![]() |
#2131 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
![]() ![]() Muszę się przygotować ![]() Cytat:
![]() Dokładnie, a potem właśnie bydlaki czują się bezkarni i nagrywają różne filmiki jak znęcają się nad zwierzętami itd. ![]() Nasze prawo jest do ![]() ![]() O tyle dobrze, że jest coraz więcej ludzi wrażliwych na krzywdę zwierząt i nie przechodzą obojętnie obok takich zdarzeń. ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() Może zrozumie, może nie, oby tylko nie było za późno ![]() Chyba nie zdaje sobie sprawy z tego, że dziś człowiek bez wykształcenia jest w sumie nikim na rynku pracy. Ale jego sprawa, jego życie. Ja się przejmowac za niego nie będę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
A u mnie znowu nieprzespana noc, Czesio i Włóczuś się coś pokłócili chyba. Gryźli się niesamowicie, Czesio atakował malucha. Rozdzieliłam ich na noc i nie wiem co dalej mam zrobić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Wiem że wiesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no no, jestem za!!!! jak dostała cieczkę, to tak samo, jakby skończyła 18 lat ![]() ![]()
![]() |
#2134 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba będzie tak jak z chomiczkami Gosi ![]() ![]() A długo je masz, bo nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() Nie wiecie jaka ta dzisiejsza młodzież jest,mogę se pogadać i tak zrobi po swojemu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
Madziu dopiero od czwartku więc króciutko.
Rozdzieliłam je na noc bo nie nie mogłam na to patrzeć. Teraz wsadziłam Czesia do Włóczusia i siedzą razem w domku i nic się nie dzieje. Nie wiem czy dobrze zrobiłam wkładając go tam, czy powinnam je na dobre rozdzielić? Zaraz wychodzę i nie będzie mnie w domu a co jeśli znowu się pogryzą? ![]() Moje poprzednie też miały gorsze dni, potrafiły na siebie piszczeć i się podgryzać ale później zawsze wszystko wracało do normy, a wczoraj w nocy ewidentnie większy Czesio przy każdej okazji naskakiwał na malucha. |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ktoś dziś siedzi w domu? może by zaglądał czy wszystko jest ok, a w razie co by wstawił jakąś przegrodę albo coś... ![]() Weź ksiazeczke 'skad sie biora dzieci' i wyłumacz Kamie na czym to polega... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może o coś im poszło, nie wiem o jedzenie, picie, zabawkę ![]() Cytat:
![]() ja mam resocjalizowac a nie demoralizować ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wieczorem znów ich połączyła pod czujnym okiem... Może jeden wpierdziel spuścił drugiemu, za te ucieczki??? ![]()
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć teraz powinny spać ![]() Może zrób tak jak Agata radzi, żeby postawić ich niedaleko siebie, żeby czuły zapach i się widziały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No u mnie doszło do krwawej bójki już na 2. dzień ![]() Eh...oby im przeszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
To ja tak jeszcze szybciutko wrzucę zdjęcia z ostatniej sesji zdjęciowej mojego tłustego tyłeczka
![]() Teraz widać, że ma brązowe oczka ![]() Jejku... ciekawa jestem jak poszła wizytacja... ![]() Idę do pracy, pa ![]()
#2143 |
Zakorzenienie
|
Jaka piękna Majeczka
![]() ![]() Baw się dobrze w pracy!! ![]() To mnie rozbroiło -> Załącznik 3677168 Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-18 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajny masz kocyk w zeberkę ![]() ![]() Miłej pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze, nie chciałabym ich rozdzielać bo nie mam za bardzo gdzie drugiej klatki trzymać, poza tym musiałabym kupić większą bo ta co mam to się nie nadaje na takie stałe trzymanie chomiczka ![]() ![]() Cytat:
![]() W trzecim zdjęciu się zakochałam ![]() A ja uciekam na uczelnię ![]() Mam dzisiaj kolokwium na które nic nie umiem ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Tak, rozdzieliłam je wtedy na dobre, bo bałam się, że zrobią sobie większą krzywdę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Agata Cudowny Maluch
![]() Gosia powodzenia!! Wygrałam w konkursie hedenszołders ;P szampon, krem na noc i na dzien z olay i maseczke z olay ale to mamie dam bo to przeciwzmarszczkowa seria ![]() A wiecie, że moja rzerzucha od wczoraj już zakiełkowała ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może ja też sobie posieję ![]() Byłam na chwilkę w domu, wyszłam z Kamą, nakarmiłam ![]() Łapy w plamkach krwi ![]() ![]() Ale na podłodze, czy dywanie nie widać nic ![]() Sory, że tak przeżywam tą jej cieczkę ![]() ![]() ![]() Naszej poprzedniej suni cieczki nie pamiętam, z resztą w ogóle mało ją pamiętam ![]() Rodzice już wracają z Białegostoku. Czekali 3 godziny na panią dr. (bo zabłądzili trochę w mieście i się spóźnili).Po czym mama weszła tylko na 10 minut do jej gabinetu. Teraz ma czekać na telefon, bo ma się położyć u nich na dwa dni. A kiedy zadzwonią to nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- http://rzezucha.blox.pl/html ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezuuu a ja pisałam rzerzucha!! ![]() wow dziennik rzeżychy normalnie szał ![]() Madzia też bym przeżywała ![]() ![]() Biedna mama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Oj tam
![]() To nie grzech śmiertelny ![]() no nie? ![]() ![]() ![]() ![]() Choć szkoda mi jej, jak widzę, jak się męczy ![]() Nie wiem czy wszystkie te jej problemy zdrowotne mają związek z refluksem, ale podobno jest on dziedziczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Postaraj się nie martwić na zapas... ![]() Muszę uciekać pouczyć się troszkę i popisać pracę grrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Madziuś,
![]() Dziennik rzeżuchy ![]() ![]() ![]() ![]() Biedna Kama pewnie sama nie wie co się z nią dzieje. Gosia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
![]() dostałam dziś kilka wpisów i cały dzień siedziałam bez sensu na uczelni :/ nienawidze czegoś takiego.. o 19 uciekam na ćwiczenia ![]() brat mnie wpienił, cały dzień siedzi w domu bo ma ferie i gra na kompie. Godzina prawie 17 a pies jeszcze na dworze od rana nie był :[
#2156 |
Rozeznanie
|
Eh piękny dzień. Dwie 5 i zaliczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() ![]() Joasia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
Biedaczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.