|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Polecam
Ja jestem z niej bardzo zadowolona i cieszę się, że ją wzięłam, mimo iż początkowo miałam wątpliwości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale póki co taki jest mój cel jeśli chodzi o ilość posiadanych koralików Natomiast Trollowa noszona w takiej kombinacji jak wklejałam kilka stron wcześniej mogłaby być nawet troszkę ciaśniejsza.. Na próbę zakładałam na bransoletkę wszystkie koraliki na raz, żeby zobaczyć, jak by wyglądała i jak ja bym się czuła z całą zapełnioną, i też się dopinała, chociaż tym najmniejszym, standardowym zapięciem nie było to najłatwiejsze Ale myślę, że jak będziesz miała jakieś większe zapięcie to 18 cm zapniesz bez problemu nawet zapełnioną A jak nie chcesz, żeby za bardzo latała, to nie ma sensu brać większej ![]() Dziękuję Haha rzeczywiście Ale niewiele widać ![]() Cytat:
![]() A Turkusowe pióra masz zdecydowanie najpiękniejsze jakie widziałam ![]() Szary wilk też prześliczny, właśnie na takie mam zamiar polować po niedzieli
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Lilou, Trollbeads) cz.4
Na początek napiszę, że strasznie współczuję wszystkim chorym, mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie dziewczyny
![]() Ja w sumie też mogę się zaliczyć do Was, bo znowu zaczęły mi się problemy z uchem, które boli niemiłosiernie i promieniuje aż do zęba Ale w sumie to już momentami zapominam o bólu, bo mam takie objawy idealnie co miesiąc, ale niestety nie bardzo da się coś z tym zrobić, bo mam tak od dziecka nie wiadomo czemu Peri86, niebieska pustynia: http://www.trollbeads.com.pl/Niebies...tynia-571.html ![]() sylwek73, śliczne charmsy ![]() Filozofka888, jasne, że połaczenie fioletu z niebieskim będzie fajnie wyglądało W końcu to kolory pochodne, także nie może być inaczej Ja na swojej Pandorze albo Trollach też planuję połączenie niebieskiego, fioletowego, różowego i zielonego, tylko w takich pastelowych odcieniach Chociaż pewnie mi się jeszcze odmieni![]() cynnamon, śliczna Pandora Myślę, że te złote przekładki będą super wyglądały, nadadzą bransoletce charakteru, tym bardziej jeśli nie chcesz mieć na niej murano![]() MJ, śliczna Pandorka ![]() VLS, jak zwykle superowe kompozycje ![]() Wstawię Wam zaraz projekt mojej Pandory i Trolli
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-01-23 o 12:52 |
|
|
|
#2523 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a czy byłaś u neurologa?? bo jeśli to jest chroniczne to może przyczyna nie jest wcale laryngologiczna?? |
||
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
LindenRathan, dzięki
![]() Wiesz co, ja już byłam wszędzie, gdzie się tylko da i nikt nie potrafi mi pomóc Kiedyś jak już miałam ból taki nie do wytrzymania, to dostałam antybiotyk, po którym mi strasznie spuchła twarz i wcale mi nie pomógł Zazwyczaj jest tak, że taki ból mam przez około tydzień, kiedy muszę się faszerować tabletkami przeciwbólowymi, a potem jakoś samo przechodzi Mam nadzieję, że teraz też tak będzie
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
filozofka fioletowy i niebieski bardzo do siebie pasują
![]() MJ fajne elementy na pandorce ![]() Dziewczyny jak dajecie zdjęcia beadsów to róbcie każdy osobno bo tak w komplecie to trudno czasem wypatrzeć |
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Bardzo współczuję wszystkim chorym, szybkiego powrotu do zdrowia Mnie póki co omija (chociaż ja się całe życie czuję "źle" albo "słabo", taka uroda ).Jednak sesja mnie chyba nie ominie. Co prawda najbardziej lajtowa i ostatnia, ale zawsze Dobrze, że byłam takim mądralą, żeby w zeszłym roku nabić sobie więcej przedmiotów ![]() MJ, super kostka wygląda na Twojej Pandorze, bardzo pasuje! Cynnamon, też bym chciała te złote przekładki, tylko do Trolli Peri86 albo inne dziewczyny, które mieszkają za granicą - orientujecie się, czy normalnie w sklepach w Niemczech można kupić jeszcze limitowany, srebrny koralik z koniczynkami? Był w Niemczech chyba w 2009. Bursztyn z runami z Danii też mi się podoba i holenderskie Słoneczniki.
|
|
#2527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jednak mimo wszytko jest to dość niepokojąca sytuacja..
|
|
|
|
|
#2528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
dagienka super te koniczynki
|
|
|
|
#2530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z uchem nie ma żartów, sprawdz, czy nie zrobiły Ci się jakieś mikrourazy, które później mogą skutkować pogorszeniem słuchu. |
|
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, zobaczycie jakie kompozycje będą jak dostanę moje 17 nowych korali
.Doradźcie jak najmniejsze zapięcie? Myślę łabędź lub kwiat ? Lub co?
|
|
|
|
#2532 | |||
|
Zadomowienie
|
Zdrówka Wam życzę dziewczyny
![]() Ja wstałam jakiś czas temu,ogarnęłam się no i nadrabiam Dzisiaj rano z Tż wymyśliliśmy "medialny" zestaw charmsów,otóż: mały samolocik Tupolew,mały smutny Tusk i nerwowy Kaczynski oraz Krzyż spod pałacu i mały raport MAK`u ,mógłby być jeszcze napis "oczywista oczywistość" lub mała Anodina Już mam doyc słuchania o tej katastrofie o!taka cała srebrna też fajna ![]() Cytat:
w połączeniu ze sposobem Ani_trojaczki żeby mi nic nie kupował(niech kupuje charmsy ) robi się idealnie ![]() Cytat:
mimo ze nie lubię złota ,to mi się podoba taki zestaw ![]() przepieknie wyglada...puzzel boooski Cytat:
burn-it-up ,Twoje charmsy jeszcze w drodze,te oto przywiozła mi wczoraj koleżanka,jak się okazało w prezencie za zrobienie jej domku piernikowego na święta ![]() oto moje "wspomnienia nastolatki "
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-23 o 14:01 |
|||
|
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
LindenRathan, hehe, dokładnie
![]() Miramar, wiem, że z uchem nie ma żartów, aczkolwiek wydaje mi się, że ja musiałam to po kimś odziedziczyć, bo mój wujek ma do dziś takie problemy, zresztą nie tylko on ![]() Jako, że mój ból ucha już trochę ustąpił, to wrzucam obiecane projekty bransoletek ![]() Na pierwszej fotce jest projekt skórki, co prawda ja mam podwójną, no ale w kreatorze są tylko pojedyncze ![]() Tak jak już pisałam, to są takie wstępne projekty, bo jak siebie znam to i tak to będzie trochę inaczej wyglądać
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza wizualizacja the best
|
|
|
|
#2535 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS, dzięki
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
aliena fajny zestaw
![]() a ja tak sobie patrzę na moją bransoletkę i chyba muszę ją przyciemnić ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- paulina mi też się najbardziej podoba pierwsza za to nie podoba mi się jak jest cała bransoletka przekłądana na przemian murano, srebro
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
acha...lakierem do paznokci
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
VLS jakie 17 ????
Ty nie masz 13 kupionych?
|
|
|
|
#2539 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozważam kolejne:P
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
A czy któraś z as widziała ten koralik na żywo?
Jest taki jak na zdjęciu? Bo chcę kupić ale nie widziałam go |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Podbijam pod pytanie, czy można za granicą kupić jeszcze te koniczynki?
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() Cytat:
![]() Moje zdanie znasz, Kwiat albo Łabędź, ale biorąc pod uwagę, że masz Dwubarwny Kwiat, to może teraz Łabędź? Chyba że tak jak ja, nie chcesz mieszać nic nie winnego ptaka w swoją bransoletkę Cytat:
|
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
aliena7, fajowe charmsy
![]() sorina, mi w sumie też nie bardzo się to podoba, te zdjęcia bardziej miały na celu pokazanie, które beadsy chcę Miałam kiedyś poukładane takie kompozycje, gdzie to wszystko było rozłożone na kilka bransoletek, ale chyba to skasowałam![]() Jeszcze później zrobię takie kompozycje na nowo, to wtedy Wam pokażę, o co mi chodzi
|
#2545 |
|
Raczkowanie
|
Paulinko, piękne te projekty - pastele idealne na wiosnę
![]() MJ - bardzo ładna pandorka...też czekam na puzzla, ale w Kruku dostawa się spóźnia ![]() Czy w Beatrixie mają też bransoletki? - marzy mi się podwójna skórka |
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
VLS mi się ten kwiat podoba bardzo i się zastanawiałam czy nie wziąć go sobie ale teraz jak mam kwiat z perłą to już chyba kwiatka nie kupię, więc jestem za łabędziem
A dla siebie nie wiem sama jakie kolejne zapięcie wziąć trochę mnie to drzewo kusi, ale to też nie do wszystkiego pasuje ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Były ale nie wiem czy jeszcze mają
|
|
|
|
#2547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jaki doobry
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Info dla Trollomaniaczek w klubie
|
#2549 |
|
Wtajemniczenie
|
Diamentowy biały i czarny, szczęśliwy supełek, czerwone pióra lub tęcza lub turkusowo-zielone ślady i zapięcie łabędź??? Może jakoś tak?
![]() ![]()
|
|
|
|
#2550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kompletnie nie znam się na Trollach, może 5 nazw murano pamiętam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

ale póki co taki jest mój cel jeśli chodzi o ilość posiadanych koralików

Ale w sumie to już momentami zapominam o bólu, bo mam takie objawy idealnie co miesiąc, ale niestety nie bardzo da się coś z tym zrobić, bo mam tak od dziecka nie wiadomo czemu

? Lub co?

w połączeniu ze sposobem Ani_trojaczki żeby mi nic nie kupował(niech kupuje charmsy