Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-19, 21:03   #3481
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

dla mnie najlepszy jest papierowy, caate kupila wczoraj szklany kazdy lubi co innego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:08   #3482
honey1012
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dla mnie najlepszy jest papierowy, caate kupila wczoraj szklany kazdy lubi co innego
Poprostu mam wrażenie że wszystkie mi rozdwajają pazurki albo źle piłuje...

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:22   #3483
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Poprostu mam wrażenie że wszystkie mi rozdwajają pazurki albo źle piłuje...
aha no to ja Ci nie pomoge, nie znam sie az tak

Stary 2011-01-19, 21:52   #3484
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
Hej Piekności...

załamałam się dziś... okazało się za zamiast na za tydzeiń muszę na piątek oddać prace zaliczeniową... a jutro mam też kolosa z mega dużej ilości materiału i pewnie w związku z tym nie będe cała noc spała.... mam dośc tej sesji - zaniedbuje się przez nią niesamowicie....
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
ja też..
Właśnie siedzę i liczę zadania ... A żeby mi sie jeszcze chciało tak jak nie chce..

Przepraszam, ze tak z doskoku ..
3mam za Was kciuki

Ja już po podstawowym Spamowanku, Tż ode mnie niedawno pojechał a nie miałam siły na jakieś większe pielęgnacje, jeszce zrobiłam mu masaż grzbietu kręgosłupa, mięśnia czworobocznego i karku i padam ale chyba był zadowolony

no to dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 21:53   #3485
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ja już prawie wyspamowana. Był peeling kawowy i maseczka z białej glinki Marion. Teraz siedzę i wcinam kisiel. Ostatnio zrobiłam mojej siostrze smokey-eyes. Nieskromnie powiem, że mi ślicznie wyszło.
Stary 2011-01-19, 21:56   #3486
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Tz byl jak sie ciesze, ze go zobaczylam... tak dawno sie nie widzielismy przez ta nauke i moja prace...

ja pilniczek kupilam szklany i ejstem zachwycona! swietnie piluje, nie ma zadziorow i po nim mam takie wrazenie paznokci twardych mam taki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=16439&next=1

dziewczyny co to moze byc, pomalowalam paznokcie odzywka nail tek ta:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kt=7801&next=1 i paznokcie tak mnie szczypia, bola, pieka ze zaraz nie wytrzymam co to moze byc? polozylam ta odzywke na ta http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=17239&next=1 wczoraj malowalam przed snem i troche szczypalo,ale chwilowo myslalam ze to swiezo podraznione paznokcie, ale dzisiaj bola jeszcze bardziej...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-19 o 21:58
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:13   #3487
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
zdrowiej szybko
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
zdrówka
Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Aspiryna z wit. C i pod koc!
Dzięki Dziewczyny już byłam na dyżurze z mamą i jej koleżanką, na szczęście nie mam nic na płucach ani oskrzelach dostałam tabletki takie jak na zwykłe przeziębienie czy grypę więc będę żyć

Cytat:
Hej Piekności...

załamałam się dziś... okazało się za zamiast na za tydzeiń muszę na piątek oddać prace zaliczeniową... a jutro mam też kolosa z mega dużej ilości materiału i pewnie w związku z tym nie będe cała noc spała.... mam dośc tej sesji - zaniedbuje się przez nią niesamowicie....
współczu je

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Wie któraś co z Kalpaną się dzieje?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:24   #3488
caate
Zakorzenienie

GG do caate

no wlasnie, nie wiem, moze jako zona zabiegana teraz jest

u mnie podstawa i lece spac, dobranoc
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:34   #3489
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Tż na chwilę przyjechał, także lecę do niego potem podstawa, leki i spać, dobrej nocy

Stary 2011-01-19, 22:40   #3490
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Snow i jak, zdecydowalas sie w koncu na Lip Paint z Inglota?
niestety nie, w tym miesiacu mam już dość wydatków Może za miesiąc A Ty?

Jestem taka padnięta, Tż wyciągnął mnie jeszcze na zakupy spożywcze matko nóg to nie czuję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:50   #3491
samaraNW
Zakorzenienie

pomalowałam pazurki,
zrobiłam sobie peeling bardzo mocny ziaja pro,
teraz siedzę maską zielona glinka ziaja pro,
potem nałożę alantan na twarz
będzie też peeling dłoni i gruba warstwa kremu na nie, i krem na stopy
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-19, 22:53   #3492
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Cześć

niestety nie, w tym miesiacu mam już dość wydatków Może za miesiąc A Ty?

Jestem taka padnięta, Tż wyciągnął mnie jeszcze na zakupy spożywcze matko nóg to nie czuję
nie, ja sie nie decyduje, kolor mnie nie zachwycil, ale moze kiedys

Stary 2011-01-19, 23:18   #3493
samaraNW
Zakorzenienie

ja już wszystko zrobiłam i idę spać. dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 01:09   #3494
agusiownik
Zakorzenienie

ja też się ładnie pospamowałam i zaraz do łóżka idę

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 01:50   #3495
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja to dzisiaj tzn. już wczoraj tylko podstawa. Planuje to w sumie już dzisiaj nadrobić i mieć wieczór tylko dla siebie na spamowanie.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 07:55   #3496
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam Piękne

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
moja wątroba.... powiem szczerze, że badań nie robiłam już dość dawno, ale chyba nie jest źle
Aaaa jeśli tak, to dobrze

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
akurat diane to silne tabletki, wiec ja bym ich nie brala... za duzo efektow ubocznych maja, moze jak juz musisz to jakies lagodniejsze hormony?
Yasminelle,Yaz...
paznokcie robilam u stylistki zawsze, a sciagnelam pierwszy raz sama, pilnikiem 100/100 pilowalam, pomoczylam 30min w cieplej wodzie (ciagle dolewalam), pozniej taka frezarka z rossmanna pilowalam na baterie i na koncu lekko cazkami zlapalam i poodchodzily, a gdzie niegdzie mam tak malutko zelu ale to przy skorkach bo balam sie, ze przepiluje, to wolala zostawic ten minimalizm, z czasem sam odpadnie a stylistka normalnie wykonuje, u mnie to 30zl, ale termin mialam na 27.01 i doczekac sie juz nie moglam po prostu i zrobilam to sama

dziekuje
ja niby tez mam mocne paznokcie, ale odkad biore tabletki anty to cos mi sie po bokach baardzo rozdwaja, zobaczymy jak teraz bedzie

dziekuje
planuje wlasnie kupic merz, jak wykoncze vitapil, mam nadzieje, ze pomoze i na wlosy,cere i paznokcie

dziekuje szybko pokochalamten tusz, a to tylko 1warstwa, przez co mam nadzieje bedzie wydajny

no dzieci to slodziaki, a takie z domu dziecka to juz w ogole lapia mnie za serce. fajnie, ze masz z nimi tak kontakt, ja bym sie bala, ze za szybko bym sie zauroczyla tym dzieckiem i bardzo bym sie nim przejmwowala pozniej...
Yaz brałam i nigdy więcej! Brałam je przez tydzień i czułam się jak 90 letnia babcia... Przeszłam się tylko po pokoju i byłam tak zmęczona i padnięta, że człowiek sobie tego wyobrazić nie może. Mrowiły i drętwiały mi nogi, później przeszło też na ręce. Miałam je całe posiniaczone. Wyglądałam jakby mnie ktoś w domu bił Dochodziłam do siebie chyba z miesiąc, a brałam je tylko tydzień.
No nic pójde do gina i zobaczymy co mi przepisze... Kurcze, ale szkoda bd mi się rozstawać z Cilestem, po nim mam większe piersi, no i kiedyś miałam idealną buźke.

Kurcze to ja chyba pójde z nimi do kosmetyczki Ja bym tego nie umiała usunąć. Fajnie, że płacisz u siebie 30 zł, u mnie jest 50 ;/

Dzisiaj w końcu odbiore ten szampon pokrzywowy Dobrze się składa, bo jutro umyje nim włosy. No i jeszcze na solarium się przejde.

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2011-01-20 o 07:57
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 08:27   #3497
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Użyłam ostatnio glinki do skóry głowy dermaglin i jestem zadowolona. Muszę wrócić do jej używania, przetłuszczanie się zmniejszyło
I odkąd bardziej rozcieńczam szampon w większej ilości wody przed nałożeniem na włosy to też jest lepiej.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 08:30   #3498
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc dziewczyny
a ja dzis wyjatkowo ide na uczelnie (normalnie nie mam zajec w czwartki i piatki) ale musimy cos odrobic. Ide, bo czuje sie lepiej, poza tym skonczylo mi sie zwolnienie

milego dnia

Stary 2011-01-20, 10:15   #3499
Airish88
Zakorzenienie

Dzień DObry

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane
A ja wczoraj się tak ładnie zabrałam, żeby poodpisywać, zaparzyłam sobie pokrzywkę itd. i co mnie oczywiście zastało? Brak internetu A było już zdecydowanie za późno, żeby dzwonić w sprawie, dlaczego nie działa ... Ale dziś już na szczęście jest I nadrobię Was teraz, choćby nie wiem co A jak pogoda u Was? Bo u mnie to przedwczoraj tak ładnie było, że już bez kurtki wyszłam, wczoraj też w miarę ciepło a dzisiaj....śnieg No normalnie śnieg zaczął padać

Ogólnie chciałabym sobie tu pomarudzić, bo zaczęłam ten retinoid stosować co 2 noc i jak ja się łuszczę i jaka jestem czerwona, to masakra...Do tego mnie wysypało, cudownie I muszę kupić jakiś porządny nawilżacz, skończył mi się Alantan jakiś czas temu, ale chyba trzeba po niego iść bo mnie tak już buzia swędzi i się łuszczy, że aż szkoda patrzeć Wczoraj jak zrobiłam makijaż (wiadomo pod niego filtr z spf50) to po dosłownie jakiś 2 godzinach? miałam na brodzie takie hmm..pęknięcia? Wiecie o co mi chodzi? Taka schodząca skóra, tyle, że zamalowana Ale już Tż'a uczuliłam, że przez najbliższy czas będę tak wyglądać... Byleby pomogło
U mnie pogoda nie jest zbyt ciekawa. Też już bło cieplutko, a teraz znowu zimno

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
podziwiam za siłownie

ja mam mega lenia przez te ferie,
jedyne co robię to czytam książki i chodzę na imprezy
Pozazdrościć Ja niestety mam przed sobą jeszcze jedno zaliczenie i 3 egzaminy. Później też będę odpoczywała

Cytat:
Hej Piekności...

Współczuje. Wiem co to znaczy .... Powodzenia w nauce

Cytat:
Ja też polecam szklany

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Użyłam ostatnio glinki do skóry głowy dermaglin i jestem zadowolona. Muszę wrócić do jej używania, przetłuszczanie się zmniejszyło
I odkąd bardziej rozcieńczam szampon w większej ilości wody przed nałożeniem na włosy to też jest lepiej.
Chyba też ozejrze się za tą glinką. Mam ostatnio problemy z włosami. Nie dość, że na skórze głowy mi ciągle coś się pojawia i swędzi, to włoski u nasady przetłuszczają mi się a na końcach są suche :/

Ja dzisiaj biore się ostro za naukę, bo w sobote kolejne zaliczenie, a przez tą chorobę odpuściłam sobie nauke ...
Stary 2011-01-20, 10:24   #3500
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj mam w planach nosić maskę na włosach kilka godzin i może zrobię peeling stóp

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 11:33   #3501
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Dziś już zrobiłam postęp ze wstawaniem - wstałam o 10:30 Wczoraj miałam do Was przyjść ale Tż wyszedł ode mnie jakoś ok.22 a o 22:15 leciał na TVP1 film "Płomienie wspomnień" - naprawdę, polecam, świetny film! I trzymający trochę w napięciu i wzruszający, mi się bardzo, ale to bardzo podobał Miałam jeszcze czekać na Dr.House'a ale był o 00:30, czyli musiałabym czekać 40min a już mi tak oczka leciały, że poszłam spać Ogólnie jak mnie siostra zaskoczyła, bo przed chwilą otwieram lodówkę a tam taka świeżutka ciemna bułeczka zapakowana a w środku ser, pomidor, papryka, sałata itd. itp - nafaszerowana warzywami po brzegi(moja siostra też jest wegetarianka i ona ogólnie to odżywia się tak zdrowo, że aż czasami przesadza ) i karteczka "Dla Siostrzyczki ;*" i takie serduszko - tak mi się miło zrobiło, chociaż jej nie cierpię i ogólnie ciągle się żremy, ale ostatnio coś unika ze mną sporów, co jest naprawdę dziwne

Dziewczyny, mam pytanko
, bo dzisiaj robię na obiad te karbowane frytki, te mrożone i lepiej je zrobić w piekarniku, czy na patelni? Jakie będą lepsze? Bo na odwrocie jest i taki i taki sposób podany.

samaraNW - dzięki za odp. Ale szczęściara z Ciebie, zazdroszczę tego niezapychania !

angelinmyheart - jak tylko finanse Ci pozwalają na taką wycieczkę, to ja bym się nie zastanawiała! Mi się tak serce krajało, jak on stał w tym łóżeczku, jeszcze tak ciemno w pokoju i taka dziecięca uspokajająca muzyka w pokoju, reszta dzieci śpi, a on tylko jeden stał i tak wyciągał te rączki, buzia w taką podkówkę i powiedział swoje pierwsze dwie litery i to jeszcze jakie litery, one oznaczały mamę...No nawet teraz mnie to porusza...
U nas jest tak, że Tż nigdy nie pozwala mi za niego płacić, bo jak gdzieś wychodzimy to on uważa, że to facet powinien mieć kasę w portfelu do wydawania na obie osoby, a kobieta ewentualnie aby się dobrze czuć i nie przegadasz mu A ja mam nadzieję, że zda tą maturę i ten egzamin zawodowy, bo on wcale taki skory do nauki nie jest niestety, ale odkąd z nim jestem to jest coraz lepiej, a ostatnio po swoich wybrykach to już w ogóle tak się przyłożył, że aż mnie szokuje! Bo kurczę ciągle mu powtarzam, że jest mądry, inteligentny, tylko leniwy jeśli chodzi o naukę i stać go na więcej ale mu się nie chce i mnie to wkurza, bo ja chcę faceta z ambicjami. O, to super kierunek sobie wybrał - i psychologia jest fajna ale faktycznie po informatyce chyba łatwiej i jak tylko to lubi, to świetnie ! Mój ostatnio też coś przebąkiwał o studiach, ale wiem, że jest mu trudno bo on chciałby dalej się kształcić, ale nie ma na to pieniędzy, on odkąd pamięta, to jak sobie sam nie zarobił, to nikt mu nie dał, ogólnie jest z takiej rodziny, że obiecał sobie, że jego dzieci nie będą miały tak jak on i w ogóle jego rodzina będzie zupełnie inna niż ta w której się wychował...Mnie to też boli, bo on nie ma wsparcia znikąd i to ja muszę pracować nad jego nauką, ambicjami, wiarą w siebie itd itp. ..
A to mi chodziło o Twojego siostrzeńca

E.J - ojej, Kochana, wracaj szybciutko do zdrówka, leż pod kołderką i kuruj się! Ehehe, no to nieźle wybredny musiał być Ale jak to mawiają - najważniejsze, że pracuje

buahhot
- no właśnie nie wiem, tak się zastanawiałam, bo od czasu do czasu to mnie nie zapycha, ale nie wiem czy tak co 2 dzień to nie narobi mi żadnych szkód

loluska - ja też muszę się w końcu do gina zapisać, bo wieki mnie tam nie było I mam to samo z @ - tyle, że ja mam pierwsze 2 dni, że muszę wyleżeć, bo po prostu nie mogę się ruszyć, wstać, jedyne co to do toalety to i tak idę taka powyginana i tak powolutku, że masakra ... I zazdroszczę sauny i masażu

Donka94 - oo, to muszę go poszukać! Dzięki wielkie Ta maseczka to głęboko nawilżająca maseczka z Under20 - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ca.html&next=1 . Tej ze słodkimi migdałami również używałam i też świetna była, ale zauważyłam, że tylko od wielkiego dzwonu, bo niestety mnie zapychała...

Kitka, zielone_oko
- trzymam za Was kciuki Kochane, żebyście wszystko pozaliczały ! Dacie radę!

caate - no jak na 1 warstwę, to już w ogóle na pewno go kiedyś kupię, jak będzie mnie na to stać Ale ja jestem okropny wrażliwiec na ludzką krzywdę i owszem ja przy i chorych dzieciach i przy tych samotnych nie pokazuję tego jak bardzo mnie serducho boli , ale potem jak wyjdę to pół dnia chodzę struta, smutna i płaczę...

honey1012
- ja ciągle spotykam się z opinią, że właśnie powinno się szklanym, żeby uniknąć rozdwajania się paznokci, sama też taki mam

Idę się aktualnie wykąpać, wybalsamować, umyć włoski i nałożyć maseczkę na włosy na parę godzinek a potem trzeba za obiad się zabrać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 12:40   #3502
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

alessandra ja robie zawsze na patelni i duzo oleju w piekarniku nie robie nigdy
Stary 2011-01-20, 13:37   #3503
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Ale tu maly ruch dzisiaj
Wlasnie przyszlam z zajec, a tu czekala na mnie szczoteczka z konkursu aniolkowego dzis jade do sephory kupic sobie puder brazujacy, od dawna mam na niego ochote ale to dopiero jak tż przyjedzie

Stary 2011-01-20, 14:56   #3504
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Co to za puder brązujący?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 15:31   #3505
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

co myslicie o takim jasnym kolorze wlosow jak na moim avatarze ? nie za sztuczny ? chcialabym miec takie jasne
Stary 2011-01-20, 16:52   #3506
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Dziewczyny, mam pytanko
, bo dzisiaj robię na obiad te karbowane frytki, te mrożone i lepiej je zrobić w piekarniku, czy na patelni? Jakie będą lepsze? Bo na odwrocie jest i taki i taki sposób podany.

E.J - ojej, Kochana, wracaj szybciutko do zdrówka, leż pod kołderką i kuruj się! Ehehe, no to nieźle wybredny musiał być Ale jak to mawiają - najważniejsze, że pracuje
Dziękuję Dziś już jest lepiej jeszcze rano mnie temperatura zaskoczyła ale nie jest źle

Co do frytek - ja uwielbiam te z piekarnika, nie są takie tłuste jak smażone w oleju wg mnie

_blondyneczka_
kolor zupełnie się mi nie podoba za sztuczny

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Idę się położyć, miłego popołudnia

Stary 2011-01-20, 17:09   #3507
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Mam do was pytanie. Kupuję [ chcę kupić ] sukienkę przez allegro, nawet mam już jakąś propozycję, ale się waham. Kupić ją czy nie ?
http://allegro.pl/ds-1355l-elegancka...6.html#gallery
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:25   #3508
Kitka:)
CABIN CREW

blondyneczko- kolor fajny ale bardzo niewielu on pasuje....

ja po dzisiejszych kolokwiach- zaliczylam i mam 4.5 jeszcze muszę dziś prace zaliczeniowa pisac a tak mi nie idzie ze masakra....

wiecie co- w poniedziałek powiedziałam temu natretnemu typowi że nic nie bedzie itp... a on dzis pisze czy sie nie zobaczymy.. jak mozna być tak poj..... ja juz nie wiem jak go spalawic....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-20, 17:42   #3509
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

ekomonika mnie się sukienka podoba

Cytat:
blondyneczko- kolor fajny ale bardzo niewielu on pasuje....

ja po dzisiejszych kolokwiach- zaliczylam i mam 4.5 jeszcze muszę dziś prace zaliczeniowa pisac a tak mi nie idzie ze masakra....

wiecie co- w poniedziałek powiedziałam temu natretnemu typowi że nic nie bedzie itp... a on dzis pisze czy sie nie zobaczymy.. jak mozna być tak poj..... ja juz nie wiem jak go spalawic....
super, że tak dobrze pozdawałaś
A co do typa to ja już nie wiem może olej go zupełnie?

Stary 2011-01-20, 17:43   #3510
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć!

_Alessandra to masz kochaną siostrę. Ja z bratem też często się kłócę, ale jak dochodzi co do czego to jesteśmy zawsze za sobą.
Właśnie chyba się skuszę na ten Budapeszt, bo w sumie nigdy tak daleko za granicą nie byłam i zawsze mi się marzyło gdzieś pojechać. A Twój Tż. na co planuje iść na studia? Mam nadzieje, że u mojego ta informatyka to już taki pewniak, bo ma różne pomysły.

buahhot oo to, jak do Ciebie doszła szczoteczka to może za niedługo też zobaczę swój zestaw. W sumie to byłoby fajnie, bo szampon mi się kończy.

_blondyneczka_ mi ten kolor zupełnie się nie podoba. Za sztuczny jest według mnie.

Ja już po spamowaniu, a o 19 idę do Tż., bo idziemy ze znajomymi na karaoke. Choć ja nie lubię śpiewać, ale zawsze warto z kimś posiedzieć i pogadać.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości