|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy - odlewki, próbki - niekoniecznie za perfumyWĄTEK NIEAKTUALNY!!! 1Witam serdecznie ![]() ![]() Na życzenie oczywiście porobię zdjęcia. DO ODDANIA MAM PERFUMY: ODLEWKI: Creed, Love in White 7-7,5ml Parfum d'Empire, Osmanthus Interdite 3ml JhaG, Citizen Queen 2,4ml Tom Ford, Black Orchid edp 2ml Thierry Mugler, Rose Angel 2,5ml Byredo, Rose Noir 5ml Long Lost Perfume, Bakir 5ml Farmacia SS. Annunziata, Aurora ok.3-4ml Les Parfums De Rosine, Diabolo Rose 2ml Sonoma Studio, Sienna Musk ok. 2ml Laboratorio Olfattivo, Daimiris 2ml PRÓBKI: Ch. Dior, Dolce Vita 1ml Givenchy, Ange Ou Démon ok. 0,5ml M. Micallef Ete 1ml M. Micallef Autumn 2ml Demeter, Christmas in NY 1,2-1,5ml (sampler) Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml Demeter, Poison Ivy 0,8ml Parfum d'Empire, Cuir Ottoman 1-1,2ml Parfum d’Empire, Wazamba 1,2ml Heeley, Cardinal ok.1ml Yves Rocher, Cedre Bleu 1ml Tauer, Lonestar Memories 0,5ml Winter Delice 0,8ml Smellbent, Elf (mogę zrobić jakąś małą odlewkę, próbkę) Smell Bent Sexy Turtleneck 1,2ml Reminiscence, Les Notes Gourmandes, Do Re 1-1,5ml Lolita Lempicka, Si 1-2,5ml Diptyque, L'eau Trois 0,7ml Diptyque, L`Eau de Tarocco 2ml Diptyque, Opone 2ml John Varvatos edp 1,5ml Givenchy, Organza Indecence 2,5ml Lutens, Serge Noir 0,6ml JhaG, Calamity Jane ok. 0,7ml Rose Muskissime ok. 1ml Paco Rabanne Pour Elle 2ml SZUKAM: Perfumy: Diptyque, Tam Dao (inne Diptyque również) Etat Libre d'Orange Secretions Magnifique Etat Libre d’Orange, Rien I inne Etat Libre d’Orange L’Artisan, Verte Violette L’Artisan, Ananas Fizz Les Nez, Let me play the lion Micallef, Vanille Aoud, Aoud Gourmet Nasomatto, różne Sonoma Studio, Winter Woods O. Durbano Pink Quartz Chanel no. 5 eue premiere La Prairie, Midnight Rain Hermes,24 Faubourg (wszystkie wersje) I inne mi nieznane A w większej ilości: La Perla, J’aime Musc Ravageur Frapin 1270 L'Artisan , Dzongkha Parfumerie Generale, Bois Blond - najchętniej samplerkowe ilości (2-2,5ml) Night Aoud, Micallef Niektóre Lutensy Nie perfumowo: Tołpa, serum antycelulitowe Mazidła: Algi bioferment, różne liposomy, siarczan glukozaminy, HA chętnie też SLMW HA, macerat z morszczynu pęcherzykowego, algi mikronizowane i brunatne, niektóre oleje. Kolorowka.com: głównie miki, gotowe bazy czy zestawy Biotherm - kremy do twarzy, pod oczy. To by było na tyle ![]() Wymienione: S. Lutens, Muscs Koublai Khan 2ml (sampler) S. Lutens Chene ok. 5ml S. Lutens Ambre Sultan 2ml Eau d'Italie, Baume du Doge 2ml Agent Provocateur ok. 4ml Andy Tauer, Eau d’espices 2,2ml Tauer, Le Maroc pour Elle 1,5ml Molecule 01 ok. 1,8ml Hermes, Hiris 5ml Costes 2, 1-1,5ml (at. 5ml) Molinard, Ambre 0,3-0,4ml Comme des Garcons, Calamus ok. 1ml Youth Dew Amber Nude 1ml Serge Lutens, Feminite du Bois 1,6ml Gaiac 2ml Lubin, Idole de Lubin 2ml Lalique, Perles 2ml Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2011-05-14 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy - odlewki, próbki - niekoniecznie za perfumy
cos u mnie za:
Dior, Poison 2ml JhaG, Citizen Queen 2,4ml Agent Provocateur ok. 4ml Thierry Mugler, Rose Angel 1-2,5ml Comme des Garcons, Calamus ok. 1ml
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za te?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Qrcze no rzeczywiście taka mała wymiana się nie opłaca
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
jestem zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czy cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej, za tę odżywkę UV podziękuję bo ona chyba silikonowa dość mocno
![]() ![]() Ciekawa jestem też Demeter, Cinnamon Bun 2,5-2,7ml - w życiu nie wąchałam, ale cynamon i cięższe zapachy kocham ![]() Za to oddam wszystko co wymieniłaś poza pędzlem jednak. Za niego szukam czegoś hiper niezbędnego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Prawdę powiedziawszy to wolałabym jeden zapach a w większej ilości - masz coś takiego ?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Kadzidła, drzewo - większa ilość to właśnie okoli 5 ml.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam tylko? tyle
![]() Eau d'Italie, Baume du Doge 2ml Smellbent, Elf Paco Rabanne Pour Elle 5ml (tu to nawet mniejsza ilość, bo nie znam zapachu)
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Oki może tak być. BC jest z wymianki.
A i Pour Elle wolałabym 2,5 ml tylko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.