|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossman uwielbia uśmiechy naszych bobasków-zapraszam mamy :)
Cytat:
śr. ocen: 2.82, ocen: 125
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
ja88- dziękuję. teraz kliknęłam
głos nr. 181. oczywiscie 5
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny masakra jak spadliśmy
Mogę prosić o głosy. Ja wszystkim dzieciaczkom 5 daje, no chyba że jest mega niewyraźne zdjęcie to 4. Czy ktoś jeszcze nie dostał głosu, tam gdzie byłam jest komentarz. |
|
|
|
|
#1714 |
|
Raczkowanie
|
ewa jaz- daj link do dzieciaczka dam ci 5 i prosze o rewanż.
to jak- wyjaśni mi któraś jak dac fotke w stopkę? |
|
|
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
4ska dziękuje bardzo za głosik
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- ja88 5 już dawno ci posłałam |
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewejaz- kliknięte ![]() mój bączek https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html |
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
4ska już cię oceniłam oczywiście 5 poszło
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Kochane dziewczyny dziękuję za głosy!!!! Oczywiście ja cały czas klikam 5Proszę o rewanż https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-760673.html |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ktoś jeszcze chętny do wymiany głosików?
|
|
|
#1720 |
|
BAN stały
|
no, i tak jak mówilam, najlepsza srednia niewiele ponad 3, w sumie to 3. a do konca spadnie do 2,5... ach te 1..
z kim sie na glosy nie wymieniłam??
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć klikaczki
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam
![]() Komu kliknąć? )
|
|
|
|
|
#1723 |
|
BAN stały
|
ja88 Dziękujemy,
Twój głos został oddany. Aktualna ocena: śr. ocen: 2.80, ocen: 183, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.67 mdzo Dziękujemy, Twój głos został oddany. Aktualna ocena: śr. ocen: 2.87, ocen: 129, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.67 ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Bartessa Dziękujemy, Twój głos został oddany. Aktualna ocena: śr. ocen: 2.86, ocen: 455, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.67 |
|
|
|
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
ulisia a dałaś mi 5*? bo głos jest ale ani nie spadłam ani nie wrosło mi nawet o setną.
bartessa, DiTu, Impoersona kliknijcie https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html a ja odklikam za moment
|
|
|
|
|
#1725 | |||
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witam sie dziewczyny i zapraszam nowe mamy na wymianę głosików na 5*
|
|
|
#1726 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-679668.html
zapraszam na głosowanie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Raczkowanie
|
MArtusia zagłosowane. mój głos nr 140
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- własnie dostałam 1
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamusie
i na początek chcę podziękować za to że czuwacie wczoraj podałam link nie do swojej niuni ale u Was od razu to zostało zauważone Dziękuje Bardzo A tu prawdziwy link do mojej gwiazdki https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-432073.html |
|
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
i kolejna 1. czyli dwie pod rząd. pytam się- czemu tak robią?
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak Twój głos 140? Jak mam ilość głosów 130;/ o to chodzi? Edytowane przez martusiakw Czas edycji: 2011-01-19 o 11:47 |
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
Kto jeszcze chce 5????
Rewanż: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-760673.html |
|
|
|
|
#1732 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Raczkowanie
|
martusiakw
Aktualna ocena: śr. ocen: 2.67, ocen: 131, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.66 i dziękuje za głosik
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dla pewności zaraz sie przeloguje na drugie konto i dam Ci jeszcze jedną 5 ok? ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- martusia dałam Ci drugą piątke z drugiego konta i dla pewności skopiowałam to: śr. ocen: 2.68, ocen: 132, ![]() przedtem pewno zamiast 130 napisałam140 ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- ej o co chodzi! w ciągu 5 minut dostałam 3 jedynki. to musi być jakas zorganizowana akcja "dających jedynki" bo bez jaj- ciągle nic, a nagle 3 jedynki w kilka minut. odniechciewa mi sie takich konkursów :/ |
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
ja z nadzieją patrzę na Wasze nicki i już mi się wydaje, że z kimś nie klikałam, a tu twój głos został oddany... potrzeba nam świeżej krwi
bo tak nie damy nic rady zrobic, żeby utrzymać nasze dzieciaczki---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
haha własnie dostałam czwartą 1 w ciągu ostatnich 8 minut.
i wiecie co najlepsze? że jakiś gnój siedzi po drugiej stronie monitora i złośliwie klika jedynki tym, którzy pisza na tym forum wiedz frajerze, że to co robisz to dno. i naprawde ch... jak nie wygram żadnej nagrody- bo mi na tym nie zależy aż tak bardzo. ale jeśli jestes matką, która innym mamom klika jedynki to przynajmniej mam satysfakcję, że ja wychowam swoje dziecko na uczciwego człowieka, na dobrą dziewczynę, któa walczy ale uczciwie A Ty swojemu dziecku dasz przykład- jak iść przez życie po trupach, jak deptac innych i jak być internetowym, anonimowym cwaniaczkiem. ciekawe jak to dziecko będzie odbierane i jak sobie da rade. i kto wygrał? ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- i właśnie w tym momencie kolejna idiotka dając mi kolejną jedynkę, potwierdziła moje słowa. brawo mam satysfakcję, że jak wygram, to uczciwe i przeznaczę to na pieluszki dla mojej córki, a jak przegram a wygra jakaś nawiedzona, która całe dnie klikała wszystkim po kolei "1" to bedzie to najbardziej obrzydzona wygrana.bo to co robią ludzi jest obrzydliwe- a niech mi klikają 2, 3, 4 a jak sie podoba to 5. ale pięc jedynek w ciągu 10 minut to obrzydliwe i świadczy tylko o tym, że Polki, a zwłaszcza sflustrownae matki-polki to zacofane, wredne i głupie babsztyle, a nie kobiety których misją jest wychowanie młodej istoty na człowieka. |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- teraz popatrzyłam, że średnia prac w konkursie to już 2,66 |
|
|
|
|
|
#1738 |
|
kobieta za ladą
|
4ska moim zdaniem ciut przesadziłaś,ja też jestem zła z tego powodu ze ciągle gdzieś tam dostaje 1* ale zdaje sobie ze to tylko gra i ludzie są różni ale nie przyszłoby mi do głowy zeby kogoś wywalić ze jest gnojem bo daje 1*
![]() ja sie ciesze z każdego głosika mimo ze ze ponad połowa to 1
|
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
tak, 5.
dziewczyny - spokojnie...! To liczba głosów się na 1szym miejscu liczy w tym konkursie, dopiero potem średnia. czyli nawet jedynki zbliżają nas do celu ![]() Powodzenia!
|
|
#1740 |
|
Raczkowanie
|
dudipopka ja wiem. i rozumiem co miałaś na mysli. "ludzie różni są" ale to klikają MAMY (na 99% bo po co komu innemu jakiś głos w jakimś konkursie)
i jak pomyslę, że takie mamy wychowują male istotki to mi sie przykro robi. bo przecież dzieci jak gąbki chłoną to, co robią rodzice. i co taka matka przekaże? Makiawelizm i nic więcej. i potem będzie pokolenie XXI wieku- same internetowe cwaniaki, wredoty, byle tylko kogoś zadeptać- nawet jak nie ma to sensu. a że jestem wybuchowa to napisałam jak napisałam przepraszac nie będę bo nawet nie wiem kogo- anonimy same przecież i nie napisze mi tu na forum- masz obleśne zdjęcie więc dałam ci 1. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

mój głos nr 144

Mogę prosić o głosy. Ja wszystkim dzieciaczkom 5 daje, no chyba że jest mega niewyraźne zdjęcie to 4. Czy ktoś jeszcze nie dostał głosu, tam gdzie byłam jest komentarz.

Oczywiście ja cały czas klikam 5

), ja nie biorę udziału, ale czasami posypię piatkami 

klask i: