Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-18, 19:24   #3421
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
normalnie Twoja uroda mnie powala...a pazurki ładne, taaakie długie
dziekuje
jak mialam zel to dopiero byly dlugie
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:28   #3422
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje
jak mialam zel to dopiero byly dlugie
Podziwiam ja mam może z pół centymetra i już mi przeszkadzają... i bolą bo nie jestem przyzwyczajona, że opuszki palców mam pozakrywane pazurami

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:35   #3423
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Podziwiam ja mam może z pół centymetra i już mi przeszkadzają... i bolą bo nie jestem przyzwyczajona, że opuszki palców mam pozakrywane pazurami
mnie nie bola jak mam takie, mnie bola oczy jak mam krotkie
dobrze, ze mnie nigdy paznokcie nie bolaly, a mzoe wrasttaja Ci sie w opuszek?
Stary 2011-01-18, 19:41   #3424
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Za wszystkich zdajacych cos - trzymam kciuki. A tym co juz zdali to gratulacje

Jestem padnieta Poszlam spac po polnocy, z domu wyszlam o 7 a wrocilam o 17 Ale bylam jeszcze w rossmannie i kupilam

1. Fluid do wlosow nadajacy objetosc nivea
2. Pianka do wlosow shock waves tez nadajaca objetosc
3. Serum do biustu ale tym razem z bielendy, sexy look
4. Kremowy zel do mycia i demakijazu twarzy z serii bio - plantacja aloes, bielenda - wspaniale pachnie wacham i wacham, mysle ze bede z niego zadowolona
5. Uniwersalny zel z babydream
6. Maseczke greipfrutowa z avy
7. Maseczke dotleniajaca czekoladowa - nie pamietam jakiej firmy a nie chce mi sie z lozka wstac, pisze z pamieci
8. Serum pod oczy rewitalizujace - podoba mi sie opakowanie bo jest z taka pompka jak maly jedwab do wlosow i jak wykorzystac to olejek rycynowy sobie tam przeleje i bedzie latwiej brac np krople nie mazac wszystkiego dookola
9. Krem do rak isana z mocznikiem - mam z tej serii maslo do ciala i jest super wiec mam nadzieje ze kremem rowniez sie nie rozczaruje.

Alessandra - ale ja juz pisalam do Ciebie posta co ja bym zrobila na Twoim miejscu jezeli mialabym problem z twarza, dosc dlugiego, poszukaj bo wybacz ale nie mam sily pisac jeszcze raz a nie jestem tak obyta z wizazem zeby go na szybko znalezc
Nawet Ci pisalam ze tez stosuje retinoid

Caate - kupilam taki krem do wcierania w skore glowy
http://www.*******/apteka/p45947-Him..._wlosow_100_ml

Razem w zestawie z szamponem p/wypadaniu tez himalaya. Za calosc dalam z przesylka 41 zl wiec sie oplacalo patrzac na cene samego kremu w dozie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:41   #3425
buahhot
Marcelover ♥♥♥

kurcze ja chcialabym miec dluzsze paznokcie, ale moje niestety sie szybko lamia kupilam odzywke z lovely ktora tu na wizazu w kwc ma dobre opinie, ale mialam wrazenie ze po niej paznokcie byly jeszcze bardziej oslabione

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:42   #3426
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
mnie boli, ale właśnie jak są za krótkie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:49   #3427
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Za wszystkich zdajacych cos - trzymam kciuki. A tym co juz zdali to gratulacje

Jestem padnieta Poszlam spac po polnocy, z domu wyszlam o 7 a wrocilam o 17 Ale bylam jeszcze w rossmannie i kupilam

1. Fluid do wlosow nadajacy objetosc nivea
2. Pianka do wlosow shock waves tez nadajaca objetosc
3. Serum do biustu ale tym razem z bielendy, sexy look
4. Kremowy zel do mycia i demakijazu twarzy z serii bio - plantacja aloes, bielenda - wspaniale pachnie wacham i wacham, mysle ze bede z niego zadowolona
5. Uniwersalny zel z babydream
6. Maseczke greipfrutowa z avy
7. Maseczke dotleniajaca czekoladowa - nie pamietam jakiej firmy a nie chce mi sie z lozka wstac, pisze z pamieci
8. Serum pod oczy rewitalizujace - podoba mi sie opakowanie bo jest z taka pompka jak maly jedwab do wlosow i jak wykorzystac to olejek rycynowy sobie tam przeleje i bedzie latwiej brac np krople nie mazac wszystkiego dookola
9. Krem do rak isana z mocznikiem - mam z tej serii maslo do ciala i jest super wiec mam nadzieje ze kremem rowniez sie nie rozczaruje.

Alessandra - ale ja juz pisalam do Ciebie posta co ja bym zrobila na Twoim miejscu jezeli mialabym problem z twarza, dosc dlugiego, poszukaj bo wybacz ale nie mam sily pisac jeszcze raz a nie jestem tak obyta z wizazem zeby go na szybko znalezc
Nawet Ci pisalam ze tez stosuje retinoid

Caate - kupilam taki krem do wcierania w skore glowy
http://www.*******/apteka/p45947-Him..._wlosow_100_ml

Razem w zestawie z szamponem p/wypadaniu tez himalaya. Za calosc dalam z przesylka 41 zl wiec sie oplacalo patrzac na cene samego kremu w dozie
co ma byc zamiast gwiazdek?
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
kurcze ja chcialabym miec dluzsze paznokcie, ale moje niestety sie szybko lamia kupilam odzywke z lovely ktora tu na wizazu w kwc ma dobre opinie, ale mialam wrazenie ze po niej paznokcie byly jeszcze bardziej oslabione
mi pomagaly wszelkie kuracje selly hansen czy jak to tam, szczegolnie ta w buteleczce rozowej, tylko ja gralam duzo w siatkowke to zadne odzywki nie mialy sznas teraz po 1,5roku zeli uwazam paznokci za kondycje bdb i aktualnie nakladam nail teka taki duet, wszesniej stosowalam ale efektu nie widzialam, a mam je to zuzyje bo do marca sa wazne
wazne jest pilowanie, nie wycinanie skorek, dieta, ja mam nadzieje, ze nie ebde miala z nimi problemu, wazne zebym nie miala ich na zero, bo kiedys obgryzalam i mam dosc krotkich, a po zelach tak fajnie mi sie plytka wydluzyla, co mnie cieszy bo jak juz sie zlamie paznokiec to blizej opuszka, a nie tak jak kiedys w polowie paznokcia
Stary 2011-01-18, 20:10   #3428
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
mnie nie bola jak mam takie, mnie bola oczy jak mam krotkie
dobrze, ze mnie nigdy paznokcie nie bolaly, a mzoe wrasttaja Ci sie w opuszek?
Raczej nie, po prostu w pracy za bardzo pazurami klikałam na kasie

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Idę ogarnąć pokój i przygotować pewne papiery do pracy, będę potem

Stary 2011-01-18, 20:40   #3429
snowhitee
Zakorzenienie

Czeeeść

Byłam dziś na małych zakupkach Kupiłam bluzkę z bufkami w ślicznym granacie o jakim marzyłam , pędzelek dwustronny ten do eyelinera z H&M (Buahhot oczywiście dzięki Twojemu postowi ), opaskę do włosów taką miękką z koronki, matowy cielisty cień który też mi się śnił po nocach i krem do twarzy nagietkowy babydream ma świetne opinie na KWC Jutro jeszcze muszę dokupić farbę i odżywkę b/s do włosów
No i kupiłam mojemu Tż książkę i żel pod prysznic bo w czwartek ma imieniny

Poza tym przyszedł mi samoopalacz St.Moriz od Czekoladowa1 (dziękuję za wymiankę ), oczywiście też Buahhot przez Ciebie się nim zainteresowałam

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

nie wiem w sumie, czy herbatka pomaga, bo w sumie za krótko ją piję

wegetarianką jestem już ponad 5lat, nie wiem ile dokładnie, bo tego nie liczę. nie chwaliłam się też tym, bo w sumie nie ma czym robię to dla siebie, swoich przekonań i priorytetów. wkurzają mnie tylko reakcje niektórych ludzi, bo wystarczy, że zejdzie na temat jedzenia i od razu ktoś z towarzystwa wygada, że jestem wegetarianką i osoba, która pierwszy raz o tym usłyszy, nie chce mi dać spokoju. nie wiem, czy dla ludzi jest to tak dziwne, czy tak ciekawe... mnie nie interesuje, co inni jedzą, więc ich nie powinno interesować, czego ja nie jem.

miałam głupią sytuację w weekend na imprezie. Tż mojej kumpeli się do mnie ciągle podwalał, mimo że Ona była obok... nie było to jakieś bezczelne, bez żadnych czynów, tylko słowne. ja w każdym razie źle się z tym czuję, bo w życiu bym nie pozwoliła, żeby mój Tż coś takiego zrobił i na szczęście jestem z takim, który by tego nie zrobił. wiem, że każdy ma inne zasady w związku, ale dziwnym dla mnie jest, że w tej całej sytuacji, to ja się czuję z tym wszystkim źle...

idę się poSPAmować
rzeczywiście niefajne zachowanie a co na to ta dziewczyna? ja bym swojego chyba zabiła

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Jak Wam dzionek mija?

Mnie znowu choroba rozłożyła. Z rana miałam 38 gorączki, ale już powoli spada. Miałam tyle planów na dzisiaj a teraz nie mam siły nic zrealizować
zdrówka

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też nie słyszałam o takim przesądzie....

mi nie puchły oczy od olejku więc może raz spróbuj jak będzie z Tobą...

zdrówka...

Rzym

ja znowu na chwile , muszę sie pochwalić- dziś zaliczyłam kolejny egzamin i to na 4.5
mam ochote jechać na zakupy ale kasy brak... i czasu też nie za wiele...
Cytat:
Hej
ja juz po egzaminie, dostalam 4 ogolnie moglbo byc lepiej ale coz...
Gratulacje dziewczynki

Cytat:
zdrowka jeszcze raz zycze
i gratuluje pozaliczania egzaminu

a to moje pazurki naturalne, przepraszam za jakos zdjec

i gratis wrzuce moj zwyklak, przepraszam za brak uczesania
roztarty khol lancome
tusz lancome hypnose
podlad colorstay
roz vipera
bialy cien vipera
blyszczyk bell
makijaz w 5min
No przepięknie wyglądasz i śliczne pazurki, ładniejsze od tych żeli

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-18 o 20:42
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 20:48   #3430
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Czeeeść

Byłam dziś na małych zakupkach Kupiłam bluzkę z bufkami w ślicznym granacie o jakim marzyłam , pędzelek dwustronny ten do eyelinera z H&M (Buahhot oczywiście dzięki Twojemu postowi ), opaskę do włosów taką miękką z koronki, matowy cielisty cień który też mi się śnił po nocach i krem do twarzy nagietkowy babydream ma świetne opinie na KWC Jutro jeszcze muszę dokupić farbę i odżywkę b/s do włosów
No i kupiłam mojemu Tż książkę i żel pod prysznic bo w czwartek ma imieniny

Poza tym przyszedł mi samoopalacz St.Moriz od Czekoladowa1 (dziękuję za wymiankę ), oczywiście też Buahhot przez Ciebie się nim zainteresowałam

rzeczywiście niefajne zachowanie a co na to ta dziewczyna? ja bym swojego chyba zabiła

zdrówka

Gratulacje dziewczynki

No przepięknie wyglądasz i śliczne pazurki, ładniejsze od tych żeli
mam nadzieje, ze Ci ten ST. Moriz podpasuje
super ze jestes zadowolona z zakupów, to czuc

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-01-18 o 20:50
Stary 2011-01-18, 20:52   #3431
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

snowhitee super, że zakupy się udały

Ja czekam na wypłatę co ma być w następnym miesiącu by poszaleć

Mykam już, dobrej nocy Laseczki

Stary 2011-01-18, 20:53   #3432
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ona nic.... na początku zapytałam o co mu chodzi, to mi powiedziała, że się pewnie spił. nie wiem, czy udawała tylko obojętną, czy na prawdę miała to gdzieś...

spiłowałam paznokcie i wsmarowałam w nie krem z witaminami, potem pomaluję odżywką.
Stary 2011-01-18, 21:04   #3433
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no właśnie ona nic.... na początku zapytałam o co mu chodzi, to mi powiedziała, że się pewnie spił. nie wiem, czy udawała tylko obojętną, czy na prawdę miała to gdzieś...

spiłowałam paznokcie i wsmarowałam w nie krem z witaminami, potem pomaluję odżywką.
niektore zwiazki 'tak maja' lub moze sie poklocili, albo facet myslal ze jak dziewczyna jego nic nie reaguje tzn ze moze.
jakiej masci uzywasz?

snow swietne zakupy
tez mi sie marzy taka opaska, ale nie wiem czy mi bedzie pasowac

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

i ciesze sie, ze naturalne lepsze, mam nadzieje, ze decyzji nie bede zalowac
kupie sobie jakis zakiecik za to albo odloze na studia, zalezy czy mnie cos zachwtci, to mnie zmotywowalo do pozegnania sie z zelami
Stary 2011-01-18, 21:14   #3434
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
niektore zwiazki 'tak maja' lub moze sie poklocili, albo facet myslal ze jak dziewczyna jego nic nie reaguje tzn ze moze.
jakiej masci uzywasz?
jeżeli pytając o maść masz na myśli krem z witaminami , to używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-paznokci.html. jakieś resztki znalazłam starego, więc zużyję
Stary 2011-01-18, 21:17   #3435
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, ze Ci ten ST. Moriz podpasuje
super ze jestes zadowolona z zakupów, to czuc
Cytat:
snowhitee super, że zakupy się udały

Ja czekam na wypłatę co ma być w następnym miesiącu by poszaleć

Mykam już, dobrej nocy Laseczki

Cytat:
jakiej masci uzywasz?

snow swietne zakupy
tez mi sie marzy taka opaska, ale nie wiem czy mi bedzie pasowac

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

i ciesze sie, ze naturalne lepsze, mam nadzieje, ze decyzji nie bede zalowac
kupie sobie jakis zakiecik za to albo odloze na studia, zalezy czy mnie cos zachwtci, to mnie zmotywowalo do pozegnania sie z zelami
Dzięki dziewczyny, też się cieszę z zakupów, w koncu poszłam sama bez Tż, nikt mnie nie pospieszał, nie pytał po co ci to itd Oczywiście ograniczałam się na maxa bo teraz są takie %, że gdybym mogła wydałabym całe pieniądze Ale nie, nie odkładam i kupię sobie fajne rzeczy na wiosnę/lato

Caate ja w opaskach na ogól nie chodzę, tą kupiłam z myślą o lecie Są teraz w H&M za 6,90zł

Cytat:

może była tak zła, że wolała to przemilczeć

Buahhot a czy Ty przed nałożeniem tego samoopalacza nakładasz jakiś lekki balsam na ciałko nawilżający? Czy na sucho, po kąpieli i peelingu kładziesz? Czytałam gdzieś żeby jego nie wsmarowywać w skórę, tylko delikatnie lekko rozsmarować i zostawić żeby sam się wchłonął

Dbam o siebie

Stary 2011-01-18, 21:21   #3436
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzięki dziewczyny, też się cieszę z zakupów, w koncu poszłam sama bez Tż, nikt mnie nie pospieszał, nie pytał po co ci to itd Oczywiście ograniczałam się na maxa bo teraz są takie %, że gdybym mogła wydałabym całe pieniądze Ale nie, nie odkładam i kupię sobie fajne rzeczy na wiosnę/lato

Caate ja w opaskach na ogól nie chodzę, tą kupiłam z myślą o lecie Są teraz w H&M za 6,90zł

Buahhot a czy Ty przed nałożeniem tego samoopalacza nakładasz jakiś lekki balsam na ciałko nawilżający? Czy na sucho, po kąpieli i peelingu kładziesz? Czytałam gdzieś żeby jego nie wsmarowywać w skórę, tylko delikatnie lekko rozsmarować i zostawić żeby sam się wchłonął
czasami nakladam balsam, ale czesciej stosuje ta pianke na sucho i dzien po peelingu
ja go tak delikatnie rozmasowuje, ale, zakladam rekawiczke- gumowa z apteki i na to stara bawelnianą rekawiczke-zeby nie miec brudnej dloni

to i ja dolaczam do oszczedzających

Stary 2011-01-18, 21:26   #3437
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
czasami nakladam balsam, ale czesciej stosuje ta pianke na sucho i dzien po peelingu
ja go tak delikatnie rozmasowuje, ale, zakladam rekawiczke- gumowa z apteki i na to stara bawelnianą rekawiczke-zeby nie miec brudnej dloni

to i ja dolaczam do oszczedzających
aaa rozumiem, mówisz o takich zwykłych gumowych rękawiczkach? i na tą bawełnianą ale to czy ten mus nie wsiąka w tą bawełnianą rękawiczkę?

No to oszczędzamy na nowe kolekcje

Dbam o siebie

Stary 2011-01-18, 21:26   #3438
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
jeżeli pytając o maść masz na myśli krem z witaminami , to używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-paznokci.html. jakieś resztki znalazłam starego, więc zużyję
myslalam, ze jakis apteczny
ori dla mnie nieosiagalny jest
Cytat:

mam nadzieje ze po tym week, znajde czas na zakupy...
dzieki za ingo

a od jutra Zuza po 12h
Stary 2011-01-18, 21:30   #3439
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aaa rozumiem, mówisz o takich zwykłych gumowych rękawiczkach? i na tą bawełnianą ale to czy ten mus nie wsiąka w tą bawełnianą rękawiczkę?

No to oszczędzamy na nowe kolekcje
tak , troszke wsiaka, ale lepiej w rekawiczke niz w dlon

ehh, ja to chcialabym odziez z nowej kolekcji kupic w mniejszym rozmiarze...
jak skonczy sie sesja i wyzdrowieje w 100% to ide sie zapisac na te zajecia, kurde no

Stary 2011-01-18, 21:34   #3440
agusiownik
Zakorzenienie

współczuję caate

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:49   #3441
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
_Alessandra nie martw się ja też wstałam tak późno
Ech... Dzisiaj jadę do koleżanki i będziemy ustalać szczegóły naszego wypadu
Nie wiem czy wam mówiłam, ale jadę z koleżanką do Rzymu (;

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Idę wziąć kąpiel, na razie ! (:
zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja też nie słyszałam o takim przesądzie....

mi nie puchły oczy od olejku więc może raz spróbuj jak będzie z Tobą...

zdrówka...

Rzym

ja znowu na chwile , muszę sie pochwalić- dziś zaliczyłam kolejny egzamin i to na 4.5
mam ochote jechać na zakupy ale kasy brak... i czasu też nie za wiele...
Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Witam mam nadzieje, że jeszcze mnie pamiętacie. Spędziłam cały weekend na uczelni i nie miałam czasu zajrzeć. Zdałam egzamin był ciężki, ale udało się Od dzisiaj zaczęłam praktyki i znowu nie będę mieć na nic czasu.

_blondyneczka_, angelinmyheart zagłosowałam.
Kitka mnie też niemiecki do głowy nie wchodzi miałam kolosa w niedziele zobaczymy co z tego będzie.
buahhot śliczne buty, ale nie słyszałam nic o takim przesądzie.

gratulacje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Gratuluje.

Ja dzisiaj nie mogłam dodzwonić się do Tż. i w końcu odebrał jego tata i powiedział, że od rana jest na badaniach w szpitalu. Ciągle ma problemy z jelitami i z żołądkiem. Bardzo się martwię.

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Niezapominajka 89 pewnie, że pamiętamy! Dziękuje za głos.
3mam kciuki za zdrowie Tż ...

Cytat:
podobaja mi sie te butki, no zakochalam sie w nich idealne na slub chociaz podobno nie powinno sie miec butow z odkrytymi palcami
http://www.neimanmarcus.com/store/ca...e=25-9955395-2

też miałam pytać o ślub ale widzę że zostałam uprzedzona

caate
dużo ładniejsze naturalne ale dla mnie tak za długie...

Tak w ogóle to cześć i właściwie dobranoc jakieś SPA było a jutro z wf idziemy do sauny więc będę wypalać tłuszczyk

słodkich snów

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:34   #3442
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Na chwilę wpadłam zgłosić co było: ćwiczenia, szybki prysznic, demakijaż, nałożenie kremu na stopy, peelingu enzymatycznego (jeszcze z nim siedze), nałożyłam też żel do odsuwania skórek, zaraz go zmyje i odsunę skórki z pazurków, poza tym nałożę brevoxyl na twarz, krem na dłonie i Nivea na usta

Dobrej nocy

Stary 2011-01-18, 22:38   #3443
sylvi_86
Zakorzenienie

hejaaaa. stwierdzilam ze bede robic porzadne spamowanie w srody i niedziele. a i kupilam syrenke, szorstkie to dranstwo jak nei wiem co. a w sobote wybieram sie do wro na zakupy ciuchowe.. mam nadzieje ze sa jeszcze jakies okazje wyprzedazowe
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 22:59   #3444
Talullah
Wtajemniczenie

Caate - to wykropkowane to doz

Ide pod prysznic, wyprobuje ten kremowy zel do twarzy, serum pod oczy i na noc krem z mocznikiem na dlonie. Wlosy mam zamiar umyc rano i wtedy wyprobuje ta pianke, ciekawa jestem czy faktycznie daje jakas objetosc Niby na KWC zachwalana no ale ja sie nie zawsze z KWC zgadzam

I pobuuuudka o 6 Chce juz sooobote
Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 00:30   #3445
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wlasnie kupilam sobie tusz do rzes , tak jak mowilam, baaardzo lubie colossala, ale chce tez sprobowac czegos innego. Wybralam Max Factor Masterpiece Max- ma bardzo dobre opinie i jest w czolowce najlepszych kosmetykow swojej kategorii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ax.html&next=1

Stary 2011-01-19, 08:05   #3446
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć Piękne

Nie wiem co się dzieje z moją cerą, ale wyglądam paskudnie Kończy mi się drugie opakowanie Merz i narazie widze tylko lekką poprawe. Ja już siły nie mam do tej mojej twarzy nigdy takich problemów z nią nie miałam. Zapisałam się do gina w przyszłym tyg i chyba zdecyduje sie na tabletki Diane35. Moja siostra je brała i miała idealną buźke Ale jak narazie to chyba od tygodnia mam dzień paszteta. Wogóle chodze przez to cały czas taka smętna i bez życia, aż Tż się zaczyna niepokoić. MatkoOo wyglądam jak po wypadu samochodowym

Wogóle wyobraźcie sobie, że wczoraj szłam do natury, żeby w końcu kupić ten szampon pokrzywowy, a tu mi sklep likwidują I znowu go nie kupiłam! Ale dowiedziałam się od Tżta, że jest też w dozie, więc dzisiaj ide

catee Moim zdaniem wyglądasz lepiej w krótszych A powiedz mi Ty sobie sama robisz te żele? Bo ja też mam, i chce teraz z nich zrezygnować całkowicie i musze iść do kosmetyczki żeby mi je ściągnęła? Bo wstyd się przyznać, ale nie wiem

Tallulah Zdaj dzisiaj relacje i powiedz co to za pianka

samaraNW Ja bym takiemu od razu trzasnęła

ekomonika Zazdroszcze

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:27   #3447
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny jestem na praktykach ale mam okienko dzisiaj na szczęście do 12:30 tylko.
Wczoraj była tylko podstawa i pomalowałam paznokcie.

Caate fajny makijaż, a Twoje naturalne paznokcie ładniejsze od tamtych żeli moim zdanie.
Co do paznokci to ja nie używam żadnych odżywek i nie mam z nimi problemu, zauważyłam że wzmocniły się po 3 miesięcznej kuracji skrzypokrzywą Chyba sobie ją niedługo powtórzę.

Na popołudnie mam zaplanowaną naukę, ale może uda mi się zajrzeć do Was. Życzę miłego dnia
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 09:48   #3448
Airish88
Zakorzenienie

Dzień DObry

Cytat:
a to moje pazurki naturalne, przepraszam za jakos zdjec

i gratis wrzuce moj zwyklak, przepraszam za brak uczesania
roztarty khol lancome
tusz lancome hypnose
podlad colorstay
roz vipera
bialy cien vipera
blyszczyk bell
makijaz w 5min
Świetne pazurki. Do takich obecnie dążę
Makijaż tez mi się podoba Na co dzień jak znalazł.

Cytat:
Mi na paznokcie bajbardziej pomógł Merz Special. Wcześniej strasznie mi się łamały, a teraz są coraz mocniejsze

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
hejaaaa. stwierdzilam ze bede robic porzadne spamowanie w srody i niedziele. a i kupilam syrenke, szorstkie to dranstwo jak nei wiem co. a w sobote wybieram sie do wro na zakupy ciuchowe.. mam nadzieje ze sa jeszcze jakies okazje wyprzedazowe
Przypomniałaś mi o syrence też muszę zakupić.
Wyprzedaże jeszcze powinny być. Myśle, że do końca stycznia to spokojnie.

Ja wczoraj i dziś to się wyspałam za wszystkie czasy. Niestety jeszcze mam gorączkę 37,5 stopnia, ale już dzisiaj muszę zabrać się za naukę. W sobote kolowkium i zależy mi żeby dobrze poszło.

Muszę też troszkę siebie ogarnąć. Olejek baby dream mam już na włoskach zaraz zmyje i muszę jeszcze dzisiaj paznokietki doprowadzić do porządku

Miłego dnia
Stary 2011-01-19, 10:28   #3449
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piękne...

ja was wczoraj nadrobiłam, pieknie poodpisywałam i wiecie co... coś mi wizaż zawiesiłlo i skasowało wiadomość... a nie miałam już czasu żeby znowu napisać...wrrr....

byłam dziś o 8 rano na siłowni, szaleństwo

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:08   #3450
agusiownik
Zakorzenienie

wczoraj się pospamowałam, dzisiaj nie wiem co będę robić

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości