Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 353 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 21:14   #10561
magera
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Nie pomógł sama musiałam zdecydować,nie nic nie mówił poprostu zapytałam na koniec widząc że nadal jest pod pachą czy pomoże jakieś spychanie inny biustonosz usłyszałam że nie
Żadnej porady, zadnego info co dalej??????????????????

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:19   #10562
yoko02
Raczkowanie

Cytat:
Nie -na pewno już do niego nie pojade nie mam po co
bardzo ci wspolczuje ,ale mam nadzieje ,ze wszystko sie ulozy i bedzie dobrze ,a co do lekarza to co to za k...s szkoda, ze op nie mowil,ze masz sobie sama zrobić, takiego to wziac i za jaja powiesic.

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2011-01-19 o 22:23
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:30   #10563
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość

Hej Mageruś Co słychać ??

Widzisz no niestety Beatka nie dostała żadnych wskazówek co dalej dlaczego tak i ogólnie biedna nasza Beatka trzeba za nią mocno kciukasy trzymać

A Beatryczku zapomniałaś wspomnieć tu dziewczynom więc pozwolę sobie w twoim imieniu napisać że dr Ci powiedział że zdjęcia które mu i nam podsyłałaś były nieprawdziwe No i że do konca twierdził że poprawka niepotrzebna

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:33   #10564
pysia222
Zakorzenienie

Rodze edytowac tego posta tu sie nie przeklina

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2011-01-19 o 22:03
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:44   #10565
Happy_hour
Rozeznanie

Beata ty jedz do innego lekarza i sie dowiedz czy ci wolno te poprawiona/ nie poprawiona piers spychac do srodka,bo skoro ten doktor twierdzi ze juz nic nie pomoze to moze inny uzna ,ze szansa jednak jest.Ale nie rob nic na wlasna reka,zebys sobie nie zaszkodzila.

Myslalam ze doktor stanie na wysokosci zadania .
Ze nie tylko wyjmie jeden implant , wsadzi drugi i koniec.
Zadnego poprawienia kieszeni i przesuniecia jej ku srodkowi , nic z tych rzeczy ktore radzili inni lekarze???

Hmmmm...co tu mowic ?
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:46   #10566
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
bardzo ci wspolczuje ,ale mam nadzieje ,ze wszystko sie ulozy i bedzie dobrze ,a co do lekarza to co to za chuj szkoda, ze op nie mowil,ze masz sobie sama zrobić, takiego to wziac i za jaja powiesic.

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Hej Mageruś Co słychać ??

Widzisz no niestety Beatka nie dostała żadnych wskazówek co dalej dlaczego tak i ogólnie biedna nasza Beatka trzeba za nią mocno kciukasy trzymać

A Beatryczku zapomniałaś wspomnieć tu dziewczynom więc pozwolę sobie w twoim imieniu napisać że dr Ci powiedział że zdjęcia które mu i nam podsyłałaś były nieprawdziwe No i że do konca twierdził że poprawka niepotrzebna
Hej Dziubku
Leeeeeciiiii pooooomaaaałuuuuu

Wiecie co, to jest normalnie skandal
Matko kochana, dobrze podpowiadał mi mój wewnętrzny głos, że chyba to nie to... I dobrze, że zrezygnowałam z tego lekarza. Może i zrobiłby mi cycuchy dobrze, ale jakbym miała świadomość, że takie podejście ma do podobnych problemów, to szkoda byłoby mi, że właśnie Jemu dałam zarobić...
Zobaczcie ile piersi robi... Czy to był problem od razu pomóc i zaproponować poprawkę, tak, aby pacjentka była zadowolona??
Dobrze przysłowie mówi, że pazerny dwa razy traci
Beatryczku, wybacz mi proszę, że tak pewnie i Ciebie dobijam swoimi przemyśleniami, ale aż w głowie się nie mieści jak tak można potraktować pacjentkę
Rozumiem, że przewinęlo się tysiące u Niego, ale każda jest indywidualna i tak trzeba ją traktować!!!
Nikomu jeszcze nie ubyło, jak poprawił spieprzoną robotę za friko z usmiechem na ustach. Zdarza się nawet najlepszym, ale najważniejsze jest jak podejdzie do problemu. A tu widać, że pokory nie ma żadnej, tylko FOCH
Matko kochana, aż brak mi słów...

Trzymaj się kochana i nie daj się
trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i tego bidusia cycusia
Co planujesz teraz???

.
Stary 2011-01-19, 21:47   #10567
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Rodze edytowac tego posta tu sie nie przeklina

A ty niby tak dobrze radzisz, a cycujesz posta Yoko, ktory bedzie widoczny nawet gdy ona zedytuje swojego . Gdzie sens ?
Stary 2011-01-19, 21:49   #10568
kahefwhui
Raczkowanie

czesc dziwewczyny nie bylo mni 2 dni a musialam poczytac wasze wypowiedzi minim 40 min (przegapilam z 4 strony ;-))
Otoz bylam na wizycie u P. dr Kasprzyka - nie wiem czy nie śledzi Waszej strony hihi albo to byl jakis inny czat? ale do rzeczy : Ogolne wrazenie bardzo pozytywne- poswiecil mi dr prawie godzine, odpowiedzial prawie na wszystkie pytania zrobil dokladne badania komputerowe, zdjecia przed , rozrysowal wszystko na klatce, usmiechniety dowcipny ale bez przesady wiec ogolnie super : powiedzial ze moglabym nie robic operacji bo calkiem fajne sa ;-) wiec jak sledzi ta strone mam przechlapane napewno mnie pozna ;-) Mam nadal duzy metlik w glowie poniewaz jak mi wlozyl do stanika "jego" te wkladki cycuszki wyszly jak wielkie cyce a ja takich nie chce ja chce im nadac ksztalt odkarmilam nimy dzieci i nie zalezy mi na duzych piersiach lecz o nadmuchaniu ich nieco chcialabym takie normalne C. wd jego wyliczen jak patrze na ta tabelke wyszla mi miska "a" zlamka myslalam ze mam teraz male b a jednak nie... pod biustem mam 75 w biuscie wyszlo ze 87 on pracuje na allergan to chyba teraz inaczej sie nazywa? powiezial na poczatku ze 335 ml ale jak zobaczyl moja mine to powiedzial ze minimum 320 bo mam dosc szeroka klatke implant musi byc 12,5 cm wiec mniejszy automatycznie bedzie wezszy i bedzie to zle wygladac?? jest to prawda? nie ma z innej firmy szerokosc taka a zato pojemnosc mniejsza?? piszcie kochane prosze aha mam nadzieje ze dojde do tego bo.............. na 17 lutego mam juz termin!!!! jutro jak wroci maz place zadatek!!! i nie ma juz powrotu! na operacje jestem w 95 % zdecydowana tyle ze tez przerazily mnie papiery gdzie lekarz prosi o podpisy takich rzeczy jak ze nie ponosi odpowiedzialnosci ze implant gdzies wyskoczy ze moga byc komplikacje ze opplant moze sie wykrzywic itp i ze operacja poprawkowa nie daj Boze to z kieszeni pacjenta?!? prosze o maile w szczegolnosci inna-85 i magerke, maydiva i inne bo 2 z was mialy dopiero co u Kasprzyka a reszta ma doswiadczenie moze byc na tego prv maila . Jak to powyliczac podkreslam nie chce duzych piersi mam pomiary komp, jakbyscie potrzeboaly jutro zamieszcze tez wyjsciowke. Czyli tu mam zapisane allergan 410 HCG MM (myslalam o wysokim profilu ?)
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:51   #10569
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Beata ty jedz do innego lekarza i sie dowiedz czy ci wolno te poprawiona/ nie poprawiona piers spychac do srodka,bo skoro ten doktor twierdzi ze juz nic nie pomoze to moze inny uzna ,ze szansa jednak jest.Ale nie rob nic na wlasna reka,zebys sobie nie zaszkodzila.

Zadnego poprawienia kieszeni i przesuniecia jej ku srodkowi , nic z tych rzeczy ktore radzili inni lekarze???

Hmmmm...co tu mowic ?

hej Dziubasku mój kochany

Tu już chyba nic nie trzeba mówic, wszystko jasne jest myślę

.
Stary 2011-01-19, 21:52   #10570
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:

Hej Dziubku

Matko kochana, dobrze podpowiadał mi mój wewnętrzny głos, że chyba to nie to... I dobrze, że zrezygnowałam z tego lekarza. Może i zrobiłby mi cycuchy dobrze, ale jakbym miała świadomość, że takie podejście ma do podobnych problemów, to szkoda byłoby mi, że właśnie Jemu dałam zarobić...
Zobaczcie ile piersi robi... Czy to był problem od razu pomóc i zaproponować poprawkę, tak, aby pacjentka była zadowolona??
Beatryczku, wybacz mi proszę, że tak pewnie i Ciebie dobijam swoimi przemyśleniami, ale aż w głowie się nie mieści jak tak można potraktować pacjentkę
Rozumiem, że przewinęlo się tysiące u Niego, ale każda jest indywidualna i tak trzeba ją traktować!!!
Nikomu jeszcze nie ubyło, jak poprawił spieprzoną robotę za friko z usmiechem na ustach. Zdarza się nawet najlepszym, ale najważniejsze jest jak podejdzie do problemu. A tu widać, że pokory nie ma żadnej, tylko FOCH

Co planujesz teraz???

Czesc Magerka
Ja tez conajmniej dziwnie sie czuje, wiedzac ze bylam jego pacjentka. A takie mile wrazenie robil.
Stary 2011-01-19, 21:56   #10571
magera
Rozeznanie

Cytat:
Czesc Magerka
Ja tez conajmniej dziwnie sie czuje, wiedzac ze bylam jego pacjentka. A takie mile wrazenie robil.
A ja mogłam być
Ufffff.....

.
Stary 2011-01-19, 22:01   #10572
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
A ty niby tak dobrze radzisz, a cycujesz posta Yoko, ktory bedzie widoczny nawet gdy ona zedytuje swojego . Gdzie sens ?
Ja swojego posta tez moge edytowac a moze nie moze od razu go zglosic to jest tu bardzo popularne

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2011-01-19 o 22:09
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:05   #10573
kahefwhui
Raczkowanie

oznaczenie MM oznacza ze sa sredniej wyokosci i malo sterczace? waga 320 g ?RATUNKU!
studiowalam to od 2 tyg ten temat poszlam przygotowana na spotkanie a zadnych zapewnien ze biust bedzie extra nie dostalam tylko ze predyspozycje sa bardo ok i ze "powinnien" byc ladny

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

niech mo ktos odpisze dzis prosze
Stary 2011-01-19, 22:14   #10574
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
oznaczenie MM oznacza ze sa sredniej wyokosci i malo sterczace? waga 320 g ?RATUNKU!
studiowalam to od 2 tyg ten temat poszlam przygotowana na spotkanie a zadnych zapewnien ze biust bedzie extra nie dostalam tylko ze predyspozycje sa bardo ok i ze "powinnien" byc ladny

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

niech mo ktos odpisze dzis prosze
Przeglądnij sobie katalog Allergana i porównaj modele implantów

http://www.puls-norge.no/upload/Puls...gue%202009.pdf

Sama powiedzialaś lekarzowi, że tylko chcesz wypełnić, więc jak lekarz mógł zaproponować Ci inne wkładki niż Twoje oczekiwania?
A Ty chcesz większe??
Faktycznie MM to średni profil, ale nie kojarzę żadnej od K z takim profilem, dlatego z pewnością dr zasugerowal się tym co mówiłas
Jak chcesz zmienić zdanie, to proponuję napisać maila do doktorka, że jednak wolisz coś innego, bo w dniu zabiegu raczej jest to niewykonalne.
Wiesz jakie chcesz w ogóle??

.
Stary 2011-01-19, 22:17   #10575
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:

Hmmmm...co tu mowic ?

Nie- bo się nie da -nic sie nie dało po prostu tylko zmienić implant i sprawa zalatwiona ,owszem oddał mi poprzedni implant było to 300hp(sprawdziłam z gwarancją) padło stwierdzenie że zdjęcia nie prawdziwe pokazywałam a nie np te które były ładne i wiele jeszcze różnych slów padło i na sam konieć zapytałam ile płace i usłyszalam ,że nic i to był szok dopiero wtedy .Tyle nerwów i zachodu ale potraktowana zostałam własnie tak brak słów Planuje pojechać do Pani dr.i posłuchać tego co mi doradzi żeby było dobrze jutro zrobie fotki i pokarze jak to wygląda cięcie pod piersią szyte żyłką nie wiem czy do wyjecia, czy rozpuszczalna

Edytowane przez beatrycze1
Czas edycji: 2011-01-19 o 22:23
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:30   #10576
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

Hej Dziubku

Co planujesz teraz???

podpisuję się pod tym kochana Całe szczęście że udało nam sie zrezygnować z tego lekarza kto wie jak by to się potoczyło..

Dla mnie najgorsze jest to że lekarz zachował się jak dziecko FOCH obraziłem się i nie zrobię ...
Śmiech na sali tak zachowuje się lekarz???

Sugerować pacjentce że zdjęcia są nieprawdziwe ???
Do końca upierać się że poprawka jest niepotrzebna ??
Nie przyjść do pacjentki po zabiegu???
Nie sugerować jaki może być problem dlaczego tak się stało??
Nie powiedzieć jak dalej postępować z poprawioną piersią???
Co najważniejsze !!!! Powiedzieć pacjentce że sama ma wybrać implant bo on nie wie czego ona właściwie chce ???

Pytam czy to jest zachowanie lekarza???

Przestroga dla wszystkich którzy jeszcze myślą nad wyborem tego lekarza

THE END

......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .

......................... ......................... ..................

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:40   #10577
kahefwhui
Raczkowanie

Cytat:
Przeglądnij sobie katalog Allergana i porównaj modele implantów

http://www.puls-norge.no/upload/Puls...gue%202009.pdf

Sama powiedzialaś lekarzowi, że tylko chcesz wypełnić, więc jak lekarz mógł zaproponować Ci inne wkładki niż Twoje oczekiwania?
A Ty chcesz większe??
Faktycznie MM to średni profil, ale nie kojarzę żadnej od K z takim profilem, dlatego z pewnością dr zasugerowal się tym co mówiłas
Jak chcesz zmienić zdanie, to proponuję napisać maila do doktorka, że jednak wolisz coś innego, bo w dniu zabiegu raczej jest to niewykonalne.
Wiesz jakie chcesz w ogóle??
przeciez napisalam jakie chce ... chce owszem wypelnic moje istniejace ale nie chce rowniez efektu ze jak juz sie klade na stol zeby mi wyszly splaszczone??? owszem lekarz najpierw mi napakowal cos wiecej j powiedzialam ze za duzo i wtedy wymienil na mniej sterczace czyli zamiast 335 na 320 ml chcialabym zeby ktos zauwazyl ze ide ja a potem piersi a nie na odwrot takie chce zgrabne ladne pelne C! Ale wg niego musze miec 12,5 cm szeroki implamt bo taka mam budowe a mniejszy iplant wagowo bedzie automatycznie wezszy wiec nie bedzie do mnie pasowal?? boje sie ze cycuchy bede za duze jesli wybiore zamiast M M nie wiem co jest nastepne MF???

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

takie mam wytyczne szer 12,5 cm, wys. 11.6 projekcja 4.6 waga 320 g jestem dosc wysoka 172/173 cm
Stary 2011-01-19, 22:56   #10578
lovelyashley
Rozeznanie

beatrycze - szok normalnie, współczuję co to za lekarz, brak profesjonalizmu, ja nie rozumiem w ogóle takiego podejścia !! przykro mi, że musisz przez to przechodzić, bo nie po to się decydowałaś na powiększenie piersi, żeby teraz takie cyrki odchodziły

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

yoko - fajne staniczki, ten pierwszy, potrzebuję takiego na 100dniówkę w piątek, tylko czarny
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:59   #10579
magera
Rozeznanie

Cytat:
przeciez napisalam jakie chce ... chce owszem wypelnic moje istniejace ale nie chce rowniez efektu ze jak juz sie klade na stol zeby mi wyszly splaszczone??? owszem lekarz najpierw mi napakowal cos wiecej j powiedzialam ze za duzo i wtedy wymienil na mniej sterczace czyli zamiast 335 na 320 ml chcialabym zeby ktos zauwazyl ze ide ja a potem piersi a nie na odwrot takie chce zgrabne ladne pelne C! Ale wg niego musze miec 12,5 cm szeroki implamt bo taka mam budowe a mniejszy iplant wagowo bedzie automatycznie wezszy wiec nie bedzie do mnie pasowal?? boje sie ze cycuchy bede za duze jesli wybiore zamiast M M nie wiem co jest nastepne MF???

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

takie mam wytyczne szer 12,5 cm, wys. 11.6 projekcja 4.6 waga 320 g jestem dosc wysoka 172/173 cm
No to te pierwsze, które doktor Ci zaproponował miały full projekcję, czyli takie jakie teraz chcesz...
Ogladałaś ten katalog który Ci dałam??
W MM nie ma 335 pojemności, tylko właśnie w MF...
Jeśli wg lekarza taki ma byc implant, to chyba nie będziesz się z Nim spierać, że nie..??
Uwierz, że cycuchy nie będą za duże przy full projekcji. Ja mam extra full i są jak w pysk!!!
Nie zastanawiaj się, tylko pisz do lekarza i wymieniaj na 335 MF, albo nawet 370 MX, bo szer jest taka sama, wysokość też, tylko projekcja większa, no i 45ml więcej...

Ale jestem mądra teraz dziewczynki, co...????
I to ja piszę - Magerka
Do czego to doszło....

.
Stary 2011-01-19, 23:23   #10580
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Jak widać u twojego dr całkowicie brak profesjonalizmu. To dobry obraz dla dziewczyn które chcą u niego robić - wniosek nasuwa się jeden: zrezygnować z tego dr!!!!!

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Tak tak wszystkie sie martwią i trzymaja kciuki (chociaz nie wiem co sie dzieje )ale chyba nic wesołego ,martwie się bardzo bo to bardzo smutne jak którejś coś sie dzieje nie tak jak ma -Beatrycze jestem myslami z toba i duża buzia

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

O TERAZ DOCZYTAŁAM- BEATRYCZE kurcze tak mi szkoda ciebie kochana,jak teraz będziesz wiedziała w jaki sposób dbać o piersi aby sie układało wszystko dobrze? bedziesz jeżdzic do tego dr.?kurcze no martwie sie naprawdę trzymam kciuki wszystko bedzie dobrze tyle dziewczyn martwi sie o ciebie więc nie może byc inaczej : roza::r oza::ro za::roz a:
Cytat:

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie- bo się nie da -nic sie nie dało po prostu tylko zmienić implant i sprawa zalatwiona ,owszem oddał mi poprzedni implant było to 300hp(sprawdziłam z gwarancją) padło stwierdzenie że zdjęcia nie prawdziwe pokazywałam a nie np te które były ładne i wiele jeszcze różnych slów padło i na sam konieć zapytałam ile płace i usłyszalam ,że nic i to był szok dopiero wtedy .Tyle nerwów i zachodu ale potraktowana zostałam własnie tak brak słów Planuje pojechać do Pani dr.i posłuchać tego co mi doradzi żeby było dobrze jutro zrobie fotki i pokarze jak to wygląda cięcie pod piersią szyte żyłką nie wiem czy do wyjecia, czy rozpuszczalna
nie mieści się w głowie to wszystko.
Zgadzam się w 100% z tym co Magerka napisała, oraz ze wszystkimi powyższymi opiniami na które niestety Pan dr sam sobie zapracował .
I podobnie miałam do końca nadzieje, że w dniu operacji mimo wszystko Pan dr jednak zachowa się profesjonalnie i obroni twarz-tymczasem Beatrycze spotkała arogancja, brak wsparcia, zero pomocy, zero chęci by znaleźść przyczynę i ją poprawić by było dobrze. Mało tego usłyszała, że poprawka nic nie da I teraz została bez opieki
Kahefwhui spytała czy jej lekarz czyta to forum. TAK CZYTA - z całą pewnościa to wiemy. Podobnie wiemy na sto procent, że dr JJ też nas czyta, znamy tez nazwiska innych konkretnych lekarzy. Mało tego wiemy też, że lekarze identyfikują nazwiska użytkowniczek- po datach wizyt, operacji. Mało tego -lekarze dzwonią do siebie i ustalają swoje poczynania dotyczące pacjentek. Np. jak jedna pacjentka pisze, że ma wizyty u dwóch lekarzy - oni sobie do siebie dzwonią, dochodzą jakie jest nazwisko pacjentki i np ustalają, że odradzą jej zabieg (czyt spławią). To jest konkretny przykład z ostatnich dni.
Przykre jest tylko że to nie działa w druga stronę, tzn jeśli lekarz czyta, że konkretnej pacjentce coś się dzieje z pierasiami to wtedy nie próbuje się z nią skontaktować i zaoferować np wizytę kontrolną by wyjaśnić jej obawy . Nie, nie w takiej sytuacji lekarz cichutko z ukrycia obserwuje rozwój wydarzeń. Jeśli się rozwiną nie po myśli lekarza wręcz straszy pacjentkę, że wykorzysta jej wypowiedzi przeciwko niej. I ma jeszcze pretensje, że łaziła po innych lekarzach (co ustalił oczywiście telefonicznie) w sprawie poprawki i szarpie jego nerwy. To też przykład z ostanich dni.
Jak się czuje taka pacjentka? kim jest dla takiego lekarza? kim jest taki lekarz? Czy tylko mi się wydaje, że to wszystko stoi na głowie?!!!

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:40   #10581
kahefwhui
Raczkowanie

ja nie mam zamiaru chodzic po innych lekarzach komus trzeba zaufac a doktor mi spasowal jako człowiek jest elegancki a zarazem zabawny wie co i komu powiedziec w danym momencie mam nadzieje tylko ze podczas zabiegu bedzie mial dobry dzien... musze mu zaufac wiec Panie dr jesli Pan to czyta to ufam ze Pan zrobi mi piekne piersi, malutkie cieniutkie szwy i ze w razie czego nie zachowa sie Pan jak opisany lekarz z poprzednich stron... odnosnie rozmiaru czy ktos dokladnie mial ka wyjsciowke jak ja czyli 75 pod biustem 88 w biuscie i ma zalozone allergany MF 335 ml????
Stary 2011-01-19, 23:52   #10582
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Wklej kochana wyjścióweczkę najpierw- obadamy Ja po tym co napisalaś mogę w cimno napisać- bierz te większe o większej projekcji.
Kochana- Ty po karmieniu, do tego wysoka osóbka a nie drobinka - 320 MM to będą pchełki u Ciebie. A nie daj Boże nie wypełnią dostatecznie piersi - no masakra może być Ja miałam poprzednio 12 cm x12,5 cm i 310 pojemności. To że te wkładki były duże - tzn szerokie i wyskie to było za mało. Nie kieruj się tym bo jak piersi nie wypełnisz będą smutne (patrzace w dół) zwiski. Płaski naleśnik nie wypełni pustych piersi po karmieniu! skocz do mojego albumiku i sobie zobacz jaki jest efekt.
320 czy 340?- bo nie chcesz, żeby najpierw były piersi potem Ty. No kochana 20g to jedna łyżka + jedna łyżeczka wody. Jak taka ilość może srawić że nagle piersi będą wielkie? Hihi jestem pewna, że jakbym Ci te dwa implanty położyła na stole nie wiedziałabyś który jest który
A- i jeszcze ten test gdzie przymierzalaś implanty w staniku. To WYOLBRZYMIA EFEKT!!!! nie bierz tego pod uwagę bo to się ma nijak do tego co będzie po operacji!!!! To daje wręcz mylące wrażenie

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
No to te pierwsze, które doktor Ci zaproponował miały full projekcję, czyli takie jakie teraz chcesz...
Ogladałaś ten katalog który Ci dałam??
W MM nie ma 335 pojemności, tylko właśnie w MF...
Jeśli wg lekarza taki ma byc implant, to chyba nie będziesz się z Nim spierać, że nie..??
Uwierz, że cycuchy nie będą za duże przy full projekcji. Ja mam extra full i są jak w pysk!!!
Nie zastanawiaj się, tylko pisz do lekarza i wymieniaj na 335 MF, albo nawet 370 MX, bo szer jest taka sama, wysokość też, tylko projekcja większa, no i 45ml więcej...

Ale jestem mądra teraz dziewczynki, co...????
I to ja piszę - Magerka
Do czego to doszło....
Magerko
Dobrze mówisz , podpisać się tylko mogę

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-19, 23:56   #10583
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
nie mieści się w głowie to wszystko.
Zgadzam się w 100% z tym co Magerka napisała, oraz ze wszystkimi powyższymi opiniami na które niestety Pan dr sam sobie zapracował .
I podobnie miałam do końca nadzieje, że w dniu operacji mimo wszystko Pan dr jednak zachowa się profesjonalnie i obroni twarz-tymczasem Beatrycze spotkała arogancja, brak wsparcia, zero pomocy, zero chęci by znaleźść przyczynę i ją poprawić by było dobrze. Mało tego usłyszała, że poprawka nic nie da I teraz została bez opieki
Kahefwhui spytała czy jej lekarz czyta to forum. TAK CZYTA - z całą pewnościa to wiemy. Podobnie wiemy na sto procent, że dr JJ też nas czyta, znamy tez nazwiska innych konkretnych lekarzy. Mało tego wiemy też, że lekarze identyfikują nazwiska użytkowniczek- po datach wizyt, operacji. Mało tego -lekarze dzwonią do siebie i ustalają swoje poczynania dotyczące pacjentek. Np. jak jedna pacjentka pisze, że ma wizyty u dwóch lekarzy - oni sobie do siebie dzwonią, dochodzą jakie jest nazwisko pacjentki i np ustalają, że odradzą jej zabieg (czyt spławią). To jest konkretny przykład z ostatnich dni.
Przykre jest tylko że to nie działa w druga stronę, tzn jeśli lekarz czyta, że konkretnej pacjentce coś się dzieje z pierasiami to wtedy nie próbuje się z nią skontaktować i zaoferować np wizytę kontrolną by wyjaśnić jej obawy . Nie, nie w takiej sytuacji lekarz cichutko z ukrycia obserwuje rozwój wydarzeń. Jeśli się rozwiną nie po myśli lekarza wręcz straszy pacjentkę, że wykorzysta jej wypowiedzi przeciwko niej. I ma jeszcze pretensje, że łaziła po innych lekarzach (co ustalił oczywiście telefonicznie) w sprawie poprawki i szarpie jego nerwy. To też przykład z ostanich dni.
Jak się czuje taka pacjentka? kim jest dla takiego lekarza? kim jest taki lekarz? Czy tylko mi się wydaje, że to wszystko stoi na głowie?!!!
No i wszystko w temacie
Ja też wierzyłam do końca, że na poprawce lekarz stanie na głowie i zrobi wszystko co w Jego mocy, aby było dobrze.
Zamiast tego tyle zbędnych słów i na odwal się zabieg..
Nie da się! Takie tłumaczenie...
Kasku na drugą stronę się nie da odwrócić, albo w wodzie okopać też się nie da...
No cóż...

Ja z okazji moich 6 tyg panienek właśnie strzelilam kilka fotek i cycnik dostałam wczoraj, więc tak na zasmażkę....
Zaraz wrzucam.

.
Stary 2011-01-19, 23:58   #10584
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam zamiaru chodzic po innych lekarzach komus trzeba zaufac a doktor mi spasowal jako człowiek jest elegancki a zarazem zabawny wie co i komu powiedziec w danym momencie mam nadzieje tylko ze podczas zabiegu bedzie mial dobry dzien... musze mu zaufac wiec Panie dr jesli Pan to czyta to ufam ze Pan zrobi mi piekne piersi, malutkie cieniutkie szwy i ze w razie czego nie zachowa sie Pan jak opisany lekarz z poprzednich stron... odnosnie rozmiaru czy ktos dokladnie mial ka wyjsciowke jak ja czyli 75 pod biustem 88 w biuscie i ma zalozone allergany MF 335 ml????
no nie mogę .
Oczywiście pozdrawiamy Pana dr i przyłączamy się do prośby

Stary 2011-01-20, 00:10   #10585
magera
Rozeznanie

Cytat:
Wklej kochana wyjścióweczkę najpierw- obadamy Ja po tym co napisalaś mogę w cimno napisać- bierz te większe o większej projekcji.
Kochana- Ty po karmieniu, do tego wysoka osóbka a nie drobinka - 320 MM to będą pchełki u Ciebie. A nie daj Boże nie wypełnią dostatecznie piersi - no masakra może być Ja miałam poprzednio 12 cm x12,5 cm i 310 pojemności. To że te wkładki były duże - tzn szerokie i wyskie to było za mało. Nie kieruj się tym bo jak piersi nie wypełnisz będą smutne (patrzace w dół) zwiski. Płaski naleśnik nie wypełni pustych piersi po karmieniu! skocz do mojego albumiku i sobie zobacz jaki jest efekt.
320 czy 340?- bo nie chcesz, żeby najpierw były piersi potem Ty. No kochana 20g to jedna łyżka + jedna łyżeczka wody. Jak taka ilość może srawić że nagle piersi będą wielkie? Hihi jestem pewna, że jakbym Ci te dwa implanty położyła na stole nie wiedziałabyś który jest który
A- i jeszcze ten test gdzie przymierzalaś implanty w staniku. To WYOLBRZYMIA EFEKT!!!! nie bierz tego pod uwagę bo to się ma nijak do tego co będzie po operacji!!!! To daje wręcz mylące wrażenie

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Magerko
Dobrze mówisz , podpisać się tylko mogę
No tak Myusia, jak się ma, to się wie o czym się gada

A ten test wg mnie jest naprawdę OK. Owszem, zaraz po zabiegu piersi są małe, ale teraz śmiało mogę powiedzieć, że widze właśnie taki efekt jak na przymiarce przed zabiegiem. Może nie w 100%, ale daję 90%
Nie zmienia to faktu, że teraz są dla mnie idealne, ale mam wrażenie, ze to kwestia przyzwyczajenia już. Widzialam już po 3 tygodniach jaka ogromna różnica jest w wielkości. Aż ciężko było mi uwierzyć jak popatrzylam na zdjęcia!!
Jak miałam je na co dzień, to aż tak jak dla mnie się nie zmieniały, dopiero zdjęcia wprawiły mnie w osłupienie

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Oczywiście pozdrawiamy Pana dr i przyłączamy się do prośby
Oczywiście, że pozdrawiamy
Pan doktor odjazdowy jest
A ja korzystając z okazji chciałam powiedzieć, że mam zajefajne cycki

.
Stary 2011-01-20, 00:37   #10586
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No i wszystko w temacie
Ja też wierzyłam do końca, że na poprawce lekarz stanie na głowie i zrobi wszystko co w Jego mocy, aby było dobrze.
Zamiast tego tyle zbędnych słów i na odwal się zabieg..
Nie da się! Takie tłumaczenie...
Kasku na drugą stronę się nie da odwrócić, albo w wodzie okopać też się nie da...
No cóż...

Ja z okazji moich 6 tyg panienek właśnie strzelilam kilka fotek i cycnik dostałam wczoraj, więc tak na zasmażkę....
Zaraz wrzucam.
Ogólmy łysego i zróbmy focha że nadal jest łysy
A jak mógł w ogóle lekarz zrobić pacjentowi operacje, która nic nie da???!!! Kuź.... przecież to operacja !! czyjeś zdrowie i życie!! przecież dla lekarza to nie może być wyjąć implant włożyć implant !! a gdzie Beatrycze w tym wszystkim ?

Będą fotki O i staniczek nowy Ale nam radoche sprawiłaś razem z Yoko dziś

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
No tak Myusia, jak się ma, to się wie o czym się gada

A ten test wg mnie jest naprawdę OK. Owszem, zaraz po zabiegu piersi są małe, ale teraz śmiało mogę powiedzieć, że widze właśnie taki efekt jak na przymiarce przed zabiegiem. Może nie w 100%, ale daję 90%
Nie zmienia to faktu, że teraz są dla mnie idealne, ale mam wrażenie, ze to kwestia przyzwyczajenia już. Widzialam już po 3 tygodniach jaka ogromna różnica jest w wielkości. Aż ciężko było mi uwierzyć jak popatrzylam na zdjęcia!!
Jak miałam je na co dzień, to aż tak jak dla mnie się nie zmieniały, dopiero zdjęcia wprawiły mnie w osłupienie

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Oczywiście, że pozdrawiamy
Pan doktor odjazdowy jest
A ja korzystając z okazji chciałam powiedzieć, że mam zajefajne cycki

Właśnie i dlatego to też jest mylące- jak nie masz piersi to i miseczka B jest wielka. No i pierś jak się już ułozy i zmięknie, zagnieździ gdzie trzeba nie jest sterczącą piłką w staniku-a taką jest na tej przymiarce.
Ale nie o to mi chodziło-położona na piersi żelka , ułożona w staniku nie może wyglądać tak samo jak po operacji. Przecież potem ona jest pod tkanką która jest rozłożona na wierzchu na całej powierzchni imlantu, implant jest wpasowany na klacie, przyciśniety mięśniem. Ja kilka razy mierzyłam w ten sposób. jak mi włożyli 400cc w ten stanik to mi głowy nie było widać. Co ja mówię dwa implanty 400 nie zmieściły mi się na klacie obok siebie w tym staniku. Jeden został mały a jeden 400- hihi a ja zza nich nic nie widziałam No a teraz mam prawie 500- i się zmieściły i widze wszystko Sama kobietom poduchy w dekoldy czasem upycham- można to zrobić na różne sposoby. Jak na piersi się położy to będą balony (tak się robi jak trzeba szybko duży efekt uzyskać) , jak się ułoży pod piersiami a piersi będą na górze w dekoldzie efekt będzie całkiem inny , jak się stanikiem mniejszym przyciśnie też będzie inaczej.
A jak sobie teraz tą moja żelkę co mam w szufladzie na brzuszku pod bluzką położe to mam trzeci wielki cycek - a to przecież ta 310.

Stary 2011-01-20, 00:50   #10587
magera
Rozeznanie

Cytat:
Ogólmy łysego i zróbmy focha że nadal jest łysy
A jak mógł w ogóle lekarz zrobić pacjentowi operacje, która nic nie da???!!! Kuź.... przecież to operacja !! czyjeś zdrowie i życie!! przecież dla lekarza to nie może być wyjąć implant włożyć implant !! a gdzie Beatrycze w tym wszystkim ?

Będą fotki O i staniczek nowy Ale nam radoche sprawiłaś razem z Yoko dziś

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Właśnie i dlatego to też jest mylące- jak nie masz piersi to i miseczka B jest wielka. No i pierś jak się już ułozy i zmięknie, zagnieździ gdzie trzeba nie jest sterczącą piłką w staniku-a taką jest na tej przymiarce.
Ale nie o to mi chodziło-położona na piersi żelka , ułożona w staniku nie może wyglądać tak samo jak po operacji. Przecież potem ona jest pod tkanką która jest rozłożona na wierzchu na całej powierzchni imlantu, implant jest wpasowany na klacie, przyciśniety mięśniem. Ja kilka razy mierzyłam w ten sposób. jak mi włożyli 400cc w ten stanik to mi głowy nie było widać. Co ja mówię dwa implanty 400 nie zmieściły mi się na klacie obok siebie w tym staniku. Jeden został mały a jeden 400- hihi a ja zza nich nic nie widziałam No a teraz mam prawie 500- i się zmieściły i widze wszystko Sama kobietom poduchy w dekoldy czasem upycham- można to zrobić na różne sposoby. Jak na piersi się położy to będą balony (tak się robi jak trzeba szybko duży efekt uzyskać) , jak się ułoży pod piersiami a piersi będą na górze w dekoldzie efekt będzie całkiem inny , jak się stanikiem mniejszym przyciśnie też będzie inaczej.
A jak sobie teraz tą moja żelkę co mam w szufladzie na brzuszku pod bluzką położe to mam trzeci wielki cycek - a to przecież ta 310.

Własnie jak to jest...
To dlaczego dziewczyny w takim razie narzekają PO, że maja małe ??
Hihi... bo kobiecie nie dogodzi

ty taka drobinka, że wcale sie nie dziwię, że implanty były takie ogromne
Ale efekt końcowy powalający
No cycuchy masz I LIGA
Aż miło patrzeć i cała przyjemnośc podziwiać

.
Stary 2011-01-20, 03:19   #10588
MyaDiva
Zakorzenienie

Na taką przymiarki trzeba tak orientacyjnie patrzeć-porównać sobie 200 i 300 i nie wnikać w szczegóły, a już na pewno nie porównywać 310 z 330 bo różnicy nie sposób uchwycić w ten sposób. Takie zawiłości to już lekarz powinien wytłumaczyć pacjentce- różnicy 2 milimetrów w projekcji , tym bardziej w szerokości implantu nie zobaczy się mierząc żelkę w staniku.

No ja faktycznie taki okruszek jestem, że te 400 to mnie przygniotły. Hihi- ale ja już kiedyś mialam piersi i żelkę raczej w ręku mierzyłam a nie w staniku I jak do ręki wzięłam to 400 to było akurat - ale w stanik juz upchać się nie dałyNo i jeszcze lekarz mnie wyśmiał, że te to mi może wsadzić -ale jeden z przodu a drugi na plecach.

Sama Magerko pewnie mierzyłaś te mniejsze implanty wcześniej na konsultacjach i wydawały Ci się wystarczająco duże- no a teraz te które masz (a o których wtedy pomyślałabyś, że to ogromne piłki) są jak w morde szczelił ! A sama się bałaś żeby duże piłki nie wyszły- może właśnie ta przymiarka troszkę obraz przeinaczyła i jak wtedy stanęło na 320 to wszystko ponad to już mega piersi? No bo skąd wiedziałaś, że 350cc to już za dużo?

Wkładamy najpierw najmniejszą wkładkę (np280)- no jest biust .
Potem większą (300) - no troszkę większa .
I potem najwiekszą (320)- o ta jest już duża - mierzymy dużą.
I koniec- większe to już mega wielkie.
Operujemy tymi wcześniejszymi które mierzyłyśmy-
największa za wielka (320). Wezmę 300 to będę miała średnie a nie duże .
No a po zabiegu wychodzi, że one jednak nie z tych średnich tylko małych , a następne jakie będą po drugiej operacji to o 150cc więcej (no czemu nie 20cc? bo już wiemy że to żadna różnica) -hihi czyli około 450 które wtedy, na przymiarce nawet pod uwagę nie były brane jako śmiesznie olbrzymie.

I dlatego lekarze powinni czuwać nad nami i naszą niewiedzą ,
a taką przymiarkę traktować jako miły akcent konsyltacji.
Powiedzmy co chcemy, jakie piersi mają wyjść (weźmy miarkę i pokażmy w centymetrach, to będzie konkretniejsze dla nas niż zdjęcia albo posługiwanie się rozmiarówką B,C, D) i pozwólmy sobie doradzić. Jeśłi mamy wątpliwości (bo słyszymy np, że dany lekarz robi małe piersi bo takie się mu podobają) idzmy do innego lekarza, zobaczmy jak on to widzi.

Magerko byłam w albumiku tak przed snem Ależ one się zmieniły -oj zaczęły nabierać charakteru Staniczki super! bardzo fajne
Ale będą teraz sny miała

papatki kochane

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ----------

Cytat:
czesc dziwewczyny nie bylo mni 2 dni a musialam poczytac wasze wypowiedzi minim 40 min (przegapilam z 4 strony ;-))
Otoz bylam na wizycie u P. dr Kasprzyka - nie wiem czy nie śledzi Waszej strony hihi albo to byl jakis inny czat? ale do rzeczy : Ogolne wrazenie bardzo pozytywne- poswiecil mi dr prawie godzine, odpowiedzial prawie na wszystkie pytania zrobil dokladne badania komputerowe, zdjecia przed , rozrysowal wszystko na klatce, usmiechniety dowcipny ale bez przesady wiec ogolnie super : powiedzial ze moglabym nie robic operacji bo calkiem fajne sa ;-) wiec jak sledzi ta strone mam przechlapane napewno mnie pozna ;-) Mam nadal duzy metlik w glowie poniewaz jak mi wlozyl do stanika "jego" te wkladki cycuszki wyszly jak wielkie cyce a ja takich nie chce ja chce im nadac ksztalt odkarmilam nimy dzieci i nie zalezy mi na duzych piersiach lecz o nadmuchaniu ich nieco chcialabym takie normalne C. wd jego wyliczen jak patrze na ta tabelke wyszla mi miska "a" zlamka myslalam ze mam teraz male b a jednak nie... pod biustem mam 75 w biuscie wyszlo ze 87 on pracuje na allergan to chyba teraz inaczej sie nazywa? powiezial na poczatku ze 335 ml ale jak zobaczyl moja mine to powiedzial ze minimum 320 bo mam dosc szeroka klatke implant musi byc 12,5 cm wiec mniejszy automatycznie bedzie wezszy i bedzie to zle wygladac?? jest to prawda? nie ma z innej firmy szerokosc taka a zato pojemnosc mniejsza?? piszcie kochane prosze aha mam nadzieje ze dojde do tego bo.............. na 17 lutego mam juz termin!!!! jutro jak wroci maz place zadatek!!! i nie ma juz powrotu! na operacje jestem w 95 % zdecydowana tyle ze tez przerazily mnie papiery gdzie lekarz prosi o podpisy takich rzeczy jak ze nie ponosi odpowiedzialnosci ze implant gdzies wyskoczy ze moga byc komplikacje ze implant moze sie wykrzywic itp i ze operacja poprawkowa nie daj Boze to z kieszeni pacjenta?!? prosze o maile w szczegolnosci inna-85 i magerke, maydiva i inne bo 2 z was mialy dopiero co u Kasprzyka a reszta ma doswiadczenie moze byc na tego prv maila . Jak to powyliczac podkreslam nie chce duzych piersi mam pomiary komp, jakbyscie potrzeboaly jutro zamieszcze tez wyjsciowke. Czyli tu mam zapisane allergan 410 HCG MM (myslalam o wysokim profilu ?)
Tak teraz jeszcze mi się to w oczy rzuciło. Bo to już jest niepokojący sygnał i dlatego powinnaś koniecznie sprawdzić jak sprawa poprawek wygląda u Twojego lekarza. Tu już ufać nie wolno, to trzeba sprawdzić albo świadomie się na to zgodzić. Skoro lekarz daje Ci coś takiego do podpisania chyba chce zabezpieczyć przede wszystkim swoje interesy . Poszukaj pacjentek, które miały poprawki u twojego lekarza. I zadzwoń do Pana dr i dokładnie to omów- dając Ci taki świstek z pewnością się liczy z tym, że będziesz chciała to wyjaśnić.
Na prawdę wielu lekarzy nie ma potrzeby by tak się zabezpieczać i podpisuje się u nich najzwyklejszą zgodę na operację, trzy zdania o narkozie i możliwości powikłań.

Ja też ufałam, że jak coś się stanie to mi lekarz pomoże- no bo jak może lekarz pacjenta zostawić?!!!! I wytłumaczyłam sobie, że ta umowa, którą mi dali to takie zabezpieczenie przed wariatkami które chcą coś wyłudzić No jednak wyszło, że i ja chyba jestem taką wariatką. Teraz już bym nie podpisała podobnego świstka, który pozwolił lekarzowi wystawić mnie za drzwi . I co mi z tego, że można to gó.. w sądzie podważyć- nie miałam czasu na kilkuletnie procesy bo mi ręka drętwiała i pierś rozrywała w środku

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-20 o 02:47
Stary 2011-01-20, 09:44   #10589
Happy_hour
Rozeznanie

Myjusiu Robaczku ty nasz swietojanski.
O ktorej ty kruszyno wstajesz ,jesli o 3:19 jeszcze na posty odpisujesz ?
Ja bym padla ,gdybym na codzien o 4 rano w lozeczku ladowala.
No ale ty na szczescie nie masz maluchow co o 7 rano na glowe wlaza.

I dobry duszku zawsze problemy wylapiesz i wszystkim doradzisz.
I ze jeszcze ogarniasz kto, z kim i dlaczego.
Mi sie juz miesza maksymalnie.

Brawa dla Ciebie.klask i:
Stary 2011-01-20, 09:45   #10590
Jo7789
Przyczajenie

hej dziewczyny mija mi wlasnie 7 tygodni po operaqcji powiekszenia piersi no jest super
ale mam pytanie do was napiszcie mi czym smarujecie czy smarowalyscie blizny po operacji nieuwzgledniajac oliwki do ciala bede wdzieczna i wrazie jakis pytan sluze rada
Jo7789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości