|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
ja juz kiedyś kupiłam "cudowna magiczną" gąbeczke do mikrodermabrazji na allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
szmatka za 13 zł, ktoś oszalał ;p
POLECAM PIELUCHĘ TETROWĄ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Przyczajenie
|
haha, no powiem Ci ze myslalam o pieluszce tetrowej, ale to podobno jednak dwa rozne materialy - tetra bylaby za ostra dla skory
ja sie jeszcze zastanawiam czy kupic, dziewczyny na youtube tak zachwalaja ze kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
EMMMMMMM
![]() oglądam filmik aplikacja samoopalacza... świetny komentarz ![]() "siemka. zbadaj swoja tarczycę. USG+TSH+Ft4+Ft3+aTPO+aTG. Sory ze tak od razu, ale widze, że chyba masz cos nie tak." http://www.youtube.com/watch?v=qjSID9PbbIc |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
zaraz ktos zarobi ,kupi tetrę ,obszyje i wystawi jako polecane przez użytkowncziki YT
![]() Owszem Nieesia pokazuje jak pięknie ściera wszytsko z twarzy i widać na filmiku to co starła ale ona zdaje sie używa samoopalaczy . Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-01-19 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Wtajemniczenie
|
W filmikach Florence najbardziej lubię muzykę
![]() http://www.florencebeauty.pl/2011/01/fryzjer/ ale fryzurkę ma fajną ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=LZo-SkrZYyw to sie chwali..... ale raczej sport i zdrowa dieta a nie substytuty chemiczne
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-19 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zadomowienie
|
Widzę że na tapecie jest temat "cudownych ściereczek", wiecie co ja nie jestem do tego jakoś przekonana, wolę delikatny żel czy peeling i własne dłonie. Kiedyś słyszałam że buzia to nie podłoga i trzeba się z nią obchodzić delikatnie i całkowicie się z tym zgadzam. Nie wiem może się mylę, ale wydaje mi się że taka ściereczka zbyt dużo tej skóry ściera i można sobie nią zrobić krzywdę. A tak już pomijając troskę o skórę, myślę że jest to kolejny gadżet i producenci chcą poprostu na tym zarobić.
Przeglądając YouTube wpadłam na film dziewczyny niesłyszącej, jak dla mnie super, bo osoby głuchonieme też mogą sobie pooglądać ![]() http://www.youtube.com/user/perelecz.../1/1OwujDA9EGw
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie Olesski - sporo tej chemii - ciekawa jestem składu takiego slima. Ducan jest ostatnio bardzo modny ale drogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Wtajemniczenie
|
a propos nakręcania koniunktury - polskie , niedrogie i dobre
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=29549 trudno dostać w realu - więc pokombinowałam zamówienie w necie - naprawdę nawilża rewelacyjnie
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-19 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Konto usunięte
|
A ja sobie kupiłam ten żel z Loerala z tą gumową gąbeczką - rewelacja. Aczkolwiek ta gąbeczka jest bardzo delikatna, działa o wiele lepiej niż peelingi i myślę, że jednak jest delikatniejsza. Naprawdę to jest z moich hitów youtubowych (dzięki szusz). Obawiam się, że ten żel trochę mi wysusza twarz, dlatego używam go naprzemiennie z jakimś innym, ale generalnie ta gąbeczka jest super!
Szmatki bym się bała, a po drugie nie mam tyle czasu, żeby ją co 2 dzień prać, gotować, itp. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() potwierdzam - schudłam na nim ok 7-8 kilo. Jest skuteczny, ale trzeba miec zdrowe nerki - pozytywne jest to ze wymusza ogromne ilości wody. ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;24474153]A ja sobie kupiłam ten żel z Loerala z tą gumową gąbeczką - rewelacja. Aczkolwiek ta gąbeczka jest bardzo delikatna, działa o wiele lepiej niż peelingi i myślę, że jednak jest delikatniejsza. Naprawdę to jest z moich hitów youtubowych (dzięki szusz). Obawiam się, że ten żel trochę mi wysusza twarz, dlatego używam go naprzemiennie z jakimś innym, ale generalnie ta gąbeczka jest super! Szmatki bym się bała, a po drugie nie mam tyle czasu, żeby ją co 2 dzień prać, gotować, itp.[/QUOTE] pewnie, ze tak - już mnie pranie pędzli dobija ![]()
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-19 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do szmatki muślinowej wcale mnie nie przekonuje ![]() ![]() Kayako ta woda woda jest świetna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ,pomóżcie poszukuję trwałej kredki czarnej i białej na linie wodną, oglądałam filmik digital i ona polecała z sephory ,macie jakieś sprawdzone typy?
#1369 |
Raczkowanie
|
Ja do tych szmatek też nie jestem przekonana. Jak się nie robi tego delikatnie to można podrażnić twarz i dostać zmarszczek od rozciągania skóry. Wolę użyć co któryś dzień peelingu, bo ma lepszy poślizg i nie trzeba go prać
![]() Odnośnie płynu Biodermy i youtubowego szału na niego - to ostatnio skusiłam się na promocję. Rzeczywiście jest porównywalny do Bourjois, z tym że ten pierwszy się nie klei jak się go zostawi na twarzy. Ja jednak używam go tylko do demakijażu oczu. Reszta działania jest jak dla mnie identyczna. Odnośnie mycia twarzy to ja też zwykle myję twarz mydłem dla dzieci i wodą, bo mydło nie zapycha mi porów i nie podrażnia mi twarzy. Jednak demakijaż oczu wolę robić takim płynem micelarnym gdzie się tylko przykłada wacik do oka i nie trzeba tego oka trzeć i rozciągać skóry. Chyba że ma się jakiś szybko zmywający tusz do rzęs, bo to zwykle z nim jest najwięcej problemów. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
![]() dobra ja was tutaj spytam bo na kosmetyczce nikt mi nie odpowiada! :P Szukam tańszego odpowiednika xen ten albo tego co używa Kandee http://www.youtube.com/watch?v=QtnWmqRaEKw chodzi mi o taki samoopalacz nie w piance taki który widać gdzie się go nałożyło. xen tan jest troszeczkę zielony więc nie ma problemu będę bardzo wdzięczna, bo używam lirene musu takiego... no fajny się nakłada chyba ale nie wiem gdzie nałożyłam mam plamy i zacieki :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Wtajemniczenie
|
Pierre Rene zakupiona w Naturze - nie jest ideałem, ale nic lepszego (za rozsądną cenę) nie znalazłam.....
#1372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zadomowienie
|
Ja polecam z Golden Rose
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Raczkowanie
|
A ja polecam kredkę NYX jumbo coś tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tutaj są na sztuki sprzedawane. 9,90 za pieluszkę i niestety dostawa prawie tyle samo - 9,50. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
A jest barwiony? I ile może kosztować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
podobno tak
![]() efekty swietne bo widzialam "na zywo" u trzech kolezanek-opalenizna jak z wakacji zero cegły czy pomaranczy ![]() ale kurcze ja sie boje takich cudow bo mam złe doswiadczenia ![]() ![]()
#1380 |
Zakorzenienie
|
Aaa czemu się nie sprawdza? Ja bym chciała po prostu taki gdzie widać ile czego nałożyłam bo po prostu to jest tragedia, polecany lirene a moje nogi wyglądają obrzydliwie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.