Odchudzanie czas zacząć - część IV. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 22:58   #1171
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.

Cytat:
Napisane przez dirtyy Pokaż wiadomość
Porażka, ręce opadają.
Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Masz śliczną twarz no i za orbiego.
Dziękuję
Cytat:
do celu ciut ciut, ale cel nie będzie niestety miarodajny chyba
To może ustaw sobie cel w cm?

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:03   #1172
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Porażka, ręce opadają.

Dziękuję

To może ustaw sobie cel w cm?
to do końca życia do niego nie dojdę
Stary 2011-01-19, 23:11   #1173
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
to do końca życia do niego nie dojdę
Ohh Ty optymistko! Dojdziesz! A jak nie do w tyłek dostaniesz!

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:41   #1174
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Cytat:
super gratuluję!
No to czego jeszcze sobie życzysz?
Hmmm to wille z basenem, porsche itp

Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei Pokaż wiadomość
Dziewczyny jako,że teraz u mnie czas zaliczeń i egzaminów robią sobie przerwę od wizażu... niestety... Wróce jakoś po 10 lutym. Mam nadzieję,że dietke uda mi się trzymać. To trzymajcie się i życze wszystkim spadków i wytrwałości
Powodzenia na egzaminach
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 23:48   #1175
laisla
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24493174]Hmmm to wille z basenem, porsche itp[/QUOTE]
No proszę jak to się rozbisurmaniła nasza IR Ok..jak uda mi się mojego wysłużonego seata przemienić w jakieś wypasione nowiutkie cudo to pomyślimy i o porsche dla Ciebie
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 07:43   #1176
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
No brutalną to w tym przypadku bym tej rzeczywistości nie nazwała
według mnie jest, gdy ktoś myśli, że niska waga jest gwarancją ładnego wyglądu/sukcesu. można się czasami niemiło zdziwić
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 09:04   #1177
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
No proszę jak to się rozbisurmaniła nasza IR Ok..jak uda mi się mojego wysłużonego seata przemienić w jakieś wypasione nowiutkie cudo to pomyślimy i o porsche dla Ciebie
ja mam jeszcze jedno skromne życzenie Nie chce willi ani auta Chciałabym tylko po prostu schudnąć i wreszcie wyglądać jak bym chciała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 09:27   #1178
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniulka_22 Pokaż wiadomość
dziewczyny pomozcie,potrzebuje ostrych słów od Was,jakies lanie by sie przydalo ..zgrzeszylam dzisiaj pierwszy raz od dwoch miesiecy,tak mi sie chcialo jesc ...zjadlam hot doga ,kawalek ciasta,chrusta
No to tragedia
A tak poważnie, to bez przesady, raz na 2 miesiace taki grzeszek to nic Zreszta czasami trzeba bo zycie byloby nudne Glowa do gory i walcz dalej

Cytat:
właśnie problem w tym, że moja waga nie odzwierciedla sylwetki niestety
Rozumiem Cie doskonale, moja tez nie ale jakos ostatnio malo mnie to obchodzi

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość

wiesz, co jest brutalną rzeczywistością - to, że osoba nosząca rozmiar 40 może być seksowniejsza od tej mającej 36
To prawda, to ze ktos jest szczuply to nie czyni z niego seksownej osoby, chodzi o cos wiecej niz szczuply tylek

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
właśnie luknęłam na NCJ i trochę jestem w szoku, co tam się dzieje jak widać, nie tylko u Nas wysyp chorych....
Taaaaaa, ja podalam tam kilka razy swoj jadlospis, ale wczoraj wieczorem uswiadomilam sobie ze samo to jest chore I raczej wiecej tego nie zrobie. A swoja droga to faktycznie robi sie troche choro i tam i tu. A najvardziej wkurzaja mnie osoby, ktore komentuja cos a sami robie inaczej. I to one sa najbardziej krytyczne i uważają ze zjadly wszystki rozumy w kwestii diety

Cytat:
ja mam jeszcze jedno skromne życzenie Nie chce willi ani auta Chciałabym tylko po prostu schudnąć i wreszcie wyglądać jak bym chciała
Dirtyy kochana, a bedziesz wtedy szczesliwsza??

Ja ostatnio powiedzialam mezowi dokladnie to co ty i zadal mi takie wlasnie pytanie i nie wiedzialam co mam odpowiedziec... ale po przemysleniu doszlam do wniosku ze nie bede, teraz mam wszystko co potrzebuje i jestem szczesliwa również teraz. A jak schudne to bede nosic mniejszy rozmiar, to wszystko
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 09:34   #1179
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Dirtyy kochana, a bedziesz wtedy szczesliwsza??

Ja ostatnio powiedzialam mezowi dokladnie to co ty i zadal mi takie wlasnie pytanie i nie wiedzialam co mam odpowiedziec... ale po przemysleniu doszlam do wniosku ze nie bede, teraz mam wszystko co potrzebuje i jestem szczesliwa również teraz. A jak schudne to bede nosic mniejszy rozmiar, to wszystko
jestem szczęśliwa, ale jakbym mogła w końcu założyć spodnie i wyglądać jak bym chciała to świat byłby mój byłabym jeszcze bardziej szczęsliwa tak czuję

Edytowane przez dirtyy
Czas edycji: 2011-01-20 o 09:54
dirtyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 10:34   #1180
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
jestem szczęśliwa, ale jakbym mogła w końcu założyć spodnie i wyglądać jak bym chciała to świat byłby mój byłabym jeszcze bardziej szczęsliwa tak czuję
Stary 2011-01-20, 10:53   #1181
basiurek23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Wiec jednak cos w tym jes ze ladniejszym i szczuplejszym jest latwiej same wiemy ze wtedy jestesmy pewne siebie i szczesliwsze a przy tym zwracam uwage to warto sie odchudzac z tluszczykow tylko z rosadkiem dziewczyny
basiurek23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-20, 11:07   #1182
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiurek23 Pokaż wiadomość
Wiec jednak cos w tym jes ze ladniejszym i szczuplejszym jest latwiej same wiemy ze wtedy jestesmy pewne siebie i szczesliwsze a przy tym zwracam uwage to warto sie odchudzac z tluszczykow tylko z rosadkiem dziewczyny
Nie zgadzam sie, mozna byc super laska ale nadal sie nie akceptowac i tym samym nie byc pewna siebie, a mozna miec gdzieniegdzie tluszczyk, akceptowac sie a przez to byc pewnym siebie. Bardzo czesto widuje kobiety lekko przy kosci ktore sa duzo seksowniejsze i pewniejsze swojej wartosci od tych szczuplych.

Oczywiscie nie mowie tutaj o bardzo otylych osobach, tylko o takich jak to sie mowi"przy kości"
Stary 2011-01-20, 11:08   #1183
basiurek23
Raczkowanie

I nie mowie tu o rozmiarze36 tylko o kazdym 38 40 42i nawet wiecej chodzi o to zebysmy dbaly o zdrowie figure w kazdym razmiarze i byly pewne siebie kazda z nas ma inna budowe ciala wzrost
Stary 2011-01-20, 11:10   #1184
Aniap23
Zadomowienie

A poza tym sama uroda nic nie ulatwia, trzeba miec jeszcze troche oleju w glowie

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
I nie mowie tu o rozmiarze36 tylko o kazdym 38 40 42i nawet wiecej chodzi o to zebysmy dbaly o zdrowie figure w kazdym razmiarze i byly pewne siebie kazda z nas ma inna budowe ciala wzrost
Z tym sie zgadzam
Stary 2011-01-20, 11:17   #1185
Karolinitka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Dodam swój głos do tej dyskusji - ja też czuję, że byłabym szczęśliwsza gdybym była szczuplejsza... i strasznie mnie to wkurza... bo to takie jakieś niedojrzałe. Przypominam sobie jak kiedyś ważyłam 73 kilo (daaaawno temu) i w ogóle nie miałam kompleksów, podobałam się sobie, a w zasadzie w ogóle nie myślałam o swoim wygladzie, a odkąd schudłam to wiecznie o nim rozmyślam. Chore to, niestety... Staram się to zmienić, ale to czasem silniejsze ode mnie...

R.Frost

Cel osiągnięty.
Karolinitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 11:17   #1186
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Nie zgadzam sie, mozna byc super laska ale nadal sie nie akceptowac i tym samym nie byc pewna siebie, a mozna miec gdzieniegdzie tluszczyk, akceptowac sie a przez to byc pewnym siebie. Bardzo czesto widuje kobiety lekko przy kosci ktore sa duzo seksowniejsze i pewniejsze swojej wartosci od tych szczuplych.

Oczywiscie nie mowie tutaj o bardzo otylych osobach, tylko o takich jak to sie mowi"przy kości"
a ja napisze tak ... można być super laską, ale jeżeli jest się tą super laską od zawsze to może namieszać się w głowie i wtedy taka dąży do perfekcji będąc z siebie wiecznie niezadowolona, a kobieta która była przy kości lub więcej i własnym wysiłkiem doszła do figury zbliżonej do wymarzonej wtedy staje się szczęśliwsza, docenia to przede wszystkim i cieszy się tym a zarazem jest na pewno pewniejsza siebie ... ot moje zdanie
Stary 2011-01-20, 11:24   #1187
basiurek23
Raczkowanie

To dzewczyny ustalmy o co nam tak naprawde chodzi o samo schudniecie czy zaakceptowanie siebie a moze zmienieniu stereotypu szczyplej laski jaki jest wszedzie
Stary 2011-01-20, 11:26   #1188
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
To dzewczyny ustalmy o co nam tak naprawde chodzi o samo schudniecie czy zaakceptowanie siebie a moze zmienieniu stereotypu szczyplej laski jaki jest wszedzie
mi zależy na lepszym samopoczuciu fizycznym po prostu
bo psychicznie jestem szczęśliwa ale fizycznie nie i tyle
Stary 2011-01-20, 11:31   #1189
basiurek23
Raczkowanie

Ja uwazam ze to forum ma nas mobilizowac do zrzucenia kilku kilogramow mysle ze to sie kazdej z nas uda tylko nie w ciagu dwoch tyg czy miesiaca ale powoli coraz mniej i najwazniejsze zebsmy nie osiagnely efektu jojo
Stary 2011-01-20, 11:36   #1190
Karolinitka
Zadomowienie

Cytat:

zazdroszczę. Ja nie mogę być szczęśliwa psychicznie, jak Ty to piszesz, nie będąc jednocześnie szczęśliwą fizycznie. Ot tak. U mnie jedno jest zależne od drugiego...

R.Frost

Cel osiągnięty.
Stary 2011-01-20, 11:41   #1191
basiurek23
Raczkowanie

Cytat:
to musisz osiagnac szczescie fizycznie bo to tez wazne

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Dzewczyny musicie miec inne nastawienie bo to wam sie nie uda uwiezcie ze potraficie najpierw trzwba osiagnac szczescie psychiczne zeby nam sie cokolwiek chcialo ja osiagnela mam wspaniala corke z ktora chodze na spacerki i rozne rzeczy bedziemy robic basen rowerek i dlatego walcze o szczescie fizyczne chce byc zadowolona ze swojej figury nie ukrywac sie wiecznie
Stary 2011-01-20, 11:46   #1192
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Dzewczyny musicie miec inne nastawienie bo to wam sie nie uda uwiezcie ze potraficie najpierw trzwba osiagnac szczescie psychiczne zeby nam sie cokolwiek chcialo ja osiagnela mam wspaniala corke z ktora chodze na spacerki i rozne rzeczy bedziemy robic basen rowerek i dlatego walcze o szczescie fizyczne chce byc zadowolona ze swojej figury nie ukrywac sie wiecznie
zgadzam się w 100%
zobaczcie przykład ... jestem szczęśliwa psychicznie mam wspaniałego faceta , rodzinę i wiem ze oni są w okół mnie i będą i jestem szczęśliwa, ale przyjdzie lato wyjazd nad jezioro a ja mimo szczęścia psychicznego ze mam z kim jechać, nie będę szczęśliwa fizycznie mając świadomość swojej figury ... owszem mogę na siłę to zaakceptować, ale też wiem , że mogę się postarać i latem na tej plaży stanąć dumnie, bez wmawiania sobie, że przecież jest ok, bez okrywania się ręcznikiem itd .... czy to jest takie trudne do zrozumienia
Stary 2011-01-20, 11:55   #1193
Karolinitka
Zadomowienie

Cytat:

Podziwiam Twój optymizm. Masz trochę inną sytuację. Masz dziecko - ona Ci to szczęście dostarczyła. To inny rodzaj szczęście niż kochający TŻ czy rodzice. Takie moje zdanie.

Cytat:
zgadzam się w 100%
zobaczcie przykład ... jestem szczęśliwa psychicznie mam wspaniałego faceta , rodzinę i wiem ze oni są w okół mnie i będą i jestem szczęśliwa, ale przyjdzie lato wyjazd nad jezioro a ja mimo szczęścia psychicznego ze mam z kim jechać, nie będę szczęśliwa fizycznie mając świadomość swojej figury ... owszem mogę na siłę to zaakceptować, ale też wiem , że mogę się postarać i latem na tej plaży stanąć dumnie, bez wmawiania sobie, że przecież jest ok, bez okrywania się ręcznikiem itd .... czy to jest takie trudne do zrozumienia
Nie nie jest trudne. Ja to rozumiem doskonale. Też w zasadzie jestem szczęśliwa i mam mnóstwo powodów do bycia taką, ale moje postrzeganie swojego ciała (nie ważne czy prawdziwe czu urojone - bo nie o to się tu rozchodzi) jest dla mnie barierą nie do przeskoczenia. I wszyscy dookoła moga mi mówić, że jestem boska, cudna piękna etc. ale to i tak niczego nie zmienia, bo ja tak o sobie nie myślę. Koniec.

R.Frost

Cel osiągnięty.
Stary 2011-01-20, 12:01   #1194
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolinitka Pokaż wiadomość
Podziwiam Twój optymizm. Masz trochę inną sytuację. Masz dziecko - ona Ci to szczęście dostarczyła. To inny rodzaj szczęście niż kochający TŻ czy rodzice. Takie moje zdanie.

Nie nie jest trudne. Ja to rozumiem doskonale. Też w zasadzie jestem szczęśliwa i mam mnóstwo powodów do bycia taką, ale moje postrzeganie swojego ciała (nie ważne czy prawdziwe czu urojone - bo nie o to się tu rozchodzi) jest dla mnie barierą nie do przeskoczenia. I wszyscy dookoła moga mi mówić, że jestem boska, cudna piękna etc. ale to i tak niczego nie zmienia, bo ja tak o sobie nie myślę. Koniec.

co z tego , że ktoś mi powie , że ładnie wyglądam ... wybaczcie ale nikt mi nie powie wyglądasz beznadziejnie bo ludzie są grzeczni, więc ja w to mogę wierzyć mając i 100 kg jak mi wmówią .... dla mnie ważne są realia i tu nie chodzi o postrzeganie siebie ( ba ja tak uważam) tylko CZYSTE REALIA, że obwód mojego uda wynosi 61 cm i to mnie boli ... to nie jest wmawianie sobie tylko REALNE cm kiedy biorę miarę do ręki, a 61 cm wybaczcie ale to jest masywne nabite udo ....

I teraz Karolinitka zobacz masz ta samą wagę i wzrost - idź i zmierz obwód uda w najgrubszym miejscu ... zobaczysz ze masz mniej ode mnie i zobaczysz to o czym pisałam waga niczego nie odzwierciedla w moim przypadku ....

Edytowane przez dirtyy
Czas edycji: 2011-01-20 o 12:02
Stary 2011-01-20, 12:16   #1195
Karolinitka
Zadomowienie

Cytat:
co z tego , że ktoś mi powie , że ładnie wyglądam ... wybaczcie ale nikt mi nie powie wyglądasz beznadziejnie bo ludzie są grzeczni, więc ja w to mogę wierzyć mając i 100 kg jak mi wmówią .... dla mnie ważne są realia i tu nie chodzi o postrzeganie siebie ( ba ja tak uważam) tylko CZYSTE REALIA, że obwód mojego uda wynosi 61 cm i to mnie boli ... to nie jest wmawianie sobie tylko REALNE cm kiedy biorę miarę do ręki, a 61 cm wybaczcie ale to jest masywne nabite udo ....

I teraz Karolinitka zobacz masz ta samą wagę i wzrost - idź i zmierz obwód uda w najgrubszym miejscu ... zobaczysz ze masz mniej ode mnie i zobaczysz to o czym pisałam waga niczego nie odzwierciedla w moim przypadku ....

Hmm, no trudno się nie zgodzić z tym co piszesz, bo rzeczywiście to co pokazuje wskazówka wagi nie zawsze jest miarodajne i oddaje rzeczywisty wygląd. To wszystko sprowadza się do budowy ciała i ewentualnego zatuszowania pewnych jej mankamentów.

Btw, widzę, że masz podobną budowę jak moja Mama - na górze bardzo drobna, na dole kraglejsza. I wiesz co? Zawsze jej zazdrościłam pewności siebie, tego, że zawsze wyglada mega sexy i sprawia wrażenie kobiety, która bardzo się sobie podoba. Coś w tym jest. Jak idziemy razem ulicą to większość facetów patrzy się na nią

Kiedy pytam się jak ona to robi, że jest taka pewna siebie (ba! to świetnie!) to mówi, że nic. Ze po prostu patrzy w lustro i widzi ładną kobietę. Bożeeee, jak ja jej zazdroszczę

R.Frost

Cel osiągnięty.
Stary 2011-01-20, 12:20   #1196
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm, no trudno się nie zgodzić z tym co piszesz, bo rzeczywiście to co pokazuje wskazówka wagi nie zawsze jest miarodajne i oddaje rzeczywisty wygląd. To wszystko sprowadza się do budowy ciała i ewentualnego zatuszowania pewnych jej mankamentów.

Btw, widzę, że masz podobną budowę jak moja Mama - na górze bardzo drobna, na dole kraglejsza. I wiesz co? Zawsze jej zazdrościłam pewności siebie, tego, że zawsze wyglada mega sexy i sprawia wrażenie kobiety, która bardzo się sobie podoba. Coś w tym jest. Jak idziemy razem ulicą to większość facetów patrzy się na nią

Kiedy pytam się jak ona to robi, że jest taka pewna siebie (ba! to świetnie!) to mówi, że nic. Ze po prostu patrzy w lustro i widzi ładną kobietę. Bożeeee, jak ja jej zazdroszczę

i widzisz moją figurę przyrównałaś do figury mamy a nie do swojej czyli jesteś zgrabniejsza ode mnie przy tej wadze na pewno tak jest i oto kolejny dowód na to, że waga nie jest miarodajna ... dlatego laski nie piszcie mi,że przesadzam i tylko ja to tak widzę nie otóż nie kochane mam miarę w domu ... a pewność siebie zyskam jak osiągnę rezultat choć zbliżony do tego jaki chce wtedy będę szczęśliwa na 100 % bo ja nie chcę zdając sobie sprawę ze swojej budowy obecnej próbować wmawiać sobie, że przecież jestem fajna i seksowna tak nie potrafię, ja się muszę dobrze czuć a nie karmić się opiniami życzliwych osób, które zawsze powiedzą miłe słowo ....

Edytowane przez dirtyy
Czas edycji: 2011-01-20 o 12:23
Stary 2011-01-20, 12:37   #1197
Karolinitka
Zadomowienie

Cytat:
i widzisz moją figurę przyrównałaś do figury mamy a nie do swojej czyli jesteś zgrabniejsza ode mnie przy tej wadze na pewno tak jest i oto kolejny dowód na to, że waga nie jest miarodajna ... dlatego laski nie piszcie mi,że przesadzam i tylko ja to tak widzę nie otóż nie kochane mam miarę w domu ... a pewność siebie zyskam jak osiągnę rezultat choć zbliżony do tego jaki chce wtedy będę szczęśliwa na 100 % bo ja nie chcę zdając sobie sprawę ze swojej budowy obecnej próbować wmawiać sobie, że przecież jestem fajna i seksowna tak nie potrafię, ja się muszę dobrze czuć a nie karmić się opiniami życzliwych osób, które zawsze powiedzą miłe słowo ....
he he to prawda mam szczuplejsze uda Ale to nie znaczy, że wyglądam lepiej. Kurczę, zresztą nie mam sensu porównywać się do innych. Jest tak jak napisałam - moja Mama, chociaż nie jest ideałem wyglada świetnie, bo potrafi się zaprezentować, pokazać to co najlepsze, świetnie się ubrać, pięknie pachnieć, uczesać itd. A z drugiej strony mam megaszczupłe kolezanki, które chowają się pod tonami swetrów, bo twierdzą, że są nieatrakcyje, a gdyby tylko spróbowały trochę się odsłonić...
Może zacznijmy lubić chociaż trochę siebie zanim osiągniemy tą wymarzoną wagę, hmm?

R.Frost

Cel osiągnięty.
Stary 2011-01-20, 12:42   #1198
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
he he to prawda mam szczuplejsze uda Ale to nie znaczy, że wyglądam lepiej. Kurczę, zresztą nie mam sensu porównywać się do innych. Jest tak jak napisałam - moja Mama, chociaż nie jest ideałem wyglada świetnie, bo potrafi się zaprezentować, pokazać to co najlepsze, świetnie się ubrać, pięknie pachnieć, uczesać itd. A z drugiej strony mam megaszczupłe kolezanki, które chowają się pod tonami swetrów, bo twierdzą, że są nieatrakcyje, a gdyby tylko spróbowały trochę się odsłonić...
Może zacznijmy lubić chociaż trochę siebie zanim osiągniemy tą wymarzoną wagę, hmm?

ja już pisałam wyżej osoba, która od zawsze jest szczupła nie potrafi tego aż tak docenić i może nawet chce być lepsza nie wiem ( takie niestety dążą już do perfekcji) ... a osoba puszysta, która własnym wysiłkiem dojdzie do celu, która o taką figurę musi walczyć po jej osiągnięciu jest szczęśliwa, na pewno pewniejsza i przede wszystkim to docenia
Stary 2011-01-20, 12:51   #1199
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Dziewczyny nie porównujcie się, bo to nie ma sensu. Każda z Nas ma inną budowę, można mieć też cięższe kości itp

Swoją drogą to nosze rozmiar M, pewności siebie zero, często nachodzą mnie myśli, że ludzie na pewno myślą sobie o mnie, że jestem gruba. A koleżanka nosi rozmiar XL, pewna siebie, kompleksów zero, wagą sie nie przejmuje i jest przeszczęśliwa. Gdybym ja miałam jej rozmiar to bym się chyba załamała, wstydziła wyjść z domu. Chore to
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:58   #1200
dirtyy
Wtajemniczenie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;24500100]Dziewczyny nie porównujcie się, bo to nie ma sensu. Każda z Nas ma inną budowę, można mieć też cięższe kości itp

Swoją drogą to nosze rozmiar M, pewności siebie zero, często nachodzą mnie myśli, że ludzie na pewno myślą sobie o mnie, że jestem gruba. A koleżanka nosi rozmiar XL, pewna siebie, kompleksów zero, wagą sie nie przejmuje i jest przeszczęśliwa. Gdybym ja miałam jej rozmiar to bym się chyba załamała, wstydziła wyjść z domu. Chore to[/QUOTE]

to nie jest porównywanie tylko ostatnio jak napisałam, że koleżanka ma ta samą wagę i wzrost co ja a figurę mega lepszą to mi dziewczyny pisały, że wcale tak nie jest, że zapewne tylko ja siebie tak postrzegam, więc teraz na przykładzie Karolinitki to udowodniłam .....

tylko tyle

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości