|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TONI&GUY, AA, CETAPHIL, GOT2B, GOLDWELL, AVON, SALLY HANSEN, ICEBERG perfumy, g
Interesują Cię też próbki kremów w saszetkach? Mam apteczny Iwostin Purritin krem na noc 3 ml, Inside Prebiotine dwie sztuki po 2 ml i Plante System BIO balsam pod oczy 2 ml, Sanoflore regenerujący miód odżywczy z olejkiem eterycznym z Czystka Bio do skóry suchej i wrażliwej 1,5 ml, Plante System BIO emulsja rozjaśniająca i likwidująca oznaki starzenia 2 ml,
Korres Wild Rose cream spf 6 2 ml, Plante SystemBIO koloryzujący fluid o właściwościach nawilzających 2 ml, Lactacyd chusteczki do higieny intymnej. Mam też w watku samoopalacz do nóg ale ważny do kwietnia tego roku. Nie znam wprawdzie cen Twoich kosmetyków ale może chciałabyś za Korund i jakąś maskę? |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TONI&GUY, AA, CETAPHIL, GOT2B, GOLDWELL, AVON, SALLY HANSEN, ICEBERG perfumy, g
dopiero teraz zauwazyłam ze to miniprodukty, taka malutka próbkowa wymianka nam sie nie opłaca, jesli cos jeszcze u mnie znajdziesz, mozemy zrobic jakas wieksza, wkrotce przewiduje dokładki wiec zaglądaj
pozdrawiam |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziesz coś za
11. Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=24231&next =1 stan: 1 raz użyta! 12. Goldwell, Dual Senses, Ultra Volume Gel - Shampoo (Szampon w żelu dodający objętości) 30ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=32967&next =1 stan: nowy! wart: ok. 11 zł 13. Goldwell, Dual Senses, Ultra Volume, Gel-Conditioner (Odżywka w żelu zwiększająca objętość) 30ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=32968&next =1 stan: nowa! warta: ok. 14 zł 14. Goldwell, Inner Effect ReSoft & Color Live, Shampoo (Szampon do włosów farbowanych) 30ml - POSIADAM DWA (2) OPAKOWANIA! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=25749&next =1 stan: nowy! wart: ok. 11 zł 15. Goldwell, Inner Effect RePower & Color Live, Treatment (Balsam do włosów farbowanych) 30ml - POSIADAM OSIEM (8) OPAKOWAŃ! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=41220&next =1 stan: nowy! wart: ok. 14 zł? Pozdrawiam
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
do kompaktów nie ma dołączonych pacynek, jedynie gąbeczka, która była używana- dlatego nie ma jej na zdjęciu i ze względów oczywistych-higienicznych nie dokładam do pudru,
puder jest w 100% oryginalny, ale nie oddam go za wymienione rzeczy.
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
11. Toni&Guy, Straight and Protect Conditioner, odżywka ochronna do prostowania https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=24231&next=1 stan: 1 raz użyta! |
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mogę prosić o odpowiedź?
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Kosmed, Nafta kosmetyczna z dodatkiem olejku rycynowego Shiseido, Bio-Performance, Advanced Super Revitalizer Cream 4ml Lush, Seanik Solid Shampoo (Szampon z solą morską w kostce) |
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam na wymiane kosmetyków tylko ciuchy i biżuterie.
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
No, hej hej...to ja .. Hmm..nic nie wymyśliałam
Ile warta jest glinka zielona? Kurczę,cienie Lancome chciałam zamieić na cos konkretnego..a nic więcej nie wiedzisz u mnie?
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może coś do glinki jeszcze za te cienie? ![]() będziesz robiła dokładkę w niedługim czasie? ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- szkoda, niestety tylko za kosmetyki się wymieniam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Kici kici miau miau
|
niesttey podoba mi sie tylko probka kremu Shiseido
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Przykro mi, ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
glinka chyba coś ok. 15-20 zł
a może coś do glinki jeszcze za te cienie? ![]() będziesz robiła dokładkę w niedługim czasie? Hej Wiesz..ale na stronie producena ta glinka zielona jest za 9,90 - 100g.Kurczę...nie raczej nie będę robiła dokładek- staram się nie gromadzić za wiele ![]() Co byś proponowała? Edytowane przez tompola Czas edycji: 2011-01-18 o 21:13 |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Najchętniej przygarnę zieloną glinkę i lakier sally hansen....
Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2011-01-18 o 21:05 |
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wiem, to może Ty mi coś zaproponuj za tą glinkę? ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- a co byś w zamian mi proponowała ze swojej listy?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
No coś Ty, nie ma srawy...nic się nie stało Napisz mi tylko, czy widzisz u mnie cokolwiek innego prócz cieni Lancome?? Ogólnie byłabym chetna jeszcze na białą i na szampony i odżwki TG, ale nie za cienie ;( jeśli nic nie wypatrzysz- trudno
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a ile on kosztował jeśli mogę wiedzieć i kiedy został otwarty?
Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-01-19 o 18:06 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, może kiedys nadarzy się okazja
Owocnych zamianek
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety ile kosztował nie wiem bo dostałam, a otwarty tak pod koniec października, jest świeży i czysty... więc jak ?
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, a co interesuje Cię u mnie? bo nie wiem za co szukac
![]() Cytat:
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez xox Czas edycji: 2011-01-22 o 09:05 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Ile warta jest glinka zielona? Kurczę,cienie Lancome chciałam zamieić na cos konkretnego..a nic więcej nie wiedzisz u mnie?

No coś Ty, nie ma srawy...nic się nie stało
Napisz mi tylko, czy widzisz u mnie cokolwiek innego prócz cieni Lancome?? Ogólnie byłabym chetna jeszcze na białą i na szampony i odżwki TG, ale nie za cienie ;( jeśli nic nie wypatrzysz- trudno