|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 21,43% |
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło |
37 | 66,07% |
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... |
7 | 12,50% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
![]() ![]() anula_81 no zakupy bez Zosi, bo na cały dzień to nie mamy gdzie wybyć tu, bo atrakcji to tu nie ma ![]() kupiłam Zosi pidżamkę w reserved w przecenie za 19zl ![]() sobie torebke w końcu i bluzkę taką cieńką do legginsów tu jest wszystko tańsze więc jak już przyjeżdżamy to staram się zaopatrzyć ![]() 24kasia86 dasz sobie radę sama bez babci tak jak my sobie radę dajemy ![]() ![]() co do pieniędzy to przeciez mozecie kupic łóżeczko używane, wózek też, wcale nie jest najważniejsze zeby dziecko miało wszystko nowe, ważne żebyście sie kochali i razem kochali dzidziusia co do zębów i dziąseł to mi się nic nie dzieje, nie zauważyłam żadnej różnicy ![]() Paulizia świetnie że z babcią coraz lepiej, silna kobieta z niej ![]() ![]() nie mów mi o Nextie bo ja tez uwielbiam ich ciuszki ale w Polsce nie ma ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DZIDZIUSIA ZDROWEGO I KOCHANEGO !!! ![]() Siasiek ale nie opuścisz nas ??? ![]() Dziewczonka ja bym radziła udać się jednak do lekarza, bo to normalne nie jest ![]() doczytałam ze jedziesz do szpitala, dobra decyzja ![]() mimbi śliczne zdjęcie buziuchny ![]() Grazin więzadła się naciągają i boli ![]() moniqac tantum rosa fajnie łągodzi świąd i pieczenie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moje malenstwo tez jest dzisiaj bardzo spokojne, glowka do gory! ![]() Cytat:
mam nadzieje ze dam jakos rade zreszta my tez lubimy siedziec w domku, a imprezy najlepsze sa w moich stronach, wiec mam nadzieje ze od czasu do czasu ktos nam przypilnyje bejbika ![]() ciesz sie ze nie masz problemu z zebami ![]() ![]() dziewczonka powodzenia!
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Wtajemniczenie
|
24Kasia dziekuje
![]() Andziotku babulenka silna istota... az jej zazdroszcze tej sily. Lece chyba do Polski w lutym. W poniedzialek ide do lekarza zapytac sie czy moge leciec ![]() Co do Nexta to tutaj tez nie nalezy do tanich... spioch kosztuje od 8 do 16 funtow czyli od okolo 36zl do 72 zl. Ja po zarejstrowaniu na ich stronie dostalam 300 funtow kredytu wiec jak zrobie zakupy bede ogla splacac sobie po jakiejs tam kwocie.
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Pauliziaaaaaaaaa wszystkiego naj naj, zdrowego i pieknego dzidziusia zycze
![]() ![]() mimbi ale duza juz ta Twoja dzidziulka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz jak mnie zlapal atak nerwicy, to zabrali mnie do szpitala bo mysleli ze mam cos z sercem albo z krazeniem. Zaczelo sie od tego, ze siedzialam sobie w fotelu, rozmawialam z kolezanka. Pozniej ona wyszla do innego pomieszczenia i po cos mnie wolala wiec chcialam wstac i do niej isc, ale nie moglam bo mialam zdretwiala noge- zero czucia, za chwile poczulam to samo na tulowiu, pozniej zaatakowalo reke a gdy doszlo do glowy to mialam problemy z mowieniem. Kolezanka szybko wezwala pogotowie, zabrali mnie, przebadali i .... nic nie znalezli. Pozniej kolejne ataki, zdarzaly sie po kilka razy dziennie, na pogotowiu bylam chyba ze trzy razy, w koncu stwierdzili, ze to nerwica. Dostalam leki, ale musialam odstawic bo szkodzily mi na tarczyce. Po jakims czasie ataki byly coraz rzadsze az w koncu ustapily. Do dzis nie wiem dlaczego dostawalam te ataki, bo nie mialam wtedy zadnych problemow. Teraz powtorka z rozrywki. Od jakich 3 miesiecy facet daje mi w kosc, znowu mam ataki, ale nie takie jak kiedys. Teraz mam kolatanie serca, czuje jak by mialo wyskoczyc na zewnatrz, do tego mimowolne skurcze miesni i nie potrafie nad tym zapanowac. Probuje sie uspokoic, mysle pozytywnie, ale to nie pomaga. Samo przechodzi po kilku minutach. O siebie sie nie boje, ale nie wiem czy to nie szkodzi mojemu dziecku, w koncu jezeli mam kolatanie serca to chyba wzrasta cisnienie. Boje sie tez tych mimowolnych skurczy miesni bo co jesli dostane skurczy macicy? Po kazdym takim ataku panicznie boje sie o dziecko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No nie wiem ![]() Ale uwierz, że nie ma dnia kiedy nie wchodzę poczytać. Paulizia Najlepszego Ci życzę, samych radosnych chwil ![]() Kasia szkoda, że tak daleko mieszkasz bo mam łóżeczko w piwnicy (stare bo stare ale jest). Twój Tż mógłby odmalować i byłoby gites.
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-01-22 o 13:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3849 |
Zadomowienie
|
Siaśku - a bierzesz go stale? ja kupiłam, wziełam 3 tabletki (tylko na noc), potem mi się zapomniało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie napisałam, że o płyn mi chodziło http://www.i-apteka.pl/product-pol-1...lyn-250ml.html Jest normalnie emulsja do stosowania na co dzień zamiast mydełka.
C & N I know we have our problems13 01 2007 i 10 05 2011 But we're not the only ones It's not about you, it's not about me It's not about anger It's more about the loneliness we feel Edytowane przez Siasiek Czas edycji: 2011-01-22 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Wtajemniczenie
|
siasiek a tobie sie nie przyda?musialabym pogadac z Tż, jeszcze zalezy gdzie mieszkasz? lozeczko duzo nie kosztuje, tyle ze chwilowo nie mamy kasy, ale to sie za miesiac zmieni
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3853 | |
Wtajemniczenie
|
musze uciekac dziwczyny
![]() siasiek jak cos to ci dam znac ![]() milego dnia ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() caluski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3854 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() TZ moj nos uwielbia i po wyjsciu z USG stwierdzil tylko "No tak, jak bedzie miala ten nos po Tobie, to bez broni sie nie obejdzie" ![]() ![]() Cytat:
![]() Duzo zdrowka, radosci i sloneczka dla Paulizii z okazji urodzin!!! ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeny dziewczyny, nie wiedziałam, że te nerwice to taka powszechna rzecz ![]() w sumie to życie coraz bardziej stresujące jest więc co się dziwić dbajcie o siebie dziewczynki i Wasze dzidzie żeby one nie odczuwały niepokojów ![]() idziemy teraz do drugiej babci i do cioci (która cudnie wymęcza Zosię ![]() jak mi się uda to zajrzę jeszcze wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3856 |
Zakorzenienie
|
Kasia jak dobrze poszukasz to za 90zl nowe lozeczko znajdziesz. Kolezanka takie kupila, bo tez na nadmiar kasy nie narzekala. Lozeczko ladne i solidne, do tego kupila materacyk za okolo 20zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
(chyba ze przeoczylam ze juz bylas..) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Zakorzenienie
|
mimbi zrobię dziś zdjęcie, tylko trochę odpocznę, bo sprzątałam od rana - robię jutro urodzinowy obiad dla rodziny
![]() Śliczna córa ![]() Paulizia Wszystkiego najlepszego i zdrowej dzidzi! ![]() Grazin to pewnie te wiązadła, czy jak to się nazywa... Podobno to normalne, mnie też czasem tak boli. andziot w zasadzie zawsze mogę go wysłać na wakacje do mamy i siostry ![]() Mam posprzątane, teraz jeszcze zakupy przede mną ![]() a jutro gotowanie dla, hmm, chyba 11 osób ![]() A do tego jestem mega niewyspana, bo spałam z siostrą w pokoju i nie dość, że zasnęłam koło 4, to jeszcze u niej jest duszno, bo lubi grzać pokój, a obudziłam się o 7 z tego stresu. Dzidzia nie kopie... Może się obraziła na mamę za cały ten stres?
![]() |
#3859 | |||||
Rozeznanie
|
Witajcie Kochane!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3860 | |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ale ja śpię jak dziecko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, teraz nas śmieszą figle dzieci w brzuszkach a ciekawa jestem co będzie za 2 miesiące hihiihih |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() ![]() ![]() ![]() powiem wam, że bąbelki w brzuchu pojawiają się już częściej i nie mam wątpliwości, że to dzidiza ![]() tyle radości mi to sprawia, że mogę pod sufit skakać ![]() Andziot Jeśli chodzi o moje wyniki to wczoraj odebrałam wynik posiewu i wyszedł JAŁOWY ![]() ![]() ![]() i wszystko było by pieknie cudnie gdyby nie.... moja wczorajsza gigantyczna kłótnia z Tz ![]() matallewar ja nie wiem kochana co tym naszym teżtą sie ostatnio stało, ale zasługują na ... ![]() na szczęście pogodziliśmy się dzisiaj...zobaczymy na jak długo... wiem, że o wczorajszej awanturze nic do niego nie dotarło i się nic nie zmieni...ale wydaję mi się, ze już nie warto się ścierać jak to i tak jak grochem o ścianę... spokój i dzidzia są ważniejsze... Paulizia Wszystkiego najlepszego kochana ![]() ![]() widzę, że mamy bardzo dużo tutaj dziewczyn styczniowych ![]() ja też jestem ze stycznia....13 ![]() mimbi fotka mnie rozczuliła....ja za tydzień niecały dzidzę moja zobaczę ![]() ![]() ![]() Dziewczonka całym serduchem jestem z tobą..wszystko będzie dobrze...najważniejsze, że do lekarza się wybrałaś ![]() moria ja ciebie kobieto podziwiam... naprawdę.... jesteś anioł nie człowiek ![]() przepraszam, że nie odpisałam wszystkim,którym bym chciała...ale przy tylu stronach idzie się pogubić... ![]()
#3862 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam Mamunie !!
Ogarnąć sie od rana nie moglam by do Was zajrzec. Mialam dzien dobroci dla domu i sprzatałam a potem urządziłam sobie "domowe SPA" i relaksowałam sie chwilunie różnymi mazidłami i w ogole oporządzeniem siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja sie dzis z moim mezem rano pozarłam własnie za egoizm !! wstałam rano, zrobiłam śniadanko (znów twarożek, pomidorki z cebula, ogórek, wedlinka, zółty serek, posmarowałam mu bułki masełkiem) a on jedynie miał zrobic herbate. Oczywiscie zrobił ja tylko dla siebie !!!!! Nawet mnie nie spytał co sie napije ![]() Powiedział mi "skad mogłem wiedziec, trzeby mi było powiedziec".. jak zwykle faceci... sami na nic nie wpadna !Wrrrrrrrrrrrrr Cytat:
![]() ![]() ![]() Hahah wazonem w łeb ![]() Depresja czy tez nerwica.. chyba i to i to wiaże sie z nazymi głowami i ogólnie naszym psyche.. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tez własnie troche obiad szykowałam. Małż wymyslił udka z kurczaka zapiekane z jałbkami i frytki własnej roboty ![]() Własnie zamarynowałam udka i czekam az moj szanowny małzonek wróci z udzielania sie społecznie...... w OSP !! Wpakował sie w funkcje v-ce prezesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczonko trzymamy kciuki za Ciebie i dzidziusia !!!!!!!!!!!!! Koniecznie jak wrócisz napisz do nas !! ![]() Grazin, Ty kujonie !!!!!!!!!!!!!!!!! hihi żartuje oczywiscie ![]() Gratuluje wyniku !! antropia no wynik 1 klasa !!! ja odnosnie mojego TŻ mam czasem tez takie same odczucia ![]() ![]() Paulizia 100 LAT w dniu Twojego Świeta !!
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-01-22 o 14:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczonka trzymja się dzielnie kochana ![]() Mimbi ale twarzunia fajniusia!! Cudnie takie zdjątka się ogląda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Po wczorajszej akcji i strachu jaki napędziłam (synuś mnie w pachwinę pierwszy raz mocno kopnął, a ja cały świat na nogi postawiałam, że coś nie tak, że dzidziuś nisko, za nisko się ułożył..).. dochodzę do wniosku, że mój TŻ ma niezłe urwanie głowy ze mną hehe ![]() Poczytałam, napisałam.. i uciekam sernik upiec ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-01-22 o 14:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zakorzenienie
|
antropia
![]() ddaaiissyy ja mojemu niemal codziennie mówię, że jest egoista :P ale sam się o to prosi swoim zachowaniem. Dobrze, że chociaż tą herbatę nauczyłam go robić też mi :/ Lolka1212 dzidzia, dzidzia, dzidzia, dzidzia ![]() ![]() ![]() zawsze lubiłam dzieci, ale nigdy nie sądziłam, że spodziewanie się własnego, szukanie ubranek i wszystkiego, co będzie potrzebować, nie mówiąc już nawet o podglądaniu na usg i kopaniu, to TAKA FRAJDA ![]() Ogarniam listę zakupów i chyba jadę... Chociaż jak pomyślę, ile ludzi będzie w ch, to ![]()
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-22 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Wtajemniczenie
|
ddaaiissyy, matallewar u mnie miedzy innymi poszło wczoraj o to, że egoista z niego nieziemski
![]() ![]() i ja tez muszę na zakupy dzisiaj:/ ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Lolka1212 ja dopiero teraz doczytałam, że serniczek będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- moja dzidzia odsypia chyba nockę, bo cisza w brzuszku ![]()
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-01-22 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucam Wam jeszcze ten kocyk, co go wczoraj kupiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3867 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 |
Rozeznanie
|
A mój Tż właśnie śpi, więc ja bezkarnie mogę przed kompem siedzieć
![]() matallewar śliczny kocyk! Ja mam już 2 kocyki (jeden żółciutki-kupiony jak jeszcze nie znałam płci dzidziusia) a drugi troszkę grubszy niebiesko-biały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wypoczywam ale tez i spaceruje, by troche swiezego gorskiego powietrza poldlapac Cytat:
ja ogolnie jestem ciekawa, czy bede musial;a miec powtarzana glukoze z 75 g bo mialam 50 ![]() Cytat:
ja tez chwilami jestem talk rozdrazniona, ze moglabym wszystkich poroznosic, meluiski duzo pij ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja to dzwoni, jak cos upoluje ostatnio fdzwoila, ze ma 2 body do mnie tsakie slodkie rozowiutkie mysalalam, ze sie rozpusci przez ten telefon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
musialas sie troszku ponadwerezac wez letnia kapiel, polez sobie, bedzie dobrze a ja kochane dzisiaj nbylam w krynicy na jaworzynie, gondola wjezdezalismy, ale tak zimno i tak wialo, do tego by;lismy z dwojka dzieci, ze za dlugo to sie tam wytrzymac nie dalo wiec zjechalismy na dol nakupilam swiezych sokow z malin i zurawinocyh i bede pic na wzmocnienie ogolnie czuje sie dobrze, ale teraz jak p[olazilam, to mi sie ponapinal brzuch, mala zaczela strasznie kopac, do tego jak pojadlam plackow po wegiersku, tpo juz w ogole m asakra byla hehe wracamy w poniedzialek witam nowe mamuski ![]() ![]() jutro tez zajrze ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3870 |
Zakorzenienie
|
agus87 ale masz tam fajnie ! dobrze, ze szybciutko zeszliscie na dół, bo jeszcze by Cie zawiało i zapalenie pęcherza albo jakies przeziebienie gotowe.
Na pewno soczki przyczynią się do super odporności ![]() Odpoczywaj za dwójkę ![]() matallewar ale ładniusi kocyk! Gruby czy raczej cienki ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.