Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 11:35   #4201
trzyrazyi
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
hm, ja mam zwykle wysoki puls. Przed ciążą 90-100, a teraz to czasami 110. Może powinnam zgłosić lekażowi
Zawsze przed wizytą położna mierzy ciśnienie takim zwykłym pompowanym i zawsze mam 110/70, albo 120 /70...wydaje mi się to wręcz niemożliwe, bo biorę cordafen, który obniża ciśnienie i się słabo po nim czuje i w domu mam 90/60 a u nich 110/70
Dziewczyny, czy takim zwykłym ciśnieniomierzem sprawdza się też puls? Bo mi nigdy o pulsie nic nie mówią.
Ja u siebie w pracy czesto sprawdzam cisnienie,teraz juz nie bo nie pracuje> i na tym co mierze ludzia cisnienie zawsze sie pokazuje puls....
trzyrazyi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:38   #4202
olsza30
Raczkowanie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
olsza szkło akrylowe to nic inego jak plexi
pracuje w branzy reklamowej wiec co nieco o nim wiem
1. potwornie sie rysuje nawet po przejechaniu sciereczką zostają rysy
2. bardzo sie elektryzuje - bardzo łapie kurz na bezbarwnym to szczególnie widac
3. szybko matowieje
4. jest bardzo kruche jak uderzysz nim o rant na przykład to strzela cała płyta

nie widac tu na zdjęciu w jaki sposob jest złapane plexi do wydruku i pleców
jak dla mnie lepiej klupic antyramę ze szkłem tylko tu widac te zaczepki pomiedzy plecami a szkłem

jak by ci wytłumaczyc jak bys nie wiedziała co to jest plexi.....

o jak korzystałas kiedys z solarium to te bezbarwne płyty na ktorych lezysz w łóżku to własnie wykonane sa z plexi
czyli to takie w sumie szkło plastikowe jest a nie normalne, no właśnie trochę sie boje tak w ciemno to zamawiać, dzięki za poradę, to może poradzisz jak najlepiej jest zrobic sobie takie zdjęcie ślubne w większym plakatowym formacie? w Rossmanie można tez normalny plakat wywołać i może tak jak mówisz antyrama ze szkłem- tylko kompletnie nie wiem gdzie można taką antyramę zamówić- w jakiego rodzaju sklepach??? i jeszcze jest jeden minus takiej antyramy - ona ma takie widoczne srebrne zaczepki i chyba kiepsko to wygląda...

a jak myślisz taki plakat za szkłem akrylowym to jest cięzki czy lekki? chyba prawdziwe szkło cięższe nie?

a z tej strony wybrałabyś coś? na płótnie raczej odpada, a to na tej płycie AluDibond ? co myślisz?
http://www.fotouslugi.pl/fotoplakaty-i-fotoobrazy.html
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:38   #4203
Montii
Zakorzenienie

wanilko no prawie ;-) tyłek też urósł

izabela w sumie dokładnie tutaj jak na zdjeciu w załączniku..tam mnie boli dosc mocno czasem ból promieniuje az do nogi, pachwin, wtedy nie moge podniesc nogi a wyjscie z samochodu to wyczyn.... w centrach handlowych idę do wc dla inwalidów bo tam jest ta podpórka zeby wstac ;-p bez niej mi ciezko...

chyba zalcznik nie chce sie zalaczyc;/
link bez spacji

http://im gx.d oz.pl/image/zdrowie/228

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:42   #4204
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
łi tam idzie sie przyzwyczaic

maz sie smieje ze sie przyzwyczajam do nocnego wstawania

jejku a ja mam dziś lenia nic się nie chce ... słoneczko ładnie świeci -ale zimno na dworze, niby zapowiadali opady śniegu. zobaczymy

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:45   #4205
Mirabilka
Zakorzenienie

ale miałam sen ( sprawiedliwy byłby) :

śniło mi się, że urodziłam tzn spałam i jak się obudziłam to poczułam, że małego nie ma w brzuchu, a ja leże na boku w szpitalu na wielkim łóżku a mąż leży obok mnie - więc się pytam urodziłam? a on, że tak bo przy porodzie nic nie boli - a ja patrze a on leży na wznak a położna mu jego "ego" polewa spirytusem i szyje wzdłuż bo pękł heheheh i miał taki szew tam poporodowy i mówi, że go teraz szczypie i boli . Ale samego opisy jak mu się to stało to nie pamiętam Byłoby sprawiedliwie - no ale to sen....

Zaczynam coraz częściej myśleć o porodzie i bólu poporodowym...

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:46   #4206
Montii
Zakorzenienie

mi tez nic sie nie chce ;/

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 11:47   #4207
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
izabela w sumie dokładnie tutaj jak na zdjeciu w załączniku..tam mnie boli dosc mocno czasem ból promieniuje az do nogi, pachwin, wtedy nie moge podniesc nogi a wyjscie z samochodu to wyczyn.... w centrach handlowych idę do wc dla inwalidów bo tam jest ta podpórka zeby wstac ;-p bez niej mi ciezko...

chyba zalcznik nie chce sie zalaczyc;/
link bez spacji

http://im gx.d oz.pl/image/zdrowie/228

ojj biedaczku to masz ciężko,

mnie od kilu dni boli tyłek, na początek myślałam, że to kręgosłup,
ale to jest bardzoo nisko,
a teraz oprócz tyłka zaczęłam ten ból odczuwać w kroku,

ale to nie taki mocny ból jak piszesz,

najgorzej jest jak się np. położę i po pewnym czasie muszę zmienić pozycję albo wstać
Stary 2011-01-22, 11:51   #4208
Montii
Zakorzenienie

u mnie zaczęło się od delikatnych bóli, a później coraz mocniejsze.
teraz znowu mniej, mam nadzieję,że już przejdą całkiem
ale wystarczy ,że wstawię pranie, posprzątam, umyje naczynia i już się zwijam z bólu, muszę leżeć

ale to już końcówka na szczęście, czytałam,że niektóre mają takie rozchodzenie się spojenia już od 15 tygodnia, zwariowałabym.

gina mam dopiero 2 lutego, ale jestem dobrej myśli
i ciekawa jestem ile ten klocek waży

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 11:54   #4209
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez olsza30 Pokaż wiadomość
czyli to takie w sumie szkło plastikowe jest a nie normalne, no właśnie trochę sie boje tak w ciemno to zamawiać, dzięki za poradę, to może poradzisz jak najlepiej jest zrobic sobie takie zdjęcie ślubne w większym plakatowym formacie? w Rossmanie można tez normalny plakat wywołać i może tak jak mówisz antyrama ze szkłem- tylko kompletnie nie wiem gdzie można taką antyramę zamówić- w jakiego rodzaju sklepach??? i jeszcze jest jeden minus takiej antyramy - ona ma takie widoczne srebrne zaczepki i chyba kiepsko to wygląda...

a jak myślisz taki plakat za szkłem akrylowym to jest cięzki czy lekki? chyba prawdziwe szkło cięższe nie?

a z tej strony wybrałabyś coś? na płótnie raczej odpada, a to na tej płycie AluDibond ? co myślisz?
http://www.fotouslugi.pl/fotoplakaty-i-fotoobrazy.html
olsza to tylko sie nazywa szkło a wcale nim nie jest to jest w całości plastik tylko gruby 5 lub 10-cio milimetrowy w zal. od wymiaru

antyrame mozesz kupić na przykład w sklepach z rzeczami biurowymi, hurtowniami biurowymi, na przykład w makro, realach, teskach tych duzych,

szkło jest cięzsze od plexi to pewne ale szkła nie dajesz takiego grubasnego

jesli pytasz co bym wybrała to ja z pewnością płótno bo mnei sie szalenie takie obrazy podobają alemusza byc bardzo dobrze wydrukowane a rossmanie mysle ze takiej jakosci nie uzyskasz
to trezba by było zleccic w dobrej drukarni

ja swoje chciałam slubne na płótnie drukowac ale ze wzgledu na koszta sie nei zdecydowalam, wywołalam zwykłe zdjecia i maz porobił ramki w stylu takim jak mamy pokój i zasisły 4 duze zdjecia na scianie

nawet mam gdzies foto tego zrobione

jesli chodzi o dibond to wcale bym sie nei zdecydowała bo to tak ak byc na twardą deske przykleiła wydrukowaną fotografię... zero efektu szkla połysku czy czegokolwiek

dibond to taki materiał warstwowy wartswa aluminium, warstwa tworzywa ZAWSZE CZARNA I ZAZWYCZAJ PASKUDNIE POSZARPANA i znow aluminium i myk polega na tym ze drukujesz zdjecie na papierze foto samoprzylepnym i naklejają na jedną warstwe dibondu
efekt jest taki ze jak popatrzysz z boku na całośc to WIDZISZ brzydki czarny bok
zdjecie dibondu ci wklejam w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dibond.jpg (29,2 KB, 5 załadowań)

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:54   #4210
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
u mnie zaczęło się od delikatnych bóli, a później coraz mocniejsze.
teraz znowu mniej, mam nadzieję,że już przejdą całkiem
ale wystarczy ,że wstawię pranie, posprzątam, umyje naczynia i już się zwijam z bólu, muszę leżeć

ale to już końcówka na szczęście, czytałam,że niektóre mają takie rozchodzenie się spojenia już od 15 tygodnia, zwariowałabym.

gina mam dopiero 2 lutego, ale jestem dobrej myśli
i ciekawa jestem ile ten klocek waży
Klocek pewnie troche wazy i uciska hihihih..masz jeszcze jakies egzaminy???????
Stary 2011-01-22, 11:54   #4211
zaba5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Ja u siebie w pracy czesto sprawdzam cisnienie,teraz juz nie bo nie pracuje> i na tym co mierze ludzia cisnienie zawsze sie pokazuje puls....
Myszki, wszystkie elektroniczne pokazują ciśnienie + puls, natomiast aparat o którym pisze Ahtaga jest aparatem "starego "typu. W nim nie ma ekraniku który wyświetla pomiary, tu masz słuchawki i słyszysz kiedy są uderzenia. Sama taki używam. W tym przypadku jesli chcesz tętno, to musisz wziąć albo inny aparat, lub "starą szkołą" zegarek z sekundnikiem i policzyć wyczuwając pod palcami uderzenia np na nadgarstku.
Sorki że pogrubione ale coś się zwiesiło i nie chce inaczej pisać

zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 11:57   #4212
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Klocek pewnie troche wazy i uciska hihihih..masz jeszcze jakies egzaminy???????
w środę i czwartek... dwa ustne, boję się bardzo , wolałabym pisemne
to są terminy zerowe, jak je zdam to mam już labę!!

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 12:01   #4213
zaba5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez deneb3 Pokaż wiadomość

no to uważaj tam na siebie, łożysko III stopień to już poważniejsza sprawa bo jest przygotowane do porodu, dużo odpoczywaj
aby się nie przemęczać i nie przyspieszać porodu
właśnie wiem ale na razie jeszcze nie panikuję , sama jestem wcześniakiem choć ważyłam więcej niż Antek teraz, a ja nie doczekałam 33 tc. Noo ale zobaczymy - musze tylko teraz przyspieszyć szykowanie i pakowanie torby do szpitala, bo jak na razie ciągle miałam na to czas więc jestem w polu
zaba5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:03   #4214
prunelle
Wtajemniczenie

niutka, to super, że malutka tak ładnie rośnie i że wszystko ok, na pewno Ci się pięknie ten poród w domu uda, a potem nam wszystko opiszesz i może następnym razem i ja się do porodu w domu przekonam bo tak na pierwszy raz jakoś się boję i będzie szpital

i dzięki za ten opis odejścia wód, jakoś spokojniejsza się czuję, jak wiem, jak to u innych przebiega

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

nie było mnie od dwóch dni i nie nadrobiłam tego co zdążyłyście napisać ale postaram się to zrobić. Przedwczoraj mój mąż okupował kompa a wczoraj był trochę zabiegany dzień. Właśnie wczoraj byliśmy na usg, na które już nie mogliśmy sie doczekać . Widoczność malucha średnia - zasłonił się nogami i ani rusz aby odsłonić buzię , usadowił się dupencją w dół (mąż sie śmieje że dba o mamusię bo wie że się boi porodu ) gdzie od dziś zaczynamy 33 tc. Aby było weselej był to dla mnie totalnym zaskoczeniem, bo mieś temu był juz ułożony główką w dół, więc byłam wyluzowana pod tym względem a tu . No cóż, wiadomość o ewentualnej cesarce przyjełam ale jak sie okazało to jeszcze nie wszystko. Niestety dojrzałość łozyska jest już znaczna czyli 3 stopień Grannuma i pan dr dość dobitnie powtarzał mi kilkakrotnie abym była teraz w kontakcie z prowadzącym. Młody waży ok 1800g - kolejny zaskok bo myślałam że już jest kloc (tak się czuję). Ciśnienie zaczyna mi skakać i sama nie wiem jak to się skończy. No nic zobaczymy co mi powie prowadzący za dwa tyg. na wizycie, wtedy zacznę się zamartwiać, na razie jeszcze staram się na luz wrzucić. Mam dziś gości ale postaram się co jakiś czas lukać co słychać . Życze miłego i spokojnego dzionka mam nadzieję że u Was wsio ok
a widzisz, czyli mój też się może jeszcze odwrócić, chociaż teraz główką w dół leży, mam nadzieję, że jednak tego nie zrobi, łobuziak!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:03   #4215
olsza30
Raczkowanie

Cytat:
olsza to tylko sie nazywa szkło a wcale nim nie jest to jest w całości plastik tylko gruby 5 lub 10-cio milimetrowy w zal. od wymiaru

antyrame mozesz kupić na przykład w sklepach z rzeczami biurowymi, hurtowniami biurowymi, na przykład w makro, realach, teskach tych duzych,

szkło jest cięzsze od plexi to pewne ale szkła nie dajesz takiego grubasnego

jesli pytasz co bym wybrała to ja z pewnością płótno bo mnei sie szalenie takie obrazy podobają alemusza byc bardzo dobrze wydrukowane a rossmanie mysle ze takiej jakosci nie uzyskasz
to trezba by było zleccic w dobrej drukarni

ja swoje chciałam slubne na płótnie drukowac ale ze wzgledu na koszta sie nei zdecydowalam, wywołalam zwykłe zdjecia i maz porobił ramki w stylu takim jak mamy pokój i zasisły 4 duze zdjecia na scianie

nawet mam gdzies foto tego zrobione

jesli chodzi o dibond to wcale bym sie nei zdecydowała bo to tak ak byc na twardą deske przykleiła wydrukowaną fotografię... zero efektu szkla połysku czy czegokolwiek

dibond to taki materiał warstwowy wartswa aluminium, warstwa tworzywa ZAWSZE CZARNA I ZAZWYCZAJ PASKUDNIE POSZARPANA i znow aluminium i myk polega na tym ze drukujesz zdjecie na papierze foto samoprzylepnym i naklejają na jedną warstwe dibondu
efekt jest taki ze jak popatrzysz z boku na całośc to WIDZISZ brzydki czarny bok
zdjecie dibondu ci wklejam w załączniku

oj bardzo Ci dziękuję, bardzo mi pomogłaś, jakiś badziew to jest w takim bądź razie i to wcale nie tani. w takim razie rezygnuję całkowicie z usług R i poszukam takiej ramki dużej 40X 60 i wywołam zdjęcie w takim rozmiarze - proste rozwiązania chyba są najlepsze
olsza30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:03   #4216
Montii
Zakorzenienie

ja jeszcze nie spakowałam

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 12:04   #4217
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

olsza ja mam wykonane przez męża takie ramy z naszymi fotografiami

maż się stylistyką dopasował do półek ktore mamy wykonane w ścianach z ramami takimi samymi

wklejam ci fotke tych półek one sa za mną

sorki ale nei mam lepszego zdjęcia

aaaa i przedstawiam wam mojego krzykacza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 986.jpg (62,2 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 988.jpg (56,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 989.jpg (48,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1058.jpg (49,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 043.jpg (48,7 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2011-01-22 o 12:07
Stary 2011-01-22, 12:16   #4218
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Witam i wklejam zdjęcie mojego wielkiego brzucha 32tyg5dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4112.jpg (101,1 KB, 42 załadowań)

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:16   #4219
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymam kciuki
u mnie wszystkie egz. to testy, ale rozłożone na dwa tygodnie, zamiast upchnąć wszystko w jednym, wrrr i nie ma zerówek

Cytat:

maż się stylistyką dopasował do półek ktore mamy wykonane w ścianach z ramami takimi samymi

bardzo fajnie te zdjęcia oprawione i te półki dobry pomysł

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:23   #4220
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ale mnie Natka kopie matko kochana...
po prawym boku normalnie albo łokiec albo kolano wywaliła bo az trójkąt widać

posprzatałam troche i juz nie moge normalnie chodzic

Stary 2011-01-22, 12:27   #4221
aja1
Zakorzenienie

Cześć ja to dopiero miałam noc
Poszłam spać o 24 bo oglądałam film, no i młoda zasnęła dopiero 23.30. O godzinie 4 obudził mnie Tż bo coś chciał zobaczyć w kompie i coś się stało, a z niego informatyk jak z koziej d...... trąba. Wstałam ogarnęłam kompa i dupa ze spania. Pojechał do pracy a ja do 7 siedziałam dopiero zasnęłam, o 11 obudziła mnie mama. I będę dziś miała zły dzień

Fajne macie brzuszki, jakoś mój taki duży i jak zwykle wysoko.
Ale zobaczymy co i jak we wtorek.

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:28   #4222
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
trzymam kciuki
u mnie wszystkie egz. to testy, ale rozłożone na dwa tygodnie, zamiast upchnąć wszystko w jednym, wrrr i nie ma zerówek

ja na szczęście mam wszystko za sobą, jakoś się udało i nam zrobili wcześniej... i zostały dwa najgorsze

aguś mały jest

[LEFT]
Stary 2011-01-22, 12:29   #4223
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

aja ja tez mam tak nisko bardzo
jak patrze na inne babeczki to az zadroszcze ze tak ładnie wysoko maja brzuchy a u mnei niby kuleczka ale bardzo nisko wisi

Stary 2011-01-22, 12:32   #4224
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Dzieki Monti mnie sie wydaje wielkichociaż na pewno jest mniejszy niż w pierwszej ciąży

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:38   #4225
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej

ja mam pytanie co do tego 39-40 tc jeśli do ginekologa chodzi się co kilka dni bo ktg i usg robić a moja ginekolog w gabinecie nie ma usg - i ktg chyba tym bardziej nie to co ja mam zrobic

.
chodzic do gin, jak uzna ze potrzebne usg i ktg to skieruje ( nie wiem gdzie robisz te badania)
a jak sie skończy 40 TC to mozna juz do szpitala nawet codziennie jeździć na ktg ale wystarczy tak co 3 dni, ja tak jeździłam i było ok.
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:42   #4226
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
ale miałam sen ( sprawiedliwy byłby) :

śniło mi się, że urodziłam tzn spałam i jak się obudziłam to poczułam, że małego nie ma w brzuchu, a ja leże na boku w szpitalu na wielkim łóżku a mąż leży obok mnie - więc się pytam urodziłam? a on, że tak bo przy porodzie nic nie boli - a ja patrze a on leży na wznak a położna mu jego "ego" polewa spirytusem i szyje wzdłuż bo pękł heheheh i miał taki szew tam poporodowy i mówi, że go teraz szczypie i boli . Ale samego opisy jak mu się to stało to nie pamiętam Byłoby sprawiedliwie - no ale to sen....
super sen ale by było sprawiedliwie

Cytat:

brzuszek śliczny a krzykacz uroczy

Cytat:
Napisane przez agus235 Pokaż wiadomość
Witam i wklejam zdjęcie mojego wielkiego brzucha 32tyg5dni
śliczny

no to i ja się zmobilizuję i wkleję swój brzuchol
to my w 28tc6d:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0660.jpg (62,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0661.jpg (67,4 KB, 46 załadowań)

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-01-22, 12:44   #4227
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
chodzic do gin, jak uzna ze potrzebne usg i ktg to skieruje ( nie wiem gdzie robisz te badania)
a jak sie skończy 40 TC to mozna juz do szpitala nawet codziennie jeździć na ktg ale wystarczy tak co 3 dni, ja tak jeździłam i było ok.
no usg robię u niej ale to się umawiam wcześniej i taki facet -ginekolog przyjeżdża ze swoim sprzętem usg i on robi .. a ktg ona nie mia więc nie wiem

ona też mi zapowiedziała bo to na nfz jest że tylko 3 usg będę miała i ostatnie będzie w lutym 22 ..

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-01-22, 12:52   #4228
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:

To bede trzymac kciuki

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:

Ale masz sliczny zielen na scianie pamietasz moze co to byl za odcien i jkaiej marki farba byla???albo twoj tz??????
Stary 2011-01-22, 12:53   #4229
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
super sen ale by było sprawiedliwie

brzuszek śliczny a krzykacz uroczy

śliczny

no to i ja się zmobilizuję i wkleję swój brzuchol
to my w 28tc6d:

oj brzuszek to wrześniowy jest teraz to ze 3 razy większy

Stary 2011-01-22, 12:56   #4230
trzyrazyi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zaba5 Pokaż wiadomość
właśnie wiem ale na razie jeszcze nie panikuję , sama jestem wcześniakiem choć ważyłam więcej niż Antek teraz, a ja nie doczekałam 33 tc. Noo ale zobaczymy - musze tylko teraz przyspieszyć szykowanie i pakowanie torby do szpitala, bo jak na razie ciągle miałam na to czas więc jestem w polu
Zupelnie jak ja...wczoraj na zakupach pokupowalismy reszte rzeczy ale i tak nie wszystko...a dopiero za jakies 2 tyg.przeprowadzka....chyb a jednak popiore za tydzien ciuchy bo jak zacziemy sie przeprowadzac to roznie moze byc a termin na 20marca....

Dzisiaj koncze 32tc i zaczynam 33....dziewczyny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości