|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam
ja mam może z pół centymetra i już mi przeszkadzają... i bolą bo nie jestem przyzwyczajona, że opuszki palców mam pozakrywane pazurami
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze mnie nigdy paznokcie nie bolaly, a mzoe wrasttaja Ci sie w opuszek? |
|
|
|
|
#3424 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Za wszystkich zdajacych cos - trzymam kciuki. A tym co juz zdali to gratulacje ![]() Jestem padnieta Poszlam spac po polnocy, z domu wyszlam o 7 a wrocilam o 17 ![]() 1. Fluid do wlosow nadajacy objetosc nivea 2. Pianka do wlosow shock waves tez nadajaca objetosc 3. Serum do biustu ale tym razem z bielendy, sexy look 4. Kremowy zel do mycia i demakijazu twarzy z serii bio - plantacja aloes, bielenda - wspaniale pachnie 5. Uniwersalny zel z babydream 6. Maseczke greipfrutowa z avy 7. Maseczke dotleniajaca czekoladowa - nie pamietam jakiej firmy a nie chce mi sie z lozka wstac, pisze z pamieci ![]() 8. Serum pod oczy rewitalizujace - podoba mi sie opakowanie bo jest z taka pompka jak maly jedwab do wlosow i jak wykorzystac to olejek rycynowy sobie tam przeleje i bedzie latwiej brac np krople nie mazac wszystkiego dookola ![]() 9. Krem do rak isana z mocznikiem - mam z tej serii maslo do ciala i jest super wiec mam nadzieje ze kremem rowniez sie nie rozczaruje. Alessandra - ale ja juz pisalam do Ciebie posta co ja bym zrobila na Twoim miejscu jezeli mialabym problem z twarza, dosc dlugiego, poszukaj bo wybacz ale nie mam sily pisac jeszcze raz a nie jestem tak obyta z wizazem zeby go na szybko znalezc ![]() Nawet Ci pisalam ze tez stosuje retinoid ![]() Caate - kupilam taki krem do wcierania w skore glowy http://www.*******/apteka/p45947-Him..._wlosow_100_ml Razem w zestawie z szamponem p/wypadaniu tez himalaya. Za calosc dalam z przesylka 41 zl wiec sie oplacalo patrzac na cene samego kremu w dozie
|
|
|
|
#3425 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
kurcze ja chcialabym miec dluzsze paznokcie, ale moje niestety sie szybko lamia
kupilam odzywke z lovely ktora tu na wizazu w kwc ma dobre opinie, ale mialam wrazenie ze po niej paznokcie byly jeszcze bardziej oslabione
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Cytat:
teraz po 1,5roku zeli uwazam paznokci za kondycje bdb i aktualnie nakladam nail teka taki duet, wszesniej stosowalam ale efektu nie widzialam, a mam je to zuzyje bo do marca sa wazne![]() wazne jest pilowanie, nie wycinanie skorek, dieta, ja mam nadzieje, ze nie ebde miala z nimi problemu, wazne zebym nie miala ich na zero, bo kiedys obgryzalam i mam dosc krotkich, a po zelach tak fajnie mi sie plytka wydluzyla, co mnie cieszy bo jak juz sie zlamie paznokiec to blizej opuszka, a nie tak jak kiedys w polowie paznokcia |
||
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Idę ogarnąć pokój i przygotować pewne papiery do pracy, będę potem
|
|
|
#3429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() ![]() Byłam dziś na małych zakupkach Kupiłam bluzkę z bufkami w ślicznym granacie o jakim marzyłam , pędzelek dwustronny ten do eyelinera z H&M (Buahhot oczywiście dzięki Twojemu postowi ), opaskę do włosów taką miękką z koronki, matowy cielisty cień który też mi się śnił po nocach i krem do twarzy nagietkowy babydream ma świetne opinie na KWC![]() No i kupiłam mojemu Tż książkę i żel pod prysznic bo w czwartek ma imieniny ![]() Poza tym przyszedł mi samoopalacz St.Moriz od Czekoladowa1 (dziękuję za wymiankę ![]() ![]() ![]() Cytat:
a co na to ta dziewczyna? ja bym swojego chyba zabiła![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-18 o 20:42 |
|||||
|
|
|
#3430 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
super ze jestes zadowolona z zakupów, to czuc
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-18 o 20:50 |
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee super, że zakupy się udały
Ja czekam na wypłatę co ma być w następnym miesiącu by poszaleć ![]() Mykam już, dobrej nocy Laseczki
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spiłowałam paznokcie i wsmarowałam w nie krem z witaminami, potem pomaluję odżywką. |
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiej masci uzywasz ?snow swietne zakupy tez mi sie marzy taka opaska, ale nie wiem czy mi bedzie pasowac ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- i ciesze sie, ze naturalne lepsze, mam nadzieje, ze decyzji nie bede zalowac ![]() kupie sobie jakis zakiecik za to
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-paznokci.html. jakieś resztki znalazłam starego, więc zużyję
|
|
|
|
|
#3435 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście ograniczałam się na maxa bo teraz są takie %, że gdybym mogła wydałabym całe pieniądze ![]() Caate ja w opaskach na ogól nie chodzę, tą kupiłam z myślą o lecie Są teraz w H&M za 6,90zł ![]() Cytat:
![]() Buahhot a czy Ty przed nałożeniem tego samoopalacza nakładasz jakiś lekki balsam na ciałko nawilżający? Czy na sucho, po kąpieli i peelingu kładziesz? Czytałam gdzieś żeby jego nie wsmarowywać w skórę, tylko delikatnie lekko rozsmarować i zostawić żeby sam się wchłonął
|
|
#3436 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
i dzien po peelingu ja go tak delikatnie rozmasowuje, ale, zakladam rekawiczke- gumowa z apteki i na to stara bawelnianą rekawiczke-zeby nie miec brudnej dloni ![]() to i ja dolaczam do oszczedzających
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na tą bawełnianą ale to czy ten mus nie wsiąka w tą bawełnianą rękawiczkę?No to oszczędzamy na nowe kolekcje
|
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ori dla mnie nieosiagalny jest ![]() Cytat:
dzieki za ingo a od jutra Zuza po 12h |
||
|
|
|
#3439 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ehh, ja to chcialabym odziez z nowej kolekcji kupic w mniejszym rozmiarze... ![]() jak skonczy sie sesja i wyzdrowieje w 100% to ide sie zapisac na te zajecia, kurde no
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję caate
|
|
|
|
#3441 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
też miałam pytać o ślub ale widzę że zostałam uprzedzona ![]() caate dużo ładniejsze naturalne ale dla mnie tak za długie... Tak w ogóle to cześć i właściwie dobranoc jakieś SPA było a jutro z wf idziemy do sauny więc będę wypalać tłuszczyk słodkich snów
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę wpadłam zgłosić co było: ćwiczenia, szybki prysznic, demakijaż, nałożenie kremu na stopy, peelingu enzymatycznego (jeszcze z nim siedze), nałożyłam też żel do odsuwania skórek, zaraz go zmyje i odsunę skórki z pazurków, poza tym nałożę brevoxyl na twarz, krem na dłonie i Nivea na usta
![]() Dobrej nocy
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
hejaaaa. stwierdzilam ze bede robic porzadne spamowanie w srody i niedziele. a i kupilam syrenke, szorstkie to dranstwo jak nei wiem co. a w sobote wybieram sie do wro na zakupy ciuchowe.. mam nadzieje ze sa jeszcze jakies okazje wyprzedazowe
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate - to wykropkowane to doz
Ide pod prysznic, wyprobuje ten kremowy zel do twarzy, serum pod oczy i na noc krem z mocznikiem na dlonie. Wlosy mam zamiar umyc rano i wtedy wyprobuje ta pianke, ciekawa jestem czy faktycznie daje jakas objetosc Niby na KWC zachwalana no ale ja sie nie zawsze z KWC zgadzam I pobuuuudka o 6 ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3445 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wlasnie kupilam sobie tusz do rzes
, tak jak mowilam, baaardzo lubie colossala, ale chce tez sprobowac czegos innego. Wybralam Max Factor Masterpiece Max- ma bardzo dobre opinie i jest w czolowce najlepszych kosmetykow swojej kategorii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ax.html&next=1
|
|
|
|
#3446 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Piękne
![]() Nie wiem co się dzieje z moją cerą, ale wyglądam paskudnie ![]() Wogóle wyobraźcie sobie, że wczoraj szłam do natury, żeby w końcu kupić ten szampon pokrzywowy, a tu mi sklep likwidują I znowu go nie kupiłam! Ale dowiedziałam się od Tżta, że jest też w dozie, więc dzisiaj ide ![]() catee Moim zdaniem wyglądasz lepiej w krótszych ![]() Tallulah Zdaj dzisiaj relacje i powiedz co to za pianka ![]() samaraNW Ja bym takiemu od razu trzasnęła ![]() ekomonika Zazdroszcze
|
|
#3447 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
jestem na praktykach ale mam okienko dzisiaj na szczęście do 12:30 tylko.Wczoraj była tylko podstawa i pomalowałam paznokcie. Caate fajny makijaż, a Twoje naturalne paznokcie ładniejsze od tamtych żeli moim zdanie. Co do paznokci to ja nie używam żadnych odżywek i nie mam z nimi problemu, zauważyłam że wzmocniły się po 3 miesięcznej kuracji skrzypokrzywą Chyba sobie ją niedługo powtórzę. Na popołudnie mam zaplanowaną naukę, ale może uda mi się zajrzeć do Was. Życzę miłego dnia
|
#3448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień DObry
![]() Cytat:
![]() Makijaż tez mi się podoba Na co dzień jak znalazł.Cytat:
![]() Cytat:
też muszę zakupić.Wyprzedaże jeszcze powinny być. Myśle, że do końca stycznia to spokojnie. Ja wczoraj i dziś to się wyspałam za wszystkie czasy. Niestety jeszcze mam gorączkę 37,5 stopnia, ale już dzisiaj muszę zabrać się za naukę. W sobote kolowkium i zależy mi żeby dobrze poszło. Muszę też troszkę siebie ogarnąć. Olejek baby dream mam już na włoskach zaraz zmyje i muszę jeszcze dzisiaj paznokietki doprowadzić do porządku ![]() Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#3449 |
|
CABIN CREW
|
hej Piękne...
ja was wczoraj nadrobiłam, pieknie poodpisywałam i wiecie co... coś mi wizaż zawiesiłlo i skasowało wiadomość... byłam dziś o 8 rano na siłowni, szaleństwo
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj się pospamowałam, dzisiaj nie wiem co będę robić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

ja mam może z pół centymetra i już mi przeszkadzają... i bolą bo nie jestem przyzwyczajona, że opuszki palców mam pozakrywane pazurami 

Poszlam spac po polnocy, z domu wyszlam o 7 a wrocilam o 17
kupilam odzywke z lovely ktora tu na wizazu w kwc ma dobre opinie, ale mialam wrazenie ze po niej paznokcie byly jeszcze bardziej oslabione

a co na to ta dziewczyna?
ja bym swojego chyba zabiła