![]() |
#2701 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
A w poniedzialek wracam do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Miałam operacje nosa 11 grudnia, miałam ścinanego garbka i podnoszoną końcówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Raczkowanie
|
santii ja miałam 3 dni po Tobie i moj czubek nosanadal jest za duzy jak dla mnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
do miracle 85
Za całkowitą korektę nosa płacę 1300 Euro. Termin mam za trzy tygodnie. Do tego powiększam jeszcze piersi, żeby zrobić wszystko już za jednym razem, bólem i strachem. Powiększenie piersi 2000 Euro. ![]() Pytałam też polskich lekarzy i w Czechach jest o wiele taniej a lekarz jest dobrym specjalistą. Napiszę później jak było. Tez naprawdę sie boję, ale od dawna chciałam to zrobić, to było moje marzenie, więc wreszcie muszę je spełnić. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Operację mam we Frydek- Mistek. Lekarz bardzo dobrze mówi po polsku, można do niego dzwonić lub pisać maile. zawsze odpisuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=ammmm;24528320]Kochana nie ukrywam że balam sie bardzo..ale moj lekarz byl bardzo delikatny
polozyl mnie na stole wygodnie...i powoli wyciagal...wydawalo mi sie ze te setony byly bardzo naoliwione...pewnie wazelina ![]() uczucie hmmm dosc specyficzne ale to napewno nie bol ![]() ![]() ![]() ![]() teraz saczy sie delikatnie krew ale to ponoc norma pamietajcie CO MNIE NIE ZABIJE TO PODWOJNIE WZMOCNI MNIE!!!!!!! Aha ![]() ![]() Na tym filmiku widziałam jak chirurg podczas tej operacji wkładał setony i strasznie dużo krwi się wtedy lało z nosa,widok okropny i po co ja to oglądałam ? ![]()
#2707 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=szczesciakwiat;2454 0061]
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
polka_polka, czy Dr Polak mowi po polsku? jak sie z nim kontaktowałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps. dziewczyny 4 doby po operacji i 4,5kg mniej !!!!!!!!!!! na czym wcale mi nie zalezalo bo jestem szczupla
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-22 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
Witam,
Do Polka_Polka moglabys dac namiery na tego lekarza lub klinike (jak ona sie nazywa) np nr tel. a czy ta miejscowosc Frytek -Mistek jest gdzies blisko Ostravy? z gory dziekuje za infromacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
Hej
Witam wszystkie dziewczęta. Dr Libor Polak mówi po polsku, wystarczy wpisa w googlach Dr Libor Polak i są o nim wszystkie informacje. Frydek- Mistek jest 20 km od Cieszyna czyli zaraz przy granicy z Polską a ceny sas o połowe niższe, bo sie nie płaci podatku vat. Tel. 00420607115715. Jestem umówiona na 14.02.2011 na dwa zabiegi, na pewno zdam relację jak było. Od Ostravy to tez jest niedaleko. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
Juz jestem po zdjeciu gipsu.
Mam co prawda, zaklejony caly nosek, uciskowym opatrunkiem, ale widzialam go. Jest piekny, malutki, waski, lekko zadarty ![]() ![]() Widzialam zadowolenie w jego oczach ![]() Dostalam gipsowy odlew do nakladania na noc ![]() AMMMM ja dzis sie wazylam, u mnie spadlo 5,5kg. Tesciowka sie zalamala bo to ona sie mna opiekowala i wlasnie tego sie bala,ze mi spodnie spadna bo ja raczej tez jestem z tych nie za grubych ![]() Jesli ktos kiedykolwiek mnie spyta,czy bylo warto. Warto w 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a powiedz dziorki w nosie masz juz czyste..bo ja jeszcze mam takie krwawe strupki...przemywam woda morska..ale chyba jeszcze troche minie zanim calkiem mi sie skruszą
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-22 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
ammm korekte nosa pewnie bede miala jeszcze lekka, ale tylko w chrzastce, dziurki na 100%, a wielkosc to nie wiem bo za wczesnie jeszcze, nosek akurat zrobie u mojego Dr-a, bo jest dobry, chociaz jak pojade za miesiac na konsultacje no powie mi zebym poczekala na ta decyzje do roku, tak zrobie, ale przeczucie mi mowi to co napisalam,,,
O Dr-a Libora Polaka pytam w zwiazku z inna operacja i nie dla mnie ![]() polka_polka a czy ten Dr ma jakiegos e -maila na którego mozna napisac? |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AAAA i smialismy sie,ze wygladalm jakbym usta zrobila bo mam jeszcze opuchlizne pod nosem i sa takie podniesione:P hehe Napewno wkleje jutro bo dzis nie mam tutaj u siebie kabelka do aparatu. Poki co mam jeszcze sine pod oczami, przeplatajace sie z zoltym. Wewnatrz oczu mam czerwone wielkie przekrwienia. To podobno bedzie mi sie dlugo utrzymywalo. No i "chomiczki" jak to nazwala moja rodzinka:P (napuchniete poliki). |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ja mam cale dziorki w skrzepach krwi...nawilzacz w domu mam...co prawda nie grzeje mocno pokoju..ale na noc dzis chyba nawilzacz wlacze w oczach nie mam wlasnie tych czerwonych plamek mam tylk osiniaki i opuchlizne
![]() |
#2717 |
Raczkowanie
|
Dzeve wielkie gratulacje czyli jednak warto cierpiec skoro cuda sie zdarzaja tak piekne
![]() Do Polka_Polka to dobrze sie sklada ze blisko Cieszyna bo pochodze wlasnie z tamtad obecnie mieszkam w centralnej Polsce ale jak slysze te ceny tutaj to az wroce do rodzinnych stron na operacje, ktora wykonam dopiero za rok jak nazbieram fundusze ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ammm i pozostale dziewczyny dobrze ze tu jestescie bo sprawiacie ze mobilizacja jest coraz wieksza a strachu juz wcvale nie czuje. Kiedys balam sie nawet o takiej operacji pomyslec a dzis juz marze o niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=miracle85;24545887]Dzeve wielkie gratulacje czyli jednak warto cierpiec skoro cuda sie zdarzaja tak piekne
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Ja robilam w swoim rodzinnym miescie u znajomego chirurga.Dlatego w zupelnosci nie balam poddac sie w jego rece. Dr Rylski z Kielc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale tez gdyby nie dziewczyny z Wizazu nigdy bym tego nie zrobila...a tak one dodaly mi takiwgo powera ze w miesiąc sie spiełam i zrobilam to!!!!!!! tak dokladnie w miesiac ![]()
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dzeve;24546609]
Cytat:
![]() źle mi się zacytowało, pytanie skierowane do dzeve
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
Edytowane przez gasolina84 Czas edycji: 2011-01-22 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym nr tel jest coś nie tak.jakis młody chłopak odbiera i niezły ubaw ma z tego.Chyba to juz nie pierwszy jego taki tel bo powiedział,że nie to nie to,znowu o to samo go pytają ![]()
![]() |
#2723 |
Raczkowanie
|
gratuluję wszystkim dziewczyną które są już wreszcie po teraz czekajcie na efekty na pewno będziecie mieć piękne noski jeśli macie jakieś fotki dawajcie rokitrzy@poczta.onet.pl cieszę się razem z wami kilka dni nie wchodziłam i widzę że gorąco tu od waszych wypowiedzi i jak same widzicie każda z was inaczej to znosi i inaczej wygląda buziaki dla wszystkich trzymajcie się cieplutko
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Raczkowanie
|
Ahoj wszystkim
![]() Dzeve 4 tys placilas po znajomosci czy on tyle bierze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. jade na zmiane gipsu wlasnie..5 doba po operacji pozdrowionka
Memu ciału wystarczy 36 i 6 ... mojej duszy potrzeba znacznie wiecej... Edytowane przez ammmm Czas edycji: 2011-01-23 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
Któraś z dziewcząt mówiła, ze ten numer do dr Libora Polaka jest nieaktualny, przeciez dzwoniłam do niego kilka razy na ten numer.
Można napisać do niego na maila: plastika.polak@seznam.cz Ja robię u niego wszystko w jeden dzień(nos i piersi). Zapisałam się na forum bo wszystkie dodajecie mi odwagi. Niestety rodzina moja nie jest zbyt tolerancyjna i nawet wolę im tego nie mówić, bo staraliby mi się to wybić z głowy. Powiem im dopiero po fakcie. I na pewno podzielę się z wami swoimi przeżyciami, bo to już za 3 tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzis po 5 dniach mialam zmieniony gips..iiiiii widzialam nos
![]() hmmmm prosty, niezadarty...jeszcze siny i spuchniety ale śliczny ![]() w czwartek sciagne gips zupelnie... dodam ze nie mialam z zewnatrz ciecia i chrzastka nie ulegla wielkiej zmianie bo bylo ok..wedlug doktora i wedlug mnie rowniez...wiec nos nie jest mega zmieniony ale za to zgrabny, prosty i bez garbka
#2728 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
#2730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale moj nos jeszcze byl siny i spuchniety a Twoj dzeve?????
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.