![]() |
#631 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak w ogóle to dzień zaczął mi się bardzo fajnie, bo w fb konkursie wygrałam miniaturę Biotherm - jeszcze nie wiem jaką, bo mają mi dopiero wysłać maila z kuponem do odbioru w Douglasie ![]() Wczoraj udało mi się rozlokować już prawie wszystkie kosmetyki. I tak podsumowując - albo mam czegoś 1 sztukę albo kilka. Nie wiem jakim cudem nazbierało mi się 5 (!!) żeli/pianek do mycia twarzy, 3 peelingi do ciała, kilka kremów do twarzy... ![]() Za to w końcu wczoraj udało mi się wyrolniczyć, nie pamiętam kiedy ostatnio to robilam ![]()
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Poopowiadaj trochę jak tam się żyje i czy Ci się podobało
![]() U mnie nie najlepszy dzień, ale zaraz sie mobilizuje do nauki. niby tylko 3 egzaminy mnie czekają, ale taki ogrom wiedzy jakiego jeszcze na oczy i uszy nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...4d.html&next=1 hmmm, teraz się chyba nie czyta zgłoszeń kosmetyków ![]() swoją drogą mój egzemplarz zobaczę chyba w przyszły piątek dopiero razem z MagJą ![]()
#633 |
Wtajemniczenie
|
Hm, nie miałam tego peelingu, muszę go kupić jak zużyję jakiś
![]() Madziarra, zaczęłam kilkaq dni temu robić zdjęcia pielęgnacji... ale zdążyłam zrobić tylko pielęgnację ciała... i zaczęłam chorować ![]() No i muszę przyznać, że pielęgnacja twarzy mnie przeraża, strasznie dużo mam drobnych rzeczy, których nie chce mi się później układać z powrotem ![]() Jak znajdę siłę to wrzucę chyba tylko to co zrobiłam ![]() I nie mogę się doczekać Twoich amerykańskich pamiątek ![]() Dobra, pomarudziałam, idę dalej się przewracać z boku na bok, nie mam nawet siły leżeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Na pewno też znajdziesz mnie
![]() Kiedyś już mnie ta maść zainteresowała ale o niej zapomniałam. Gdzie ją można dostać? Cytat:
![]() Chętnie pooglądamy ten kosmetyczny wzrost. Cytat:
![]()
![]() |
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam dziś na paczkę z apteki. Mam nadzieję, że listonosz zdąży nim mama wyjdzie z domu, bo inaczej jutro dopiero ją odbiorę z urzędu ![]() Jeszcze dziś chcę zamówić coś z Avonu i Ori. Miałyście może te kredki do oczu żelowe? Dobre są? Albo tę kredkę z gąbeczką z drugiej strony do robienia smoky? Przyda mi się nowa kredka w brązowym kolorze i nie wiem która lepsza? Z Ori myślę nad pomadką do ust z serduszkiem ![]() kochanie ja też zdrówka życzę ![]()
![]() |
#637 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jej, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A do mnie przed chwilą przyszły lakiery z transdesign ![]() OPI-Got the Blues for Red, OPI-Over the Taupe, OPI-You Don't Know Jacques, OPI-Panda-Monium Pink, CG-Sun Worshiper, CG-Flip Flop Fantasy (ale róż ![]() ![]() Jak otwierałam paczkę to czułam się jak dziecko w Wigilię ![]() Dobra, idę się bawić nowymi zabawkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajny ten FFF ![]() ![]() wracaj szybko do zdrowia ![]()
![]() |
#639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam zdjęcie, wyszło fatalnie, jest tak rozproszone światło, że wszystko wychodzi brzydko ![]() ![]() Śmiesznie te lakiery wyglądają razem zestawione - bure i jaskrawe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Maybelline to ja mówię zdecydowane nie. Aczkolwiek to coś będzie moje na pewno ![]() http://www.maybelline.com/Product/Ey...ne-mascara.htm ![]() Kredki żelowe polecam z całego serca! mam już chyba 4 albo 5 (zobacz na zbiorach- wklejałam niedawno), są rewelacyjnie trwałe i nasycone! tylko z tego co pamiętam to brązowa nie była bardzo ciemna, dla mnie za jasna i nie kupiłam. Mnie z Ori kusi krem stokrotkowy i mydełko, ale ostatnie ich kremy nie były najlepsze i chyab dam sobei spokój. Poczłapałam dziś do rossmanna po nowe z Nivei (Pure&Natural i jeszcze jakis intensywnie nawilżający) ale były tylko stare na półkach (chociaż miały metki z promocją a w gazetce pisze że 2 rodzaje) więc nie wiem, nie chciało mi się pytać, może jutro zajrzę do innego rossa. Co do perfum z katalogów- mi się podoba coś raz na kilka lat, aktualnie nadal ślinię się do Herve Leger avonu ![]() Cytat:
Jeeejku, zazdraszczam, ale masz fajnie! Śliczne są! Grapepopa sama chciałam kiedyś, ale już mi się odwidział jak kupiłam podobnego Bella ![]() Masz rację, wyglądałyby lepiej gdyby były moje ![]() Wylał mi się błyszczyk do torebki- pękł przy gwincie tak jak poprzedni skacmersowy- ja chyab za mocno dokręcam albo nie wiem co ![]() ![]() Dałam dzisiaj czadu- przyszłam na praktyki godzinę później jak moja grupa już wychodziła (szczęście, że nie było kierowniczki, bo i oni siedzieliby do 13 i ja bym wyleciała za drzwi ![]() ![]() ![]() SP mi wysłało maila, ze do 26.01 jakies mega zniżki do 70% są- ale na co to już nie pisze.
![]() |
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Nie dotarła wczoraj paczucha jeszcze. Ale to standard, że do mnie priorytety idą zwykle dłużej
![]() Za to kolejny raz mamy w skrzynce list na obce nazwisko, ale adres jest nasz ![]() A listonosz gapa wie przecież, że u nas w domu mieszkają osoby tylko z moim nazwiskiem, to po kiego grzyba wrzuca te listy z innymi nazwiskami? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#642 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma co zazdrościć mi - policzyłam i wyszło, że tylko 3 lakiery są moje, a Got the blues for red jest przepiękny, strasznie żałuję, że go nie mam, idealna czerwień! Grapepopa wzięłam, bo brakowało mi do 9 w zamówieniu, a w sumie daaawno miałam na niego ochotę ![]() Cytat:
![]() Ten róż jest szalony ![]() ![]() Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-01-21 o 09:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Jaka cisza tu dziś
![]() ![]() ![]() Przynajmniej mi ta paczka osłodziła nieco dzień, bo od rana boli mnie szczęka ![]()
#644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie jej jeszcze nie używałam ![]() Byłam dziś w COKu- dla siebie nic nie wzięłam, ale wachałam nowości- woda TTA taka słodko-kwiatowo-piżmowa, zupełnie nie w moim stylu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dziś kupiłam Essence z limitki I love BErlin taki świeży groszkowy ![]() ![]() ![]() Nawet się tak nie upaprała bardzo, bardziej błyszczyka żal. Plastik ze starości popękał- odkryłam jak przelewałam resztki do pojemniczka zastępczego- chyab nie powinnam kupować następnego błyszczyka póki nie zużyję min. czterech, a nowe burżuje kuuusząąą ![]() To chyba z tej samej kolekcji z której pragnę seledynowy ![]() Zaczęłam robić ryby na obiad. Sięokazało, ż eprzyprawa się skończyła. Siostra miała kupić. no to usmażyłam sobie fryteczki na poczekaniu. Siostra z przyprawą wróciła po ponad godzinie. Zabieram się za panierkę a tu nie ma jajek ![]() ![]()
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko list oddaliśmy listonoszowi, niech go odeśle poczta. Zresztą to zwykły list, nie polecony, więc nie ma się co przejmować
![]() Ja też dziś wróciłam głodna, nie mogę chleba gryźć, bo boli mnie ta szczęka cała (więc w pracy nie zjadłam kanapki) a mama na obiad zrobiła tylko makaron ze serem. A tym se po całym dniu nie pojem przecież. Dopiero musiałam coś wykombinować po swojemu ![]()
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
A już miałam pytać na fb czy się zakochałaś i dlatego nie możesz jeść
![]() oddałam siostrze rozświetlacz HM- znudził mi się już, poza tym mam białą czekoladę i Essencowy pasiakowy. A i tak pewnie zdążę kupić coś nowego zanim te zużyję ![]()
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw. moja koleżanka mnie ostatnio wkurza, bo się w swatkę bawi a mnie nic bardziej nie denerwuje niż takie swatanie za moimi plecami ![]()
![]() |
#648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapomniałąm dodać, że odwiedziłam to Claire's- taki sobie sklepik z badziewiami jak dla mnie. Biżuteria w stylu SIX aczkolwiek chyba gorszej jakości. Lakiery w cenie 11,90 ale też nie zachwyciły- ew może na jakiś brokatowy bym sie skusiła. Oprócz tego różne dodatki, sztuczne paznokcie, torebeczki i inne zupełnie mnie nie interesujące rzeczy- na szczęście ![]()
![]() |
#649 |
po prostu Em :)
|
Też tam dziś byłam, i wyszłam z niczym. Badziewie, nawet częściowo fajne, ale tego tam tyle, że nie mogłam nic wybrać.
![]() ![]()
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Nooo bo taki właśnie sklepik z pierdółkami
![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-21 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() - odżywczy olejek do skórek w pisaku Sally Hansen - maska z miodlą Himalaya ![]() ![]() - szampon do włosów Tigi Superstar, który ponoć nie ma siarczanów i ponoć nie wypłukuje koloru ![]() ugotowałam sobie klopsy z mięsa mielonego wymieszane ze szpinakiem. jakie to pycha.
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Mi chyab też już przeszła mania na smackersy- aktualnei€żywam tego naturalnego pink guava i w kolejce też z tej serii Acai berry czeka
![]() Bossy- bo Ty jestes bomba zegarowa ![]() ![]() A w ogóle to oddawaj podpis- czuję, że właśnie jestem na tym etapie ![]()
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A proszę Cię bardzo, możesz sobie go pożyczyć ![]() Jeju jak dobrze, że już weekend. Ostatnio w pracy meksyk i nadgodziny.. np. w poniedziałek siedziałam do 21 w pracy.. i na uczelni sporo nauki, bo sesja. gryyyy. ledwo wstaję z łóżka.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
A ja zabrałam mamie właśnie tajską oczyszczającą Avonu- to już chyba z 4 tubka będzie- o! to jest mój hicior 2010
![]() ![]() Właściwie to nie mam gdzie go sobei wpisać- tutaj i na fb jakoś mi się nie widzi- chyba powieszę nad łóźkiem ![]() U mnei też zamieszanie sesjowe, siedziałam wczoraj do 3 nad skryptem i nie poszłam dziś zdawac ![]() Tylko się nie przemęcz i czemu tak długo kazali Ci siedzieć- paskudy :/
#655 |
Zakorzenienie
|
Bo taka była potrzeba, to siedziałam. No już jestem przemęczona.
Ale dostałam na święta bon na 400zł do day SPA. To sobie po sesji pójdę niech mnie wymasują ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Aaale Ci dobrze będzie
![]() Zużyłam rano resztkę wosku do brwi, a zaraz pójdzie szampon i scrub marakujowy TBS, dobrze że zachomikowany mam jeszcze jeden, bo jest obłędny ![]()
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziom nauki wcale nie był taki kiepski, jak się obawiałam - niestety Amerykanie mają opinię "głupich" nie dlatego, że się nie uczą, tylko niektórych rzeczy ich się po prostu nie uczy - czyli wina systemu. Amerykanie - rówieśnicy .... Niestety tu wielki zawód. Wcale nie są tacy otwarci na innych, pomocni czy życzliwi. Potrafiłam chodzić z ludźmi na zajęcia przez semestr i nie zamienić z nimi słowa. No ale to specyfika tego regionu, nie całe Stany takie są. Cytat:
![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-01-21 o 21:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#659 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boszzz....jak ja "kocham", gdy ktoś mnie chce uszczęśliwiać na siłę ![]() Cytat:
![]() Użyłam na noc Effaclaru A.I. na 2 wypryski i dziś rano są nieco mniej widoczne. Czyli krem działa. Mam nadzieję, że jeszcze ze 2 dni i syfki całkiem znikną. Co jak co, ale dawno nie miałam takiej ładnej cery, nawet koleżanka to zauważyła ![]()
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest tak, że choćby się paliło i waliło a tylko wspomnę o jakiejś imprezie, wyjeździe itp to mnie rodzice wręcz wyganiają z domu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.