|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Uśmiałam się do łez z tych Waszych opowieści
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż z kumplem robią w kuchni spaghetti. Wchodzę popatrzeć, a mój Tż mówi (wskazując na kumpla): Ja jestem Pascal Brodnicki, a to jest Klusek. Pamiętacie Kluska? http://th.interia.pl/51,b7d054c721931140/klusek.jpg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha, dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio miałyśmy ze współlokatorkami z mieszkania imprezę, no i 2 naszych przyjaciół zostało na noc, spali w dużym pokoju, w którym była impreza. No i ja wchodzę po cichuteńku do tego pokoju po coś, w tym momencie jeden z nich przebudził się, nie otwierając oczu powiedział "Dzień dobry Joanno", po czym przewrócił się na drugi bok i zasnął ![]() Kurczę, mój kumpel z roku non stop sypie takimi tekstami, że zdycham ze śmiechu, ale akurat nie mogę sobie teraz nic przypomnieć.. Zresztą brat i Padre też jak coś powiedzą to można rżeć jak koń, ale wyleciało mi z głowy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
1) Z dzisiaj
![]() Nieogolony TŻ...więc narzekam że drapie i mógłby się ogolić... -Widziałaś kiedyś żeby rosnący las ktoś ścinał?! -Nie -No właśnie, żeby ściąć to trzeba poczekać aż urośnie- tak samo z moim zarostem ![]() No to sobie poczekam ![]() 2) Pakowałam się jadąc do TŻta Ja: To jeszcze wezmę tusz... On: Tusz? To to do policzków? ![]() Kurcze zawsze moim przyjaciółkom opowiadam jego teksty ale ciężko sobie przypomnieć tak za jednym zamachem kilka ![]() ![]()
#3606 |
Wtajemniczenie
|
Wspaniały wątek na poprawe humoru
![]() ![]() Zainspirowałam się i również spytałam mojego TŻa co to zalotka. Rozmowa mniej więcej wyglądała w ten sposób: Ja: Ryba, co to jest zalotka? TŻ: Jaka lotka? Ja: No zalotka, co to jest? TŻ: O co Ci chodzi? Jaka lotka? Ja: Nie lotka, tylko zalotka? TŻ: a weź misiek, w ciu** mnie nie rób ![]() Ja: No serio pytam, nie słyszałeś nigdy, co to zalotka? (i z taką nadzieją w głosie, że mu się uda odpowiedzieć poprawnie) TŻ: No jak ktoś do kogoś zalatuje ![]() ![]() Później jeszcze spytałam o małą czarną, to dostałam odpowiedź, że dziura ![]() A po jakiś 10minutach, leżymy, oglądamy film. TŻa chyba to gryzło, że nie odpowiedział na moje 'zagadki' i po chwili mówi: Tak, to co to jest przeplatanka?! ![]() i tu się popłakałam ![]() Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-01-10 o 02:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Zasiadłszy wreszcie na fotelu i przysunąwszy go do biurka,na którym stał otwarty włączony laptop, zobaczywszy siedzącego nań kota rzekł z powagą w głosie:
- Zejdź, bo złapiesz wirusa. ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
dziś siedzi na fotelu, a ja leże na łóżku.
TŻ- Kocham Cię Ja- Ja Ciebie też TŻ- Kulwa Mać <krzyk> Ja- Co jest? TŻ- no bo język sobie przygryzłem padłam ze śmiechu;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
#3611 |
Raczkowanie
|
TŻ przykłada swoje usta do moich i w takiej pozycji próbuje mówić.
TŻ: o, w ten sposób szybciej zrozumiesz, bo jest krótsza droga do mózgu Ja: ![]() TŻ: chociaż biorąc pod uwagę to echo, które słyszę, to nie wiem, bo wskazuje ono chyba na pustkę TAM ![]() pewnie powinnam się obrazić, ale ta sytuacja i sam pomysł był tak komiczny, że nie dałam rady ![]()
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
w miare aktualne
moje 30te urodziny Tż zakupil mi tort w kształcie motyla ja: to pewnie dla tego ze jestem taka zwiewna i wogole on: hipopotamków nie było dostałam okresu po 2 miesiacach bardzo bolesnego ja: strasznie mnie boli brzuch on: dlaczego ja: okresu dostałam on: no widzisz odzwyczaiłas sie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Poranek, mąż mówi do mnie "wstawaj"...
Ja (zaspanym głosem): zachęć mnie... Mąż (równie zaspany): zachęcam cię...
#3616 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Ja: A wiesz, że nasza rocznica wypada w niedzielę? Akurat jest wolne, co będziemy robić?
![]() On: Hmmm... może pójdziemy do kościoła? ![]() On: Wiesz, śniłaś mi się dzisiaj. Miałaś krótką blond fryzurę. Ja: I pewnie wyglądałam jak debil. On: No ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha ha, dobry gościu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Jakis czas temu kupilam sobie fajna tunike w czarno-biale pasy, no strasznie mi sie podobala do momentu kiedy moj TŻ spojrzal na mnie i powiedzial: "kochanie o jak ladnie wygladasz! jak przejscie dla pieszych!"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś miałam taka sytuację że były chłopak nagle przyjechał do mnie, taki wystraszony z testem ciążowym. Ja się pytam co mu z tym testem tak przyszło do głowy a on na to że śniło miał sen w którym ja byłam w ciąży, byłam taka gruba, całkiem inaczej wyglądałam, w ogóle o siebie nie dbałam... i że się wystraszył ![]() A co mnie zszokowało. Jakoś pół roku temu poznałam faceta, pracował w biurze na dole kamienicy do której się wprowadziłam i umawiałam się z nim przez 2 tyg, wszystko było fajnie, bardzo mi się podobał, można nawet powiedzieć że się lekko już zakochałam. Przyszedł do mnie pewnego dnia i powiedział "Musimy uważać bo moja dziewczyna pracuje też tu w biurze na dole..." A ja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3623 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kiedyś kupiam sobie tunikę- kompletnie nieudany zakup. Kolega popatrzyła na mnie i powiedział: -no to teraz wyglądasz jak 100 kilo w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
TŻ(rozmyśla): Poprzedni rok był taki szczęśliwy...Ciebie poznałem
![]() Ja: Ale ten chyba jeszcze szczęśliwszy?? TŻ: Ten to tylko kupa nerwów... Ja: ![]() dodam ,że w maju mamy ślub ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() a juz myslalam, ze to Ty go do tych nerwow doprowadzasz ![]()
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
TŻ przyszedł do mnie rano, trochę przyjemności, a potem musiałam się zbierać do szkoły
![]() ![]()
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Kolejny tekst, który slysze dosc czesto
![]() ![]() A w nocy bardzo czesto jak juz mamy zasnac(albo ja chce zasnac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.