Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 354 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 10:20   #10591
Morgan 34
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Jo7789 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mija mi wlasnie 7 tygodni po operaqcji powiekszenia piersi no jest super
ale mam pytanie do was napiszcie mi czym smarujecie czy smarowalyscie blizny po operacji nieuwzgledniajac oliwki do ciala bede wdzieczna i wrazie jakis pytan sluze rada
Hej
Ja jestem jeszcze przed operacją więc Ci nie doradzę .ale
mam do Ciebie pytanie jakie masz wkładki i kto Cię
operował?
Morgan 34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:15   #10592
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
ja nie mam zamiaru chodzic po innych lekarzach komus trzeba zaufac a doktor mi spasowal jako człowiek jest elegancki a zarazem zabawny wie co i komu powiedziec w danym momencie mam nadzieje tylko ze podczas zabiegu bedzie mial dobry dzien... musze mu zaufac wiec Panie dr jesli Pan to czyta to ufam ze Pan zrobi mi piekne piersi, malutkie cieniutkie szwy i ze w razie czego nie zachowa sie Pan jak opisany lekarz z poprzednich stron... odnosnie rozmiaru czy ktos dokladnie mial ka wyjsciowke jak ja czyli 75 pod biustem 88 w biuscie i ma zalozone allergany MF 335 ml????
u jakiego doktora robisz operacje ?!

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
hej dziewczyny mija mi wlasnie 7 tygodni po operaqcji powiekszenia piersi no jest super
ale mam pytanie do was napiszcie mi czym smarujecie czy smarowalyscie blizny po operacji nieuwzgledniajac oliwki do ciala bede wdzieczna i wrazie jakis pytan sluze rada
smaruje od zdjęcia szwów, maść VERADERM
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:18   #10593
przyroda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Ja używam plastrów silikonowych. Jestem bardzo zdowolona.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:33   #10594
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Ja używam plastrów silikonowych. Jestem bardzo zdowolona.
jakich plastrów ? tzn ?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

kahefwhui - ???????
Stary 2011-01-20, 12:37   #10595
przyroda
Raczkowanie

Cytat:
jakich plastrów ? tzn ?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

kahefwhui - ???????
Silon ( Silcone Elastomer Sheeting) Mam przed sobą ulotkę, którą dostałam od lekarza. są drogie, ale jednego można używać nawet di trzech miesięcy. Ja noszę od dwóch tygodni te same. Przed kąpielą odklejam, a po znów przyklejam. Są chyba wygodniejsze od smarowania maściami. Przynajmniej wiem, że nie zabrudzą bielizny.
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:39   #10596
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przyroda Pokaż wiadomość
Silon ( Silcone Elastomer Sheeting) Mam przed sobą ulotkę, którą dostałam od lekarza. są drogie, ale jednego można używać nawet di trzech miesięcy. Ja noszę od dwóch tygodni te same. Przed kąpielą odklejam, a po znów przyklejam. Są chyba wygodniejsze od smarowania maściami. Przynajmniej wiem, że nie zabrudzą bielizny.
no maść okropna, klejąca i brudzi :/ a gdzie można je kupić ?
Stary 2011-01-20, 13:33   #10597
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Śmiech na sali tak zachowuje się lekarz???
Sugerować pacjentce że zdjęcia są nieprawdziwe ???
Do końca upierać się że poprawka jest niepotrzebna ??
Nie przyjść do pacjentki po zabiegu???
Nie sugerować jaki może być problem dlaczego tak się stało??
Nie powiedzieć jak dalej postępować z poprawioną piersią???
Co najważniejsze !!!! Powiedzieć pacjentce że sama ma wybrać implant bo on nie wie czego ona właściwie chce ???

Pytam czy to jest zachowanie lekarza???
Nie chcę porównywać, ale to już lepiej psami się zajmuję. Wiadomo, że czasem coś może nie wyjść, ale wtedy mówię właścicielom o tym otwarcie, każę przychodzić wiele razy na kontrole (bezpłatne), czasem dokładam leki (bezpłatnie), czasem sama poprawiam albo gdy nie mogę poprawić mówię od razu i wysyłam do specjalistycznej kliniki.
Kiedyś moja Babcia była u lekarki od żylaków, która zachowywała się arogancko, więc Babcia wstała, powiedziała że jej wnuczka zajmuje się lepiej psami niż ona ludźmi, i wyszła trzaskając drzwiami.
Beatrycze, strasznie mi przykro czytać że w tak delikatnej dla kobiety sprawie jak poprawa biustu tak źle trafiłaś.

Cytat:
przeciez napisalam jakie chce ... chce owszem wypelnic moje istniejace ale nie chce rowniez efektu ze jak juz sie klade na stol zeby mi wyszly splaszczone??? owszem lekarz najpierw mi napakowal cos wiecej j powiedzialam ze za duzo i wtedy wymienil na mniej sterczace czyli zamiast 335 na 320 ml chcialabym zeby ktos zauwazyl ze ide ja a potem piersi a nie na odwrot takie chce zgrabne ladne pelne C! Ale wg niego musze miec 12,5 cm szeroki implamt bo taka mam budowe a mniejszy iplant wagowo bedzie automatycznie wezszy wiec nie bedzie do mnie pasowal?? boje sie ze cycuchy bede za duze jesli wybiore zamiast M M nie wiem co jest nastepne MF???

takie mam wytyczne szer 12,5 cm, wys. 11.6 projekcja 4.6 waga 320 g jestem dosc wysoka 172/173 cm
Musisz najpierw wiedzieć czego chcesz. Ja zrobiłam tak, że przez parę dni na maksa naoglądałam się fotek cycków w sieci, i gdy widziałam takie co mi się podobały dopiero patrzałam na podpisy. No i wyszło mi, że preferuję sterczące nad płaskimi, i przyciągały mój wzrok w rozmiarze 400-425cc.
Mam podobną wyjściówkę jak ty, wzrost 174cm, obwód klatki 77cm, mam mieć implant dosyć szeroki (ale zauważyłam też że wąski rowek na środku nie jest moim priorytetem)

Szukaj tego co naprawdę CI się podoba.
Stary 2011-01-20, 14:57   #10598
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Planuje pojechać do Pani dr.i posłuchać tego co mi doradzi żeby było dobrze jutro zrobie fotki i pokarze jak to wygląda cięcie pod piersią szyte żyłką nie wiem czy do wyjecia, czy rozpuszczalna
hejka do kogo planujesz pojechac?bardzo ci wspołczuje-trzymaj się i powodzenia
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 14:57   #10599
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Myjusiu Robaczku ty nasz swietojanski.
O ktorej ty kruszyno wstajesz ,jesli o 3:19 jeszcze na posty odpisujesz ?
Ja bym padla ,gdybym na codzien o 4 rano w lozeczku ladowala.
No ale ty na szczescie nie masz maluchow co o 7 rano na glowe wlaza.

I dobry duszku zawsze problemy wylapiesz i wszystkim doradzisz.
I ze jeszcze ogarniasz kto, z kim i dlaczego.
Mi sie juz miesza maksymalnie.
Hapciu Kochana Ty mnie nawet do siebie nie porównuj- Ty to cyborg prawdziwy jesteś dzieciaczki-maluszki , dom, i prace dwie, mąż w łożku czeka - i wszystko na medal dopilnowane.
A ja dziś już mam wolne więc mogłam posiedzieć dłużej.
I jak widzę, że to co przeszłam może komuś pomóc to nie mogę milczeć. Gdyby mi ktoś powiedział dwa lata temu to wszystko , ostrzegł, zwrócił uwagę zupełnie inaczej by się wszystko potoczyło

Cytat:
A jakie zalecenia dostałaś od lekarza ? Ty chyba szukałaś kiedyś lekarza w Trójmieście ? Jeśli trafiłaś do Pani dr i na kontroli nie dostałaś zaelceń by szwy smarować- to nie musisz smarować niczym.
Np ja nie smarowałam teraz absolutnie niczym. A szwy mam nieprównywalne z tymi po pierwszej operacji, które mimo smarowania wygladały dużo gorzej.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-01-20 o 15:54
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:12   #10600
Happy_hour
Rozeznanie

[QUOTE=MyaDiva;24501602]Hapciu Kochana Ty mnie nawet do siebie nie porównuj- Ty to cyborg prawdziwy jesteś dzieciaczki-maluszki , dom, i prace dwie, mąż w łożku czeka - i wszystko na medal dopilnowane.

/QUOTE]

No i jak Cie nie kochac ? No jak ???
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:26   #10601
lovelyashley
Rozeznanie

jutro 100dniówka a ja okres dostałam...
Stary 2011-01-20, 15:37   #10602
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=Happy_hour;24501898]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hapciu Kochana Ty mnie nawet do siebie nie porównuj- Ty to cyborg prawdziwy jesteś dzieciaczki-maluszki , dom, i prace dwie, mąż w łożku czeka - i wszystko na medal dopilnowane.

/QUOTE]
No i jak Cie nie kochac ? No jak ???
Dziubasku Ty mój Zapewniam Cię, że i siły i serca nie mam tak ogromnego jak Ty- czesto jest mi wstyd z tego powodu , ale pracuje nad sobą

Krasnalki buziam już dziś, musze uciekać miłego wieczoru życzę wszystkim
i proszę nie rozrabiać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 16:00   #10603
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
jutro 100dniówka a ja okres dostałam...
idziesz jednak na nią??ile od op mineło??
Stary 2011-01-20, 16:55   #10604
lovelyashley
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
idziesz jednak na nią??ile od op mineło??
taa, zdecydowałam się iść jutro minie miesiąc i 2 dni
Stary 2011-01-20, 17:13   #10605
kahefwhui
Raczkowanie

Cytat:

u dr Kasprzyka dzis bookuje termin - prosze mnie dopiac do listy 17 luty juz!!!

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
Nie chcę porównywać, ale to już lepiej psami się zajmuję. Wiadomo, że czasem coś może nie wyjść, ale wtedy mówię właścicielom o tym otwarcie, każę przychodzić wiele razy na kontrole (bezpłatne), czasem dokładam leki (bezpłatnie), czasem sama poprawiam albo gdy nie mogę poprawić mówię od razu i wysyłam do specjalistycznej kliniki.
Kiedyś moja Babcia była u lekarki od żylaków, która zachowywała się arogancko, więc Babcia wstała, powiedziała że jej wnuczka zajmuje się lepiej psami niż ona ludźmi, i wyszła trzaskając drzwiami.
Beatrycze, strasznie mi przykro czytać że w tak delikatnej dla kobiety sprawie jak poprawa biustu tak źle trafiłaś.

Musisz najpierw wiedzieć czego chcesz. Ja zrobiłam tak, że przez parę dni na maksa naoglądałam się fotek cycków w sieci, i gdy widziałam takie co mi się podobały dopiero patrzałam na podpisy. No i wyszło mi, że preferuję sterczące nad płaskimi, i przyciągały mój wzrok w rozmiarze 400-425cc.
Mam podobną wyjściówkę jak ty, wzrost 174cm, obwód klatki 77cm, mam mieć implant dosyć szeroki (ale zauważyłam też że wąski rowek na środku nie jest moim priorytetem)

Szukaj tego co naprawdę CI się podoba.
czesc foczka jutro wstawie moje wyjsciowki, dzieki wszystkim ze odpisujecie moze faktycznie te 15 ml nie bede grac roli w rozmiarze a beda korzystniej wygladac te MF a nie MM czy kos w ogole mial MM nawet z innej firmy i u innego lekarza czy wszystkie wybieraja najbardziej sterczace?
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:20   #10606
kejsiii
Rozeznanie

20. 01. 2011

andziarr 20.01 0 dni

Czekamy na wieści

rodzynki 31.01-11
anulka71 07.02-18
zanettt2010 15.02 -26
kahefwhui 17.02 - 28
czarnakarola 21.02-32
Morgan34 21.02-32
klaudeczka2010 01.03-40
Nessy 14. 03-53
Foczka81 12.04-82

A dopiero co ja miałam ponad 100 dni do zabiegu

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:24   #10607
kahefwhui
Raczkowanie

foczka masz 77 w biuscie??? czy pod biustem???

ja mam 76 pod biustem a w biuscie dzis mierzylam mam 90/91 co nie znaczy ze ten biust mam ... po prostu jestem szeroka a w notatkach pana dr wymierzyl ze mam 87 to duza roznica zglosic to jemu isc jeszcze na jedna wizyte? dziewczyny czy ten sztuczny biust taka sztuczna piers co wkladal do stanika na prawde potem wychodza mniejsze???? jest to dla mnie istotne bo jak w tym staniku byly to dla mnie za duze!? i jak te piersi sie zachowuja po operacji np po 3 miesiacach jak implant sie ulozy beda bardziej miekkie to one opadna? sa wieksze czy mniejsze?
Stary 2011-01-20, 17:48   #10608
Morgan 34
Raczkowanie

Cytat:
u dr Kasprzyka dzis bookuje termin - prosze mnie dopiac do listy 17 luty juz!!!

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

czesc foczka jutro wstawie moje wyjsciowki, dzieki wszystkim ze odpisujecie moze faktycznie te 15 ml nie bede grac roli w rozmiarze a beda korzystniej wygladac te MF a nie MM czy kos w ogole mial MM nawet z innej firmy i u innego lekarza czy wszystkie wybieraja najbardziej sterczace?
Witaj
Ja jestem przed operacją i mam miec mentory anatomiczne średniej projekcji 330cc. Tak mi wybrała Pani dr.Wymiary mam podobne pod
biustem 75 w biuscie 90 i 164.Jak masz wątpliwości to powinnaś
jeszcze raz skonsultować to z lekarzem.Ja tak zrobiłam
Stary 2011-01-20, 17:56   #10609
kahefwhui
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Morgan 34 Pokaż wiadomość
Witaj
Ja jestem przed operacją i mam miec mentory anatomiczne średniej projekcji 330cc. Tak mi wybrała Pani dr.Wymiary mam podobne pod
biustem 75 w biuscie 90 i 164.Jak masz wątpliwości to powinnaś
jeszcze raz skonsultować to z lekarzem.Ja tak zrobiłam
czesc morgan dr sam ci wybral czy o byla twoja sugestia co do profilu nie chcialas zbyt sterczacych czy jak??? nie boisz sie ze beda splaszczone bo ja mam dosc szeroka klatke i implant ma byc na 12,5 szeroki i 11,6 wysoki. bylas raz na wizycie??? kiedy operacja? czy wszyscy maja gladkie czy doczytalam ze moze byc chropowaty ze lepiej sie trzyma???
Stary 2011-01-20, 18:25   #10610
Morgan 34
Raczkowanie

Cytat:
czesc morgan dr sam ci wybral czy o byla twoja sugestia co do profilu nie chcialas zbyt sterczacych czy jak??? nie boisz sie ze beda splaszczone bo ja mam dosc szeroka klatke i implant ma byc na 12,5 szeroki i 11,6 wysoki. bylas raz na wizycie??? kiedy operacja? czy wszyscy maja gladkie czy doczytalam ze moze byc chropowaty ze lepiej sie trzyma???
Pani dr. sama mi takie wybrała ponieważ mam trochę swojego cycka
i podobno inne by zle wyglądały.Na konsultacji byłam 2 razy.
operację mam miec 21 lutego.Moje implanty mają mieć 12,0 szerokie i
11,3 wysokie Z tym że ja jestem niższa od Ciebie mm 164.
Stary 2011-01-20, 19:08   #10611
molinezja75
Raczkowanie

Cytat:
ale miło Cię widzieć Jak tam Twoje panienki się sprawują? teraz to już dorosłe pannice
A u nas dużo nowych krasnoludków ale i te z siwymi brodami jeszcze zagladają czasami
No tak słońce, masz racje to dorosłe pannice ale chwała Bogu się nie zmieniają I dalej są dumą i radością choć obie wiemy że byłam rekordzistką wymiaru Dla nie wtajemniczonych - gigantów u mnie nie znajdziecie, ja mam najmniejsze z możliwych Mentorków Ale lepszy rydz niż nic
Poza tym po takim upływie czasu... ładnie się ułożyły dostosowały do całej sylwetki i jest super. Tylko znajomi podpytują co zrobiłam że tak nabrałam kształtów :P

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Molinezja...od kiedy jesteś szczęśliwą posiadaczką przodów? Pewnie moje w porównaniu do Twoich do takie świeże nabytki...skoro ze starej ekipy jesteś ale miło poznać
Pod każdym moim postem na dole w opisie jest to co w sobie szczęśliwego mam i od kiedy kochana Nic wielkiego, ale chociażby Mya, (narazie jedyna aktywna forumowiczka z czasów kiedy na tym forum spędzałam godziny) wie ile było zachodu ze mną

Drogie Panie, po takim upływie czasu mogę pewne wątpliwości rozwiać innym, bo sama zastanawiałam się jak to będzie za rok, za dwa po zabiegu.... i jest całkiem normalnie ! Z maleńką różnicą - dużo większy wybór w sklepie z bielizną
Stary 2011-01-20, 19:24   #10612
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
foczka masz 77 w biuscie??? czy pod biustem???
No pod biustem! w biuście to sama zobacz sobie moją wyjściówkę w moim albumie, i stwierdź czy podobne. Ale nawet jak jesteśmy podobne, to nie znaczy że chcemy taki sam efekt końcowy i że mamy mieć włożone to samo.
Stary 2011-01-20, 19:34   #10613
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez molinezja75 Pokaż wiadomość
No tak słońce, masz racje to dorosłe pannice ale chwała Bogu się nie zmieniają I dalej są dumą i radością choć obie wiemy że byłam rekordzistką wymiaru Dla nie wtajemniczonych - gigantów u mnie nie znajdziecie, ja mam najmniejsze z możliwych Mentorków Ale lepszy rydz niż nic
Poza tym po takim upływie czasu... ładnie się ułożyły dostosowały do całej sylwetki i jest super. Tylko znajomi podpytują co zrobiłam że tak nabrałam kształtów :P

Pod każdym moim postem na dole w opisie jest to co w sobie szczęśliwego mam i od kiedy kochana Nic wielkiego, ale chociażby Mya, (narazie jedyna aktywna forumowiczka z czasów kiedy na tym forum spędzałam godziny) wie ile było zachodu ze mną

Drogie Panie, po takim upływie czasu mogę pewne wątpliwości rozwiać innym, bo sama zastanawiałam się jak to będzie za rok, za dwa po zabiegu.... i jest całkiem normalnie ! Z maleńką różnicą - dużo większy wybór w sklepie z bielizną
ooo taki rozmiarfajniejaką miałaś wyjściówkę?czemu zdecydowałaś się na taki właśnie rozmiar?mogę zobaczyć zdjątka??wysłałam zaproszenie
Stary 2011-01-20, 20:03   #10614
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
ja nie mam zamiaru chodzic po innych lekarzach komus trzeba zaufac a doktor mi spasowal jako człowiek jest elegancki a zarazem zabawny wie co i komu powiedziec w danym momencie mam nadzieje tylko ze podczas zabiegu bedzie mial dobry dzien... musze mu zaufac wiec Panie dr jesli Pan to czyta to ufam ze Pan zrobi mi piekne piersi, malutkie cieniutkie szwy i ze w razie czego nie zachowa sie Pan jak opisany lekarz z poprzednich stron... odnosnie rozmiaru czy ktos dokladnie mial ka wyjsciowke jak ja czyli 75 pod biustem 88 w biuscie i ma zalozone allergany MF 335 ml????
Kochana najlepiej, jeśli masz jeszcze wątpliwości poproś dr aby na operację przygotował implanty zarówno 320g jak i 335g. I niech zrobi tak jak u magery - podczas operacji jak już przygotuje cycusia do włożenia implantu niech sam dr zdecyduje który lepiej wypełni ci pierś.
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:51   #10615
Jo7789
Przyczajenie

Cytat:
A ja dziś już mam wolne więc mogłam posiedzieć dłużej.
I jak widzę, że to co przeszłam może komuś pomóc to nie mogę milczeć. Gdyby mi ktoś powiedział dwa lata temu to wszystko , ostrzegł, zwrócił uwagę zupełnie inaczej by się wszystko potoczyło

A jakie zalecenia dostałaś od lekarza ? Ty chyba szukałaś kiedyś lekarza w Trójmieście ? Jeśli trafiłaś do Pani dr i na kontroli nie dostałaś zaelceń by szwy smarować- to nie musisz smarować niczym.
Np ja nie smarowałam teraz absolutnie niczym. A szwy mam nieprównywalne z tymi po pierwszej operacji, które mimo smarowania wygladały dużo gorzej.
wow jestem pod wrazeniem ze jeszce to pamietasz wow brawa dla Ciebie
tak tak to bylam ja ale dziewczyny nie milo mi odpisaly bylo mi troche przykro
operacje mialam u dr Jacka Grudzinskiego
Mowil mi tylko o oliwce blizna jest ladna plaska rowna ale taka czerwona ciemna czerwien i chcialabym poprostu przyspieszyc proces zbledniecia blizny .Musze wyslac do dr zdjecie bo minol mieisac a ja jescze sie nie skonsultowalam .Mieszkam za granica cycki wygladaja zrowo a wiec nie spieszy mi sie na konsultacje (wiem ze to zle ale no coz
Jo7789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 20:56   #10616
yoko02
Raczkowanie

Czesc dziewczynki jestem juz po kontroli i jestem bardzo zadowolona pani dr stwierdzila ,ze moje dziewczynki rozwijaja sie ksiazkowo..Co do zalecen to niestety tylko basen ,zadnych spacerow nago .. Kolejna kontrola w marcu,, Pytalam o ceny implantow okraglych do 1 lutego cena sie nie zmiania czyli 3400, a po 1 lutym ma cena wzrosnoc o jakiej 8%, a co do kosztow op to nadal tak samo, jak wzrosnie to o ponad 20% dosc duzo
Stary 2011-01-20, 21:24   #10617
Morgan 34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki jestem juz po kontroli i jestem bardzo zadowolona pani dr stwierdzila ,ze moje dziewczynki rozwijaja sie ksiazkowo..Co do zalecen to niestety tylko basen ,zadnych spacerow nago .. Kolejna kontrola w marcu,, Pytalam o ceny implantow okraglych do 1 lutego cena sie nie zmiania czyli 3400, a po 1 lutym ma cena wzrosnoc o jakiej 8%, a co do kosztow op to nadal tak samo, jak wzrosnie to o ponad 20% dosc duzo
Cześć
Cieszę się ze u Ciebie wszystko w porządku
Czy Pani dr.zleciła Ci chodzenie na basen?
Czy dalej masz jeszcze chodzić w staniku dla karmiących ,czy możesz
już nosić inne staniczki?
Stary 2011-01-20, 21:26   #10618
rodzynki
Raczkowanie

JOKO BUŚKA BYŁAM WŁASNIE w albumiku matko co tam za cycuchy klask i: bardzo ładne ja to sie nie załapie na przeceny może w przyszłym roku ano cóż żadnego spacerku na golasa po łąće? może to i dobrze bo jak będzie cieplej to więcej spacerowiczów będzie mogło podziwiaćTWOJE cycochy SĄ NAPRAWDĘ W DECHE:e hem: buśka
Stary 2011-01-20, 21:31   #10619
molinezja75
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ooo taki rozmiarfajniejaką miałaś wyjściówkę?czemu zdecydowałaś się na taki właśnie rozmiar?mogę zobaczyć zdjątka??wysłałam zaproszenie
w kwestii decyzji niewiele miałam do powiedzenia szczerze powiedziawszy ja jestem drobna wyjściówka zero koma zero :P jakieś wypierdki a nie biust ale moje gabaryty przed zabiegiem i niewielkie mięsień piersiowy zezwoliły tylko na taką a nie większą wkładkę, ponadto przy mojej posturze coś większego wyglądało by nienaturalnie
Stary 2011-01-20, 21:31   #10620
kahefwhui
Raczkowanie

czesc dziewczyny dodalam moje wyjsciowki prosze dalej o rade co do rozmiaru i projekcji -podreslam chce im nadac ksztalt uzupelnic nie chce wielkich piersi - kwestia gustu , wygody itp.

Mam pytanie moj lekarz nie zaleca nosic zadnych gorsetow inni kaza nosic tydzien inni miesiac o co chodzi? on daje ciasny sportowy miekki stanik przez ile nie wiem nie dopytalam sie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości