|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Ja pod tym względem mam problem z głowy, bo jestem jedynaczką, więc mieszkanie mamy i tak będzie moje, beż żadnego dzielenia, spłacania itp. Gorzej jest u mojego TZta, bo mieszkanie rodzice mają jedno, a dzieci troje .... |
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
acelinka no to masz przygody z tymi kartami. ja na szczęście swoją odebrałam kilka dni temu. i dopiero dziś się jej przyjrzałam
![]() ładniutka taka, nieporysowana ![]() ale się zasiedziałam na wizażu. ja po prostu nie mogę czytać innych wątków, bo jak mnie który zainteresuje, to koniec idę spać. wczoraj poszłam po trzeciej, oczywiście prawie godzinę się kręciłam. dziś trzeba wcześniej. i znów dawka terapeutyczna-pół szklanki ciepłego napoju na noc. bo zaczyna mnie brać nie na żarty. jutro już robię więcej w tym kierunku-soczek cebulkowy, czosneczek, pod kołderkę i spać tylko jeszcze ciasto zrobię, nim TŻ z pracy wróci, bo miałam już przed sylwestrem, ale dopiero nam się ciastka świąteczne pokończyły, a jutro nasza czwarta miesięcznica, to i okazja jest ![]() ale się rozpisałam ![]() dobranocek
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też już zmykamy spać, bo ja rano do pracy. A chyba ciężki dzień mnie czeka
|
|
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Witka dziewczyny !
ale jestem dzisiaj strasznie nie wyspana
|
#1865 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez jestem dzisiaj mega niewyspana. Położyliśmy się z TŻ spać przed 22, bo on strasznie zmęczony był, a ja nie mogłam spać, w nocy się obudziałam z bólem gardła, nie mogłam zasnąć, potem o 6 się obudziałam jak TŻ wstawał i jeszcze chwilkę udało mi się zasnąć, a teraz już muszę szykować się i jechać na praktyki.
Miłego dnia wszystkim p.s czyżbym w końcu po tygodniu szarego, burego nieba zobaczyła słońce przez okno? |
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cześć Cytat:
![]() U nas wczoraj świeciło słoneczko, a dziś znów szarówka ![]() A ja się dziś wyspałam, bo postanowiłam nie ustawiać budzika ![]() Ale miałam świetne sny Najpierw śniło mi się, że zakładam moją suknię ślubną, ale wtedy TŻ wrócił z nocki i mnie obudził. A później śniły mi się wakacje |
|
|
|
|
#1867 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Budzi sie na jedzenie 2-3 razy, dzis np 3 razy, ale zjadla i zasypiala od razu, bez smoczka. Ostatnio bylo tak ze budzila sie co godzine, a wcale nie byla glodna, zasypiala dopiero z nami w lozku. ![]() Zasypia kolo 20-21 ze smoczkiem ale po pewnym czasie go wypluwa i spi dalej. Cytat:
![]() Cytat:
Ale czesto tez sa super chwile. Moja wczoraj w wannie rechotala na caly glos tak ja TŻ rozsmieszyl a ja prawie sie poplakalam ze smiechu ![]() Cytat:
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-18 o 12:49 |
||||||
|
|
|
#1868 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
ja dzisiaj pierwszy raz w zyciu zaspalam (no moze 2 ) i 2 godz pozniej wstalam , a mialam jechac na zajecia i na szczescie sie okazalo ze ich nie bylo . glupi ma zawsze szczescie ![]() teraz wlasnie robie zapiekanke z szynka , z tego przepisu winiary "pomysł na" . cIEKAwe co wyjdzie z tego
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ja też niestety
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się obudziłam dzisiaj o 6:15,czyli godzinę później niż powinnam, a przed 7 mieli przyjechać po mnie koledzy, bo do pracy razem jeździmy Wypadłam z łóżka jak oparzona, ale zdążyłam Tylko oczywiście nie umyłam głowy, no bo to już byłoby niewykonalne Uff.... |
||
|
|
|
#1870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale masz fajne sny ![]() mi się ciągle śni praca, albo coś podobnego w ogóle strasznie się źle od rana czuję, wróciłam z praktyk i tak mnie bolała głowa, że myślałam, że nie dojadę do domu, a po przeyjeździe wzięłam tabletkę i padłam. NIe wiem co się ze mną dzieje. I do tego boli mnie gardło
|
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja was przebiję moim snem.
jechałam pociągiem do Chin. z dziewczynami z uczelni. jutro się mam z nimi spotkać, pewnie dlatego się mi śniły ![]() ale do Chin!? i pociągiem, który wyglądał jak posklejany z szafek, które mieliśmy w liceum? czyli wąskie, z wieszakami i ubraniami na wieszakach, gorąco mi tam było, kurtkę ściągałam, jakieś półki się przesuwały przez całość, potem się okazało, że trzeba byłosię usunąć im z drogi i je przepuścić dalej, żeby się nikt nie skapnął, że ludzie tam jadą, na dodatek na koniec wyszłyśmy z pociągu i zapomniałam torby, a ten se pojechał, no i chciałam krzyknąć za dziewczynami, a tu druga na mnie wyleciała, że mam siedzieć cicho, bo oni tu nie lubią obcokrajowców no bida z nędzą takie sny ![]() ale zrobiłam bananowca. niespodzianka dla TŻta. jego mina-bezcenna. jak dziecko, które dostaje zabawkę i najpierw niedowierza, że dostało, a potem się bardzo cieszy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wróciłam od koleżanki i zabieram się za zrobienie obiadku na jutro |
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się zbieram spać.
coś tu cichawo ostatnio. a Black to może i ma swojego neta, ale zdradza nas z innymi stronami, bo tu nie pisze dobranocek
|
|
|
|
#1874 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny co tu taka cisza
od wczorajszego czytania po 15 tylko 3 postu ... aż nie mozliwe
|
#1875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz zmykam do pracy, nie wiem czy do Was jeszcze dzisiaj zajrzę bo po południu przyjeżdza moja babcia, której nie było 3 m-ce i będę chciała spędzić z nią trochę czasu, Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
|
#1876 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() podczytuje, ale w sumie nie mam co pisac ostanio ![]() tak dla wyjaśnienia...
|
#1877 |
|
Adwokat diabła
|
Ja znowu z doskoku
teraz z pracy..
|
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A sen naprawdę dziwny Od siebie chyba nie mam nic do napisania. Wczoraj spędziłam miłe popołudnie z TŻtem. Byliśmy na jasełkach wystawianych przez moich podopiecznych. Dzieciaki tak się postarały, że aż się wzruszyłam na koniec, a ja bardzo rzadko się wzruszam (no chociaż w zasadzie ostatnio często ryczę, nie wiem czemu ).
|
||
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
a ja dziś dziń urlopu i mama mega lenia! wstałam o 10, śniły mi się głupoty straszne (przejścia z byłym brrr) i muszę się zmobilizowac żeby się ubrać bo chcę iść na zakupy.
|
|
|
|
#1880 |
|
Adwokat diabła
|
kobiety ale mnie plecy bolą, masakra! :/
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
a no dziwny. ech.
a dziś też miałam dziwny. mają niedaleko otwierać park dinozaurów i słyszałam, ze chcą tam do pracy. i w związku z tym... w śnie byłam tam i zwiedzałam, była tam jakaś taka elektroniczna tablica, na której był jakby rzut z góry całego obiektu i najbardziej po lewej była zagroda dla strusi i pisało, że szukają do pracy do tych strusi chyba złożę podanie, może mi pisana praca ze strusiami
|
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja też z pracy piszę do Was dzisiaj wyjątkowo, znowu mnie głowa boli
bezaczku sny masz niesamowite ![]() guska no i dobrze, że masz dzień lenia, w końcu na co dzień pracujesz więc raz na jakiś czas można sobie pozwolić na dłuższy sen
|
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie dzisiaj ciemno na dworze jakby była 17
i tak cały dzień zimno buro mokro i ponuro nic się totalnie nie chce robić ale na szczęście za nie długo zmykam do domu
|
|
#1884 |
|
Adwokat diabła
|
kobiety ale tu cicho...
|
|
#1885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ze jeszcze meza miala obudzic i sie spoznil do pracy ![]() niezle bylo, ale jadlam lepsze jakies skladnika mi brakowalo jeszcze
|
|
#1886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale wczoraj miałam masakryczny dzień ![]() Zaglądnęłam do Was ale już nie miałam siły pisać. Cytat:
Cytat:
![]() Ale może niedługo przyjdzie wiosna ![]() Cytat:
za niespodziankęJa w sobotę robiłam takie ciasto: http://www.youtube.com/watch?v=-6LMtGeC-os i bardzo polecam, K. był zachwycony po prostu ![]() Jest bardzo szybkie i bardzo proste ![]() Widziałam, że na różnych stronach są różne przepisy, ale tu dziewczyna robi to tylko z 5 składników i szybciutko Bezaczek ale Ty masz sny Strusie w parku dinozaurów Chyba bananowca na noc pojadłaś
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24474427]a ja dziś dziń urlopu i mama mega lenia! wstałam o 10, śniły mi się głupoty straszne (przejścia z byłym brrr) i muszę się zmobilizowac żeby się ubrać bo chcę iść na zakupy.[/QUOTE]
Po to jest urlop żeby mieć lenia Wybrałaś się na te zakupy? Co Wy wszystkie ostatnio macie takie sny dziwne? Mam nadzieję, że to nie zaraźliwe ![]() Cytat:
A co robiły strusie w parku dla dinozaurów? Cytat:
Cytat:
![]() A tą zapiekankę robiłam kiedyś, mi smakowała Heloł Agula Jak się czujesz? Jak dzidzia? Uff, zamarynowałam mięsko na obiad dla TZta, potem będę smażyć, a teraz chyba mnie pranie woła Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-19 o 18:25 |
|||
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
dobrze mdlości mineły dzidzia chyba dobrze wizyte mamy dopiero 31 stycznia... juz się doczekać nie mogę mam nadzieję, ze z maluszkiem wszystko w porządku.......![]() A co u Was? działo sie cos ciekawego pod moją nieobecność? |
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bo ja wiem co tam strusie robiły... to taki bardziej park niespodzianek, że plastikowe dinozaury i oprócz tego zwierzątka-kózki, świnki, strusie... ![]() ha ha, ciekawe jak to będzie w rzeczywistości, czy też będą zwierzątka żywe ![]() wróciłam ze spotkania z dziewczynkami. brakuje mi ich ![]() a w drodze powrotnej się rozpadało, śnieg z deszczem, w pół godziny czy w godzinę chlapa na drogach i potem śnieg na całego ![]() zmęczona jestem. idę do łazienki i spać ![]() dobranocek
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-01-19 o 20:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

. Teraz mieszkamy tu z rodzicami, wszystko jest na tatę no i pewnie kiedyś będę musiała siostrę spłacić chcąc tu zostać, tylko że tam kwoty były symboliczne a ten dom razem z działką jest wart kupę kasy
.No i tak to wygląda

Wrzuciłam 

Zakończone: 2