![]() |
#4891 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :)
Cytat:
Absolutnie nic? Może przejrzyj przepisy i coś Ci wpadnie w oko? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno uda się ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Buc
|
oficjalnie stwierdzam, że mam popsutą wagę.
![]() wczoraj jadłam jak oszalała słonica, zjadłam naprawdę potężne ilości mięcha, chyba z 2 kg kapusty z toną koncentratu, drugie pół kilo wędlin a dziś na wadze mam -1,1 kg, ja się pytam jakim cudem? ![]() niestety jedynym racjonalnym wyjaśnieniem jest to, że waga, po tygodniu bytności wyzionęła ducha.
#4893 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jaki składnik ma ten słodzik? I nie ma u mnie Kauflandu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może dlatego teraz masz zastój, tyle zgubić w 2,5 tyg. to naprawdę sporo poszło. Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() U mnie podobnie, wczoraj żarłam na potęgę (oczywiście dozwolone tylko) i dzisiaj mam mniej o 0,4kg, spodziewałam się raczej wzrostu wagi, w najlepszym wypadku zastoju. A tu miła niespodzianka. Dzisiaj będzie dzień P, więc liczę na to, że jutro rano mniej zobaczę na wadze (ależ te kobiety zachłanne ![]() Po 14 dniach diety mój wynik to: -3,7kg Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2011-01-23 o 08:33 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zadomowienie
|
i znów w tej pracy siedzę,.. hihihi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
Kochane przeżyłam wczorajszy dzień, ciężko było,ale dałam rade.
Dzisiaj znowu niestety na cały dzień do pracy... i tyle mam z weekendów ![]() Kończy mi się @ więc lada dzień się zważę,ale boje się,że tam nie będzie żadnego spadku!! Zazdroszczę Wam tych słodkości, ale może i dobrze,że ja nie mam czasu ich zrobić... U mnie wg Dukana wyszło,że a koniec marca będę już śliczna,więc już niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a do marca już Ci niewiele zostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
BAN stały
|
a u mnie wzrost
![]() ![]() dlaczego no!! tylko przez warzywa? no ale nie chyba az tyle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tylko cola zero albo guma do żucia w przypływie kryzysu :P A propos studiów... muszę robić projekt... a tak strasznie nie chce mi się (nie ubrałam się jeszcze nawet :P )
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
a jakie to sa te serki z lidla ...pod jaka nazwa...bo wlasnie w niemczech tez typowego twarogu nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Wtajemniczenie
|
Ja raz kupiłam (do Nutelli) właśnie ten:
![]() |
#4904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja się właśnie złoszczę bo op pon - pt całymi dniami chłonę wiedzę na uczelni,a w weekendy na całe dnie do pracy... zamiast szaleć to ja robole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmm.. nagrania do X-factor gdzie? Zabrze? Ja też tam będę, jako ekipa mojej koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A u mnei dzisiaj również 19 dzień na Dukanie ![]() Po wczorajszej wieczornej wyżerce i basenie dziś na wadze.... -0,3 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś dzień PW... na śniadanko parówki z indyka, pół zółtej papryki, liść sałaty i 0,5 mojej pysznej bułeczki ![]()
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 ![]() ![]() Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg ![]() ![]() http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Wtajemniczenie
|
ehh pomocy
![]() ![]()
![]() |
#4908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w Żorach lidl jest zdecydowanie lepiej zaopatrzony niż w Rybniku! ![]() Czekolady- tej 300g- nie mogę wyrzucić, bo pomieszkuję aktualnie u teściowej (przyszłej) bo wyjechała i ktoś musi zwierzaki karmic/wyprowadzać. Więc trudno żebym zrobiła tu radykalne porządki w słodyczach <a wierzcie mi, czekolad i słodyczy jest zdecydopwanie więcej, a ta jedna się najbardziewj do mnie uśmiecha)...ale daję radę-aż sama sie sobie dziwię ![]() Dziewczyny z Katowic, Chorzowa i inne ze Śląska- nie ironizować o brzegach szklanki i nieczego innego! Żle Wam tu? ![]() Jadę dzisiaj na obiad do restauracji na jakąś polędwicę wołową- w domu nie warto mi jej robić, bo droga cholernie, a jak zrobię to i tak twarda i niedoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to smacznego obiadku dzisiaj.. ![]() ja na Śląsk nie narzekam.. bo wszędzie jest podobnie. No może kiedyś się wybiorę do tych Żor, a gdzie tam jest lidl? w centrum gdzieś czy na uboczu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jutro wielki dzień-zaczynam swoją walkę z kilogramami jestem zmotywowana i pełna zapału. Martwi mnie tylko gotowanie i pieczenie tego wszystkiego, bo mi nigdy nic nie wyszło zawsze wolałam kupić gotowe i po sprawie. Jadę dziś na zakupy żeby kupić wszystkie potrzebne produkty. mam do was pytanie skąd wy bierzecie te wszystkie przepisy (w tej dziedzinie moja wyobraznia nigdy nie działała ), a w sklepie widziałam książkę z przepisami dr Dukana , ale niestety nie miałam czasu jej przejrzeć dlatego nie wiem czy ona mi się przyda, czy te przepisy nie są za bardzo odjechane jak na moje znikome możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie dzisiaj po całym tygodniu spadek 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co dzisiaj upichcić na obiad wczoraj była rybka w cieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw się ja też niedawno zaczęłam i nigdy nie spędzałam tyle czasu w kuchni, nie potrafiłam gotować, a teraz widzę, że jednak coś tam potrafię. A wszystkie przepisy są w internecie.. No ale naleśników to chyba nigdy nie zrobię niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wytrzymałam - zważyłam się dziś. -0,3 kg mniej przez 4 dni PW, bo 4 dni się nie ważyłam. ważne że na minusie ![]() ![]() udka w piekarniku, a potem zrobię serniczek (wczoraj na robienie piernika jednak nie było sił) i wezmę go do znajomych coby nie patrzeć jak oni jedzą ![]()
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nalesniki z Dukana sa swietne ciasto jakies takie wodniste , ale wychodza bardzo smaczne a jak dodasz do nich kilka kropel aromatu i slodzik to palce lizac ![]()
![]() |
#4915 |
Zadomowienie
|
ja się jeszcze boję przejść na 2 fazę.. zobaczę jakie jutro będą wyniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mija 18 dzień diety i - 7.7 kg ![]() Wiadomo super ekstra, że leci w dół ale generalnie to trochę szybko. I zaczęłam ostatnio myśleć, czy można np. przejść na 3 fazę a potem po jakimś czasie wrócić znowu do drugiej? Bo ja mam dość dużo do zrzucenia i nie chce myśleć o tym jak moja skóra będzie wyglądać po tak szybkim spadku wagi. Używam balsam ujędrniający ale co jeszcze robić? Myślicie, że rolletic ujędrni trochę skórę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Ale ja ci zazdroszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ten serek jest super smaczny, a dodatkowo dozwolony. Cytat:
![]() parówka z indyka ![]() Uwierz, że będzie lepiej, wytrzymaj jeszcze trochę, a na pewno ruszy wszystko w dół ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile dobrze mi wiadomo produkty Linessa nie spełniają warunków naszej diety. Sprawdź ile ma tłuszczu i węgli,.... czy spełnia równanie B < T+W Dzień dobry tak w ogóle Byłam na placu myślałam,że dostane nowe szelki dla psa ale niestety nic mnie nie zaciekawiło Teraz już robię obiadek bo głodna jak wilk jestem Śnieg sypie znów ![]()
![]() |
#4920 |
Zadomowienie
|
jak robicie te naleśniki?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.