![]() |
#4471 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
my tez chcemy do tej marysieńki jechać,musze tam zadzwonic sie umówic na degustację. nie wiem słonko jakie masz włosy ale fryzura mi sie podoba, ja nadal szukam i niewiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pytanie było do każdego kto robił nauki w Katowicach ![]() bo sprawdzałam na stronie Duszpasterstwa rodzin ale tam czasami mało precyzyjnie to określają. Tak jak tu piszą pierwszy środa, czwartek i piątek miesiąca? http://www.rodzina.archidiecezja.kat...%20Panewniki#2 A co z poradnią rodzinną? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbliższe masz 2-3-4 luty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, my bedziemy miec dowoz płatny, Tort na około 80 -90 porcji to u nas koszt od 400 - 500,00. Cena tortu zalezy od bardzo wielu czunników nie tylko wielkości. . Zamawiając tort wraz z ciastem, koszt transportu do Paniówek wyniesie 20,00, jeśli będzie to tylko tort koszt transportu wyniesie 40,00. Jeśli wartość zamówienia przekroczy 1000,00 - transport jest gratis
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w 3 dni pod rząd się uwinąć byłoby bardzo dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
no to jednak mamy blisko
![]() edit: wiem o co miałam jeszcze zapytać ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-01-18 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Raczkowanie
|
muminek82a masz wieksze zdjecie tej sukni?
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje będą kosztowały 234zł. Trochę dużo, ale i tak miałam zamiar kupić takie buty do tańca, bo chodzimy cały czas na kurs tańca towarzyskiego, więc tak czy inaczej je roztańczę ![]() A zamawianie wyglądało tak, że pani dała mi do przymierzenia kilka modeli w różnych rozmiarach i tęgościach i pomogła dobrać odpowiednie. Swoją drogą firmy produkujące te buty mają dziwną rozmiarówkę: ja zamówiłam model produkcji Stakato w rozmiarze 39 (normalnie noszę buty duże 39/40), a z innej firmy tak samo pasował na mnie rozmiar 37,5 ![]() Szkoda, że głównie mają tam buty w kolorach czarnym i cielistym (a raczej opalonym), akurat ze srebrnych były tylko w małym rozmiarze, więc musiałam zamówić. Widziałam, że jest kilka par białych typowo ślubnych, więc może akurat traficie. Zdam relację jak je odbiorę i potańczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
sweetbe wklejam większe zdjęcie
![]() Moja mama stwierdziła że ta sukienka jest prosta i taka zwykła,pytam ją więc jaka miałaby być jej zdaniem?na to ona że sama nie wie..przyznam że mnie wkurzyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To, o czym zapomniałam za pierwszym razem, a co mogę jeszce plecić KAWIACIARNIA www.buqet.pl Kwiaciarnia BUQET 42-680 Tarnowskie Góry (Opatowice) ul.Starotarnowicka 34 telefon kontaktowy fax (32)284-14-49 telefon komórkowy 0 607 919 707 FOTOGRAF www.fotografbielsko.pl - ARTUR LASZCZAK DJ SŁAWEK BILIŃSKI www.djslawek.slask.pl SUKNIĘ szyła, ale moge polecić -Panią KATARZYNĘ ADAMOWICZ z katowic (Osiedle Witosa). Jęsli nie suknię ślubno, to moze uszyje Wam bajeczną sukienke na poprawiny lub wesele koleżanki. PREZENTY DLA GOŚCI: tu raczej nie poecam migdałów czy czekoladek, a coś oryginalnego np: a! Małe zapochowe torebeczki z organzy z wypełnionym suczem i karteczką na podziekowanie b) małe słoiczki prawdziwego miodu, stylizowane na stary słoiczek ze spizarki babuni c) buteleczki z nalewka domowej roboty lub domowym winem d) słoiczki z własnorecznie wyszykowana konfiturą, może byc słoik ogórków kiszonych, tak plebejsko i domowo, w odpowiedniej stylizacji. Ja dawałam miody w słoivzkach deorownych serwetką ażurowa (papiwrową) , rafia i do tego dziekczynny bileik. Goście byli zaskoczeni i zachwyceni. DODAM JESCZE, jesli na Waszych slubach beda dzieci, któe znacie, zaangażujcie je do sypania kwiatów na wasze wyjscie z Koscioła. naprawde spektakularnie to wyglada. PONADTO nie polecam sypania monet w upał, zbieranie męzy. JA MIAŁAM RCEĘ Z PŁATKÓW I SERC- efekt rewelacyjny ![]() no i jescze- TANIE ZAKUPY NA GIEŁDZIE KWIATOWEJ W TYCHACH! Maja tam mnóesto zaproszen, podiekowań dla rodziców, poduszek na obraczki, winietki, organzy do stojenia, balony itp. POLECAM!wARO Z UWAGI NA CENY, JAKOŚĆ, WYBÓR! ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
DO MUMINEK 82! Nie słuchaj, proszę nikogo oprócz własnego serca, ewentualnie przyjaciółki-też od serca. Moja Mama widziała suknię dopiero w dniu ślubu. Ponieważ mama lubi ingerować, wszystkim zajęłam się sama i troszkę Ją odsunęłam z tych działań. Była zawiedziona, a potem dumna, szczęśliwa i zaskoczona wspaniałym efektem i dopracowaniem szczegółów. Minie Twoja SUKNIA bardzo się podoba. jest prosta i urokliwa. W prostocie jest metoda!I pewnie będzie wygodna w tańcu, bo te krynoliny i inne bufiaste kiecki są - dla mnie- OKROPNE. POLECAM JESZCZE COŚ- jeśli Goście słabo znają pannę lub pana młodego przygotujcie prezentację multimedialna nt historii Waszej miłości (jak się poznaliście, okres narzeczeństwa itp) + to, czym sie zajmujecie, jakie sa Wasze pasje. Prezentacja może być doskonałym wstępem do podziękowań dla Rodziców! A! i pomyślałam sobie a' propos prezentów dla Rodziców, prócz kwiatów w antyramie możecie dać swoje zdjęcie lub-śmiesznie- karykatury ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
Hexisella bardzo Ci dziękuje za rade masz w 100% racje!moi rodzice mieszkają za granicą wszystko załatwiam sama z Tż i jego rodzicami a moja mama albo wcale sie nie angazuje albo jak już zadzwoni to mnie dołuje swoimi pomysłami
![]() Mi się podobaja proste sukienki a jak mama chce jakies falbany to niech szuka takiej dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wszelkie adresy-mnie przydatne- podałam powyżej ( w tym kwiaciarnie). Jeśli chodzi o obrączki -może macie stare złoto, warto je wykorzystać i w pracowni Jubilerskiej na wzór np KRUKA zrobić 3x taniej. Ja mam na wzór APART'a i są śliczne, z diamentem ze starego pierścionka. Grubsze, z białego i żółtego złota. w środku -obowiązkowo grawer - imiona wymiennie) i data ślubu Makijażystkę odkryłam w Tarnowskich Górach w SALONIE ALEXANDRA ul. Piastowska 13 - robi super maikijaże, jest miła i myślę,że na domową wizytę można się umówić. Fryzjerki tez tam fajne i kompetentne. Powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Raczkowanie
|
Muminek Twoja suknia jest sliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Raczkowanie
|
Z nieśmiałością chciałam się do was dołączyć.
Ślub mam 10 września tego roku. Parafia św. Barbary w Katowicach. Zespół AKORD, sala KIM na Kostuchnie (+ noclegi). Jestem w trakcie poszukiwania sukni, wizażystki, fryzjera i całej reszty... Ogólnie jeszcze masa załatwiania. I tu moja prośba, czy mogłybyście polecić jakiegoś dobrego fryzjera i makijażystkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Atmosfera świetna! Wystrój także i cała okolica- to w końcu park! Cista i soki, wszystko Wam Patio Park zorganizuje. Cena, niestety ok 250 zł za osobę, ale za luksusy się płaci. Ja polecam, bo byliśmy bardzo zadowoleni z kompleksowej usługi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Polecam! ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Przyglądnełam sie blizej, ta suknie jest śliczna. aplikacje u góry, a prosty, frywolny w strukturze dół. Gdybym miała wybierać ponownie, byłabym na tak z ta suknia!! nie zmieniaj zdania, jeśli tylko dobrze się w niej czujesz ![]() Pozdrawiam ciepło! ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Spróbuj zerknąć na : www.makijaze.com.pl -podobno godna polecenia w Tarnowskich Górach w salonie Aleksandra jest świetna pani kosmetyczka- super maluje i nie zrobi krzywdy Pani Anna Małachwiej www.makijaz.slask.pl tel. 697 02 88 76 - uczyła sie u profesjinalnej AGNIESZKI BRODY! Wiec musi być dobra. na PRÓBNYM MAKIJAZU MOŻESZ SIE PRZEKONAĆ Agnieszka Broda School of make-up - TA PANI ROBI CUDA! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To niech mama pokaże w jakiej kreacji brała ślub ![]() ![]() Cytat:
Tu zobaczysz jej makijaże: http://www.wizaz.pl/Makijaz/Galeria-...nt-Anna-Oramus
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Mamami faktycznie chyba nie należy się przejmować
![]() Jak pokazałam mojej zdjęcie sukni, którą wybrałam, to stwierdziła, że na pewno będę w niej wyglądać grubo, i że lepiej bym wzięła jakąś w stylu greckim (a mierzyłam kilka takich i w każdej wyglądałam potężnie ![]() A w ogóle chwilami miałam wątpliwości co do mojej sukni, bo wybrałam ją już we wrześniu, a ślub dopiero w lipcu, ale wczoraj zajrzałam do salonu i jak ją zobaczyła, to znowu serce mi mocniej zabiło, więc już się nie przejmuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Jestescie Kochane
![]() the rock dzięki racja wtedy była taka moda!ale się uśmiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nauki robiłam w listopadzie, całość to 3 spotkania. Pierwsze były z Panią doktor (poradnia), nawet nie było bardzo nudne, potem 2 spotkania z księdzem i muszę przyznać, ze też na poziomie (bez jakiegoś straszenia i nawiedzonych historii). Trzeba zadzwonić i się dokładnei dowiedzieć kiedy będą, mieliśmy w czwartki - bodajże godz. 18. . Cytat:
![]() ![]()
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-01-19 o 17:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie dół... pokomplikowało nam się znów, chyba będziemy musieli zmienić kościół, no i w związku z tym nowe zaproszenia zamówić... ehhh 13 się ciągnie od kilku dni ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() też tam sprawdzę w takim razie ![]() A te spotkania ile trwają? ![]() Płaciliście za nauki? (wiem że dużo pytań zadaję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
UWAGA! Wysyłam nasz tort;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuje pięknie za instruktaż. Posłałam swego tortu oblicze. Mam nadzieję ,że choć trochę się Wam spodoba. wiadomo, każdy ma inny gust i preferencje;-) Przypomnę tylko,że tort nazywa się Fantazja i jest dziełem cukierni M&M ze Świętochłowic ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Rok to sporo czasu na przygotowania. ja wszystkie szczegóły załatwiałam tak naprawde w miesiąc, bo czasu ogólnie mało w moim zyciu. co jescze koge polecić, a o czym żadna nie wspominała- OPRAWA MUZYCZNA PRZED KOSCIOŁEMalbo jako wtórowanie organiscie. ja miałam skrzypka, Znam dziewczynę -FLECISTKĘ. Grają astralnie. Są uczniami PSM i w związku z tym ceneę możecie Wy zasugerować (najmniej 50 zł). Jesli jestescie zainteresowane Flecistka lub Skrzypkiem -dajcie znać, udostepnię namiary ;-) A uwierzcie, że az milej się czeka na wejście do Kościoła, gdy w tle gra skrzypek "I JUST CALL TO SAY I LOVE U". Piotrek i karola naprawde wiele potrafią! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.