Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 11:42   #4201
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Madzialenka12344321 ależ oczywiście, jeśli dzieci wykazują zainteresowanie to jak najbardziej można ćwiczyć szlaczki znaki literopodobne, wyklejać literki plasteliną, bibułą, kawałkami papieru kolorowego, szukać tych samych literek w wyciętym artykule z gazety, odnajować litery swojego imienia w imionach kolegów koleżanek, bawić się w targi liter... pięknie przygotować dziecko do nauki czytania i pisania nie ucząc ich tego i to jest zgodne z tym co ty pisałaś o wykazywani zainteresowania przez dzieci. Dlatego skoro stricte uczysz pisać ja bym zaopatrzyła sie w pismo o którym pisałam Guci bynajmniej będziesz miała podkładkę że to na wniosek rodzica... i nie dostaniesz od kuratora po łapkach

anika222 trzymam kciuki!!

Gucia ktosia no takie uroki teraz zasnął, tak to jest jak się bawi zamiast picia

oki idę czytać ksiażkę

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-19 o 11:43
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 11:46   #4202
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Marta grunt, że opanowałaś sytuację i mały też sobie poradził Ja się bardzo boję zakrztuszeń, a sama jak byłam mała tak się kiedyś zakrztusiłam własnym płaczem, że juz byłam sina

Kurka, ale pada, a ja muszę iść do sklepu

Popłakałam sie ze śmiechu przez mojego męża. Wysłałam mu do przeczytania moją pracę na temat inteligencji emocjonalnej, żeby mi sprawdził, bo ze względu na moje dziury w mózgu, lepiej, zeby ktoś to obiektywnie ocenił. No i tam jest takie zdanie: "...(w mojej osobowości) przeważają cechy ekstrawersyjne, ale zdarza mi się także działać jak introwertyk".
A mąż mi wkleja to zdanie na gg i pisze:
- Co k***?!
- czy to cię nie obraża?

No ale potem dodał, że żartował, bo wie co to znaczy

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-19 o 11:57
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:02   #4203
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Marta grunt, że opanowałaś sytuację i mały też sobie poradził Ja się bardzo boję zakrztuszeń, a sama jak byłam mała tak się kiedyś zakrztusiłam własnym płaczem, że juz byłam sina

Kurka, ale pada, a ja muszę iść do sklepu

Popłakałam sie ze śmiechu przez mojego męża. Wysłałam mu do przeczytania moją pracę na temat inteligencji emocjonalnej, żeby mi sprawdził, bo ze względu na moje dziury w mózgu, lepiej, zeby ktoś to obiektywnie ocenił. No i tam jest takie zdanie: "...(w mojej osobowości) przeważają cechy ekstrawersyjne, ale zdarza mi się także działać jak introwertyk".
A mąż mi wkleja to zdanie na gg i pisze:
- Co k***?!
- czy to cię nie obraża?

No ale potem dodał, że żartował, bo wie co to znaczy
jak ktoś nie zna tych słów, to faktycznie może uznać za obraźliwe ale mnie rozbawiłaś! aż mi lepiej!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:04   #4204
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
jak ktoś nie zna tych słów, to faktycznie może uznać za obraźliwe ale mnie rozbawiłaś! aż mi lepiej!
Cieszę się, że wpłynęłam na poprawę nastroju
Już myślałam, że będę mu musiała założyć zeszycik trudnych słów, ale na szczęście się chłopak zreflektował

Dobra, idę do tego sklepu. Będę "zaś potem" jak to mawia moja koleżanka z pracy

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-01-19 o 12:07
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:20   #4205
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej KOCHANE MOJE )
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE?

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:21   #4206
kliwia
Zakorzenienie

emilia pamietamy

eee chyba jeszcze nie do konca sie unormowalo, przeliczylam sie, obudzila sie i 2h wsiala na cycnku, odlozylam do lozeczka moze usnie - poki co nei placze

Do wlascicielki mebli MEZO BRW - jak zwykle skleroza :/ india?
i jak sie uzytkuje szafa? nie wkurzaja Cie te uchwyty?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:41   #4207
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane po ........ mh, długim czasie.

Dla przypomnienia: ślubowałam 05.09.09r. potem jakoś tak urwał mi się kontakt z wizazem (praca, mąż itp.). No ale jestem i chętnie poudzielam się (w miarę możliwości) na wątku PM 2009. Lepiej późno niż wcale.

A tak w ogóle jak ten czas leci, plany, zaręczyny, wesela a teraz już drugi rok wspólnego życia małżeńskiego.

Przeglądałam trochę wątek, gratuluję wszystkim mamusiom, tym obecnym i przyszłym.

My również planujemy dzidziusia, ale myślę, że to długa droga, ponieważ robimy teraz badania. Mam słabe wyniki, więc witaminki, uzupełnianie kwasu foliowego itp.
co prawda nie pamiętam cię z poprzednich części, ale miło, że do nas wróciłaś

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
czesc moje krolewny

Chyba pozegnalismy pierwszy skok rozwojowy, mala pzrespala noc, budzila sie tylko co2h i ladnie odplywala po ciumkaniu cycka. a cyce mam teraz takie wielkie, ze moglabym smialo startowac w konkursie na melony roku

W koncu moge swobodnie cos zorbic, wykapalam sie, umalowalam, zjadlam sniadanie i pije sobie kawe zbozowa
Dzis moze pojde z kolezanka na sapcer ale zimno troche na dworzu brrrrr i oby nie padalo
no brawo brawo, będzie coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Heja. Włąsnie dotarłam do pracy, bo byłam na pobraniu krwi. 4 fiolki mi pobrali i to z obydwu łapek. Tak mnie teraz bolą...buuuu.

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
hej KOCHANE MOJE )
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE?
Pewnie, gdzie się podziewałaś?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:46   #4208
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

pracuję, pracuję , pracuję

teraz do 1 lutego mam urlop

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:49   #4209
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
emilia pamietamy

eee chyba jeszcze nie do konca sie unormowalo, przeliczylam sie, obudzila sie i 2h wsiala na cycnku, odlozylam do lozeczka moze usnie - poki co nei placze

chyba neska, ale nie jestem pewna

Cytat:
hej KOCHANE MOJE )
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE?
Hej! Dawno Cię nie było
Stary 2011-01-19, 12:56   #4210
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cześć

Postanowiłam was nadrobić i chyba troche mi zejdzie Dawno mnie nie było i sie pogubiłam hehe.

Kliwia pokaż zdjecie małej bo ja nie widziałam

A u Myszki wszystko w porządku ??

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 12:58   #4211
martucha84
Zakorzenienie

ktosia hahahah mąż boski chciał cię bronić żeby cię nie obrażano albo żebyś sama siebie nie obrażała

Emilia pewno że tak witaj

wkręciłam się w książkę Rybulko ja cię utłukę kolejna noc nie przespana
Stary 2011-01-19, 13:03   #4212
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ktosia hahahah mąż boski chciał cię bronić żeby cię nie obrażano albo żebyś sama siebie nie obrażała

Emilia pewno że tak witaj

wkręciłam się w książkę Rybulko ja cię utłukę kolejna noc nie przespana
Bał się, że sama się obraziłam

A w ogóle, to ile tej śmietany dać do sosu? Kupiłam dużą 18, to całą?
Stary 2011-01-19, 13:50   #4213
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
hej KOCHANE MOJE )
PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE?
no cześć!

Cytat:
emilia pamietamy

Kochana trzymam kciuki, żeby to był ostatni raz

Stary 2011-01-19, 13:52   #4214
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc wszystkim

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki...
ja po nieprzespanej nocce (to chyba z nerwów) siedze z oczami na zapałkach pewnie padne po południu

jade za godzinke po wyniki i do lekarki - kolejny cieżki dzien

juz mi sie ryczec chce z tego wszystkiego

Kliwuś brawa dla maleńkiej
Kliwuś ja to sie zastanawiam jaki rozmiar stanika mam kupic do karmienia nosiłam B potem C a teraz takie małe D
to chyba kurde jeszcze urosną jak sie pokarm pojawi....

Martuś a ty mu sie dziwisz ze on taki szczesliwy jak tyle kobietek koło niego skacze maly podrywacz
jak my to moj powiedział "Po tatusiu tak ma"
jesli moge jeszcze coc dodac... potwierdzam zdnie Kliwii - kup C
a osobiscie polecam stanik firmy Mamma Alles
troche kosztuje ale warto
ja mam taki:
http://moda.allegro.pl/hit-alles-biu...400970670.html
i jestem z niego mega zadowolona
tak samo jak ty przed ciaza mialam miseczke B w ciazy C a teraz w sumie w swoje staniki C nie mieszcze sie ale ten lezy idalnie, mysle ze D bylby za duzy\aha Anika

Jak u mnie jest strasznie szaro i ponuro
swiecimy swiatla w calym mieszkaniu tak ciemno jest
A na dodatek mały szpital w domu mam - tz lezy z goraczka, wczoraj mial male sensacje zoladkowe ale dzis OK tylko ta goraczka i miesnie go bola
Dzidziol sie przylaczyl do tatusia - na szczescie tylko w spaniu a nie chorowaniu-wiec oba chrapią

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-01-19 o 13:53
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:00   #4215
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc wszystkim

jesli moge jeszcze coc dodac... potwierdzam zdnie Kliwii - kup C
a osobiscie polecam stanik firmy Mamma Alles
troche kosztuje ale warto
ja mam taki:
http://moda.allegro.pl/hit-alles-biu...400970670.html
i jestem z niego mega zadowolona
tak samo jak ty przed ciaza mialam miseczke B w ciazy C a teraz w sumie w swoje staniki C nie mieszcze sie ale ten lezy idalnie, mysle ze D bylby za duzy\aha Anika

Jak u mnie jest strasznie szaro i ponuro
swiecimy swiatla w calym mieszkaniu tak ciemno jest
A na dodatek mały szpital w domu mam - tz lezy z goraczka, wczoraj mial male sensacje zoladkowe ale dzis OK tylko ta goraczka i miesnie go bola
Dzidziol sie przylaczyl do tatusia - na szczescie tylko w spaniu a nie chorowaniu-wiec oba chrapią
jak problemy żołądkowe i objawy grypy - to pewno grypa żołądkowa. Oj współczuję. Niech nie je żadnego nabiału, to powinno mu być lepiej.

Kochana, jak Twoi śpią to korzystaj i trzymaj się z daleka od męża, żebyś się nie zaraziła.

U mnie też szaro i beznadziejnie. Muszę się za chwilę zbierać do wojewody... brrr, a pada i mi się nie chce...

Stary 2011-01-19, 14:10   #4216
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
jak problemy żołądkowe i objawy grypy - to pewno grypa żołądkowa. Oj współczuję. Niech nie je żadnego nabiału, to powinno mu być lepiej.

Kochana, jak Twoi śpią to korzystaj i trzymaj się z daleka od męża, żebyś się nie zaraziła.

U mnie też szaro i beznadziejnie. Muszę się za chwilę zbierać do wojewody... brrr, a pada i mi się nie chce...
Guciu tez wlasnie mysle ze to moze byc ta wstretna grypa, ale dzis nie mial snsacji z brzuchem. Teraz ma izolatke i spi w sypialni. Nie chcialabym sie zarazic a tym bardziej zeby na Tomcia pszeszlo! gryyyy
Tylko kurcze co tu na obiad dzis zrobic
Powodzenia u wojewody, to chyba w sprawie tego certyfikatu tak idziesz ? nio u mnie tez pada bryyy a tak wzielabym malucha i poszlabym na spacer.

Musze dzis zrobic te prezenty dla babci i dziadka
fotke mam wywolana, odciski raczek i nózek zrobione tylko nie mam jakies ramki do tego... i wlasnie mysle czydo antyramu czy do normalnej ramki a pod spód kolorowy papier jako tło...

Martus i Rybulka - a jak wasze prezenty dla dziadkow ?

aaaa i udalo mi sie Rybulko na wzor twoich fotek stopek Miloszkowych porobic podobne

aaa jeszcze dla mojej i tz babci, prababci Toma prezencik... chcielismy sobie fotke calej trojki zrobic bo w koncu wszyscy wnuczki tudzien Tom prawnuczek. Wczoraj byl u nas moj braciszek i go poprosilam o pocykanie fotek ale bryyy zadna nie nadaje sie... tak yo jest jak sie prosi 11latka o zrpbienie zdjec jakosciowo sa nawet OK ale hmmmm perspektywa nie ta bo on niski jest wiec zdjecia sa robione jakby z "z dołu" no coz chcial dobrze

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-01-19 o 14:13
Stary 2011-01-19, 14:15   #4217
kolanka
Zadomowienie

Ja na miejscu Madzialenki juz zostawiłabym ten temat. Skoro ona wyrwała te kartki i pojwi sie nowa notatka sporządzona poprawnie, to po prostu tylko bym sie pod nią podpisała i tyle.
Ale pomoc powinna dostać odpowiednia reprymendę o Madzialenki.

Jak to mówia... tylko winny sie tłumaczy.
Jeśli tylko jedna mama to zawuażyła i się poskarżyła, to myslę, że nie trzeba robić wielkiego problemu.
A poza tym dzieci tego i tak nie potrafią przeczytać, wiec ... dla mnie ta mama też niekoniecznie musiała "włączać alarm".

Emilia
- szkoda, ze nie masz avatarka, bo po nim szybciej sie kojarzy. To była jakś truskawka, czy cos podobnego .. mam nadzieje, ze dobrze pamiętam?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2011-01-19 o 14:18
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:26   #4218
kliwia
Zakorzenienie

ktosia no wlasnie neska!!!
sysunia https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2479
Stary 2011-01-19, 14:27   #4219
AgatkaL
Wtajemniczenie

Rety...jak mnie głowa boli !!! Do tego w mojej pracy jest koszmar, gdyż produkuje się tu zbiorniki z żywic poliestrowych, używa się styrenu i rozpuszczalników, a to są bardzo szkodliwe i przede wszystkim śmierdzące chemikalia...Ja juz nie wyrabiam, tym bardziej , że jestem alergikiem...wykończę się...bleeeeee

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:53   #4220
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

no i jestem

cukier sie unormował co nei znaczy ze mam sie zacząć objadac słodyczami <niestety> dalej mam byc na diecie
morfologia zadziwiająco dobrze powiedziała

stresa miałam lekkiego bo przez długą chwile nei szło wychwycić tętna a le jest i bije szybciutko

z mnie fantastycznych wiesci te potworne bole ktore mam od niedzieli to okazuje sie rozchodzeniem spojenia łonowego... dostałam jakies preparaty wapniowe i mam łykac i mało chodzic duzo lezec

jak lezec jak ja leze a to tym bardziej boli

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:55   #4221
celi25
Rozeznanie

Cytat:
emilia pamietamy

Cytat:
eee...to chyba ja

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:57   #4222
myszka_maj
Zakorzenienie

hej kochane

Sysunia - u mnie wszystko ok ale czas biegnie jak szalony gdzie te czasy kiedy byłam z wami na bieżąco tez mam plany zeby wszytko nadrobic ale Tomus nie zawsze pozwala, teraz śpi ale jak wyczuje ze jestem na wizażu to pewnie zaraz sie obudzi

Mały od czasu do czasu marudzi ale i tak jest kochany, tylko ja ostatnio czuje sie zmęczona, mieśnie bolą itd....mam nadzieje ze przjedzie Tomek zaczyna już gaworzyć i śmieje sie już świadomie

mam do was prośbę...wielokrotnie na wątku oglądałam różne projekty pomieszczeń - wiec mam do was pytanko gdzie i jak zrobić taki projekt???? plissssss pomożcie

a to moje Kochanie - dziś ma 8 tygodni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12344.jpg (61,9 KB, 42 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2011-01-19 o 14:59
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 14:59   #4223
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny sama nie wiem, ale ja uważam, że Madzia powinna się jednak "wybielić" przed rodzicami.
Rozumiem jeśli tej dziewczynie zdarzyłaby sie pojedyncza pomyłka, ale skoro powieliła ja 25 razy to znaczy, że rzeczywiście nie wie jak to się pisze poprawnie.
Ta sytuacja może podważyć autorytet Madzi.
Uważam, że najlepsze rozwiązanie sytuacji wskazała Kasiaher: " (...) może zapytaj się swojej pomocy czy ma właśnie dysortografię czy dysleksję jeśli tak to myślę że możesz powiedzieć że pisała to twoja pomoc i jeśli pojawią się jeszcze raz takie błędy żeby zbytnio nie zwracali na to uwagi (...)".
Też uważam, że lepiej pogadać z pomocą. A z rodzicami jakoś humorystycznie porozmawiać na ten temat ... albo w ogóle nie zaczynać rozmowy.

Właśnie przyszła paczka z perfumami. Idę wąchać
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-19, 15:05   #4224
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej kochane

Sysunia - u mnie wszystko ok ale czas biegnie jak szalony gdzie te czasy kiedy byłam z wami na bieżąco tez mam plany zeby wszytko nadrobic ale Tomus nie zawsze pozwala, teraz śpi ale jak wyczuje ze jestem na wizażu to pewnie zaraz sie obudzi

Mały od czasu do czasu marudzi ale i tak jest kochany, tylko ja ostatnio czuje sie zmęczona, mieśnie bolą itd....mam nadzieje ze przjedzie Tomek zaczyna już gaworzyć i śmieje sie już świadomie

mam do was prośbę...wielokrotnie na wątku oglądałam różne projekty pomieszczeń - wiec mam do was pytanko gdzie i jak zrobić taki projekt???? plissssss pomożcie

a to moje Kochanie - dziś ma 8 tygodni
Myszko fajnie ze Tomus dal ci chwile wolnego na wizaz
rosnie pieknie ta twoja kruszynka.zlecialo szybko 8 tyg co?
co do projektu nie pomoge, ale pewnie dziewczyny ktore to robily zaraz napisza

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Też uważam, że lepiej pogadać z pomocą. A z rodzicami jakoś humorystycznie porozmawiać na ten temat ... albo w ogóle nie zaczynać rozmowy.

Właśnie przyszła paczka z perfumami. Idę wąchać
jakie jakie ?

anika - czyli opcja szpital nie aktualna ? to dobrze ze wyniki dobre super!
Stary 2011-01-19, 15:09   #4225
Ana***
Zakorzenienie

Cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 15:11   #4226
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Myszko fajnie ze Tomus dal ci chwile wolnego na wizaz
rosnie pieknie ta twoja kruszynka.zlecialo szybko 8 tyg co?
oj tak, zleciało zleciało - nawet nie wiem kiedy

Nasz Skarb
Stary 2011-01-19, 15:26   #4227
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cześć
czesc
Stary 2011-01-19, 15:30   #4228
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no i jestem

cukier sie unormował co nei znaczy ze mam sie zacząć objadac słodyczami <niestety> dalej mam byc na diecie
morfologia zadziwiająco dobrze powiedziała

stresa miałam lekkiego bo przez długą chwile nei szło wychwycić tętna a le jest i bije szybciutko

z mnie fantastycznych wiesci te potworne bole ktore mam od niedzieli to okazuje sie rozchodzeniem spojenia łonowego... dostałam jakies preparaty wapniowe i mam łykac i mało chodzic duzo lezec

jak lezec jak ja leze a to tym bardziej boli

Mam pytanko - to badanie tętna przeprowadza się takim małym aparatem, który ma głowicę podobną do usg? Od którego tyg ciąży to się robi?
Stary 2011-01-19, 15:35   #4229
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Mam pytanko - to badanie tętna przeprowadza się takim małym aparatem, który ma głowicę podobną do usg? Od którego tyg ciąży to się robi?
tetno mozna chyba zbadac na usg, takim aparacikiem jak piszesz i na ktg

Nasz Skarb
Stary 2011-01-19, 15:36   #4230
kliwia
Zakorzenienie

celi no i jak te uchwyty ?

ktosia u mnie tetno ginka badala glowica od usg na kazdym usg badala tetno od kiedy bilo serduszko.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości