogi na poduszce, ciut wyżej, niż reszta ciała

Dobra, zgłodniałam, idę sobie jajecznicę walnąć

vege!
Stary 2011-01-18, 08:46   #2397
kruczaa
Rozeznanie

Dzień dobry Mamusie i Dzidziusie
Ja też mam problem ze spaniem, zazwyczaj mam 2 godziny bez snu w nocu, budzę się siku i potem nie moge zasnąć, ale dobrze że jestem na zwolnieniu to mogę spokojnie do 9 pospać
Jeśli chodzi o kawkę, to na początku piłam ricore, ale mi nie smakowała. Teraz pije małą rozpuszczalną z 1 łyżeczki.
Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny ten zestawik, ja mam upatrzony taki, cena tez bardzo przyzwoita jak na mebelki niemowlęce
http://dino.sklep.pl/nowy/klups-poko...fa-p-5645.html
kruczaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-18, 08:52   #2398
Aliczka88
Zadomowienie

Ej dziewczyny ja juz nie wiem... Od około 19 tyg czułam cały czas dzidzie a od soboty prawie nic, czasem coś tam zapuka ale to raz na dzień.
Czuje, że już ponad pępek brzuch mi twardnieje i robi sie większy.
Dlaczego tak? Zaczynam sie martwić....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:55   #2399
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ja dalej nie wiem wizyta dopiero w przyszłym tyg. ale nie nastawiam się, że dzidziol coś pokaże. Już mam takiego pecha że od dawna nie chce pokazać
no ja juz sie doczekałam i wiem............
na 4D przeswietlili dzidziola na wylot - będzie DZIEWUCHA !!!!!!!!!!
Mąz na USG wydał tylko z siebie jęk zawodu i żalu Az mi sie go szkoda zrobiło
Ja tez liczyłam na facecika, nie wiem czemu.. Wszyscy dookoła mi mówili, ze wygladam na chlopaka a tu zonk Byłam wręcz pewna hihihi

I teraz sie motam czy na pewno chce Zosie... po głowie mi chodzi jeszcze Amelka albo Antosia

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 08:55   #2400
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

mi nogi puchną ale nieznacząco widzę np kiedy mam karpetkize ściągaczem że już robią mi się ślady
no cóż ciąża ma swoje prawa

ale w sumie uważam że i tak nie jest najgorzej

zestaw tych mebelków mi się podoba, choć dla Kacpra mamy już białe łóżeczko ze szczebelkami. Za to baldachim będzie na pewno. jakoś od zawsze na niego chorowałam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości