|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Robię bęc i znów kroczek... bo ja mam dopiero roczek! (list-grud 2009)
dzień doberek
![]() na początku to dziękujemy wszystkim za komentarze skierowane do Agusi Katevalley Amelka ślicznotka i jakie umiejętności ![]() ja przez tydzień będę siedzieć jak na szpilkach bo byli oglądać mieszkanie i babce sie podobało ale ma jeszcze jedno mieszkanie do wyboru i to musi skonsultować z kimś które wybrać bo sama nie może decydować więc przyjdą jeszcze raz oglądać i kurcze mam nadzieję że wybiorą nasze chciałam też się pochwalić że czuję już ruchy maluszka
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i trzymam kciuki za mieszkanie ![]() co to za nowa moda na proszenie o głosy?! ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- zapomniałabym : Mamy pierwsze siku do nocnika! od rana nie zakładałam Nili pielychy żeby zobaczyć kiedy ona siurka i posadziłam ja na nocnik zaraz po śniadanku: 2 minuty później było siku! |
|
|
|
|
#3723 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za to żeby wybrała twoje mieszkanie ![]() Ale fajnieeee z tymi ruchami jest czego pozazdrościć ![]() Cytat:
![]() :m ur: Cytat:
Amelka w nocy znów mi wymiotowała samym wieczornym mlekiem.Ale jak dałam jej po 6 tylko 150 ml to wypiła. Zaraz dostanie kaszkę i mam nadzieję, ze będzie ok. Narazie się ładnie bawi.
|
|
#3724 | |||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() A ja dzis znow na basen sie wybieram Kamilka mi w nocy tak ze 3 razy brzedko zakaszlala tak krtaniowo ale jak rano wstała to nic jej nie bylo zero goraczki nie kaszle szaleje jak zawsze ale zadzwonilam do mojego lekarza i mowil zeby narazie nie przyjezdzac ze nie ma potrzeby i ze jak to tylko w nocy to raczej nic nie powinno sie dziac, ze to od suchego powietrza, mam nadzieje ze sie nie rozwinie i chyba nawilzacz powietrza musze sobie kupic. Zeberko Ty nadal pierzesz wszytkie ciuszki nowe zanim je ubierzesz?? Ja juz dawno nie piore nowych rzeczy no chyba ze kupione na szmatkach. ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- aniulka za ruchy, bardzo sie ciesze tarasia za siku do nocusia kate zdjecia cudne
|
#3726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z ubrankami tak samo jak ty pietrusia. Piorę tylko te z ciuchów ;p nowych nie.
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Aniulka ale fajnie zze juz czujesz ruchy
magiczne uczucie ))tarasiu gratuluje pierwszego si si ![]() Przebiłyśmy uszy, nie wytrzymalam zapłakała tylko chwile, ale u kosmetyczki było tv więc włączylysmy mini mini i już było ok ślicznie wygląda! )
|
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
ola, dawaj foty!
|
|
|
|
#3729 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja młodej jeszcze na tak długo z nikim nie zostawiałam, stracham się strasznie, a tż mnie jeszcze nakręca (ale wiem, że on po prostu nie chce, żebym wracała do tej pracy).Katevalley dla Amelusi za postępy i kciuki żeby nie chorowała.Aniulka zazdroszczę Pietrusia u nas pogoda jak u ciebie ![]() Zebra ![]() Tarasia ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
Dopiero czytam, że się zastanawiasz, a tu już??? Pokaż Blancika
|
||
|
|
|
#3730 |
|
Zadomowienie
|
fotki jak tż wróci bo zabrał aparat
|
|
|
|
#3731 |
|
Rozeznanie
|
Obiecane daaaawno temu foty z urodzin Lenki
|
|
|
|
#3732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeszcze mówię nie kolczykom. Brawa za odwagę ;p
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki krokodyl fajny
Torcik też urokliwy ![]() Co do ciuszków - to ja piorę - tak na wszelki wypadek. Chociaż ostatnio mało co mu kupuje nowego bo dużo dostajemy (nawet dziś rano czekala cała reklamówka na dole na nas :P) Ola - Blancia na pewno wyglada cudnie, ale też sie domagam fotek!
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tort bomba
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
kate - wszystko zależy od Twojego zdania na ten temat - a jeśli i tak się planuje w najbliższym czasie przebić to chyba jednak lepiej wcześniej kiedy jeszcze dziecko szybko zapomina.. Blanka już zapomniała po 5minutach i nawet uszu nie dotyka
![]() Suonko torcik piekny
|
|
|
|
#3736 |
|
Zakorzenienie
|
No i ciesze sie ogromnie bo moje dziecko dzis na rehabilitacji samo zaczeło RACZKOWAĆ!!!!!!!!!Ciesze sie bardzo bo teraz widze ze powoli wszystko zaczyna do normy wracac i chociaz Matik ma "małe" opoznienia fizyczne takie jak raczkowanie chodzenie to powoli powoli wszystko zaczyna sie ukladac Pozniej wpadne poczytac i popisac,poki co obiad na gazie,maly sie obudzil wiec troszke czasu brak
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro Was nadrobię Kachula ja wiele razy tak zrobiłam - poszłam po konkretną rzecz do sklepu - wróciłam z zakupami a tego konkretnego nie kupiłam - witaj w klubie |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Suonko piękny torcik! Urodzinki udan widać
![]() Katevalley Amelcia Ola o mam nadzieje, że teraz w łoski będą w porządku Tarasia gratuluję sika! ![]() Ubranka zawsze piore, bo sobie wiszą czy leżą miesiącami w sklepie i chłoną kuurz, ludzie je macają, pachną niefajnie. Szczepienie całkiem nieźle poszło. Szybko się uspokoił. Ale za to zwymiotowła obiadek w domu cały:\ masakra... wszystko było w wymiocinach- ja, on i dywan. Serowe kulki niestety nie pdoeszły... ale zamroziłam na inny raz, bo sporo ich wyszło- anpewno jeszcze wypróbuje je
|
|
|
|
#3739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kachula, za raczkowanie. I Mati z pewnoscia szybko nadrobi "braki"
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu super, że czujesz maleństwo
|
|
|
|
#3741 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heheheA WIELKIE BRAWA!!! ZA RACZKOWANIE!!! mam nadzieję i trzymam kciuki żeby teraz poszło jak z górki!!! Cytat:
Bo na zdjęciach to strasznie duży się wydaje a wyjdzie, że to takie małe chucherko
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kachula27;24500904]No i ciesze sie ogromnie bo moje dziecko dzis na rehabilitacji samo zaczeło RACZKOWAĆ!!!!!!!!!Ciesze sie bardzo bo teraz widze ze powoli wszystko zaczyna do normy wracac i chociaz Matik ma "małe" opoznienia fizyczne takie jak raczkowanie chodzenie to powoli powoli wszystko zaczyna sie ukladac Pozniej wpadne poczytac i popisac,poki co obiad na gazie,maly sie obudzil wiec troszke czasu brak [/QUOT![]() brawa dla Matiego ![]() a co do zapominania - teżtak mam ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Wojtek dziś od rana przestawia cały dom. Obskoczył wszystkie szafki , półki, zarówno na górze jak i na dole! I wiecie co - ale miałąm ubaw, nie wiem skąd to wziął, ale jak dostał w łapki maszynke do golenia (jednorazówkę) to przyłożył sobie do polika i przeciągnął jakby sie golił! Oczywiście była z zatyczką plastikową. Nie weim skąd wziął bo tutaj wszyscy panowie używają maszynek elektronicznych, chyba z reklam z tv. A własnie czy Wasze dzieciaki też stoją zahipnotyzowane przed tv jak widzą reklamy?
|
#3743 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za komplementy
![]() Cytat:
dla zięcia Teraz chłopak pokarze na co go stać . Moja pannica od wczoraj chodzi ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- [QUOTE=gochaa_p;24509925 A własnie czy Wasze dzieciaki też stoją zahipnotyzowane przed tv jak widzą reklamy?[/QUOTE] Owszem, ale tylko przed wybranymi, np: łaciate z krową albo z tp z sercem i rozumem, nawet jak w gazecie widzi tę reklamę to mówi miii (miś) i się przytula |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Katevalley warzy coś ok 10 kg więc nie tak dużo
No dobra ma jeszcze duży brzuszek, bo lubi jeśćGucia gratuluje! Niestety lekarka utwierdziła mnie w tym, że pępuszek się nie wchłonie i zabieg nas nie ominie. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-01-20 o 21:08 |
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze pytanko do mam: czy któraś z was miała cc ze względu na rozchodzące się spojenie łonowe???
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Suonko
za piekny tprt zdolniacha jestes i ![]() za kroczkiTarasiu ![]() za pierwsze siku na nocnikGocha moj Mati poprostu hipnoza totalna,nawet jak jest obok w pokoju i uslyszy to siedzi jak zahipnotyzowany albo jak glos wylaczony i widzi to tak samo Nie wiem skad te dzieciaki rozrozniaja ze to wlasniew reklama bo dosłownie sekunde po koncowce reklam Mati "wraca" z hipnozy
|
#3747 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A no baaaaaaaaaaa reklamy to u nas podstawa. Nawet okiem nie mrugnie. Możesz wołać i wołać ją i jak grochem o ścianę Cytat:
![]() Cytat:
pewnie jakiś koszykarz z niego wyrośnie ![]() ojej... szkoda z tym pępuszkiem... suonko - ja miałam cc dlatego, że położenie pośladkowe... ale co to znaczy przez rozchodzące się spojenie łonowe... jakoś nie mogę pojąć...
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie sie podziewa Katekate??????????
|
#3749 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane
podczytuję Was codziennie odkąd mam laptopa w szpitalu ale zawsze jak próbuję cos napisać to akurat Olcia się wybudza i koniec... nei jestem teraz na bieżąco ale przeleciałam ostatnio dodane foteczki i wszytkie są piękne ![]() my wciąż w szpitalu.. na dodatek dziś u małej w badaniach potwierdziło się, że złapała tu jeszcze rota więc mamy dodatkowe atrakcje.. poza pleśniawkami od sterydów wziewnych.. masakra na szczęscie zapalenie płuc powoli ustępuje i Olcia już się lepiej czuje i zaczyna jej troszkę apetyt wracać i zaczyna się troszę bawić więc i my się na duchu podnieśliśmy !!uważajcie proszę na swoje pociechy, bo nikomu nie życzę złapania takiego wirusa..ściskam Was mocno i dziękuję za wsparcie które dajecie i spokojnej nocki życzę.. zmykam się położyć, bo snu to mi w tym roku baaaardzo brakuje.. |
|
|
|
#3750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Lucky dobrze, że jest poprawa, cieszy to
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o jakbym czytała o Grzesku |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

za to żeby wybrała twoje mieszkanie 
:m ur:
samym wieczornym mlekiem.Ale jak dałam jej po 6 tylko 150 ml to wypiła. Zaraz dostanie kaszkę i mam nadzieję, ze będzie ok. Narazie się ładnie bawi.

55kg 

.