TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 20:40   #781
Perla23
Raczkowanie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Czesc dziwczyny
Ja szukalam tego wszedzie zeby sciagnac no ale nie moge znalesc Jezeli ktoras bylaby tak dobra zeby przeslac mi linki to tych cwiczen to bylabym wdzieczna
Pozdrawiam
Perla23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 10:29   #782
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dotek86 Pokaż wiadomość
na torrentach można znaleźć całość w jednym,ale wtedy to ma 4 gb!!!

powiedz mi bo tam w bbl są ćwiczenia z taką taśmą i czym ją zastępujesz???chyba,że masz taką taśmę.
Nie mam taśmy, za to mam ciężarki na nogi po 1,5 kg W Tesco słyszałam że one grosze kosztują

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Perla23 Pokaż wiadomość
Czesc dziwczyny
Ja szukalam tego wszedzie zeby sciagnac no ale nie moge znalesc Jezeli ktoras bylaby tak dobra zeby przeslac mi linki to tych cwiczen to bylabym wdzieczna
Pozdrawiam
Ja mam tylko na chomiku linki, jakbyś chciała, ale trzeba wykupić transfer żeby sciągnać.
Stary 2011-01-20, 10:31   #783
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Agusiek, a co myślisz o tym żeby zacząć w środku tygodnia TF? np dzisiaj.

Nie mam do tego szczęścia :/ Po zwykłym przeziębieniu dostałam żołądkówkę

Zastanawiam się czy lepiej czekać i zacząć od poniedziałku czy mogę już dzisiaj.
Tylko jak zacznę dzisiaj to od przyszłego tygodnia muszę iść z planem z pierwszego chyba

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 10:38   #784
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Agusiek, a co myślisz o tym żeby zacząć w środku tygodnia TF? np dzisiaj.

Nie mam do tego szczęścia :/ Po zwykłym przeziębieniu dostałam żołądkówkę

Zastanawiam się czy lepiej czekać i zacząć od poniedziałku czy mogę już dzisiaj.
Tylko jak zacznę dzisiaj to od przyszłego tygodnia muszę iść z planem z pierwszego chyba
Możesz dzisiaj zacząć, tylko przerwa Ci się przesunie i będzie w sobotę tak? No i potem w niedzielę robisz program z czwartku. Tylko żebyś nie pokręciła najlepiej zapisuj na kartce po kolei każdego dnia co cwiczyłaś, nie pomylisz się
Stary 2011-01-20, 13:57   #785
krtek_
Zadomowienie

Ściągam ten Turbo Fire i się zastanawiam: Fire 45 Class i Fire 45 EZ Class to nie jest ten sam filmik, prawda? ;> Czym one się różnią w praktyce?

Give thanks for unknown blessings already on their way.

2012: 55

2013: 13
tu piszę o przeczytanych książkach
krtek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 17:39   #786
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krtek_ Pokaż wiadomość
Ściągam ten Turbo Fire i się zastanawiam: Fire 45 Class i Fire 45 EZ Class to nie jest ten sam filmik, prawda? ;> Czym one się różnią w praktyce?
Tak, to nie jest ten sam filmik. Fire 45 class ma hiity w trakcie, chyba 3. A 45 ez to typowy aerob, taneczny, mój ulubiony
Stary 2011-01-21, 21:20   #787
mikasa5
Zadomowienie

Od jutra zaczynam po raz (uwaga ) czwarty Turbo Fire. Zaczynają się ferie, więc będzie więcej czasu dla siebie Mam nadzieję, że teraz wytrwam dłużej, niż 1,5 miesiąca

Tylko teraz ćwiczę jeszcze callanetics i nie chcę tego przerywać, a muszę ćwiczyć TF, więc mogę to jakoś połączyć ? Co najpierw ? Turbo Fire czy callanetics ? Czy to ma wgl jakieś znaczenie ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 09:27   #788
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikasa5 Pokaż wiadomość
Od jutra zaczynam po raz (uwaga ) czwarty Turbo Fire. Zaczynają się ferie, więc będzie więcej czasu dla siebie Mam nadzieję, że teraz wytrwam dłużej, niż 1,5 miesiąca

Tylko teraz ćwiczę jeszcze callanetics i nie chcę tego przerywać, a muszę ćwiczyć TF, więc mogę to jakoś połączyć ? Co najpierw ? Turbo Fire czy callanetics ? Czy to ma wgl jakieś znaczenie ?
Hehe to wytrwałości życzę

Moim zdaniem najpierw TF a potem callanetics, bo poćwiczysz a poźniej się dobrze rozciągniesz w callaneticsie
Stary 2011-01-22, 22:32   #789
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Miałam mega pracowity tydzień i nie miałam czasu nawet nic popisać :/ Ale ćwiczyć ćwiczyłam, a to najważniejsze i przekroczyłam magiczną wagę 60 kg i moim oczom ukazała się waga już 59 kg

Cytat:
High&Tight i bum bum. Właśnie wczoraj ćwiczyłam bum bum i mam mega zakwasy na pupie i pod nią ciężko mi siedzieć a jak wstaję to jakby nogi mi się odrywały od pupy . Mam nadzieję, ze jutro bedzie juz lepiej. W sumie to dobrze, bo czuć chociaż ze działają cwiczenia
spróbowałam H&T i podoba mi się myślę, że jak będę miała czas i ochotę to sobie będę po to sięgać. BB spróbuję być może jutro. Więcej pisać o tym nie będę bo to przecież nie temat o BBL

Widziałam, że były pytania o taśmy wykorzystywane w ćwiczeniach. Wydaje mi się, że w przypadku TF tam gdzie ćwiczą z tą różową wąską gumą z uchwytwami to w części ćwiczeń (tych robionych na stojąco) początkowo jeżeli się nią nie dysponuje to można wykorzystać ciężarki. Gorzej będzie przy ćwiczeniach na macie, tam jednak lepsza jest taka guma guma (ewentualnie długi expander bez uchwytów, taka szersza guma). Jest też jeszcze wykorzystywana taka zielona guma, na tym filmiku oni mają związany taki długi szeroki ekspander, ale można też kupić pasy do ćwiczeń i je też wykorzystywać. Taki pas przydaje się też właśnie w BBL.
A jeżeli kogoś to interesuje to obecnie w ofercie rossmanna są:
- expandery - zestaw 3 elementów (w tym jest właśnie taka guma z uchwytami)
- pasy do ćwiczeń - 2 sztuki (czyli coś w stylu tej zielonej gumy)
Nie wiem jakiej jakości, bo jeszcze nie widziałam tego bezpośrednio, dzisiaj w gazetce reklamowej zobaczyłam, ale w poniedziałek pójdę popatrzeć i może się skuszę, bo jednak cenowo atrakcyjnie to wygląda.
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:38   #790
krtek_
Zadomowienie

Od poniedziałku dołączam do was i będę się pocić razem z Chalean Trochę mnie martwią te przyrządy, taśmy i inne gumy, no ale będę kombinować, bo nie mam nic takiego, a forsą ostatnio nie śmierdzę.

Już nie mogę się doczekać poniedziałku

Stary 2011-01-23, 10:07   #791
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Miałam mega pracowity tydzień i nie miałam czasu nawet nic popisać :/ Ale ćwiczyć ćwiczyłam, a to najważniejsze i przekroczyłam magiczną wagę 60 kg i moim oczom ukazała się waga już 59 kg

spróbowałam H&T i podoba mi się myślę, że jak będę miała czas i ochotę to sobie będę po to sięgać. BB spróbuję być może jutro. Więcej pisać o tym nie będę bo to przecież nie temat o BBL

Widziałam, że były pytania o taśmy wykorzystywane w ćwiczeniach. Wydaje mi się, że w przypadku TF tam gdzie ćwiczą z tą różową wąską gumą z uchwytwami to w części ćwiczeń (tych robionych na stojąco) początkowo jeżeli się nią nie dysponuje to można wykorzystać ciężarki. Gorzej będzie przy ćwiczeniach na macie, tam jednak lepsza jest taka guma guma (ewentualnie długi expander bez uchwytów, taka szersza guma). Jest też jeszcze wykorzystywana taka zielona guma, na tym filmiku oni mają związany taki długi szeroki ekspander, ale można też kupić pasy do ćwiczeń i je też wykorzystywać. Taki pas przydaje się też właśnie w BBL.
A jeżeli kogoś to interesuje to obecnie w ofercie rossmanna są:
- expandery - zestaw 3 elementów (w tym jest właśnie taka guma z uchwytami)
- pasy do ćwiczeń - 2 sztuki (czyli coś w stylu tej zielonej gumy)
Nie wiem jakiej jakości, bo jeszcze nie widziałam tego bezpośrednio, dzisiaj w gazetce reklamowej zobaczyłam, ale w poniedziałek pójdę popatrzeć i może się skuszę, bo jednak cenowo atrakcyjnie to wygląda.
O gratuluję
Cholera, akurat u mnie w mieście jest 1 rossman i akurat teraz go remontują i nieczynny do połowy lutego
Cytat:
Od poniedziałku dołączam do was i będę się pocić razem z Chalean Trochę mnie martwią te przyrządy, taśmy i inne gumy, no ale będę kombinować, bo nie mam nic takiego, a forsą ostatnio nie śmierdzę.

Już nie mogę się doczekać poniedziałku
O super, kolejna zmobilizowana
Nie przejmuj się tak tymi taśmami i gumami. Ja tamten trening robilam bez taśm i gum a efekty były

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 13:40   #792
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Trochę mnie martwią te przyrządy, taśmy i inne gumy, no ale będę kombinować, bo nie mam nic takiego, a forsą ostatnio nie śmierdzę.
W tych ćwiczeniach siłowych kształtujących ręce możesz gumy zastąpić ciężarkami, albo najprościej jeżeli takich nie posiadasz to możesz np. małe butelki napełnić czymś cięższym i w ten sposób próbować ćwiczyć.

A te ćwiczenia siłowe na leżąco możesz wykonywać bez przyrządów jeżeli ich nie masz, albo spróbować znaleźć jakiś dłuższy w miarę rozciągliwy pasek (żeby zastąpić tą różową gumę) albo krótszy pasek (do zastąpienia tej zielonej gumy).

Ale na początek jeżeli wcześniej nie ćwiczyłaś to spróbuj może bez obciążeń, a w międzyczasie może a nuż ci przyjdzie pomysł czym możesz je zastąpić jeżeli stwierdzisz, że ćwiczenie bez obciążeń już ci nie wystarczają

Cytat:
O gratuluję
Cholera, akurat u mnie w mieście jest 1 rossman i akurat teraz go remontują i nieczynny do połowy lutego
U mnie też jest jeden, ale naszczęście działający A te ekspandery to wcześniej były też w lidlu, można tam poszukać, ewentualnie słyszałam że w tesco mają takie gumy, ale ja ich jakoś nie widziałam. Ja powoli staram się skompletować takie różne przyrządy do ćwiczeń, więc szukam i patrzę gdzie co akurat się pojawia
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:48   #793
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też jest jeden, ale naszczęście działający A te ekspandery to wcześniej były też w lidlu, można tam poszukać, ewentualnie słyszałam że w tesco mają takie gumy, ale ja ich jakoś nie widziałam. Ja powoli staram się skompletować takie różne przyrządy do ćwiczeń, więc szukam i patrzę gdzie co akurat się pojawia
No były w lidlu, ale byłam ostatnio i już ich nie było Wszystko przeciwko mnie
Stary 2011-01-23, 17:46   #794
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
W tych ćwiczeniach siłowych kształtujących ręce możesz gumy zastąpić ciężarkami, albo najprościej jeżeli takich nie posiadasz to możesz np. małe butelki napełnić czymś cięższym i w ten sposób próbować ćwiczyć.

A te ćwiczenia siłowe na leżąco możesz wykonywać bez przyrządów jeżeli ich nie masz, albo spróbować znaleźć jakiś dłuższy w miarę rozciągliwy pasek (żeby zastąpić tą różową gumę) albo krótszy pasek (do zastąpienia tej zielonej gumy).

Ale na początek jeżeli wcześniej nie ćwiczyłaś to spróbuj może bez obciążeń, a w międzyczasie może a nuż ci przyjdzie pomysł czym możesz je zastąpić jeżeli stwierdzisz, że ćwiczenie bez obciążeń już ci nie wystarczają

Dzięki, będę kombinować Całkiem możliwe, że nie będzie mi nic potrzebne, bo chociaż wcześniej robiłam Turbo Jam, to ręce mam strasznie słabe.

Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Nie przejmuj się tak tymi taśmami i gumami. Ja tamten trening robilam bez taśm i gum a efekty były
To już w ogóle jestem spokojna Zobaczymy, czy jutro po ćwiczeniach nadal będę taka pełna entuzjazmu

Stary 2011-01-23, 19:04   #795
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
To już w ogóle jestem spokojna Zobaczymy, czy jutro po ćwiczeniach nadal będę taka pełna entuzjazmu
Na pewno będziesz pełna energii i nie będziesz mogła się doczekać następnego treningu
Stary 2011-01-23, 23:49   #796
Loczek93
Raczkowanie

Witajcie

od jutra do Was dołączam! nie mogę się doczekać, ale z drugiej strony przerażają mnie opisy potwornych zakwasów! pocieszam się jedynie efektami, o których wspominacie
mniej więcej po jakim czasie dostrzegacie widoczne efekty (na wadze i wizualnie?)
Loczek93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 09:26   #797
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Loczek93 Pokaż wiadomość
Witajcie

od jutra do Was dołączam! nie mogę się doczekać, ale z drugiej strony przerażają mnie opisy potwornych zakwasów! pocieszam się jedynie efektami, o których wspominacie
mniej więcej po jakim czasie dostrzegacie widoczne efekty (na wadze i wizualnie?)
Te zakwasy to BBL, po TF nie ma takich strasznych bo to w większości aeroby
Po niecałym tygodniu widziałam już efekty, bardziej zbite ciało
Stary 2011-01-24, 12:51   #798
krtek_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Te zakwasy to BBL, po TF nie ma takich strasznych bo to w większości aeroby
Po niecałym tygodniu widziałam już efekty, bardziej zbite ciało
Motywujesz tymi szybkimi efektami i to bardzo

To jest świetne ! "Po" byłam mokra i ledwo dyszałam (cóż... nad kondycją jeszcze trzeba popracować), ale uśmiech miałam na pół twarzy Ale gdybym nie była po Turbo Jam, to chyba nie załapałabym nic z tych kroków, podziwiam tych, dla których TF było pierwszym spotkaniem z Chalean.

Edytowane przez krtek_
Czas edycji: 2011-01-24 o 16:17
Stary 2011-01-24, 17:51   #799
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Motywujesz tymi szybkimi efektami i to bardzo

To jest świetne ! "Po" byłam mokra i ledwo dyszałam (cóż... nad kondycją jeszcze trzeba popracować), ale uśmiech miałam na pół twarzy Ale gdybym nie była po Turbo Jam, to chyba nie załapałabym nic z tych kroków, podziwiam tych, dla których TF było pierwszym spotkaniem z Chalean.
Mówiłam, że TF dodaje energii Można się wyżyć, wyskakać. Dopiero pod wieczór poczujesz się zmęczona.
No dla mnie początek z TF to była jakaś czarna magia ale pare dni i załapałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 19:50   #800
xXCukIeReCzek94Xx
Raczkowanie

Witajcie Dzisiaj rozpoczynam swoją przygodę z turbo fire :P Chciałam zaraz zacząć dzień pierwszy ćwiczeń tzn fire 30 class + stretch 10 class i mam takie oto pytanie.. Co wykonać najpierw? i co wykonywać zawsze najpierw? kolejność ma znaczenie? Z góry dziękuję za odp
xXCukIeReCzek94Xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 19:57   #801
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXCukIeReCzek94Xx Pokaż wiadomość
Witajcie Dzisiaj rozpoczynam swoją przygodę z turbo fire :P Chciałam zaraz zacząć dzień pierwszy ćwiczeń tzn fire 30 class + stretch 10 class i mam takie oto pytanie.. Co wykonać najpierw? i co wykonywać zawsze najpierw? kolejność ma znaczenie? Z góry dziękuję za odp
Hej
Wykonuj tak jest w rozpisce po kolei, najpierw to co na górze, pozniej to co na dole. Stretch to rozciąganie, więc zawsze będzie na końcu
Stary 2011-01-24, 20:14   #802
xXCukIeReCzek94Xx
Raczkowanie

mamuniuuu.. zanim załapię jeden krok i dobrze go wykonam raz, to już jest następny nie ma sensu żebym stała przez większość czasu i zastanawiała się "jak to leciało", czy turbo jam ułatwi choć odrobinę późniejsze wykonywanie turbo fire? albo callanetics?:P
Stary 2011-01-24, 20:18   #803
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
mamuniuuu.. zanim załapię jeden krok i dobrze go wykonam raz, to już jest następny nie ma sensu żebym stała przez większość czasu i zastanawiała się "jak to leciało", czy turbo jam ułatwi choć odrobinę późniejsze wykonywanie turbo fire? albo callanetics?:P
Nie poddawaj się tak szybko, mi tez na poczatku nic nie wychodziło. A teraz na pamięć znam. Oglądnij sobie cały filmik jeszcze raz, troche zapamiętasz. A jak nie to ruszaj się po swojemu

Dziewczyny pisza, że po Turbo jam jest o wiele łatwiej Callanetics nic tu nie pomoże

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 20:23   #804
xXCukIeReCzek94Xx
Raczkowanie

hmm to pościągam filmiki z turbo jam, mam nadzieje ze to mi pomoze
Stary 2011-01-25, 10:34   #805
mikasa5
Zadomowienie

Cytat:
Skąd ja to znam Na początku też było bardzo ciężko, ale po ok. 4 dniach już mniej więcej łapałam kroki. Spróbuj jeszcze kilka razy, aż w końcu będzie trochę lepiej. Może np. tydzień przed takim porządnym rozpoczęciem treningu, oglądaj filmiki, spróbuj "na sucho" powtarzać.
Stary 2011-01-25, 15:37   #806
krtek_
Zadomowienie

Jestem już po dzisiejszym HIIT 15 & Stretch 10 i powiem tak: lubię to coraz bardziej Oczywiście, mojemu wykonaniu ćwiczeń daleko do ideału, zwłaszcza w skokach, ale daję radę 15 min minęło zanim się obejrzałam, to uczucie zmęczenia jest świetnie, ogólnie jestem bardzo zadowolona i szkoda, że jutro mam Rest

Stary 2011-01-25, 17:49   #807
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem już po dzisiejszym HIIT 15 & Stretch 10 i powiem tak: lubię to coraz bardziej Oczywiście, mojemu wykonaniu ćwiczeń daleko do ideału, zwłaszcza w skokach, ale daję radę 15 min minęło zanim się obejrzałam, to uczucie zmęczenia jest świetnie, ogólnie jestem bardzo zadowolona i szkoda, że jutro mam Rest
Też nie mogłam się zawsze doczekać nastepnego treningu Ale jak są przerwy to rób je, bo są potrzebne Ja wczoraj fire 45 class zrobiłam i H&T z BBL, a dziś zrobie hiit'a 15 jeśli wytrwam do końca, bo zawsze przy hiitach mnie kolka jakaś wstrętna łapie i nie mogę dalej robić
Tak w ogóle to nie robię wg planu, robię to na co akurat mam ochotę

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Dziewczyny zrobiłam jednak hiit 20 Ale jestem z siebie dumna, bo prawie w ogóle się nie zmęczyłam, nawet mokra nie jestem jak to zawsze było, tylko lekko zgrzana Nie spodziewałam się, że kiedyś będę miała taką kondycję Ale super się czuję
Stary 2011-01-25, 19:00   #808
Blameworthy
Rozeznanie

grrr jestem wściekła, bo nie mam czasu na robienie ćwiczeń. wszystkie weekendy w rozjazdach, imprezy i dużo jedzenia. do tego w szkole mnóstwo do roboty i padam ze zmęczenia.

dzisiaj obiecałam sobie, że poćwiczę i zrobiłam hiit 20 i parę elementów z abs 10. czuję się dumna z siebie, że dałam radę muszę się jakoś zmobilizować i wygospodarować czas na TF, bo znowu zgrubnę i wcześniejsze efekty pójdą na marne :<

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-25, 19:09   #809
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
grrr jestem wściekła, bo nie mam czasu na robienie ćwiczeń. wszystkie weekendy w rozjazdach, imprezy i dużo jedzenia. do tego w szkole mnóstwo do roboty i padam ze zmęczenia.

dzisiaj obiecałam sobie, że poćwiczę i zrobiłam hiit 20 i parę elementów z abs 10. czuję się dumna z siebie, że dałam radę muszę się jakoś zmobilizować i wygospodarować czas na TF, bo znowu zgrubnę i wcześniejsze efekty pójdą na marne :<
No widzisz, wystarczy chcieć
Stary 2011-01-25, 21:25   #810
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Agusiek nie wiem, czy mnie pamiętasz. Po kim jak po kim, ale po tobie kondycji można było sie spodziewać, moja guru

Ja miałam choc czasem ćwiczyc TF, ale czasu brak. Ledwo starcza na 20-30 min na rowerku ehh.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości