WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!! - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-20, 17:30   #1831
didula
Raczkowanie

GG do didula
Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Czy w stradivariusie ruszyla juz II tura?
didula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 17:31   #1832
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zakoopoholiczka Pokaż wiadomość
Ja w New Looku znalazłam dwa kombinezony bez ramiączek w klasyczną panterkę i w czarno-szare cętki- każdy za 10 zł (śmiesznie niska cena) przecenione z ponad 100. I nawet jeszcze było sporo rozmiarów- przynajmniej we Wrocławiu. Były jeszcze pojedyncze sztuki kombinezoników w kolorze beżowym. Super leżą i mozna je nosić nawej jako spodnie haremki.
Ale one sa chyba dla wysokich dziewczyn Ja mam 164 i zeby mi nogawki nie majdaly, to musialabym chyba sobie go podciagnac pod szyje a krok wbilby mi sie w krocze Co prawda nie przymierzalam go, ale takie odnioslam wrazenie
A Ty go mierzylas? I ile masz wzrostu?
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 18:49   #1833
Ylaa
Rozeznanie

GG do Ylaa

Galeria Mokotów
A ja radzę zajrzeć do Camaeiu bo jest już trzecia tura,
co do Zary potwierdzam, są takie same ceny jak na strone, ale ciężko cokolwiek znaleźć
W RE bałagan w dziale damskim, wszystko przemieszane i ciężko cokolwiek znaleźć (ceny są takie jakie były)
W Housie - resztki
W Cubusie - bardzo mało rzeczy, jedynie jeansy rzuciły mi się w oczy (chyba ok 59 zł)
W Stradim -70% i powoli ceny zaczynaja przypominać "wyprzedażowe"
W Tally Weijl może ciut taniej.
W Pimkie można w końcu coś znaleźć w normalnych cenach, ale i tak jest jak dla mnie drogo.
A co do New Looka to jest dużo przecen. Np. spódnice za 20 zł, jednak najmniejszy rozmiar to 36 (i była tylko jedna spódniczka w tym rozmiarze. 34 brak, reszta jest. Sukienki maxi i kobminezony chyba po 30 zł. itp.
W Croppie mozna coś wynaleźć, ale w porównaniu do innych to jest bieda.
Ylaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 19:29   #1834
kasiunia82
Raczkowanie

czy w Cubusie jest juz -70%???
kasiunia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-20, 19:45   #1835
Ilona321
Raczkowanie

dziewczyny, a czy 3 tura to już jest ostatnia, jeśli chodzi np o zarę, czy camaeliu?
Ilona321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 10:26   #1836
Zakoopoholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Ale one sa chyba dla wysokich dziewczyn Ja mam 164 i zeby mi nogawki nie majdaly, to musialabym chyba sobie go podciagnac pod szyje a krok wbilby mi sie w krocze Co prawda nie przymierzalam go, ale takie odnioslam wrazenie
A Ty go mierzylas? I ile masz wzrostu?
Ja mam 162 wzrostu. Też mi się tak wydawało, że nie będą pasować. Ale przymierzyłam i tak mi się spodobały, że te dwa centkowane mam już w domu. Moim zdaniem całkiem fajnie leżą (bez podciągania pod szyję ). No i ta cena...

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Ylaa Pokaż wiadomość
Galeria Mokotów
co do Zary potwierdzam, są takie same ceny jak na strone, ale ciężko cokolwiek znaleźć
W RE bałagan w dziale damskim, wszystko przemieszane i ciężko cokolwiek znaleźć (ceny są takie jakie były)
W Housie - resztki
W Cubusie - bardzo mało rzeczy, jedynie jeansy rzuciły mi się w oczy (chyba ok 59 zł)
W Pimkie można w końcu coś znaleźć w normalnych cenach, ale i tak jest jak dla mnie drogo.
A co do New Looka to jest dużo przecen. Np. spódnice za 20 zł, jednak najmniejszy rozmiar to 36 (i była tylko jedna spódniczka w tym rozmiarze. 34 brak, reszta jest. Sukienki maxi i kobminezony chyba po 30 zł. itp.
A tylko w warszawskim Camaieu jest ta III tura? Bo we Wrocławiu raczej nie zauważyłam...
Zakoopoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 10:47   #1837
starlit
catch me if I fall.

jak z cenami rurek jeansowych w bershce?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 11:27   #1838
aaabbbcccdddeeefffggg
Raczkowanie

Mam ogromną prośbę do dziewczyn z Krakowa...
Czy możecie mi doradzić, gdzie znajdę jeszcze jakieś ładne skórzane oficerki w rozmiarze 38...? Przeszłam już Galerię Krakowską, Galerię Kazimierz, całą Karmelicką i Floriańską... ceny zaczynają się od 300-400zł i do tego zostały pojedyncze rozmiary (zwykle 36 i 40)... Nie kupowałam butów wcześniej licząc na wyprzedaże... W poprzednich latach udawało mi się upolować skórzane butki w cenie 100-200 i to np w Kazarze, Daniji... Tegoroczne wyprzedaże to jakaś tragedia- ciuchy przecenione niewiele, a buty- lepiej nie mówić...
aaabbbcccdddeeefffggg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 11:38   #1839
malunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaabbbcccdddeeefffggg Pokaż wiadomość
Czy możecie mi doradzić, gdzie znajdę jeszcze jakieś ładne skórzane oficerki w rozmiarze 38...? Przeszłam już Galerię Krakowską, Galerię Kazimierz, całą Karmelicką i Floriańską... ceny zaczynają się od 300-400zł i do tego zostały pojedyncze rozmiary (zwykle 36 i 40)... Nie kupowałam butów wcześniej licząc na wyprzedaże... W poprzednich latach udawało mi się upolować skórzane butki w cenie 100-200 i to np w Kazarze, Daniji... Tegoroczne wyprzedaże to jakaś tragedia- ciuchy przecenione niewiele, a buty- lepiej nie mówić...
niestety ale wydaje mi się, że teraz już ciężko będzie znaleźć buciki w jakimś chodliwym rozmiarze.... sama jakoś trzy tyg temu szukałam i już wtedy miałam problem ale udało się... a ceny rzeczywiście porażka... 10-20% rabatu głównie, choć w Kazarze widziałam część bucików o 50% przecenioną ale to raczej botki a oficereik nie... a nie myślałaś nad CCC czy deichmanem? tam też mają skórzane modele i ceny są na pewno niższe nisz w innych typowo skórzano-obówniczo sklepach
Stary 2011-01-21, 11:57   #1840
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
A próbowałaś w Venezi? Mają sklepy w Krakowskiej, Kazimierzu, Bonarce, Zakopiance i chyba M1. Ja mam od nich 3 pary butów w tym 2 pary kozaków i jestem bardzo zadowolona. Są bardzo wygodne i bardzo fajną mają skórkę. Kupowałam na wyprzedażach więc cena też była w porządku.
Poza tym lubię buty w Ryłko, ale nie wiem jak tam u nich teraz z wyprzedażami.
Cellly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 13:17   #1841
aaabbbcccdddeeefffggg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malunia Pokaż wiadomość
niestety ale wydaje mi się, że teraz już ciężko będzie znaleźć buciki w jakimś chodliwym rozmiarze.... sama jakoś trzy tyg temu szukałam i już wtedy miałam problem ale udało się... a ceny rzeczywiście porażka... 10-20% rabatu głównie, choć w Kazarze widziałam część bucików o 50% przecenioną ale to raczej botki a oficereik nie... a nie myślałaś nad CCC czy deichmanem? tam też mają skórzane modele i ceny są na pewno niższe nisz w innych typowo skórzano-obówniczo sklepach
W kazarze znalazłam śliczne za chyba ok 400zł, ale już niestety tylko 36 zostało... Jeżeli chodzi o CCC, to mam do nich uraz- kiedyś kupowałam u nich buty i rozleciały się po ok miesiącu chodzenia- reklamacji oczywiście nie uznali ... A deichman zawsze kojarzył mi się z butami kiepskiej jakości- ale może faktycznie warto tam zajrzeć- dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez Cellly
A próbowałaś w Venezi? Mają sklepy w Krakowskiej, Kazimierzu, Bonarce, Zakopiance i chyba M1. Ja mam od nich 3 pary butów w tym 2 pary kozaków i jestem bardzo zadowolona. Są bardzo wygodne i bardzo fajną mają skórkę. Kupowałam na wyprzedażach więc cena też była w porządku.
Poza tym lubię buty w Ryłko, ale nie wiem jak tam u nich teraz z wyprzedażami.
Byłam zarówno w ryłko (na floriańskiej) jak i w Venezi (w galerii krakowskiej) i z butów które mi się spodobały niestety nie było już rozmiarów- pozostawało kilka par, które nie bardzo wpadły mi w oko, albo zamszowe (które ze względu na naszą zimę niestety odpadają)... aż się sprzedawca ze mnie śmiał, bo co podnosiłam jakiegoś buta, który mi się spodobał, to oczywiście nie było mojego numeru ...
Dziękuję bardzo za odpowiedź

Edytowane przez aaabbbcccdddeeefffggg
Czas edycji: 2011-01-21 o 13:19
aaabbbcccdddeeefffggg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 14:22   #1842
malunia
Raczkowanie

Cytat:
W kazarze znalazłam śliczne za chyba ok 400zł, ale już niestety tylko 36 zostało... Jeżeli chodzi o CCC, to mam do nich uraz- kiedyś kupowałam u nich buty i rozleciały się po ok miesiącu chodzenia- reklamacji oczywiście nie uznali ... A deichman zawsze kojarzył mi się z butami kiepskiej jakości- ale może faktycznie warto tam zajrzeć- dzięki za odpowiedź

Byłam zarówno w ryłko (na floriańskiej) jak i w Venezi (w galerii krakowskiej) i z butów które mi się spodobały niestety nie było już rozmiarów- pozostawało kilka par, które nie bardzo wpadły mi w oko, albo zamszowe (które ze względu na naszą zimę niestety odpadają)... aż się sprzedawca ze mnie śmiał, bo co podnosiłam jakiegoś buta, który mi się spodobał, to oczywiście nie było mojego numeru ...
Dziękuję bardzo za odpowiedź

ja też nie oglądałam za bardzo w ccc i deichmanie kozaków ale może te skórzane są lepszej jakości... bo z ekoskórki to porażka dla mnie... ja właśnie kupiłam sobie kozaczki w Venezii nie dawno ale z tymi fajniejszymi modelami teraz już chyba ciężko z rozmiarami jak ja ok 3 tyg temu kupywałam to tylko z dwóch par które mi wpadły w oko był rozmiar a zreszty albo 36 albo 40
Stary 2011-01-21, 14:57   #1843
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zakoopoholiczka Pokaż wiadomość
Ja mam 162 wzrostu. Też mi się tak wydawało, że nie będą pasować. Ale przymierzyłam i tak mi się spodobały, że te dwa centkowane mam już w domu. Moim zdaniem całkiem fajnie leżą (bez podciągania pod szyję ). No i ta cena...
Oj to powiem Ci, ze kusisz... Ja gdy zobaczylam ten kombinezon to pomyslalam o lecie Chyba sie nadaje, prawda? Moze pojade go przymierzyc skoro mowisz, ze jest na Ciebie dobry
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 16:25   #1844
abrakatabra
Zakorzenienie

Poszukuję w Reserved takiego swetra, niestety u mnie od dawna nie ma:
http://www.reserved.com/#/pl/collect...oduct/35/O3822

może któraś widziała u siebie taki? i w jakiej cenie
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 17:34   #1845
Inessia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Poszukuję w Reserved takiego swetra, niestety u mnie od dawna nie ma:
http://www.reserved.com/#/pl/collect...oduct/35/O3822

może któraś widziała u siebie taki? i w jakiej cenie
Podobny (też zamek troszke z boku, szary kolor, tylko inny golf/kołnierz) kupiłam jakiś czas temu na prezent w tesco (f&f) za 22 zł
Inessia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-21, 18:22   #1846
justi242
Przyczajenie

1. Witajcie wizazanki ;D nie wiecie może do kiedy trwa wyprzedaz w orsay i camaieu?

Edytowane przez justi242
Czas edycji: 2011-01-21 o 18:23
justi242 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 18:53   #1847
se_b_ek
Raczkowanie

Ruszyła 3 tura w Bershka, Pull&Bear ?
se_b_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 19:00   #1848
cherry-lady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ylaa Pokaż wiadomość
Galeria Mokotów
W Housie - resztki
Dzięki za informacje o NL. Miałam jeszcze nadzieję, że coś kupię, ale oni tam chyba nic nie dokładają na wyprzedażach, bo bardzo szybo zostają tylko duże rozmiary :/
A jak tam wyglądała sytuacja z butami?
cherry-lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 19:07   #1849
whoai
Zakorzenienie

GG do whoai

Dziewczyny prosze o pomoc.. moze podczas Waszych wyprzedażowych rundek po CH któraś natrafi na tę kurteczkę w Pull&Bear https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post24528628

zapraszam

A tak sobie fotografuję : klik
whoai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 21:01   #1850
SkinVision
Raczkowanie

Od 21.01.2011 w Soliver 20% rabatu na już przecenione rzeczy.
Dziewczyny jak z jakością butów w Aldo? Warto tam coś kupić?
SkinVision jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 21:13   #1851
boberek34
Raczkowanie

Zostały jakieś przecenione spodnie męskie w Lee?
boberek34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 21:21   #1852
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

czy we wranglerze sa przeceny na jakies fajne rurki?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-21, 21:57   #1853
Arrasando
Rozeznanie

do kiedy będą trwać przeceny w The Body Shop?
..`
Arrasando jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 01:33   #1854
Ylaa
Rozeznanie

GG do Ylaa

Cytat:
Napisane przez cherry-lady Pokaż wiadomość
Dzięki za informacje o NL. Miałam jeszcze nadzieję, że coś kupię, ale oni tam chyba nic nie dokładają na wyprzedażach, bo bardzo szybo zostają tylko duże rozmiary :/
A jak tam wyglądała sytuacja z butami?
Jeżeli chodzi o buty to można coś znaleźć. Sama kupiłam ładne pantofelki za 50 zł ok 2 tygodni temu, ale ciągle jest wybór. Ostatnio jak zajrzałam na dział z butami zdziwiłam się, że jeszcze można znaleźć rozmiar 38, więc chyba nie jest źle Tylko strasznie dziwną rozmiarówkę butów mają :-/
Ylaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 11:31   #1855
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez se_b_ek Pokaż wiadomość
Ruszyła 3 tura w Bershka, Pull&Bear ?
Chyba tak i tam naprawdę można się tanio obkupić. Wkleiłam moje wczorajsze zdobycze z Bershki na watku zakupowym.
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 11:37   #1856
_Baletnica_
Zadomowienie

Witam Was drogie dziewczyny. Wczoraj spędziłam cały dzień na wyprzedażach w Galerii Krakowkiej i to były najdziwniejsze wyprzedaże jakie pamiętam...:
-w drugiej połowie stycznia ciężko było znaleść rozmiary 36,38..a tu wczoraj w wielu sklepach pełna rozmiarówka
-zrobili z ludzi debili..kupiłam sobie oficerki w berskha(nie polecam,droga para juz na reklamacji)w listopadzie za 269zł..teraz wiszą na wyprzedaży z wielkim soganem special price za 259zł..śmiech! to samo z koszulami w Reserved i Zara,dużo rzeczy przerzuconych na nową kolekcje,ponieważ dalej dominują tonacje kwiatowe i brązy.

Co do moich zakupów:
-koszula z Bershka z 99zł na 49zł,błekitna z białymi mankietami...trafiła sie S..było jeszcze pare M..
-spódniczka z Bershka, brązowa z a'la sztruksu w modnym fasonie z 99zł na 29zl
-sukienka z Zara,czarna, ze skórzanymi wstawkami z 159zl na 39zł...byla jeszcze pełna rozmiarówka i dużo fasonów
-kamizelka z Zara futrzana,szara z doszywanymi karmelowymi rękawami z 289zł na 99zl
-marynarka Zara karmelowa z brązowymi łatami i stujką(piekna)z 299zł na 157zł
-3 naszyjniki ze Stradi za 19zł, poza tym nic mnie nie zafascnowało
-Pull&Bear-kompletnie nic(damskie jak i męskie)i na dodatek zamiast zwrotu pieniędzy za reklamowane buty karta podarunkowa..
-H&M-porażka

POdsumowując,uważam,że najlepsze przeceny były w Zara,można było jeszcze wybrać dużo rzeczy..upatrzyłam sobie jeszcze sweterek z kokarda za 59zł,z Zara rozpinany,ale brakło funduszy i czasu..

Męskie? Moj facet nosi M. kupił sobie tylko koszule w Zara z 129zł na 79zł...jeszcze gorsza porażka.
w razie pytan-piszcie. Wyzej wymienione sklepy przepatrzyłam bardzo dokładnie.
Stary 2011-01-22, 13:10   #1857
kaliloves
Raczkowanie

jak wyprzedaże w River Island? warte uwagi czy nie?
kaliloves jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 13:34   #1858
se_b_ek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Chyba tak i tam naprawdę można się tanio obkupić. Wkleiłam moje wczorajsze zdobycze z Bershki na watku zakupowym.
Możesz zapodać linka? Udzielam się tylko w tym temacie te forum jest za duże i nie wiem gdzie szukać

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
.
.
.

Męskie? Moj facet nosi M. kupił sobie tylko koszule w Zara z 129zł na 79zł...jeszcze gorsza porażka.
w razie pytan-piszcie. Wyzej wymienione sklepy przepatrzyłam bardzo dokładnie.
Mnie interesują grube swetry, ostatnio w Bershka były po 99zł a w Pull&Bear po 79 są teraz taniej ? Jeansy w Pull&Bear było dużo po 49-79 ale nie było mojego rozmiaru ;( a w Bershka po 99 przecenili bardziej? I jeszcze czy były jakieś buty wysokie (zimowe) w/w sklepach? DZIĘKI!
se_b_ek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 13:41   #1859
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

dziewczyny nie wiecie jak teraz sklep internetowy Top Secret obsluguje klienta nie ma takiego chaosu jak dawniej?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 15:49   #1860
aga_haski
Przyczajenie

Smile Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

cześć dziewczyny Mam pytanie.Czy w Galerii Krakowskiej znajde jeszcze ten kożuszek ze zdjęcia który tu teraz wsyłalam w załączniku?I mam jescze jedno pytanie czy ktoś wie ile on teraz kosztuje? na ile go przecenili?z góry dziekuje za inormacje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.2011-01-17.jpg (31,2 KB, 45 załadowań)
aga_haski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości