|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
podkład SMASHBOX Function Self Adjusting
nieaktualne
do oddania na szybko mam kompakt Smashbox Function Self Adjusting. Kompakt jest świeżutki- otwarty wczoraj, użyty jeden raz- dziś rano i okazało się że jest za ciemny mam do niego kartonikkolorek: Medium- neutralny średnio-opalony Zdjęcie poglądowe koloru z internetu, później postaram się wkleić prawdziwe. oddam tylko za inny puder Opis kosmetyku z portalu stylistka. pl: Wielofunkcyjny puder Function Self Adjusting Powder Foundation Smashbox stworzył rewolucyjny wielofunkcyjny puder Function Self Adjusting Powder Foundation, który nie tylko natychmiast poprawia wygląd skóry, ale równocześnie działa bezpośrednio od jej wnętrza wzmacniając ją i poprawiając jej kondycję. Jednocześnie w zależności od metody aplikacji jaka zostanie zastosowana można uzyskać różne efekty krycia od bardzo delikatnego jaki zapewnia użycie pudru sypkiego do pełnego krycia jakie zapewnia użycie matującego podkładu. Function Self Adjusting Powder Foundation dodaje energii skórze, dotlenia i pomaga w jej odnowie działając bezpośrednio od wewnątrz. Nowa rewolucyjna formuła sprawia, ze produkt idealnie rozprowadza się nie pozostawiając smug, jednocześnie absorbując nadmiar sebum, wygładzając oraz redukując ewentualne zaczerwienienia skóry. Właściwości: Puder Function Self Adjusting Powder Foundation działa nie tylko na zewnątrz, poprawiając natychmiast wygląd skóry, ale również od wewnątrz dzięki zastosowaniu bezzapachowej formuły, stworzonej na bazie naturalnych składników takich jak: - cukier uzyskiwany z kukurydzy, który pomaga wyrównać koloryt skóry, rewitalizuje ją, ujędrnia, dotlenia oraz delikatnie rozświetla - witaminy A, C, B5 oraz E, koenzym Q10 oraz peptydy, które pomagają w zwalczaniu zmarszczek, zapewniają ochronę przed negatywnymi czynnikami środowiska, działają jak naturalne antyoksydanty oraz chronią włókna kolagenowe - ekstrakt z nasion soi, który redukuje zaczerwienienia skóry oraz wstrzymuje proces zaniku włókien kolagenowych, co jest jednym z powodów powstawania zmarszczek Sposób użycia: Bardzo lekka i delikatna formuła pudru daje możliwość pełnej regulacji stopnia krycia, w zależności od rodzaju pędzla oraz metody jaką zastosujemy do jego nakładania: - delikatne krycie – zastosuj pędzel nr pędzel nr 1 Powder Brush - średnie krycie - zastosuj pędzel nr 19 Face & Body Brush - pełne krycie - zastosuj mokrą lub suchą gąbeczkę do nakładania podkładu - pełne krycie + efekt matujący – zastosuj wilgotny pędzel nr 13 Foundation Brush, a następnie użyj suchej gąbeczki dla uzyskania efektu matującego. Cena - 195 zł
Edytowane przez lalicja Czas edycji: 2011-01-31 o 22:39 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podkład SMASHBOX Function Self Adjusting
Cos u mnie ?
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
oleo relax chętnie bym przygarnęła, ale nie za kompakt, zaznaczyłam w wątku że wymienię go TYLKO na inny puder. może masz jakiś poza wątkiem?
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mam edm Fairly Light Neutral
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
.
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- nie lubię mineralnych, dziękuję
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
a to duzo troszke
![]() co do kremu clarena i maski bielenda - to tylko odlewki/odsypki maczek natomiast w rezerwacji jest mnie interesuje natmoiast smaSBOX kompakt Playboy- Play It Sexy, poj. początkowa 30ml Avril Lavigne- Black Star EDP- poj. początkowa 100ml
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
podnoszę
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

mam do niego kartonik

mogę dodać kerastase oleo relax