|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
a mój Franek tak szybko rośnie, masakra jakaś, już musze mu kupić bodziaki na 74 bo 68 już ma za małe, a przecież rozmiar 74 to jest na 6-9 miesiacy a mój Franek dopiero niedługo skonczy 4 ![]() dobrze że to tylko body a nie spodenki czy bluzy bo wszytsko inne narazie jeszcze jest oki Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem ci ze byla dzis położna u mnie i zeby dziecku było lżej mam pić koper włoski albo napar z kminku i wtedy moge co nie co sobie pozwolic zjesc ale to czasami i mała nie bedzie miala wzdeć ![]() co do kg ja juz ciazowe zgubiłam i w szoku jestem ze tak szybko ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle to mala ma jakies uczulenie na skórce, albo to od tego ze wczoraj wysmarowalismy ja pierwszy raz balsamem z nivei albo z czegos co zjadlam, teraz nie wiem ale mam kupic emolium i w tym kapac oliwcie i niczym nie smarowac ciałka... hehe położna była pełna podziwu dla mojego gina za rane po cc podobna rewelacyjnie to zrobił ciecie jest malusie i pieknie sie goi ![]() ![]()
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale przyznam,że najlepiej tańczy mi się z własnym bratem ![]() A tak w ogole to ciesze sie jak glupia,bo okazalo sie,ze moj maz juz dzis bedzie w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aha mozemy juz małą wietrzyc przy balkonie i za kilka dni (moze po wekendzie) idziemy na pierwszy spacerek ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój Tż prawdopodobnie od połowy lutego pojedzie na delegację ![]() ![]() ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ten http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=275 chyba żartujesz jak ty sobie dasz rade sama?
![]() |
#4208 |
Rozeznanie
|
Temat pierwszych piosenek super
![]() Mnie się bardzo podoba ta piosenka Goo Goo Dols, widziałyście film do którego ta piosenka powstała? Miasto Aniołów z Nicholasem Cagem? Super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak dam sobie rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
a my sie dowiedzielismy dzis ze tż moze wziasc 2tyg wolnego opieki na mnie 100%płatnego bo jestem po cc i chyba z tego skorzysta w przyszłym tygodniu
#4211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() wspólczuje kochana, ja nie wiem czy dałabym sobie rade sama bez tż a musi jechac prawie teraz kiedy macie małe dziecko
#4213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
także musimy podjąć trudną decyzję, na samą myśl boli mnie brzuch ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
zawsze na tym filmie płacze, strasznie mnie porusza |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no fajnie, nie wiedzialam o tym a jak mozna to czemu nie skorzystać
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie moge sie doczekać kiedy spacerówke wyciagne, kiedy przyjdzie wiosna bede z Frankiem smigac na spacery,przydałby się jakas kolezanka z dzieckiem może poznam kogoś na placu zabaw ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dopiero wział przed świetami i miał do teraz mój tż to bardziej może wziac wolne zimą jak nie ma roboty bo latem to zawsze ciezko u niego z urlopem kiedy bedzicie mieli chrzciny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj wzial tylko 2dni tego okolicznosciowego jak bylam w szpitalu chrzest mamy 6marca ![]() ![]()
![]() |
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie to ja zrobiłam sałatki moja mam troszkę miesa i torta, troche też zrobiła tesciowa, podzieliłysmy się, był obiad potem kawa i kolacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tesciowa upiecze ciacho i gotowe ![]() no ja mam nadzieje ze oliwia bedzie grzeczna w kosciołku lece bo mała sie budzi trzeba zrobic kąpu kąpu ![]()
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też spadam ale siebie wykąpać a potem małego, dzis troszkępózniej kąpiemy bo mały dopiero o 17.30 jadł, więc bedziemy kąpac koło 20tej Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak zyję juz od prawie roku... Czasem maż jedzie na 2-3 dni ,ale najczesciej wraca tylko na weekend. Po porodzie bedzie ze mną w domu cały czas 3 tygodnie,moze miesiac. Pozniej znowu tryb delegacyjny. Zaletą tej pracy jest to,że w razie czego zawsze moze wziać wolne,czy jechać /wrocić dzień wczesniej. I ze nie musi sie nikomu tlumaczyc,bo to jego wlasna dzialanosc. Strasznie sie balam,nie wyobrazalam sobie ze bede w ciazy sama ,czasem sie martwie jak to bedzie jak zostane sama z dzieckiem,ale wychodze z zalozenia ,ze dam rade,nie moze byc inaczej ![]() ![]() Z tesknota tez sobie jakos radzimy. W ciągu dnia smsy ,wieczorem codziennie rozmowa,bywa,ze i godzinna (streszczamy sobie caly dzien ![]() Ale na zycie tak na dluzsza mete (kilka lat albo i dłużej) nie zgodzilabym sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie z kolei jest tak,żę mąż pracuje codziennie od 8 do minimum 20 ![]() więc nawet Zuźki nie będzie widywał,bo ona będzie juz spała ![]() będzie ciężko,ale napewno dam sobie rade. Natomist gorzej będzie jak ja wróce do pracy,bo w naszym związku to mnie nie ma w domu jakieś 2-3 dni w tygodniu ![]() ![]() wiem,że będzie ciężko,ale pocieszam sie tym,że u Was też są takie schody ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Dziewczynki a ja tak trochę od innej strony ![]() ![]() czy Wy tez macie takie zaparcia???? ![]() przecież ja tak tyje przez to cholerstwo!!! macie jakieś sprawdzone sposoby?? śłiwki,morele,kefiry nie działają na mnie ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ze swoją pracą mam o tyle komfortową sytuację,że szef jest świetnym człowiekiem i jak wrócę do pracy dostosuje mi godziny tak,żebym mogła pogodzić to z opieką nad dzieckiem.Do pracy w pełnym wymiarze wrócę dopiero jak młode pojdzie do szkoly chyba,a do takiego trybu jak przed ciażą (czyli po 10-12 godzin i pelna dyspozycyjnosc)nie wiem kiedy ![]() A na zaparcia u mnie cuda działa kiwi ![]() ![]() Ogolnie staram sie duzo błonnika jesc i to tez pomaga. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-01-20 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie mój mąż ma taką pracę że delegacja to normalka, wiec wiedziałam na co się godzę wychodząc za niego |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Widzę, że ja dziś rozpoczynam dzień na forum ![]() Dziewczynki mam dwa pytanka. Pierwsze jaki rozmiar wanienki macie albo zamierzacie kupić: 84 cm czy 102 cm?? Bo tak się zastanawiam czy ta większa nie będzie na samym początku za duża dla takiego Szkraba. Drugie: Jakie pieluszki Pampers na sam początek zakupić?? I jakich Wy używacie bądź zamierzacie używać?? Lulka apropo zaparć. To ja takiego problemu nie miałam dopóki nie zaczęłam przyjmować żelaza ![]() ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KARLA ja mam ta dużą wanienke ![]() ![]() co do Pampersów to jeszcze nawet o tym nie myślałam ![]() ![]() Wczoraj wieczorem zjadłam kiwi i pomogło ![]() ![]() ![]() A ja tak ogolnie czuję się coraz gorzej,ciężko mi jakoś jest ![]() wczoraj nie zmieśćiłam się w spodnie od piżamy ![]() nie chcę być grubasem!!ale jestem tak głodna ,że nie moge sie powstrzymac!
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zadomowienie
|
Witam się również
![]() ![]() U mnie znów problem bo mam zatkane ucho ![]() ![]() KARLA ja również mam dużą wanienkę, zobaczysz jak dziecko szybko wyrośnie z małej, dlatego nie ma sensu jej kupywać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od 3 dni nie mieszcze się w swoje majteczki ![]() Mam 4 pary kupionych takich większych a moje stare mnie ściskają ![]() ![]() Tak w ogóle to dzisiaj Dzień Babci i znów nie wiem co kupić naszym ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.