|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
nie oglądam pamiętników, bo to bez sensu skoro oglądałam w grudniu, zamiast tego będę oglądac 90210
![]() tak w ogóle to tyle mówi się żeby unikać słońca, w ogóle się go wystrzegac, bo skóra się starzeje, a przecież słońce to witamina D... jak to wkoncu jest...?;/ |
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mów, że aż tak
![]() Ja go nawet lubię, szczególnie po tym jak pierwszy raz obejrzałam Miasto Aniołów A film nie był taki zły, powiedziałabym, że nawet niezły ![]() Ja też nie a szkoda Wybieram się jutro obadać Inglota i obawiam się, że mogę coś kupić ![]() A tak w ogóle nie powinno się nosić gumek w portfelu (szczególnie jeśli się ten portfel nosi w kieszeni) bo jest im tam za ciepło i potem mogą nie spełnić swojego zadania ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-01-18 o 22:12 |
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
to o portfelu słyszałam
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
phi zawsze ludziom zycie utrudniają
|
|
|
|
|
#937 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Moja teściowa - lekarz - była wielkim przeciwnikiem słońca, bo fotostarzenie, rodniki, raki i inne takie... aż pojechała pewnego razu na sympozjum, gdzie jakiś autorytet wygłaszał referat nt. witaminy D i słońca. Że generalnie w organiźmie jest jej o wiele za mało, że aby dostarczyć odpowiednią ilość, to trzeba łykać wielokrotnie wyższe dawki niż w dostępnych suplementach, a jakieś badanie wykazało, że dzięki naświetlaniu rak skóry się cofnął ![]() Czyli wszystko z umiarem Wyznaję sama zasadę, że opalam się, ale nie leżę w słońcu plackiem godzinami. Cytat:
![]() Wolę omijać Inglota z daleka... Kobo już kusi wystarczająco. A do tego otworzyli u mnie takie piękne stoisko Vipery
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Więc pamiętaj - kiedy chłopak wyjmie gumkę z kieszeni albo z portfela zapytaj go najpierw jak długo ją tam trzymał bo może się okazać, że od gimnazjum
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że ten sklep jest na drugim końcu miasta - nie będzie mi się chciało zbyt często tam chodzić |
|
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() myslisz, że się przyzna? ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- jak mnie wkurza to, że we wszystkich filmach 16 czy 17 latki grają osoby mające minimum 20 lat;/ ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Aga Ty tez tak masz, ze napisy Ci idą wolniej niż film? denerwujące
|
||
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie
![]() Cytat:
http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58763 ![]() Obejrzeliśmy z TŻ;em filmik i oboje ryczymy ![]() |
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak to się przesuwa? ![]() zobaczyłam tylko tytuł i dalej nie dam rady... |
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tak poryczałam, że TŻ musiał mnie uspokajać
|
|
|
|
|
#943 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też się nie chce za często do tej galerii jeździć, no ale czasem muszę, bo tam są dwie Natury .Póki co jednak się na nic nie skusiłam ![]() Cytat:
Jak już 'pracuję' nad opalenizną, to tak max pół godzinki na stronę ciała przeznaczam, a najlepiej to spacerek w słońcu Cytat:
.Też tylko zerknęłam na tytuł i szybko zamknęłam, bo po takich rzeczach to ja spać nie mogę po nocy. Brak słów.
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko niech sama nie przechowuje w portfelu
![]() Cytat:
NK, nie wiem w jakim programie oglądasz filmy - ja mam AllPlayera i wchodzę w ustawienia, napisy, edytor napisów i tam przesuwam sobie o 1 sekundę do przodu, zapisz i zamknij i gotowe. |
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam po prostu przebywam na słoncu tyle ile chcę, nawet jesli to pare godzin, ale nie zmuszam się
ale spf50 mam na buzce, co prawda jak wejdę do wody to nigdy nie filtruję sie 2 raz![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- tez allplayer tylko ja mam po angielsku |
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
A nie da się tam w ustawieniach języka zmienić?
![]() To może poszukaj w necie wersji po polsku
|
|
|
|
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
A ja go bardzo lubię ! Cytat:
Chyba jednak spróbuję tej karty. Zawsze mogę wrócić. Najgorsze jest to, że będę musiała powiadamiać o zmianie numeru. Na żadnych bonusach to ja się nie znam i nie korzystam. Podpisuję umowę, dostaję jakieś tam "darmowe minuty", ale i tak mam zawsze dopłatę poza abonamentem. Cytat:
U mnie w mieście kobita otworzyła salon wróżb. Stawia tarota, karty anielskie, archanielskie itp. Zwykłych kart nie stawia.Wczoraj do niej telefonowałam. Życzy sobie stówę za tarota. Drogo, cholercia ! Ale mnie straszliwie korci i chyba się skuszę. U nas już sezon studniówkowy rozpoczęty. Ja pierdziu, wszystkie w salach balowych najlepszych okolicznych restauracji i hoteli. Poprzewracało się w głowach ! Za moich czasów tupało się w salach gimnastycznych. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałaś pewnie minuty do swojej sieci ale więcej dzwoniłaś do innych sieci i stąd przekraczanie abonamentu. Albo tych darmowych minut jest mało ![]() Ja mam telefon na kartę w Orange już chyba z 8 lat i na razie jest mi dobrze, poza tym mój numer mi się podoba ![]() Ale na abonament z Orange na pewno się nie przerzucę bo nie ma dobrej oferty ![]() Cytat:
Ale to akurat dlatego, że w mojej szkole była malutka sala gimnastyczna
|
||
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
500 od pary, 250 jedna osoba
studniówke ma się raz w życiu
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, gdyby moja studniówka tyle kosztowała to bym w życiu na nią nie poszła
![]() |
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ale tam jest taka mega wypasiona studniówka
zresztą ja i tak nie wiem czy pójdę, bo pewnie nie bd miała z kim
|
|
|
|
|
#954 | ||||
|
|
Cytat:
. Oczywiście o ile jest to technicznie do zrobienia - warto poszukać w sieci, czy komuś się udało. Zawsze będziesz miała w ręku argument.Cytat:
, bo co będzie to będzie. Stówkę mieć a nie mieć, to już jakby 200... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pamiętam, jak 3 lata wcześniej czwarte klasy przygotowywały się do studniówki i na korytarzach szkolnych malowali takie ogromne plakaty do wystroju sal jadalnych
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem jakbysmy sie na sali pomiescili, bo w mojej szkole jest LO, technikum i LP
|
|
|
|
|
#956 |
|
|
Aga, mam złe wieści
![]() Dostałam wiadomość od sprzedającego, że mu się kremy Oriental Gold skończyły . Dostałam zwrot środków i prośbę o anulowanie transakcji.Daj znać, co teraz robimy.
|
|
|
#957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że w mojej szkole było po 6 klas z tego samego rocznika, w każdej po 30kilka osób, roczniki wyżej i niżej tak samo albo trochę mniej a teraz ledwo po 3 klasy są i 20parę osób w każdej ![]() Cytat:
![]() Potrzymaj na razie kasę, coś tam na pewno jeszcze wynajdę |
|||
|
|
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tyle też płacimy... Cytat:
i elegąs jest (tzn u mnei nie do końca )---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- a propos 100dn http://mistrzowie.org/160534/Anagramat
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozyjemy zobaczymy, ale czarno to widzę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.