|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
melduje się
![]() Paulinka fajny avatarek narobiłas mi smaka na wiśniówkę ![]() Dania super, że wszystko w porządku Karolca no faktycznie smutna wiadomość ![]() zaraz przyjedzie do nas moja przyjaciółka z córeczką, nie widziałam małej od sylwestra i juz dreptam żeby ją porwać na rączki stęskniła sie ciotka okropnie ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Darusia witam i powodzenia
|
|
|
|
#482 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Ja jak zwykle na chwilkę, w przerwie w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nadia skończyliśmy 10tc w sobotę, czyli teraz trwa 11 ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- |
||
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Danika
też bym się wiśnióweczki napiła może wieczorkiem??Dania Kochana będziemy trzymały kciuki całą ciążę
|
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby teraz też tak było ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
To mamy różnicę nie całe 5 tygodni Trzymamy kciuki cały czas ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Dajcie żyć
|
||
|
|
|
#485 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio 33-36 dni. Tak już mam 3 miesiąc z testami... W tamtym roku po clo prawie nie było widać kresek...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mnie boli brzuszek, prawie co dzień od piątku. Rano było mi strasznie niedobrze, ale to może po piwku, no 2 piwkach... Już sie w pracy zastanawiamy czy jakiejś dziwnej żołądkówki u nas nie ma bo 3 osoby od kilku dni bolą brzuchy... A razem tylko wodę przegotowaną z dystrybutora pijemy... |
||||||
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
narazie to sobie możesz pomarzyć
Cytat:
A ja od wczoraj cały czas jestem głodna
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda przegotowana nie może szkodzić, to raczej od czegoś innego. Paula a który to dc, ze głoda masz
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze napadów głodu nie mam... Mam takie przed @. ![]() Cytat:
U mnie 21dc. Ilu dniowe masz cykle?Dzis już słabsza kreska, ale jest... Zobaczymy jutro.
|
||
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
nie nigdy tak nie miałam
![]() normalnie mnie w żołądku ssie...chyba coś zjem ![]() 28-29... |
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziwne to
|
||
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Może taki dzień, bo ja też ciągle chodzę i szukam czegoś, ale nie żebym czuła głód tylko chyba zajęcia szukam
|
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzy dni mnie nie było, dwa dni nadrabiałam, teraz z dwa będę odpisywać
Nie nadążam... a dopiero wróciłam do domu, masakra dzień, padam normalnie.
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam ochoty na coś konkretnego po prostu czuję głód... no nic ja lecę do domku na obiado - kolację a potem trochę pojeździć Buziaki dziewczyny i miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() super Fajne podejście męża Ciekawe jak mój będzie reagować ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
"Jakoś to będzie, bo jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było." Spokojnie, zdarza się, że organizmy kobiety potrafi po stymulacji wyprodukować 3-4 jajeczka, a i tak się udaje. Więc nosek do góry i jakoś to będzie, bo musi. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- i ja się dołączam: Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, a przede wszystkim dużo dużo miłości i niedługo będziesz miała nowe dziecko ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Myślę, że mężczyźni dorastają do macierzyństwa dopiero jak już ktosik mieszka w brzuszku, gdyby nie kobieca chęć posiadania dziecka, to ludzkość by wymarła. Musicie na spokojnie porozmawiać co i jak widzicie, kiedy na co czas itd... może to chwilowa niepoczytelność ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- A ja zdecydowanie wolę jak jest, tak jak teraz. 5 st C, śnieg prawie stopniał, samochodu nie trzeba skrobać, ani wykopywać i martwić się, czy się gdzieś zaparkuje... no i nie trzeba rajstop pod portki wciskać... ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A tak w ogóle, czy któraś zaobserwowała zależność między folikiem, a apetytem, czy tyciem? Mi faktycznie ostatnio poprawił się apetyt i przytylam 4 kg, ale nie zwróciłam uwagi, że to od czasu jak łykam folik. Kolezanka też się szykuje na dzidzie (druga) i ostatnio trzasnęła, że zaczyna brac folik i dodała "no nie... znowu przytyje ze 4kg" no i tak mnie to zastanawia... A co do kochania się, to my przytulamy się w dni które wyliczę Ostatnio chodzimy tak zmęczeni, że jak nie trzeba to padamy na poduche i lulu. Ale jesli ochota przyjdzie, to tylko wyminę dni "na chłopca" w te trza się wstrzymać
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-18 o 21:30 |
||
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do F1 się startujesz? Kubica powinien czuć się zagrożony...
|
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia a jakie to sa dni na chłopca?
Chociaz mi to w sumie obojętnie co aby tylko dzidzia zdrowa była. Chociaż TŻ wolałby chłopca Oj ja też mam ostatnio wilczy apetyt :/ Dzisiaj jestem tak objedzona, że ledwo chodzę! Ale czy to Folik ma taki wpływ? Hmm... Ja chyba zawsze zimą tyję...
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Dni na chłopca, tzn że najpierw przytulanki do max 3 dni przed owulacją, a później przerwa do niepłodnych, bo tak dzien przed owulką i w nią to męskość by mogła górę wziąć
![]() Pewnie, że bejbikiem bez względu na płeć będę się cieszyc, ale skoro można popróbować,a dopiero zaczeliśmy starania, to na razie popróbujemy a nóż widelec się uda
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-18 o 21:44 |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio jakoś na luz wrzuciłam
Powtarzam sobie co będzie to będzie i już się tak nie przejmuję, że i w tym cyklu może nam nie wyjść Bo gdy po pierwszych próbach nic nie wyszło byłam strasznie rozgoryczona, płakałam, bawiąc się z 1,5 roczna siostrzenicą TŻ byłam smutna, że nie mogę tez być mamą. Ale podczytywanie was Kochane i TŻ sprowadziliście mnie na ziemię Nie można popadac w paranoję. Chociaż oczywiście bywają też gorsze chwile i dni ale ogólenie to musimy sie starać myśleć pozytywnie
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co pobolewaja mnie jajniki, w poprzedniej ciazy bylam od razu po operacji( mialam robiona w ciazy) w zwiazku z czym mialam caly brzuch obolaly, nie wiem co to moze byc nie sadze zeby tak szybko jakies objawy ale nie leczylam ani nie biegalam po lekarzach z tego wzgledu iz takiej potrzeby nie bylo.
Jak bylam w tamtym tyg u ginekologa to jej mowilam, usg jajnikow mi zrobila ale czysciutko.... moze miala tak ktoras z was? juz z 2 tydzien mnie to meczy;/
|
|
#503 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#504 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Męskie umierają po ok 24 godz -wiadomo, że jakiś może przeżyć Żeńskie, większe wolniejsze, dają rade nawet do 8 dni w sprzyjających warunkach owu wyliczam w najwczesniejszej pozycji i dlatego seksik do 11d.c i ani rusz dalej (na razie- jak nie będzie wychodzić, to już mi będzie wsio ryba )
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to zapraszam na herbatkę.
|
||
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na ogół miałam z tydzień przed ukłucie w jajniku i pociągnięcie, a później z 2 ostatnie dni ciągnęła mnie macica i jajnik i wiedziałam, że @ będzie. Teraz na początku ciąży bolało mnie podbrzusze jak na @, ale ja też byłam po zabiegu i ból jajników związany był z zabiegiem, ale bóle jak na @ ma większość dziewczyn, które właśnie zaszły w ciążę. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Przychodzę na herbatkę i co Ciebie nie ma ![]() A co to za mała księżniczka w Twoim podpisie Kliknęłam, choć nie wiem o co chodzi, ale zawsze klikam jak ktoś ma takie coś w podpisie |
|
|
|
|
#507 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie popijam
jabłkowo-miętowa ![]() jeszcze 2 łyki i lecę do pracy
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie ja po porodzie mialam b. szybko miesiaczke i nigdy nic przed miesiaczka mnie nie bolalo wiec nie wiem jakie to sa przyslowiowe bole na okres. Miesiaczke mialam moze krotsza troszke ale dosc obfita;/
|
|
|
#509 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek Wszytskim!
ale ostatnio jestem zabiegana, wczoraj i przed wczoraj jezdziłam z dziadkiem do lekarza bo ma zapalenie jader, dobrze ze do szpitala nie dostał skierowania, a w piatek idziemy na kontorle i w przyszłym tyg. tz pracuje po 12 godz, ja wraca do domu to pada ![]() ![]() i pms jakos wczesniej sie pojawił półtora tyg przed @ i pewnie mnie to dobija, ale na rozweselenie kupiłam bluzeczke i spodenki w przecenie![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() taca pozostaja za starankapaulinko za wizytę, widze ze jakis rajdowiec nam tu sie wykluwa (tylko ostroznie jezdzij)zapomniałam dodac ze laptop juz prawie działa, tylko nie mam zadnych swoich danych tylko sa przegrane u tescia na kompie.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-19 o 11:24 |
||||||
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Zbalamucilam wczoraj TZ
dzis jest 13dc. objawy owulacyjne sa dzis jakby slabsze, ale nadal czuje lekkie ciagniecie w jajnikach. nie nastawiam sie na sukcesz jednak kciuki mile widziane co ma byc to bedzie, to dopiero poczatki wiec jestem spokojna. oficjalnie czekam na @ testow owu nie robilam ale wysokie libido mowi samo za siebie, hihi a apetyt,o ktorym tak piszecie mam na zmiane pogody na zimniejsza lub kilka dni przed okresem.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Oby teraz też tak było
A jak długie masz cykle?
a tak to wszyscy chorzy, az strach chodzic do pracy.

mam nadzieję, że szybko mi przejdzie
lulu. Ale jesli ochota przyjdzie, to tylko wyminę dni "na chłopca" w te trza się wstrzymać
(na razie- jak nie będzie wychodzić, to już mi będzie wsio ryba