|
|
#631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak w ogóle to dzień zaczął mi się bardzo fajnie, bo w fb konkursie wygrałam miniaturę Biotherm - jeszcze nie wiem jaką, bo mają mi dopiero wysłać maila z kuponem do odbioru w Douglasie Wczoraj udało mi się rozlokować już prawie wszystkie kosmetyki. I tak podsumowując - albo mam czegoś 1 sztukę albo kilka. Nie wiem jakim cudem nazbierało mi się 5 (!!) żeli/pianek do mycia twarzy, 3 peelingi do ciała, kilka kremów do twarzy... Za to w końcu wczoraj udało mi się wyrolniczyć, nie pamiętam kiedy ostatnio to robilam
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Poopowiadaj trochę jak tam się żyje i czy Ci się podobało
![]() U mnie nie najlepszy dzień, ale zaraz sie mobilizuje do nauki. niby tylko 3 egzaminy mnie czekają, ale taki ogrom wiedzy jakiego jeszcze na oczy i uszy nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...4d.html&next=1 hmmm, teraz się chyba nie czyta zgłoszeń kosmetyków swoją drogą mój egzemplarz zobaczę chyba w przyszły piątek dopiero razem z MagJą
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, nie miałam tego peelingu, muszę go kupić jak zużyję jakiś
![]() Madziarra, zaczęłam kilkaq dni temu robić zdjęcia pielęgnacji... ale zdążyłam zrobić tylko pielęgnację ciała... i zaczęłam chorować Przez tydzień się nie dawałam, ale w końcu coś mnie dorwało, ledwo żyję.No i muszę przyznać, że pielęgnacja twarzy mnie przeraża, strasznie dużo mam drobnych rzeczy, których nie chce mi się później układać z powrotem ![]() Jak znajdę siłę to wrzucę chyba tylko to co zrobiłam ![]() I nie mogę się doczekać Twoich amerykańskich pamiątek ![]() Dobra, pomarudziałam, idę dalej się przewracać z boku na bok, nie mam nawet siły leżeć |
|
|
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na pewno też znajdziesz mnie
![]() Kiedyś już mnie ta maść zainteresowała ale o niej zapomniałam. Gdzie ją można dostać? Cytat:
Chętnie pooglądamy ten kosmetyczny wzrost. Cytat:
szybkiego powrotu do formy!
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jeśli chodzi o maskary tej firmy to jeszcze żadna nie pobiła Volum`Express Curved Brush - to jest największy hicior Maybelline jak dla mnie i póki co żaden nowy mu nie dorównał.Czekam dziś na paczkę z apteki. Mam nadzieję, że listonosz zdąży nim mama wyjdzie z domu, bo inaczej jutro dopiero ją odbiorę z urzędu ![]() Jeszcze dziś chcę zamówić coś z Avonu i Ori. Miałyście może te kredki do oczu żelowe? Dobre są? Albo tę kredkę z gąbeczką z drugiej strony do robienia smoky? Przyda mi się nowa kredka w brązowym kolorze i nie wiem która lepsza? Z Ori myślę nad pomadką do ust z serduszkiem I podobają mi się te perfumy Precious w srebrnym flakoniku, ale miałam wersję złotą i jednak na żywo mnie nie zachwyciła...kochanie ja też zdrówka życzę Mnie łamało prawie 2 tygodnie, ale w tym tygodniu już wreszcie czuję się lepiej.
|
|
#637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jej, dziewczyny, bardzo Wam dziękuję Wczoraj dużo spałam w ciągu dnia, więc się bałam, że nie będę mogła spać w nocy. Więc siedziałam do 2 - obejrzałam Sherlocka Holmesa Nawet fajna bajka Dzięki temu spałam do 9 i czuję się zdecydowanie lepiej, pewnie dzięki Waszym życzeniom , mam nadzieję, że to nie grypa od mamy i już nie wróci![]() No na pewno! Cytat:
![]() A do mnie przed chwilą przyszły lakiery z transdesign OPI-Got the Blues for Red, OPI-Over the Taupe, OPI-You Don't Know Jacques, OPI-Panda-Monium Pink, CG-Sun Worshiper, CG-Flip Flop Fantasy (ale róż ![]() Jak otwierałam paczkę to czułam się jak dziecko w Wigilię Nie wszystkie lakiery są dla mnie, zamawiałam z przyjaciółką, ale i tak się cieszę, śliczne są (no może oprócz Sun Worshiper, choć na lato na stopy to równie szalony kolor co FFF). Aaa najlepsze jest to, że czekam jeszcze na drugą paczkę z jeszcze ładniejszymi kolorami!Dobra, idę się bawić nowymi zabawkami |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie czekam na fotkę ![]() fajny ten FFF chyba Estella miała nim kiedyś pomalowane paznokcie na spotkaniu, świetny ![]() wracaj szybko do zdrowia
|
|
#639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam zdjęcie, wyszło fatalnie, jest tak rozproszone światło, że wszystko wychodzi brzydko Ale wklejam, może jak przyjdzie druga paczka, to będą lepsze warunki do zdjęć![]() Śmiesznie te lakiery wyglądają razem zestawione - bure i jaskrawe... |
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Maybelline to ja mówię zdecydowane nie. Aczkolwiek to coś będzie moje na pewno ![]() http://www.maybelline.com/Product/Ey...ne-mascara.htm ![]() Kredki żelowe polecam z całego serca! mam już chyba 4 albo 5 (zobacz na zbiorach- wklejałam niedawno), są rewelacyjnie trwałe i nasycone! tylko z tego co pamiętam to brązowa nie była bardzo ciemna, dla mnie za jasna i nie kupiłam. Mnie z Ori kusi krem stokrotkowy i mydełko, ale ostatnie ich kremy nie były najlepsze i chyab dam sobei spokój. Poczłapałam dziś do rossmanna po nowe z Nivei (Pure&Natural i jeszcze jakis intensywnie nawilżający) ale były tylko stare na półkach (chociaż miały metki z promocją a w gazetce pisze że 2 rodzaje) więc nie wiem, nie chciało mi się pytać, może jutro zajrzę do innego rossa. Co do perfum z katalogów- mi się podoba coś raz na kilka lat, aktualnie nadal ślinię się do Herve Leger avonu ![]() Cytat:
Jeeejku, zazdraszczam, ale masz fajnie! Śliczne są! Grapepopa sama chciałam kiedyś, ale już mi się odwidział jak kupiłam podobnego Bella ![]() Masz rację, wyglądałyby lepiej gdyby były moje ![]() Wylał mi się błyszczyk do torebki- pękł przy gwincie tak jak poprzedni skacmersowy- ja chyab za mocno dokręcam albo nie wiem co Co prawda to jeden z tych wyznaczonych do zużycia w pierwszej kolejności, ale go lubiłam (HM z hello kitty jabłkowo-limonkowy) ![]() Dałam dzisiaj czadu- przyszłam na praktyki godzinę później jak moja grupa już wychodziła (szczęście, że nie było kierowniczki, bo i oni siedzieliby do 13 i ja bym wyleciała za drzwi ) Tak sobei właśnie kombinowałam jak się obudziłam na pół godziny przed że nie ma się co spieszyć bo jak mnie wywali to i tak bez sensu, a jak nie to przynajmniej krócej się wynudzę no i miałam indywidualne praktyki 20stominutowe ![]() SP mi wysłało maila, ze do 26.01 jakies mega zniżki do 70% są- ale na co to już nie pisze.
|
|
#641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie dotarła wczoraj paczucha jeszcze. Ale to standard, że do mnie priorytety idą zwykle dłużej
Za to kolejny raz mamy w skrzynce list na obce nazwisko, ale adres jest nasz I to druga taka sytuacja w ciągu tego miesiąca, co dziwne - jeden list był z Cyfry+ (adresowany na jakiegoś faceta) a ten z Amplico(dla jakiejś kobiety).A listonosz gapa wie przecież, że u nas w domu mieszkają osoby tylko z moim nazwiskiem, to po kiego grzyba wrzuca te listy z innymi nazwiskami? Cytat:
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma co zazdrościć mi - policzyłam i wyszło, że tylko 3 lakiery są moje, a Got the blues for red jest przepiękny, strasznie żałuję, że go nie mam, idealna czerwień! Grapepopa wzięłam, bo brakowało mi do 9 w zamówieniu, a w sumie daaawno miałam na niego ochotę ![]() Cytat:
Ten róż jest szalony
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-01-21 o 09:13 |
|||
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cisza tu dziś
Przyszło moje zamówienie z apteki ![]() Przynajmniej mi ta paczka osłodziła nieco dzień, bo od rana boli mnie szczęka ![]()
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w sumie jej jeszcze nie używałam ![]() Byłam dziś w COKu- dla siebie nic nie wzięłam, ale wachałam nowości- woda TTA taka słodko-kwiatowo-piżmowa, zupełnie nie w moim stylu to jets właśnie to czego oczekiwałam od perfum z kategorii kwiatowej i w dodatku trzyma się nieźle jak na mgiełkę i nie kwasnieje/metalicznieje na mnie Cytat:
![]() a ja dziś kupiłam Essence z limitki I love BErlin taki świeży groszkowy za całe 5,59 zł ![]() Nawet się tak nie upaprała bardzo, bardziej błyszczyka żal. Plastik ze starości popękał- odkryłam jak przelewałam resztki do pojemniczka zastępczego- chyab nie powinnam kupować następnego błyszczyka póki nie zużyję min. czterech, a nowe burżuje kuuusząąą ![]() To chyba z tej samej kolekcji z której pragnę seledynowy ![]() Zaczęłam robić ryby na obiad. Sięokazało, ż eprzyprawa się skończyła. Siostra miała kupić. no to usmażyłam sobie fryteczki na poczekaniu. Siostra z przyprawą wróciła po ponad godzinie. Zabieram się za panierkę a tu nie ma jajek no wkurzyłam sie już strasznie. Na szczęście znalazłam ostatni worek do piekarnika i poszły w ziołach bez panierki. Ale jestem już taka głodna i zła, ze niehc mi tylko ktoś podskoczy to nie ręczę za siebie
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko list oddaliśmy listonoszowi, niech go odeśle poczta. Zresztą to zwykły list, nie polecony, więc nie ma się co przejmować
![]() Ja też dziś wróciłam głodna, nie mogę chleba gryźć, bo boli mnie ta szczęka cała (więc w pracy nie zjadłam kanapki) a mama na obiad zrobiła tylko makaron ze serem. A tym se po całym dniu nie pojem przecież. Dopiero musiałam coś wykombinować po swojemu
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
A już miałam pytać na fb czy się zakochałaś i dlatego nie możesz jeść
![]() oddałam siostrze rozświetlacz HM- znudził mi się już, poza tym mam białą czekoladę i Essencowy pasiakowy. A i tak pewnie zdążę kupić coś nowego zanim te zużyję
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw. moja koleżanka mnie ostatnio wkurza, bo się w swatkę bawi a mnie nic bardziej nie denerwuje niż takie swatanie za moimi plecami
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkąd nie jestem z R. to tata lubi nam trzem walnąć jakąś mądrą konserwatywną gadkę apropos zamążpójścia itp. i teraz jak wychodzę na każdą imprezę to mówię mu, że idę szukać męża a najśmieszniejsze że się mniej targuje o której powinnam wrócić Zapomniałąm dodać, że odwiedziłam to Claire's- taki sobie sklepik z badziewiami jak dla mnie. Biżuteria w stylu SIX aczkolwiek chyba gorszej jakości. Lakiery w cenie 11,90 ale też nie zachwyciły- ew może na jakiś brokatowy bym sie skusiła. Oprócz tego różne dodatki, sztuczne paznokcie, torebeczki i inne zupełnie mnie nie interesujące rzeczy- na szczęście
|
|
#649 |
|
po prostu Em :)
|
Też tam dziś byłam, i wyszłam z niczym. Badziewie, nawet częściowo fajne, ale tego tam tyle, że nie mogłam nic wybrać.
W gimnazjum byłabym za to tym sklepem uszczęśliwiona.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo bo taki właśnie sklepik z pierdółkami
W Anglii spotykałam go co rusz, więc zdziwiłam się jak zobaczyłam w Krakowie. Nawet ofertę smackersowa mają mizerną w porównaniu do angielskich (mania już mi przeszła, ale swego czasu własnie z powodu smackersów odwiedzałam Claire's jak tylko byłam w Anglii).
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-21 o 19:04 |
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przypełzłam naskrobać co mi ostatnio przybyło ![]() - odżywczy olejek do skórek w pisaku Sally Hansen - maska z miodlą Himalaya (ale mam zapłon co.. dopiero ją teraz kupiłam )- szampon do włosów Tigi Superstar, który ponoć nie ma siarczanów i ponoć nie wypłukuje koloru ugotowałam sobie klopsy z mięsa mielonego wymieszane ze szpinakiem. jakie to pycha.
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Mi chyab też już przeszła mania na smackersy- aktualnei€żywam tego naturalnego pink guava i w kolejce też z tej serii Acai berry czeka
![]() Bossy- bo Ty jestes bomba zegarowa mi ta maska jakoś szczególnie nie utkwiła w pamięci ![]() A w ogóle to oddawaj podpis- czuję, że właśnie jestem na tym etapie
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepsze, że w ogóle zapomniałam, że ją zamówiłam i jak poszłam odebrać zamówienie do apteki to patrzę "oho a cóż to" A proszę Cię bardzo, możesz sobie go pożyczyć Jeju jak dobrze, że już weekend. Ostatnio w pracy meksyk i nadgodziny.. np. w poniedziałek siedziałam do 21 w pracy.. i na uczelni sporo nauki, bo sesja. gryyyy. ledwo wstaję z łóżka.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zabrałam mamie właśnie tajską oczyszczającą Avonu- to już chyba z 4 tubka będzie- o! to jest mój hicior 2010
nie jest mocna, ale właśnie taka fajna ![]() Właściwie to nie mam gdzie go sobei wpisać- tutaj i na fb jakoś mi się nie widzi- chyba powieszę nad łóźkiem ![]() U mnei też zamieszanie sesjowe, siedziałam wczoraj do 3 nad skryptem i nie poszłam dziś zdawac ![]() Tylko się nie przemęcz i czemu tak długo kazali Ci siedzieć- paskudy :/
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Bo taka była potrzeba, to siedziałam. No już jestem przemęczona.
Ale dostałam na święta bon na 400zł do day SPA. To sobie po sesji pójdę niech mnie wymasują )) i mam jeszcze 2 karty na Warszawiankę po 100zł, więc też z tego 2 masaże będę miała. Ale to po sesji już. Teraz nie mam czasu nawet iść, i raczej nie umiałabym się zrelaksować, bo ciągle myślałabym ile to mam do zrobienia
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Aaale Ci dobrze będzie
![]() Zużyłam rano resztkę wosku do brwi, a zaraz pójdzie szampon i scrub marakujowy TBS, dobrze że zachomikowany mam jeszcze jeden, bo jest obłędny
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziom nauki wcale nie był taki kiepski, jak się obawiałam - niestety Amerykanie mają opinię "głupich" nie dlatego, że się nie uczą, tylko niektórych rzeczy ich się po prostu nie uczy - czyli wina systemu. Amerykanie - rówieśnicy .... Niestety tu wielki zawód. Wcale nie są tacy otwarci na innych, pomocni czy życzliwi. Potrafiłam chodzić z ludźmi na zajęcia przez semestr i nie zamienić z nimi słowa. No ale to specyfika tego regionu, nie całe Stany takie są. Cytat:
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2011-01-21 o 21:31 |
||
|
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boszzz....jak ja "kocham", gdy ktoś mnie chce uszczęśliwiać na siłę ![]() Cytat:
Należy Ci się po takiej harówce.Użyłam na noc Effaclaru A.I. na 2 wypryski i dziś rano są nieco mniej widoczne. Czyli krem działa. Mam nadzieję, że jeszcze ze 2 dni i syfki całkiem znikną. Co jak co, ale dawno nie miałam takiej ładnej cery, nawet koleżanka to zauważyła
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest tak, że choćby się paliło i waliło a tylko wspomnę o jakiejś imprezie, wyjeździe itp to mnie rodzice wręcz wyganiają z domu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

ale chwilowo brak czasu, tak jeszcze z 2 tyg a potem będzie luz (hope so). Zamawiałam na allegro tigi bed head dumb blonde
rekonstruktor

Przez tydzień się nie dawałam, ale w końcu coś mnie dorwało, ledwo żyję.
szybkiego powrotu do formy!
Jednak jeśli chodzi o maskary tej firmy to jeszcze żadna nie pobiła Volum`Express Curved Brush - to jest największy hicior Maybelline jak dla mnie i póki co żaden nowy mu nie dorównał.
Mnie łamało prawie 2 tygodnie, ale w tym tygodniu już wreszcie czuję się lepiej.

I to druga taka sytuacja w ciągu tego miesiąca, co dziwne - jeden list był z Cyfry+ (adresowany na jakiegoś faceta) a ten z Amplico(dla jakiejś kobiety).
no wkurzyłam sie już strasznie. Na szczęście znalazłam ostatni worek do piekarnika i poszły w ziołach bez panierki. Ale jestem już taka głodna i zła, ze niehc mi tylko ktoś podskoczy to nie ręczę za siebie