Rossman uwielbia uśmiechy naszych bobasków-zapraszam mamy :) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 16:52   #2581
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Rossman uwielbia uśmiechy naszych bobasków-zapraszam mamy :)

Cytat:
Napisane przez 4ska Pokaż wiadomość
lili myslałam ze ja ale glos juz oddany. pewno z pracy dawno dawno zaglosowałam
my na siebie głosowałysmy
pamiętam

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 16:59   #2582
ssylvkaa
Wtajemniczenie

STraszzzznie mi przykro ze pośrod dzieewczyn są takie "podpierdzielacze" i niewinną Emalie30 przez niektórre z Was zbanowali na stałe. Ze niby za co?! za to ze rodzina jej pomagala i przyjaciele w glosach?? gdyby umiala oszukiwac w taki sposob w jaki jej zostalo to zarzucone to juz dawno temy by Wszystkie konkursy miala w kieszeni,,nastepnym razem zaastanowcie sie pare razy zanim kogoś skrzywdzicie..Emalie znam nie od dzis i przykre ze taka sytuacja musiala miec miejsce..konkurs--to chyba jakis wyscig szczurow, kto jest tylko dalej zaraz zrobi wszystko zeby konkurencje usunać..ehhhh zycie zycie.
ssylvkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:03   #2583
ulisia1
Rozeznanie

GG do ulisia1

już nic. przeczytałam post powyżej. :/

Edytowane przez ulisia1
Czas edycji: 2011-01-22 o 17:06
ulisia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:04   #2584
malgorzatta
Raczkowanie

Cytat:
daj link bo na 99% na ciebie nie glosowalam bo nie kojarze
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-382831.html
malgorzatta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:08   #2585
4ska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgorzatta Pokaż wiadomość

śr. ocen: 3.21, ocen: 138,
średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.93

poszlo 5
4ska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:09   #2586
ja88
Raczkowanie

olkaa9
Dziękujemy,
Twój głos został oddany.
Aktualna ocena: śr. ocen: 3.20, ocen: 104,
i dziękuje za głosik od Ciebie

My jestesmy na 12 stronie szans by być w pierwszej 44 nie mamy

21.10.2009r.
waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 MILENKA
ja88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:12   #2587
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja88 Pokaż wiadomość
My jestesmy na 12 stronie szans by być w pierwszej 44 nie mamy
a ja na 14 i nie ma mnie kto nawet głosem poratować

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 17:16   #2588
4ska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ssylvkaa Pokaż wiadomość
STraszzzznie mi przykro ze pośrod dzieewczyn są takie "podpierdzielacze" i niewinną Emalie30 przez niektórre z Was zbanowali na stałe. Ze niby za co?! za to ze rodzina jej pomagala i przyjaciele w glosach?? gdyby umiala oszukiwac w taki sposob w jaki jej zostalo to zarzucone to juz dawno temy by Wszystkie konkursy miala w kieszeni,,nastepnym razem zaastanowcie sie pare razy zanim kogoś skrzywdzicie..Emalie znam nie od dzis i przykre ze taka sytuacja musiala miec miejsce..konkurs--to chyba jakis wyscig szczurow, kto jest tylko dalej zaraz zrobi wszystko zeby konkurencje usunać..ehhhh zycie zycie.
czyli jak napisalam że moja mama i ojciec na mnie glosowali to mam sie spodziewac bana?
Stary 2011-01-22, 17:19   #2589
ja88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
a ja na 14 i nie ma mnie kto nawet głosem poratować
no mnie juz też raczej nie ma kto poratowac, więc bede leciec ze strony na strone (az na koniec listy dzieciaczków )

21.10.2009r.
waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 MILENKA
ja88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:21   #2590
ssylvkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
czyli jak napisalam że moja mama i ojciec na mnie glosowali to mam sie spodziewac bana?
nie jestem od takich informacji,ale nie boj sie...zyczliwe sie znajdą i ewentualnie taką informacje tez wykorzystaja..
ssylvkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:22   #2591
WIKI1984
Raczkowanie

Cytat:
wreszcie mam stacjonarny net

i co ja widze porządki hihi. srednia nam urosła z 2,60-2,75 na ponad 3 i ogólna jak poszla w gore. i usuneli widze kobiety ktore mialy po 900 głosow. ciekawe.

czytam to forum i nie wierze ze niektore pisaly ze wymiana piątkami a dawaly jeden

i właśnie- widze duzo nowych buziek na forum. moze sie wymienimy? tylko ja daje jako druga (mam nadzieje ze dziewczyny moga zaświadczyć że ja daje 5 za 5)

i w pewnym momencie zrobilo mi sie przykro bo czytałam o sobie - napisala jedna dziewczyna o kims, kto pisze tylko na wątku konkursowym, ma dziecko na 1,2,3 stronie, ma 21lat i jest tu nowy- to o mnie prawda? tylko fotka dla picu inna.
tak- mam 21lat
zalogowalam sie tu w styczniu
jestem na wątku konkursowym (stąd wiem o konkursie)
ale czy to takie złe?
w konkursach biore udział od 2 lat, na wątku free samples znalazlam sie przypadkiem- tak jak przypadkiem wzielam udzial w konkursie.
i do tego mam prze***... bo mam dwa konta- bo na jednym fotki mi nie wgralo (komputer mi sie psuł), a potem widze że ono jest. i zdjecie konkursowe mam z konta "mdzo"

prosze nie oceniajcie wszystkich jedna miarą

ps. prosilam ojca i mame o głosowanie na Ole i wysłałam linki nie tylko do mojej Oli- dałam tez fotki dziewczyn, ktorych dzieciaki uważam ze mają szanse i powinny znaleźć sie w 44 (tygrysek, elmoska, ruda, djerba- naprawde piekne uśmiechy)
wiec wczorajsze 2 lub 3 piątki od mojej rodziny.

szkoda że tak oceniacie (niektóre!!!)

tu moja Olcia
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-810681.html

za głos daje zawsze głos (5) tylko napiszcie tutaj

Napisałaś tu że uważasz że dzieci tych mam"tygrysek, elmoska, ruda, djerba- naprawde piekne uśmiechy", a co z innymi same piszecie tu że niby każde dziecko jest piękne i takie tam więc jak jest inne nie mają szans Twoim zdaniem bo ?
WIKI1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 17:28   #2592
malgorzatta
Raczkowanie

Cytat:
śr. ocen: 3.21, ocen: 138,

poszlo 5
dziekuje
mdzo
przed śr. ocen: 3.35, ocen: 429,
po śr. ocen: 3.34, ocen: 432,

a ja spadam :/heh i widze ze nei tylko ja 2 sekundy na czas wklepenia i juz 3 glosy roznicy porazka

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

strasznie leca jedynki znowu:/

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

moim zdaniem każde jest śliczne, kazde zasługuje na wygrana!! (uczciwa) ja ciesze si eze moja corka jest zdowa i nie mam zamiaru juz walczyc z tymi co za wszelka cene chca wygrac:/ zadne dziecko nei zasluguje na 1 to jury powinno wybierac a najlepiej wylosowac bylo by najuczciwiej!
Stary 2011-01-22, 17:29   #2593
4ska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WIKI1984 Pokaż wiadomość
Napisałaś tu że uważasz że dzieci tych mam"tygrysek, elmoska, ruda, djerba- naprawde piekne uśmiechy", a co z innymi same piszecie tu że niby każde dziecko jest piękne i takie tam więc jak jest inne nie mają szans Twoim zdaniem bo ?

wiki prosze nie irytuj sie- jasne ze wszystkie dzieci są cudowne!!!! ale oceniam fotografie. dany uśmiech- ta sekunda w ktorej zostala zrobiona fotka- więc prosze niepisz tak, chociaz Cie rozumiem bo i dla mnie moja Ola jest najcudniejsza.

i pomysl tylko logicznie- miałam wyslac mamie i tacie po 150 linków? oni tez maja co robić. a mogłam pomóc kilku dziewczynom- to pomoglam. i wybralam te, których mnie subiektywnie podobaja sie fotografie
Stary 2011-01-22, 17:30   #2594
malgorzatta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ssylvkaa Pokaż wiadomość
w kazdym konkursie tak jest z eosoby ktore sa na koncu nazekaja i oskarzaja tych co sa na pierwszym miejscu, ale wydaje mi si eze skoro ktos został usuniety to chyab bylo sprawdzone przez administratora, bo inaczej bylo by to bezprawne
Stary 2011-01-22, 17:36   #2595
4ska
Raczkowanie

jakby moi rodzice mieli kupe czasu to pewno bym dala linki to wszystkich z forum. ale zrobili to między "pracą, domem i innymi zajęciami"
mama powiedziala że zaglosowala tez na kilka innych dzieci które z kolei JEJ subiektywnie sie podobaly.

glupi Twoj zarzut. nigdy nie napisalam ze TE dzieci są sliczne a reszta nie. oceniam FOTOGRAFIE, ich jakość, mój gust itd. i tak np. zdjęcia wyraźne, duze uśmiechnięte buzie- są super! a jest kilka fotek gdzie nie widac nawet dziecka dobrze, albo ktos robil pozowane zdjęcie, dziecko poważne, mina jak do gazety a to konkurs na USMIECH!!!

daj linka, podeśle mamie bo jest w domu chyba ok?

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

o widze dwie nowe 1 dzięki, chociaz liczba głosów idzie mi w górę
Stary 2011-01-22, 17:43   #2596
WIKI1984
Raczkowanie

Ja się nie irytuję tylko różnie można zrozumieć twoje słowa
więc chciałam byś mi przedstawiła swój punkt widzenia,a to chyba nie jest złe i dziękuje za odpowiedź.
Ja też uważam że są w tym konkursie dzieciaki które bardziej zasługują na wygraną,gdyż ich uśmiech jest powalający ,ale nie będe tu wypisywać kto to jest bo nie o to tu chodzi i nie chcę by inne mamy odebrały to tak że ich dzieci są be bo ich nie wymieniłam.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Dziękuje za propozycje ,ale nie skorzystam i nie chodziło mi o to by się czepiać bez powodu ,ale o to by pokazać jak dla mnie wygląda to z boku
Stary 2011-01-22, 17:47   #2597
4ska
Raczkowanie

dajemy tu zdjęcia chyba po to by je oceniano nie? więc ja subiektywnie oceniam- 1 m-ce tygrysek, 2 djerba, 3 elmoska, 4 ruda- to moja kolejność a dalej mi sie nie chce pisać. o jeszcze marlenki usmiech (klatka na aparacie) bardzo i sie podoba
i tyle. po co mam sie kryć ze swoim gustem.
tak samo najlepsza jest pomidorowa i kolor zielony i co w związku z tym?

to konkurs na ocenianie więc napisałam kto zrobil wg mnie najlepsze fotki, ujął najlepszy usmiech dziecka i najlepiej je wyeksponowal. pewno nie widziałam nawet 50% wszystkich zdjęć. oglądam tylko 3-4 pierwsze strony. i pamiętaj że pisałam oceniając zdjęcia a nie dzieci!!!!

Stary 2011-01-22, 17:52   #2598
WIKI1984
Raczkowanie

Ok twoje zdanie ,nie jestem tu po to by się sprzeczać.
Stary 2011-01-22, 17:53   #2599
4ska
Raczkowanie

a i najwazniejsze oczywiście MOJA Olcia jest najpiękniejsza na świecie :P
ale akurat fotkę ma powiedzmy na ... 4 i są naprawde ładniejsze ZDJĘCIA oczywiście hihi

ide bo własnie wrócil mąż z Myszą od dziadka bo byli z prezentem a ja ogarniałam chate
Stary 2011-01-22, 17:57   #2600
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
oceniając zdjęcia a nie dzieci!!!!

Podpiszę się pod tym, jeśli pozwolisz?

Oceniałam według dobrego ujęcia dziecka, jego uśmiechu i ogólnie mówiąc klimatu.

Jasne, że zdjęcia obrócone, ciemne, złej jakości w ogóle się nie kwalifikują do oceny, ale zdażyło mi się dać 1*.

Wszystkie dzieci są śliczne i kochane, lecz tu oceniamy najlepsze zdjęcie uśmiechu, a nie dziecko.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:12   #2601
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

Wszystkie dzieci są śliczne i kochane, lecz tu oceniamy najlepsze zdjęcie uśmiechu, a nie dziecko.
a mnie się wydawało, że najładniejszy uśmiech, a nie zdjęcie...

Kurcze, przez pierwsze dni było spokojnie, a widzę, że im bliżej do finału, tym i w wątku się mniej sympatycznie robi Dla 50 zł?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:24   #2602
4ska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość

gra słów
chodzi o to, że powinno wygrać zdjęcie wyrazne, z pięknym wyraźnym usmiechem radosnego dziecka, zrobione dobrze (niekoniecznie profesjonalnie) czyli dobrze oświetlone, dziecko na 1 planie, dobry kontrast i przedewszystkim wielki, szeroki i szczery usmiech a nie przypadkowe zdjęcie dziecka ktore jest na piątym planie za koniem/szafka/drzewem/horyzontem bez usmiechu, koloru i sensu

ot tyle odemnie
i uważam że zdjęcie tygryska zasluguje na wysoką note bo Madzia (tak??) spelnia idealnie plan konkursu, ma piekny usmiech, wyraźny, i fotka przedstawia usmiechające sie dziecko a nie domek z psem, ładnym niebem i łąką i dzieckiem wielkości mrówki i miną /albo sie usmiecha albo krzywi bo wdeplo w mrowisko/

i czemu robi sie niefajnie? po prostu jest dyskusja, bo glosowac nie ma kto (brak świeżaków)
Stary 2011-01-22, 18:35   #2603
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
gra słów
chodzi o to, że powinno wygrać zdjęcie wyrazne, z pięknym wyraźnym usmiechem radosnego dziecka, zrobione dobrze (niekoniecznie profesjonalnie) czyli dobrze oświetlone, dziecko na 1 planie, dobry kontrast i przedewszystkim wielki, szeroki i szczery usmiech a nie przypadkowe zdjęcie dziecka ktore jest na piątym planie za koniem/szafka/drzewem/horyzontem bez usmiechu, koloru i sensu

ot tyle odemnie
i uważam że zdjęcie tygryska zasluguje na wysoką note bo Madzia (tak??) spelnia idealnie plan konkursu, ma piekny usmiech, wyraźny, i fotka przedstawia usmiechające sie dziecko a nie domek z psem, ładnym niebem i łąką i dzieckiem wielkości mrówki i miną /albo sie usmiecha albo krzywi bo wdeplo w mrowisko/

i czemu robi sie niefajnie? po prostu jest dyskusja, bo glosowac nie ma kto (brak świeżaków)
Nie no, jasne Chodzi mi tylko o to, że ja nie oceniam zdjęcia pod względem artystycznym- światło, kadr, tło itd., bo nie wydaje mi się, żeby to był konkurs na super zdjęcie. Dla mnie to jest konkurs na najładniejszy uśmiech i choćby fotka była zrobiona telefonem, ale na temat i jest na niej piękny uśmiech malca, to dla mnie jest to zdjęcie wartościowe.
Masa ślicznych uśmiechów jest na zdjęciach i nie wyobrażam sobie, że można dać 1 takiemu ślicznemu np. marszczynoskowi tylko dlatego, że np. słabe światło, czy noga babci w kadrze :/

Chociaż rozumiem co masz na myśli, ale obiektywna wygrana byłaby wtedy, gdyby prace wybierała komisja, a nie decydowały głosy osób, które często nie głosują obiektywnie, tylko według swoich sympatii.
Sama nie raz dawałam linka do mojej faworytki:
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-808424.html
Dla mnie to zdjęcie jest najpiękniejsze, a wygrzebałam je z jakiejś 10 strony przed chwilą.

A że niefajnie, to miałam na myśli jakieś podkopywanie się i oskarżanie.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-01-22 o 18:37
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:35   #2604
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgorzatta Pokaż wiadomość
ja uz nei mam sil nie bylo mnie chwile i mam jakis 7 glosow wiecej i srednia poszla w dół

Impersona
przed śr. ocen: 3.11, ocen: 273,
po
śr. ocen: 3.11, ocen: 274,

znuwu srednia nei skoczyla ja nie wiem co jest grane

prosimy o rewanz
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-382831.html

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Kasiulka22
przed
śr. ocen: 3.15, ocen: 421,
po
śr. ocen: 3.16, ocen: 422,

prosimy o rewanz

Od nas piąteczka

śr. ocen: 3.19, ocen: 141,
średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.92

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:41   #2605
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Jak dla mnie Imper, ważne jest ujęcie dziecka, takie oddanie klimatu zapewne wiesz o co chodzi.

Można mieć tysiące-tysiące-tysiące zdjęć własnego dziecka, chodzi o to aby wybrać najlepsze z nich, to wszystko, wszak to jest KONKURS.

Nie zagłosuję na zdjęcie osoby znajomej tylko dlatego, że ją znam, skoro zdjęcie uważam za niezbyt udane... powstrzymam się od głosowania najpewniej, ot i wszystko.

Cytat:
... im bliżej do finału, tym i w wątku się mniej sympatycznie robi Dla 50 zł? .
Prawda, że dziwne?

Cytat:
powinno wygrać zdjęcie wyrazne, z pięknym wyraźnym usmiechem radosnego dziecka, zrobione dobrze (niekoniecznie profesjonalnie) czyli dobrze oświetlone, dziecko na 1 planie, dobry kontrast i przedewszystkim wielki, szeroki i szczery usmiech a nie przypadkowe zdjęcie dziecka ktore jest na piątym planie za koniem/szafka/drzewem/horyzontem bez usmiechu, koloru i sensu
DOKŁADNIE.
Przynajmniej ja tak właśnie oceniam.

Nie, nie mam zdjęcia swojego dziecka, bo on w wieku rozrodczym już jest i uważam, że byłoby niesprawiedliwie umieścić tutaj jego zdjęcie.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-22, 18:48   #2606
xjustyniaaax
Zakorzenienie

a ja uważam ze faktycznie powinny być zdjecia bez usmiechu usuwane, mam pare przykłądó gdzie są takie w czołówce , usmiechu nie ma . dziecko fajne ale co z tego to nie wybór miss malucha ;/
Stary 2011-01-22, 18:55   #2607
djerba
Wtajemniczenie

OOOjjjoj ale się porobiło...ja tu sobie tylko tak Was podczytuję, bo jak już wcześniej pisałam - olewam to i nawet straciłam ochotę na jakiekolwiek wymianki piątkowe..Jedynie co robię na codzień to odświeżam fotkę małej i sprawdzam jak tam średnia spada....lub rośnie (co się rzadko zdarza )
Tak czy inaczej zgadzam się z dziewczynami, że na fotce powinno być zdjęcie uśmiechniętego maluszka...Jest wiele fotek, które są wysoko a dzieciakom daleko do usmiechu...i co dana osoba wygra konkurs w tytule : najpiękniejszy uśmiech dziecka...na fotce jedynie piękne oczy buźka i tyle..? To jak to się ma do konkursu...i przede wszystkim do jego tytułu?
Ja mam o wiele więcej lepszych fotek mojej małej , na których się nie uśmiecha, ale wrzuciłam z bo chyba o to chodzi nie ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-22, 19:19   #2608
WIKI1984
Raczkowanie

sorry ja do końca z pewnymi osobami się nie zgodzę,bo to nie jest konkurs zdjęć profesjonalnych na którym ma być dobre oświetlenie i inne pierdoły, na tym zdjęciu chyba ma być uśmiech dziecka czy nie jest tak ?
Stary 2011-01-22, 19:22   #2609
4ska
Raczkowanie

Djerba i reszta- no wlasnie o to chodzi. o
bo co piąte zdjęcie to konkurs na "najpiękniejsze dziecko na najprofesjonalniejszej sesji za 2500zł"
a u Ciebie (djerba), tygryska, elmoski i rudej podobaja mi sie własnie te rozesmiane gęby, blyszczące oczy no i ogólnie- że to zdjęcie dziecka a nie domku, krzaczka, pieska i zadanie- znajdź dziecko

fajnie że możemy tu też podyskutować oprócz głosowania. a te jedynki za piątki, bany itd... potraktujmy jako tło- zawsze jest jakiś przypał
Stary 2011-01-22, 19:23   #2610
WIKI1984
Raczkowanie

A i tak większość z mam i ja też do tego się dopisuje wchodzi w dupkę komentarzami innym mamusią po to by wysępić od nich 5 mimo że komentarz nie oddaje tego co tak naprawdę myślimy
Odpowiedz

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości