|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
|
|
|
|
#1952 |
|
Adwokat diabła
|
Ale tu cicho!
Ja przemarzłam w pracy
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie tak cicho, prawie cała strona do nadrobienia
![]() a mi się już wczoraj nie chciało pisać, ale TŻ chory. znaczy miał podwyższoną temperaturę i chciał iść do pracy. ja oczywiście zasnęłam koło 2, jak nie później , potem po czwartej pobudka, bo wstawał do pracy. zmierzył temp przed piątą i miał 39 no to trochę snu od 5:30 do 8 i jechaliśmy do lekarza. zapalenie oskrzeli i antybiotyk ![]() metka wszystkie wizażowe ciocie trzymają mocno i są z tobą myślami ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24518051]miałam dzień przedwczoraj i dziś, wczoraj byłam w pracy więc 2 dni tylko ![]() ale jutro jedziemy na imieninki ..na weekend....macie pomysła na prezent? i on i ona mają imieniny wiek 30+.[/QUOTE] jak jutro jedziecie, to wcześnie prezentu szukasz ![]() coś do kąpieli fajne by było, jakiś ręcznik czy płyny czy coś, gorzej jak mają brodzik ![]() może jakiś drobiazg do domu? albo właśnie ze słodyczy/alkoholu. jakaś drobna biżu dla niej? ![]() ja bo mogę zrobić sama, bratowej TŻta dałam branso, więc temu tak myślę o tym, poza tym skrzywienie zawodowe ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja jestem, ale sama ze sobą nie będe przecież rozmawiać .... Powiem Ci, że ja tez zmarzłam, chociaż kaloryfery były odkręcone na full ... brrrrr ... ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() na dodatek mam @ tydzień wcześniej niż powinnam! co to ma być!
|
|
|
#1956 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
Woda może twoja teściowa po prostu inaczej wychowana jest, w końcu wiadomo, że na zacodzie Europy więzi rodzinne są rozluznione
![]() moja tez sie w sumie nie interesuje jużnawet o wnuki nie pyta co mnie cieszy w sumie
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black, a ja teraz widzę efekty... boli mnie potworni gardło, głowa i taka ogólnie rozbita się czuję :rosi: A tydzień temu skończyłam antybiotyk Cytat:
Ja zmykam do łóżeczka dzisiaj wcześniej, bo koszmarnie się czuję Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-01-21 o 21:50 |
||
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie było mnie 2 dni bo pojechaliśmy do Babć i Dziadków ![]() no ja, ja i polecami tak jak mówi ta dziewczyna, lepiej potrzymac w lodówce z dzień przed zjedzeniem Metka trzymam kciuki ![]() Miłego weekendu
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
nic no. mi też jeszcze nie przeszło to przeziębionko. więc będziemy sobie chorować razem. z tą różnicą, że on na lekach, ja na witaminie
![]() dobranocek
|
|
|
|
#1961 |
|
Wtajemniczenie
|
mozliwe, ale po 21 dniach powinny Ci przejsc te objawy z nastepna @. ja tak przynajmniej mialam, kazdy organizm jest inny...
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
wstałam z TŻ i z bólem brzucha wczoraj wieczorem brat zapowiedział swój przyjazd dzisiaj więc pewnie znowu nic nie zdążę się nauczyć po południu, z resztą musimy wpaść do dziadków TŻ z wizytą, a w niedzielę do moich. No nic zmykam na zajęcia bezaczek kuruj się mmmmmm muszę zrobić kiedyś to ciasto Woda a Ty jakie masz plany na pobyt w kraju? |
|
|
|
#1963 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ostatnią przerwę miałam od listopada 2009 do sierpnia 2010, potem znów musiałam wrócić nie miałam nigdy takich faz, a dziś jest 5 dzień jak boli mnie dołem brzuch i jajniki i w ogóle dziwnie się czuję![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Certi łączę się z Tobą w bólu z powodu kompletnego braku chęci do nauki Zabieram się zaraz za sprzątanie. Dziś wieczór spędzam sama bo tż ma jakąś imprezę na uczelni chłop się będzie bawił a baba siedziała w domu![]() miłej soboty |
||||
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeej kochane moje
![]() I'm back ale się za Wami stęskniłam przez te kilka dni już szybciutko nadrabiam
|
|
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Posiedze troche w domu, troche rodzinki poodwiedzam, dzis ide na impreze, chce sie jeszcze do warszawy na zakupy jakies wybrac. Zazwyczaj jak jest snieg to jezdzimy z moim tata do Klody (to kolo Kazimierza jest) na narty, ale tata mial niecale 2 tygodnie temu operacje, wiec musi odpoczywac. |
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
no to jadę
sorki że bez cytowania, ale mój komp strasznie się zacina i zajęłoby mi to z pół dnia ![]() moniczko, ja też wczoraj miałam badania krew mi pobierali na kilka badań i siusku musiałam oddać. A jak sie czujesz tak ogólnie? ![]() bezaczku, Klarowa na zajęciach troche przynudza to fakt, ale na seminarium mi sie u niej podobało pisałam co chce i kiedy chce i jak chce takze praca w pełni była moja a nie tak jak u innych promotorów połopw apracy wg ich pomysłu ![]() niezły sen z tymi strusiami miałas ![]() z atż'ta oby szybko wyzdrowiałmartoolko, ta karta z NFZ to jest ta z którą się do lekarza chodzi ![]() agulaaa, super że mdłości minęły a powiedz mi widac Ci już brzusio troszke? i myśleliście na dimionami? Bo my tak ![]() Guśko, buciki śliczne i wydają się być wygodne ![]() magolinko, to rzeczywiście objawy masz troche jak na fasolinke, ale nie nakręcaj się za bardzo żebyś się potem nie rozczarowała tak jak my kilka razy ja po odstawieniu tabletek w sumie nie miałam za bardzo objawów oprócz tego że jak miałam owulke to mnie jajniki bolały. Trzymam kciuki ![]() woda, moja teściowa też się nie interesuje ani nami ani swoim przyszłym wnukiem/wnuczką. Od Świąt wie że jestem w ciąży ani razu nie zadzwoniła spytać jak sie czuje ![]() Przed chwilką właśnie przeżyłam szok, bo 6 stycznia robiliśmy urodziny ale teściowej nie było bo miała grype. I powiedziała ze jak wyzdropwieje to przyjadą 3 tygodnie minęły i nic a tu telefon przed chwilą ze dzisiaj nas odwiedzą w szoku jestem totalnym, ciekawe ile u nas posiedzą, pewnie godzine maksymalnie metko, trzymam kciuki najmocniej jak umiem i fasolinka też trzyma ![]() sjoanna, za mame koleżankimagolinko, cieszę się że się cieszysz ja tez się ciesze że wróciłam jakoś nie miałam nawet ostatmnio natchnienia żeby komp włączyć raz właczyłam ale zanim doszłam do Naszego watku to musiałam coś zrobić i kupa. A tak ogólnie to teraz strasznie dużo śpie ![]() myślałam że zrobie sobie luźny dzień, ale skoro teściowa przyjedzie to musze jednak poogarniać mieszkanko dokładniej niż planowałam i może jakies ciacho zrobić? Albo nie będe się wysilać i pójde kupić :P o! mama mi wczoraj dała ciacha troche to już mam, troche dokupie i będzie gitara
|
|
|
|
#1968 |
|
Konto usunięte
|
Diękuję za podpowiedzi, w końcu zrobiliśmy tak: whisky dla niego bo lubi każdą i dla niej herbata grzane wino w puszcze i kawa zmielona pina colada bo mają express i lubią - ładnie mi Pani w herbaciarni zapakowała i pięknie wyglądai pachnie.... a sama sobie przy okazji kupiłam rozpuczajlną tiraminu i irish cream - wczoraj chyba z 5 filizanek wypiłam - jak ja kocham kawkę
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Będę szczera.... przeczytałam po łebkach i nie mam kompetnie sily żeby dokładnie nadrabiać...
Czujemy sie dobrze chociaż siedzenie w domu mnie dobija... Mdłości no chyba minęły bo czasem jeszcze cos sie pojawi za to z nowych rozrywek.... co chwile mi slabo, krwotoki z nosa, zasłabnięcia itd.... muszę sie wybrać na badania krwi, znowu mnie bedą 10 razy kuły bo ciężko znaleźć mi żyłę, a jak juz to albo strzeli przy wkuciu i wychodze z mega siniakami dobrze, ze się igieł wogóle nie boje![]() brzuchol mi rosnie strasznie, aż sie boje co będzie później! strzele jakąś fotkę później to wstawie Oswieciło mnie od rana..... musze odkopać swoje stare repetytoria i bede sobie szkolić języki a co mi tam i tak sie nudze
|
|
|
|
#1970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę coś zacząc robic dla zabicia czasu.... a do tego cos pozytecznego to sama przyjemnośc
|
|
|
|
#1972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oooo wizyta teściowej...no w końcu może się zapyta o Twoje samopoczucie .A oprócz tego że ciągle chce Ci się spać to ok??[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24537716]Diękuję za podpowiedzi, w końcu zrobiliśmy tak: whisky dla niego bo lubi każdą i dla niej herbata grzane wino w puszcze i kawa zmielona pina colada bo mają express i lubią - ładnie mi Pani w herbaciarni zapakowała i pięknie wyglądai pachnie.... a sama sobie przy okazji kupiłam rozpuczajlną tiraminu i irish cream - wczoraj chyba z 5 filizanek wypiłam - jak ja kocham kawkę [/QUOTE]Fajny prezent Cytat:
.Ucz się ucz dzidziuś będzie zawczasu wyedukowany
|
||
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzieki za kciuki ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24521795]Metka trzymamy kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród . Będzie TŻ z Tobą? Tak ostatnio ogladaliśmy program o porodzie i TŻ był w szoku, że to tak wygląda.[/QUOTE] taki jest plan chociaz on jest cienki bolek juz na widok krwi wymieka wiec mysle ze jak juz sie wgramole na lozko (czyli bedzie final) to jednak wyjdzie, ale to zobaczymybezaczek7 zdrowiej, Cytat:
po mnie bylo widac (cos) dopiero jakos pod koniec 6 miesiaca,nauka jezykow w ciazy to bardzo dobra rzecz
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziś zainstalowałam router i klikam do Was z lapka siedząc sobie na kanapie obok mojego TŻcika No to zabieram się za nadrabianie
|
|
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dziś czuję tak sobie, dalej jestem rozbita, nie mam sily na nic, ale gardło przynajmniej mniej boli ... A tyle roboty w domu, ze szok .. zlew zmienialiśmy dzisiaj, bałagan na cały dom, bo pół kuchni trzeba było wynieść, stary zlew stoi w wannie, bo Tz go nie wyniósł jeszcze (pojechał do kolegi robić coś przy aucie), masakra ... Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24537716]Diękuję za podpowiedzi, w końcu zrobiliśmy tak: whisky dla niego bo lubi każdą i dla niej herbata grzane wino w puszcze i kawa zmielona pina colada bo mają express i lubią - ładnie mi Pani w herbaciarni zapakowała i pięknie wyglądai pachnie.... a sama sobie przy okazji kupiłam rozpuczajlną tiraminu i irish cream - wczoraj chyba z 5 filizanek wypiłam - jak ja kocham kawkę [/QUOTE]Super prezent ![]() A kawki to bym się też napiła ![]() Idę ogarniać dalej ... ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1976 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24487862] ładne czy nie? http://www.eobuwie.com.pl/product-po...7201-671F.html[/QUOTE] bardzo ładne Cytat:
![]() Cytat:
I nagrodę jakąś, którą sobie przyznasz po nauczeniu się wszystkiego ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Zrobiłam sobie przerwę w nadrabianiu i poszłam z TŻtem na spacer. A teraz nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Ciebie boli głowa, black plecy, magolinę głowa i brzuch, a mnie ![]() To ja też trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też A baba pobrała mi krew tak nieudolnie, że do dziś jak naduszę to miejsce to mnie boli, a badania miałam we wrześniu
|
|||||||
|
|
|
#1977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kuruj się szybko
My wczoraj byliśmy u moich, a TŻ dziś sam odwiedził swoją babcię. Moi się bardzo ucieszyli z tych kalendarzy ze zdjęciem. Do tego dokupiliśmy ślicznie udekorowane hiacynty Cytat:
Cytat:
z tego TŻta Aaa... bo ja lekarzy unikam jak ognia, dlatego nie wiem [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;24537716]Diękuję za podpowiedzi, w końcu zrobiliśmy tak: whisky dla niego bo lubi każdą i dla niej herbata grzane wino w puszcze i kawa zmielona pina colada bo mają express i lubią - ładnie mi Pani w herbaciarni zapakowała i pięknie wyglądai pachnie.... a sama sobie przy okazji kupiłam rozpuczajlną tiraminu i irish cream - wczoraj chyba z 5 filizanek wypiłam - jak ja kocham kawkę [/QUOTE]Fajnie to wymyśliłaś Cytat:
to się za pierwszym razem uda ![]() |
|||
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka, dziękuję
Juz dzisiaj mi troszkę lepiej, wzięłam wczoraj procha i dziś gardło już nie boli, tylko taka trochę osłabiona jestem ... Teraz wzięłam jeszcze tabletkę na głowę, bo mnie coraz bardziej bolała, a idziemy do znajomych zaraz ... Może będzie ok |
|
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tu tak pusto??
![]() Odwiozłam przed chwilą mężusia na balangę a sama będę się nudzić ![]() No nic idę coś obejrzeć na laptoku albo w tv ale tam pewnie nic ciekawego nie ma walnęłabym sobie jakiegoś drinka albo winkoP.S jajniki nadal bolą ![]() agawoo udanego wieczorku agula no nie dobrze że Ci ta krew z nosa leci.... Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-01-22 o 20:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

, potem po czwartej pobudka, bo wstawał do pracy. zmierzył temp przed piątą i miał 39
no to trochę snu od 5:30 do 8 i jechaliśmy do lekarza. zapalenie oskrzeli i antybiotyk
i są z tobą myślami 

co to ma być!

nie miałam nigdy takich faz, a dziś jest 5 dzień jak boli mnie dołem brzuch i jajniki i w ogóle dziwnie się czuję
ja po odstawieniu tabletek w sumie nie miałam za bardzo objawów oprócz tego że jak miałam owulke to mnie jajniki bolały. Trzymam kciuki 

Zakończone: 2