Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 356 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-22, 12:29   #10651
lovelyashley
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez kate b Pokaż wiadomość
Dziewczyny w jakim wieku Wy zdecydowalyscie sie na operacje?Bo ja mam 19 lat i zastanawiam się nad operacja i nie wiem czy to nie toche za wczesnie...;( A oza tym strasznie boje sie komplikacji i tego, że vś nie wyjdzie...
Zdecydować to dosyć wcześnie... a operacje zrobiłam dopiero po ukończeniu 18 roku życia, bo wcześniej nie można, tak więc koło 4 miesięcy po 18 urodzinach miałam, zabieg, teraz jestem miesiąc i kilka dni po operacji

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Na 100dniówce byłam do końca o 6 się spać położyłam hehe, z piersiami było ok, myślałam, że będą mnie boleć czy coś, ale nie więc super, fajnie, że poszłam jednak

P.S Czasem czuje kłucie w piersiach tak jak serce czasem, ale zdarzy się lewa, a później prawa, normalne to ?
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 12:49   #10652
ULAS787
Raczkowanie

Cześć Moje Słonka Kochane
Dawno Was nie odwiedzałam....ehhhh
Jakieś dołki łapała, że mi za mocno cycuchy podały itp.... i już bym chciała je zmienić.
Lovley
ja też czasami czuję takie szpileczki, no ale w końcu ciągle się to goi chyba....;-)
Mya , Magerka, Kejsiii
stęskniłam się już za Wami
Widzę, że troszkę się tu dzieje.....to dobrze. Rośniemy w siłę
W piątek jadę do gdańska na wizytę kontrolną to może wreszcie sprawię sobie jakieś fajne staniczki.... jak myślicie dziewczęta czy w Galerii Bałtyckiej coś dostanę czy polecacie inne miejsce???? Jak kompletnie nie znam Gdańska
A takie pancerniki są u mnie na wiosce.........
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0540.jpg (94,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0541.jpg (110,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0542.jpg (60,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0543.jpg (94,8 KB, 54 załadowań)
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 13:07   #10653
molinezja75
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez inna_85 Pokaż wiadomość
Kochana powiedz, a jaki nosiłaś przez te 2 miesiące stanik? Czy robiłaś coś nie tak, że za szybko opadły? Czy lekarz powiedział Ci dlaczego tak mogło się stać? Ja również jestem 2 miesiące po, na kontrolę idę za miesiąc, ale moje cycuszki nie są bardzo miękkie, wręcz jeszcze sztywne!
potwierdzam, moje dziewczynki zaczęły się robić miękkie chyba nawet później a o spaniu na brzuchu długo mogłam zapomnieć, ale fakt faktem mnie doktorek udzielił bardzo szczegółowych wskazówek co m wolno a czego nie w pierwszym półroczu właśnie po to żeby maleństwom nic się złego nie porobiło

Cytat:
Dziewczyny w jakim wieku Wy zdecydowalyscie sie na operacje?Bo ja mam 19 lat i zastanawiam się nad operacja i nie wiem czy to nie toche za wczesnie...;( A oza tym strasznie boje sie komplikacji i tego, że vś nie wyjdzie...
moim zdaniem nie, wypowiadały się tu młodsze po zabiegach ale droga Kate - w wieku 17 lat zapewne Twoje piersi są jędrne i wspaniałe, czemu chcesz je kroić skalpelem? Ja miałam zabieg w wieku 33 lat po urodzeniu dziecka.... I to nie był jedyny argument....
Stary 2011-01-22, 13:26   #10654
sloneczko36
Przyczajenie

[QUOTE=kasikkk87;24533001]robiłaś u dr.SKWIERCZ????

Tak, robilam u dr Skwiercz.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Kochana powiedz, a jaki nosiłaś przez te 2 miesiące stanik? Czy robiłaś coś nie tak, że za szybko opadły? Czy lekarz powiedział Ci dlaczego tak mogło się stać? Ja również jestem 2 miesiące po, na kontrolę idę za miesiąc, ale moje cycuszki nie są bardzo miękkie, wręcz jeszcze sztywne!
Pani dr zalecila mi nosic przez te dwa miesiace top z gatty. Ale jak mnie teraz zobaczyla to powiedziala ze pomimo ze ten top jest rozmiaru "s" to jest za duzy w obwodzie i slabo podtrzymywal mi piersi.
Nie robilam nic co mogloby zaszkodzic moim "dziewczynkom". Poprostu moja skora ma malo elastycznosci i ten caly proces poszedl za szybko
sloneczko36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 13:42   #10655
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=sloneczko36;2454081 2]
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
robiłaś u dr.SKWIERCZ????

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Pani dr zalecila mi nosic przez te dwa miesiace top z gatty. Ale jak mnie teraz zobaczyla to powiedziala ze pomimo ze ten top jest rozmiaru "s" to jest za duzy w obwodzie i slabo podtrzymywal mi piersi.
Nie robilam nic co mogloby zaszkodzic moim "dziewczynkom". Poprostu moja skora ma malo elastycznosci i ten caly proces poszedl za szybko
jakie miałaś wkładki 325 może?pytałam czy jesteś od dr.Skwiercz bo pisałam z jedną dziewczyną która była od niej i miała te same wkładki i będąc na kontroli dr .Skwiercz też jej powiedziałą że piersi za nisko jej opadły jak by byla 7 miesiecy po a ona była chyba 1,5 miesiąca po coś takiego.
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 13:47   #10656
Morgan 34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Jakieś dołki łapała, że mi za mocno cycuchy podały itp.... i już bym chciała je zmienić.
Lovley
ja też czasami czuję takie szpileczki, no ale w końcu ciągle się to goi chyba....;-)
Mya , Magerka, Kejsiii
W piątek jadę do gdańska na wizytę kontrolną to może wreszcie sprawię sobie jakieś fajne staniczki.... jak myślicie dziewczęta czy w Galerii Bałtyckiej coś dostanę czy polecacie inne miejsce???? Jak kompletnie nie znam Gdańska
ULAS787
Polecam Ci stronkęLinergia świat bielizny D+ Sklep prowadzi sprzedaz internetową ale ma równiez sklep w Gdańsku i Gdyni.
Posiadają w sprzedaży super bielizne i maja duże rozmiary.
Morgan 34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 17:25   #10657
inna_85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość

P.S Czasem czuje kłucie w piersiach tak jak serce czasem, ale zdarzy się lewa, a później prawa, normalne to ?
Czasem tak bywa. Jeśli ból ci się powtarza i cię niepokoi skontaktuj się ze swoim lekarzem.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

[QUOTE=sloneczko36;2454081 2]
Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
robiłaś u dr.SKWIERCZ????

Kobietko zwykły top nie utrzyma cycuszków po operacji. Nie wiem u kogo byłaś, ale ta dr to chyba chce zrobić ci krzywe. Po operacji właśnie przez pierwsze miesiące ważne jest dobre utrzymywanie piersi przez specjalne staniki. Istna porażka z tą twoją dr!!!!!

Edytowane przez inna_85
Czas edycji: 2011-01-23 o 09:19
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 17:38   #10658
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=inna_85;24545341]Czasem tak bywa. Jeśli ból ci się powtarza i cię niepokoi skontaktuj się ze swoim lekarzem.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez sloneczko36 Pokaż wiadomość

Kobietko zwykły top i utrzyma cycuszków po operacji. Nie wiem u kogo byłaś, ale ta dr to chyba chce zrobić ci krzywe. Po operacji właśnie przez pierwsze miesiące ważne jest dobre utrzymywanie piersi przez specjalne staniki. Istna porażka z tą twoją dr!!!!!
inna ale ona robi pod dwa mięsnie i wtedy niby specjalny stanik podtrzymujący nie jest potrzebny niby wystarczy ten topdziwi mnie tylko ze to juz druga taka sytuacja ze piersi opadly za szybko
Stary 2011-01-22, 17:42   #10659
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Witam!
Dawno mnie tu nie bylo. Jestem dwa miesiace po zabiegu. Bylam wczoraj na kontroli i pani dr powiedziala ze nie jest za dobrze... Moje "dziewczynki" zdecydowanie za szybko sie obnizyly i zrobily za miekkie jak na 2 miesiace po operacji
Wygladaja super, blizny maja extra, ale tak jak teraz one wygjadaja- powinny wygladac dopiero pol roku po operacji. Teraz pani dr kazala mi zaczac stanik dla matek karmiacych i twierdzi ze torebki otaczajace implant sie wzmocnia i piersi sie troszke podniosa... no coz, co mi pozostaje.... musze czekac i miec nadzieje ze bardziej sie nie obniza.
Szkoda, ze takich rzeczy nie da sie przewidziec, wtedy od poczatku nosilabym ten stanik.
Hej Słoneczko I właśnie po to są konsultacje żeby takie momenty wychwycić! I jak się je w czas wychwyci to się zaradzi temu co może się stać- a więc w Twoim przypadku temu że piersi będą obwisłe i za nisko. Słabą masz torebkę a piersi puściły już-piersi są za ruchome do takiej słabej, zaelastycznej torebki . Nikt nie może tego przewidzieć- dlatego trzeba to kontrolować. Noszony za wcześnie podnoszący stanik też mógłby zaszkodzić jeśli miałabyś np zawieszony implant - w takim stnku dół piersi by nie puścił i też problem gotowy.
Nie martw się Słonko- torebka dopiero zacznie się wzmacniać i wszystko dobrze się skończy. Stabilny stanik jest Ci potrzebny-z mieciutką , elastyczną miseczką dobrze podtrzymujący. Piesi nie mogą w nim skakać! muszą być podtrzymane dołem. Będzie dobrze za pare meisięcy wszystko wróci do normy
Ja na pierwszej konsultacji to się dopiero nasłuchałam - no załamka po prostu, tyle problemów było że myślałam że nie ogarnę tych wszystkich zaleceń. Torebkę też oczywiście miałam słabą a piersi ciążyły do dołu i były za ruchome. Dziewczyno - ja bym chciała mieć tylko taki problem I wszystko dało się wzmocnić, ustawić , wyrównać. Pani dr wie dokładnie jak postępować- na wszystko ma sposób a poprzeczkę ustawia wysoko jak zobaczy, że jest lepiej to trzeba walczyć żeby było jeszcze lepiej Ale potem jak pochwali to docenisz swoje wysiłki jakbyś góry przeniosła. Hihi - jeszcze nie wiesz jak smakuje zgoda na wyjście bez staniczka, to się jest w stanie docenić jak się już te góry przeniesie
Zobaczysz, że wszystko skończy się dobrze W odpowiednim momęcie dostałaś zalecenia- jescze nic się nie zepsuło

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Myusia Dziubku
No tak strzeliłam sobie małą sesyjkę ....

Jako przestroga powiadasz???
Dobre, dobre
A jak to piszesz, ze byłyby sliczne i idealnie wpasowane ???
Oszalałaś kobieto ,
Kurde, masz tak cudne dziewczynki, że aż dech zapiera!!!!!!!!!!!!
Chyba trzeba będzie tłumacza wziąć
Dziubam Cię bardzo kochana

Dziewczynki, powiedzcie mi kiedy te wariatki wrócą do normalności???
Powinien ktoś zaprojektować staniorki na początek z zamaskowanym jakoś środkiem, bo oszaleć można
Kurde, takie anteny, że z kilometra je widać
Myusia, jako, że Ty też masz anatomki, powiedz mi kiedy panienki zaczęły byc takie dość ruchome? Tzn są miękkie już, ale jeszcze nieruchome jak się ruszam
Twoje sesyjki są super niedawno jak sesyjkę z zakupów zrobiłaś to dopiero była frajda, prawie mnie nogi bolały tak się z Tobą nachodziłam po sklepach O innych super sesyjkach już nie wspomnę

Źle mi się napisło- chodziło mi o to, że też by były śliczne i idealnie wpasowane, bo wielkość nie jest tym czynnikiem, dzięki któremu piersi są śliczne. O to mi chodziło. A u mnie już nie było możliwości wybierać i przebierać- Pani dr miała powody by dać wkładeczki o takich wymiarach i żadne inne. Choć mnie akurat bardzo to ucieszyło

Antenki widać pocieszę Cie -do lata może już im przejdzie .To jest dobry objaw (zdrowy) więc tylko można się cieszyć.
Piersiątka będą coraz bardziej ruchome i Twoje- po 4 msc już będą fajne, będą już pewnie poruszać się z Tobą.
A po roku powiesz, że dopiero wtedy są naprawdę jak Twoje

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
czesc moje kochane sloneczka!!!!!!!!!!!!!
tyle czasu mnie nie bylo...ojjjjjjj

ale to dom, praca, zkola, dzieciaki i tak do okola....wrr brak czasu na wszystko

hapciu - z mola checia bym zajechala ale teraz to dopiero w lipcu... odpisalam na pw...buzka

mya, kejsiii - wstawie sloneczka wstawie, musze sie zebrac icos cyknac nowego bo sama oststnio nawet nic nie robilam nowego... kejsiii ale ty pojechalas z fotkami rewelacja... myo-buzka cukiereczku...

beatrycze - nie bylo mnie ale wiem ,ze jakos mialas termin poprawki...kochanie mam nadzieje ,ze wszystko ok...buzka
O jeat nasz Ślicznotkawpadła i wypadła jak zwykle Trzeba chyba na Ciebie pułapkę założyć, jakieś sidła albo rów wykopać żeby Cię zatrzymać na dłużej . Buziaczki ogromne

Cytat:
Lovley
Mya , Magerka, Kejsiii
Widzę, że troszkę się tu dzieje.....to dobrze. Rośniemy w siłę.
W piątek jadę do gdańska na wizytę kontrolną to może wreszcie sprawię sobie jakieś fajne staniczki.... jak myślicie dziewczęta czy w Galerii Bałtyckiej coś dostanę czy polecacie inne miejsce???? Jak kompletnie nie znam Gdańska.
Ale super staniczek takie skarby masz że oczek oderwać nie można. Nie wiem co Ci te cycuchy mocnego podały, że doła złapałaś
ale nie bierz tego więcej bo dupę zlejemy Takie cycki masz kobieto, że wymiatasz. Uratowałaś je przed podwieszaniem a efekt wyszedł super. Wiadomo, że zawsze już musisz o nie dbać w szczególny sposób - nie będzie wybacz- ale dla takiego efektu nawet do końca życia warto w odpowiednim staniku chodzic i spać nawet. Oj głuptasku Ty Kochany za długo u nas nie byłaś i dlatego doła zlapałaś

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 18:01   #10660
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietko zwykły top i utrzyma cycuszków po operacji. Nie wiem u kogo byłaś, ale ta dr to chyba chce zrobić ci krzywe. Po operacji właśnie przez pierwsze miesiące ważne jest dobre utrzymywanie piersi przez specjalne staniki. Istna porażka z tą twoją dr!!!!!
no ale pojechałaś
Przecież Słoneczko jest pacjentka Pani dr- a więc ma zrobione całkowicie podmieśniowo. W pierwszym miesiącu jak jest opuchlizna nosi się tylko topik- a po 4tyg jak jest wszystko w porządku jest zakaz noszenia stanika w ogóle - no takie dziwy. Dziwię się tylko, że tyle z nami jesteś i pierwszy raz o tym słyszysz
Na wizycie kontrolnej Pani dr ocenia stan piersi i jeśli jest coś niepokojacego- tak jak w tym wypadku -dostaje się indywidualne zalecenia. Postępowanie w metodzie jaką implantuje Pani dr są ZUPEŁNIE INNE niż w pozostałych dwóch metodach. I życzę na prawdę wszystkim by mieli tak wnikliwe wizyty kontrolne jakie są u Pani dr po operacji- tam wszystko ma swoją nazwę . Zrost jest zrostem a nie krzywym żebrem . Słaba torebka jest słabą toreką i nikt nie udaje że tego nie widzi- a wręcz przeciwnie, jest robione wszystko by piersi uchronić przed złym wyglądem.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-01-22, 18:08   #10661
przyroda
Raczkowanie

[QUOTE=lovelyashley;245213 73]a mogłabyś podać link do tej apteki ?[COLOR="Silver"]

http://www.vena-vita.pl/produkty,kat...ry+silikonowe;
Plastry silikonowe "Silon Oleeva Clear".
przyroda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 18:11   #10662
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=kasikkk87;24545741]
Cytat:
Czasem tak bywa. Jeśli ból ci się powtarza i cię niepokoi skontaktuj się ze swoim lekarzem.

inna ale ona robi pod dwa mięsnie i wtedy niby specjalny stanik podtrzymujący nie jest potrzebny niby wystarczy ten topdziwi mnie tylko ze to juz druga taka sytuacja ze piersi opadly za szybko
To nie jest drugi taki przypadek Kochana torebki mogą byc jak należy, mogą być za mocne i moga być za słabe. Trzy pacjentki- trzy przypadki. Na sto pacjentek 30 będzie miało słabe.
I piersi Ci jeszcze nie opadły!! opadłyby gdybyś teraz nic nie zrobiła! Teraz są słabiutkie i dlatego trzeba im pomóc.
Głowę daję, że wielu innych lekarz by w ogóle na to uwagi nie zwróciło- a wygląd piersi byłby "taka anatomią i uwarunkowaniami organizmu". Bo prawdę mówiac to jest uwarunkowanie organizmu- ale wygląd piersi można skorygować jak się w porę wychwyci nieprawidłowości.

Stary 2011-01-22, 18:22   #10663
andziarrr
Raczkowanie

Czesc MyaDiva i reszta dziewczyn

Wlasnie przyjechalam 2 godzinki temu z kliniki. I wiecie co? zaraz wskoczylam w internet
Mam wkladki 440cc Mentor CPG 323.

JESTEM MEGA ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! TO JEST TO, O TAKICH MARZYLAM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Kocham mojego dr Sirek, poprostu go uwielbiam, jest oaza spokoju ...

Czuje sie bardzo dobrze, piersi nie sa w ogole obrzekniete, troszeczke mostek, ale bardzo mal,o wielkosc sie oczywiscie zmienila . Jedynie co mi przeszkadza to bol szwow, no w przeciagu 3 miesiecy sa znowu naciecia w tym samym miejscu... Rece moge podniesc bez problemu do gory , ale oczywiscie nie podnosze ze wzgledu na zalecenia. Piersi mnie w ogole nie bola jak po miesiecznej rekonwalescencji Jestem tak szczesliwa, ze mam z tego wszystkiego motyle w brzuchu jak podczas pierwszej randki Nie mialam w ogole drenow, nie byly konieczne. Nawet sie zastanawialysmy z siostra oddzialowa czy zakladac w ogole bandaz bo nawet linia byla idealna, ale na tydzien niech bedzie

Zdjecia nie wiem kiedy zrobie, ale jesli juz beda to z pewnoscia wstawie.

Dziekuje MyaDiva za pamiec jestes bardzo kochana!

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

A co do Beatrycze
Nic juz nie dodam, bo musialabym sie powtorzyc, jest wszystko jasne. U mnie ta sytuacja wzbudza bardzo duzo zlosci, i serdecznie wspolczuje, choc czy to cos da
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 18:56   #10664
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Witam!
Dawno mnie tu nie bylo. Jestem dwa miesiace po zabiegu. Bylam wczoraj na kontroli i pani dr powiedziala ze nie jest za dobrze... Moje "dziewczynki" zdecydowanie za szybko sie obnizyly i zrobily za miekkie jak na 2 miesiace po operacji
Wygladaja super, blizny maja extra, ale tak jak teraz one wygjadaja- powinny wygladac dopiero pol roku po operacji. Teraz pani dr kazala mi zaczac stanik dla matek karmiacych i twierdzi ze torebki otaczajace implant sie wzmocnia i piersi sie troszke podniosa... no coz, co mi pozostaje.... musze czekac i miec nadzieje ze bardziej sie nie obniza.
Szkoda, ze takich rzeczy nie da sie przewidziec, wtedy od poczatku nosilabym ten stanik.

Kochana będzie dobrze Twoja Pani dr to wspaniały fachowiec i cale szczęście że wychwyciła ten fakt na konsultacji Teraz będziesz się stosować to zaleceń i na pewno uda się ten stan zatrzymać by piersi nie schodziły bardziej w dół..
A tak jak napisała Mya nie jeden lekarz pewnie by nawet nie zauważył że coś złego się dzieje i zlekceważył
Jesteś w dobrych rękach to najważniejsze

Cytat:

27 lat po dziecku zdecydowanie za późno

Cytat:

ale to dom, praca, zkola, dzieciaki i tak do okola....wrr brak czasu na wszystko

hapciu - z mola checia bym zajechala ale teraz to dopiero w lipcu... odpisalam na pw...buzka

mya, kejsiii - wstawie sloneczka wstawie, musze sie zebrac icos cyknac nowego bo sama oststnio nawet nic nie robilam nowego... kejsiii ale ty pojechalas z fotkami rewelacja... myo-buzka cukiereczku...

beatrycze - nie bylo mnie ale wiem ,ze jakos mialas termin poprawki...kochanie mam nadzieje ,ze wszystko ok...buzka

No tak jesteś a album nadal pusty

Nacieszyłaś oczy naszymi cyckami i uciekłaś no ja nie wiem zlać dupsko to za mało

Cytat:
Lovley
Mya , Magerka, Kejsiii

Hej słoneczko

No co ty jakie doły Z takimi cyckami ty doły łapiesz
Powiadasz że na zakupy stanikowe się wybierasz hmm oczywiście czekamy na fotorelację

Ja nie wiem ale u mnie teraz sklepy z bielizną to największa frajda nic innego bym kupować nie musiała

[QUOTE=inna_85;24545341]
Cytat:

Każdy lekarz ma zupełnie inne zalecenia ale to nic dziwnego trzeba sie słuchać i tyle ..
Dr Skwiercz robi pod dwa mięśnie a my tu wszystkie mamy częściowo więc dlatego my nosimy inne staniki
Choć i ja miałam np taśmę uciskową a ty nie i to nic dziwnego po prostu takie były zalecenia mój doktor np dużą uwagę przykłada do masaży a inni wcale o tym nie mówią i to wcale nie znaczy że któryś jest gorszym lekarzem ..

Takie są zalecenia i słuchamy się swojego lekarza

Beatryczek wieczorkiem miej linię wolną ... Położę dzieciaczka spać to się zdryndamy

Andziarrr gratulacje Jesteś już cycolinką Super że jesteś zadowolona i że dobrze znosisz operację to najważniejsze

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2011-01-22 o 21:59
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 20:01   #10665
andziarrr
Raczkowanie

Kurcze mialyscie problemy moze zeby wejsc na strone?
Stary 2011-01-22, 21:32   #10666
magera
Rozeznanie

Cytat:

hejka szalona sis
Taaaa.....
Dzieci, praca.... ble ble ble....
Teraz to nie ma czasu....
Nie mówisz nic jak tam panienki
Nic kurde nie mówisz...
Pochwal się dziewczynkami, tak dawno ich nie widziałyśmy...
Dziubam Cię bardzo bardzo mocno

Cytat:
Lovley
Mya , Magerka, Kejsiii
Hej Ulka
No my też stęskniłyśmy się za Tobą
Zaglądaj częściej!!!
Staniorek super zawartość też
A na dołki trza zajrzeć na wizażyk i zaraz jest lepiej
Dziubam!!!!

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Twoje sesyjki są super niedawno jak sesyjkę z zakupów zrobiłaś to dopiero była frajda, prawie mnie nogi bolały tak się z Tobą nachodziłam po sklepach O innych super sesyjkach już nie wspomnę

Źle mi się napisło- chodziło mi o to, że też by były śliczne i idealnie wpasowane, bo wielkość nie jest tym czynnikiem, dzięki któremu piersi są śliczne. O to mi chodziło. A u mnie już nie było możliwości wybierać i przebierać- Pani dr miała powody by dać wkładeczki o takich wymiarach i żadne inne. Choć mnie akurat bardzo to ucieszyło

Antenki widać pocieszę Cie -do lata może już im przejdzie .To jest dobry objaw (zdrowy) więc tylko można się cieszyć.
Piersiątka będą coraz bardziej ruchome i Twoje- po 4 msc już będą fajne, będą już pewnie poruszać się z Tobą.
A po roku powiesz, że dopiero wtedy są naprawdę jak Twoje
Hej Słoneczko Ty moje
No wiesz jak jest... teraz jak jest co fotografować, to tak można byłoby ciągle
nawet Inna kiedyś o tym pisala też I przy okazji buziolek dla naszej Innej
hihi... ale fajnie to napisałaś, że nogi Cię bolały, jakbyś ze mną na zakupkach była
Kurde, no z tymi antenkami jest masakra czasem jest spokój, ale to tylko czasem... Ja się w ogóle dziwię, że jeszcze nikt się nie zorientował w pracy!!! Albo myślą poprostu, że ciągle podjarana chodzę i nie chcą dociekać...
Czekam w takim razie do lata...

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość

Wlasnie przyjechalam 2 godzinki temu z kliniki. I wiecie co? zaraz wskoczylam w internet

JESTEM MEGA ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! TO JEST TO, O TAKICH MARZYLAM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Czuje sie bardzo dobrze, piersi nie sa w ogole obrzekniete, troszeczke mostek, ale bardzo mal,o wielkosc sie oczywiscie zmienila . Jedynie co mi przeszkadza to bol szwow, no w przeciagu 3 miesiecy sa znowu naciecia w tym samym miejscu... Rece moge podniesc bez problemu do gory , ale oczywiscie nie podnosze ze wzgledu na zalecenia. Piersi mnie w ogole nie bola jak po miesiecznej rekonwalescencji Jestem tak szczesliwa, ze mam z tego wszystkiego motyle w brzuchu jak podczas pierwszej randki Nie mialam w ogole drenow, nie byly konieczne. Nawet sie zastanawialysmy z siostra oddzialowa czy zakladac w ogole bandaz bo nawet linia byla idealna, ale na tydzien niech bedzie

No i gratulacje moja droga
Najważniejsze, że jesteś zadowolona i śliczne masz dziewczynki
Fajnie, że dobrze się czujesz i tak bezproblemowo zniosłaś wszystko
A poprzednie dostałas na pamiątkę...????
Niech pięknieją sobie teraz, a my czekamy na foty !!!!
Buzia

dla wszystkich !!!!!!

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 22:31   #10667
kahefwhui
Raczkowanie

Cytat:
no ale pojechałaś
Przecież Słoneczko jest pacjentka Pani dr- a więc ma zrobione całkowicie podmieśniowo. W pierwszym miesiącu jak jest opuchlizna nosi się tylko topik- a po 4tyg jak jest wszystko w porządku jest zakaz noszenia stanika w ogóle - no takie dziwy. Dziwię się tylko, że tyle z nami jesteś i pierwszy raz o tym słyszysz
Na wizycie kontrolnej Pani dr ocenia stan piersi i jeśli jest coś niepokojacego- tak jak w tym wypadku -dostaje się indywidualne zalecenia. Postępowanie w metodzie jaką implantuje Pani dr są ZUPEŁNIE INNE niż w pozostałych dwóch metodach. I życzę na prawdę wszystkim by mieli tak wnikliwe wizyty kontrolne jakie są u Pani dr po operacji- tam wszystko ma swoją nazwę . Zrost jest zrostem a nie krzywym żebrem . Słaba torebka jest słabą toreką i nikt nie udaje że tego nie widzi- a wręcz przeciwnie, jest robione wszystko by piersi uchronić przed złym wyglądem.
Czesc MayDiva jestes expert wiec pytanie do ciebie kochana . Pytalam sie mojego P. dr Kasprzyka jak ktos nie pamieta to on sie skrzywil jak sie spytalam czy nie lepiej zrobic pod oba miesnie implantu on na to pokrecil glowa ze nie.... Nie robi bo nie lubi, nie umie czy faktycznie nie ma to wiekszego sensu lub ma w konkretnych przypadkach???? mi na chlopski rozum wydawalo sie ze jesli pod oba to bedzie stabilniejszy na dluzej mocniej sie trzymal i piers dluzej nie opadnie??? napisz cos wiecej on robi pod jeden i zaleca nosic tylko sportowy stanik, kolezanka robila tez w Krak ale nie pamietam nazwiska to tydz. miala strasznie mocny gorset az ja duzil a po tyg dopiero sportowy stanik, czy piersi po takiej metamorfozie nie potzrebuja nic mocniejszego od sport stanika???
kahefwhui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-22, 23:07   #10668
Foczka 81
Raczkowanie

22. 01. 2011

rodzynki 31.01-9
anulka71 07.02-16
zanettt2010 15.02 -24
kahefwhui 17.02 - 26
czarnakarola 21.02-30
Morgan34 21.02-30
klaudeczka2010 01.03-38
Nessy 14. 03-51
Foczka81 12.04-80
Stary 2011-01-22, 23:08   #10669
kahefwhui
Raczkowanie

jeszce jednoi pyatnie dziewczyny nie ukrywam ze dotyk, czucie w piersiach jest dla mnie niesamowicie wazne jesli wiecie o czym mowie...
podobno jest duzo przypadkow ze sie traci czucie w piersi lub brodawce nie jakis czas ale na cale zycie...???
Stary 2011-01-23, 02:22   #10670
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość

Dziekuje MyaDiva za pamiec jestes bardzo kochana!

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

A co do Beatrycze
Nic juz nie dodam, bo musialabym sie powtorzyc, jest wszystko jasne. U mnie ta sytuacja wzbudza bardzo duzo zlosci, i serdecznie wspolczuje, choc czy to cos da
Jak się ciesze, że już jesteś czekałam na Ciebie
I jaka jesteś szczęsliwa po prostu super- rozmiarek fajniusi i Ty tak sobie dobrze radzisz Wspaniałe wieści !!!! A jak już foteczki zrobisz to się chwal szybciutko Szwy się ślicznie wygoją- ja też miałam stare wycinane i teraz są ładniejsze niż te poprzednie Buziak ogromny i gratulacje

kahefwhui odpiszę Ci Słonko jutro bo już mi się dziś oczka zamykają. Choć co mogę powiedzieć jeśli już otrzymałaś odpowiedz od lekarza Buziaczki dziś

Magerka i Kejsii dobrze napisałyście jaka ta nasza Pinki niedobra ,takie skarby ukrywa przed nami Ma szczęście, że daleko mieszka bo byśmy z wizytą pojechały Buziam was Kochane

papatki

Stary 2011-01-23, 02:31   #10671
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
22. 01. 2011

rodzynki 31.01-9
anulka71 07.02-16
zanettt2010 15.02 -24
kahefwhui 17.02 - 26
czarnakarola 21.02-30
Morgan34 21.02-30
klaudeczka2010 01.03-38
Nessy 14. 03-51
Foczka81 12.04-80
Foczka jaka ładna liczba dziś u Ciebie
A rodzynki już pierwsza na liście - hihi a pamiętam jak się pokazała, jeszcze tyyyle czasu było.No proszę a tu już jedna cyferka
Zanettt Slonko za Twoją popraweczkę szczególnie mocno kciukasy trzymamy juz chwila została będzie dobrze

Stary 2011-01-23, 09:25   #10672
inna_85
Raczkowanie

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

[/COLOR]
Cytat:
no ale pojechałaś
Zgadza się nie słyszałam o tym. To przecież nie zbrodnia
Nawet nie słyszałam o takiej metodzie !!! Szok że w ogóle tak jest. W takim razie już nie wnikam.
inna_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 10:50   #10673
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
W pierwszym miesiącu jak jest opuchlizna nosi się tylko topik- a po 4tyg jak jest wszystko w porządku jest zakaz noszenia stanika w ogóle - no takie dziwy.
hej to znowu ja i mam pytanko do Ciebieo co chodzi z tym zakazem noszenia stanika??????bo np jak op byłaby letnią porą to jakoś sobie tego hihi nie wyobrazam jeszcze na dodatek w pracy wytłumacz proszę i czy ten zakaz obowiązuje np tylko przez jakiś czascos tam dr mówiłą mi o tym na konsultacji ale już nie pamiętam
Stary 2011-01-23, 12:12   #10674
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Jak się ciesze, że już jesteś czekałam na Ciebie
I jaka jesteś szczęsliwa po prostu super- rozmiarek fajniusi i Ty tak sobie dobrze radzisz Wspaniałe wieści !!!! A jak już foteczki zrobisz to się chwal szybciutko Szwy się ślicznie wygoją- ja też miałam stare wycinane i teraz są ładniejsze niż te poprzednie Buziak ogromny i gratulacje

kahefwhui odpiszę Ci Słonko jutro bo już mi się dziś oczka zamykają. Choć co mogę powiedzieć jeśli już otrzymałaś odpowiedz od lekarza Buziaczki dziś

Magerka i Kejsii dobrze napisałyście jaka ta nasza Pinki niedobra ,takie skarby ukrywa przed nami Ma szczęście, że daleko mieszka bo byśmy z wizytą pojechały Buziam was Kochane

papatki

Oh... MyaDiva... jestem tak szcześliwa ,że trudno to opisac. Wczesniej nawet nie zagladałam do lustra jak wygladaja, moje kolezanki Wiedzialam, ze to mi jest mało. Lekarz mi przy ostatniej op mowi, ze jeszcze się nie spotkal z taka determinacją. Bo najczęsciej dziewczyny mowia,że mogly byc wieksze, ale nie robia kolejnych op. A ja w takim krotkim czasie Ale było warto dokuczaja mi bardzo szwy Ale to dlatego pewnie, ze implant jest znacznie ciezszy i nacisk na nie pewnie jest. Poza tym nie jestem, na zadnych srodkach przeciwbolowych juz od drugiej doby Musze Ci powiedziec, ze implanty Mentor sa bardzo mieciutkie, zupelnie inne niz allergany. Piersi chyba juz nie opadna nizej bo, moj miesien byl juz na tyle wygojony ,ze dr tylko lekko powiekszyl kieszen i jak pisalam wczesniej nawet nie trzeba bylo drenow, wiec nasuwa mi sie wniosek, ze krwi tez musialo byc ledwie co, a podobno nie powinno sie przeprowadzac zabiegow w czasie okresu. I tu musze powiedziec, ze to jest jakis bubel bo mi to w niczym nie pogarszalo op. Skora byla juz rozciagnieta, na tyle, ze nie mam zadnego upiecia. Nie mam zadnej opuchlizny od gory poprostu piekna linia Tak sie tez przez te 3 miesiace przyzwyczailam to tego biustonosza pooperacyjnego, ze chyba bede juz tylko w tym chodzic i niech sobie moje slicznotki w nim odpoczywaja i dobrzeja
Stary 2011-01-23, 15:18   #10675
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Foczka jaka ładna liczba dziś u Ciebie
A rodzynki już pierwsza na liście - hihi a pamiętam jak się pokazała, jeszcze tyyyle czasu było.No proszę a tu już jedna cyferka
Zanettt Slonko za Twoją popraweczkę szczególnie mocno kciukasy trzymamy juz chwila została będzie dobrze
MiyaDivo, bardzo mi się podoba to odliczanie mogę go pilnować tak fajnie cyferki ubywają

ULAS, bardzo fajny cycnik! Niecierpię staników, które zakrywają całe piersi (co ma miejsce przy małych piersiach). A kiedy piersi są pełne, to staniki są jak balkoniki z których na górze uwypuklają się piękności

Cytat:
Dziewczyny w jakim wieku Wy zdecydowalyscie sie na operacje?Bo ja mam 19 lat i zastanawiam się nad operacja i nie wiem czy to nie toche za wczesnie...;( A poza tym strasznie boje sie komplikacji i tego, że coś nie wyjdzie...
Kate b, ja zdecydowałam się na operację dobiegając trzydziestki, pewnego dnia stwierdziłam że osiągnęłam już pewną pozycję społeczną i finansową, aby zamienić małe cinquecento na okazałego mercedesa Jako nastka nie miałam odpowiednich środków (a prędzej zapadłabym się pod ziemię niż poprosiła rodziców o chociażby 100zł), poza tym w tym wieku kształtuje się system wartości, i chyba niedobrze jeśli oprze się na wyglądzie zewnętrznym?
W wieku lat nastu nie zrobiłabym też operacji z racji tego, że byłam trochę pączuś i moje piersi to było pełne B

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Andziarro, jak już dodasz zdjęcia do albumu to proszę dodaj mnie do znajomych, ja też chcę nacieszyć trochę oczy pięknymi widokami
Stary 2011-01-23, 15:44   #10676
lovelyashley
Rozeznanie

[QUOTE=przyroda;24546338]
Cytat:
Napisane przez lovelyashley Pokaż wiadomość
a mogłabyś podać link do tej apteki ?[COLOR="Silver"]

http://www.vena-vita.pl/produkty,kat...ry+silikonowe;
Plastry silikonowe "Silon Oleeva Clear".
Ooo dzięki za stronke no dosyć drogie, zaraz je obczaje
lovelyashley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:56   #10677
kahefwhui
Raczkowanie

nikt nie odpisal na moje poprzednie pytania mam kolejne czy to prawda e montory sa o wiele lepsze w dodyku barziej mikkie i naturalne??? poprzedniczk tak napisala?
Stary 2011-01-23, 21:03   #10678
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
jeszce jednoi pyatnie dziewczyny nie ukrywam ze dotyk, czucie w piersiach jest dla mnie niesamowicie wazne jesli wiecie o czym mowie...
podobno jest duzo przypadkow ze sie traci czucie w piersi lub brodawce nie jakis czas ale na cale zycie...???
Ja jestem ponad miesiąc po zabiegu i mam już czucie w całych piersiach
Początkowo nie miaalm pod piersiami .. Było to dziwne uczucie tak jak by zdrętwiała pierś Na szczęście to minęło i teraz jak mąż je przytula to jest bardzo przyjemnie

Cytat:
Napisane przez kahefwhui Pokaż wiadomość
nikt nie odpisal na moje poprzednie pytania mam kolejne czy to prawda e montory sa o wiele lepsze w dodyku barziej mikkie i naturalne??? poprzedniczk tak napisala?

hmm nie wiem jak w dotyku z innymi ale ja mam mentory z dnia na dzień są coraz bardziej miękkie oczywiście nie tak jak naturalki ale generalnie nie ma tragedii a przypominam że to dopiero ponad miesiąc
Mój doktor mówił że za 2 ms będa już mięciutkie zupełnie

A ty jakie będziesz miała ??

Stary 2011-01-23, 21:21   #10679
rodzynki
Raczkowanie

Puk. puk dziewczyny kiedy wy macie czas?ja to rece pełne roboty dzieci dom... i staram sie nie myśleć o przyszłym poniedziałkua le jakos samo mnie gniecie ,jestem pierwsza na liście huraaaa oby nie było niespodzianki MYA kochana stworzyłaś liste i powiedz czy to trzeba jakos nanosic zmiany czy z automatu spadają cyferki?fAJNA TA LISTA Nucę sobie "już za parę za dni parę bedęoch oby było wszystko o.k. buzia dla wszystkich kobitek

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez yoko02 Pokaż wiadomość
DZIEKUJE w imieniu moich dziewczynek ,ale nie dlugo ty tez bedziesz sie cieszyla pieknym biustem ,a co do przecen to na szadulkach sa zawsze jesli jestes z trojmiasta to wiesz o czym mowie
buia chyba wiem tam przy latarni? ja nie byłam tam jeszcze ale słyszałam chyba że to nie to -buśka!!!!
Stary 2011-01-23, 21:22   #10680
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
Puk. puk dziewczyny kiedy wy macie czas?ja to rece pełne roboty dzieci dom... i staram sie nie myśleć o przyszłym poniedziałkua le jakos samo mnie gniecie ,jestem pierwsza na liście huraaaa oby nie było niespodzianki MYA kochana stworzyłaś liste i powiedz czy to trzeba jakos nanosic zmiany czy z automatu spadają cyferki?fAJNA TA LISTA Nucę sobie "już za parę za dni parę bedęoch oby było wszystko o.k. buzia dla wszystkich kobitek

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

buia chyba wiem tam przy latarni? ja nie byłam tam jeszcze ale słyszałam chyba że to nie to -buśka!!!!
Listę przerabiamy same niestety nie ma tak dobrze że cyferki same uciekają

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości