Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 11:27   #901
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)

Cześć laseczki

ja się ostatnio nie udzielam, bo jakoś na nic ochoty nie mam
oddajcie mi słońce i chęć do życia

wczoraj odbębniliśmy wizytę batmana i mamy spokój

miłego dnia Kochane

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Zuśka- kiedy wpadasz na placuszki z serka wiejskiego?
Kinioru- jak tam? prace piszesz?

Tylko dzisiaj lewy półdupek mnie boli.
A co to za placuszki z wieśmakowego serka?

ano jakoś piszę, choć cięęęęęęężko jest
wracaj Myszolino jedna na gygy

uważaj żeby półdupki jednakowo Ci się umięśniły , bo jak będziesz wyglądać z jednym jędrnym, a drugim trochu mniej
to którą nogą tak machałaś, że Cię jedna strona boli?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 12:23   #902
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Witam słońca

Kasiku może po weekendzie znajdziesz dla mnie czas? Mam chrapkę na te kotleciki
U nas też sypie śniezkiem A jak ćwiczenia sprawiają ze juz się nie męczysz to kup sobie obciążenia na kostki i nadgarstki

Malutka- wiesz że wszystko Ci wybaczymy Teraz jest ponoś najbardziej chandryczny tydzień w roku więc uszy do góry-za tydzień będzie lepiej

Ma któraś ochotę na herbatkę- i moze szarlotke zrobie Heh zawsze tak jest jak mam siąść do nauki. W sobotę kolokwium a mnie niebieski zeszyt odrzuca na 100km
Stary 2011-01-19, 13:58   #903
monai
Rozeznanie

GG do monai

Czeeść kobietki
ja od wczoraj na L4 (retrowirus ksiakiś się za mnie zabrał w poniedziałek wieczorem po pracy i trzymał w garści do samego rana- nie polecam...), dzisiaj już jest w miarę ok(pod opieką męża nie mogło być inaczej), tylko brzuch boli, głowa i osłabiona jestem ale w sumie nic dziwnego jak se przeanalizuje co mój żołądek przyjął łaskawie od poniedziałku.. pocieszający fakt, że od pracy odpoczywam do poniedziałku

daget torebek a raczej torb 10 razy większych od ostatniej to ja mam 3 :P ale ostatnio zaczęłam stosować mniejszą którą miałam 1 - i okazało się, że w niej mogę 10 razy szybciej odszukać co kolwiek strasznie mi się to spodobało...
Też się wybieram na zakupy może w sobotę... na Marywilską chcę pojechać zobaczyć jak to wygląda..? Chcę kurtkę i fajne dżinsy. Reflektujesz po buty?

gosia1007 na widok Twojego niedzielnego menu zaczyna mi wracać apetyt mrrr...
A co za butki chcesz sprzedać na allegro? trzymam kciuki

soffera super kurczakowe przepisy już zapisane dzięki a tej zupki nie mogłam znaleźć to muszę drugie podejście zrobić chyba...

kasienka1985 uu szalejesz kobietko z tym aero z opisu faktycznie wszystko ;p tak podpytuję, bo muszę wybrać coś dla siebie a ja nigdy nie chodziłam na takie zorganizowane ćwiczenia tylko na siłkę ;/ także mam opory, które czas pokonać
Asiuk kombinuje Ci projekty?

paulinaizabela uuu a ta kobietka szaleje z prędkością (ponad 100? ;p) fajna imprezka była wnioskując po zdjęciach z nk

niuniuniau trzymam kciuki za zdrówko dla Was i udane chrzciny

kotekk81 no kochana to impreza wypadła wzorowo widzę zdjęcia ze spacerku super wiosenne

dzasta110 dzielnie sobie radzisz z Malutką, taki wypad na miasto z maluszkiem trochę mnie przeraża także podziwiam i trzymam kciuki za Agatkę żeby szybko zrozumiała jak fajnie jest spać we własnym łóżeczku

Kinuś weź się w garść bo nabawisz się zimowej deprechy Ty masz chociaż do morza niedaleko (a ja lubię patrzeć na morze) a może idź na shoping tam jest wszystko, może będzie jakieś słońce w przecenie

izazusia osz to z Ciebie podpowiadacz mały fajnie, że egzaminy poszły sprawnie.. ale nie mam pojęcia wogóle co to za egzaminy zdają maluchy w wielku 4 lat???

a Pięknusia gdzie się podziewa?
monai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 14:21   #904
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
Kinuś weź się w garść bo nabawisz się zimowej deprechy Ty masz chociaż do morza niedaleko (a ja lubię patrzeć na morze) a może idź na shoping tam jest wszystko, może będzie jakieś słońce w przecenie
Moniu
niestety szoping w tym miesiącu już odpada - limit wyczerpałam
ostatnio kupiłam sobie nowy zestaw pędzli do makijażu i teraz się czaję na eyeliner w słoiczku

Mąż i żona...
Stary 2011-01-19, 14:23   #905
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam żonki

U mnie słonecznie choć chłodno...przesyłam po promyczku dla każdej

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej. Jestem zła Nie sprzedałam buciorów na allegromuszę wystawić za mniejszą kasę, trzeba je koniecznie sprzedać bo już mam emu upatrzone. Trzymajcie kciuki.
Trzymam

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Poza tym sama miałam trening i taerobic i przepociłam kompletnie koszulkę. Heh nawet mój mąż się postarał i zrobił mi herbatę i kąpiel z olejkami jak wróciłam
dla mężusia!
i tak ma być żona wraca a tu gorąca kąpiel czeka + szampan i truskawki

Cytat:
Dałam za sukienkę 360 zł- raz ubrałam i chce ją sprzedać za chociaż 150 albo 100 i nikt nie licytuje
Co mam zrobić? wyrzucić ją?
Zuśka- kiedy wpadasz na placuszki z serka wiejskiego?

Na aero było wczoraj słabo- zbytnio sie nie zmeczyłam.
Tylko dzisiaj lewy półdupek mnie boli.
Dziś za to będzie wycisk!!! W środy prowadzi ta super dziewczyna
chcę zobaczyć tą sukienkę
co to za placuszki? zarzuć przepisem plissss
no proszę poszłaś w ślady Gosi
ja w tamtym tygodniu na bieżni 2 razy chodziłam a w tym nie mam kiedy jutro chyba wskoczę...

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ja się ostatnio nie udzielam, bo jakoś na nic ochoty nie mam
oddajcie mi słońce i chęć do życia
przesyłam trochę słonka na poprawę humorku
mam nadzieję, że wena wróci szybko

Cytat:
Ma któraś ochotę na herbatkę- i moze szarlotke zrobie Heh zawsze tak jest jak mam siąść do nauki. W sobotę kolokwium a mnie niebieski zeszyt odrzuca na 100km
ja, ja
kogo jak kogo, ale Ciebie to do nauki chyba nie trzema namawiać?!

Cytat:
Czeeść kobietki
ja od wczoraj na L4 (retrowirus ksiakiś się za mnie zabrał w poniedziałek wieczorem po pracy i trzymał w garści do samego rana- nie polecam...), dzisiaj już jest w miarę ok(pod opieką męża nie mogło być inaczej), tylko brzuch boli, głowa i osłabiona jestem ale w sumie nic dziwnego jak se przeanalizuje co mój żołądek przyjął łaskawie od poniedziałku.. pocieszający fakt, że od pracy odpoczywam do poniedziałku

paulinaizabela uuu a ta kobietka szaleje z prędkością (ponad 100? ;p) fajna imprezka była wnioskując po zdjęciach z nk

zdrowiej nam szybko
na trasie 100 to sama przyjemność...a imprezka udana na jakiś czas mam dość...

no właśnie?? Anusiu dawaj tu do nas
Stary 2011-01-19, 14:33   #906
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc pamietacie mnie jeszcze?

wiem, wiem mialam sie poprawic i czesciej pisac ale znowu mam jakas mala depreche ja chce wiosneeeeeeeee

co u nas? hmmm w zasadzie nic ciekawego, sama siedze z mala bo malz calymi dniami w pracy i sie nudzimy, Werka juz niezle lobuzuje ale wystarczy mi jeden slodki calusek i przymykam oko

pozdrawiam i przyslam buziaki

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 16:18   #907
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Monai biedaczko.... Gorący buziak...tylko obym się nie zaraziła
A te egzaminy na stopnie taekwondo W sumie taka mała motywacja do dalszych cwiczeń
Co do torebek- ja małe mam ze 2 - lubię je jak jadę ot tak na małe zakupy-koniecznie na długim pasku. W sumie jak wielką torebajkę zakładm to też zazwyczaj patrzę czy ma długi pasek. Jest mi wygodniej w wielu sytuacjach
A tak przypadkiem dowiedziałam się ze już na wiosnę będe modna Bo modne staja się plecaki. A i mi zdarza się z plecakiem iść -np na zakupy

Paulinko hehe mnie do nauki trzeba gonić bo jak mam lenia to znajdę milion zajęć by nie zabrać się za robotę Zresztą mój szwagier sam to widział i nie dowierzał hehe. A potem na ostatnia chwilę by wstydu nie było łapię zeszyt

Hej Czekoladzinko:) Ty się tak nie daj podejść swej małej córeczce bo ci na głowę wejdzie. Teraz mama na treningi przyprowadziła nam 3,5 letniego Kacpra. Nie wiem czy bedzie przychodził bo naprawdę jest niemożliwy. Ale rodzice chcą go socjalizowac bo z dziećmi się nie bawi, jest nieposłuszny, agresywny... Początek treningu kiepski- na każde ćwiczenie mówił "nie umiem" dzieci kręcą główką a ten tekst że nie umie. W końcu jak były ćwiczenia na siedzaco a on powiedział ze nie umie usiąść to go sama posadziłam i pomagałam cwiczyć. Byłam stanowcza to coś tam robił-ale jak tylko mamę zobaczył znów się rozkojarzył i cała robota od początku. Podziwiam przedszkolanki !!!!!!

A co do aukcji internetowych zazwyczaj daję licytację- wiadomo jak nie chcę czegoś za tanio sprzedać to daję cenę minimalną na jakimś sensownym poziomie.
A Kasia z tą sukienką- na allegro jest wysyp kiecek i wg mnie sa one tanie więc nic dziwnego że nie możesz jej sprzedać za 100 zł. Jak się jej chcesz pozbyć to spróbuj dac licytację- za ile pójdzie za tyle pójdzie ale przynajmniej nie bedzie zajmowała miejsca w szafie

Edytowane przez izazusia
Czas edycji: 2011-01-19 o 16:20
izazusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 17:30   #908
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Hej Czekoladzinko:) Ty się tak nie daj podejść swej małej córeczce bo ci na głowę wejdzie. Teraz mama na treningi przyprowadziła nam 3,5 letniego Kacpra. Nie wiem czy bedzie przychodził bo naprawdę jest niemożliwy. Ale rodzice chcą go socjalizowac bo z dziećmi się nie bawi, jest nieposłuszny, agresywny... Początek treningu kiepski- na każde ćwiczenie mówił "nie umiem" dzieci kręcą główką a ten tekst że nie umie. W końcu jak były ćwiczenia na siedzaco a on powiedział ze nie umie usiąść to go sama posadziłam i pomagałam cwiczyć. Byłam stanowcza to coś tam robił-ale jak tylko mamę zobaczył znów się rozkojarzył i cała robota od początku. Podziwiam przedszkolanki !!!!!!
no az takich forow to jej nie daje, wie co moze , czego nie ale czasem wysiadam moge powtarzac ze 100 razy "nie wolno", "zostaw"

musze pochwalic moja Gwiazdke - umie ladnie opowiadac bajki tyle jej czytam ze niektore teksty juz na pamiec zna i ja czytam, przerywam w srodku zdania a Werka konczy-moja mala gadulka
ostatnio jak bylam z nia u lekarza to wszystkie mamy zdumione moja coreczka ze tak ladnie juz mowi a ma dopiero 1,5 roczku
teraz oswajam ja z nocnikiem ale srednio nam idzie

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-19, 17:48   #909
paulinaizabela
Zakorzenienie

Czekoladko to Weronisia mała gaduła
ale super, że tak szybko zaczęła

przeganiam deprechę i przywołuję wenę i dobry humor
Stary 2011-01-19, 17:54   #910
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Czekoladko to Weronisia mała gaduła
ale super, że tak szybko zaczęła

przeganiam deprechę i przywołuję wenę i dobry humor
ja tez sie ciesze
no mala zaczela powtarzac pieknie wszystkie slowka jakies 3 mce temu a teraz to juz ladnie zdania laczy np. jak kiedys ja pytalam gdzie jest tatus to mowila tylko ze "nie ma" a teraz odpowiada" tatus pojechal do pracy"

a bo jakos tak mnie wzielo.....brakuje mi wyjscia do ludzi i ta pogoda jeszcze

a jak tam sie jezdzi autkiem?

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-19, 18:12   #911
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ja tez sie ciesze
no mala zaczela powtarzac pieknie wszystkie slowka jakies 3 mce temu a teraz to juz ladnie zdania laczy np. jak kiedys ja pytalam gdzie jest tatus to mowila tylko ze "nie ma" a teraz odpowiada" tatus pojechal do pracy"

a bo jakos tak mnie wzielo.....brakuje mi wyjscia do ludzi i ta pogoda jeszcze

a jak tam sie jezdzi autkiem?
to super, że tak szybko łapie - zdolniacha mała

mam nadzieję, że szybko przejdzie

jeździ się super codziennie wyszukuję jakieś powody, żeby tylko gdzieś się bryknąć
Stary 2011-01-19, 20:26   #912
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Step, ćwiczenia z hantlami, z piłkami, na matach.
Zawsze na początku jest 15-20 minut rozgrzewki, później ćwiczenia z wypisanymi wyżej akcesoriami i na koniec jakieś 10 minut rozciagania.
Najśmieszniejsze jest to, że jak mam tam iśc to szlag mnie trafia!!!! tak mi się nie chce!
a jak juz jestem to jestem szczesliwa
zryty mam beret coooo?
Oooo ja bardzo milo wspominam moj aero, uwielbialam steperki.

Cytat:
Cześć. Obiecałam sobie, że od dzisiaj nie jadam absolutnie nic wieczorem i co...i wróciłam tak wściekle głodna po aerobicu, że myślałam, że kawał stołu spałaszuję. Zeżarłam płatki z mlekiem i co...i nic nadal głód mnie męczy

Zgaga - przypadłość ciężarówek Zawsze się zastanawiałam na czym to polega. Jak byłam mała to pamiętam jak tata mówił, że zgaga go piecze, zawsze wtedy zastanawiałam się co to znaczy. Chociaż nie powiem, że chciałabym tego doświadczyć.
Ooo ,usze zjarzec do lodowki czy mam mleko bo bym zjadla takie platki . Poczekaj a poczujesz co to zgaga

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Daget mi na zgagę pomagał łyczek coli Ale to tylko na początku ciąży a pod koniec już nic nie pomagało a zgaga była masakryczna.
O widzisz, musze sprobowac z tym odrdzewiaczem , buziak dla malej

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
pisałaś o zgadze - spróbuj migdałów mi nic tak nie pomagało jak właśnie kilka migdałków dziennie
Migdaly na mnie nawet na mdlosci nie dzialaly... A z mala walcz niech sie przyzwyczaja do swojego lozka

Cytat:

Cytat:
Też się wybieram na zakupy może w sobotę... na Marywilską chcę pojechać zobaczyć jak to wygląda..? Chcę kurtkę i fajne dżinsy.

Zapomnialam o tym przybytku na MArywilskiej, jeszcze ta mnie bylam a mam darmowy autobus w tamta strone spod domu. Tylko w te sobote chyba musze sobie odpuscic bo moj tatko sie jutro zapowiedzial w stolicy i pewnie posiedzi do niedzieli u tesciow a my razem z nim.

A Anusia ma w pracy straszny kocokiwik, a w domu od tygodnia nie ma neta , wiec na razie jest odcieta od wizazu.

A Ty zdrowiej szybciutko!!!!

Skoro o Anusi mowa to obiecalam jej kiedys foto mego dekoldziku, wiec wczoraj pstryknelam fote i zdziwlam sie strasznie. Pierwszy raz mam taka mega wypasiona przerwe miedzy piersiami, nawet w kiecce slubnej takiej nie mialam a w kazdej piersi mialam 3 wkladki push-upy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02636.jpg (36,8 KB, 31 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-19, 21:05   #913
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
to super, że tak szybko łapie - zdolniacha mała

mam nadzieję, że szybko przejdzie

jeździ się super codziennie wyszukuję jakieś powody, żeby tylko gdzieś się bryknąć
ja to mam prawko i lezy........boje sie zaczac jezdzic

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-19, 21:49   #914
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej

a mnie czekają jutro dwie wyprawy do dwóch miast przed południem muszę jechać do miasta wojewódzkiego po dyplom, bo dziś dzwoniła babka z dziekanatu czy pamiętam o nim a później na zakupy do miasta powiatowego ale to już na szczęście z mężem mym

Cytat:
bidulka
Cytat:
ale jak teraz ją nauczysz spać u siebie to później będziesz miała spokój
masz już towarzyszkę na shopping

oby tylko się udało
a widzisz, o tym shoppingu nie pomyślałam

Cytat:
Ale się zawzięłaś, ale to chyba dobrze. Mam znajomą, której córka do 6 roku życia z rodzicami spała.
Cytat:
O kurna, straszysz tym porodem

do 6 lat?? wywalczę to chyba tylko wytrwałością
hmmm... poród - straszę powiadasz nie będę ściemniać, że to coś przyjemnego, ale przerosło moje wyobrażenia o tym

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Dzasta :kciuki: za zasypianie w łóżeczku

Cytat:
Zgaga - przypadłość ciężarówek Zawsze się zastanawiałam na czym to polega. Jak byłam mała to pamiętam jak tata mówił, że zgaga go piecze, zawsze wtedy zastanawiałam się co to znaczy. Chociaż nie powiem, że chciałabym tego doświadczyć.

ja pierwszy raz zgagę miałam w ciąży na początku nie wiedziałam o co chodzi ale później się domyśliłam, że to pewnie to cholerstwo niby nie boli, ale nic przyjemnego

Cytat:
dzasta110 dzielnie sobie radzisz z Malutką, taki wypad na miasto z maluszkiem trochę mnie przeraża także podziwiam i trzymam kciuki za Agatkę żeby szybko zrozumiała jak fajnie jest spać we własnym łóżeczku

uwierz mi, że ja też miałam stracha niby takie zwykłe czynności jak wystawienie samochodu z garażu, włożenie wózka do bagażnika, a jak dziecko płacze to niewiadomo w co ręce włożyć
zrozumie, zrozumie

Cytat:

uu... no to szkoda, że leży a co stoi na przeszkodzie, strach czy coś innego??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 10:45   #915
kasienka1985
Zakorzenienie

hej rybki
Cytat:
A co to za placuszki z wieśmakowego serka?

uważaj żeby półdupki jednakowo Ci się umięśniły , bo jak będziesz wyglądać z jednym jędrnym, a drugim trochu mniej
1- prosz:
1 serek wiejski- ten z piatnicy ze Stonki duże opakowanie
3 jajca
1/2 szklanki cukru <ja daje trochę mniej>
około 1 szklanki mąki
Wykonanie:
jajka miksujemy z cukierem
jak juz sie wymiksują dodajemy serek wiesniacki i mąkę po trochu i dalej miksujemy
w razie gdyby ciasto wydawało się nam za rzadkie dodajemy jeszcze mąki
ciasto musi mieć konsystencję tak gęstą żeby można było kłaść je łyżką na dość głębokim tłuszczu
smażymy z obu stron na złoto- lepiej troszkę dłużej je potrzymać kilka razy przewracając żeby "doszły" w środku
wczoraj robiłam jeszcze kombinację z jabłkami
wszystko to samo tylko wymieszałam ciasto z pokrojonymi <nie startymi> w kostkę jabłkami
z powidłami śliwkowymi smakują bosssko
smacznego
2-
Cytat:
Kasiku może po weekendzie znajdziesz dla mnie czas? Mam chrapkę na te kotleciki
U nas też sypie śniezkiem A jak ćwiczenia sprawiają ze juz się nie męczysz to kup sobie obciążenia na kostki i nadgarstki

1- Wczoraj były ćwiczenia z obciążnikami łatwo nie było
Daj znać jak Ci się w końcu "zachce" do mnie wpaść
2- Ciebie odrzuca??? nie wierzę!!!
Cytat:
Czeeść kobietki

kasienka1985 uu szalejesz kobietko z tym aero z opisu faktycznie wszystko ;p tak podpytuję, bo muszę wybrać coś dla siebie a ja nigdy nie chodziłam na takie zorganizowane ćwiczenia tylko na siłkę ;/ także mam opory, które czas pokonać
Asiuk kombinuje Ci projekty?
ojć niedobrze! zdrowiej

szaleję nie szaleję muszę coś ze sobą zrobić, bo źle mi!
Jak ćwiczę to chociaż lepiej o sobie myślę- że coś robię!!!
A nie leżę odłogiem i tylko narzekam !
Uważam, że takie aero to super sprawa ja jestem zadowolona.
Za kazdym razem jest coś innego.
Na początku czułam się jak debil bo trudno mi było załapac te kroki ale po 2 razach nabierasz wprawy
Na początku było trochę śmiechu teraz idzie mi nawet nieźle.

Tak Asiula zrobiła mi kilka świetnych projektów
Cytat:
A tak przypadkiem dowiedziałam się ze już na wiosnę będe modna Bo modne staja się plecaki. A i mi zdarza się z plecakiem iść -np na zakupy

A co do aukcji internetowych zazwyczaj daję licytację- wiadomo jak nie chcę czegoś za tanio sprzedać to daję cenę minimalną na jakimś sensownym poziomie.
A Kasia z tą sukienką- na allegro jest wysyp kiecek i wg mnie sa one tanie więc nic dziwnego że nie możesz jej sprzedać za 100 zł. Jak się jej chcesz pozbyć to spróbuj dac licytację- za ile pójdzie za tyle pójdzie ale przynajmniej nie bedzie zajmowała miejsca w szafie
1- plecakom mówię tak- ale do sportowego stroju
jak widzę kogoś w sportowym plecaku i nie daj Boże w spódnicy to -albo w butach na obcasie
2- ja nie wiem jak to się stało że kupiłam taką droga sukienkę! to jedna z kilku moich niewypałów zakupowych.
wiem, że teraz bym tyle za kieckę nie wydała
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Oooo ja bardzo milo wspominam moj aero, uwielbialam steperki.

Skoro o Anusi mowa to obiecalam jej kiedys foto mego dekoldziku, wiec wczoraj pstryknelam fote i zdziwlam sie strasznie. Pierwszy raz mam taka mega wypasiona przerwe miedzy piersiami, nawet w kiecce slubnej takiej nie mialam a w kazdej piersi mialam 3 wkladki push-upy
ja tez chyba najbardziej lubię step

od kilku dni mam taką zgagę, że szlag mnie trafia!!!!
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
łącze się więc z Tobą w bólu

Cyc jak się patrzy
Cytat:
Hej

a mnie czekają jutro dwie wyprawy do dwóch miast przed południem muszę jechać do miasta wojewódzkiego po dyplom, bo dziś dzwoniła babka z dziekanatu czy pamiętam o nim a później na zakupy do miasta powiatowego ale to już na szczęście z mężem mym

hmmm... poród - straszę powiadasz nie będę ściemniać, że to coś przyjemnego, ale przerosło moje wyobrażenia o tym
1- ależ wyprawy przed Tobą, co macie zamiar kupić?
ja też mojego dyplomu jeszcze nie odebrałam
2- teksańska masakra piła mechaniczną - tak większość kobiet opisuje poród <bynajmniej 2 moje kuzynki> nie wiadomo czy smiać się z tego czy płakać

Dziś po wczorajszym aero bolą mnie straszecznie uda i oba <Kinuś-oba> półdupki
Dziś znów ćwiczę o 19,15 tym razem.
Idę siku i może coś zjem, bo przyszła na mnie pora.
Buziaki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 11:35   #916
kotekk81
Zakorzenienie

Kasiulek bardzo spodobal mi sie Twoj przepis na placuszki zanotowalam i w sobote bede robic

a ja dostalam od malza pilke rehabilitacyjna i bede powoli cwiczyc w domu diety narazie stosowac nie moge bo karmie mala na jakies aerobiki tez nie moge (cc) ale lekkie cwiczenia w domu moge juz uskuteczniac

ide napompowac pilke

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 11:51   #917
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Kasiulek bardzo spodobal mi sie Twoj przepis na placuszki zanotowalam i w sobote bede robic

a ja dostalam od malza pilke rehabilitacyjna i bede powoli cwiczyc w domu diety narazie stosowac nie moge bo karmie mala na jakies aerobiki tez nie moge (cc) ale lekkie cwiczenia w domu moge juz uskuteczniac

ide napompowac pilke
ciesze się bardzo, że przepis się spodobał
daj znać czy smakowały

no widzisz
bedziesz miała takie ćwiczenia jak ja
ja tez ćwiczę z piłką na aero

piję kawkę
ktoś dołączy?

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 12:10   #918
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
piję kawkę
ktoś dołączy?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to siup

dzięki za przepis

Mąż i żona...
Stary 2011-01-20, 13:50   #919
monai
Rozeznanie

GG do monai

Jeloł

mąż wyszykowany do pracy to można się odprężyć... ech.. dzisiaj dolegliwości zołądkowojelitowe dokuczają intensywniej, ale są plusy.. dzisiaj tez mam wolne od pracy (tak będzie jeszcze jutro ) paradoksalnie wczoraj czułam się lepiej fizycznie to miałam już wyrzuty sumienia o te l4 więc dzisiaj, mimo że fizycznie gorzej to psychicznie ulga

Cytat:
ostatnio kupiłam sobie nowy zestaw pędzli do makijażu i teraz się czaję na eyeliner w słoiczku
omatko jak ja bym chciała w końcu się nauczyć malować sobie kreski ładne eyelinerem a może do mojego oka wogóle nie pasuje taka kreska..

Cytat:
U mnie słonecznie choć chłodno...przesyłam po promyczku dla każdej
ja mogę Cię pacnąć kulką śnieżną bo dzisiaj wrócił na nasz taras śmieszne reakcje dzisiaj z mężem mieliśmy - na noc wiadomo pozasłaniane rolety, poszłam do kuchni - tam odsłonięte i nagle zauważyłam tą białość za oknem i aż podskoczyłam jakby mnie ktoś przestraszył, słyszę mąż podnosi roletę w pokoju i podobny okrzyk zaskoczenia hihii
Dziękuję za słonko przydało się temu krajobrazowi za oknem

czekoladka21 pewnie że pamiętamy czyli nie dość że piękność to jeszcze zdolniacha z Twojej Werci wyrasta? super pociecha dla rodziców

izazusia aaa teakwondo już rozumiem... ale to podziwiam i Ciebie za cierpliwość do brzdąców
a z plecakiem na zakupy to i ja chadzam spożywcze raczej, te zaplanowane, z listą w łapce

daget a widzisz na Marywilską masz leszy dojazd ode mnie to trzeba oblukać co i jak a dekolt ponętny w nowej bluzce

dzasta110 no to faktycznie wyprawy się szykują, ale wierzę że sobie poradzicie wyobrażam sobie, że po takiej mega zmianie w życiu to najbardziej codzienne czynności muszą być całkiem nowe? fajnie życie pełne przygód

kasienka1985 przepis na placuszki zachowam na czas przyszły, aktualnie nie potrafię ocenić obiektywnie bo ostatnio jadłam placki z jabłkiem tuz przed atakiem retrowirusa i od tej pory jakoś kiepsko mi się kojarzą (ogólnie to ten retrowirus wychodzi na niezłą i szybka kurację odchudzającą ktoś chce )
A że szalejesz to miałam na myśli pozytywnie jak kiedyś ćwiczyłam to tez lubiłam czuć po wszystkim, że boli bo wtedy to znaczy że był wysiłek i coś z tego może będzie, także popieram i podziwiam
pocieszyłaś mnie jezeli chodzi o początki ćwiczeń - samopoczucie typu "debil" odnotowałam raz bo napisałam, że nie chodziłam nigdy trochę może przekłamałam - bo w sumie raz byłam na aerobiku na studiach - zaciągnęła mnie koleżanka na swoje ćwiczenia, a oni wiadomo grupa zwarta od kilku miesięcy układ znają brykaja itp, ja se stanęłam daleko pod ścianą nic instruktorki nie widziałam i nie rozumiałam i w trakcie ćwiczeń stojąc tyłem sie odwracam w takim podskoku z obrotem do przodu i się okazało że tylko ja stoje przodem do sali - wszyscy pozostali przodem do mnie po tym aerobiku się rozchorowałam ogólnie najakąś grypę i stwierdziłam, że to nie la mnie
monai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 13:58   #920
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam z kawką

Cytat:
oo...a czemu tak?
pomyśl jak by Ci łatwiej było, narzekasz, że siedzisz z małą w domu cały dzień jak mąż w pracy, a tak byś mogła z nią gdzieś pojechać np.na plac zabaw czy do rodzinki, koleżanki
jak się boisz i dawno nie jeździłaś, to wykup kilka godzin u instruktora

ja teraz jak zaczęłam jeździć to strasznie mnie do tego ciągnie

Cytat:
1- prosz:
1 serek wiejski- ten z piatnicy ze Stonki duże opakowanie
3 jajca
1/2 szklanki cukru <ja daje trochę mniej>
około 1 szklanki mąki
Wykonanie:
jajka miksujemy z cukierem
jak juz sie wymiksują dodajemy serek wiesniacki i mąkę po trochu i dalej miksujemy
w razie gdyby ciasto wydawało się nam za rzadkie dodajemy jeszcze mąki
ciasto musi mieć konsystencję tak gęstą żeby można było kłaść je łyżką na dość głębokim tłuszczu
smażymy z obu stron na złoto- lepiej troszkę dłużej je potrzymać kilka razy przewracając żeby "doszły" w środku
wczoraj robiłam jeszcze kombinację z jabłkami
wszystko to samo tylko wymieszałam ciasto z pokrojonymi <nie startymi> w kostkę jabłkami
z powidłami śliwkowymi smakują bosssko
smacznego
dzięki za przepis, w najbliższym czasie zrobię
a serek wiejski to taki normalny 200g? bo napisałaś duże opakowanie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

ide napompowac pilke
super Kociaku, zawsze to coś - jakiś ruch

Ja się nienajlepiej czuję wieczorem mnie całe plecy bolały i strasznie zimno mi było...wzięłam gripex noc i chyba trochę pomogło, bo plecki mniej bolą i nic nowego się nie rozwinęło.
Stary 2011-01-20, 14:00   #921
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
omatko jak ja bym chciała w końcu się nauczyć malować sobie kreski ładne eyelinerem a może do mojego oka wogóle nie pasuje taka kreska..
pasuje pasuje, na pewno - tylko może odcień inny niż czarny, są np. brązowe lub śliwkowe
i super maluje się pędzelkiem skośnym, mi o wiele łatwiej niż zwykłym cienkim do kresek, no i muszę żelowy/kremowy eyeliner wypróbować, bo podobno o wiele łatwiej nim zrobić krechę niż tradycyjnym

Mąż i żona...
Stary 2011-01-20, 14:11   #922
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej

bylam uzupelnic rzeskiprezenty na dzien babci i dziadka kupione

Cytat:

uu... no to szkoda, że leży a co stoi na przeszkodzie, strach czy coś innego??
mega strach
Cytat:

czekoladka21 pewnie że pamiętamy czyli nie dość że piękność to jeszcze zdolniacha z Twojej Werci wyrasta? super pociecha dla rodziców
hehe oczywiscie wszystkie cechy ma po mamusi

Cytat:

oo...a czemu tak?
pomyśl jak by Ci łatwiej było, narzekasz, że siedzisz z małą w domu cały dzień jak mąż w pracy, a tak byś mogła z nią gdzieś pojechać np.na plac zabaw czy do rodzinki, koleżanki
jak się boisz i dawno nie jeździłaś, to wykup kilka godzin u instruktora

ja teraz jak zaczęłam jeździć to strasznie mnie do tego ciągnie

my mamy tylko jedno auto wiec jak malz w pracy to nie mam czym , ale rano moglabym gdzies wyskoczyc a nie prosic sie malza....
tylko strasznie sie boje w sumie nie wiem czemu -jak wsiade za kierownice to zaraz mnie pot oblewa i sie denerwuje
a kiedys jezdzilam tylko mialam przerwe i tak juz zostalo

a wiecie jakie robie plauszki dla Werki? reszta rodzinki tez zajada ze smakiem
- 2 opak. serka Danio(smak dowolny)
-2 jajka -roztrzepac widelcem
-6 czubatych lyzek maki
-1 starte jablko (moze byc bez)
-szczypta proszku do pieczenia i cukier waniliowy
wszystko wymieszac i klasc lyzka na rozgrzana patelnie z olejem
wychodza pyszne placuszki -mozna posypac cukrem pudrem albo z dzemikiem

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-20, 14:25   #923
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
bylam uzupelnic rzeskiprezenty na dzien babci i dziadka kupione

my mamy tylko jedno auto wiec jak malz w pracy to nie mam czym , ale rano moglabym gdzies wyskoczyc a nie prosic sie malza....
tylko strasznie sie boje w sumie nie wiem czemu -jak wsiade za kierownice to zaraz mnie pot oblewa i sie denerwuje
a kiedys jezdzilam tylko mialam przerwe i tak juz zostalo

a wiecie jakie robie plauszki dla Werki? reszta rodzinki tez zajada ze smakiem
- 2 opak. serka Danio(smak dowolny)
-2 jajka -roztrzepac widelcem
-6 czubatych lyzek maki
-1 starte jablko (moze byc bez)
-szczypta proszku do pieczenia i cukier waniliowy
wszystko wymieszac i klasc lyzka na rozgrzana patelnie z olejem
wychodza pyszne placuszki -mozna posypac cukrem pudrem albo z dzemikiem
o i jak długo się trzymają??

zawsze możesz zawieść męża do pracy i samochód będzie twój na cały dzień

fajne spisałam sobie

ale mi smaka tymi placuszkami narobiłyście...jutro jakieś zrobię
Stary 2011-01-20, 14:54   #924
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
o i jak długo się trzymają??

zawsze możesz zawieść męża do pracy i samochód będzie twój na cały dzień

fajne spisałam sobie

ale mi smaka tymi placuszkami narobiłyście...jutro jakieś zrobię
poszlam uzupelnic po 6 tyg i kosmetyczka powiedziala ze nie jest zle
pojde znowu za miesiac
w sumie tak- planuje na wiosne zaczac jezdzic tylko nie wiem czy pokonam moja slabosc

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-20, 14:55   #925
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
moj maz jest juz 4 lata po studiach a jego dyplom nadal na uczelni lezy....

Cytat:
1- plecakom mówię tak- ale do sportowego stroju
jak widzę kogoś w sportowym plecaku i nie daj Boże w spódnicy to -albo w butach na obcasie

Cyc jak się patrzy
Plecak i spodnica mnie tez sie nie widzi a szpilki do tego to juz w ogole porazka. A czemoz to przepisow nie wrzucacie do watku kulinarnego w klubie?

Cytat:
daget a widzisz na Marywilską masz leszy dojazd ode mnie to trzeba oblukać co i jak a dekolt ponętny w nowej bluzce
Wlasnie, wlasnie, a bluzeczka moja ulubiona

Cytat:
dzięki za przepis, w najbliższym czasie zrobię
U mnie dzis muszle faszerowane serkiem . Mam nadzieje ze zadne chorobsko Cie nie wzielo

a ja mam taki przepis...
Szarlotka - przepis dla mężczyzn

Tak jasno i precyzyjnie powinny być pisane wszystkie przepisy dla panów.
1. Z lodówki weź 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj!
2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia.
3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek.
4. Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka.
5. Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać.
6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, adokładnie tyle potrzeba na szarlotkę.
7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę.
8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki.
9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania.
10. Weź szybciutko prysznic!
11. Weź 4 jabłka i ostry nóż.
12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk!
13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy.
14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą.
15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz!
16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika.
17. Po godzinie, jeżeli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik.
18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Po prostu otwórz okno i piekarnik.
19. Po tych traumatycznych przeżyciach pozostaje tylko schłodzona żubrówka i sok jabłkowy

Kochane od wczoraj czuje pierwsze ruchy naszego szkraba!!!! To jest faktycznie niesamowite

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2011-01-20 o 14:58
daget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 15:00   #926
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Kochane od wczoraj czuje pierwsze ruchy naszego szkraba!!!! To jest faktycznie niesamowite

ja tez uwielbialam jak mala sie ruszala , najbardziej wieczorem jak mialam isc spac to fikala sobie

a Paulinko bedziesz moze kiedys w Bootsie?? bo chyba bede chciala zebys kupila mi ten kremik z filtrem(jesli oczywiscie to nie bedzie problem).....niedl ugo zacznie sloneczko przygrzewac wiec musze miec ochrone na ryjku
posmarowalam sie wczoraj vichy i nie moge zniesc tego tlusciocha a ten z evy wysusza mi skore niestety wiec Soltan bootsa to moj ideal

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-01-20, 15:03   #927
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Daguś to super
ale to szybciutko - musi to być wspaniałe uczucie

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Daga jaki przepis
leję pod siebie

Mąż i żona...
Stary 2011-01-20, 15:13   #928
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
poszlam uzupelnic po 6 tyg i kosmetyczka powiedziala ze nie jest zle
pojde znowu za miesiac
w sumie tak- planuje na wiosne zaczac jezdzic tylko nie wiem czy pokonam moja slabosc
to długo
trzymam kciuki, żeby się udało

Cytat:
U mnie dzis muszle faszerowane serkiem . Mam nadzieje ze zadne chorobsko Cie nie wzielo

a ja mam taki przepis...
Szarlotka - przepis dla mężczyzn

nie dam się

uśmiałam się z tego przepisu

super Kochana cieszę się

Cytat:
a Paulinko bedziesz moze kiedys w Bootsie?? bo chyba bede chciala zebys kupila mi ten kremik z filtrem(jesli oczywiscie to nie bedzie problem).....niedl ugo zacznie sloneczko przygrzewac wiec musze miec ochrone na ryjku
posmarowalam sie wczoraj vichy i nie moge zniesc tego tlusciocha a ten z evy wysusza mi skore niestety wiec Soltan bootsa to moj ideal
narazie się nie wybieram, ale jak będę to będę o Tobie pamiętała
Stary 2011-01-20, 15:45   #929
czekoladka79
Zadomowienie

Ale żeście smaka narobiły na te placuszki - tyle, że ja robię albo na suchej patelni albo w piekarniku, bo przy moich gabarytach i wadze ciężkiej to każda ilość tłuszczu powinna być wyeliminowana.

Miałam od tego tygodnia zacząć na siłkę śmigać a potem na areo bo mi Kasiaca chcicy narobiła a tu jak nie urok to sraczka i narazie nie mogem

Staram się wszystko pisać w klubie bo jakaś WEŁNIANA MENDA z mojej pracy mnie tu podczytuje
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 17:19   #930
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
to długo
trzymam kciuki, żeby się udało

narazie się nie wybieram, ale jak będę to będę o Tobie pamiętała

spoko narazie i tak pewnie nie bedzie na stanie bo nie ma sezonu na opalanie
jak bedziesz sie wybierac to daj znac napisze ci dokladnie ktory bo nie wiem czy pamietasz

Dominika 04.11.2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości