|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
_Alessandra dzis uzylam go pierwszy raz od bardzo dawna, ale swietnie wlosy po nim wygladaja i sa bardzo mile w dotyku
![]() pomalowalam pazurki na granat, zaraz lykne suplementy chyba klikne ta bluzke: Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-22 o 15:08 |
|
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Macie śliczne te pociechy futrzane, ja jak oglądam te zdjęcia, to mam łzy w oczach normalnie, strasznie lubię zwierzęta Na weterynarza niestety nie pójdę, bo musiałabym być w liceum na biol-chemie, a ja nie lubię tych przedmiotów i nie mam daru akurat do chemii czy biologii... Z resztą to podobno jeden z najtrudniejszych kierunków Ja również przyłączam się do pytania, bo moje blizny to jest masakra (na skroniach najbardziej). Mam też takie dziury no i sam trądzik nadal również. Ja słyszałam, że najbardziej skuteczne metody to mikrodermabrazja, peelingi chemiczne i laserowe usuwania, ale to są koszta i nie każdego stać ![]() Alessandra, dziękuję A ja to się żadnego zwierzęcia nie brzydzę FAjne są...Czy WAX to ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-z-awokado.htmAgusiownik, miłej zabawy, też bym sobie poimprezowała, ale choroba... ![]() Snow, ja miałam MF LP kolor 105 chyba... Soft Beige o ile dobrze pamiętam. I był zdecydowanie żółty niż różowy ![]() Bita smietana, ja także mogłabym mieć kotka zamiast psa, a ich się boję, ale tylko tych małych, w sumie strach już mi trochę minął, bo kiedyś pies mnie ugryzł (własnie mały, dlatego bałam się małych, a dużych nie) i miałam taki uraz do nich, ale poznałam wiele fajnych psinek i się przekonałam. A skoro masz kotka, to powiedz mi, czy czuć go u Ciebie? Bo moja koleżanka ma dwa koty w dużym mieszkaniu (70m), ale jak się tylko wchodzi to wiadomo, że są tam koty ![]() Buahhot, ładna bluzka, mam bardzo podobną, tylko z rękawkiem 3/4
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
snowhitee wiesz w porównaniu z pinczerami do sznaucery są takie spokojne. W sumie u mnie to głównie właśnie pinczer szczeka, a potem ta najmniejsza. Choć ona najczęściej tak szczeka, jak trzyma zabawkę, albo do niej się mówi to nie jest takie zwykłe szczekanie. Nie wiem, jak to wytłumaczyć.
Ale to zależy od charakteru psa i wychowania. ![]() bita smietana dziękuje. W sumie ja w przyszłości planuje mieć tylko jednego psa, a za kotami to nie przepadam. ![]() _Alessandra oj tak Papi to najsłodszy psiak, jakiego w ogóle miałam. Ciągle tylko merda ogonem i chce się bawić. To jesteś bardzo wyrozumiała dla Tż. Znając mnie to ja bym możliwe, że mojemu trochę po marudziła.
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra ja po prostu dawałam 10 tabletek aspiryny (polopirynę też można dodać, tylko więcej tabletek. polopiryna ma 300mg kwasu, aspiryna 500), rozpuszczałam w 100 ml wody (moim zdaniem lepiej rozpuszcza się polopiryna), przelewałam do opakowania po starym toniku i trzymałam w ciemny miejscu
Podobno działa jak kwasy BHA Na wizażu jst trochę wątków o tym toniku![]() marthaaa ja mam jednego kociaka w dużym domu, więc może tym spowodowana jest różnica, ale nie czuję go w ogóle Ale np iedy idę do sąsiadki jes już inaczej, czuć je wszędzie Nie wiem od czego to zależy, czy od długości sierści kota, czy od częstotliwości sprzątania![]() Zadbany kociak nie śmierdzi
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Po pierwsze dzięki za otuchę odnośnie ginekologa faceta, myślę że źle nie będzie Obym tylko okresu nie dostała do środy, bo kurcze nie sprawdziłam sobie terminu a wypada mi na czwartek... Co do piesków, to prześliczne macie Ja już kiedyś wstawiałam chyba foto mojej pociechy ale skoro mowa to i ja się pochwale moim durniem :p Cytat:
mi bardziej podobasz się w ciemnych ![]() MARTHAAA spóźnione ale szcere, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Wpadam do łazienki bo za niedługo Tż wpada z filmem ze studniówki a ja jeszcze w proszku Zdjęć jeszcze nie ma
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę Wam, że macie spokojne psy
moja jest nadpobudliwa. często na dworze biega jak szalona ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3638 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
i chyba tez poloze sobie zaraz jakas maseczkę na buzię
|
||
|
|
|
#3639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
możesz podać link do bluzki?
|
|||
|
|
|
#3640 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
pewnie
prosze: http://moda.allegro.pl/koronkowa-blu...422260423.html
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska ale pisnka słodka
|
#3643 |
|
BAN stały
|
Widzę, że Panie tutaj poruszyly temat piesków
. Ja mam 3 miesięcznego- labradora o imieniu Tosia![]() Jest słodka, szalona bardzo, gryzie niestety niby w zabawie .... weterynarzem też chcialam być, ale jestem leserem do nauki, nieeestety . hehe ![]() Edytowane przez caffeine90 Czas edycji: 2011-01-22 o 17:09 |
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działał trochę jak maseczka aspirynowa, przynajmniej takie jest moje wrażenie. A i jeśli ktoś ma cerę naczynkową- należy uważać, bo cząstki tabletek mogą osadzać się na waciku, a dla naczynkowca peeling nie jest wskazany
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 |
|
BAN stały
|
hej
śliczne macie pieski zostanę przy ciemnym w taki razie, i w sumie w ciemnych czuję się lepiej. Dzisiaj miałam straaasznie zabiegany dzień, rano byłam w lumpku i kupiłam rurki river island, koszule river island i brązowy kardigan ).W H&M kupiłam koralową bluzeczkę z kokardkami(tą, ktorą snow dodała na bloga), a w Cubusie zwykły kremowy T-shirt. W Rossmanie kupilam tusz MaxFactor 2000Calorie, tonik, pomadkę Nivea i gąbeczkę do twarzy. I zaraz kliknąć będę musiala bluzeczkę, którą wkleiła buahhot bo jest śliczna |
|
|
|
#3647 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam was
martha - sto lat ! Wprawdzie spóźnione, ale zawsze (: _Alessandra - Gdzie kupiłaś tą piankę ? Droga była ? Donka94 - kupiłabyś mi też ? ![]() Zielone_oko - jaka słodka snow - świetny blog ! caate - Masz tak jak ja z tymi zakupami Dzisiaj mi moja mama powiedziała że ze mną na zakupy się wybrać to jest masakra Że jestem bardzo wybredna i żeby jechać ze mną na zakupy to musi zarezerwować sobie min. 3 godziny snow - piękny piesek W 3 klasie podstawówki, haha kobietasukcesu - świetny sweter, kupuj ! _Alessandra - świetny gekon donka94 - moim zdaniem w ciemniejszym ci ładniej bita smietana - oliwka bardziej natłuszcza niż nawilża, jestem wielką fanką maseł do ciała (: soph - mam na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ buahhot - bluzka...:ślina: Ja mam 2 psy i jednego kota, zdjęć nie mam niestety ;( Aza, bernardyn, jest świetna [ było tak raz, mój tata szedł gdzieś a Aza skoczyła na jego plecy, a tata się przewrócił akurat do błota mieszaniec jamnika, ale nie wygląda, ma średnio długą, kręconą czarną sierść i wzrok psychopaty Ale jest kochany Byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam jeansy, które bardziej przypominają tregginsy, ale to jeansy, kamizelkę na wiosnę, taka puchowa i komin, wielokolorowy, w odcieniach pudrowych, pastelowych z frędzlami (: |
|
|
|
#3649 |
|
BAN stały
|
ekonomika korektor do brwi Delii, tak? Jasne, że Ci kupię
Ale który kolor: brązowy czy czarny? i koszt korektora (9zł)+przesylka polecona (3,75zł)
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Donka94 - widzę, że zakupy bardzo udane
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Tak, dziękuję Ok,wyślij na pw dane do przelewu to postaram się jak najszybciej go zrealizować (: Brązowy (:
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i zapomniałam Ci odpisać - moim zdaniem lepiej Ci w ciemnym brązie ja się chyba w poniedziałek przejdę po sklepach. mam nadzieję, że jeszcze coś ciekawego znajdę
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Nie bylo mnie 4 dni, dzis Was nadrobilam i 2 razy probowalam odpisac bo troche mi sie uzbieralo i 2 razy mnie wywalalo z wizazu i wszystko kasowalo, no zalamie sie zaraz Jestem wsciekla, ale sprobuje potem jeszcze raz. |
|
|
|
#3653 |
|
zawsze mam racje
|
Fajnie wygląda. Można link do aukcji?
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Coś ten wizaż nie działa jak trzeba ![]() Buhahot: fajna bluzka. A będziesz pod nią nosić normalnie stanik czy jak? W marks&spencer mierzyłam taką sukienkę, która miała dodatek koronki z przodu jak w tej bluzce, ale że nie wiedziałam czy schudnę do czasu cieplejszych dni czy schudnę to w końcu nie wzięłam, a potem będę załować pewnie ![]() A i ja też jestem zadowolona z tych matowych cieni my secret, mało marek ma w ofercie ładne matowe cienie, może z art deco coś sobie wybiorę.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-01-22 o 19:37 |
|
|
|
#3655 |
|
zawsze mam racje
|
Zastanowię się jeszcze, wolałabym taką, żeby tylko z przodu miała koronkę, bo koronkowy tył do w okolicznościach zawodowych nie bardzo
Daj znać jak Ci przyjdzie jak z długością. Ja was podziwiam, że chce się wam na all szukać, ja już wolę iść do sklepu, bo od all to mnie tylko głowa boli. ekonomika: no sweterek ładny, tylko nie jestem pewna czy mnie pasuje, jakiś ten dekolt dziwny, mój biust w nim wygląda jakby był rozdzielony i szedł bardzo na boki, ale zmierzę większy rozmiar to może będzie lepiej, Widziałam w podobnym klimacie w new yorkerze, ale był jakiś porozciągany i stracił fason, no wiecie po zapięciu guzików wszystko się rozchodziło, a rozmiar zdecydowanie nie był za mały. Może go jakieś panny na siłę zapinały i się tak rozszedł, nie wiem.
|
#3656 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
zapomnialam dodac- ja pisalam o przodzie bluzki, z tylu to moze sobie stanik wystawac- bo jak sie nosi bluzki cale z koronki? tez chyba w staniku
![]() oczywiscie, jak przyjdzie dam znac |
|
|
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, 3 raz to pisze, mam nadzieje ze teraz sie uda
![]() Bylam wczoraj w warszawie na kursie wprowadzajacym do specjalizacji i malo dosc nas, z 50 osob na cala Polske, zreszta co roku jest tak malo miejsc. TZ byl ze mna wiec sobie po kursie poszlismy na obiad i piwko angelwithoutsoul - pianka to shock waves imponujaca objetosc z welli, uzylam na razie 2 razy ale moge juz powiedziec ze fajna jest, ja mam bardzo miekkie i delikatne wlosy a ona w ogole nie skleja, faktycznie wydaje sie jakby ich bylo wiecej, ma zapewniac termoochrone i cos w tym jest bo po wysuszeniu (prawie zawsze, w 99,9% susze suszarka i najcieplejszym nawiewem) moje wlosy sa blyszczace a nie matowe i szorstkie. Wiec polecam. A co do tabletek to pytanie nie bylo do mnie ale ja np biore anty mniej wiecej 2 lata, miesiac temu zrobilam sobie AlAT i byl idealnie w normie wiec moja watroba nie szwankuje. Zreszta ja nie wiem czemu kobiety tak sie boja anty, jakby dzialaly bardzo hepatotoksycznie to by byly skasowane z rejestru jak niektore leki a nie sa. Gorzej na watrobe dziala alkohol a jakos nikt sie nie boi sobie strzelic drinka czy wypic piwko tak bardzo. Alessandra - co do frytek to ja robie w piekarniku, niestety lezalam w szpitalu z powodu OZT i od tamtego czasu staram sie jak najmniej smazyc a jak najwiecej piec. Retinoid - ja stosuje tak hmm ze 2 razy/tydzien ale planuje czesciej, co drugi dzien wlasnie. Troche sie luszcze i mam odrobine zaczerwienione policzki i czolo. Znam 2 metody by sie tak nie luszczyc i zminimalizowac podraznienia: 1. Umyc buzie, dokladnie osuszyc, odczekac minimum 30 minut, nalozyc cieniutka warstwa retinoid (zawsze sie go naklada jak najmniej sie da poniewaz wieksza warstwa nie powoduje szybszego i lepszego dzialania a wlasnie ogromne podraznienie), odczekac godzine i nalozyc krem nawilzajacy. 2. Moj ulubiony sposob "dla zabieganych" - umyc buzie, dokladnie osuszyc, tez nalezaloby odczekac ale ja naprawde nie mam czasu i nalozyc retinoid wymieszany pol na pol z kremem nawilzajacym. Ja wybieram drugi bo zwykle jestem tak padnieta ze chce isc zaraz spac a nie jeszcze odczekiwac. Tylko ze wtedy nalezy dluzej poczekac na dzialania retinoidu. No i tez sotosujemy go w innym celu - podejrzewam ze Ty po to by zlikwidowac tradzik, wygladzic twarz, zniwelowac slady po wypryskach i przebarwienia. Wiec dla Ciebie sposob nr 1. Ja uzywam profilaktycznie p/zmarszczkowo - zmarszczek jeszcze nie mam ale jako ze mam 26 lat to najwyzszy czas by wspomoc synteze kolagenu ktora od 25 roku zycia sporo slabnie. Wiec moge go stosowac mieszajac w dloni z kremem ![]() Z tego co wiem to diabel tkwi w szczegole by odczekiwac te minimum pol godziny po umyciu twarzy. Ale moze juz o tym wiesz i tak wlasnie robisz? ![]() Co do zdrady - to dla mnie pocalunek tez jest nie do wybaczenia. Nie znioslabym mysli ze moj TZ pocalowal inna dziewczyne, nigdy. Brzydzilyby mnie jego usta. Wyznaje zasade ze jezeli chce sie z kims byc, to nie ciagnie do innych osob, do niczego, ani do jakichs przytulanek, anie do pocalunkow ani oczywiscie do seksu. angelinmyheart - jezeli masz okazje zwiedzic Budapeszt to polecam z calego serca Ja ogolnie lubie Wegry, bylam kilka razy, najdluzej 4 tygodnie i podoba mi sie tam ![]() Mam nadzieje ze Twoj TZ juz lepiej sie czuje. Aczkolwiek ja bylabym zla ze mi nie dal znac ze jest w szpitalu, chwila rozmowy czy krotki sms nie zajmuja duzo czasu i nie wymagaja duzo wysilku. Wiem tez ze moj TZ bylby zly gdybym ja byla w szpitalu i Mu nie dala znaku zycia. loluska - chcialabym do Ciebie przyjsc na taki masaz Bardzo bardzo ![]() A co do wizyty u gina - faceci nie sa zli, naprawde Zwykle maja wieksze poczucie humoru. Jezeli chodzi zas o niepelnoletnia kolezanka - to wg prawa musi ona przyjsc na wizyte z rodzicem lub opiekunem ustawowym. Nie musza oni byc obecni podczas badania ale musza wyrazic na to zgode. Niestety ale teraz wiekszosc lekarzy boi sie badac dzieci bo potem rodzice robia nieprzyjemnosci i wytaczaja sprawy. Sa np w szoku ze ginekolog przepisal anty ich 16 letniej corce bo nawet nie wiedzieli ze wspolzyje w akcie zlosci winia za to lekarza. Prosze: Wizyta osoby nieletniej u lekarza ginekologa powinna odbywac się w obecności rodzica/opiekuna prawnego. Dziewczynka może poprosic o przeprowadzenie badania ginekologicznego w warunkach intymnych, bez obecności opiekuna. U dziewcząt przed ukończeniem 16 roku życia przeprowadzenie badania ginekologicznego, procedur diagnostycznych i leczniczych (w tym i przepisanie środków antykoncepcyjnych) wymaga zgody przedstawiciela ustawowego - czyli rodzica, prawnego opiekuna (odpowiednia adnotacja w dokumentacji medycznej). Fakt stwierdzenia rozpoczęcia współżycia seksualnego nie powinien byc zatajony przed opiekunem dziewczynki. Dodatkowo, o fakcie współżycia płciowego lekarz jest zobowiązany do powiadomienia odpowiednich władz – prokuratury, policji (zgodnie z art. 200 kk i § 2 art. 304 kpk) w przypadku osób małoletnich przed ukończeniem 15 roku życia. U dziewcząt, które ukończyły 16 rok życia, a jeszcze nie są pełnoletnie, przeprowadzenie badania ginekologicznego, diagnostyki i leczenia (w tym i przepisanie środków antykoncepcyjnych) wymaga zgody zarówno nieletniej pacjentki, jak i jej rodzica/opiekuna prawnego (odpowiednia adnotacja w dokumentacji medycznej) - czyli to sie odnosi do Twojej kolezanki. blondyneczka - uwazam ten kolor wlosow za okropny plastic fantastik ekomonika - bardzo ladna ta sukienka ![]() marthaaa - spoznione ale bardzo szczere zyczenia, wszystkiego naj naj najlepszego w zyciu buahhot - mam 2 pary takich kolczykow rozyczek, granat i biale, sa urocze bita smietana - nieprawda, bo jest polopiryna 500 mg i wychodzi taniej niz aspiryna bayera. Wystarczy sprawdzic w google, nie lubie jak ktos podaje niescisle informacje ![]() caate - tez mam ten kupon na roz bourjois Ale raczej go nie wykorzystam bo mam ich jeden roz i jeden rozswietlacz I nadal czekam na filmik z lekkim makijazem ![]() Donka94 - jak dla mnie to w tych roznych kolorach wygladasz jak 2 rozne osoby normalnie Ale zdecydowanie lepiej Ci w ciemnych, oczywiscie wg mnie
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Po prostu zapomniałam wspomnieć o tym, że nie może być powlekana, do toniku dajemy albo aspirynę 500 albo polopirynę 300 Chyba, że masz jakiś sposób na pozbycie się tej otoczki
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zadomowienie
|
hej
snow masz racje wloski tandetne tzn kolor marthaa jeju keidy ja mialam 18 lat ojoj jak zcas leci moj Tż kupil mi futerko pamietam na urodzinki jak wrocil z Anglii kitka LADNE MASZ NOZKI ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ja ucze moja coreczke siusiania na nocniczek i sa efekty mowie jej ze ja ode na kibelek i ona ze mna siada na nocnik i kto zrobi wiecej haha i wtedy zawsze siusia mam nadzieje ze si enauczy teraz ale napisaalyscie duzo ja jestem zajeta teraz uzce mala siusiania
|
|
#3660 |
|
Raczkowanie
|
Donka, woooow, ale zakupy, zazdroszczę
![]() ![]() Ja też szukam tanich rurek , możesz zrobić im np. zdjęcia czy nie masz czym ;>?Tallulah, jak zwykle piszesz wiele ciekawych rzeczy, bardzo lubię czytać to, co tu naskrobiesz, no i dziękuję oczywiście za życzonka Blondyneczko, to bardzo ładnie, że uczysz córcię tego, czas najwyższy, a to ważne, żeby nauczyć dziecko siusiania do nocnika, bo to wygoda, głównie dla Ciebie Muszę poczytać o tym toniku
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Na weterynarza niestety nie pójdę, bo musiałabym być w liceum na biol-chemie, a ja nie lubię tych przedmiotów i nie mam daru akurat do chemii czy biologii... Z resztą to podobno jeden z najtrudniejszych kierunków 
A ja to się żadnego zwierzęcia nie brzydzę
FAjne są...Czy WAX to ten?
Ale to zależy od charakteru psa i wychowania. 

)