Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 10:36   #2491
snowprincess
Rozeznanie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Witam Was w nuuudną niedzielę

A czy ktoś bedzie robić jeszcze zakupy w Beatrixie w niedługim czasie??
Witam
Ja też jestem chętna na koralik z Beatrix
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:13   #2492
ktsw
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Już znalazłam co to za koralik limitowana kolekcja walentynki 2010 Ale piękny
sliczny

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
Magi aleś piękne koraliki wkleiła, a te lazurowe pęcherzyki .... cudo
podobno we Wrocławiu były takie jasne ale ja nie widziałam

a naszyjnik z wróżką ... już się nie moge doczekać chociaż zakładać będę dopeiro w dordze do pracy coby tż nie zoczył a jak już zoczy to mu powiem że w twoim stylu był dołączony
dobre, ja powiem, ze w chichochica kupilam, nawet kiedys pokazałam tż strone chico i porównałam mu z trolami
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:15   #2493
martinia
Zakorzenienie

Sylwek73 śliczne charmsy

Cynnamon piękna też mam póki co całą bransoletkę srebrną i bardzo mi się tak podoba... ale zamówiłam już sobie dwa murano i zastanawiam się jak to będzie Ty planujesz murano w swojej?

Majade widziałaś może w Beatrixie kwiatek ze złotem? Normalnie w nocy ni z tego ni z owego olśniło mnie, że muszę go mieć

Jeśli ktoś się wybiera do Beatrixa proszę o zakup kwiatka (z 20% rabatem)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790184.jpg (12,3 KB, 6 załadowań)
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:20   #2494
ilios
PIP.

GG do ilios

ja tez chora a jeszcze wczoraj znajomy tza otwieral nowy klub w poznaniu i tz tam gral, wiec w ramach wsparcia z nim poszlam, a to w piwnicy i sie zalatwilam. smarkam kaszle i glowa mi peka
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:28   #2495
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja dopiero wstałam
Jem śniadanko i jak tylko TŻ wyjdzie, to żeby go nie denerwować ani nie prowokować złośliwych komentarzy na temat moich ambitnych zajęć , wezmę się za robienie zdjęć do katalogu

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:29   #2496
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Witam Was w nuuudną niedzielę
...
cynnamon - wiesz, spodobało mi się to że masz same srebro bez murano. Fajnie to wygląda... sliczny jest ten kwiatek, róża... dodaje takiego uroku, on jest na mojej wish liście (a czego tam nie ma ).

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Aha, zapomniałam bym... dziś zobię fotki mojej pandorki w swietle dziennym

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Co tutaj tak spokojnie....

Dziewczyny, wracać z kościoła!!!!
dzięki róża jest 100 x ładniejsza na żywo!!!
czekamy na Twoje foty
daj się dziewczynom wyspać, chociaż w niedzielę

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Cynnamon piękna też mam póki co całą bransoletkę srebrną i bardzo mi się tak podoba... ale zamówiłam już sobie dwa murano i zastanawiam się jak to będzie Ty planujesz murano w swojej?
Martinia dziękuję, też mi się podoba nie planuję żadnego murano, za to zamówiłam już srebrną zawieszkę z różowym kwarcem, a za jakiś czas planuję dokupić zawieszki z cytrynem i ametystem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790351RQ.jpg (14,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790538CI.jpg (14,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 790538AM.jpg (13,0 KB, 0 załadowań)
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:34   #2497
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja dopiero wstałam
Jem śniadanko i jak tylko TŻ wyjdzie, to żeby go nie denerwować ani nie prowokować złośliwych komentarzy na temat moich ambitnych zajęć , wezmę się za robienie zdjęć do katalogu
Jakbym słyszała mojego TŻ "coo już na forum siedzisz?" a ja "nie, nie.. przeglądam wiadomości. Forum już przeczytane ".

Też się zabieram zaraz za robienie fotek.

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:35   #2498
cynnamon
Zadomowienie

czy złote przekładki będą pasować do mojej pandory? myślę o takich złotych kwiatkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek011.jpg (16,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 750199.jpg (8,3 KB, 11 załadowań)
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:39   #2499
martinia
Zakorzenienie

MJ, Tinka w takim razie czekamy na zdjęcia
Stary 2011-01-23, 11:40   #2500
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
czy złote przekładki będą pasować do mojej pandory? myślę o takich złotych kwiatkach

Super to wygląda
Złoto w tych bransoletkach pasuje niemalże do każdej kompozycji.

Szkoda że ja nie mogę zrobić swojej kompozycji na tej stronie. Nie ma tam np. murano fioletowego w trójkąty, oraz czegoś jeszcze.. nie pamiętam co to było ale mi brakowało...

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:42   #2501
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
mi się podoba tak jak napisała Tinka - złote koraliki pasują chyba do każdej kompozycji.

Cytat:
Szkoda że ja nie mogę zrobić swojej kompozycji na tej stronie. Nie ma tam np. murano fioletowego w trójkąty, oraz czegoś jeszcze.. nie pamiętam co to było ale mi brakowało...
ja też nie ma np. mojego klipsa z lucerną..
Stary 2011-01-23, 11:42   #2502
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
A myślicie że jeszcze jest promocja -20%?
A czy ktoś bedzie robić jeszcze zakupy w Beatrixie
nie wiadomo czy bedzie promocja ale nowa dostawa powinna byc i licze ze sie na 20% rabatu załapiemy

pisz co byś chciała, bede miała w pamięci

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:44   #2503
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

Cytat:
Majade widziałaś może w Beatrixie kwiatek ze złotem? Normalnie w nocy ni z tego ni z owego olśniło mnie, że muszę go mieć

kwiatka nie było, ale gdyby doszedł w nowej dostawie to mogę go wziąć dla ciebie

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:46   #2504
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
kwiatka nie było, ale gdyby doszedł w nowej dostawie to mogę go wziąć dla ciebie
poproszę
Stary 2011-01-23, 11:48   #2505
majade
Zakorzenienie

Cytat:
j?

kwiatka niet, chyba zapamiętałabym bo mi sie podoba

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez ZARAAA Pokaż wiadomość
ja kupiłam go w beatrixie 20% taniej jest śliczny
ooo , super!!

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:48   #2506
Spaza
Zakorzenienie

Aniu a orientujesz się czy mieli/ będą mieć złote stopery w Beatrixie?
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:50   #2507
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
kwiatka niet, chyba zapamiętałabym bo mi sie podoba
oj to szkoda, ale może będzie w dostawie to już mam obiecany u Ani
Stary 2011-01-23, 11:51   #2508
Miramar
Rozeznanie

Też będę w Beatrixie, ale czekam na nową dostawę, bo teraz już nic im fajnego nie zostało. Tyle, że dostawa strasznie się przeciąga, miała być w zeszły weekend, później mówili, że w tygodniu, teraz, że w przyszłym
Gdyby ania_trojaczki nie mogła, to mogę kupić, bądź odłożyć dla Ani, to co Was interesuje.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 11:59   #2509
domcia81
Rozeznanie

sylwek73 - niestety, ale zamówienie już poszło.. ja chyba drugiego za szybko nie będę w stanie zorganizować (tzn. mogę zorganizować, tylko że przesyłka pocztą. Ten etap jest jeszcze prosty i tani. Schody zaczynają się przy transferze pieniędzy. Banki mają niefajny kurs przeliczeniowy i biorą jakieś giga opłaty za przelewy walutowe. Ale spróbuj do mnie napisać. Koleżanka wczoraj pojechała z psem do lekarza, dzisiaj ma jechać do Pandory. Więc może zdążymy coś dorzucić.

Tinka* -

Spaza - złoto w Pandorowych bransoletkach jest bardzo ładne (o ile nie jest to cała bransoletka). Mi panie w krakowskim Beatrixie powiedziały: złoto na zamówienie, trzeba wpłącić zaliczkę (chyba 15%) i oni sprowadzą. Sprzedaż z rabatem oczywiście.

Dziewczyny, ja bym chciała czterolistną koniczynę (na złoto mnie totalnie nie stać). Powiedziałam sobie, że jak dostanę podwyżke w pracy to ją kupuję na pamiątkę. Tylko nie wiadomo czy podwyżki będą. ;(((
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:07   #2510
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
Dołączam do chorych (paskudne wirusy szaleją) i życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Byłam dziś w Beatrix we Wrocławiu. Promocja - 20 % na Pandorę (po wysłaniu maila) dalej obowiązuje, Panie nic nic wiedziały o jej ewentualnym zakończeniu. Niestety, jest bardzo mały wybór, dostępne raczej tańsze koraliki typu: prezent, żabka, serduszko z kamieniem, małe separatory po 55 zł, klipsy, kilka rzeczy z emalią, trochę murano głownie w czerwieniach. Nie było prawie niczego ze złotem, o muszelce można zapomnieć, mojego niebieskiego koralika z emalią też nie. Capnęłam ostatni koralik z serduszkami z masy perłowej. Następna dostawa ma być pod koniec tygodnia, wiele koralików jest zamówionych, ale co będzie i czy promocja nadal będzie obowiązywała- nie wiadomo.
Ale ceny mają super z tą zniżką, aż przyjemnie Zapłaciłam 40 zł mniej od ceny katalogowej, naprawdę super uczucie
haha no to mój kolejny z listy, właśnie dziś na niego polowałam, ale słabo dostępny(!!) przynajmniej we wro. Babka z salonu powiedziała, ze jest "na zamówienie". Jest fajny, baardzo
Super jest te koralik z białymi serduszkami, też się nad nim zastanawiałam, bo kupiłam u nich czarne emaliowane serduszka i pasował mi do koncepcji, ale jednak kupiłam w końcu w Pandorze koralik z motylkiem, do którego już od dawna wzdychałam.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:07   #2511
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ja tez chora a jeszcze wczoraj znajomy tza otwieral nowy klub w poznaniu i tz tam gral, wiec w ramach wsparcia z nim poszlam, a to w piwnicy i sie zalatwilam. smarkam kaszle i glowa mi peka
witam w klubie miałam cholernie stresujący tydzień i przypłaciłam to zapaleniem zatok... łeb mi pęka że aż chce mi się wyć ... a nie moge pozwolć sobie na zwolnienie bo kończymy projekt...
Już nawet Trolli mi się odechciało..

trudno, poczekają jeszcze tydzien...

Cytat:
Jakbym słyszała mojego TŻ "coo już na forum siedzisz?" a ja "nie, nie.. przeglądam wiadomości. Forum już przeczytane ".

Też się zabieram zaraz za robienie fotek.
u mnie to samo... nawe jak nie mam czasu pisać to chociaż na chwilkę wpadam poogolądać zdjęcia

Cytat:
cynnamon piękny projekt!!

W ogóle piękne nowości i wspaniałe zdobycze z Reduty
gratuluje Wszystkim udanych łowów
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:10   #2512
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość
witam w klubie miałam cholernie stresujący tydzień i przypłaciłam to zapaleniem zatok... łeb mi pęka że aż chce mi się wyć ... a nie moge pozwolć sobie na zwolnienie bo kończymy projekt...
Już nawet Trolli mi się odechciało..
Współczuję, cały tydzień z zatokami walczyłam... Marzyłam o weekendzie, żeby w domu posiedzieć. Też nie mogłam pozwolić sobie na L4, bo pity, bo zamykanie roku itp itd...
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:17   #2513
majade
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Aniu a orientujesz się czy mieli/ będą mieć złote stopery w Beatrixie?
Panie z Beatriksa tego nie wiedzą.
Wiedzą tylko, ze zamówienie poszło i sie spóźnia.
Nie znają terminu dostawy, ani, czy promocja -20% dalej będzie obowiązywała, ani nawet, czy przyjdzie to, co było zamówione, także to loteria. A o ewentalnym końcu promocji szef poinformuje, kiedy uzna za stosowne, więc tez pozostaje nam gdybanie.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Super jest te koralik z białymi serduszkami, też się nad nim zastanawiałam, bo kupiłam u nich czarne emaliowane serduszka i pasował mi do koncepcji, ale jednak kupiłam w końcu w Pandorze koralik z motylkiem, do którego już od dawna wzdychałam.
si, jest bardzo ładny,taki rozświetlający i miałam go na liście, ale jednak baaardzo żałuję, że nie było listeczków w niebieskiej emalii

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:19   #2514
martinia
Zakorzenienie

Ilios, LindenRathan szybkiego powrotu do zdrówka życzę!
Normalnie jakaś epidemia... wszyscy chorzy Ja póki co się jeszcze jakoś trzymam, choć też coś tam już mnie chyba bierze

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Też będę w Beatrixie, ale czekam na nową dostawę, bo teraz już nic im fajnego nie zostało. Tyle, że dostawa strasznie się przeciąga, miała być w zeszły weekend, później mówili, że w tygodniu, teraz, że w przyszłym
Gdyby ania_trojaczki nie mogła, to mogę kupić, bądź odłożyć dla Ani, to co Was interesuje.
o to informujcie kiedy się do Beatrixa wybieracie
Miramar jeśli byłabyś wcześniej od Ani to może mogłabyś mi odłożyć tego kwiatka, bo Anię już poprosiłam o zakup więc nie chce kombinować.. po prostu by się ją poinformowało że leży i czeka
a w ogóle to można odkładać w Pandorze? na jaki czas?
Stary 2011-01-23, 12:20   #2515
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Póki co wrzucam moją skromną Pandorę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001.jpg (86,7 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 004.jpg (103,6 KB, 105 załadowań)

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:26   #2516
martinia
Zakorzenienie

Cytat:

przez Ciebie zachciało mi się korony
Stary 2011-01-23, 12:31   #2517
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Współczuję, cały tydzień z zatokami walczyłam... Marzyłam o weekendzie, żeby w domu posiedzieć. Też nie mogłam pozwolić sobie na L4, bo pity, bo zamykanie roku itp itd...
Zdrówka życzę

ech...ja też dzisiejszy dzień postanowiłam spędzić w łóżku

leżakować i być dla siebie dobra

Gdyby jeszcze TŻ był w domu, to może na pocieszenie pojechalibyśmy

do WP albo Reduty, ale niestety ma weekendowy dyżur i wróci ze

szpitala rano, a ja zupełnie nie jestem w stanie skupić się na prowadzeniu

samochodu

Cytat:
Ilios, LindenRathan szybkiego powrotu do zdrówka życzę!
Normalnie jakaś epidemia... wszyscy chorzy Ja póki co się jeszcze jakoś trzymam, choć też coś tam już mnie chyba bierze

o to informujcie kiedy się do Beatrixa wybieracie
Miramar jeśli byłabyś wcześniej od Ani to może mogłabyś mi odłożyć tego kwiatka, bo Anię już poprosiłam o zakup więc nie chce kombinować.. po prostu by się ją poinformowało że leży i czeka
a w ogóle to można odkładać w Pandorze? na jaki czas?
Dziękuję Dbaj o siebie!!

Cytat:
Śliczna!! ja nie jestem ani trochę Pandorowa (jeszcze ) ale pszczółka jest absolutnie zniewalająca

rzuca mi sie na oczy!! to kulka z koroną ! ale też śliczna ...hahah

Edytowane przez LindenRathan
Czas edycji: 2011-01-23 o 12:33
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:36   #2518
Peri86
Raczkowanie

MJ, jaka masz dlugosc Pandory? Ja mam nadgarstek ok 15 cm(tak jak Ty chyba) i mam Pandore 19 cm i mi sie wydaje zbyt dluga :S
No i jaka masz dluga bransoletke Trolli? Dziewczyny, ktoras w Was pisala, ze powinnam miec 18 cm, bo jeszcze zapiecie, sama nie wiem, bo trolle chcialabym miec cale zapelnione
Peri86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:38   #2519
veryluckystar
Wtajemniczenie

MJ, super, elegancko i Ciebie widać w koralikach.
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:44   #2520
veryluckystar
Wtajemniczenie

A to moje dzisiejsze bransoletki, Troll srebro, Troll skórka, i Pandorowa serduszkowa

Mirell, do serduszkowej aż się prosi różowy w kropki, chyba zostanie już wkręcony w tym tygodniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1769.jpg (70,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1776.jpg (85,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1778.jpg (69,4 KB, 81 załadowań)
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości