Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-21, 12:46   #2191
saraesce
Raczkowanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Ja zaczełam od Pandory i jakoś nie mogę się przekonać do trolli, choć co wieczór wertuję ich katalog przed snem - moze to podziała?
ja zastanawiałam się pomiędzy pandorą a trollami i wybrałam pandorkę bo jakoś trolle mnie nie przekonywały wręcz mi się nie podobały a teraz oglądam je dzień w dzień i czekam aż w końcu będę mogła sobie ją zafundować
Stary 2011-01-21, 12:48   #2192
snowprincess
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
To ta torebeczka jest z "tych" co się przekręcają jak np. pszczółka. Troche mnie to wkurza, ale ten owad żyje swoim życiem i musze się z tym pogodzić
Nie wiem natomiast co z tą torebeczką, pewnie też wala się jak popadnie.. i wiekszość czasu leży "głową" w dół. Musze się chyba zastanowić poważnie czy ją kupić...

Co do karty, witaj w klubie.. ja tez czekałam 2 miesiace

Wstawiam fotkę mojej bransoletki, ale robiona na szybko.
Jeden separator wziełam dla spróbowania, pozłacany. Tak wstawiłam kilka dni temu na bransoletkę i go noszę.. pewnie za jakiś czas go zdejmę..
Prześliczna

Zrobiłabyś proszę w wolnej chwili fotkę z bliska koralika z fioletowymi dużymi kamieniami? (to cyrkonie?)

Edytowane przez snowprincess
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:10
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:48   #2193
saraesce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
Saraesce- Okaze sie, jak dostane wyniki... Za 5 tygodni...
Ja tez nie moglam do Trolli sie przekonac, ale juz sie przekonalam :P
za 5 tygodni? szaleństwo! ja chyba bym umarła ze stresu
Stary 2011-01-21, 12:55   #2194
magbag72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melczak0 Pokaż wiadomość
czy ktoś poza klubowy może sie dołączyć do Waszego zamówienia z USA
Dołączam się do tego pytania . Sądząc po postach na ten temat w tej chwili już skompletowałyście zamówienie. Ale może za jakiś czas znów będziecie zbierać chętne na kolejne. I czy wtedy jest szansa, żeby jakaś niewtajemniczona (czytać: spoza klubu ) chętna dołączyła?

Jeśli nie to pewnie i tak zdecyduję się na zamówienie z USA - ale zawsze razem raźniej (i wysyłkowo taniej ).
Stary 2011-01-21, 12:55   #2195
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
śliczna jest, tak bardzo w moich kolorach i muffinek cudny
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Prześliczna

Zrobiłabyś proszę w wolnej chwili fotkę z bliska koralika z fioletowymi dużymi kamieniami? (to cyrkonie?)
Dziękuję Ci

Oczywiście że zrobię, już wczoraj kombinowałam zrobić zdjęcie tego separatorka ale w świetle sztucznym przy lampie błyskowej te cyrkonie odbijały się na niebiesko zamiast fioletowo. A na żywo to czysty fiolet! Tak samo moje fioletowe murano przy lampie błyskowej wygląda mdło.
Dlatego poczekam do jutra i w sobotę zrobię w ciągu dnia fotkę.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:57   #2196
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Ze swojego starego złota na zamówienie proponuję ,dobry jubiler powinien wykonać
Trzeba jeszcze mieć stare złoto
Ja bym chciała jakis ciekawy ogrągły wzór ale tak za 100 zł Na murano i koraliki za 240 zł mi nie szkoda ale na taki złoty koralik nic nie znaczący tylko na poprawę bransoletki to juz szkoda więcej dać

cynnamon ja mam bransoletkę 18 cm a nadgarstek 16 cm i teraz chce 19 kupić żeby w całości zapełnić więc dla Ciebie pewnie 18 Na mnei 19 była bardzo duża ale jak wypełnię to pewnie będzie ok

Veaa ładna symulacja ja tez myślę że fioletowy koralik super pasuje i nadaje charakter całości ;D

Mirell wracaj do zdrowia i nastęopnym razem nie lataj po domu w samych świecidełkach
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 12:58   #2197
Tinka*
Wtajemniczenie

W ogole miałam iść wczoraj do YES, nie dotarłam bo się z dziewczynami moimi spotkałam i poszłam do pubu
A dziś nie mogę bo mam lekarza i muszę się zwolnić trochę z pracy.. a potem śmigam do babci i dziadka a jutro znów do drugiej babci i dziadka

Stary 2011-01-21, 12:59   #2198
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
moim zdaniem ten kolorowy koralik rozruszał tę kompozycję bez koloru byłoby chyba mdło
Cytat:
Napisane przez melczak0 Pokaż wiadomość

jak dla mnie - kolor ubarwia kompozycję
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość

ładnie myślę, że fiolet w tej centralnej części nic nie zaburza, a wręcz nadaje charakteru

dziękuje dziewczyny fajnie że sie Wam podoba -koralik ZEN jest moim ulubionym

Cytat:
Napisane przez saraesce Pokaż wiadomość
ja zastanawiałam się pomiędzy pandorą a trollami i wybrałam pandorkę bo jakoś trolle mnie nie przekonywały wręcz mi się nie podobały a teraz oglądam je dzień w dzień i czekam aż w końcu będę mogła sobie ją zafundować
ja mam to samo ale narazie bronie sie jak mogę, tylko nie wiem jak długo jeszcze zdołam a swoja drogą to jest niesamowita walka której wynik chyba wszystkie znamy

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:01   #2199
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Na zdjęciach tak, ciekawe jak na żywo Bo np. ten łańcuszek zabezpieczający, który ma Tinka też nie jest oryginalny, a wygląda jakby był Dziewczyny chwaliły jakość chicochica więc być może i te koraliki na żywo wyglądają bardziej jak oryginał a mniej jak podróbki Niemniej denerwujące jest takie chamskie pożyczanie wzorów

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
Chikochika odradzam ze "złotkiem" bo paskudy. za to polecam srebro z cyrkoniami! mam jeden koralik z cyrkonami z tego sklepu i nie raz ktos mowi ze ten jest wlasnie najladniejszy a to jedyny nie Pandorowy he he he
Polecam tez murano "ala trollbeads"

koralikom "pozlacanym" mowie nie! Poza tym koraliki nie są gwintowane (mi to nie przeszkadza). jeden z koralikow, ktory zamowilam byl wiekszy, bardziej nadmuchany i dużo lżejszy od oryginalu. pozlacanie było jak spreyem psikniete. oddalam.

a z drugiego koralika jestem super zadowolona

Edytowane przez snowprincess
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:03
Stary 2011-01-21, 13:02   #2200
BlueSummer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Kochane dziewczyny czy jak zamawiałyście ze strony yesa pandorkę to dostajecie szmatki do pucowania? Ja zamawiałam dwukrotnie i raz z bransoletką nie dostałam nic ( tylko rachunek i certyfikat). dopiero Ania jak mi kupiła w beatrixie to mi wysłała szmatkę do każdego koralika
Ja, jeśli kupuję w Polsce, to albo w Yes, albo w lokalnej sieciówce jubilerskiej. ani tu, ani tu nie dostałam certyfikatu, szmatki, nic....
BlueSummer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:08   #2201
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
snowprincess, ja bym proponowała szare lub fioletowe sedruszka z USA i jakieś srebro ze złotem.
Co to za koralik z prawej strony obok murana w kwiatki, to Pandora? Nie mogę go znależć w kalalogu
Pytasz o ten na środku? to jest z kamieniami ksiezycowymi 199 zl
czy pytasz o pierwszy z prawej spirale z rozowymi cyrkoniami to z chicochica a cala reszta to oryginalne pandory
hmm mam dylemat czy dorzucac zloto czy nie...
Stary 2011-01-21, 13:11   #2202
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
mi kumpela mowila, ze aniolek sie obkreca i glownie widuje jego stopy
uuumarlam no mysle, ze idealna zawieszka na pandore z oscmi Załącznik 3683331

mi sie podobaja te pies tu wyglada dziwnie, ale na zywo jest ladniejszy
Mnie Aniołek jakoś się nie przekręca
Srebrno-złote listki też mi bardzo... podobają ale na żywo są strasznie oksydowane i to mnie trochę od nich odrzuca.
Stary 2011-01-21, 13:13   #2203
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dziękuję Ci

Oczywiście że zrobię, już wczoraj kombinowałam zrobić zdjęcie tego separatorka ale w świetle sztucznym przy lampie błyskowej te cyrkonie odbijały się na niebiesko zamiast fioletowo. A na żywo to czysty fiolet! Tak samo moje fioletowe murano przy lampie błyskowej wygląda mdło.
Dlatego poczekam do jutra i w sobotę zrobię w ciągu dnia fotkę.

Podoba mi sie tylko w Pandorze kosztuje duuuużo za dużo. Porownywalas juz moze z oryginalem?

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
Nie wiedzialam, ze ten koralik fioletowy z emalia nazywa sie zen :P he he a mi go pani w pandorce niedawno pokazala i mi dala 2. zalozylam na branolsetke - byla symetria, po prostu bosko! ale za 2 koraliki 400 zl to przesada
Stary 2011-01-21, 13:15   #2204
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
czy pytasz o pierwszy z prawej spirale z rozowymi cyrkoniami to z chicochica a cala reszta to oryginalne pandory
Nie o inny mi chodzi... Pierwszy od prawej To chicochica?
Kup sobie coś srebra ze złotem, będzie ładnie się prezentowało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pandoreczka.jpg (58,3 KB, 94 załadowań)

Edytowane przez myszka__77
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:34
myszka__77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:17   #2205
onikka
Raczkowanie

Mnie baaardzo podoba pierwszy z prawej. Nie wiem czy to nie będzie mój następny zakup. Albo klips. Rewelacyjny wg mnie

Nie macie pojęcia jak już chciałabym mieć zapełnioną bransoletkę. I zaczęć zbierać drugi zestaw koralików
onikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:17   #2206
melczak0
Rozeznanie

na chwilę się oderwałam do pracy i już tyle napisałyście
melczak0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:25   #2207
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:

Podoba mi sie tylko w Pandorze kosztuje duuuużo za dużo. Porownywalas juz moze z oryginalem?

Miałam wczoraj to zrobić ale nie dałam rady. Kiedyś namiętnie przyglądałam się oryginałowi w Pandorze.. i z tego co pamiętam to nie różni się dużo od oryginału. Ale muszę i tak porównać na dniach

Stary 2011-01-21, 13:26   #2208
saraesce
Raczkowanie

Cytat:

ja mam to samo ale narazie bronie sie jak mogę, tylko nie wiem jak długo jeszcze zdołam a swoja drogą to jest niesamowita walka której wynik chyba wszystkie znamy
ojj tak wynik jest oczywisty 0-1 dla nas hehe ja też walczę ale nie wiem ile zdołam Nie mam aż tak silnej woli żeby przezwyciężyć brak zakupu
Stary 2011-01-21, 13:32   #2209
Figa
Raczkowanie

Cytat:
Zrobiłam symulacje mojej wymarzonej bransoletki ( musiałam podrasowac koralik zen bo w kratorze jest tylko pomarańczowy ) narazie mam konieczynke i ZEN nie wiem czy to sie ładnie będzie komponować na podwójnej skórce. Mam nadzieje ze jak wyjdzie akcja z domcia to bede posiadac rowniez muffinke Jak myslicie moze tak być, fiolet nie zaburza kompozycji?
Jak dla mnie to ta koniczynka nie bardzo do całości pasuje.
Wymieniłabym na coś bardziej kulkowatego
Charmsy 6 szt.
Figa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:32   #2210
myszka__77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onikka Pokaż wiadomość
Mnie baaardzo podoba pierwszy z prawej. Nie wiem czy to nie będzie mój następny zakup. Albo klips. Rewelacyjny wg mnie

Nie macie pojęcia jak już chciałabym mieć zapełnioną bransoletkę. I zaczęć zbierać drugi zestaw koralików
Ten pierwszy z prawej to niestety nie Pandora tylko chicochica.
Stary 2011-01-21, 13:33   #2211
Manehajera
Zakorzenienie

dziewczyny, zrobiłam swoją wymarzoną bransoletkę w kreatorze:

http://www.pandora.net/en-US/create?...2-7081a9068cfb

powiedzcie mi, jaką powinam kupić bransoletkę przy takiej ilości koralików? (10)

obwód nadgarstka to 16cm
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:36   #2212
Veaa
Rozeznanie

Cytat:

Nie wiedzialam, ze ten koralik fioletowy z emalia nazywa sie zen :P he he a mi go pani w pandorce niedawno pokazala i mi dala 2. zalozylam na branolsetke - byla symetria, po prostu bosko! ale za 2 koraliki 400 zl to przesada
Ja też sie niedawno dowiedziałam - dzieki przeglądaniu stron USA. ten koralik kupiła mi Ania_trojaczki z pięknym rabatem -20%

Cytat:
ojj tak wynik jest oczywisty 0-1 dla nas hehe ja też walczę ale nie wiem ile zdołam Nie mam aż tak silnej woli żeby przezwyciężyć brak zakupu
Zaczynasz od zera czy już cos z Trolli masz? U mnie wolna wola jest cosraz słabsza

Figa - konieczynka musi zostać bo to prezent

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com

Edytowane przez Veaa
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:40
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:39   #2213
saraesce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
dziewczyny, zrobiłam swoją wymarzoną bransoletkę w kreatorze:

http://www.pandora.net/en-US/create?...2-7081a9068cfb

powiedzcie mi, jaką powinam kupić bransoletkę przy takiej ilości koralików? (10)

obwód nadgarstka to 16cm

jeżyk jest najlepszy<33
19cm/20cm ?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Ja też sie niedawno dowiedziałam - dzieki przeglądaniu stron USA. ten koralik kupiła mi Ania_trojaczki z pięknym rabatem -20%

Zaczynasz od zera czy już cos z Trolli masz? U mnie wolna wola jest cosraz słabsza

trolków jeszcze nie mam jeszcze
mam za to Pandorę i 5 kulek
Stary 2011-01-21, 13:39   #2214
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
jeżyk jest najlepszy<33
19cm/20cm ?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

trolków jeszcze nie mam jeszcze
mam za to Pandorę i 5 kulek
ojej tak dużo? 3-4cm? obawiam się ,że będzie mocno latała
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:45   #2215
saraesce
Raczkowanie

Cytat:
ja mam 16 cm. a kupiłam bransoletkę 19 cm <myśli>
Stary 2011-01-21, 13:46   #2216
sorina
Zakorzenienie

Dziewczyny możecie walczyc ile chcecie ale w końcu troll Was pokona

Ja chciałam Trolle przez czytanie tego wątku. Potem śniły mi się po nocach i tylko o nich myślałam więc pojechałam w końcu do Wrocławia i jak zobaczyłam je na stoisku to pomyślałam sobie że to w ogóle nei jest moja bajka Jeszcze 3 razy tam poszłam w ciągu pół godziny i totalnie mi sie ich odechciało. Pooglądałam je na bransoletce u Ani i fajne ale dalej nie moja bajka Potem posżłam z Anią na stoisko i zmusiła mnie do przymierzania tych które chciałam i kurcze zakochałam się Wróciłam z bransoletka z zapięciem z perła i 6 koralikami a za tydzień wróciłam na stoisko i kolejne 5 koralików i 2 stopery A teraz takie zamówienie jeszcze
Ja mam do tego srebro z pandory bo takie bardziej eleganckie jest ale teraz powoli zacznę wchodzic w srebro od trollbeads
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 13:51   #2217
saraesce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie walczyc ile chcecie ale w końcu troll Was pokona

Ja chciałam Trolle przez czytanie tego wątku. Potem śniły mi się po nocach i tylko o nich myślałam więc pojechałam w końcu do Wrocławia i jak zobaczyłam je na stoisku to pomyślałam sobie że to w ogóle nei jest moja bajka Jeszcze 3 razy tam poszłam w ciągu pół godziny i totalnie mi sie ich odechciało. Pooglądałam je na bransoletce u Ani i fajne ale dalej nie moja bajka Potem posżłam z Anią na stoisko i zmusiła mnie do przymierzania tych które chciałam i kurcze zakochałam się Wróciłam z bransoletka z zapięciem z perła i 6 koralikami a za tydzień wróciłam na stoisko i kolejne 5 koralików i 2 stopery A teraz takie zamówienie jeszcze
Ja mam do tego srebro z pandory bo takie bardziej eleganckie jest ale teraz powoli zacznę wchodzic w srebro od trollbeads
cóż za trolle. to chyba zrobie tak jak Ty pójdę po trolla jak zacznie mi się śnić haha
Duży zbiór już masz, ile zbierasz?
Stary 2011-01-21, 13:53   #2218
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
ja mialalam dokladnie to samo i w sumie nadal mam, choc zaczynam sie lamac
jedno co wiem, to raczej [bo nie mowie "na pewno" ] nie wejde w trollowe srebro - ladne jest, ale za bardzo oksydowane/mroczne, nie moja bajka za to murano trollowe mi sie podoba ale raczej [] nie kupie zanim nie otworza stoiska w Poznaniu [albo np przy okazji wypadu do Wrocka czy cos ] bo z tego, co pisalyscie tu czesto roznia sie od zdjec
Cytat:
Napisane przez magbag72 Pokaż wiadomość
Dołączam się do tego pytania . Sądząc po postach na ten temat w tej chwili już skompletowałyście zamówienie. Ale może za jakiś czas znów będziecie zbierać chętne na kolejne. I czy wtedy jest szansa, żeby jakaś niewtajemniczona (czytać: spoza klubu ) chętna dołączyła?

Jeśli nie to pewnie i tak zdecyduję się na zamówienie z USA - ale zawsze razem raźniej (i wysyłkowo taniej ).
tym zamowieniem, jak juz wczoraj pisalam, kieruje Domcia dlatego my Wam tu nie odpowiadamy, bo to nie zalezy od nas jesli chcecie sie dolaczyc to do dzisiaj musialybyscie sie z nia skontaktowac [bo jutro znajoma jej ma isc do sklepu po to ]
Cytat:
Napisane przez myszka__77 Pokaż wiadomość
Mnie Aniołek jakoś się nie przekręca
Srebrno-złote listki też mi bardzo... podobają ale na żywo są strasznie oksydowane i to mnie trochę od nich odrzuca.
o.
to mnie wyleczylo
Cytat:
ja mam nadgarstek ~15, bransoletka 18 troche lata, ale mam dop 4 koraliki
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 14:00   #2219
kluczymordka
Rozeznanie

Cytat:
Saracese ma chyba rację
Ja mam nadgarstek 17 cm , bransoletkę mam 19.
Na razie mam 7 beadsów i myslę , ze jak ze trzy dołożę to będzie jeszcze OK, ale więcej to bedzie ciasno.
Mam wielką nadzieję, że trochę mi się rozciągnie tak jak dziewczynom
kluczymordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-21, 14:01   #2220
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

poważnie nie jest oryginalny? w życiu bym nie powiedziała! zawsze bardzo mi się podobał u Ciebie

ja jestem za złotem
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości