|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Żadnej porady, zadnego info co dalej??????????????????
|
#10562 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ci wspolczuje ,ale mam nadzieje ,ze wszystko sie ulozy i bedzie dobrze ,a co do lekarza to co to za k...s szkoda, ze op nie mowil,ze masz sobie sama zrobić
![]()
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2011-01-19 o 22:23 |
|
|
|
#10563 |
|
Rozeznanie
|
Hej Mageruś Widzisz no niestety Beatka nie dostała żadnych wskazówek co dalej dlaczego tak i ogólnie biedna nasza Beatka trzeba za nią mocno kciukasy trzymać A Beatryczku zapomniałaś wspomnieć tu dziewczynom więc pozwolę sobie w twoim imieniu napisać że dr Ci powiedział że zdjęcia które mu i nam podsyłałaś były nieprawdziwe No i że do konca twierdził że poprawka niepotrzebna
|
#10564 |
|
Zakorzenienie
|
Rodze edytowac tego posta
tu sie nie przeklina
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-01-19 o 22:03 |
|
|
|
#10565 |
|
Rozeznanie
|
Beata ty jedz do innego lekarza i sie dowiedz czy ci wolno te poprawiona/ nie poprawiona piers spychac do srodka,bo skoro ten doktor twierdzi ze juz nic nie pomoze to moze inny uzna ,ze szansa jednak jest.Ale nie rob nic na wlasna reka,zebys sobie nie zaszkodzila.
Myslalam ze doktor stanie na wysokosci zadania . Ze nie tylko wyjmie jeden implant , wsadzi drugi i koniec. Zadnego poprawienia kieszeni i przesuniecia jej ku srodkowi , nic z tych rzeczy ktore radzili inni lekarze??? Hmmmm...co tu mowic ? |
|
|
|
#10566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Leeeeeciiiii pooooomaaaałuuuuu ![]() Wiecie co, to jest normalnie skandal ![]() Matko kochana, dobrze podpowiadał mi mój wewnętrzny głos, że chyba to nie to... I dobrze, że zrezygnowałam z tego lekarza. Może i zrobiłby mi cycuchy dobrze, ale jakbym miała świadomość, że takie podejście ma do podobnych problemów, to szkoda byłoby mi, że właśnie Jemu dałam zarobić... Zobaczcie ile piersi robi... Czy to był problem od razu pomóc i zaproponować poprawkę, tak, aby pacjentka była zadowolona?? Dobrze przysłowie mówi, że pazerny dwa razy traci Beatryczku, wybacz mi proszę, że tak pewnie i Ciebie dobijam swoimi przemyśleniami, ale aż w głowie się nie mieści jak tak można potraktować pacjentkę ![]() Rozumiem, że przewinęlo się tysiące u Niego, ale każda jest indywidualna i tak trzeba ją traktować!!! Nikomu jeszcze nie ubyło, jak poprawił spieprzoną robotę za friko z usmiechem na ustach. Zdarza się nawet najlepszym, ale najważniejsze jest jak podejdzie do problemu. A tu widać, że pokory nie ma żadnej, tylko FOCH ![]() Matko kochana, aż brak mi słów... Trzymaj się kochana i nie daj się trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie i tego bidusia cycusia ![]() Co planujesz teraz???
|
|
#10567 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10568 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziwewczyny nie bylo mni 2 dni a musialam poczytac wasze wypowiedzi minim 40 min (przegapilam z 4 strony ;-))
Otoz bylam na wizycie u P. dr Kasprzyka - nie wiem czy nie śledzi Waszej strony hihi albo to byl jakis inny czat? ale do rzeczy : Ogolne wrazenie bardzo pozytywne- poswiecil mi dr prawie godzine, odpowiedzial prawie na wszystkie pytania zrobil dokladne badania komputerowe, zdjecia przed , rozrysowal wszystko na klatce, usmiechniety dowcipny ale bez przesady wiec ogolnie super : powiedzial ze moglabym nie robic operacji bo calkiem fajne sa ;-) wiec jak sledzi ta strone mam przechlapane napewno mnie pozna ;-) Mam nadal duzy metlik w glowie poniewaz jak mi wlozyl do stanika "jego" te wkladki cycuszki wyszly jak wielkie cyce a ja takich nie chce ja chce im nadac ksztalt odkarmilam nimy dzieci i nie zalezy mi na duzych piersiach lecz o nadmuchaniu ich nieco chcialabym takie normalne C. wd jego wyliczen jak patrze na ta tabelke wyszla mi miska "a" zlamka myslalam ze mam teraz male b a jednak nie... pod biustem mam 75 w biuscie wyszlo ze 87 on pracuje na allergan to chyba teraz inaczej sie nazywa? powiezial na poczatku ze 335 ml ale jak zobaczyl moja mine to powiedzial ze minimum 320 bo mam dosc szeroka klatke implant musi byc 12,5 cm wiec mniejszy automatycznie bedzie wezszy i bedzie to zle wygladac?? jest to prawda? nie ma z innej firmy szerokosc taka a zato pojemnosc mniejsza?? piszcie kochane prosze aha mam nadzieje ze dojde do tego bo.............. na 17 lutego mam juz termin!!!! jutro jak wroci maz place zadatek!!! i nie ma juz powrotu! na operacje jestem w 95 % zdecydowana tyle ze tez przerazily mnie papiery gdzie lekarz prosi o podpisy takich rzeczy jak ze nie ponosi odpowiedzialnosci ze implant gdzies wyskoczy ze moga byc komplikacje ze opplant moze sie wykrzywic itp i ze operacja poprawkowa nie daj Boze to z kieszeni pacjenta?!? prosze o maile w szczegolnosci inna-85 i magerke, maydiva i inne bo 2 z was mialy dopiero co u Kasprzyka a reszta ma doswiadczenie moze byc na tego prv maila . Jak to powyliczac podkreslam nie chce duzych piersi mam pomiary komp, jakbyscie potrzeboaly jutro zamieszcze tez wyjsciowke. Czyli tu mam zapisane allergan 410 HCG MM (myslalam o wysokim profilu ? )
|
|
|
|
#10569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej Dziubasku mój kochany Tu już chyba nic nie trzeba mówic, wszystko jasne jest myślę
|
|
#10570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesc Magerka Ja tez conajmniej dziwnie sie czuje, wiedzac ze bylam jego pacjentka. A takie mile wrazenie robil. |
|
|
|
|
#10571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ufffff.....
|
|
#10572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-01-19 o 22:09 |
|
|
|
|
#10573 |
|
Raczkowanie
|
oznaczenie MM oznacza ze sa sredniej wyokosci i malo sterczace? waga 320 g ?RATUNKU!
![]() studiowalam to od 2 tyg ten temat poszlam przygotowana na spotkanie a zadnych zapewnien ze biust bedzie extra nie dostalam tylko ze predyspozycje sa bardo ok i ze "powinnien" byc ladny ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- niech mo ktos odpisze dzis prosze
|
|
|
|
#10574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.puls-norge.no/upload/Puls...gue%202009.pdf Sama powiedzialaś lekarzowi, że tylko chcesz wypełnić, więc jak lekarz mógł zaproponować Ci inne wkładki niż Twoje oczekiwania? A Ty chcesz większe?? Faktycznie MM to średni profil, ale nie kojarzę żadnej od K z takim profilem, dlatego z pewnością dr zasugerowal się tym co mówiłas Jak chcesz zmienić zdanie, to proponuję napisać maila do doktorka, że jednak wolisz coś innego, bo w dniu zabiegu raczej jest to niewykonalne. Wiesz jakie chcesz w ogóle??
|
|
#10575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie- bo się nie da -nic sie nie dało Planuje pojechać do Pani dr.i posłuchać tego co mi doradzi żeby było dobrze jutro zrobie fotki i pokarze jak to wygląda cięcie pod piersią szyte żyłką nie wiem czy do wyjecia, czy rozpuszczalna
JJ.mentor okrągły 2010 lewa 275hp prawa 300hp 2011 lewa 275 hp prawa 320uhp Edytowane przez beatrycze1 Czas edycji: 2011-01-19 o 22:23 |
|
|
|
|
#10576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuję się pod tym kochana Dla mnie najgorsze jest to że lekarz zachował się jak dziecko FOCH obraziłem się i nie zrobię ... Śmiech na sali tak zachowuje się lekarz??? Sugerować pacjentce że zdjęcia są nieprawdziwe ??? Do końca upierać się że poprawka jest niepotrzebna ?? Nie przyjść do pacjentki po zabiegu??? Nie sugerować jaki może być problem dlaczego tak się stało?? Nie powiedzieć jak dalej postępować z poprawioną piersią??? Co najważniejsze !!!! Powiedzieć pacjentce że sama ma wybrać implant bo on nie wie czego ona właściwie chce ??? Pytam czy to jest zachowanie lekarza??? Przestroga dla wszystkich którzy jeszcze myślą nad wyborem tego lekarza THE END ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . ......................... ......................... ..................
|
|
#10577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- takie mam wytyczne szer 12,5 cm, wys. 11.6 projekcja 4.6 waga 320 g jestem dosc wysoka 172/173 cm |
|
|
|
|
#10578 |
|
Rozeznanie
|
beatrycze - szok normalnie, współczuję
co to za lekarz, brak profesjonalizmu, ja nie rozumiem w ogóle takiego podejścia !! przykro mi, że musisz przez to przechodzić, bo nie po to się decydowałaś na powiększenie piersi, żeby teraz takie cyrki odchodziły ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- yoko - fajne staniczki, ten pierwszy, potrzebuję takiego na 100dniówkę w piątek, tylko czarny |
|
|
|
#10579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogladałaś ten katalog który Ci dałam?? W MM nie ma 335 pojemności, tylko właśnie w MF... Jeśli wg lekarza taki ma byc implant, to chyba nie będziesz się z Nim spierać, że nie..?? Uwierz, że cycuchy nie będą za duże przy full projekcji. Ja mam extra full i są jak w pysk!!! Nie zastanawiaj się, tylko pisz do lekarza i wymieniaj na 335 MF, albo nawet 370 MX, bo szer jest taka sama, wysokość też, tylko projekcja większa, no i 45ml więcej... Ale jestem mądra teraz dziewczynki, co...???? I to ja piszę - Magerka Do czego to doszło....
|
|
#10580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się w 100% z tym co Magerka napisała, oraz ze wszystkimi powyższymi opiniami na które niestety Pan dr sam sobie zapracował I podobnie miałam do końca nadzieje, że w dniu operacji mimo wszystko Pan dr jednak zachowa się profesjonalnie i obroni twarz-tymczasem Beatrycze spotkała arogancja, brak wsparcia, zero pomocy, zero chęci by znaleźść przyczynę i ją poprawić by było dobrze. Mało tego usłyszała, że poprawka nic nie da I teraz została bez opieki Kahefwhui spytała czy jej lekarz czyta to forum. TAK CZYTA - z całą pewnościa to wiemy. Podobnie wiemy na sto procent, że dr JJ też nas czyta, znamy tez nazwiska innych konkretnych lekarzy. Mało tego wiemy też, że lekarze identyfikują nazwiska użytkowniczek- po datach wizyt, operacji. Mało tego -lekarze dzwonią do siebie i ustalają swoje poczynania dotyczące pacjentek. Np. jak jedna pacjentka pisze, że ma wizyty u dwóch lekarzy - oni sobie do siebie dzwonią, dochodzą jakie jest nazwisko pacjentki i np ustalają, że odradzą jej zabieg (czyt spławią). To jest konkretny przykład z ostatnich dni. Przykre jest tylko że to nie działa w druga stronę, tzn jeśli lekarz czyta, że konkretnej pacjentce coś się dzieje z pierasiami to wtedy nie próbuje się z nią skontaktować i zaoferować np wizytę kontrolną by wyjaśnić jej obawy . Nie, nie Jak się czuje taka pacjentka? kim jest dla takiego lekarza? kim jest taki lekarz? Czy tylko mi się wydaje, że to wszystko stoi na głowie?!!!
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#10581 |
|
Raczkowanie
|
ja nie mam zamiaru chodzic po innych lekarzach komus trzeba zaufac a doktor mi spasowal jako człowiek jest elegancki a zarazem zabawny wie co i komu powiedziec w danym momencie mam nadzieje tylko ze podczas zabiegu bedzie mial dobry dzien... musze mu zaufac wiec Panie dr jesli Pan to czyta to ufam ze Pan zrobi mi piekne piersi, malutkie cieniutkie szwy i ze w razie czego nie zachowa sie Pan jak opisany lekarz z poprzednich stron... odnosnie rozmiaru czy ktos dokladnie mial ka wyjsciowke jak ja czyli 75 pod biustem 88 w biuscie i ma zalozone allergany MF 335 ml????
|
|
|
|
#10582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po tym co napisalaś mogę w cimno napisać- bierz te większe o większej projekcji. Kochana- Ty po karmieniu, do tego wysoka osóbka a nie drobinka - 320 MM to będą pchełki u Ciebie. A nie daj Boże nie wypełnią dostatecznie piersi - no masakra może być 320 czy 340?- bo nie chcesz, żeby najpierw były piersi potem Ty. No kochana 20g to jedna łyżka + jedna łyżeczka wody. Jak taka ilość może srawić że nagle piersi będą wielkie? Hihi jestem pewna, że jakbym Ci te dwa implanty położyła na stole nie wiedziałabyś który jest który ![]() A- i jeszcze ten test gdzie przymierzalaś implanty w staniku. To WYOLBRZYMIA EFEKT!!!! nie bierz tego pod uwagę bo to się ma nijak do tego co będzie po operacji!!!! To daje wręcz mylące wrażenie ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Dobrze mówisz , podpisać się tylko mogę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#10583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też wierzyłam do końca, że na poprawce lekarz stanie na głowie i zrobi wszystko co w Jego mocy, aby było dobrze. Zamiast tego tyle zbędnych słów i na odwal się zabieg.. Nie da się! Takie tłumaczenie... Kasku na drugą stronę się nie da odwrócić, albo w wodzie okopać też się nie da... No cóż... Ja z okazji moich 6 tyg panienek właśnie strzelilam kilka fotek i cycnik dostałam wczoraj, więc tak na zasmażkę.... Zaraz wrzucam.
|
|
#10584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście pozdrawiamy Pana dr
|
|
|
|
|
#10585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ten test wg mnie jest naprawdę OK. Owszem, zaraz po zabiegu piersi są małe, ale teraz śmiało mogę powiedzieć, że widze właśnie taki efekt jak na przymiarce przed zabiegiem. Może nie w 100%, ale daję 90% Nie zmienia to faktu, że teraz są dla mnie idealne, ale mam wrażenie, ze to kwestia przyzwyczajenia już. Widzialam już po 3 tygodniach jaka ogromna różnica jest w wielkości. Aż ciężko było mi uwierzyć jak popatrzylam na zdjęcia!! Jak miałam je na co dzień, to aż tak jak dla mnie się nie zmieniały, dopiero zdjęcia wprawiły mnie w osłupienie ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Oczywiście, że pozdrawiamy ![]() Pan doktor odjazdowy jest A ja korzystając z okazji chciałam powiedzieć, że mam zajefajne cycki ![]()
|
|
#10586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak mógł w ogóle lekarz zrobić pacjentowi operacje, która nic nie da???!!! Kuź.... przecież to operacja !! czyjeś zdrowie i życie!! przecież dla lekarza to nie może być wyjąć implant włożyć implant !! a gdzie Beatrycze w tym wszystkim ? Będą fotki ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
Ale nie o to mi chodziło-położona na piersi żelka , ułożona w staniku nie może wyglądać tak samo jak po operacji. Przecież potem ona jest pod tkanką która jest rozłożona na wierzchu na całej powierzchni imlantu, implant jest wpasowany na klacie, przyciśniety mięśniem. Ja kilka razy mierzyłam w ten sposób. Sama kobietom poduchy w dekoldy czasem upycham- można to zrobić na różne sposoby. Jak na piersi się położy to będą balony (tak się robi jak trzeba szybko duży efekt uzyskać) , jak się ułoży pod piersiami a piersi będą na górze w dekoldzie efekt będzie całkiem inny , jak się stanikiem mniejszym przyciśnie też będzie inaczej. A jak sobie teraz tą moja żelkę co mam w szufladzie na brzuszku pod bluzką położe to mam trzeci wielki cycek - a to przecież ta 310.
|
||
|
|
|
#10587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Własnie jak to jest... To dlaczego dziewczyny w takim razie narzekają PO, że maja małe ?? ![]() Hihi... bo kobiecie nie dogodzi ty taka drobinka, że wcale sie nie dziwię, że implanty były takie ogromne Ale efekt końcowy powalający ![]() No cycuchy masz I LIGA ![]() Aż miło patrzeć i cała przyjemnośc podziwiać
|
|
#10588 | |
|
Zakorzenienie
|
Na taką przymiarki trzeba tak orientacyjnie patrzeć-porównać sobie 200 i 300 i nie wnikać w szczegóły, a już na pewno nie porównywać 310 z 330 bo różnicy nie sposób uchwycić w ten sposób. Takie zawiłości to już lekarz powinien wytłumaczyć pacjentce- różnicy 2 milimetrów w projekcji , tym bardziej w szerokości implantu nie zobaczy się mierząc żelkę w staniku.
No ja faktycznie taki okruszek jestem, że te 400 to mnie przygniotły. Hihi- ale ja już kiedyś mialam piersi i żelkę raczej w ręku mierzyłam a nie w staniku I jak do ręki wzięłam to 400 to było akurat Sama Magerko pewnie mierzyłaś te mniejsze implanty wcześniej na konsultacjach i wydawały Ci się wystarczająco duże- no a teraz te które masz (a o których wtedy pomyślałabyś, że to ogromne piłki) są jak w morde szczelił ! A sama się bałaś żeby duże piłki nie wyszły- może właśnie ta przymiarka troszkę obraz przeinaczyła i jak wtedy stanęło na 320 to wszystko ponad to już mega piersi? No bo skąd wiedziałaś, że 350cc to już za dużo? Wkładamy najpierw najmniejszą wkładkę (np280)- no jest biust Potem większą (300) - no troszkę większa I potem najwiekszą (320)- o ta jest już duża I koniec- większe to już mega wielkie . Operujemy tymi wcześniejszymi które mierzyłyśmy- największa za wielka (320). Wezmę 300 to będę miała średnie a nie duże .No a po zabiegu wychodzi, że one jednak nie z tych średnich tylko małych , a następne jakie będą po drugiej operacji to o 150cc więcej (no czemu nie 20cc? bo już wiemy że to żadna różnica) -hihi czyli około 450 które wtedy, na przymiarce nawet pod uwagę nie były brane jako śmiesznie olbrzymieI dlatego lekarze powinni czuwać nad nami i naszą niewiedzą a taką przymiarkę traktować jako miły akcent konsyltacji. Powiedzmy co chcemy, jakie piersi mają wyjść (weźmy miarkę i pokażmy w centymetrach, to będzie konkretniejsze dla nas niż zdjęcia albo posługiwanie się rozmiarówką B,C, D) i pozwólmy sobie doradzić. Jeśłi mamy wątpliwości (bo słyszymy np, że dany lekarz robi małe piersi bo takie się mu podobają) idzmy do innego lekarza, zobaczmy jak on to widzi. Magerko byłam w albumiku ![]() Ale będą teraz sny miała ![]() papatki kochane ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:46 ---------- Cytat:
. Poszukaj pacjentek, które miały poprawki u twojego lekarza. I zadzwoń do Pana dr i dokładnie to omów- dając Ci taki świstek z pewnością się liczy z tym, że będziesz chciała to wyjaśnić.Na prawdę wielu lekarzy nie ma potrzeby by tak się zabezpieczać i podpisuje się u nich najzwyklejszą zgodę na operację, trzy zdania o narkozie i możliwości powikłań. Ja też ufałam, że jak coś się stanie to mi lekarz pomoże- no bo jak może lekarz pacjenta zostawić?!!!! No jednak wyszło, że i ja chyba jestem taką wariatką . Teraz już bym nie podpisała podobnego świstka, który pozwolił lekarzowi wystawić mnie za drzwi . I co mi z tego, że można to gó.. w sądzie podważyć- nie miałam czasu na kilkuletnie procesy bo mi ręka drętwiała i pierś rozrywała w środku
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-01-20 o 02:47 |
|
|
|
|
#10589 |
|
Rozeznanie
|
Myjusiu
O ktorej ty kruszyno wstajesz ,jesli o 3:19 jeszcze na posty odpisujesz ? Ja bym padla ,gdybym na codzien o 4 rano w lozeczku ladowala. No ale ty na szczescie nie masz maluchow co o 7 rano na glowe wlaza. I dobry duszku zawsze problemy wylapiesz i wszystkim doradzisz. I ze jeszcze ogarniasz kto, z kim i dlaczego. Mi sie juz miesza maksymalnie. Brawa dla Ciebie. ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#10590 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mija mi wlasnie 7 tygodni po operaqcji powiekszenia piersi no jest super
ale mam pytanie do was napiszcie mi czym smarujecie czy smarowalyscie blizny po operacji nieuwzgledniajac oliwki do ciala bede wdzieczna i wrazie jakis pytan sluze rada |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

No i że do konca twierdził że poprawka niepotrzebna 
tu sie nie przeklina

co to za lekarz, brak profesjonalizmu, ja nie rozumiem w ogóle takiego podejścia !! przykro mi, że musisz przez to przechodzić, bo nie po to się decydowałaś na powiększenie piersi, żeby teraz takie cyrki odchodziły 
to będę miała średnie a nie duże
, a następne jakie będą po drugiej operacji to o 150cc więcej (no czemu nie 20cc? bo już wiemy że to żadna różnica) -hihi czyli około 450 które wtedy, na przymiarce nawet pod uwagę nie były brane jako śmiesznie olbrzymie
klask i: