|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
katunia wydaje mi się ,że te zmywarki 45 tki nie mają funkcji 1/2 ,ale może się mylę.
Cytat:
Ja też miałam poźno ospę bo w wieku 15 lat a starsza siostra też w wieku 19 lat i straszne powikłania miała.A chorobę przywlekła do domu nasza najmłodsza siostra ,która wylizała się z tego oczywiście najszybciej ![]() ![]() My właśnie zaraz zjemy takie naleśniki ze szpinakiem,serem i szynką mniami ![]() martucha świetne kartki! |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Martucha wow ale ty masz zdolności . Śliczne te laurki
![]() bzyczka i jak fajne uczucie jak dzidzia kopie .... Nim sie obejrzysz to dzidzia bedzie juz z wami .Wy tak o tym jedzeniu ze az mnie wzieło i zrobiłam sobie rybe po grecku na dwa dni ![]() Ana Z tym brzuchem to róznie chyba bywa - ja w sumie jak na swoj wyglad to brzuszek tez spory miałam choc balonem on nie był. A widzisz ładnie sie to wszystko zregenerowało az byłam zdziwiona bo myslałam ze ta skóra mi zostanie taka galaretowata , a tu niespodzianka. Rozstepów tez nie miałam . Na mojej sali lezały babki które miały takie brzuchy jakby szły za chwile do drugiego porodu
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zmywarki to my mamy 45 i nie mamy połowy wkładu, ale i tak nastawiamy ją raz na 2 dni a jak nadal nie ma pełnego to czasem na 3 dzień ale wtedy już musowo jedynie koszty jakie trzeba było dodatkowo ponieść to więcej łyżeczek hahhaha bo te idą jak woda i non stop ich brakowało no i jeszcze kilka kubków dodatkowo i teraz raz zmywamy raz na 2-3 dni jest git ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
zwykłe skręcanie papieru ale dziękuję bardzo mi miło![]() a co do pozostałości po ciąży to miałam identycznie 3 dni po porodzie zostało mi 4kg na plusie które zniknęły nie wiem kiedy.. a brzuch mi opadł razem z wyjściem dziecka.. owszem skóra była jeszcze taka trochę rozmemłana ale tylko przez kilka pierwszych dni, rozstępów też na szczęście się nie nabawiłam... ale ja w prawdzie nie miałam wielkiego brzucha więc może dlatego, chociaż nie, nasza Rybulka miała brzuch gigant OGROMNY a wygląda jak szczypior więc to jednak nie od tego zależytyle że wiesz... matka natura nie zawsze jest taka szczodra, my powinnyśmy jej dziękować że dostałyśmy gratis to na co dziewczyny po ciąży musza czasem długo pracować....
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieję,że mam geny po mamie i też kiedyś szybko wrócę do formy![]() A do zmywarki to najwięcej trzeba mieć kubków, u nas tak przynajmniej jest.Zawsze najszybciej się kończą ,a łyżeczek chyba mam sporo
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gold niezły koleś z tego kafelkarza, ma chłopak wyobraźnię Marta śliczne laurki |
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Marta fajny pomysł z karkami, łandie to wygląda
ja mam 45tke i z tego co wiem to jest na 1/2, ale zaraz postaram sie znalezc nasza
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie złożyliśmy wymówienie w wynajmowanym mieszkaniu ufff jaka ulga.Trochę się bałam ,że będą problemy,bo podpisaliśmy umowę na rok,ale babka okazała się spoko.Jak się wprowadzaliśmy to nie była zbyt miła ,a teraz nagła zmiana
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-20 o 17:42 |
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
to nasz zmywarka
http://aksen.pl/zmywarka-bosch-45t13eu-p-3757.html atomufka wystarczy tym bardziej, ze jak na razie za duzo naczyn nie mamy
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja troche inaczej zrobi: z przodu fotka i lapki i nozki, w srodku zyczenia, calosc frmat a4 zgiete na pol tak ze bedzie to mozna postawic i wlasnie chce to zalaminowac. a dla prababć dzis udalosie nam fajna fotke naszej trojki z mezem cyknac, wowolalam i kupilam zlota ramke i jest a na dodatek ramka w tesco kosztowala 4 zl a na paragonie mam policzona za 2zl a fajna jest i chtba kuoie sobue kilka do domuCytat:
Cytat:
rodzie 8 kg w dól a teraz reszta tez znika, zero rozstepowm a skora na brzuchu znosna za to moja kolezanka, ktora miala oooogromny brzuchol ma niestety bardzo pomarszczona, zwisajaca skore bidoczka |
|||
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem bardziej się opłaca wziąć większą ,jeśli się ma oczywiście miejsce.Na pewno jest to większa oszczędność wody i energii.My musimy oszczędzać wodę ,bo mamy szambo ![]() My mamy taką: http://www.neo24.pl/zmywarka-do-zabu...mv50e30eu.html Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-20 o 18:00 |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
czesc lalunie
![]() własnie sprzątałam nasze mieszkanie jutro u nas kolęda i chcemy, żebym nam ksiądz mieszkanko poświecił (to wprowadzimy się do poświęconego )wieć nawet na tę okoliczność kupiłam zestaw kolędowy z kropidłem ;D Co prawda nas nie będzie w domku ale mama jest u siebie na dole to poprosi księdza, żeby wszedł do nas na górę ![]() edit -my mamy dużą smywarkę amici i mimo, ze jeszcze nie mieszkamy u siebie to w swieta zapakowalismy talerze itd w skrzynki i zanieslimy na góre do zmywarki wiec jest wyprobowana
Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2011-01-20 o 18:01 |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu udało mi się zobić rączki
wrzucam fotki środków
|
|
#4363 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najbardziej lubię robić z niczego coś extra uciecha jak nie wiem ![]() Cytat:
bo ja ogólnie drobna jestem, ale brzuszek troszkę mam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- wow super! ![]() ![]() Komu stopki a komu rączki? ![]() ![]() W ogóle co to za farby? nie uczulają? tak jakbyś pisała, ale nie pamiętam
|
|||||
|
|
|
#4364 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas właśnie łyżeczki i kubki wychodziły najszybciej ![]() Cytat:
![]() przypomnij o wizycie to będziemy trzymać kciuki ![]() dziękuję ![]() ja mam starszy model waszej i identyczne guziczki itd tylko tego na pół wkładu nie mam ale jestem z niej bardzooo zadowolona myślę że wy też będziecie ![]() zmywarka jest moim ulubionym domowym sprzętem ![]() Cytat:
![]() nam 45 starcz jak pisałam na 2-3 dni ![]() ale garnków nie myjemy chyba że jest miejsce a musimy nastawić - bo jednak w 45 wrzucisz dwa garnki i pół zajęte ale całą resztę tak Cytat:
zawijanie papierów jest super świetne rzeczy można zrobić naprawdę superjak możesz wrzuć swoje a zalaminowane na bank będą się dłużej trzymaćmy mojej babci kupiliśmy doppelherz vital tonic no i widzę że ty też po porodzie szybciutko wróciłaś do siebie ![]() Cytat:
![]() moje nie było święcone hahaha chyba że lokatorzy przed nami... no ale ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
farby zwykłe plakatowe zawsze w przedszkolu nimi malowaliśmy rękoma i nic nikogo nie uczulało myślę że Pata też nie uczuli ![]() rączki będą dla babć a nóżki dla dziadków
|
|
|
#4365 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() my też mamy 45 cm i cieszę się, że nie więcej, bo często nie mamy wypełnionej do końca a już musimy puszczac zmywarkę bo zaczyna brakowac talerzy, garnków, itp.
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
KLioniku ale jak jest duża a nie załądowaną całą to jest opcja połowa wsadu
![]() MArtuś super "kończynki"
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też najszybciej schodzą łyżeczki ale to chyba normalne jest
zresztą o czym ja mówię...my mamy tylko po 6 sztuk No leci ten czas jak szalony, dopiero co test robiłam a tu już 6 miesiąc, kiedy to minęło to nie wiem jeszcze trochę a będę opowiadać o porodzie
|
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja wstawiam naszą 60tkę raz na 2-3 dni ,ale to już wtedy kiedy jest na full wypełniona.Moja mama ma 45 i jest za mała ,ale ona nie miała więcej miejsca więc nawet z tej malutkiej się cieszy
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-20 o 19:38 |
||
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka u nas było miejsce, ale jakos tak uznalismy, że 45 nam wystarczy
nigdy nie miałam zmywarki, wiec teraz się okaze czy to był dobry zakup
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
jejku dopiero dotarłam do domku. Oglądałam z mężem w sklepach te zmywarki, potem zajechaliśmy do moich rodziców. MY możemy mieć tylko 45 cm bo większa nam nie wejdzie. Podobały mi się głównie Beco i Electrolux. Moi rodzice mają Whirlpool już 13 lat i są zadowoleni, ale ja jakoś fajnej nie widziałam. Choć u nas mały wybór jakoś, więc i tak przez net będziemy zamawiali.
Kasia, Ana, Katunia, Klion, India, Atomufka wielkie dzięki za rady Czyli wg was patrzeć na 3 razy A oraz poza ty na regulację półki górnej i ewentualnie pół wsadu.Marta bardzo ładne te laurki, podoba mi się ten pomysł zwijania papieru. Możesz pokazać zdjęcie z bliższej odległości?? Ciekawa jestem jak to zrobić. |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro znowu do Poznania i niestety kolejne miejsce noclegowe - ostatnio nie byłam zbyt zadowolona
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
India powodzenia.
Ja jutro ma występ z okazji Dnia Babci i dziadka. Właśnie ładuję kamerę, trzeba to uwiecznić
|
|
|
|
#4373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie się fajniej smażyć ![]() czyli łyżeczkowy debet to nie tylko u nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i albo robisz mocniej albo słabiej itd.. są różne konfiguracje żeby stworzyć kwiatki motylki zwierzątka tu masz różne z neta http://deccoria.pl/galeria,id,37725,...-wakacje-.html http://moje.creativehobby.pl/2010/07...comment-page-1 albo po prostu wpisz Quilling - bo tak to się nazywa w google zobaczysz filmiki itd a tu masz z dużego bliska różne rzeczy http://allegro.pl/dekomotyw-naklejki...418557414.html u mnie dziewczynki najbardziej cieszyły się z motylków i kwiatków z łezkami
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-01-20 o 20:12 |
||||
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Marta bardzo dziękuję, zaraz sobie to zobaczę
![]() Dziewczyny jak macie chęci, to wklejam wam 6 zmywarek, które widzieliśmy na żywo i które nam sie spodobały. Którą byście wybrały?? aaa i co chodzi , że ma np. zdejmowany blat?? (to znaczy co mi to daje) ![]() 1. http://www.electro.pl/produkt-ELECTR...FcINfAodEELqMw 2. http://www.electro.pl/produkt-ELECTR...FYEOfAodl1X6Mw 3. http://www.ceneo.pl/7850704s 4. http://www.ceneo.pl/;0157738884-10.htm 5. http://www.ceneo.pl/2333007s 6. http://www.ceneo.pl/2492227s |
|
|
|
#4375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że TŻet odpoczął i że dobrze jest między Wami. Dobrze Wam robi razem spędzany czas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana, ale Ty masz zdolności! Śliczne te laurki Wszystko tak ładnie estetycznie. U mnie to wszędzie byłby klej i plamy![]() Cytat:
A my właśnie mecz oglądamy. Byliśmy na zakupach, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam. Zrobiliśmy zakupy jedzeniowe na weekend i może na allegro coś sobie znajdę ![]() A teraz pijemy też winko, co by wieczór był jeszcze przyjemniejszy
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Też meczyk oglądam
![]() tak myślę, że ten ostatni Indesit ciekawie wygląda. Nie dośc, że najtańszy, to jeszcze pobiera tylko 10 l wody na cykl i mieści aż 10 kpl naczyń. Ale co sądzicie o Indesitach?? |
|
|
|
#4377 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
duża zmywarka=dużo naczyń ![]() Cytat:
!No teraz czas zleci ,aż się boję ! Madzia tylko nie firma Beco o indesicie nic Ci nie powiem,teraz mamy whirpool i taka sobie jest.... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-20 o 20:51 |
|||
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka no właśnie gdybam nad Indesitem lub electroluxem którymś
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Martus - no to super jak sie raczki udaly-super wygladaja
wkleje moje laurki jutro jak beda zalaminowane, wlasnie skonczylam je robic i sie susza i prostuja pod ksiazkami aaaa nie pisalam wam jeszcze - w srode prawdopodobnie ide do pracy moja firma w ktorej zajecia prowadze zadzwonila i poprosila o jeden dzien na feriach zeby zrobic zajecia z dzieciekami na razie to na 99% bo nie wiedomo ile chetnych bedzie tu Martus - mala prosba do Ciebie, juz sie za wczeasu ladnie usmiecham ![]() ja co prawda mam duzo swoich ale chetnie poznalabym moze jakiej nowe-eksperymenty! wiem ze Ty robisz. SDprzedasz troche pomysłow ? teraz zmykam spac bo padnieta jestem... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

uciecha jak nie wiem
jeszcze trochę a będę opowiadać o porodzie

Czyli wg was patrzeć na 3 razy A oraz poza ty na regulację półki górnej i ewentualnie pół wsadu.