|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Mlode cz.III
Witam czy ktos słyszał o zespole FACTORS? Właśnie natchnełam sie na ich strone i jestem ciekawa opini jak graja na zywo. Bede wdzieczna za kazde info.
|
|
|
|
#212 |
|
Raczkowanie
|
To zależy ile masz gosci na drugi dzień...my mielismy około 40 osób i powiem szczerze nie wyobrażam sobie tego ogarnącsamemu w domu czy na grilu....dlatego robiliśmy poprawiny w lokalu...kosztowało nas to wtedy coś około 2000 zł o ile dobrze pamiętam...
|
|
|
|
#213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja rowniez organizuje wszysto na odleglosc...przez internet i telefon. napewno nieoceniona jest pomoc rodziny i przyjciol. moja przyjaciolka i rodzice ida jutro przesluchac pierwsza orkiestre, no i wysle ich na zwiady po lokalach rowniez.tata pewnie zajmie sie umowami itd. jesli chodzi o slona gore to ponoc (nie jestem pewna) sa tam az trzy lokale 1) najstarszy z zielonym wnetrzem i altana na zewnatrz, 2) to Oberza pod grzybem i 3) gospodarstwo agroturystyczne. Czy ty ,mowisz o numrze 1)? jaka macie date jesli moge zapytac bo pewnie bedziemy 'za plotem'
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi na luzaka, że z najbliższą rodzinką, bez ciotek, sąsiadów itd
![]() Jak dla mnie i kamerzysta i fotograf mogliby być a co mi tam![]() Racja, racja, może i przy tylu osobach to duże przedwsięzięcie organizacyjne, ale z drugiej strony teraz często w lokalu życzą sobie 50% ceny z wesela na osobę więc koszt jest spory. |
|
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czy znacie moze fotografa i kamerzyste "studio pokolenie" ze szczepanowic? jestem ciekawa opnii
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie mam jeszcze pomysłu na swoja fryzurę na ślub, zastanawiam się nad skróceniem trochę włosów, choć z drugiej strony tyle zapuszczałam...;/ jakie fryzury są teraz w modzie?
Wczoraj czytałam na tarnow.net.pl że będą jakieś metamorfozy na targach ślubnych w hotelu tarnovia, będą doradzać co dla kogo dobre, jakieś rady stylistów, wybiera się może któraś z Was na to? |
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Odnośnie fryzury, to najlepiej porozmawiać z fryzjerką- tylko na prawdę dobrą
Z pewnością lepiej jest mieć dłuższe włosy, skrócić możesz je nawet po zrobieniu próbnej fryzury. Masz już jakąś wizje swojej fryzury?
|
|
|
|
#219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
mozecie mi polecic jakies poradnie i powiedziec kiedy one sa?
ja chyba cos takiego bede miec jak druga ale z przodu tak jak z przodu tylko ten kok moze bardziej z boku
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-01-20 o 11:33 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nadal szukam rozwiązania ...
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy wiecie, ale w Hotelu Dunajec następnego dnia (czyli zazwyczaj w niedziele) można zamówić sobie obiad dla gości weselnych. Większość potraw to odgrzewane jedzonko z dnia poprzedniego i można domówić jakąś zupę. Dla nas jest to o tyle spoko, że dużo osób będzie nocować i w cenie pokoju jest śniadanie, a wiadomo, że śniadania nikt jadł nie będzie
więc zamieniliśmy śniadanie na obiad![]() Polecam. ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Któraś z Was pytała o DJa? DOstałam właśnie ulotkę DJ-WODZIREJ, Jan Mirota www.janmuz.com 604050594, nie wiem kto to ale ma fajną ulotkę
|
|
|
|
#225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
jesli mogę coś doradzić apropos bolerka, to nie kupuj w salonie ślubnym bo mają strasznie drogo. Kumpela kupwała białe proste bolerko z kr. rękawkiem i zapłaciła 200zł a ja kupowałam takie samo w kolorze czarnym za 40zł. Jeśli masz probke materiału z jakiego zrobiona jest sukienka to przejdz sie po sklepach i poszukaj zwłaszcza teraz kiedy są wyprzedaze. |
|
|
|
#227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kto przyjdzie, to przyjdzie a jedzonko, które zostanie się zamrozi
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dowiedzialam sie tutaj z forum zeby nie isc do salonow bo strasznie drogo wiec nie bede wyrzucac pieniedzy w bloto tylko dlatego ze to bolerko nosi nazwe "ŚLUBNE" pojde w Tarnowie do komisu moze cos znajde ![]() ale nie chce takiego typowego satynowego bo takie to kazda dziewczyna moze miec tylko jakies takie troszke inne zobaczymy czy znajde np to jest takie klasyczne
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-01-20 o 15:02 |
|
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
czyli to wszystko zależy od tego jak się trafi. Mi krawcowa powiedziała, żebym jej dała znać 2 tygodnie przed ślubem (bo może będę wtedy wiedzieć, czy na ślubie będzie -10C czy +20C) i wtedy mi albo uszyje bolerko, albo nie. I powiedziała, że będzie ono kosztować 250zł...
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- możecie jeszcze spojrzeć na allegro.pl jest dużo bolerek, może coś się trafi z tarnowa albo okolic i będzie można zobaczyć na żywo |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez wanilliowa Czas edycji: 2011-01-20 o 16:17 |
|
|
|
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
co do fryzur to mam takie dwa typy bardzo podobne do siebie
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Długo. Nasze wesele było 07.08.2010 i filmu jak nie było tak nie ma. Już starciłam nadzieje. Na razie nie ujawniam kto był kamerzytsą bo muszę się ostatecznie rozmówić bo już mam dość zwlekania. Ale był to kamerzysta polecony i na wielu weselach filmował a tu klapa. Dobrze że chociaż zdjęcia są przynajmniej jest jakaś pamiątka.
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<ciach_reklama> Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2011-01-20 o 20:59 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
a jaki masz kolor sukienki?bo ja mam ecru bolerko mogla bym ci pozyczyc jutro wgram zdjecie to ci pokaże,ja mialam koronkowe
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi się podoba ta druga fryzurka
taka delikatna
|
#236 |
|
Raczkowanie
|
kifli: my wybraliśmy ten pierwszy lokal, dokładnie nie wiem czy są to Piotrkowice czy Poręba Radlna, w sumie to wszystko jedno
. Nasz termin to 27.08, ( a wy kiedy macie termin??). Przy wyborze lokalu kierowałam się przede wszystkim tym, żeby było ładnie na zewnątrz, a tam okolica jest super.
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczcie i doradzcie chcialam zdjecie wkleic ale nie dam rade
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My mamy nurer 3. data 18.8.2012. niestety nigdy tam nie bylismy (jeszcze) ,ale zdjecia sa sliczne wiec wzielismy w ciemno.
|
|
|
#239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
W kamerach np DV jest tak że to co widzisz na wizjerze nie koniecznie się nagrywa ... fakt czasem trzeba sprawdzić czy coś jest nie tak ... bo właśnie można wówczas popłynąć ... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Emir1994 - pytanie mam do Ciebie, co byś zrobił na moim miejscu gdyby gazeta podpisała Twoje zdjęcie innym nazwiskiem, fotografa z konkurencji ?
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mam drugą fryzurkę w swoich zbiorach, niestety za krótkie włosy miałam i musiałam postawić na coś innego.Ale fryz bardzo delikatna i kobieca.
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

. Mam jeszcze jedno pytanie czy, któraś z was ma może w tym roku ( albo miała już)wesele na Słonej Górze w Piotrkowicach?? My właśnie tam zarezerwowaliśmy termin na sierpień
a co mi tam