|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
mój mąż dzisiaj oprzytomniał i stwierdził, że pójdziemy z torbami, bo w lutym są walentynki, a zaraz w marcu dzień kobiet
za pamięć i trzymam za słowow klifie jutro ma być dostawa Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-18 o 17:05 |
|
|
|
#1532 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Cytat:
a ja b. nie lubię jak coś strasznie zwisa![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() A bransoletki ma ktoś od chicochica? Ja planuję kupić u nich tylko dlatego że mają małe a beadsy kupowałabym już chyba w Aparcie (podobno pasują).---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
#1533 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
Też wolałabym pandorę, ale na pewno będzie na mnie wisieć:d
|
#1535 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję kobiety Ja mam znowu promotora, którego jak się o coś nie spyta, to nie powie czy jest źle, więc czasami ciężko trafić w gusta czy się dobrze napisało Plus, że zawsze jest chętny do pomocy (w godzinach konsultacji oczywiście) ![]() Cytat:
Jak to ma być to dyndające badziewie, to ja chyba podziękuje, w sumie, to coraz bardziej mnie kusi, by coś dokupić do mojej Pandory po dłuuugim czasie zastoju
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
może spróbuj przymierzyć w salonie, mnie tak przymierzały babeczki w klifie
w gablocie mają różne kompozycje, na różnych długościach ![]() jak trafisz na fajną babeczkę to pomoże ![]() Mirell może to serduszko nie byłoby złe, ale to oczko na którym wisi chyba nie bardzo pasuje do reszty zawieszek ciekawe kiedy będzie w salonach na żywo? Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-18 o 17:28 |
|
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Filozofka, a jaki Ty masz nadgarstek? Ja mam 13,5-14cm i Trollową bransoletkę mam 17cm (Trollbeads srebrne są od 14cm
Ile byś chciała nosić koralików?
|
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie wiem ile bym chciała nosić koralików... na początek chyba 3. Myślałam, że w Pandorze w ogóle mają rozmiary od 18. Może skuszę się na tą chicochica albo trollbeads
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, to mąż za wymarzone prezentymasz już listę?
Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-18 o 18:07 |
|
|
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
Ja się nad tym zastanawiam jako wyrazem mojej miłości do Pandory
![]() |
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
to serduszko
Edytowane przez sylwek73 Czas edycji: 2011-01-18 o 18:19 |
|
|
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
domcia, śliczne to serduszko
![]() strasznie się cieszę z moich Myszy w Serze, nawet nie wiecie
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trollbeads trochę droższe, ale do srebrnej bransoletki z najtańszym zapięciem masz dwa koraliki gratis Czyli dajesz 242zł, ale już masz co nosić. A chicochica wzoruje się na Trollbeads, ale moim zdaniem, nie ma takich ładnych koralików.
|
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a torebka to mój kolejny w kolejności srebrno-złoty must have ![]() Cytat:
Cytat:
pewnie jakbym zobaczyła na żywo, nie miałabym już oporów jakie śliczne
|
|||
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
sylwek73, no niestety, ale Trolle i dziewczyny bardzo kuszą
Mnie już skusiły, więc ja tylko czekam na przypływ gotówki i atakuję Warszawskie Trollowiska![]() aliena7, śliczne Trolle Bardzo oryginalna bransoletka To drzewo jest super i bardzo fajnie wygląda z Pandorowym murano Na tych zdjęciach z lampą wygląda jakby murano się świeciło![]() AniaWK, witamy Śliczna Pandorka![]() Peri86, te trzy różowe Trollowe koraliki to jakaś limitowana kolekcja chyba Kiedyś, któraś z dziewczyn wklejała podobną fotkę i pisała, że szkoda, że ich u nas nie można kupić.nina90, pierścionek śliczny ![]() magbag72, Twoje nowe nabytki śliczne A ten kotek słodki, ale rzeczywiście malutki![]() onikka ,kup skórkę Pandorową, kup ![]() Spaza, śliczna Pandora, torebka i muszelka cudowne ![]() ilios, weź to niebieskie murano w serduszka A muffinka jest śliczna, też się na nią czaję![]() Tinka*, bierz szarą skórkę Nyuna, charmsy są nie tylko w Aparcie i Yes, ostatnio pisałam o charmsach z Ti Sento, są jeszcze z Verony, Thomasa Sabo i tak dalej... ![]() Anno1989, super, że masz już myszy Aczkolwiek ja nie mogę się już doczekać![]() sorina, mi też się podoba aniołek z różkami, ale on jest z oksydowanego srebra i się zastanawiam, czy by mi do czegokolwiek pasował ![]() snowprincess, kup skórkę, kup W końcu Ci się należy![]() Wiecie co, mi się nawet to serduszko co mają dawać gratis w Pandorze podoba, ale nie chce niczego dyndającego się na Pandorce Ale wydaje mi się, że ono jednak jest z cyrkonii, przynajmniej na amerykańskiej stronie tak było napisane Wiem tylko tyle, że ja bym za nie nie dała 249zł, a tym bardziej 349zł![]() A w niedzielę, jak przełączyłam na chwilę na Tak to leciało na dwójce, to śpiewała Kasia Cichopek i miała na ręku chyba ze trzy podwójne skórki z Pandory w różnych kolorach i chyba jedną srebrną Ale tak jej zwisały dużo z ręki
|
#1547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym dyndaniem, ja lubie takie fikuśne dyndadełka ![]() Cytat:
Paulinka, jak ty to robisz... ty zawsze wszystkim odpisujesz. Jestem pod wrażeniem! ![]() Co do skórki, zafunduje sobie ale pewnie za kilka miesiecy.. może na lato..
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-01-18 o 18:36 |
||
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
ja już noszę na lewej ręce jedną całą zapełnioną Trollbeads i drugą z 3 koralikami. (razem 20 koralików) w tej jednej mam to najcięższe (chyba) zapięcie ale jeszcze nie zauważyłam żeby mi przeszkadzały. a nie orientuję się ile to wszystko waży razem. problem w tym, że nie umiem się z niczym rozstać
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-18 o 18:42 |
|
|
|
#1549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na początku chciałam używać wielocytowania, ale że wtedy moje posty byłyby bardzo długie, to wymyśliłam, że każdy post, na który chcę odpowiedzieć, będę otwierać w oddzielnej karcie, a potem czytać jeszcze raz początek no i odpisywać ![]() Ot, cała tajemnica pisania ładnych postów
|
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
z Myszy cieszę się strasznie, od tak dawna je chciałąm...
a odnośnie prezentów i bankructwa, mojemu TŻ to nie grozi bo pewnie nic nie dostanę. a jeszcze 8 marca mamy 3 rocznicę (no wiecie czego) ale i tak nigdy nic poza kwiatkiem nie dostaję (bo TŻ wychodzi z założenia, że to marnotrawstwo pieniędzy... |
|
|
|
#1551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-kiedyś Cię "przewali" ta biżuteria! -ale jak bosko bedzie się leżało -odpowiedziałam więc wieeesz...nie martw się wagą ![]() z innej beczki....strasznie mi siępodoba Twoje zdjęcie
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
To i tak dobrze macie, mój ani 14 lutego, ani 8 marca, ani rocznicy poznania, ani ślubu nie obchodzi...
W sumie to nic poza urodzinami i gwiazdką...Ale i tak chyba jesteśmy jedna ze zgodniejszych tutaj par
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-01-18 o 18:54 |
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
które zdjęcie?
mnie tam się całkiem nieźle nosi, tylko ciut mnie irytuje, że przez zapięcie duzy kwiat mi się bransoletka zrobiła za luźna ![]() Mirell, wiadomość Ci napisałam w klubie, wątek:targowisko |
|
|
|
#1554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mimo to, Ewelina masz śliczne zdjęcie i to, na którym jesteś Ty sama i to w avatarze
|
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam pięknie za komplementy
Myszy w Serze i to co powiedziałyście poprawiło mi trochę humor chyba mam jakąś zimową chandrę... słońca i miłości mi brak ![]() ![]() ![]() a to w avatarze to modelka Trollbeads i kampania z lata tamtego roku z tego co się orientuję... Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-18 o 19:01 |
|
|
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W końcu trzeba się jakoś wspierać Ja też dzisiaj miałam humor do kitu rano, ale już mi przeszło Pooglądałam sobie koraliki i od razu się wszystko poprawiło Mam tylko nadzieję, że dzisiaj będę mogła już normalnie zasnąć, bo wczoraj się kręciłam do drugiej w nocy... W sumie to wiem dlaczego i miałam Wam kiedyś o tym napisać, ale nie będę się wbijać ze swoimi głupotami w takie ważne tematy Może kiedyś Wam napiszę, ale to w klubie
|
|
#1557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mam tylko 7 koralików i jakoś specjalnie 'ciężaru' nie odczuwam, ale gdyby nawet to i tak nie mogłabym znieść świadomości, że w domku zostały jakieś koraliki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i podziwiam, że chce Ci się tak bawić z tymi kartami, ja bym się pewnie tak pogubiła dlatego używam wielocytatu i nie jest wtedy tak ładnie jak u Ciebie...
|
|||
|
|
|
#1558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu chcę, żeby było przejrzyście Ale dziękuję A z tymi kartami też się na początku gubiłam, ale teraz jak to robię codziennie, to już nabrałam wprawy
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
etui na trolle
|
#1560 |
|
Rozeznanie
|
cieszę się że się cieszysz z Myszy
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

za pamięć i trzymam za słowo

a ja b. nie lubię jak coś strasznie zwisa

, która wcześniej dostała aprobatę prowadzącej, powiedziała mi nawet, że jest bardzo dobra, a teraz nagle napisała mi w mailu, że mam wszystko poprawić i praca do niczego się nie nadaje 
Ja mam znowu promotora, którego jak się o coś nie spyta, to nie powie czy jest źle, więc czasami ciężko trafić w gusta czy się dobrze napisało
) czy chodzi o to, że dadzą np. to serduszko z różową cyrkonią (i wtedy pomylili się podając cenę 

Moje uzależnienie:
za wymarzone prezenty

Ja też dzisiaj miałam humor do kitu rano, ale już mi przeszło