|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman uwielbia uśmiechy naszych bobasków-zapraszam mamy :)
Cytat:
![]() pamiętam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
STraszzzznie mi przykro ze pośrod dzieewczyn są takie "podpierdzielacze" i niewinną Emalie30 przez niektórre z Was zbanowali na stałe. Ze niby za co?! za to ze rodzina jej pomagala i przyjaciele w glosach?? gdyby umiala oszukiwac w taki sposob w jaki jej zostalo to zarzucone to juz dawno temy by Wszystkie konkursy miala w kieszeni,,nastepnym razem zaastanowcie sie pare razy zanim kogoś skrzywdzicie..Emalie znam nie od dzis i przykre ze taka sytuacja musiala miec miejsce..konkurs--to chyba jakis wyscig szczurow, kto jest tylko dalej zaraz zrobi wszystko zeby konkurencje usunać..ehhhh zycie zycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2583 |
Rozeznanie
|
już nic. przeczytałam post powyżej. :/
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2011-01-22 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2584 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
śr. ocen: 3.21, ocen: 138, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.93 poszlo 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Raczkowanie
|
olkaa9
Dziękujemy, Twój głos został oddany. Aktualna ocena: śr. ocen: 3.20, ocen: 104, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.93 ![]() ![]() My jestesmy na 12 stronie ![]() ![]()
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Zakorzenienie
|
a ja na 14 i nie ma mnie kto nawet głosem poratować
![]()
![]() |
![]() |
#2588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 |
Raczkowanie
|
no mnie juz też raczej nie ma kto poratowac, więc bede leciec ze strony na strone (az na koniec listy dzieciaczków
![]()
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Wtajemniczenie
|
nie jestem od takich informacji,ale nie boj sie...zyczliwe sie znajdą i ewentualnie taką informacje tez wykorzystaja..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisałaś tu że uważasz że dzieci tych mam"tygrysek, elmoska, ruda, djerba- naprawde piekne uśmiechy", a co z innymi same piszecie tu że niby każde dziecko jest piękne i takie tam więc jak jest inne nie mają szans Twoim zdaniem bo ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mdzo przed śr. ocen: 3.35, ocen: 429, po śr. ocen: 3.34, ocen: 432, a ja spadam :/heh i widze ze nei tylko ja 2 sekundy na czas wklepenia i juz 3 glosy roznicy porazka ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- strasznie leca jedynki znowu:/ ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- moim zdaniem każde jest śliczne, kazde zasługuje na wygrana!! (uczciwa) ja ciesze si eze moja corka jest zdowa i nie mam zamiaru juz walczyc z tymi co za wszelka cene chca wygrac:/ zadne dziecko nei zasluguje na 1 to jury powinno wybierac a najlepiej wylosowac bylo by najuczciwiej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiki prosze nie irytuj sie- jasne ze wszystkie dzieci są cudowne!!!! ale oceniam fotografie. dany uśmiech- ta sekunda w ktorej zostala zrobiona fotka- więc prosze niepisz tak, chociaz Cie rozumiem bo i dla mnie moja Ola jest najcudniejsza. i pomysl tylko logicznie- miałam wyslac mamie i tacie po 150 linków? oni tez maja co robić. a mogłam pomóc kilku dziewczynom- to pomoglam. i wybralam te, których mnie subiektywnie podobaja sie fotografie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Raczkowanie
|
jakby moi rodzice mieli kupe czasu to pewno bym dala linki to wszystkich z forum. ale zrobili to między "pracą, domem i innymi zajęciami"
mama powiedziala że zaglosowala tez na kilka innych dzieci które z kolei JEJ subiektywnie sie podobaly. glupi Twoj zarzut. nigdy nie napisalam ze TE dzieci są sliczne a reszta nie. oceniam FOTOGRAFIE, ich jakość, mój gust itd. i tak np. zdjęcia wyraźne, duze uśmiechnięte buzie- są super! a jest kilka fotek gdzie nie widac nawet dziecka dobrze, albo ktos robil pozowane zdjęcie, dziecko poważne, mina jak do gazety a to konkurs na USMIECH!!! daj linka, podeśle mamie bo jest w domu chyba ok? ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- o widze dwie nowe 1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Raczkowanie
|
Ja się nie irytuję tylko różnie można zrozumieć twoje słowa
więc chciałam byś mi przedstawiła swój punkt widzenia,a to chyba nie jest złe i dziękuje za odpowiedź. Ja też uważam że są w tym konkursie dzieciaki które bardziej zasługują na wygraną,gdyż ich uśmiech jest powalający ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Dziękuje za propozycje ,ale nie skorzystam i nie chodziło mi o to by się czepiać bez powodu ,ale o to by pokazać jak dla mnie wygląda to z boku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Raczkowanie
|
dajemy tu zdjęcia chyba po to by je oceniano nie? więc ja subiektywnie oceniam- 1 m-ce tygrysek, 2 djerba, 3 elmoska, 4 ruda- to moja kolejność a dalej mi sie nie chce pisać. o jeszcze marlenki usmiech (klatka na aparacie) bardzo i sie podoba
i tyle. po co mam sie kryć ze swoim gustem. tak samo najlepsza jest pomidorowa i kolor zielony i co w związku z tym? ![]() to konkurs na ocenianie więc napisałam kto zrobil wg mnie najlepsze fotki, ujął najlepszy usmiech dziecka i najlepiej je wyeksponowal. pewno nie widziałam nawet 50% wszystkich zdjęć. oglądam tylko 3-4 pierwsze strony. i pamiętaj że pisałam oceniając zdjęcia a nie dzieci!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Raczkowanie
|
Ok twoje zdanie ,nie jestem tu po to by się sprzeczać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Raczkowanie
|
a i najwazniejsze
![]() ![]() ale akurat fotkę ma powiedzmy na ... 4 ![]() ide bo własnie wrócil mąż z Myszą od dziadka bo byli z prezentem a ja ogarniałam chate |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Podpiszę się pod tym, jeśli pozwolisz? Oceniałam według dobrego ujęcia dziecka, jego uśmiechu i ogólnie mówiąc klimatu. Jasne, że zdjęcia obrócone, ciemne, złej jakości w ogóle się nie kwalifikują do oceny, ale zdażyło mi się dać 1*. Wszystkie dzieci są śliczne i kochane, lecz tu oceniamy najlepsze zdjęcie uśmiechu, a nie dziecko.
![]() |
![]() |
#2601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, przez pierwsze dni było spokojnie, a widzę, że im bliżej do finału, tym i w wątku się mniej sympatycznie robi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Raczkowanie
|
gra słów ![]() chodzi o to, że powinno wygrać zdjęcie wyrazne, z pięknym wyraźnym usmiechem radosnego dziecka, zrobione dobrze (niekoniecznie profesjonalnie) czyli dobrze oświetlone, dziecko na 1 planie, dobry kontrast i przedewszystkim wielki, szeroki i szczery usmiech a nie przypadkowe zdjęcie dziecka ktore jest na piątym planie za koniem/szafka/drzewem/horyzontem bez usmiechu, koloru i sensu ![]() ot tyle odemnie ![]() i uważam że zdjęcie tygryska zasluguje na wysoką note bo Madzia (tak??) spelnia idealnie plan konkursu, ma piekny usmiech, wyraźny, i fotka przedstawia usmiechające sie dziecko a nie domek z psem, ładnym niebem i łąką i dzieckiem wielkości mrówki i miną /albo sie usmiecha albo krzywi bo wdeplo w mrowisko/ i czemu robi sie niefajnie? po prostu jest dyskusja, bo glosowac nie ma kto (brak świeżaków) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masa ślicznych uśmiechów jest na zdjęciach i nie wyobrażam sobie, że można dać 1 takiemu ślicznemu np. marszczynoskowi tylko dlatego, że np. słabe światło, czy noga babci w kadrze :/ Chociaż rozumiem co masz na myśli, ale obiektywna wygrana byłaby wtedy, gdyby prace wybierała komisja, a nie decydowały głosy osób, które często nie głosują obiektywnie, tylko według swoich sympatii. Sama nie raz dawałam linka do mojej faworytki: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-808424.html Dla mnie to zdjęcie jest najpiękniejsze, a wygrzebałam je z jakiejś 10 strony przed chwilą. A że niefajnie, to miałam na myśli jakieś podkopywanie się i oskarżanie. Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2011-01-22 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od nas piąteczka ![]() śr. ocen: 3.19, ocen: 141, średnia ocen wszystkich prac w konkursie: 2.92 ![]()
![]() |
![]() |
#2605 | ||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Jak dla mnie Imper, ważne jest ujęcie dziecka, takie oddanie klimatu zapewne wiesz o co chodzi.
Można mieć tysiące-tysiące-tysiące zdjęć własnego dziecka, chodzi o to aby wybrać najlepsze z nich, to wszystko, wszak to jest KONKURS. Nie zagłosuję na zdjęcie osoby znajomej tylko dlatego, że ją znam, skoro zdjęcie uważam za niezbyt udane... powstrzymam się od głosowania najpewniej, ot i wszystko. Cytat:
![]() Cytat:
Przynajmniej ja tak właśnie oceniam. Nie, nie mam zdjęcia swojego dziecka, bo on w wieku rozrodczym już jest i uważam, że byłoby niesprawiedliwie umieścić tutaj jego zdjęcie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
a ja uważam ze faktycznie powinny być zdjecia bez usmiechu usuwane, mam pare przykłądó gdzie są takie w czołówce , usmiechu nie ma . dziecko fajne ale co z tego to nie wybór miss malucha ;/
![]() |
#2607 |
Wtajemniczenie
|
OOOjjjoj ale się porobiło...ja tu sobie tylko tak Was podczytuję, bo jak już wcześniej pisałam - olewam to i nawet straciłam ochotę na jakiekolwiek wymianki piątkowe..Jedynie co robię na codzień to odświeżam fotkę małej i sprawdzam jak tam średnia spada....lub rośnie (co się rzadko zdarza
![]() Tak czy inaczej zgadzam się z dziewczynami, że na fotce powinno być zdjęcie uśmiechniętego maluszka...Jest wiele fotek, które są wysoko a dzieciakom daleko do usmiechu...i co dana osoba wygra konkurs w tytule : najpiękniejszy uśmiech dziecka...na fotce jedynie piękne oczy buźka i tyle..? To jak to się ma do konkursu...i przede wszystkim do jego tytułu? Ja mam o wiele więcej lepszych fotek mojej małej , na których się nie uśmiecha, ale wrzuciłam z ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 |
Raczkowanie
|
sorry ja do końca z pewnymi osobami się nie zgodzę,bo to nie jest konkurs zdjęć profesjonalnych na którym ma być dobre oświetlenie i inne pierdoły, na tym zdjęciu chyba ma być uśmiech dziecka czy nie jest tak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Raczkowanie
|
Djerba i reszta- no wlasnie o to chodzi. o
![]() bo co piąte zdjęcie to konkurs na "najpiękniejsze dziecko na najprofesjonalniejszej sesji za 2500zł" a u Ciebie (djerba), tygryska, elmoski i rudej podobaja mi sie własnie te rozesmiane gęby, blyszczące oczy no i ogólnie- że to zdjęcie dziecka a nie domku, krzaczka, pieska i zadanie- znajdź dziecko ![]() fajnie że możemy tu też podyskutować oprócz głosowania. a te jedynki za piątki, bany itd... potraktujmy jako tło- zawsze jest jakiś przypał |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Raczkowanie
|
A i tak większość z mam i ja też do tego się dopisuje wchodzi w dupkę komentarzami innym mamusią po to by wysępić od nich 5 mimo że komentarz nie oddaje tego co tak naprawdę myślimy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.