|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Ziaja Sopot - 8 zł, dla mojej bladej cery jest ok
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- wszystkie robią film: Kanały Yt które polecam
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kinaa1;24478122]Ziaja Sopot - 8 zł, dla mojej bladej cery jest ok
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Popieram ale śmierdzi jak zwykły samoopalacz i koniecznie peeling przed
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
nieee no co do balsamów brązujących to mam świetny lirene ten z kawą, akurat balsamy mają boskie.
a ziaja sopot samoopalacz jest barwiony? bo tylko o to mi chodzi. |
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem moze taki typ skory czy cus jeszcze nie trafilam na nic co by miało odcien brazowej delikatnej opalenizny a dziwne bo moja karnacja nalezy raczej do ciemniejszych jeszcze rozumiem jakbym była bladolica i wtedy marchewa by wychodziła ![]() ziaja nie jest barwiona
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
nie
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
nie że pomaranczowe booo odcień spoko, od pasa w górę ładnie rozprowadził się samoopalacz i w ogóle tutaj libk -> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1295403941
chodzi o to że na nogach mam pełno smug i plam, bo ja tak naprawdę nie wiedziałam gdzie nakładam ten lirene tak szybko się wchłania że miejscami nałożone jest podwójnie, miejscami łyso wręcz i jestem jak łaciata krówka ![]() Kinaa1 no właśnie, ja szukam jakiegoś takiego barwionego jak xen tan, bo 120 zł to mnie nie stać ![]() poszukam teraz czegoś o st.moriz ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- cenowo nie tak źle, nie tak źle... http://cgi.ebay.pl/ST-MORIZ-INSTANT-...item3f038aacaa |
|
|
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
cenowo z przesyłką - prawie identycznie jak na allegro.....
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam mieszane uczucia, szukam na yt żeby może ktoś go wsmarował na wizji :P ale słabo, bo jak to jest pianka to wątpię by działała w ten sposób
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- uff znalazłam ;p http://www.youtube.com/watch?v=RhFlziSmQzA dzięki, jak skończę lirene to kupię to
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy już wiecie, ale http://www.youtube.com/user/BrunettesHeart
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/user/61489pus.../0/tALQ8dWY1fU Super dziewczyna i fajne porady - polecam!
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
"cześć dziewczyny moje kochane" jakby cukiereczka85 słyszała :P
no ale fajne tło miła dziewczyna ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- OBoże czemu ja tego wcześniej nie widziałam? ![]() ![]() http://www.youtube.com/user/nieesia2...69/vkjpF-4C_dE
|
|
|
|
#1392 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=s98Z32yYCAM a jak
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Kina, dziewczyny pisały, że szkoda, że ta dziewczyna nie nagrywa, znamy ją z bloga http://brunettesheart.blogspot.com/
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajny facet
|
|
|
|
#1395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby mój też chciał tak o siebie dbać, omajgad: d
|
|
|
|
#1397 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do Slima... Piłam Efekty były, owszem i wracam do niego w wakacje, bo w wakacje mam wzmożone ruchy i faktycznie działa. Ale trzeba zdzierżyć smak, bo jest tak pieruńsko słodki...! Zresztą wystarczy spojrzeć na skład: glukoza i fruktoza Gdyby nie te kambodże, to tańszym odpowiednikiem byłaby po prostu posłodzona woda, ale podubnież te kambodże i nie kambodże serio wspomagają.
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to samo słyszałam o diecie 1000 kalorii, kapuścianej, kwaśniewskiego...
|
|
|
|
|
#1399 |
|
BAN stały
|
Nie wiem jak tam z nią jest, nie praktykowałam
Dla mnie najlepsza dieta na świecie to MNIEJ ŻREĆ
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie tak samo! Mniej żreć, więcej białka i o, żadne south beach dukanki czy inne po linijke a chudnę. Znaczy się aktualnie teraz na bardzo długo porzuciłam dietę i żywię się w kfc a zaraz idę jeść banoffee pie, no ale efektu jojo brak :P
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam dietetyczkę która nic nie wspominała że Duncan jest be ale temat znam raczej ze słyszenia i od strony stosujących ją bo sama to odchudzać sie jeszcze nie muszę ( a raczej WIĘCEJ ŻREĆ) Po takim slimie to dopiero trzeba mieć poziom cukru ! Zniesmaczyłam się tą glukozą.
|
|
|
|
|
#1402 |
|
BAN stały
|
Glukoza jak glukoza, ale fruktoza to dopiero czad - z tego co pamiętam (a nie, nie miałam tego jeszcze na studiach, więc mogę się mylić), to ludzki organizm fruktozę od razu zamienia na tłuszczyk
Glukozę trawi.I np. jak wszyscy mówią, żeby jeść owoce, bo nie tuczą, to są w błędzie Bo tuczą, bo to chodząca fruktoza.
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do glukozy to trzeba uwazac bo mozna sie w cukrzyce wpedzic ![]() A co do Brunette's Heart mam nadzieje ze bedzie wrzucac predko jakies makijaze Czesto przygladam sie jej na blogu i musze przynac ze sa to takie "moje" makijaze
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
W Ducanie powinno się chyba stosować tagatozę (?) czy jak tam zwał.
Ja miałam robione badania na cukrzycę to własnie łyka się 50 gram lub 75 gram glukozy - dla mnie nie do przejścia Nieszczęsna glukoza jest wszędzie - w jogurtach, czekoladzie, batonach itd.Wszędzie ją pchają. Brunette's Heart obejrzałam, mówi cichutko albo jestem głucha, ale dopiero się rozkręca więc pewnie nabierze smialości
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Dosładzane jest wszystko! Dlatego trzeba uważać, ja mam już taka manie ze czytam etykiety produktów w sklepie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ćwiczyć, czego od prawie dwóch tygodni nie robię bom chora. a o żadnej dodatkowej chemii słyszeć nie chcę, dość jej ładuje na zewnątrz ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=pwjfe...&feature=feedu tak go obserwuję - ciekawe do ilu ręczników dojdzie
Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny ![]() Edytowane przez Kinaa1 Czas edycji: 2011-01-19 o 19:24 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
hahaha ludzie mają wyobraźnie
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Kayako chyba go tu kiedyś wstawiła i od wtedy obserwuję co on na głowie tak trzyma - po 15 sekundach już nie mogę ze śmiechu
|
#1409 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie Duncan byłby nie do zniesienia, bo tam się non stop jada kurczaka, a z faktu, że to jedno z niewielu mięs, które mój tż toleruje, to potem chyba nie mogłabym już na drób patrzeć...
Kiedyś wpadnę przez ten youtube albo zrobię z siebie debilkę. Dzisiaj kupowałam w takiej małej drogeryjce tusz do rzęs (Joko - ciekawe, jak się sprawdzi, ale szczota wygląda obiecująco) i zauważyłam sporą paletę Paese - pani zaczęła zachwalać te kosmetyki, a ja już chciałam powiedzieć: tak, wiem, dziewczyny z youtube'a o nich mówiły!
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe kiedy ten facet położy sobie na głowie muślinową szmatkę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

nie wiem moze taki typ skory czy cus
jeszcze nie trafilam na nic co by miało odcien brazowej delikatnej opalenizny
ten lirene tak szybko się wchłania że miejscami nałożone jest podwójnie, miejscami łyso wręcz i jestem jak łaciata krówka