|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3482 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Poprostu mam wrażenie że wszystkie mi rozdwajają pazurki albo źle piłuje...
|
#3483 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już po podstawowym Spamowanku, Tż ode mnie niedawno pojechał a nie miałam siły na jakieś większe pielęgnacje, jeszce zrobiłam mu masaż grzbietu kręgosłupa, mięśnia czworobocznego i karku i padam ale chyba był zadowolony no to dobranoc ![]() ![]()
|
|
|
#3485 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja już prawie wyspamowana. Był peeling kawowy i maseczka z białej glinki Marion. Teraz siedzę i wcinam kisiel. Ostatnio zrobiłam mojej siostrze smokey-eyes. Nieskromnie powiem, że mi ślicznie wyszło.
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Tz byl jak sie ciesze, ze go zobaczylam... tak dawno sie nie widzielismy przez ta nauke i moja prace...
ja pilniczek kupilam szklany i ejstem zachwycona! swietnie piluje, nie ma zadziorow i po nim mam takie wrazenie paznokci twardych mam taki:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=16439&next=1 dziewczyny co to moze byc, pomalowalam paznokcie odzywka nail tek ta:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kt=7801&next=1 i paznokcie tak mnie szczypia, bola, pieka ze zaraz nie wytrzymam Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-19 o 21:58 |
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
dostałam tabletki takie jak na zwykłe przeziębienie czy grypę więc będę żyć ![]() Cytat:
współczu je---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Wie któraś co z Kalpaną się dzieje?
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, nie wiem, moze jako zona zabiegana teraz jest
![]() u mnie podstawa i lece spac, dobranoc
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Tż na chwilę przyjechał, także lecę do niego
potem podstawa, leki i spać, dobrej nocy
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() niestety nie, w tym miesiacu mam już dość wydatków Może za miesiąc A Ty?Jestem taka padnięta, Tż wyciągnął mnie jeszcze na zakupy spożywcze matko nóg to nie czuję ![]()
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
pomalowałam pazurki,
zrobiłam sobie peeling bardzo mocny ziaja pro, teraz siedzę maską zielona glinka ziaja pro, potem nałożę alantan na twarz będzie też peeling dłoni i gruba warstwa kremu na nie, i krem na stopy
|
|
|
|
#3492 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
ja już wszystko zrobiłam i idę spać. dobranoc
|
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się ładnie pospamowałam i zaraz do łóżka idę
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to dzisiaj tzn. już wczoraj tylko podstawa. Planuje to w sumie już dzisiaj nadrobić i mieć wieczór tylko dla siebie na spamowanie.
![]() Dobranoc.
|
|
#3496 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam Piękne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dochodziłam do siebie chyba z miesiąc, a brałam je tylko tydzień.No nic pójde do gina i zobaczymy co mi przepisze... Kurcze, ale szkoda bd mi się rozstawać z Cilestem, po nim mam większe piersi, no i kiedyś miałam idealną buźke. Kurcze to ja chyba pójde z nimi do kosmetyczki Ja bym tego nie umiała usunąć. Fajnie, że płacisz u siebie 30 zł, u mnie jest 50 ;/Dzisiaj w końcu odbiore ten szampon pokrzywowy Dobrze się składa, bo jutro umyje nim włosy. No i jeszcze na solarium się przejde.
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2011-01-20 o 07:57 |
||
|
|
|
#3497 |
|
zawsze mam racje
|
Użyłam ostatnio glinki do skóry głowy dermaglin i jestem zadowolona. Muszę wrócić do jej używania, przetłuszczanie się zmniejszyło
I odkąd bardziej rozcieńczam szampon w większej ilości wody przed nałożeniem na włosy to też jest lepiej.
|
#3498 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czesc dziewczyny
![]() a ja dzis wyjatkowo ide na uczelnie (normalnie nie mam zajec w czwartki i piatki) ale musimy cos odrobic. Ide, bo czuje sie lepiej, poza tym skonczylo mi sie zwolnienie milego dnia |
|
|
|
#3499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień DObry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety mam przed sobą jeszcze jedno zaliczenie i 3 egzaminy. Później też będę odpoczywała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj biore się ostro za naukę, bo w sobote kolejne zaliczenie, a przez tą chorobę odpuściłam sobie nauke ... |
|||||
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj mam w planach nosić maskę na włosach kilka godzin i może zrobię peeling stóp
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Dziś już zrobiłam postęp ze wstawaniem - wstałam o 10:30 Wczoraj miałam do Was przyjść ale Tż wyszedł ode mnie jakoś ok.22 a o 22:15 leciał na TVP1 film "Płomienie wspomnień" - naprawdę, polecam, świetny film! I trzymający trochę w napięciu i wzruszający, mi się bardzo, ale to bardzo podobał Ogólnie jak mnie siostra zaskoczyła, bo przed chwilą otwieram lodówkę a tam taka świeżutka ciemna bułeczka zapakowana a w środku ser, pomidor, papryka, sałata itd. itp - nafaszerowana warzywami po brzegi(moja siostra też jest wegetarianka i ona ogólnie to odżywia się tak zdrowo, że aż czasami przesadza ) i karteczka "Dla Siostrzyczki ;*" i takie serduszko - tak mi się miło zrobiło, chociaż jej nie cierpię i ogólnie ciągle się żremy, ale ostatnio coś unika ze mną sporów, co jest naprawdę dziwne ![]() Dziewczyny, mam pytanko, bo dzisiaj robię na obiad te karbowane frytki, te mrożone i lepiej je zrobić w piekarniku, czy na patelni? Jakie będą lepsze? ![]() samaraNW - dzięki za odp. Ale szczęściara z Ciebie, zazdroszczę tego niezapychania ! angelinmyheart - jak tylko finanse Ci pozwalają na taką wycieczkę, to ja bym się nie zastanawiała! U nas jest tak, że Tż nigdy nie pozwala mi za niego płacić, bo jak gdzieś wychodzimy to on uważa, że to facet powinien mieć kasę w portfelu do wydawania na obie osoby, a kobieta ewentualnie aby się dobrze czuć i nie przegadasz mu A ja mam nadzieję, że zda tą maturę i ten egzamin zawodowy, bo on wcale taki skory do nauki nie jest niestety, ale odkąd z nim jestem to jest coraz lepiej, a ostatnio po swoich wybrykach to już w ogóle tak się przyłożył, że aż mnie szokuje! Bo kurczę ciągle mu powtarzam, że jest mądry, inteligentny, tylko leniwy jeśli chodzi o naukę i stać go na więcej ale mu się nie chce i mnie to wkurza, bo ja chcę faceta z ambicjami. O, to super kierunek sobie wybrał - i psychologia jest fajna ale faktycznie po informatyce chyba łatwiej i jak tylko to lubi, to świetnie ! Mój ostatnio też coś przebąkiwał o studiach, ale wiem, że jest mu trudno bo on chciałby dalej się kształcić, ale nie ma na to pieniędzy, on odkąd pamięta, to jak sobie sam nie zarobił, to nikt mu nie dał, ogólnie jest z takiej rodziny, że obiecał sobie, że jego dzieci nie będą miały tak jak on i w ogóle jego rodzina będzie zupełnie inna niż ta w której się wychował...Mnie to też boli, bo on nie ma wsparcia znikąd i to ja muszę pracować nad jego nauką, ambicjami, wiarą w siebie itd itp. ..A to mi chodziło o Twojego siostrzeńca ![]() E.J - ojej, Kochana, wracaj szybciutko do zdrówka, leż pod kołderką i kuruj się! Ehehe, no to nieźle wybredny musiał być Ale jak to mawiają - najważniejsze, że pracuje ![]() buahhot - no właśnie nie wiem, tak się zastanawiałam, bo od czasu do czasu to mnie nie zapycha, ale nie wiem czy tak co 2 dzień to nie narobi mi żadnych szkód ![]() loluska - ja też muszę się w końcu do gina zapisać, bo wieki mnie tam nie było I mam to samo z @ - tyle, że ja mam pierwsze 2 dni, że muszę wyleżeć, bo po prostu nie mogę się ruszyć, wstać, jedyne co to do toalety to i tak idę taka powyginana i tak powolutku, że masakra ... I zazdroszczę sauny i masażu Donka94 - oo, to muszę go poszukać! Dzięki wielkie Kitka, zielone_oko - trzymam za Was kciuki Kochane, żebyście wszystko pozaliczały ! Dacie radę! caate - no jak na 1 warstwę, to już w ogóle na pewno go kiedyś kupię, jak będzie mnie na to stać honey1012 - ja ciągle spotykam się z opinią, że właśnie powinno się szklanym, żeby uniknąć rozdwajania się paznokci, sama też taki mam ![]() Idę się aktualnie wykąpać, wybalsamować, umyć włoski i nałożyć maseczkę na włosy na parę godzinek a potem trzeba za obiad się zabrać
|
|
#3502 |
|
Zadomowienie
|
alessandra ja robie zawsze na patelni i duzo oleju
w piekarniku nie robie nigdy
|
|
#3503 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Ale tu maly ruch dzisiaj
![]() Wlasnie przyszlam z zajec, a tu czekala na mnie szczoteczka z konkursu aniolkowego ale to dopiero jak tż przyjedzie
|
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Co to za puder brązujący?
|
|
#3505 |
|
Zadomowienie
|
co myslicie o takim jasnym kolorze wlosow jak na moim avatarze ? nie za sztuczny ? chcialabym miec takie jasne
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze rano mnie temperatura zaskoczyła ale nie jest źle ![]() Co do frytek - ja uwielbiam te z piekarnika, nie są takie tłuste jak smażone w oleju wg mnie ![]() _blondyneczka_ kolor zupełnie się mi nie podoba ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Idę się położyć, miłego popołudnia
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ? http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery |
|
|
|
#3508 |
|
CABIN CREW
|
blondyneczko- kolor fajny ale bardzo niewielu on pasuje....
ja po dzisiejszych kolokwiach- zaliczylam i mam 4.5 wiecie co- w poniedziałek powiedziałam temu natretnemu typowi że nic nie bedzie itp... a on dzis pisze czy sie nie zobaczymy.. jak mozna być tak poj.....
|
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
ekomonika mnie się sukienka podoba
Cytat:
super, że tak dobrze pozdawałaś A co do typa to ja już nie wiem może olej go zupełnie?
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
_Alessandra to masz kochaną siostrę. Ja z bratem też często się kłócę, ale jak dochodzi co do czego to jesteśmy zawsze za sobą. Właśnie chyba się skuszę na ten Budapeszt, bo w sumie nigdy tak daleko za granicą nie byłam i zawsze mi się marzyło gdzieś pojechać. A Twój Tż. na co planuje iść na studia? Mam nadzieje, że u mojego ta informatyka to już taki pewniak, bo ma różne pomysły. ![]() buahhot oo to, jak do Ciebie doszła szczoteczka to może za niedługo też zobaczę swój zestaw. W sumie to byłoby fajnie, bo szampon mi się kończy. ![]() _blondyneczka_ mi ten kolor zupełnie się nie podoba. Za sztuczny jest według mnie. ![]() Ja już po spamowaniu, a o 19 idę do Tż., bo idziemy ze znajomymi na karaoke. Choć ja nie lubię śpiewać, ale zawsze warto z kimś posiedzieć i pogadać.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

kazdy lubi co innego

ale chyba był zadowolony

współczu je

Ehehe, no to nieźle wybredny musiał być
Dacie radę!
super, że tak dobrze pozdawałaś