|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Cytat:
![]() Ale jak doczytałam ofertę, to to jest chyba tylko takie pitu pitu i praktycznie każda konsultantka MK mogłaby to zorganizować. Tak samo jak i z innych firm. Chyba, że dla samego przetestowania tych kosmetyków warto to zakupić. Na wątku o awanti nikt mi nie chce odpowiedzieć na pytanie Przewija się tam kupa ludzi i na pewno wiedzą coś o potwierdzeniach!
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-01-19 o 11:28 |
|
|
|
|
#302 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - byłam już na tylu warsztatach makijażu, ale mojego beztalencia nie potrafiły pokonać
![]() ola_gie - widziałam, ale nie skomentowałam, nie chcę wyjść na taką, co zawsze wszystko komentuje - chociaż tak jest
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
Może któraś z Was zadać w wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post24474265 pytanie, po jakim czasie powinno przyjść na maila potwierdzenie złożenia zamówienia? Najlepiej popatrzcie, która organizatorka jest online i zwróćcie się bezpośrednio do niej. Nie chcę spamować 3. raz, a nie wygląda na to, żeby ktoś łaskawie napisał :| Albo można zacytować mojego posta z samej góry strony -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4441 i napisać, że też się o to pyta Ale konspira Bo jak znowu ominą nasze zamówienie to będę zła a tak to jeszcze można wysłać drugi raz albo zadzwonić.
|
#304 |
|
Konto usunięte
|
Malla, ja chodzę na fat burning a to są bardzo intensywne ćwiczenia
a gdybym nie miała ochoty na s[potkanie to bym napisała, że nie mam ochoty. Nie tłumaczę się na siłę. Ale skoro wiesz lepiej to ok.
|
|
|
|
#305 |
|
Copyraptor
|
Hard, luzuj poślady. Bo Cię zapiszemy na zajęcia z poczucia humoru
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką masz opinię o nich?widzę że avantii mnie ominęło ogarnę się i idę nadrabiać 8stron od wczoraj
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#307 | |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - na wszystkich jest tak naprawdę to samo, a ja potrzebuję praktyki, potrzebuję aby mnie ktoś pomalował, pokazując jak mam modelować twarz i wyciągać oko.
Cytat:
a) czemu nie chcesz przyjść (ćwiczenia rozumiem, pewnie też bym nie chciała po intensywnym wysiłku i kąpieli wychodzić na mróz, ale Twojej niechęci do lokalu albo ogólnej niechęci do Kazimierza przewijającej się przez wątki spotkaniowe już nie rozumiem) b) czemu niektóre użytkowniczki, zwłaszcza nowe, przepraszają za nieobecności, jakby to było coś obowiązkowego ![]() W sumie to bardziej ogólnie to napisałam niż konkretnie do Ciebie ![]() Wierzę, że nie dołujesz się w domu.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-01-19 o 12:04 |
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt mnie tu nie kocha ![]() ale swoą droga to dobrze zrobiłaś z tą Mką bo tak sie zajełam tym że mi kropkuje nazwe że zapomniałam
|
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
Padl mi internet na godzinie-a moje zdenerwowanie mialo tytul 'nie zobacze co Cholerka napisalaaaa
![]() Buzi? ![]()
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
przydatny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499277
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo skoro się umawiasz z Neciakiem na czwartek to może dam jej dzisiaj dla Ciebie te balsamy? bo Shiru chyba będzie znowu objuczona?
jak chceszCytat:
Cytat:
W piątek wysłałam do grupera maila na którego mi nie odp. Wam coś odpowiedzieli? czy w związku z tą info macie zamiar się wybierać? mnie też nie i teraz cierpię Cytat:
to wszystkie zrobimy i zorganizujemy w końcu tą wymiankę ![]() Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, nikt mi nie pomógł z tym awanti, zawiodłam się na Was!
|
#314 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
ciekawe tylko na ile to, co przyjdzie, będzie się zgadzać... ![]() i nie pisałaś że potrzebujesz pomocy ![]() Cytat:
![]() witaj w klubie. jutro mam drugiego kolosa z rozwojówki, od piątku próbuję się uczyć i od piątku choruję, więc opanowałam jakąś 1/4 materiału nie wiem co zrobię. będę ściągać od koleżanek
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam isc sie poprawic ale widze, ze juz ktos odpowiedzial
Na sporo pytan moze znac odpowiedz Hula-ona kiedys u nas organizowala awantii
|
|
|
|
#317 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, ja mam jutro wygłosić referat, oddać pracę z reklamy, w poniedziałek mam kolokwium z zaburzeń, a we wtorek egzamin z reklamy.
|
|
|
|
#318 |
|
Pani Buka
|
choroby po prostu wybierają sobie świetne terminy
ej dobra, awanti wysłane, to ja wyłączam tego kompa i siadam do nauki, bo inaczej to się nie uda
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się na tym nie znam nic a nic
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#320 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi
może jak dostaniemy weryfikację, to uda Ci się coś dobrać Możesz podać swój numer na PW na wszelki wypadek.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No tak, ale to trochę pilne było, bo jakby nie dostali to musiałabym zadzwonić, upewnić się i wysłać drugi raz, a wiadomo, że im szybciej, tym lepiej. Zresztą zaraz wychodzę i nie będzie mnie już do wieczora.
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nauczyłam się przy takich zbiorowych zamówieniach, że indywidualnym nie pomagają. Możesz spróbować wysłać PW do *Insane, ona jest bardzo sympatyczna, no i tutaj w krakowskim kiedyś się odezwała parę razy
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
Jestem za.
Po sesji chyba wezmę dziekankę na rok . potem może wrócę na te studia... chociaż strasznie się tu męczę... kolejny rok i jest coraz gorzej z moją psychiką ... wysiadam.
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam małe butiki bo nie dość że takiej to jeszcze mniej ludzibrzmi drastycznie... czemu się męczysz? kierunek Ci nie odpowiada czy za dużo nauki?
|
|
|
|
#324 |
|
Konto usunięte
|
ogólnej niechęci do Kazimierza- sorry, Malla ale ja nie prezentuję żadnej niechęci do Kazimierza, także proszę nie wkładaj w moje usta nie moich słów.
|
|
|
|
#325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet ostatnio pisząc prace zaliczeniową było mi bardzo przykro, że robię ją tak po łebkach a nie porządnie i dogłębnie(temat był interesujący) eh eh ((Cytat:
|
|
|
#326 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-01-19 o 14:29 |
|
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
Ola - moje spodnie są "chwilowo niedostępne". Jeśli ich nie będzie to przeżyję, ale wolałabym by były, bo są fajne
Kasiencja - wziąć Ci dzisiaj ten fioletowy sweterek, który na mnie jest niedobry? Obejrzysz, może będziesz chętna :P Deszcz leje
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo umknelo mi to...:/Jezeli jestes na drugim roku to zostalo ci jeszcze drugie tyle aby zdobyc tytul licencjata-wg mnie warto sie przemeczyc. Na trzecim roku jest luzniej, inaczej juz do czlowieka podchodza, jest mniej nauki...A nigdy nie wiadomo, jaki papierek Ci sie przyda
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może kolejna krakowizażanka chce się dołączyć? ![]() Mnie też szkoda byłoby zrezygnować w trakcie drugiego roku, dlatego ja ze swoich studiów zwiałam po pierwszym. Wiedziałam, że jak zacznę drugi rok, to będzie mi szkoda zrezygnować. |
|
|
|
|
#330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo teraz chyba jakies bezpieczenstwo narodowe czy cos, dobrze pamietam?![]() Ja mam troche spaczone myslenie, jak za cos sie wezme to juz ciagne to do konca Nawet jezeli wymaga to zarwania kilku nocy i nerwow...Ale po drugim roku/w trakcie naprawde nie warto rezygnowac-ja na 3 roku mialam luz, wiekszosc znajomych wypowiada sie na temat 3 roku podobnie Za to teraz na obu 5 mam taki zapiernicz ze nie wiem jak sie nazywam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

ale na wszelki wypadek wrzucam
Przewija się tam kupa ludzi i na pewno wiedzą coś o potwierdzeniach!

Bo jak znowu ominą nasze zamówienie to będę zła
a tak to jeszcze można wysłać drugi raz albo zadzwonić.
a gdybym nie miała ochoty na s[potkanie to bym napisała, że nie mam ochoty. Nie tłumaczę się na siłę. Ale skoro wiesz lepiej to ok.