Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 09:17   #631
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Madziarra chętnie ale chwilowo brak czasu, tak jeszcze z 2 tyg a potem będzie luz (hope so). Zamawiałam na allegro tigi bed head dumb blonde rekonstruktor
To będę czekać na info , numer mam ten sam

Dzięki, już sobie poczytałam

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Jakie piękne promocje
Kupię na pewno masło i peeling z daxa, pewnie masło kawowe joanny, fajnie wygląda ten zestaw farmony balsam i krem gratis I kremy garniera po piątce, pewnie wezmę też jakiś znowu, yhh
A mnie na szczęście nic nie kusi i - co najważniejsze - nic mi nie potrzeba

Tak w ogóle to dzień zaczął mi się bardzo fajnie, bo w fb konkursie wygrałam miniaturę Biotherm - jeszcze nie wiem jaką, bo mają mi dopiero wysłać maila z kuponem do odbioru w Douglasie

Wczoraj udało mi się rozlokować już prawie wszystkie kosmetyki. I tak podsumowując - albo mam czegoś 1 sztukę albo kilka. Nie wiem jakim cudem nazbierało mi się 5 (!!) żeli/pianek do mycia twarzy, 3 peelingi do ciała, kilka kremów do twarzy...
Za to w końcu wczoraj udało mi się wyrolniczyć, nie pamiętam kiedy ostatnio to robilam

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 17:53   #632
rzyrafka
Zakorzenienie

Poopowiadaj trochę jak tam się żyje i czy Ci się podobało

U mnie nie najlepszy dzień, ale zaraz sie mobilizuje do nauki. niby tylko 3 egzaminy mnie czekają, ale taki ogrom wiedzy jakiego jeszcze na oczy i uszy nie widziałam

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...4d.html&next=1 hmmm, teraz się chyba nie czyta zgłoszeń kosmetyków

swoją drogą mój egzemplarz zobaczę chyba w przyszły piątek dopiero razem z MagJą
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 18:27   #633
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
o taaak! ten peeling też
Hm, nie miałam tego peelingu, muszę go kupić jak zużyję jakiś

Madziarra, zaczęłam kilkaq dni temu robić zdjęcia pielęgnacji... ale zdążyłam zrobić tylko pielęgnację ciała... i zaczęłam chorować Przez tydzień się nie dawałam, ale w końcu coś mnie dorwało, ledwo żyję.
No i muszę przyznać, że pielęgnacja twarzy mnie przeraża, strasznie dużo mam drobnych rzeczy, których nie chce mi się później układać z powrotem
Jak znajdę siłę to wrzucę chyba tylko to co zrobiłam

I nie mogę się doczekać Twoich amerykańskich pamiątek

Dobra, pomarudziałam, idę dalej się przewracać z boku na bok, nie mam nawet siły leżeć
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 19:28   #634
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Pewnie w lutym pojadę do Białegostoku i tam na pewno coś znajdę.
Na pewno też znajdziesz mnie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja b. lubię:
- maść regenerującą z serii oliwkowej
Kiedyś już mnie ta maść zainteresowała ale o niej zapomniałam. Gdzie ją można dostać?

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja juz melduje się oficjalnie na ojczystej ziemi Powoli się aklimatyzuję i przyzwyczajam.
Po ostatnich , jeszcze zagranicznych zakupach u mnie kosmetyczny wzrost. Jak znajdę chwilkę (i wenę ) to powklejam zbiory.
Cześć Magda fajnie, że do nas wróciłaś.
Chętnie pooglądamy ten kosmetyczny wzrost.

Cytat:

Dobra, pomarudziałam, idę dalej się przewracać z boku na bok, nie mam nawet siły leżeć
szybkiego powrotu do formy!
Stary 2011-01-19, 19:48   #635
rzyrafka
Zakorzenienie

Kochanie wracaj szybko do zdrowia i dobrze wygrzej to świństwo
Stary 2011-01-20, 06:16   #636
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
swoją drogą mój egzemplarz zobaczę chyba w przyszły piątek dopiero razem z MagJą
Daj znać jak się ten tusz spisuje. Ja też muszę kupić nowy w miarę szybko, bo False Lashes Maybelline mi się osypuje z dolnych rzęs Jednak jeśli chodzi o maskary tej firmy to jeszcze żadna nie pobiła Volum`Express Curved Brush - to jest największy hicior Maybelline jak dla mnie i póki co żaden nowy mu nie dorównał.

Czekam dziś na paczkę z apteki. Mam nadzieję, że listonosz zdąży nim mama wyjdzie z domu, bo inaczej jutro dopiero ją odbiorę z urzędu

Jeszcze dziś chcę zamówić coś z Avonu i Ori. Miałyście może te kredki do oczu żelowe? Dobre są? Albo tę kredkę z gąbeczką z drugiej strony do robienia smoky?
Przyda mi się nowa kredka w brązowym kolorze i nie wiem która lepsza?

Z Ori myślę nad pomadką do ust z serduszkiem I podobają mi się te perfumy Precious w srebrnym flakoniku, ale miałam wersję złotą i jednak na żywo mnie nie zachwyciła...

kochanie ja też zdrówka życzę Mnie łamało prawie 2 tygodnie, ale w tym tygodniu już wreszcie czuję się lepiej.
Stary 2011-01-20, 09:12   #637
kochanie
Wtajemniczenie

Hej
Jej, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję Wczoraj dużo spałam w ciągu dnia, więc się bałam, że nie będę mogła spać w nocy. Więc siedziałam do 2 - obejrzałam Sherlocka Holmesa Nawet fajna bajka Dzięki temu spałam do 9 i czuję się zdecydowanie lepiej, pewnie dzięki Waszym życzeniom, mam nadzieję, że to nie grypa od mamy i już nie wróci

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Na pewno też znajdziesz mnie
No na pewno!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Czekam dziś na paczkę z apteki. Mam nadzieję, że listonosz zdąży nim mama wyjdzie z domu, bo inaczej jutro dopiero ją odbiorę z urzędu
Trzymam kciuki, żeby paczka została w domu
A do mnie przed chwilą przyszły lakiery z transdesign:
OPI-Got the Blues for Red, OPI-Over the Taupe, OPI-You Don't Know Jacques, OPI-Panda-Monium Pink, CG-Sun Worshiper, CG-Flip Flop Fantasy (ale róż), CG-Grape Pop, Entity-Dark Cinnamon i "rozpuszczalnik" Seche. Zrobię później zdjęcie, jak wszyscy wyjdą z domu
Jak otwierałam paczkę to czułam się jak dziecko w Wigilię Nie wszystkie lakiery są dla mnie, zamawiałam z przyjaciółką, ale i tak się cieszę, śliczne są (no może oprócz Sun Worshiper, choć na lato na stopy to równie szalony kolor co FFF). Aaa najlepsze jest to, że czekam jeszcze na drugą paczkę z jeszcze ładniejszymi kolorami!

Dobra, idę się bawić nowymi zabawkami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 09:24   #638
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
OPI-Got the Blues for Red, OPI-Over the Taupe, OPI-You Don't Know Jacques, OPI-Panda-Monium Pink, CG-Sun Worshiper, CG-Flip Flop Fantasy (ale róż), CG-Grape Pop, Entity-Dark Cinnamon i "rozpuszczalnik" Seche. Zrobię później zdjęcie, jak wszyscy wyjdą z domu
Jak otwierałam paczkę to czułam się jak dziecko w Wigilię Nie wszystkie lakiery są dla mnie, zamawiałam z przyjaciółką, ale i tak się cieszę, śliczne są (no może oprócz Sun Worshiper, choć na lato na stopy to równie szalony kolor co FFF). Aaa najlepsze jest to, że czekam jeszcze na drugą paczkę z jeszcze ładniejszymi kolorami!

łoo, szaleństwo w takim razie czekam na fotkę
fajny ten FFF chyba Estella miała nim kiedyś pomalowane paznokcie na spotkaniu, świetny

wracaj szybko do zdrowia
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:22   #639
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
łoo, szaleństwo w takim razie czekam na fotkę
fajny ten FFF chyba Estella miała nim kiedyś pomalowane paznokcie na spotkaniu, świetny

wracaj szybko do zdrowia

Zrobiłam zdjęcie, wyszło fatalnie, jest tak rozproszone światło, że wszystko wychodzi brzydko Ale wklejam, może jak przyjdzie druga paczka, to będą lepsze warunki do zdjęć
Śmiesznie te lakiery wyglądają razem zestawione - bure i jaskrawe...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg transd.jpg (48,5 KB, 43 załadowań)
Stary 2011-01-20, 16:52   #640
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać jak się ten tusz spisuje. Ja też muszę kupić nowy w miarę szybko, bo False Lashes Maybelline mi się osypuje z dolnych rzęs Jednak jeśli chodzi o maskary tej firmy to jeszcze żadna nie pobiła Volum`Express Curved Brush - to jest największy hicior Maybelline jak dla mnie i póki co żaden nowy mu nie dorównał.

Jeszcze dziś chcę zamówić coś z Avonu i Ori. Miałyście może te kredki do oczu żelowe? Dobre są? Albo tę kredkę z gąbeczką z drugiej strony do robienia smoky?
Przyda mi się nowa kredka w brązowym kolorze i nie wiem która lepsza?

Z Ori myślę nad pomadką do ust z serduszkiem I podobają mi się te perfumy Precious w srebrnym flakoniku, ale miałam wersję złotą i jednak na żywo mnie nie zachwyciła...
No jasne, ze dam znać. Mag tez zamówiła i dziś miałą użyć, może ją namówię żeby wpadła tu i się podzieliła pierwszą opinią
Co do Maybelline to ja mówię zdecydowane nie. Aczkolwiek to coś będzie moje na pewno
http://www.maybelline.com/Product/Ey...ne-mascara.htm

Kredki żelowe polecam z całego serca! mam już chyba 4 albo 5 (zobacz na zbiorach- wklejałam niedawno), są rewelacyjnie trwałe i nasycone!
tylko z tego co pamiętam to brązowa nie była bardzo ciemna, dla mnie za jasna i nie kupiłam.
Mnie z Ori kusi krem stokrotkowy i mydełko, ale ostatnie ich kremy nie były najlepsze i chyab dam sobei spokój. Poczłapałam dziś do rossmanna po nowe z Nivei (Pure&Natural i jeszcze jakis intensywnie nawilżający) ale były tylko stare na półkach (chociaż miały metki z promocją a w gazetce pisze że 2 rodzaje) więc nie wiem, nie chciało mi się pytać, może jutro zajrzę do innego rossa.
Co do perfum z katalogów- mi się podoba coś raz na kilka lat, aktualnie nadal ślinię się do Herve Leger avonu
Cytat:
Jej, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję Wczoraj dużo spałam w ciągu dnia, więc się bałam, że nie będę mogła spać w nocy. Więc siedziałam do 2 - obejrzałam Sherlocka Holmesa Nawet fajna bajka Dzięki temu spałam do 9 i czuję się zdecydowanie lepiej, pewnie dzięki Waszym życzeniom, mam nadzieję, że to nie grypa od mamy i już nie wróci

Ale nie daj się zwieść pozorom i dalej wygrzewaj choróbsko w łóżeczku!

Jeeejku, zazdraszczam, ale masz fajnie! Śliczne są! Grapepopa sama chciałam kiedyś, ale już mi się odwidział jak kupiłam podobnego Bella
Cytat:
Masz rację, wyglądałyby lepiej gdyby były moje

Wylał mi się błyszczyk do torebki- pękł przy gwincie tak jak poprzedni skacmersowy- ja chyab za mocno dokręcam albo nie wiem co Co prawda to jeden z tych wyznaczonych do zużycia w pierwszej kolejności, ale go lubiłam (HM z hello kitty jabłkowo-limonkowy)

Dałam dzisiaj czadu- przyszłam na praktyki godzinę później jak moja grupa już wychodziła (szczęście, że nie było kierowniczki, bo i oni siedzieliby do 13 i ja bym wyleciała za drzwi ) Tak sobei właśnie kombinowałam jak się obudziłam na pół godziny przed że nie ma się co spieszyć bo jak mnie wywali to i tak bez sensu, a jak nie to przynajmniej krócej się wynudzę no i miałam indywidualne praktyki 20stominutowe

SP mi wysłało maila, ze do 26.01 jakies mega zniżki do 70% są- ale na co to już nie pisze.
Stary 2011-01-21, 05:52   #641
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby paczka została w domu
Nie dotarła wczoraj paczucha jeszcze. Ale to standard, że do mnie priorytety idą zwykle dłużej
Za to kolejny raz mamy w skrzynce list na obce nazwisko, ale adres jest nasz I to druga taka sytuacja w ciągu tego miesiąca, co dziwne - jeden list był z Cyfry+ (adresowany na jakiegoś faceta) a ten z Amplico(dla jakiejś kobiety).

A listonosz gapa wie przecież, że u nas w domu mieszkają osoby tylko z moim nazwiskiem, to po kiego grzyba wrzuca te listy z innymi nazwiskami?

Cytat:
Zrobiłam zdjęcie, wyszło fatalnie, jest tak rozproszone światło, że wszystko wychodzi brzydko Ale wklejam, może jak przyjdzie druga paczka, to będą lepsze warunki do zdjęć
Ładnie ten różyk wygląda

Cytat:
Kredki żelowe polecam z całego serca! mam już chyba 4 albo 5 (zobacz na zbiorach- wklejałam niedawno), są rewelacyjnie trwałe i nasycone!
tylko z tego co pamiętam to brązowa nie była bardzo ciemna, dla mnie za jasna i nie kupiłam.
Wzięłam w końcu czarną Stwierdziłam, że w brązowej kredce wyglądam ok, ale jakoś tak bez wyrazu a chciałabym nadać oczom mocniejszy akcent. Zresztą brązowa była i tak w ofercie do wyczerpania zapasów, więc istniało ryzyko, że dla mnie nie starczy. Wzięłam jeszcze żel Senses walentynkowy a z Ori tę pomadkę z serduszkiem, kolor jasnoróżowy. Mam nadzieję, że będzie ładny
Stary 2011-01-21, 09:12   #642
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale nie daj się zwieść pozorom i dalej wygrzewaj choróbsko w łóżeczku!
No i dałam się zwieść pozorom - umyłam włosy, bo już patrzeć na siebie nie mogłam... nie wiem, czy to przez to, ale popołudniu zaczęłam mieć katar okropny, a w nocy chciało mi się już płakać z bólu. Ale nieważne, już nie marudzę, to szybciej wyzdrowieję

Cytat:
Jeeejku, zazdraszczam, ale masz fajnie! Śliczne są! Grapepopa sama chciałam kiedyś, ale już mi się odwidział jak kupiłam podobnego Bella
Masz rację, wyglądałyby lepiej gdyby były moje

Nie ma co zazdrościć mi - policzyłam i wyszło, że tylko 3 lakiery są moje, a Got the blues for red jest przepiękny, strasznie żałuję, że go nie mam, idealna czerwień!
Grapepopa wzięłam, bo brakowało mi do 9 w zamówieniu, a w sumie daaawno miałam na niego ochotę
Cytat:
Wylał mi się błyszczyk do torebki- pękł przy gwincie tak jak poprzedni skacmersowy- ja chyab za mocno dokręcam albo nie wiem co Co prawda to jeden z tych wyznaczonych do zużycia w pierwszej kolejności, ale go lubiłam (HM z hello kitty jabłkowo-limonkowy)
Jej, współczuję, zwłaszcza czyszczenia torebki
Cytat:
Ładnie ten różyk wygląda
Ten róż jest szalony Tak jak Organzza pisała - Estella miała pomalowane paznokcie tym lub drugim z tej kolekcji kiedyś na spotkaniu i ten lakier wygląda jak zakreślacz biurowy! Serio, jest tak jaskrawy

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2011-01-21 o 09:13
Stary 2011-01-21, 16:31   #643
isa666
Zakorzenienie

Jaka cisza tu dziś Przyszło moje zamówienie z apteki Effaclar A.I. użyję już na noc. Ciekawa jestem czy będę zadowolona. Filtr Anthelios XL na razie idzie do zapasów aż zużyję obecną Avenkę. Do miniaturek Nuxe dobiorę się jutro na spokojnie
Przynajmniej mi ta paczka osłodziła nieco dzień, bo od rana boli mnie szczęka
Stary 2011-01-21, 16:56   #644
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Za to kolejny raz mamy w skrzynce list na obce nazwisko, ale adres jest nasz I to druga taka sytuacja w ciągu tego miesiąca, co dziwne - jeden list był z Cyfry+ (adresowany na jakiegoś faceta) a ten z Amplico(dla jakiejś kobiety).

Wzięłam w końcu czarną Stwierdziłam, że w brązowej kredce wyglądam ok, ale jakoś tak bez wyrazu a chciałabym nadać oczom mocniejszy akcent.
Weź tam zadzwoń, żeby przypadkiem się nie okazało że macie coś potem płacić

A w sumie jej jeszcze nie używałam
Byłam dziś w COKu- dla siebie nic nie wzięłam, ale wachałam nowości- woda TTA taka słodko-kwiatowo-piżmowa, zupełnie nie w moim stylu Slip Into też jakis kwaśnawy ble, za to mgiełka naturals fiołek&liczi rewelacyjna to jets właśnie to czego oczekiwałam od perfum z kategorii kwiatowej i w dodatku trzyma się nieźle jak na mgiełkę i nie kwasnieje/metalicznieje na mnie
Cytat:
No i dałam się zwieść pozorom - umyłam włosy, bo już patrzeć na siebie nie mogłam... nie wiem, czy to przez to, ale popołudniu zaczęłam mieć katar okropny, a w nocy chciało mi się już płakać z bólu. Ale nieważne, już nie marudzę, to szybciej wyzdrowieję

Nie ma co zazdrościć mi - policzyłam i wyszło, że tylko 3 lakiery są moje, a Got the blues for red jest przepiękny, strasznie żałuję, że go nie mam, idealna czerwień!
Grapepopa wzięłam, bo brakowało mi do 9 w zamówieniu, a w sumie daaawno miałam na niego ochotę

Jej, współczuję, zwłaszcza czyszczenia torebki

Ten róż jest szalony Tak jak Organzza pisała - Estella miała pomalowane paznokcie tym lub drugim z tej kolekcji kiedyś na spotkaniu i ten lakier wygląda jak zakreślacz biurowy! Serio, jest tak jaskrawy

a ja dziś kupiłam Essence z limitki I love BErlin taki świeży groszkowy ładniejszy od wymarzonego szrekowego opika za całe 5,59 zł

Nawet się tak nie upaprała bardzo, bardziej błyszczyka żal. Plastik ze starości popękał- odkryłam jak przelewałam resztki do pojemniczka zastępczego- chyab nie powinnam kupować następnego błyszczyka póki nie zużyję min. czterech, a nowe burżuje kuuusząąą

To chyba z tej samej kolekcji z której pragnę seledynowy
Cytat:
Jaka cisza tu dziś Przyszło moje zamówienie z apteki
Zaczęłam robić ryby na obiad. Sięokazało, ż eprzyprawa się skończyła. Siostra miała kupić. no to usmażyłam sobie fryteczki na poczekaniu. Siostra z przyprawą wróciła po ponad godzinie. Zabieram się za panierkę a tu nie ma jajek no wkurzyłam sie już strasznie. Na szczęście znalazłam ostatni worek do piekarnika i poszły w ziołach bez panierki. Ale jestem już taka głodna i zła, ze niehc mi tylko ktoś podskoczy to nie ręczę za siebie
Stary 2011-01-21, 17:19   #645
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko list oddaliśmy listonoszowi, niech go odeśle poczta. Zresztą to zwykły list, nie polecony, więc nie ma się co przejmować

Ja też dziś wróciłam głodna, nie mogę chleba gryźć, bo boli mnie ta szczęka cała (więc w pracy nie zjadłam kanapki) a mama na obiad zrobiła tylko makaron ze serem. A tym se po całym dniu nie pojem przecież. Dopiero musiałam coś wykombinować po swojemu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 17:43   #646
rzyrafka
Zakorzenienie

A już miałam pytać na fb czy się zakochałaś i dlatego nie możesz jeść

oddałam siostrze rozświetlacz HM- znudził mi się już, poza tym mam białą czekoladę i Essencowy pasiakowy. A i tak pewnie zdążę kupić coś nowego zanim te zużyję
Stary 2011-01-21, 17:54   #647
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A już miałam pytać na fb czy się zakochałaś i dlatego nie możesz jeść
No co ty Tylko mi przywiało szczękę i mnie boli.
btw. moja koleżanka mnie ostatnio wkurza, bo się w swatkę bawi a mnie nic bardziej nie denerwuje niż takie swatanie za moimi plecami
Stary 2011-01-21, 18:24   #648
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty Tylko mi przywiało szczękę i mnie boli.
btw. moja koleżanka mnie ostatnio wkurza, bo się w swatkę bawi a mnie nic bardziej nie denerwuje niż takie swatanie za moimi plecami
A ja mam teraz polew z rodziców, głwnie z ojca Odkąd nie jestem z R. to tata lubi nam trzem walnąć jakąś mądrą konserwatywną gadkę apropos zamążpójścia itp. i teraz jak wychodzę na każdą imprezę to mówię mu, że idę szukać męża a najśmieszniejsze że się mniej targuje o której powinnam wrócić

Zapomniałąm dodać, że odwiedziłam to Claire's- taki sobie sklepik z badziewiami jak dla mnie. Biżuteria w stylu SIX aczkolwiek chyba gorszej jakości. Lakiery w cenie 11,90 ale też nie zachwyciły- ew może na jakiś brokatowy bym sie skusiła. Oprócz tego różne dodatki, sztuczne paznokcie, torebeczki i inne zupełnie mnie nie interesujące rzeczy- na szczęście
Stary 2011-01-21, 18:36   #649
emememsik
po prostu Em :)

Też tam dziś byłam, i wyszłam z niczym. Badziewie, nawet częściowo fajne, ale tego tam tyle, że nie mogłam nic wybrać. W gimnazjum byłabym za to tym sklepem uszczęśliwiona.
Stary 2011-01-21, 19:03   #650
Hosenka*
Zakorzenienie

Nooo bo taki właśnie sklepik z pierdółkami W Anglii spotykałam go co rusz, więc zdziwiłam się jak zobaczyłam w Krakowie. Nawet ofertę smackersowa mają mizerną w porównaniu do angielskich (mania już mi przeszła, ale swego czasu własnie z powodu smackersów odwiedzałam Claire's jak tylko byłam w Anglii).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-01-21 o 19:04
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 19:37   #651
bossy
Zakorzenienie

Hej Przypełzłam naskrobać co mi ostatnio przybyło
- odżywczy olejek do skórek w pisaku Sally Hansen
- maska z miodlą Himalaya (ale mam zapłon co.. dopiero ją teraz kupiłam )
- szampon do włosów Tigi Superstar, który ponoć nie ma siarczanów i ponoć nie wypłukuje koloru

ugotowałam sobie klopsy z mięsa mielonego wymieszane ze szpinakiem. jakie to pycha.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 20:29   #652
rzyrafka
Zakorzenienie

Mi chyab też już przeszła mania na smackersy- aktualnei€żywam tego naturalnego pink guava i w kolejce też z tej serii Acai berry czeka

Bossy- bo Ty jestes bomba zegarowa mi ta maska jakoś szczególnie nie utkwiła w pamięci

A w ogóle to oddawaj podpis- czuję, że właśnie jestem na tym etapie
Stary 2011-01-21, 20:45   #653
bossy
Zakorzenienie

Cytat:

Bossy- bo Ty jestes bomba zegarowa mi ta maska jakoś szczególnie nie utkwiła w pamięci

A w ogóle to oddawaj podpis- czuję, że właśnie jestem na tym etapie
Bo ja się skutecznie opierałam A najlepsze, że w ogóle zapomniałam, że ją zamówiłam i jak poszłam odebrać zamówienie do apteki to patrzę "oho a cóż to"

A proszę Cię bardzo, możesz sobie go pożyczyć

Jeju jak dobrze, że już weekend. Ostatnio w pracy meksyk i nadgodziny.. np. w poniedziałek siedziałam do 21 w pracy.. i na uczelni sporo nauki, bo sesja. gryyyy. ledwo wstaję z łóżka.

.supergirls just fly.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 20:56   #654
rzyrafka
Zakorzenienie

A ja zabrałam mamie właśnie tajską oczyszczającą Avonu- to już chyba z 4 tubka będzie- o! to jest mój hicior 2010 nie jest mocna, ale właśnie taka fajna

Właściwie to nie mam gdzie go sobei wpisać- tutaj i na fb jakoś mi się nie widzi- chyba powieszę nad łóźkiem

U mnei też zamieszanie sesjowe, siedziałam wczoraj do 3 nad skryptem i nie poszłam dziś zdawac

Tylko się nie przemęcz i czemu tak długo kazali Ci siedzieć- paskudy :/
Stary 2011-01-21, 21:04   #655
bossy
Zakorzenienie

Bo taka była potrzeba, to siedziałam. No już jestem przemęczona.
Ale dostałam na święta bon na 400zł do day SPA. To sobie po sesji pójdę niech mnie wymasują )) i mam jeszcze 2 karty na Warszawiankę po 100zł, więc też z tego 2 masaże będę miała. Ale to po sesji już. Teraz nie mam czasu nawet iść, i raczej nie umiałabym się zrelaksować, bo ciągle myślałabym ile to mam do zrobienia

.supergirls just fly.
Stary 2011-01-21, 21:09   #656
rzyrafka
Zakorzenienie

Aaale Ci dobrze będzie

Zużyłam rano resztkę wosku do brwi, a zaraz pójdzie szampon i scrub marakujowy TBS, dobrze że zachomikowany mam jeszcze jeden, bo jest obłędny
Stary 2011-01-21, 21:29   #657
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Poopowiadaj trochę jak tam się żyje i czy Ci się podobało
[COLOR="Silver"]
Naprawdę trudno jest to opisać w kilku zdaniach, bo to zależy o co dokładnie pytasz. Stany są bardzo podzielone , jest tam mnóstwo skrajności - od wielkich, rozwiniętych miast, gdzie robi się karierę i dużą kasę po pustynie, gdzie nie ma nic. Stan, w ktorym byłam należy do dość biednych - bezrobotni, bezdomni, żyjący w przyczepach kampingowych. Ale już np. Kalifornia to zupełnie inna bajka.
Poziom nauki wcale nie był taki kiepski, jak się obawiałam - niestety Amerykanie mają opinię "głupich" nie dlatego, że się nie uczą, tylko niektórych rzeczy ich się po prostu nie uczy - czyli wina systemu.
Amerykanie - rówieśnicy .... Niestety tu wielki zawód. Wcale nie są tacy otwarci na innych, pomocni czy życzliwi. Potrafiłam chodzić z ludźmi na zajęcia przez semestr i nie zamienić z nimi słowa. No ale to specyfika tego regionu, nie całe Stany takie są.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Cześć Magda fajnie, że do nas wróciłaś.
Chętnie pooglądamy ten kosmetyczny wzrost.
Niedługo się zmobilizuję i obfocę

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2011-01-21 o 21:31
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 21:40   #658
rzyrafka
Zakorzenienie

Oo, to ciekawe. A tak teoretycznie- rozważałabyś kiedyś emigrację tam na stałe?
Stary 2011-01-22, 07:11   #659
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam teraz polew z rodziców, głwnie z ojca Odkąd nie jestem z R. to tata lubi nam trzem walnąć jakąś mądrą konserwatywną gadkę apropos zamążpójścia itp. i teraz jak wychodzę na każdą imprezę to mówię mu, że idę szukać męża a najśmieszniejsze że się mniej targuje o której powinnam wrócić
Widzisz to ja mam z mamą przerąbane, bo ona ciągle mi męża szuka. A jeszcze teraz się do tego zabrała moja koleżanka, która sama zamężna, ale ma oprócz mnie kilka wolnych koleżanek i sobie postawiła za cel nas wszystkie wydać za mąż
Boszzz....jak ja "kocham", gdy ktoś mnie chce uszczęśliwiać na siłę

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Bo taka była potrzeba, to siedziałam. No już jestem przemęczona.
Ale dostałam na święta bon na 400zł do day SPA. To sobie po sesji pójdę niech mnie wymasują )) i mam jeszcze 2 karty na Warszawiankę po 100zł, więc też z tego 2 masaże będę miała. Ale to po sesji już. Teraz nie mam czasu nawet iść, i raczej nie umiałabym się zrelaksować, bo ciągle myślałabym ile to mam do zrobienia
O taki relaks w SPA pewnie fajna sprawa Należy Ci się po takiej harówce.

Użyłam na noc Effaclaru A.I. na 2 wypryski i dziś rano są nieco mniej widoczne. Czyli krem działa. Mam nadzieję, że jeszcze ze 2 dni i syfki całkiem znikną. Co jak co, ale dawno nie miałam takiej ładnej cery, nawet koleżanka to zauważyła
Stary 2011-01-22, 10:29   #660
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest podobnie.
Teraz jest tak, że choćby się paliło i waliło a tylko wspomnę o jakiejś imprezie, wyjeździe itp to mnie rodzice wręcz wyganiają z domu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości