|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ale szok, zaczął się nasz ślubny rok! - PM 2011, cz. 29
Cytat:
ale w sumie potem na wesele tak dla jaj można by puścić |
|
|
|
|
#3782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
:love : moje ulubione piwo![]() Zawsze w Poznaniu spijaliśmy dzbanek 1,5 l na pół ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To było ewidentnie w ich stylu i nie wyobrażam sobie, żeby mieli zatańczyć jakiegoś walca czy przytulańca Cytat:
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć jest dobra wymieszana pól na pół z jasną A do samego browaru to mam tak na oko aż cały jeden kilometr drogi Chciałam nawet tam pracować, ale mnie nie chcieli
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tego piwka nie piłam :P chyba u nas nawet go nie ma
a chętnie bym spróbowała jak tak zachwalacie
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba mi się uczyć ale mi się nie chce jak zwykle |
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrażam takie klasycznego tańca - przytulańca, tylko jakąś improwizację totalną :P ale jeszcze nawet o tym nie myśleliśmy
![]() A ja się znowu wkurzyłam Może nie koniecznie na TZ, ale na Jego Gospodynię u której pokój wynajmuje. Niby babka jest fajna, kiedyś się we dwie nieźle napiłyśmy, ale działa mi na nerwy, bo ciąglę coś od mojego TZ chce...jak jeszcze nie pracował to robił za Jej osobistego kierowcę i wszędzie gdzie tylko chciała to ją woził, jej męża ratował z opresji. Miałam nawet taki okres, że robiłam dla TZ kłótnie o Nią, że może Ona coś do Niego ma. Raz Go spiła np. i dzwonił potem do mnie taki napity i gadał jakieś głupoty A teraz dzwoni, że wrócił z pracy i gotuje dla Niej rosół. Jakby ona księżniczka sama nie mogła ugotować, jak i tak cały dzień w domu siedzi ![]() Pocieszam się, że jeszcze tylko może z miesiąc i skończy się to wszystko. a TZ nie wie jak Jej powie, że się wyprowadza, bo przecież E. się zapłacze na śmierć...:/ wrrr !!! |
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny prosze o jakies proste przepisy na ciasto
co do blach to mam: -taka normalna blachę z pieca -foremka jak do keksu taka podłużna -foremka jak na babkę piaskową -i taką jak do tortu okrągłą |
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
albo na poprawiny
u nas generalnie mały kłopot bo ja uwielbiam tańczyć i mogłabym coś szybszego i od siebie, na poczekaniu też umiem wymyślić w disco np dobrze się czuję ale P niestety nie czuje się zbyt pewnie w tańcu więc musimy coś do niego dostosować już od miesiąca go cisnę żebyśmy sobie potańczyli w domu tak na luzie żeby mu bioderka rozruszać
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze od lutego
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
nie, na kurs to ja nie chcę się zapisywać
![]() muszę się wziąć za niego
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
my musimy
bo predziej sobie nogi podepczemy i sie zadepczemy niz cokolwiek zatańczymy niestety ja i P mamy lewe nigi do tańca. moze P ma torche mniej lewe...ale ja to masakra
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj TŻ uwielbia ![]() 1 margaryna 2 szkl cukru 1/2 szkl mleka 4 łyżki kakao Te składniki rozpuścić na ogniu i chwilę gotować, odlać z tego 1/3 szklanki na polewe, resztę troche ostudzić ![]() Do lekko ostudzonego płynu dodać: 4 jajka 2 szkl mąki 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia Wszystko wymieszać, wylać na blachę, najlepiej keksówkę. Piec w temp 180 stopni do "suchego patyczka" :P Gotowe ciacho wyjąć z blaszki i polac płynem ze szklanki ![]() Ja wybralam ciasteczka, które jutro będę piekła ![]() http://mojewypieki.blox.pl/2010/09/M...-maslance.html i http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/N...a-maslane.html
|
|
|
|
|
#3794 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czarny ciągnik jest the best ![]() pouczyłam się ale tylko trochę bo liczyliśmy koszta weselne
|
|||
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze takie dyskotekowe to nie ma problemu...ale coś poważniejszego to masakra Ale będzie trzeba poćwiczyć
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
no ba! przebój dyskotek w podstawówce :P
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ono jest tylko w wlkp, więc jeśli mieszkasz gdzie indziej, to jedynie możesz spróbować jak gdzieś tu przelotem będziesz ![]() A my chcieliśmy iść na kurs, ale musiałabym się w pracy dogadać, żeby wychodzić w każdy poniedziałek najpóźniej o 19, bo kurs się o 19 zaczyna i trwa półtora godziny, 9 zajęć i całość za 80 zł No ale nie wiem czy się uda ubłagać, żeby mnie puszczali prędzej. Chyba spróbuję, bo my mamy po dwie kompletnie lewe nogi...
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle zmieniałam sobie suwaczek i miałam do wyboru albo 3 miesiące i 23 dni albo 114 dni.. To pierwsze wydaje mi się bardziej odległe
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-01-20 o 21:13 |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i?? dużo wyszło?? |
|
|
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo może nawet w którymś salonie sukni ślubnychNasze przygotowania na tym samym etapie co u Was
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Do książek marsz Cytat:
Ja daję do niego każdy rodzaj owoców jakie mam Nawet mrożonki![]() Najpierw to trzeba umieć tańczyć
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie
jakieś 17.000zł a ceny zaokrąglałam do góry no i liczyłam maksymalną ilość gości ale za to bez butów( bo na nie mam odlożone), zaproszeń, biżu, welonu bo na to pójdzie kasa bieżąca |
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
robię zadanie z ang.
czy sadzicie, że Polacy mają reputację ubierających się dobrze czy źle?? |
|
|
|
#3805 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
Podczytuje Was, nadrabiam i napisać nie nadążam ![]() Cytować nie będę, bo już nie znajdę wszystkich cytatów apropo wszystkich tematów przez Was poruszanych ![]() Widziałam, że rozmawiałyście o bieliźnie i już wiem, że nie jestem sama Normalnie ja też nie mam czego szukać w sklepach z bielizną jeśli chodzi o biustonosze, bo dziady nie mają w 70 nic powyżej D zazwyczaj Jak kupowałam bardotkę do sukni to normalnie siódme poty wylewałam, żeby coś znaleźć i w ostateczności załamana zamówiłam na allegro taką http://allegro.pl/bardotka-ava-lala-...359029052.html i powiem Wam, że mimo ryzyka to najlepiej dopasowany ze wszytskich (chociaż mam wrażenie, że to 70 mogłoby być mniejsze).Co do pierwszego tańca widziałam, że kilka z Was się zastanawia nad "Chcę Ci coś opowiedzieć" Dżemu - my właśnie to wybraliśmy ![]() Cytat:
My od połowy września chodzimy na kurs tańca więc trochę coś jakoś może się poruszamy chociaż to mnie najbardziej przeraża na całym weselu a przecież to praktycznie cały czas tańce ![]() Coś jeszcze miałam napisać i wypadło mi z głowy Jak sobie przypomnę to napiszę.A poza tym to u nas 44 ddś |
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce mamy opinię ubierających się źle (tak mi się wydaje), ale po dwóch wypadach do Anglii to my się ubieramy wg mnie super Tam zakładają co popadnie niezależnie od tego, czy wszystko do siebie pasuje
|
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi za wszystko wyszło 32 tys. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
ale na weselu jakoś to będzie |
||
|
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
to też
jak malusio ![]() no ale my mamy małe wesele i to jednodniowe, w cenie sali wliczone wszystko, suknia już zapłacona... no i brak jakichkolwiek bajerów
|
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
mam pytanie z całkiem innej beczki
![]() czy któraś z Was decydowała się na wybielanie zębów u dentysty? a może stosowałyście jakieś preparaty w domu? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Mam nadzieję, że da się tam też kupić, bo to też mam w planach 
:love : moje ulubione piwo
A do samego browaru to mam tak na oko aż cały jeden kilometr drogi
a chętnie bym spróbowała jak tak zachwalacie
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Perfect Housewife