|
|
#3181 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
![]() to teraz ju¿ spokojnie mogê i¶æ spaæjutro rano czeka mnie placyk i powtórzenie parkowañ... kolorowych eLkowych snów
|
#3182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyobra¿am sobie co co niektóre z Was sobie o mnie my¶l± ![]() Chyba najlepiej bêdzie jak zakoñczymy ten temat i ju¿ nigdy nie napiszê tu nic na temat pana M.
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dobranoc Sylwiszon.
Patrz±c na te panie, to dochodzê do wniosku, ze na kazdym egz powinny by¶ wszelkie rodzaje parkowania do zrobienia. Karolina, nie mów tak. Bo to nie tak.
|
#3184 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
Cytat:
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Ja rozumiem, ale chyba tak bêdzie najlepiej. Mo¿e nie dla mnie, bo cieszy³am siê na to, jak mog³am Wam napisaæ co siê wydarzy³o w czasie jazdy, ale chyba dla co niektórych to dra¿liwy temat. Poza tym nie pasuje do tego w±tku.
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
Do tego w±tku pasuje wszystko
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
. Nikt nie robi tu dramatu. Nie robisz nic z³ego i pisz dalej. Podobno tak ju¿ jest, ¿e nawet je¶li cieszysz siê z cudzego szczê¶cia to ze swojego cieszysz siê sam. My¶lê, ¿e dalej mo¿esz siê z nami dzieliæ t± rado¶ci±, a jak komu¶ to nie odpowiada to niech nie czyta
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
widaæ, ¿e Ty jeszcze masz jaki¶ dystans do tego ca³ego Marka Ale wydaje mi siê, ¿e to on tutaj zachowuje siê niew³a¶ciwie... Bo ma ¿onê i dzieci a tutaj poczu³ ¿e tak siê wyra¿ê powiew m³odo¶ci i mo¿e zaczê³o mu siê to podobaæ ale spokojnie mo¿esz siê umówiæ na te kolejne jazdy i zachowuj siê tak jak zwykle traktuj jak kumpla i bêdzie ok ale widaæ, ¿e on Ci imponuje... szukaj takiego faceta tylko m³odszego ![]() i niby dlaczego nie pasuje ten temat do w±tku? w koñcu to instruktor, co¶ jak czê¶æ kursu
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
popieram gkruk, LunatyczkêBB i Haylee.
I zmykam, nawet nie wiedzialam, ze to juz ta godzina. Dobranoc
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 424
|
Dzisiaj je¼dzi³am z tat± po ³uku, oczywi¶cie, ¿e naszym autem chyba nigdy mi on nie wyjdzie ale i tak siê cieszê, ¿e znowu mog³am prowadziæ
O kurde patrze na pierwsz± stronê a tam tyle egzaminów przyby³o i nawet kto¶ ma pó¼niejszy termin ni¿ ja!
Edytowane przez matyldaaaa Czas edycji: 2011-01-23 o 00:17 |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ doberek
Karolina, spokojnie ja lubiê czytaæ to co piszesz, widaæ, ¿e traktujesz Go jak kolegê, a przeciez to nic z³ego...nikt nie powiedzia³, ¿e trzeba urwaæ kontakt ze swoim instruktorem...ja najchêtniej te¿ umówi³abym siê z moim, a co!![]() jejku, ale noc...nie do¶æ, ¿e posz³am spaæ po 24, to o 5 mia³am telefon od kuzyna, ¿e z³apa³a Go policja Martolek, jesli moge Cie prosic, to dopisz na pierwszej stronie obok mnie Katowice, z góry dziêkujê
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieñ dobry w niedzielê, w zimow± niedzielê
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Cytat:
wiecie co na ostatniej mojej je¼dzie do instr. zadzwoni³ telefon-kursant. Odebra³ a tu policja z naprzeciwka instr. kursantowi kaza³ chwilê poczekaæ i opu¶ci³ rêkê z telefonem, policja nas wyminê³a a ten podniós³ i patrzy w swój kalendarz.. ja patrzê w lusterko wsteczne a policja za nami (oczywi¶cie my¶la³am,¿e to ci sami co nas wymijali)mówiê do niego-uwa¿aj bo policja za nami jedzie... powiedzia³,¿e oddzwoni a mi kaza³ wjechaæ na lidl ja wje¿d¿am patrzê we wsteczne a policja za nami wje¿d¿a -wtedy to ju¿ sobie my¶lê-zatrzymaj± nas, jak nic nas zatrzymaj± ale za chwile ol¶nienie- mo¿e nie, bo nie w³±czyli koguta i jadê jak pod wej¶cie a instr. karze mi kierowaæ siê na wyjazd no i moje obawy by³y na szczê¶cie bezpodstawne, bo policjanci poszli zrobiæ sobie zakupy
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2011-01-23 o 08:22 |
|
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
wraca³ z imprezy ze znajomymi...nie wiem dok³adnie co siê sta³o, ale nie jest kolorowo
mam nadziejê, ¿e on nie prowadzi³ samochodu...a co do policji, to raz na jazdach skontrolowali nasz± eLkê
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 | |||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam w niefajny niedzielny dzieñ.
Widzê, ¿e by³o u moich ulubionych dziurach na drodze ![]() I: "Na drodze by³a tylko jedna dziura, a ty akurat musia³a¶ w ni± wjechaæ" Egz: "Proszê uwa¿aæ na dziury" <po dziurach> "Ja wiem, ¿e ta droga jest taka sobie, ale naprawdê proszê uwa¿aæ na dziury... ja pani pomogê". Cytat:
Ale jak sama masz jakiekolwiek w±tpliwo¶ci, to fajnie jest czasami si±¶æ i spokojnie siê nad tym zastanowiæ. Karola, pisz co Ci siê podoba! Masz zakaz gadania typu "nie pasuje tu"! To, ¿e np ja napisa³am, ¿e dla mnie to dziwny temat, to ¶wiadczy o tym, ¿e ze mn± jest co¶ nie tak. Nie przejmuj siê i pisz wszystko co jest zwi±zane z panem Markiem. Przepraszam, jak napisa³am co¶ z³ego I tak ca³kowicie na marginesie. Mój ulubiony instruktor jest w zwi±zku ze swoj± by³± kursantk±, któr± znam z widzenia, bo chodzi³am z ni± do szko³y. A i tak pozwala³ sobie na ciekawe ¿arty w samochodzie. My¶lê, ¿e tak maj± wszyscy instruktorzy i pan Marek nie ma nic z³ego w swoich zamiarach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sylwia, nie przejmuj siê. Mo¿e odsypia nocne spotkanie z policj±. Na pewno zaraz da znaæ co i jak To ten kuzyn studniówkowy? ![]() Zawsze chcia³am byæ skontrolowana na jazdach przez policjê...
Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-23 o 10:06 |
|||
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
tak to ten sam
mo¿e macie racje, ¿e zaraz siê odezwie...siedze z farba na w³osach a¿ siê bojê co z tego wyjdzie
|
|
#3198 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3199 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przespa³am siê z tym i stwierdzam, ¿e mia³am wczoraj po prostu z³y dzieñ ![]() Ale swoj± drog± tak ten temat zosta³ poruszony, ¿e a¿ mnie to zaskoczy³o ![]() Nie wiem co mam Wam jeszcze napisaæ. Pozostaje mi jedynie obiecaæ, ¿e zachowam do tej ca³ej sytuacji taki dystans, jaki mam teraz i je¶li tylko bêdziecie chcia³y, to bêdzie relacja z naszego kolejnego spotkania- oczywi¶cie je¶li bêdzie co opowiadaæ ![]() A mam zamiar umówiæ siê po sesji, tak na odprê¿enie ![]() Mi³ego dnia!
|
|
|
#3200 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Sylwia nie zamartwiaj siê, kuzyn zaraz pewnie siê odezwie i wszystko wyja¶ni
Ja te¿ zawsze chcia³am, ale nie trafi³o siê. Raz tylko, nie do¶æ ¿e przejecha³am na ¿ó³tym to jeszcze mia³am troszkê wiêcej na liczniku ni¿ powinnam (no, ale przecie¿ trzeba by³o rozpêdziæ siê pod górkê, prawda? ), a mili panowie policjanci tylko nam pomachali ![]() Karolina nie bêdê ju¿ powtarzaæ s³ów dziewczyn, bo m±drze pisz± - bêdziemy czekaæ na kolejne relacje
|
#3201 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
Egzamin mam o 8.40
¿yczê powodzenia
|
#3202 | |
|
Zadomowienie
|
Ja te¿!
No ale niestety siê nie uda³o![]() Ja farbowa³am w³oski w zesz³y poniedzia³ek. Tradycyjnie- mro¼ny kasztan ![]() Cytat:
Uciekam na zakupy, mo¿e jaki¶ nowy ciuszek? ![]() A po powrocie siadam i siê ukam
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do farbowania w³osków, to siê zbieram i siê zebraæ nie mogê, ale na pocz±tku lutego mam imieniny tak¿e zrobiê sobie prezent ![]() udanych zakupów i owocnej nauki ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- bêdziemy trzymaæ mocno kciuki
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
a ja juz jestem po ¶ni±cym mi siê nocami ³uku
![]() i powiem Wam, ¿e nie by³o sie czego baæ. Instruktor wsiad³ ze mna do samochodu wyt³umaczyl co i jak i pierwszy raz robilismy to razem (kurde jakos dwuznacznie to brzmi no ale mniejsza z tym ) pó¼niej wysiadl z samochodu i sama sobie smigalam. Robi³am ten ³uk 10 razy z czego 2 mi nie wysz³y bo na samym koncu jak ju¿ wje¿d¿alam w koperte za pó¼no sie zatrzymalam i bach w s³upek... górke tez robilam 10 razy, za ka¿dym razem bezb³êdnie ![]() ogólnie jestem z siebie zadowolona
|
#3205 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
Instruktorzy nie bali siê tego, ¿e mo¿e nas policja z³apaæ. Czasami jak I. nie mia³ mojej karty tylko jakiej¶ kursantki wcze¶niej, by³o: "Jakby nas zatrzyma³a policja, to nazywasz siê Anna Kowalska i jeste¶ w tak wielkim stresie, ¿e nie pamiêtasz swojej daty urodzenia, jak maj± na imiê Twoi rodzice itp, ok?"
Policji by³o ma³o, za to fotoradary czaj± siê wszêdzie. Moja droga do Krakowa to przejazd 40 km przez teren zabudowany, czyli g³upie 50 km/h. Mijamy fotoradar, ja pêdzê, komentarz I: "Ja mandatu za Ciebie nie p³acê", "Je¿eli tak bardzo lubisz zdjêcia, mo¿esz jechaæ szybko", "To teraz siê ³adnie u¶miechnij". Mam nadziejê, ¿e ¿aden z nich nie zrobi³ mi zdjêcia ![]() Idê siê uczyæ. Ten tydzieñ bêdzie okropny, same sprawdziany przed feriami i do tego jeszcze czeka mnie próbna matura z biologii. |
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jazdê
|
|
|
|
|
#3208 | |
|
Raczkowanie
|
oj, nie dziêkujê, ju¿ powoli ³apiê jakie¶ schizy... ale pozwolê sobie na tylko dzisiaj, jutro pe³na mobilizacja! Tobie równie¿ ¿yczê powodzenia.
Cytat:
, tak trzymaæ!
|
|
#3209 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 182
|
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
[/COLOR] bêdziemy trzymaæ mocno kciuki [/QUOTE]Nie dziêkuje, ¿eby nie zapeszyæ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Kochana damy radê!! Musimy Ja na razie siê nie przejmuje, ale to tylko na razie. Dopiero jutro siê zacznie heh.....a w ogóle to dzisiaj nie wiem czemu ¶ni³ mi siê ¶lub, i to nie mój hehe. no i nie wiem jak to sie ma wszytskiego tyczyæ, mo¿e po prostu moja fantazja zaczyna mnie ponosiæ![]()
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
Wróci³am. Niestety w nie najlepszym humorze
![]() By³am w dwóch galeriach i nic sobie nie kupi³am oprócz trzech kosmetyków... I na dodatek wyje¿d¿aj±c z parkingu z pierwszej galerii, gdzie nic nie kupi³am... Otar³am siê o samochód stoj±cy z mojej prawej strony W ogóle nie zbyt dobrze mi siê jecha³o Tak jakbym siê ba³a Niby wszystko by³o w porz±dku, ale w³a¶nie z jakim¶ takim lêkiem. Mam wra¿enie, ¿e wszyscy dooko³a wiedz±, ¿e jestem pocz±tkowym kierowc± i jeszcze nie czujê siê pewnie![]() Teraz jeszcze ta nauka
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

to teraz ju¿ spokojnie mogê i¶æ spaæ

(oczywi¶cie my¶la³am,¿e to ci sami co nas wymijali)mówiê do niego-uwa¿aj bo policja za nami jedzie... powiedzia³,¿e oddzwoni a mi kaza³ wjechaæ na lidl ja wje¿d¿am patrzê we wsteczne a policja za nami wje¿d¿a
mam nadziejê, ¿e on nie prowadzi³ samochodu...
za jazdê