|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 8. i na pewno nie ostatnia :)
Ja boski kubek kupiłam w Pepco
|
|
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepis? Masło utrzeć, dodać cukier, utrzeć, dodać jajka, utrzeć, dodać orzechy zmieszane z proszkiem do pieczenia, ew. mąką, utrzeć, dodać czekoladę, wymieszać można dać mniej masła, a trochę jogurtu naturalnego, albo troszkę mleka. ja odruchowo wszędzie daję ekstrakt waniliowy :P Proporcje? Ciężko, wszystko na oko Neciak, jutro ją wreszcie dopadnę, bo czwartki ma wolne i naprawdę będę się czaić w kuchni cały dzień, mam to gdzieś, bo muszę ją wywalić :P ojooj, mój żołądek przeżywa rewolucję... francuską ![]() w Krk jest Pepco?! Tam mają tanie kosmetyki!
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-01-20 o 01:01 |
|
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm soczewica? ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Będę wdzięczna, jak któraś mi jutro przypomni o sałatce, bo jak teraz napiszę do matki to będzie, że znowu siedzę długo
|
|
|
#454 |
|
Zadomowienie
|
Neciak, nie załapałaś żartu:< "french touch" piłam, no ;< to rewolucja francuska ;<
choć fakt, że przede wszystkim to 100g soczewicy, kilka muffinek i dodatkowo french touch... ojoj. Mmmmmm aż takie wyprzedaże tam są? Kurcze, to oby moich spodni w awanti nie było, wtedy kupię obrus ![]() Są tu jakieś fanki Wojciecha Manna? Czytam z nim wywiad, uwielbiam wywiady z nim.
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o tym drinku
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Mju, chcesz iść ze mną w piątek na tę siłownię? Bo jeśli nie, to te karnety wykorzystam z R.
Edytowane przez Neciak89 Czas edycji: 2011-01-20 o 04:17 |
|
|
|
|
#457 |
|
Konto usunięte
|
czemu muffiny nas ominęły
???
|
|
|
|
#458 |
|
Matka Smoka
|
Mam tegoroczną kartę na plus - przy pierwszym zakupie drugi stanik za 50%ceny, a potem każdy zakup -10% - mogę kartę pożyczać.
Mju, muffiny kukurydziane z borówkami od Doroty. Wpadniesz do mnie z matami? Melka, przypadkiem nie dorwę Cię w piątek po 16 gdzieś w mieście? Która z Was będzie niedługo w domu i kupi mi żel w Schleckerze?
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2011-01-20 o 08:27 |
|
|
|
#459 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() przecież kiwi szczypie w język i nie da się zjeść więcej niż 1-2! przeczytałam między wierszami, że maty przyszły. ale nie mam pojęcia kiedy odbiorę ![]() Cytat:
może lubią eee... rozmawiać w trakcie! ale to trochę nie fair biorąc pod uwagę rachunki. a w Pepco to ja kupowałam akcesoria kuchenne i... ubrania
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę jutro na weekend, mogę kupić Tylko poproszę o dokładne instrukcje, żeby kupić taki jak trzeba
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale nie zostało już dużo towaru wyprzedażowego Neciak SAŁATKA!
|
|
#462 |
|
Konto usunięte
|
masło możesz utrzeć drewnianą pałką
pałki są dostępne w sklepach po 4 złote :P
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
ale trzeba jeszcze mieć makutrę, w talerzu chyba ciężko
![]() a blender nożem by mi tego nie utarł?
|
#464 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym roku sama sobie robie prezent na walentynki!![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dopiero wstałam...cóż za marnowanie dnia
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę kupić.
Zamówienia dalej nie ma
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#468 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dziewczyny, które były wczoraj w pomarańczowym lokalu:
Czy mój cień z ELFa wyglądał Wam na Berry Mix pokazany na tej stronie? http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~148.htm
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, jestem zwolniona z egzaminu z zarządzania strategicznego!
![]()
|
#471 |
|
Konto usunięte
|
makutre można kupić w jakimś gospodarczym, w cepelii, na targach świątecznych, nie weim czy nie maja tego przy okazji jarmarku staropolskiego w m1 albo w sklepie z kamionkowymi garnkami :P
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ten mineralny korektor? |
|
|
|
|
#473 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobra wiadomość. ja chcę kasę. szanowną panią I. mam w Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdzie to, inti coś tam![]() Cytat:
są tam róże?![]() Cytat:
Melka SdC wzięła dla Ciebie zaparzaczkę Cytat:
![]() jak muffiny? Cytat:
![]() dzięki za wczorajsze spotkanie szkoda że mnie muffiny ominęły ale jakoś bez mocy zupełnie wczoraj byłam. Jeszcze po powrocie siedziałam nad pracą lic. ale w ogóle mi nie idzie:/ i musiałam robić tłumaczenia z angielskiego, którego nie znoszę, bo oczywiście w PL nie ma przeprowadzonych aktualnych badań
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
|
|
#474 |
|
Nie depcze krokusów
|
Eyeliner w kałamarzyku z ELFa jest faktycznie granatową czernią. Kolor jest świetny, głęboki, lepszy niż wszelkie produkty typu "carbon black". Podkreśla rzęsy (!), lekko zmienia kolor oczu (z moich wydobywa skisłozielone nuty). Aplikator nabiera sporą ilość płynu, nie udało mi się zrobić dziś cienkiej kreski
Dość płynny, ale świetnie napigmentowany, kolejna warstwa nie ściera poprzedniej, linia nie rozmywa się jak atrament.Korektora jeszcze nie próbowałam - mam mały pędzelek do cieni sypkich z Avonu, spróbuję nim nałożyć. SdC - o tym żelu pod prysznic to na serio było, nie po alkoholu :P Melka - daj znać, jak rezultaty testowania podkładu mineralnego z ELFa. Jakich wcześniej produktów i odcieni konkretnie używałaś?
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje poprzednie produkty nic Ci nie powiedzą, dlatego że ja przez bardzo długi okres nie używałam żadnego podkładu, tylko kremu z Avonu, który nadawał skórze taki ładny odcień, a wieczorem się go zmywało teraz mam najjaśniejszy podkład AA Kość Słoniowa, ale wydaje mi się jeszcze ciut za ciemny ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
martwi mnie to bo zawsze to, co lubię - wycofują SdC bardzo dziękuję Hula, jak dużo Lempickiej masz jeszcze ? ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ja teraz jestem w domu u siebie, a potem mam powoli koniec zajęć, bo sesja Mialam sie spotkac z Neciakiem, ale nie wyszlo
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze OB mam też
, o czym już mi nie powiedziałaś .http://mambra.pl/Kostium-kapielowy-B...onosz-200.html .
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, ale poślij mi swój numer konta, żebym chociaż za ten biustonosz Ci przelała pieniądze
GG, Ty też - zwrócę za zaparzaczkę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#479 |
|
Matka Smoka
|
Melka, to podaj komukolwiek przy okazji
Bo się zima skończy a szlaik u Ciebie![]() Muffinki jednak pyszne w weekend robię kolejną partię.Kartę mogę pożyczać wszystkim zainteresowanym. Ale też polecam jej zakup - opłaca się bardzo. |
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Huuuullllaaaaaa zbieraj zamówienie! ![]() Melka mam wrażenie że jak ostatnio byłam to je widziałam (zazwyczaj stoją na dolnych półkach) ale ręki nie dam sobie uciąć. mam zasadę, że jak wchodzę do r. to jak koń z klapkami na oczy- patrzę tylko na to co mi niezbędne,bo inaczej to musiałabym ciężarówką podjeżdżać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

podaj przepis 

Przepis? Masło utrzeć, dodać cukier, utrzeć, dodać jajka, utrzeć, dodać orzechy zmieszane z proszkiem do pieczenia, ew. mąką, utrzeć, dodać czekoladę, wymieszać
???

pałki są dostępne w sklepach po 4 złote :P

ale to dobra wiadomość. ja chcę kasę. szanowną panią I. mam w