Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 12:50   #2521
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość

przez Ciebie zachciało mi się korony
Polecam Ja jestem z niej bardzo zadowolona i cieszę się, że ją wzięłam, mimo iż początkowo miałam wątpliwości

Cytat:
Napisane przez LindenRathan Pokaż wiadomość

Śliczna!! ja nie jestem ani trochę Pandorowa (jeszcze ) ale pszczółka jest absolutnie zniewalająca

rzuca mi sie na oczy!! to kulka z koroną ! ale też śliczna ...hahah
Dziękuję O pszczółce wciąż myślę więc może już niedługo też się pojawi

Cytat:
Napisane przez Peri86 Pokaż wiadomość
MJ, jaka masz dlugosc Pandory? Ja mam nadgarstek ok 15 cm(tak jak Ty chyba) i mam Pandore 19 cm i mi sie wydaje zbyt dluga :S
No i jaka masz dluga bransoletke Trolli? Dziewczyny, ktoras w Was pisala, ze powinnam miec 18 cm, bo jeszcze zapiecie, sama nie wiem, bo trolle chcialabym miec cale zapelnione
Tak, mam nadgarstek 15 cm i zarówno Pandorę, jak i Trolle mam 18 cm. Pandora jest bardzo sztywna i nie wiem, czy dopięłabym ją z większą ilością koralików niż 5-6 i klipsami ale póki co taki jest mój cel jeśli chodzi o ilość posiadanych koralików
Natomiast Trollowa noszona w takiej kombinacji jak wklejałam kilka stron wcześniej mogłaby być nawet troszkę ciaśniejsza.. Na próbę zakładałam na bransoletkę wszystkie koraliki na raz, żeby zobaczyć, jak by wyglądała i jak ja bym się czuła z całą zapełnioną, i też się dopinała, chociaż tym najmniejszym, standardowym zapięciem nie było to najłatwiejsze Ale myślę, że jak będziesz miała jakieś większe zapięcie to 18 cm zapniesz bez problemu nawet zapełnioną A jak nie chcesz, żeby za bardzo latała, to nie ma sensu brać większej

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
MJ, super, elegancko i Ciebie widać w koralikach.
Dziękuję
Haha rzeczywiście Ale niewiele widać

Cytat:
A to moje dzisiejsze bransoletki, Troll srebro, Troll skórka, i Pandorowa serduszkowa
Wiesz, że uwielbiam Twoje kompozycje
A Turkusowe pióra masz zdecydowanie najpiękniejsze jakie widziałam
Szary wilk też prześliczny, właśnie na takie mam zamiar polować po niedzieli

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 12:50   #2522
paulina95
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4

Na początek napiszę, że strasznie współczuję wszystkim chorym, mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie dziewczyny
Ja w sumie też mogę się zaliczyć do Was, bo znowu zaczęły mi się problemy z uchem, które boli niemiłosiernie i promieniuje aż do zęba Ale w sumie to już momentami zapominam o bólu, bo mam takie objawy idealnie co miesiąc, ale niestety nie bardzo da się coś z tym zrobić, bo mam tak od dziecka nie wiadomo czemu

Peri86, niebieska pustynia: http://www.trollbeads.com.pl/Niebies...tynia-571.html

sylwek73, śliczne charmsy

Filozofka888
, jasne, że połaczenie fioletu z niebieskim będzie fajnie wyglądało W końcu to kolory pochodne, także nie może być inaczej Ja na swojej Pandorze albo Trollach też planuję połączenie niebieskiego, fioletowego, różowego i zielonego, tylko w takich pastelowych odcieniach Chociaż pewnie mi się jeszcze odmieni

cynnamon, śliczna Pandora Myślę, że te złote przekładki będą super wyglądały, nadadzą bransoletce charakteru, tym bardziej jeśli nie chcesz mieć na niej murano

MJ, śliczna Pandorka

VLS, jak zwykle superowe kompozycje

Wstawię Wam zaraz projekt mojej Pandory i Trolli

Edytowane przez paulina95
Czas edycji: 2011-01-23 o 12:52
paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:10   #2523
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
A to moje dzisiejsze bransoletki, Troll srebro, Troll skórka, i Pandorowa serduszkowa

Mirell, do serduszkowej aż się prosi różowy w kropki, chyba zostanie już wkręcony w tym tygodniu
pięknę pióra i te ciemne pęcherzyki miodzio

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Na początek napiszę, że strasznie współczuję wszystkim chorym, mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie dziewczyny
Ja w sumie też mogę się zaliczyć do Was, bo znowu zaczęły mi się problemy z uchem, które boli niemiłosiernie i promieniuje aż do zęba Ale w sumie to już momentami zapominam o bólu, bo mam takie objawy idealnie co miesiąc, ale niestety nie bardzo da się coś z tym zrobić, bo mam tak od dziecka nie wiadomo czemu

Peri86, niebieska pustynia: http://www.trollbeads.com.pl/Niebies...tynia-571.html

sylwek73, śliczne charmsy

Filozofka888
, jasne, że połaczenie fioletu z niebieskim będzie fajnie wyglądało W końcu to kolory pochodne, także nie może być inaczej Ja na swojej Pandorze albo Trollach też planuję połączenie niebieskiego, fioletowego, różowego i zielonego, tylko w takich pastelowych odcieniach Chociaż pewnie mi się jeszcze odmieni

cynnamon, śliczna Pandora Myślę, że te złote przekładki będą super wyglądały, nadadzą bransoletce charakteru, tym bardziej jeśli nie chcesz mieć na niej murano

MJ, śliczna Pandorka

VLS, jak zwykle superowe kompozycje

Wstawię Wam zaraz projekt mojej Pandory i Trolli
oj biedaku, bardzo ci wspólczuję ból ucha był największą zmorą mojego dzieciństwa

a czy byłaś u neurologa?? bo jeśli to jest chroniczne to może przyczyna nie jest wcale laryngologiczna??
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:13   #2524
paulina95
Wtajemniczenie

LindenRathan, dzięki
Wiesz co, ja już byłam wszędzie, gdzie się tylko da i nikt nie potrafi mi pomóc Kiedyś jak już miałam ból taki nie do wytrzymania, to dostałam antybiotyk, po którym mi strasznie spuchła twarz i wcale mi nie pomógł Zazwyczaj jest tak, że taki ból mam przez około tydzień, kiedy muszę się faszerować tabletkami przeciwbólowymi, a potem jakoś samo przechodzi Mam nadzieję, że teraz też tak będzie

Stary 2011-01-23, 13:15   #2525
sorina
Zakorzenienie

filozofka fioletowy i niebieski bardzo do siebie pasują Ja uwielbiam fioletowy bo on do wszystkiego niemal pasuje do różowego, niebieskiego, turkusu i zieleni
MJ fajne elementy na pandorce ach ten puzzel kusi

Dziewczyny jak dajecie zdjęcia beadsów to róbcie każdy osobno bo tak w komplecie to trudno czasem wypatrzeć
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:23   #2526
dagienka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Bardzo współczuję wszystkim chorym, szybkiego powrotu do zdrowia
Mnie póki co omija (chociaż ja się całe życie czuję "źle" albo "słabo", taka uroda ).
Jednak sesja mnie chyba nie ominie. Co prawda najbardziej lajtowa i ostatnia, ale zawsze Dobrze, że byłam takim mądralą, żeby w zeszłym roku nabić sobie więcej przedmiotów

MJ, super kostka wygląda na Twojej Pandorze, bardzo pasuje!
Cynnamon, też bym chciała te złote przekładki, tylko do Trolli

Peri86 albo inne dziewczyny, które mieszkają za granicą - orientujecie się, czy normalnie w sklepach w Niemczech można kupić jeszcze limitowany, srebrny koralik z koniczynkami? Był w Niemczech chyba w 2009.
Bursztyn z runami z Danii też mi się podoba i holenderskie Słoneczniki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koniczynki.jpg (58,4 KB, 39 załadowań)
Stary 2011-01-23, 13:23   #2527
LindenRathan
Raczkowanie

GG do LindenRathan

Cytat:
LindenRathan, dzięki
Wiesz co, ja już byłam wszędzie, gdzie się tylko da i nikt nie potrafi mi pomóc Kiedyś jak już miałam ból taki nie do wytrzymania, to dostałam antybiotyk, po którym mi strasznie spuchła twarz i wcale mi nie pomógł Zazwyczaj jest tak, że taki ból mam przez około tydzień, kiedy muszę się faszerować tabletkami przeciwbólowymi, a potem jakoś samo przechodzi Mam nadzieję, że teraz też tak będzie
Czyli jesteś wymarzonym przypadkem dla dr House'a

jednak mimo wszytko jest to dość niepokojąca sytuacja..
LindenRathan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:28   #2528
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Miramar jeśli byłabyś wcześniej od Ani to może mogłabyś mi odłożyć tego kwiatka, bo Anię już poprosiłam o zakup więc nie chce kombinować.. po prostu by się ją poinformowało że leży i czeka
a w ogóle to można odkładać w Pandorze? na jaki czas?
Tak zrobię, jeśli byłabym wcześniej niż Ania. Ja odkładam zwykle do końca dnia następnego, bo to mój TŻ odbiera jak wraca z pracy - ma parking w Renomie, więc mu po drodze
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:30   #2529
sorina
Zakorzenienie

dagienka super te koniczynki też mi się te runy bardzo podobają chociaż do niczego mi nie pasują
Stary 2011-01-23, 13:30   #2530
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
LindenRathan, dzięki

Z uchem nie ma żartów, sprawdz, czy nie zrobiły Ci się jakieś mikrourazy, które później mogą skutkować pogorszeniem słuchu.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:36   #2531
veryluckystar
Wtajemniczenie

Dzięki, zobaczycie jakie kompozycje będą jak dostanę moje 17 nowych korali.

Doradźcie jak najmniejsze zapięcie? Myślę łabędź lub kwiat? Lub co?
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:36   #2532
aliena7
Zadomowienie

Zdrówka Wam życzę dziewczyny
Ja wstałam jakiś czas temu,ogarnęłam się no i nadrabiam Dzisiaj rano z Tż wymyśliliśmy "medialny" zestaw charmsów,otóż: mały samolocik Tupolew,mały smutny Tusk i nerwowy Kaczynski oraz Krzyż spod pałacu i mały raport MAK`u ,mógłby być jeszcze napis "oczywista oczywistość" lub mała Anodina
Już mam doyc słuchania o tej katastrofie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
chwalę się
o!taka cała srebrna też fajna

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
dobre, ja powiem, ze w chichochica kupilam, nawet kiedys pokazałam tż strone chico i porównałam mu z trolami
i o jest bardzo dobra myśl! w połączeniu ze sposobem Ani_trojaczki żeby mi nic nie kupował(niech kupuje charmsy ) robi się idealnie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
czy złote przekładki będą pasować do mojej pandory? myślę o takich złotych kwiatkach
pasują i do tego bardzo ładnie wyglądają mimo ze nie lubię złota ,to mi się podoba taki zestaw

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Póki co wrzucam moją skromną Pandorę
przepieknie wyglada...puzzel boooski

Cytat:
chyba nie muszę się po raz kolejny podniecać skórką...wszyscy wiedzą jak mi się podobają

burn-it-up ,Twoje charmsy jeszcze w drodze,te oto przywiozła mi wczoraj koleżanka,jak się okazało w prezencie za zrobienie jej domku piernikowego na święta jestem zakochana w tym zestawie dodam jeszcze że wanienkę lekko ztuningowałam,czyli pomalowałam ręcznik na zielono :P,bo był srebrny
oto moje "wspomnienia nastolatki "
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bran.jpg (14,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Cola1.jpg (16,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kosz.jpg (25,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kosz1.jpg (27,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Moto.jpg (31,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moto1.jpg (32,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wanienka1.jpg (24,1 KB, 36 załadowań)

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-01-23 o 14:01
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 13:36   #2533
paulina95
Wtajemniczenie

LindenRathan, hehe, dokładnie

Miramar, wiem, że z uchem nie ma żartów, aczkolwiek wydaje mi się, że ja musiałam to po kimś odziedziczyć, bo mój wujek ma do dziś takie problemy, zresztą nie tylko on

Jako, że mój ból ucha już trochę ustąpił, to wrzucam obiecane projekty bransoletek

Na pierwszej fotce jest projekt skórki, co prawda ja mam podwójną, no ale w kreatorze są tylko pojedyncze

Tak jak już pisałam, to są takie wstępne projekty, bo jak siebie znam to i tak to będzie trochę inaczej wyglądać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pandora2.jpg (12,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pandora1.jpg (17,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Trolle2.jpg (13,6 KB, 36 załadowań)

Stary 2011-01-23, 13:39   #2534
veryluckystar
Wtajemniczenie

Pierwsza wizualizacja the best
Stary 2011-01-23, 13:40   #2535
paulina95
Wtajemniczenie

VLS, dzięki

Stary 2011-01-23, 14:03   #2536
sorina
Zakorzenienie

aliena fajny zestaw a tak właśnie ten zielony ręcznik mi się rzucił w oczy że takiego nie widziałam a tu czytam że podrasowany Lakierem go pomalowałaś?

a ja tak sobie patrzę na moją bransoletkę i chyba muszę ją przyciemnić

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

paulina mi też się najbardziej podoba pierwsza lubię jak srebro jest w środku a po bokach murano za to nie podoba mi się jak jest cała bransoletka przekłądana na przemian murano, srebro a do tej pierwszej dodałabym jeszcze po jednym murano jakimś z fioletem
Stary 2011-01-23, 14:05   #2537
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
aliena fajny zestaw a tak właśnie ten zielony ręcznik mi się rzucił w oczy że takiego nie widziałam a tu czytam że podrasowany Lakierem go pomalowałaś?

a ja tak sobie patrzę na moją bransoletkę i chyba muszę ją przyciemnić [COLOR="Silver"]

acha...lakierem do paznokci

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-23, 14:07   #2538
sorina
Zakorzenienie

VLS jakie 17 ???? Ty nie masz 13 kupionych?
Stary 2011-01-23, 14:10   #2539
veryluckystar
Wtajemniczenie

Rozważam kolejne:P
Stary 2011-01-23, 14:16   #2540
sorina
Zakorzenienie

A czy któraś z as widziała ten koralik na żywo? Jest taki jak na zdjęciu? Bo chcę kupić ale nie widziałam go
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg image_fuddnc.php.jpeg (2,6 KB, 146 załadowań)
Stary 2011-01-23, 14:16   #2541
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Póki co wrzucam moją skromną Pandorę
Ten puzzel tak mnie drażni, z jednej strony cudowny, z drugiej nie chcę do Pandory dokładać nic z innej firmy, więc nie wiem co robić

Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
Peri86 albo inne dziewczyny, które mieszkają za granicą - orientujecie się, czy normalnie w sklepach w Niemczech można kupić jeszcze limitowany, srebrny koralik z koniczynkami? Był w Niemczech chyba w 2009.
Bursztyn z runami z Danii też mi się podoba i holenderskie Słoneczniki.
No nie! Koniczynki i motek!
Podbijam pod pytanie, czy można za granicą kupić jeszcze te koniczynki?
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 14:18   #2542
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Rozważam kolejne:P
Rozważam? Akurat na bank już masz zamówione
Przyznaj się jakie ?

Kurcze ta syrenka tak mi się podoba ale to takie maleństwo jest
Stary 2011-01-23, 14:21   #2543
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
MJ, śliczna Pandorka
Cytat:
MJ fajne elementy na pandorce ach ten puzzel kusi
Cytat:
Napisane przez dagienka Pokaż wiadomość
MJ, super kostka wygląda na Twojej Pandorze, bardzo pasuje!
Dziękuję bardzo

Cytat:
Dzięki, zobaczycie jakie kompozycje będą jak dostanę moje 17 nowych korali.

Doradźcie jak najmniejsze zapięcie? Myślę łabędź lub kwiat? Lub co?
Już się nie mogę doczekać co wtedy fajnego wymyślisz

Moje zdanie znasz, Kwiat albo Łabędź, ale biorąc pod uwagę, że masz Dwubarwny Kwiat, to może teraz Łabędź? Chyba że tak jak ja, nie chcesz mieszać nic nie winnego ptaka w swoją bransoletkę

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ten puzzel tak mnie drażni, z jednej strony cudowny, z drugiej nie chcę do Pandory dokładać nic z innej firmy, więc nie wiem co robić
Też tak planowałam, ale dla puzzla zrobiłam wyjątek

Stary 2011-01-23, 14:21   #2544
paulina95
Wtajemniczenie

aliena7, fajowe charmsy

sorina, mi w sumie też nie bardzo się to podoba, te zdjęcia bardziej miały na celu pokazanie, które beadsy chcę Miałam kiedyś poukładane takie kompozycje, gdzie to wszystko było rozłożone na kilka bransoletek, ale chyba to skasowałam
Jeszcze później zrobię takie kompozycje na nowo, to wtedy Wam pokażę, o co mi chodzi

Stary 2011-01-23, 14:22   #2545
AniaWK
Raczkowanie

Paulinko, piękne te projekty - pastele idealne na wiosnę

MJ - bardzo ładna pandorka...też czekam na puzzla, ale w Kruku dostawa się spóźnia

Czy w Beatrixie mają też bransoletki? - marzy mi się podwójna skórka
AniaWK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 14:29   #2546
sorina
Zakorzenienie

VLS mi się ten kwiat podoba bardzo i się zastanawiałam czy nie wziąć go sobie ale teraz jak mam kwiat z perłą to już chyba kwiatka nie kupię, więc jestem za łabędziem A dla siebie nie wiem sama jakie kolejne zapięcie wziąć trochę mnie to drzewo kusi, ale to też nie do wszystkiego pasuje

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaWK Pokaż wiadomość

Czy w Beatrixie mają też bransoletki? - marzy mi się podwójna skórka
Były ale nie wiem czy jeszcze mają
Stary 2011-01-23, 14:33   #2547
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy któraś z as widziała ten koralik na żywo? Jest taki jak na zdjęciu? Bo chcę kupić ale nie widziałam go
Przypomina mi tego loda... Zapp? Nie za bardzo pamiętam jego nazwę. Też był taki kolorowy a jaki doobry

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 14:33   #2548
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Info dla Trollomaniaczek w klubie

Stary 2011-01-23, 14:39   #2549
veryluckystar
Wtajemniczenie

Diamentowy biały i czarny, szczęśliwy supełek, czerwone pióra lub tęcza lub turkusowo-zielone ślady i zapięcie łabędź??? Może jakoś tak?
Stary 2011-01-23, 14:45   #2550
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Diamentowy biały i czarny, szczęśliwy supełek, czerwone pióra lub tęcza lub turkusowo-zielone ślady i zapięcie łabędź??? Może jakoś tak?
Żebym jeszcze wiedziała jakie to elementy to bym Ci pomogła
Ja kompletnie nie znam się na Trollach, może 5 nazw murano pamiętam

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości