|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
A co sądzicie o warzywach na patelnię 'Mroźna Kraina'?
Są po grecku i po włosku, ale te przyprawy w saszetkach mi zupełnie nie smakują, wyrzucam ją i doprawiam po swojemu swoimi ulubionymy przyprawami i wtedy nie widzę żadnej różnicy od dwa razy droższych, warzyw z Hortexu (mieszanka "włoska" jest niemal identyczna, nie ma chyba tylko ziemników, mniej brokułów i jakoś więcej kukurydzy i szparagów).
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się, że to w greckiej są ziemniaki..Obie mieszanki udane moim zdaniem
|
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I w tej z hortexu też są.
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#2194 |
|
Zadomowienie
|
Mi greckie bardzo smakują
![]() ktoś tu pytał o truskawki, w mojej biedronce są, ale jakoś mało tych paczek. Raz nie było wcale to zapytałam ekspedientki i powiedziała, ze jutro będą, wystarczy powiedzieć |
|
|
|
#2195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Akurat pilnie potrzebuję takiego grubego, puchatego koca a tu w Biedronce będą No i zaintrygowało mnie ptasie mleczko pistacjowe! Jadłyście kiedyś już je? Tylko to będzie jakiejś innej firmy niż to biedronkowe i nie wiem czy będzie dobre i czy w czekoladzie a nie polewie kakaowej
|
||
|
|
|
#2196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo je lubie! i polecam,,hortex ma to samo tylko niestety cenę wyzsza.. |
|
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Zainteresowały mnie te pierożki ze szpinakiem i pieczarkami, widziała któraś z Was je u siebie ???
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=16103 jakby link nie dzialal to strona lidlu i gazetka wazna od poniedzialku.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też je uwielbiam
Cytat:
![]() I pierożki ze szpinakiem i pieczarkami - ciekawa jestem ich bardzo.Tylko pytanie czy będą też w moje B.
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Co?? Muszę kupić !!! Ja u siebie nawet ze szpinakiem nie widziałam. A z jakiej to firmy ?
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Ja z niekulinarnych to ostatnio kupiłam pompkę taką nożną. Jest ok. Chociaż do auta to się nie bardzo nadaje (luźny wentyl). Do roweru jest ok.
Ze stałego asortymentu to uwielbiam te orzeszki w cieście. Były kiedyś za 2,49, teraz już 3,49 chyba..
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się zaśliniłam na ptasie mleczka obydwa i jogurty sernikowy i tarta malinowa... ojjj bedzie napad na Biedro jak nic
|
#2203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taka w białej saszetce jest... ale w sumie żadna strata, bo ta przyprawa jest okopna
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Że tak pociągnę.. Będzie w przyszłym tygodniu w tygodniu azjatyckim w Lidlu 3.99 za 567g ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
w gazetce jest napisane, że te herbatki są w saszetkach
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
pewnie, że mogą
tylko raczej się ich kupić nie opłaca. Dużo tańsze są te granulowane w torebkach po 2 zł z hakiem...na dodatek wg mnie pyszne Cytat:
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno kupię też zapas czekolady na gorąco to jest dopiero pychota przed świętami kupiłam tylko jedno opakowanie i żałowałam, naprawdę polecam
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
to pewnie takie porcjowane, jedną saszetkę wsypujesz do szklanki
ja chciałam spróbować jeszcze tej gruszkowej ale trochę się zraziłam. Bo tamta sliwkowa wylądowała w koszu ale na szczęście sa takie tanie, że nie szkoda było wyrzucić. Nie wiem, może zaryzykuję i zobaczę czy z tą gruszkową też tak się będzie dzialo. ostatnio spotkałam w mieszance włoskiej kawałek tektury wyjęłam i warzywka i tak zjadłam ze smakiem ale jednak coś ta Biedronka mi podpada ostatnio |
|
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi proszę co robię źle przygotowując lasagne z lodówki i te rurki makaronowe ze szpinakiem: robię wszystko wg instrukcji na opakowaniu, wszystko jest smaczne, ale niemiłosiernie się rozpływa to nadzienie i ser-nie mogę wyciągnąć z opakowania żeby ładnie wyglądało na talerzu bo wszystko jest rozwalone
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
niestety chyba po prostu takie są. Mi też zawsze się wszystko rozciapywało
jedynie ta lasagne z lodówki, ta duża, ładnie się wyjmuje---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- u mnie są bo widziałam wczoraj ale niestety nie wiem ile kosztują, |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 |
|
Wtajemniczenie
|
czy dostne teraz w dronce placki do tortilii?
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o taak bardzo je lubię ![]() Cytat:
chociaż ogólnie nei oprzepadam za ptasim mleczkiem tak tą wersję bym spróbowała![]() pat0 placki d tortiili lezą na stoisku z pieczywem<przynajmniej u mnie- dziś widizałam po3,49 <jakaś promocja to jest >napaliłamsie na posciel z bawełny z ulotki.łądnie sie prezentuje i chyba siew nia zaopatzrę, tylko bede musiała ja na żywo oblukac.
Edytowane przez GOśka T. Czas edycji: 2011-01-23 o 15:17 |
||
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Biedronce. Polowałam na ten płyn do płukania ust o którym pisałyście ale niestety znów go nie było.
![]() Kupiłam: - Szynkę z indyka w plasterkach (całkiem dobra). - wszystkie 3 smaki jogurtów czyli sernikowy, biszkoptowy, i tarty z malinami. (Na razie jadłam tylko sernikowy. Jest pyszny :Slina ![]() - Sałatkę warzywną - Jogurt o smaku piernika z orzechami. - Ogórki konserwowe. Chciałam kupić jeszcze herbatę śliwkową dla mamy ale nie było. |
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w biedronce i kupiłam kawę Nescafe Espiro 2o0 gr plus 50 gr gratis za 17.99. jest dużo lepsza od fuego. Było już cześć produktów z ulotki. Miedzy innymi ptasie mleczko, kawa, czekolada. Niektóre rzeczy były w innych cenach niż w gazetce np czekolada la festa za 3,99
|
|
|
|
#2220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

I w tej z hortexu też są.

[od 10.09.2011]
Taka w białej saszetce jest... ale w sumie żadna strata, bo ta przyprawa jest okopna